Nyheter om Mat


Eivind fortviler etter at klippemaskinen kom kjørende forbi gården: – Det er sikkert tatt fem meter fra veikanten og ut

Han har ikke mer mat enn det dyrene trenger for å komme gjennom vinteren. Tirsdag tok vegvesenet et skikkelig jafs av foret.
Les mer om:

Eivind fortviler etter at klippemaskinen kom kjørende forbi gården:– Det er sikkert tatt fem meter fra veikanten og ut

Han har ikke mer mat enn det dyrene trenger for å komme gjennom vinteren. Tirsdag tok vegvesenet et skikkelig jafs av foret.
Les mer om:

Ble avslørt - fikk kjempebot

Den australske byen Melbourne er på nytt coronastengt. Å bestille mat til 20 personer hos hurtigmatkjeden KFC vakte dermed mistanke.
Les mer om:

Ny food truck åpner i Porsgrunn – og de vil mette et helt nytt marked

PORSGRUNN: Bheem B. Manachanyapong (46) beskriver seg som en ekte «foodie». Lørdag åpner hun en food truck i Porsgrunn sentrum, og menyen består av Asian Fusion mat, samt noe annet snadder. 
Les mer om:

Buffé-forbudet oppheves

Fra og med 15. juli er det igjen lov til å servere mat fra buffé på restauranter, kantiner og hoteller, skriver VG.
Les mer om:

Nye coronaregler - buffet-forbud oppheves

Fra 15. juli blir det igjen lov å servere mat som buffet på steder som hoteller og kantiner.
Les mer om:

Vant 25.000 kroner – de skal han bruke på mat og husleie

Jan-Arthur Skartland Svendsbøe (22) vant «Vår energis best student award 2020» ved Universitetet i Stavanger (UiS) tidligere i år. Han er én av fem som får tildelt en pengesum basert på karaktersnittet.
Les mer om:

I den trange grønne vogna skal Per og Anders lage digg mat på hjul: – Det blir som en sexy dans på kjøkkenet

PORSGRUNN: Topp stemning, tørre vitser og ikke minst god mat. Anders Pedersen og Per Lysa lar seg ikke stoppe dersom det dukker opp noen hindringer på veien, når de legger seg på hjul i «Kasserulla».
Les mer om:

Flykafeen: God mat og topp service!

Den dårlige anmeldelsen i Aftenposten er dypt urettferdig for innehaveren av Flykafeen!
Les mer om:

Her serverer de mat med Michelinstandard rett over elva: – En utenomjordisk opplevelse

Ved Lågen noen steinkast fra Telemark blir det satset tungt på turisme. Da det høymoderne møterommet ved Kjærrafossen ble stående tomt i sommer, bestemte eierne seg for å lage pop up-restaurant. Det skulle vise seg å bli en kjempesuksess.
Les mer om:

Berget skadd skjæreunge utenfor Hedalen skole: – Vi har observert den daglig og lagt ut litt mat til den i en overgang nå

– Vi fant en skjæreunge utenfor Hedalen skole 20. juni. Den var skadet og kunne ikke gå eller fly, forteller Svanhild Løberg.
Les mer om:

Gikk konkurs i fjor – nå serverer de mat igjen

Iveta Caikauskiene og Erika Grunt-Meeriene håper på å trekke badegjester til den nyoppstartede kiosken.
Les mer om:

«I kriser er det bare to ting mennesker trenger, mat og kultur»

– På den ene siden har vi en erkjennelse av viktigheten av kunst og kultur for den enkelte borger og samfunnet som helhet, på den andre side, ikke et lovverk som er tydelig nok, skriver styret i Norsk Kulturforum Viken.
Les mer om:

Wanna (41) startet catering i sentrum: - Jeg ble lei av å selge mat fra vogna

PORSGRUNN: I fjor sommer kjørte Wanna Wonglakorn rundt med matvogn i Norge. Nå har hun startet take away-restaurant i Brevik sentrum.

Therese og Bjørn-Ivar feiret 25-årskjærlighet - se bilder fra festen

Planen til Therese og Bjørn-Ivar Carlsen var å feire sitt sølvbryllup i Barcelona, bare de to. Slik ble det ikke. Det satte nemlig Covid-19 en stopper for. Mandstad-paret endret planene og inviterte nære venner til en koselig feiring med nydelig kortreist mat – hjemme på terrassen. Det var kokk Bård Greni og gjestene selv som laget maten. Menyen besto av seks retter – alt fra lokale produsenter.

Dro på «heisann og hoppsann-tur» til Danmark med første ferje

Mat og tobakk sto på handlelista for denne venninnegjengen da Superspeed åpnet dørene for den første dagsturen til Danmark med nye koronaregler.
Les mer om:

Får massiv støtte etter sjokk-anmeldelse: – Har aldri opplevd dårlig mat der

Aftenpostens matanmeldere besøkte Flykafeen på Barkåker, og slaktet både maten og renholdet. Nå renner støtteerklæringene inn til spisestedet.
Les mer om:

Utan pengar til mat - utanlandske tilsette er fortvila(pluss)

- Dette er ein svært vanskeleg situasjon. Folk er veldig irriterte, seier Marius Nekolita, tillitsvald for dei 225 utanlandske tilsette som er hardt råka av Kleven-konkursen.
Les mer om:

Har man Theatercafeen i tankene når man besøker Flykafeen, går det dårlig for Flykafeen

Mat, drikke og reise er populært, og det er faste spalter i aviser om hvordan maten tilberedes og serveres, hvordan lokalene er, hvordan vinen smaker og hvordan reisen står i forhold til forventningene.
Les mer om:

Stjernen på ferie i Nordland

Onsdag var skuespiller og tidligere fotballspiller John Carew innom Soprano Mat og Vinhus for å få seg en matbit.
Les mer om:

Egil lager mat som provoserer: – Softis med bacon er kanskje en personlig favoritt

Egil Langemyr er utdannet kokk, og har en filosofi om at alt blir bedre med litt bacon.
Les mer om:

Tsjekkia letter på corona-tiltak – da feiret Praha med stor fest

Praha satte sammen et 500 meter langt koldtbord og feiret coronas avskjed med god mat og drikke.
Les mer om:

– Her nede er det to pupper og en sulten skjæreunge

Hege Mobakks gjest gaper med nebbet og er klar for ei sprøyte med mat. Ellers ligger han rolig i bh-en til sin nye matmor.
Les mer om:

Den reisende foodtrucken har parkert: - Jeg vil lage mat til hele Norge

SKIEN: Fra oppstarten for tre år siden reiste Natchakan Phuongnam rundt i Norge på festivaler og lagde mat. Nå har hun parkert på Herkules.
Les mer om: