Nyheter om Martinsen


Fredrikstad – byen for de få?

Hva slags Fredrikstad ønsker vi oss i fremtiden – og hvem skal bo her? Ender dagens boligpolitikk opp med at bare familier med god inntekt og velstående pensjonister har råd og ønske om å bo i byen? Hva med alle de andre? Disse deltar i debatten⚫️ Steinar Frølandshagen er regiondirektør OBOS Østfold og OBOS Vestfold ⚫️ Hannah Berg er gruppeleder for Rødt i bystyret i Fredrikstad ⚫️ Siri Martinsen er varaordfører i Fredrikstad.

Disse gutta har byens beste service: – Nå ble jeg nesten helt skjelven

FB har fått inn flere tusen stemmer, og folket har talt. Byens beste service får du hos Martinsen & Sønn.
Les mer om:

Ikke penger til planlegging sør for Råde: Haug-Seut må vente

Omfanget av jernbaneutbyggingen fra Råde til Sarpsborg skal vurderes på nytt for å kutte utgifter. Det er ikke satt noe årstall for oppstart. Varaordfører Siri Martinsen (Ap) vil ta kontakt med den nye regjeringen når den er i gang.

Har skadet to spillere og er utestengt – tar ikke selvkritikk

Supportere har rast mot Andreas Martinsen etter to taklinger som har skadet spillere. Nå er han utestengt, men tar ikke selvkritikk – og får støtte fra flere hold.
Les mer om:

Får ekstraregning med ny bypakke: Fredrikstads andel øker fra 50 til 192 millioner

Fredrikstad og Sarpsborg må betale 192 millioner hver for den nye bypakken, mot 50 millioner hver så sent som i 2018. – Vi har ingen annen mulighet, hvis vi skal få nye veier, sier varaordfører Siri Martinsen (Ap).

– En god del av barna til de som handlet av oss for 18-20 år siden kommer tilbake nå

Martinsen & Sønn er en av få elektronikkforretninger som holder til i tykkeste sentrum. – Hovedfokuset vårt er at vi skal ordne opp hvis det er noe, sier driver Terje Pedersen.
Les mer om:

Se SHL-sarpingene Mikkel og Emil her: – En drøm å spille her

Sarpingene Mikkel Øby-Olsen og Emil Martinsen Lilleberg skal i aksjon for Oskarshamn hjemme mot Brynäs torsdag. Kampen ser du direkte her fra 19.00.
Les mer om:

Ti store utfordringer for byens nye ordfører

Om tre og en halv uke heter Fredrikstads ordfører Siri Martinsen (43). Hun står overfor et vell av store utfordringer.
Les mer om:

Landslagsprofilen ble sjokkert av konas presang: – Ikke akkurat det jeg ønsket meg

For få år siden levde han proffdrømmen i NHL. Nå bor landslagsprofil Andreas Martinsen på et småbruk på Brøttum, og tror han er hjemme for godt.
Les mer om:

Aldri har gutta hos Martinsen & sønn opplevd maken til tilstander

Terje Pedersen og hans to sønner eier og jobber alle tre i den uavhengige elektrobutikken Fredrikstad sentrum, som i fjor solgte for mer enn noen gang før.

Nær dobling av omsetningen: – Det har vært helt enormt(pluss)

Hver mandag prater Fosna-Folket med unge ledere under 40 år på Fosen. Nå har turen kommet til Per Arne Solheim Martinsen (33).
Les mer om:

Er det riktig at to halvgamle gubber skal ha det avgjørende ord om søndagsåpent?

«Et spørsmål til påtroppende ordfører Siri Martinsen: Synes hun det er riktig at to halvgamle gubber skal ha det avgjørende ord i en slik sak med mange viktige problemstillinger, og hvis ikke, hva vil hun i så fall gjøre?»
Les mer om:

Mats har 33 sentre i hele Nord-Norge, tjener millioner og blir snart pappa for første gang: – Vi er nært visjonen vi hadde da vi startet

Stengte treningssentre ga tre måneder uten et eneste salg for Mats Ola Martinsen og Feel24. Likevel viser konsernregnskapet for 2020 et pent overskudd.
Les mer om:

Mats har 33 sentre i hele Nord-Norge, tjener millioner og blir snart pappa for første gang: – Vi er nært visjonen vi hadde da vi startet

Stengte treningssentre ga tre måneder uten et eneste salg for Mats Ola Martinsen og Feel24. Likevel viser konsernregnskapet for 2020 et pent overskudd.
Les mer om:

Øystein hjem til verdenspremiere i kveld: - Dette er en film som treffer litt mer enn bare lattermusklene

Øystein Martinsen høstet latter på revyscenene i Tromsø. Søndag er skuespilleren i hjembyen for den aller første visningen av «Ingenting å le av».
Les mer om:

Ny informasjonstavle på Mærrapanna

Avdukingen ble nylig foretatt av Eva Sand Martinsen.
Les mer om:

Raser mot uttalelser: – Neglisjerer og spytter på næringen vår

Reineieren er sterkt kritisk til uttalelsene fra NOAHs Siri Martinsen.
Les mer om:

Sp-Siv med brannfakkel om bjørn - Noah-Siri kaller forslaget tåpelig

Siv Mossleth går hardt ut og vil fjerne bjørnen fra Nordland. Siri Martinsen i Noah gir forslaget sterk.
Les mer om:

Norge nest sist i Nacra 17-klassen

Det ble ingen opptur for Nicholas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen siste dag i Nacra 17-klassen i seiling. De endte nest sist. Den norske duoen fikk plasseringene 12, 19 og 17 søndag. 12.-plassen var deres beste i løpet av de 12 innledende seilasene i klassen, men kunne ikke løfte dem fra 19.-plassen i feltet på 20 båter. Bare den tunisiske båten endte bak dem i OL. De ti beste går videre til medaljeseilas. Italienske Ruggero Tita og Caterina Banti leder klart etter å ha plassert seg blant de tre beste i 10 av 12 seilaser.
Les mer om:

Seiling: Norge nest sist i Nacra 17-klassen

Det ble ingen opptur for Nicholas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen siste dag i Nacra 17-klassen i seiling. De endte nest sist.
Les mer om:

Stortingskandidat Nygård trapper ikke ned ordførerjobben i valgkampen

Jon-Ivar Nygård får en krevende høst som stortingskandidat og ordfører. Frem til Siri Martinsen overtar ordførerkjedet om knappe tre måneder, vil han utføre sine oppgaver som Fredrikstad-ordfører som vanlig.

– Flinke til å koble av når vi må

Arendalitten Martine Steller Mortensen og Nicholas Fadler Martinsen fra Son har vært kjærester, samboere og seilemakkere i åtte år. Denne uka får de OL-debuten.
Les mer om:

Drafta av Arizona Coyotes

Sarpingen Emil Martinsen Lilleberg er vald av Arizona Coyotes i fjerde runde av NHL-draften. Coyotes stadfestar valet av den norske 20-åringen på sin Twitter-konto. Lilleberg blei vald som nummer 107 totalt i NHLs talentutvelging. Det er sjeldan at ein norsk spelar blir vald så tidleg. Sist ein nordmann blei vald i runde fire var då Steffen Søberg blei drafta av Washington Capitals i 2011. Lilleberg var i den norske VM-troppen i vår. Komande sesong skal han spele for den svenske klubben Oskarshamn.

Lette etter båten i over tre år og lovet dusør på 50.000 kroner – nå er båten funnet

Robert Martinsen har lett etter båten sin i tre og et halvt år. Fredag kveld ble den funnet.
Les mer om:

Lovet dusør på 50.000 kroner – nå er båten funnet

Robert Martinsen har lett etter båten sin i tre og et halvt år. Fredag kveld ble den funnet.
Les mer om: