Nyheter om Mathiassen


Isak (14) visste ikke hva han gikk til da han søkte på jobben: – Det er flere i bransjen som bruker flere år uten å få til det han gjør

Hos Mathiassen Ventilasjon og Blikkenslager i Finnsnes har 14-åringen Isak Meyer Tøllefsen fra Husøy funnet en spennende sommerjobb.

– Mitt verste øyeblikk på 24 år

Askøy-ordfører Terje Mathiassen har kjent på at flere tusen innbyggere ble rammet av vannbåren smitte. Noen ble bekymret for ham da skandalen vokste i omfang.
Les mer om:

Høyre-topp om turveien: - Det var ikke slik den ble vedtatt

Tingretten. – Jeg tror ikke noen av de som satt i bystyret i 2010 ville stilt seg bak den turveien som nå er oppmerket gjennom hagene, sier Høyres Kristen Høyer Mathiassen.
Les mer om:

Dialogprestens blindsone

Dialogprest Silje Trym Mathiassen mener at ord er makt. Det er riktig, men det gjelder også handlinger. Prester tas til inntekt for det man støtter opp om gjennom sin tilstedeværelse, og til og med sine vennskap.
Les mer om:

Dialogpresten om oppgjøret med pressen: Vel så mye rettet mot sosiale medier

Mandag kalte Silje Trym Mathiassen blesten rundt prinsesse Märtha Louise som «kollektiv mobbekampanje». – Jeg mente særlig nettkommentarer. Mye mer enn pressen, forklarer hun til VG.

Dialogprest: – Framstår som en kollektivt mobbekampanje mot Märtha

Märtha startet Stavanger-foredraget med å kritisere den norske pressen, og får støtte av dialogpresten, Silje Trym Mathiassen: – Märtha gjør mye godt for mennesker og for kirken, og hun fortjener ikke å bli behandlet slik.
Les mer om:

Dobbelkommunikasjon

Kjendis og kongestoff sel og når prinsesse Märtha Louise har ein ny hjarteven, som attåt er sjaman, då ryddar norsk presse framsidene. Timinga for kjærleiksnyhendet må også seiast å passa ypparleg. Når norsk presse har vegg-til-veggdekning av prinsessa og sjamanen, er det berre dagar før dei to legg ut på ein turnè der dei inviterer til ”en reise i livets mysterier”, ein seanse med ein billettpris på nær 600 kroner. Det er også billettprisen når The Princess and the Shaman skal snakka i St.

En ekstra politiker i byggekomiteen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette er en stor og viktig utbygging. Da vi bygde Spira foreslo vi noen ekstra politikere til byggekomiteen. Jeg menr vi bør ha to politikere i tillegg til ordføreren i byggekomiteen og styringsgruppen for idrettshallarenaen på Uenes. Jeg foreslår Jan Kåre Hansen (H) og Nina Danielsen (Sp), sa Ivar Larsen Fidje (Frp).Jeg synes innstillingen til prosjektplan er bra nå som idrettshall skal inn i en gjennomføringsfase.

Advarte mot bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bystyremøte før helgen var bompengefinansieringen av ny E39 fra Lyngdal til Ålgård til behandling. Allerede ved inngangen ble bystyrerepresentantene møtt av ungdom fra Lister Fpu som advarte sterkt mot bompenger.- Så mye bompenger som det foreslås på E39 vil det ramme studenter og mange andre hardt.

Bystyret i fylle-humør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Øyfolket bekymrer seg: – Nå gruer vi oss til å få ny båt

Føybu Liv Marit Mathiassen har sett fram til å få ny rutebåt mellom Feøy, Kveitevik og Haugesund. Når hun har sett hvordan røværbåten MS «Fjordled» takler værforholdene ved Kveitevik, uttrykker Mathiassen bekymring angående ny båt.
Les mer om:

Tor Steinar vil bruke sju millioner kroner på denne øya – og gi den til innbyggerne

Beinskjær utenfor Sandefjord er til salgs for sju millioner kroner. Den bør kommunen kjøpe som rekreasjonssted for innbyggerne, mener Høyre-politiker Tor Steinar Mathiassen.

Perspektiv over senterfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SP er i fremgang, Førstekandidat på fylkesting-lista for Agder, Oddbjørn Kylland viste til en tredobling av stemmetall siden 2009 for Norges tredje største parti som øker i den grønne vinden som blåser over landet.Med nesten 16 prosent, ligger SP an til å kapre 5-7 mandater i det nye fylkestinget som får 49 representanter.

Tor Steinar vil bruke sju millioner kroner på denne øya og gi den til innbyggerne: - Fjorden har et dårlig tilbud på fine dager

Beinskjær i Sandefjordsfjorden er til salgs for syv millioner kroner. Den bør kommunen kjøpe som rekreasjonssted for innbyggerne, mener Tor Steinar Mathiassen (H).
Les mer om:

Toppscoreren liker å leve i skyggen av spissmakkerne

Kristoffer Mathiassen (24) åpnet scoringskontoen etter en skadeplaget vintersesong.
Les mer om:

Toppscoreren liker å leve i skyggen av spissmakkerne

Kristoffer Mathiassen (24) åpnet scoringskontoen etter en skadeplaget vintersesong.
Les mer om:

Fellestur i praktfullt påskevær

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Turen med over 60 deltakere, store og små, gikk fra Hummeråsen kl. 12. med første rast ved Oddresteien. Den nest største ruggesteinen i vår regionen er et populært stoppested på vei til Langelandsfjellet og andre turmål på det østlige Hidra. Turleder Stein Rune Larsen delte ut kokosnøtter slik at turdeltakerne kunne knekke nøttene med den stor ruggesteinen.

Hvem er «vi»?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mathiassen viste blant annet til at det i tilatelsens vilkår går frem at utlegging av skjellsand skal foregå på en slik måte at det forårsaker minst mulig oppvirvling av forurensede masser og med bruk av siltgardin.

Tar over som Ap-leder på Skjervøy(pluss)

Victoria Figenschou Mathiassen (20) er ny leder i Skjervøy Ap.
Les mer om:

Spillerportrettet: Ronnel Mathiassen tilbake fra skade og klar for å overraske

Ronnel Mathiassen frykter ikke det nye nivået Sola FK skal ta fatt på. Han satser heller på å overraske.
Les mer om:

Tidligere datasenter-leder: Debatt: - Har ingen tro på 60-100 arbeidsplasser på Åsmyra industripark

Det er avgjørende at man kan nyttegjøre varmen fra dataparken, om man skal argumentere for kortreist strøm, sier Steinar Mathiassen, pensjonert administrativ leder for flere datasentre.
Les mer om:

Vaskebrett sliter på sjåfører og busser

Bussjåfører fortviler over vaskebrett og issvuller i bybuss-traseen, spesielt i Storhamargata. – Helt håpløst, mener bussjåfør Magne Mathiassen.
Les mer om:

Ga «julegave» til Hamar naturskole

Styreleder Magne Mathiassen i Folkets Hus AS har ikke tatt på juleskjegget, men kommer likevel med en fin julegave til Hamar naturskole. 974 25 305 / ehau@h-a.no
Les mer om:

- Et dyrt eksperiment

Bystyrerepresentant Kåre Mathiassen (Uavh.) etterlyser vilje til å tenke seg om.
Les mer om:

Spurte om skiltplan, fartsdumper og parkering

Kåre Mathiassen (uavh.) stilte mange spørsmål i utvalg for samfunn.
Les mer om: