Nyheter om Mathisen


Ny leder i Finansforbundet

Vigdis Mathisen er valgt til ny forbundsleder i Finansforbundet. Mathisen kommer fra rollen som konsernhovedtillitsvalgt i DNB. Valgperioden er for tre år.
Les mer om:

Drømmeåpning for Holwech

To uker etter åpningen strømmer Fredrikstad-folk til det nye fiskeriet på Nygaardsplassen. – Vi har opplevd at folk venter i kø for å få bord, sier Tine Mathisen.
Les mer om:

Spillerbørs: – Han er en av mange som ikke holder nivået

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen har felt en hard dom over Rosenborg-spillerne etter tapet for Sporting.
Les mer om:

Fotballradioen: Mathisen tror ikke Start klarer opprykket

Jesper Mathisen spår at Start-spillerne ikke takler presset når det hele skal avgjøres. Hør ny episode av Fotballradioen.
Les mer om:

Fotballradioen: Mathisen tror ikke Start klarer opprykket

Jesper Mathisen spår at Start-spillerne ikke takler presset når det hele skal avgjøres. Hør ny episode av Fotballradioen.
Les mer om:

Finske «Piirka» Taivainen tar over i FSK

Olli-Markus Taivainen (29) blir ny hovedtrener for skiklubbens O-løpere etter Hans Petter Mathisen.
Les mer om:

Spiseforstyrrelser - Thereses (42) behandlingsmetode mest effektiv

Doktorgradstipendiat Therese Fostervold Mathisen ved Høgskolen i Østfold har studert effekten av å inkorporere trening i behandlingen av spiseforstyrrelser. Resultatet er oppløftende - veldig oppløftende.
Les mer om:

Marthe (35) i Vita: – Butikkene i Fredrikstad skal IKKE legges ned

Marthe Strand Mathisen (35) i Vita Østfoldhallen fikk sjokk da kjedens eierselskap begjærte seg konkurs. Fredag kom den gledelige beskjeden: Begge Vita-butikkene i Fredrikstad skal drives videre som før.

Spillerbørs: – Utrolig at han ikke er solgt til utlandet

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen har satt børs på Rosenborg-spillerne etter 0-1-tapet for Sporting i Lisboa.
Les mer om:

OL-kandidater vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal og Nicholas Fadler Mathisen fra Son vant nylig kongepokalen i seiling og ble kåret til «Mesternes mester» sammen med Gard Jacob Ørka og Emil Fadler Kvamme.

Ødegaard og Real Sociedad tilbake på vinnersporet: – Detaljer i verdensklasse

(Real Sociedad – Real Betis 3-1) Martin Ødegaard (20) var involvert i to av målene da Real Sociedad slo Real Betis 3-1 – og hylles av TV 2-kommentator Jesper Mathisen.

TV 2-eksperter uenige i Lagerbäcks plan

Både Jesper Mathisen og Brede Hangeland mener Lars Lagerbäck bør unngå å eksperimentere med laget før de avgjørende kampene i Nations League.

Mathisen kritisk til Lagerbäcks grep

I jakten på scoringer kastet Lars Lagerbäck innpå sitt tyngste skyts. Det førte bare til kaos, mener TV 2s fotballekspert.
Les mer om:

Spillerbørs: – Langt unna det nivået han kan være på

TV 2-ekspert Jesper Mathisen kommer med sin dom etter Romania-Norge.Gi også din egen vurdering!
Les mer om:

Skal selge lopper og lefser

- Vi fyller opp 450 kvadrat med mye forskjellig, sier Kolbjørn Mathisen i Straumen skole. og ungdomskorps.
Les mer om:

- Ikke smart

TV 2-ekspert Jesper Mathisen tror ikke Erling Braut Haaland skifter klubb med det første: - Å gå rett til Real Madrid nå er ikke smart, sier han.

TV 2-profil: - Glem det

- Sjansen for å bli blant de to beste i EM-kvaliken er 15 prosent, sier Jesper Mathisen. TV 2-eksperten tror alt handler om Nations League i mars.
Les mer om:

Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Spillerbørs: – Det er bare å glede seg til alle de årene vi har foran oss

Jesper Mathisen og Simen Stamsø Møller har vurdert Norge og Spania. Sett din egen børskarakter her!

Angelica (43) flytter til utlandet: Gir bort alt hun har

Angelica Tingeling Terjesdatter Mathisen kvitter seg med nært sagt alt hun eier. Grunnen er at sønnen (15) ønsker å gå på skole i utlandet. Nå pakker hun bilen og drar i forveien.
Les mer om:

Ingrid satser knallhardt mot sesongen: Trente med landslaget

(FAUSKE/TROMSØ) Ingrid Mathisen ligger på ingen måte på latsiden i høst.
Les mer om:

Nå "snør" det igjen i Sulitjelma Fjellandsby

(SULITJELMA) Driftssjef Nicklas Mathisen (20) har som mål å åpne skianlegget tidligere enn hans far klarte i samme jobben.
Les mer om:

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

Ekspertene om Ødegaards Spania-rolle: – Fungerer overalt nå

KALBAKKEN (VG) For Martin Ødegaard (20) er det ett fett hvor han spiller. TV 2-ekspert Jesper Mathisen tror Lars Lagerbäck gjentar grepet med å plassere Ødegaard på topp mot Spania.