Nyheter om Mathiassen


Audun (52) opplevde alle piloters mareritt: – Vi hadde døden som utgangspunkt

På vei hjem fra Skagen i Vesterålen, havnet småflypilot Audun Mathiassen fra Vannøy i tette skyer over Senja. – Vi overlevde mot alle odds.

Audun (52) måtte nødlande på fylkesvei på Senja – nå får han kritikk av Havarikommisjonen: – Vi har fått livet i gave(pluss)

Audun Mathiassen holdt på å miste livet da flyet hans gikk inn i styrtspiral to ganger. Til slutt fikk han landet flyet – på en veistubb i Kaperdalen på Senja. Nå er Havarikommisjonens rapport klar.
Les mer om:

Yoga – tro eller trening?

For dialogprest Silje Trym Mathiassen er yoga som et stevnemøte med Gud. For kollega Karoline Astrup ble den veien til en kristen tro. Begge ønsker yoga velkommen inn i norske kirker. Ikke alle er like begeistret.
Les mer om:

Tonny Mathiassen er ny omstillingsleder i Kvænangen Næringsfabrikk (pluss)

34-åringen skal i årene framover jobbe for å styrke og utvikle næringslivet i Kvænangen.
Les mer om:

I reklame fremstilles kjærlighet som røde roser og skinnende diamantringer, men kjærlighet er de hverdagslige tingene

Det er ikke hver dag at dialogprest Silje Trym Mathiassen må hente ekstrastoler når kirka inviterer. Men på Valentinsdagen ble det fullt hus da hverdagskjærligheten var tema.
Les mer om:

Da Andreas (28) kom hjem med en stor sjekk forsto moren alvoret

SKIEN: Andreas Mathiassen (28) er kanskje Telemarks eneste manager innen E-sport. I stallen har han gjennom den frivillige organisasjonen DreamZ Esports to lag som begge kjemper i 1. divisjon i Telialigaen. Det er foreløpig ingen gullgruve for Mathiassen, men han har så vidt begynt.
Les mer om:

May Elisabeth må bruke flere timer på å komme seg til tannlegen: – Jeg føler at vi i Andebu blir litt glemt

May Elisabeth Mathiassen reagerer på at hun må ta datteren ut av skolen nesten en hel dag for å gå til tannlegen.
Les mer om:

100 år gammelt hus: – Det var viktig for oss å ta vare på sjelen og husets egenart

Det hundre år gamle huset i Trondheim har fått både sjel og originalitet tilbake. Det har Pernille Berg og Andreas Mathiassen sørget for.

100 år gammelt hus: – Det var viktig for oss å ta vare på sjelen og husets egenart

Det hundre år gamle huset i Trondheim har fått både sjel og originalitet tilbake. Det har Pernille Berg og Andreas Mathiassen sørget for.

Fortalte om hva som betyr mest når unge skal gjøre sine valg for fremtiden: Ga råd til statsministeren(pluss)

Monica Mathiassen mener det er viktig å ta vare på nyinnflyttede og de som ønsker seg tilbake til hjemstedet sitt.
Les mer om:

Fortalte om hva som betyr mest når unge skal gjøre valg for fremtiden: Monica fra Harstad ga råd til statsministeren(pluss)

Monica Mathiassen mener det er viktig å ta vare på nyinnflyttede og de som ønsker seg tilbake til hjemstedet sitt.
Les mer om:

Agenda Nord-Norge direkte: Monica (25) fra Harstad forteller Erna hva som bør gjøres med Nord-Norge

Statsministeren og New York Times er med på dagens program av Agenda Nord-Norge i Narvik. Det er også Monica Mathiassen fra Harstad. Se alt direkte her.

Agenda Nord-Norge direkte: Monica (29) fra Harstad forteller Erna hva som bør gjøres med Nord-Norge

Statsministeren og New York Times er med på dagens program av Agenda Nord-Norge i Narvik. Det er også Monica Mathiassen fra Harstad. Se alt direkte her.

Knivdrap Drammen: Nevø (38) siktet og erkjenner faktiske forhold

Politijurist Ann Iren Svanes Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt bekrefter overfor VG at det er avdødes nevø (38) som er siktet for drapet på sin onkel. Han erkjenner de faktiske forhold, men ikke straffskyld.

Får låne 330.000 kroner(pluss)

Tonny Mathiassen får støtte til ny bedrift i Jøkelfjord.
Les mer om:

Høyre tror på godt samarbeid med frivilligheten!

Det er sjelden jeg blir skikkelig provosert. Men da jeg leste innlegget fra Olaf Mathiassen (tidligere bystyremedlem for Ap) som beskylder meg for valgflesk når jeg sier at jeg vil styrke frivilligheten, eller når Olav Sannes Vika legger ut på sin Facebook-side at han er bekymret over at høyresiden stadig vil bruke frivilligheten for å spare kommunale penger, da blir jeg provosert!
Les mer om:

Isak (14) visste ikke hva han gikk til da han søkte på jobben: – Det er flere i bransjen som bruker flere år uten å få til det han gjør

Hos Mathiassen Ventilasjon og Blikkenslager i Finnsnes har 14-åringen Isak Meyer Tøllefsen fra Husøy funnet en spennende sommerjobb.

– Mitt verste øyeblikk på 24 år

Askøy-ordfører Terje Mathiassen har kjent på at flere tusen innbyggere ble rammet av vannbåren smitte. Noen ble bekymret for ham da skandalen vokste i omfang.
Les mer om:

Høyre-topp om turveien: - Det var ikke slik den ble vedtatt

Tingretten. – Jeg tror ikke noen av de som satt i bystyret i 2010 ville stilt seg bak den turveien som nå er oppmerket gjennom hagene, sier Høyres Kristen Høyer Mathiassen.
Les mer om:

Dialogprestens blindsone

Dialogprest Silje Trym Mathiassen mener at ord er makt. Det er riktig, men det gjelder også handlinger. Prester tas til inntekt for det man støtter opp om gjennom sin tilstedeværelse, og til og med sine vennskap.
Les mer om:

Dialogpresten om oppgjøret med pressen: Vel så mye rettet mot sosiale medier

Mandag kalte Silje Trym Mathiassen blesten rundt prinsesse Märtha Louise som «kollektiv mobbekampanje». – Jeg mente særlig nettkommentarer. Mye mer enn pressen, forklarer hun til VG.

Dialogprest: – Framstår som en kollektivt mobbekampanje mot Märtha

Märtha startet Stavanger-foredraget med å kritisere den norske pressen, og får støtte av dialogpresten, Silje Trym Mathiassen: – Märtha gjør mye godt for mennesker og for kirken, og hun fortjener ikke å bli behandlet slik.
Les mer om:

Dobbelkommunikasjon

Kjendis og kongestoff sel og når prinsesse Märtha Louise har ein ny hjarteven, som attåt er sjaman, då ryddar norsk presse framsidene. Timinga for kjærleiksnyhendet må også seiast å passa ypparleg. Når norsk presse har vegg-til-veggdekning av prinsessa og sjamanen, er det berre dagar før dei to legg ut på ein turnè der dei inviterer til ”en reise i livets mysterier”, ein seanse med ein billettpris på nær 600 kroner. Det er også billettprisen når The Princess and the Shaman skal snakka i St.

En ekstra politiker i byggekomiteen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette er en stor og viktig utbygging. Da vi bygde Spira foreslo vi noen ekstra politikere til byggekomiteen. Jeg menr vi bør ha to politikere i tillegg til ordføreren i byggekomiteen og styringsgruppen for idrettshallarenaen på Uenes. Jeg foreslår Jan Kåre Hansen (H) og Nina Danielsen (Sp), sa Ivar Larsen Fidje (Frp).Jeg synes innstillingen til prosjektplan er bra nå som idrettshall skal inn i en gjennomføringsfase.

Advarte mot bompenger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bystyremøte før helgen var bompengefinansieringen av ny E39 fra Lyngdal til Ålgård til behandling. Allerede ved inngangen ble bystyrerepresentantene møtt av ungdom fra Lister Fpu som advarte sterkt mot bompenger.- Så mye bompenger som det foreslås på E39 vil det ramme studenter og mange andre hardt.