Nyheter om Meek


På fire dager har Sara (34) samlet inn 95.000 kroner til julegave til de sykehusansatte: – Dette er helt ellevilt!

Sara Johannessen Meek (34) hadde ikke drømt om at innsamlingsaksjonen hun startet for å gi de sykehusansatte en ekstra julegave skulle ta slik av. Nå har hun samlet inn nesten 100.000 kroner og forbereder flere lastebillass med leveranser til sykehuset lille julaften.

Sara (34) startet spleiseaksjon for julegave til sykehusansatte

Sara Johannessen Meek (34) vil gjerne vise sin takknemlighet til alle de ansatte ved Sykehuset Østfold. Derfor har hun startet en innsamlingsaksjon på Spleis.

iGaming-sponsorer i profesjonell idrett

Sponsorer har alltid vært viktige. Gode samarbeid gir begge parter goder: Sponsoren får oppmerksomhet, og lag/utøver får midlene til å drive med idretten. De senere årene har stadig flere iGaming-selskaper siktet seg inn i sportsmarkedet og sponser i dag en horde av lag og utøvere. Noen er kritiske til dette – de mener det ikke skal reklameres for pengespill – men de fleste mener det er en helt naturlig utvikling. Mange av iGaming-aktørene som sponser idretten tilbyr nemlig selv oddsspill på nettsidene sine. Hva er egentlig en sponsor? Å drive med profesjonell idrett kan være dyrt.

Larsa Pippen om beefen med Kim Kardashian, Kanye West og Travis Scott

Larsa Pippen og Kim Kardashian var så BFF’s at det føltes som om Larsa var med i familien. I alle fall hvis man fulgte med på Keeping Up with the Kardashians. Men Larsa Pippen alias Larsa Younan alias Lars var ikke bare med i det showet.

Lil Wayne kommenterer bruddet med Denise Bidot

Lil Wayne drar «tåler du ikke varmen, kom deg ut av kjøkkenet»-kortet? OPPDATERT: Trollmannen 50 Cent mener på bruddet. Han tror ikke på påstanden om at Lil Wayne ble dumpet. Eller Little Wayne, som han skriver. (Trump kaller trolig også Lil Wayne for Little Wayne.) 50 skriver at det ikke går an å dumpe Weezy.

Snowboard-Ståle utfordrer Warholm og MMA-Meek

Norges snowboardveteran Ståle Sandbech (27) utfordrer blant andre Karsten Warholm og MMA-stjernen Emil Meek til å utføre akrobatikk som har tatt av på nettet i løpet av coronapandemien.
Les mer om:

Jack Harlow lister sine topp 5 rappere

Jack Harlow har hatt klodens kanskje mest spilte raplåt denne sommeren. 22-åringen har selv fått mye skryt for sin gjennombruddssingel «WHATS POPPIN», som tok 2.

Åpner kontor i Harstad i kjølvannet av storkontrakt(pluss)

Grovfjord Mek. Verksted skal bygge en armada av store, unike, førerløse, robotfartøy til Ocean Infinity Group Ltd. Kontrakten gir grunnlag for flere ti-talls nye arbeidsplasser og vil skape store ringvirkninger lokalt og regionalt, mener gründer Bård Meek Hansen.
Les mer om:

Åpner kontor i Harstad i kjølvannet til storkontrakt

Grovfjord Mek. Verksted skal bygge en armada av store, unike, førerløse, robotfartøy til Ocean Infinity Group Ltd. Kontrakten gir grunnlag for flere ti-talls nye arbeidsplasser og vil skape store ringvirkninger lokalt og regionalt, mener gründer Bård Meek Hansen.
Les mer om:

A$AP Ferg er ute av A$AP Mob? Se hans svar til A$AP Illz og A$AP Bari

A$AP Ferg må kanskje fjerne A$AP fra navnet sitt. Ifølge to av grunnleggerne av A$AP Mob er Ferg alias Darold Durard Brown Ferguson Jr. nå ute av gruppen. A$AP Illz, som startet kollektivet med A$AP Yams og A$AP Bari, disser Harlem-rapperen via Instagram Stories. «Ferg er ikke A$AP lenger, sorry folkens», skriver A$AP Mob-medlemmet til sine nesten 200 000 Instagram-følgere. Han kaller Ferg for «burnt out» og låtene hans for «søppel». A$AP Illz (Instagram/asvpxillz) «Det er alltid en grunn til alt, tro meg.

6ix9ine er en fri mann, feirer på gatene i Brooklyn med PUNANI

6ix9ine er fri Og han trosser alle som er ute etter å ta ham. Brooklyn-gutten Daniel Hernandez er ferdig med å sone sin fengelstraff, som han fikk kraftig kuttet ned grunnet sitt samarbeid med politiet og myndighetene. Noe som gikk hardt utover ledere fra Nine Trey Gangster Bloods. Friheten feirer 6ix9ine ved å gi ut «PUNANI» (glufse på norsk). Dette er hans fjerde singel etter at han slapp ut av fengsel og startet hjemmesoningen som varte ut juli. Låten og videoen til Tekashi69 kom for noen minutter siden. Les også: 6ix9ine lister fem grunner til at han tystet på ledere fra Nine Trey Gangs

Kanye West sier unnskyld til Kim Kardashian

OPPDATERT: Kanye West dro til det lokale sykehuset i Cody, Wyoming, ifølge TMZ. Han forlot sykehuset fort. Etter det kom en ambulanse til gården. Ambulansen dro uten Ye, som kjørte rundt på sin ATV (firehjuling). Kanye inviterte deretter fire paparazzi inn i et av husene, hvor de ventet i to timer. Ye kom så tilbake og sa at han ønsker å ha mer kontroll over måten fotografene formidler hva som skjer («control the narrative»).

Lil Baby og Meek Mill svarer tiraden til Kanye West

Lil Baby og Meek Mill ble begge nevnt i Twitter-feeden til Kanye West i går. Ye insinuerer at Kim Kardashian forsøkte seg på et sidesprang med Meek i forbindelse med et hotellmøte om fengselsreformer. Robert Rihmeek Williams, som Philadelphia-rapperen egentlig heter, setter nå ned foten og twitrer at dette ikke er korrekt. Han kaller det løgn («cap»). «Shit is cappp cmon….», twitrer 33-åringen. Når det kommer til Lil Baby, handlet Kanyes tweet om noe helt annet. Nemlig musikk. «Lil Baby er min favorittrapper, men [han] vil ikke gjøre en låt med meg», skrev den snart albumaktuelle G.O.O.D.

Kanye West kaller Kris Jenner for Kris Jong-un, sier han forsøker å skille seg fra Kim Kardashian

Kanye West med ny Twitter-tirade. For noen minutter siden skrev han en rekke meldinger fra sin gård i Cody i Wyoming. Ye avslutter med å skrive: «Sier den fremtidige presidenten.» I meldingene anklager han sin kone Kim Kardashian og moren hennes Kris Jenner for å ha sendt ut en uttalelse uten hans godkjenning. «Det er ikke noe en hustru skal gjøre.

Meek og Skentos ble foreldre til sønnen Atlas

MMA-profil Emil Weber Meek (31) og samboer Andriane Lafayette Skentos (32) fikk mandag morgen en sønn. I dag delte Meek bilder av den nyfødte på Instagram.

Nicki Minaj og 6ix9ine teamer opp på Trollz og samler inn penger

OPPDATERT 13. juni: Videoen til 6ix9ine og Nicki Minaj fikk 42 millioner visninger (!) hos YouTube i løpet av det første døgnet, noe Nicki mener er rekord for en musikkvideo i sjangeren hip-hop. OPPDATERT 12. juni: Nå er videoen til «TROLLZ» her, som 6ix9ine har regissert selv i sitt hemmelige hus. Nyt snutten her Singelen er produsert av Sad Pony alias Jeremiah Raisen (Santigold, Charli XCX, Sky Ferreira).

Ludacris lister sine topp 5 rappere

Ludacris røper hvilke rappere som er hans favoritter. I podcasten Hip-Hop Moments of Clarity forteller 42-åringen at han setter 50 % av Outkast øverst. – Jeg føler at André 3000 alltid utfordrer, alltid utfordrer, sier Ludacris. – Jeg putter inn Kendrick Lamar som nummer to. Jeg putter så inn J. Cole. Jeg tenker på unge folk som er allsidige og konstant tenker ut forskjellige flows og som mer eller mindre ikke har én flow som de alltid gjør. Deretter kommer Shawn Carter. – Jeg må putte JAY-Z [på fjerdeplass]. JAY-Z gjør ting annerledes og han eksperimenterer med forskjellige flows.
Les mer om:

Justin Bieber og Ariana Grande svarer 6ix9ine angående Billboard Hot 100

Justin Bieber og Ariana Grande har ofte sagt at de ikke drives av tall. Men at deres karanteneduett «Stuck With U» tar førsteplass på selveste Billboard Hot 100 er selvfølgelig stor stas. 6ix9ine roper dog juks. Han mener at teamet deres, med manager Scooter Braun i spissen (han er for øvrig nå også kreditert som låtskriver), selv kjøpte 60 000 nedlastninger av singelen i siste liten for å sikre seg førsteplassen… Og at 30 000 av disse ble kjøpt med seks kredittkort. Men Daniel snakker til Ari, noe Justin ikke liker. – Dette er min sang med Ariana Grande og jeg er beæret over å jobbe med henne

6ix9ine erter på seg Snoop Dogg: – Rottegutt, la meg være i fred

OPPDATERT kl. 21:05: 6ix9ine gir seg ikke i angrepene på Snoop Dogg. I kveld postet han en video av det som ser ut som Snoop på FaceTime som avtaler å møte en kvinne som ikke er hans kone. Daniel ber veteranen si unnskyld til kona – og han tagger henne. Kvinnen skal være Instagram- og OnlyFans-modell/influencer Celina Powell, som i 2018 sa at hun hadde et forhold til Snoop. Kona hans Shante Broadus (de gifet seg i 1997 og har tre barn) sa i etterkant at hun har tilgitt sin mann og tatt ham tilbake «81 ganger». 6ix9ine har nå slettet snutten.

Drake lister sine topp 5 rappere

Drake røper hvem han har som sine største favoritter gjennom tidene. Stadig flere rappere lister rapperne de liker mest. Nå disker Drake opp med sin topp 5. Aubrey har stort sett usual suspects, men ett navn skiller seg fra de fleste lignende lister. Drake topp 5 rappere: The Notorious B.I.G. JAY-Z Lil Wayne Young Tony André 3000 Etter Biggie – hvis debut hans kommende album er inspirert av – lister han Shawn Carter og sin Dwayne Carter; mannen som signerte ham.
Les mer om:

Einár ønsker deg Welcome To Sweden

Einár serverer svenske tilstander. De siste ukene har vært fylt av dramatiske historier om Einár, men nå alt er tilsynelatende på stell. «Alle der ute kan bli kidnappet, alle der ute kan bli slått… [Men] ingen kan gjøre det jeg gjør», sier den 17 år gamle Stockholm-gutten i en fersk snutt på Instagram. «Jeg har det bra. Dere ser at jeg er i live…. Jeg kommer til å fortsette så lenge jeg står på bena.» (Han er yngre enn Marcus & Martinus.) Noen svensker praktiserer smittevern (Esse/Sony) Samtidig annonserte han Welcome To Sweden; sitt tredje album på under to år.

Future skal ha fått sitt syvende barn bekreftet

Future sprer kjærlighet til mange kvinnelige fans, og flere av dem blir befruktet. Rapperen har seks barn med seks kvinner, inkludert Ciara.

Meek Mill til 6ix9ine: – Jeg skal knuse deg for kulturen, din lasaron!

Meek Mill fortsetter sin tirade mot 6ix9ine. – Vi kontrollerer kulturen lol og jeg skal sette et eksempel, twitrer artisten i dag. Meek har blitt bombardert av tweets fra folk som mener han twitrer for mye om Daniel Hernandez. Spesielt etter at Daniel ba folk sjekke hvordan det går med Meek. – Internettet fikk et vitne i et vitnebeskyttelsesprogram i et rekkehus som ikke engang kan gå ut til å si at de skal sjekke hvordan det går med meg, skratter Philadelphia-stjernen. – Jeg hjelper til med å sette folk fri, mens du putter familemedlemmer bak murene.

MMA-Meek om de spinnville UFC-planene: – Helt sinnssykt om man får lov til å være med

Emil Meek (31) er lysten på å gå sin neste kamp på hemmelig øy.
Les mer om:

Ahmaud Arbery: Åpent brev fra JAY-Z og Roc Nation til myndighetene

Ahmaud Arbery fortjener en rettferdig rettsak, skriver JAY-Z og advokater for Roc Nation til myndighetene i Georgia. Kort tid ettet ber riksadvokaten om hjelp fra justisdepartementet. 23.