Nyheter om Martin Ødegaard


Ekspert om Ødegaards posisjon i Arsenal: – Knallsterk og ubestridt

Arsenal har hentet inn nye spillere og flere skal være på vei inn. Konkurransen kan bli tøffere enn tidligere for Martin Ødegaard, men ekspertene mener hans posisjon er bunnsolid.

Lavrans (19) fikk spesialbestilling av Ødegaard: – Veldig personlig

Nå har Martin Ødegaard delt den unge kunstnerens maleri med sine 3,5 millioner følgere.
Les mer om:

Får konkurranse

Nylig hentet Arsenal inn den offensive midtbanespilleren Fábio Vieira. Det kan gå utover Martin Ødegaard.

Real Madrid signerer spiss for fremtiden

Når Real Madrid henter inn en tenåring pleier det å være verdt å følge med. Få utenfor Spania har hørt om Noel Lopez, kongeklubben har likevel sett noe de liker. På søndag kom bekreftelsen på at Deportivo La Coruna ikke overtalte tenåringen til å bli, og spaserer ut etter kontraktsutløp i sommer. Kanskje ikke så rart, når verdens beste klubb har tatt kontakt med spissen. LES: Vincent Kompany henter årets spiller i League One Den spanske U19-landslagsspilleren signerer med Real Madrid og hentes til andrelaget Castilla, der også Martin Ødegaard fikk sin introduksjon til klubben.

Ødegaard-melding: - Følger med på ham

I Arsenal er ikke Martin Ødegaard (23) den eneste med norsk pass. På London-klubbens damelag finner vi nemlig Frida Maanum (22).

Vieira-kjøpet i boks for Arsenal

Den lovende midtbanemannen Fabio Vieira (22) har undertegnet en langtidskontrakt med Premier League-klubben Arsenal. Det opplyser Martin Ødegaards engelske klubb på sitt nettsted tirsdag kveld. Arsenal ble enig med Porto om overgangssummen for Vieira – 35 millioner euro og potensielt 5 millioner til – i forrige uke. Den 170 centimeter høye portugiseren har imponert både for klubblaget og på U21-nivå for hjemlandet. – Vi er så fornøyde med å ha gjennomført kjøpet av Fabio fra Porto. Han er en spiller med spesielle kvaliteter som er komfortabel med ballen i siste tredel av banen.

Arsenal enig om Porto-spiller

Porto har blitt enig med Arsenal om signeringen av Fábio Vieira. Prislappen ligger på omlag 418 millioner kroner. Den portugiskeske klubben forteller selv om enigheten i en pressemelding. Vieira hadde seks mål og 14 målgivende pasninger for Porto forrige sesong og blir lagkamerat med Martin Ødegaard.

Bekrefter overgang til Premier League på Fabio Vieira!

Porto var tydeligvis ivrige etter å fortelle at deres «egenproduserte» spiller er klar for toppen av verdens tøffeste liga. Nå endte Arsenal som kjent på den sure 5. plassen i Premier League, men ambisjonene til London-klubben er klart høyere. Nå skal nok en ung spiller inn i den allerede unge Arsenal-troppen. Mike Arteta har vist noe av det enorme potensialet som ligger i en gjeng med spillere som Saka, Ødegaard og resten av ungdomsgjengen.

Haaland ligadebuterer mot West Ham

Erling Braut Haalands nye klubb, tittelforsvarar Manchester City, opnar ligasesongen med bortekamp mot West Ham 7. august. Det viser ligaprogrammet som blei offentleg i dag. Liverpool sesongopnar borte mot nyopprykka Fulham. Chelsea opnar borte mot Everton, og Manchester United heime mot Brighton. Men det er Martin Ødegaard og Arsenal som får æra av å vere aller først ut. Dei møter Crystal Palace fredag 5. august. Liverpool - Manchester City gårt 15. oktober, returkampen i Manchester 1. april. Men først skal dei to møtest i Community Shield 31.

Real Madrid har tre kandidater til å erstatte Modric

Det ble aldri Martin Ødegaard som tok over etter Luka Modric. Den kroatiske landslagsspilleren nektet å gi seg, fortsatte å storspille og ga ingen åpning for «vår mann». Mikel Arteta og Arsenal-supporterne er selvfølgelig takknemlig for dette, hos Real må det uansett planlegges for en sesong uten Modric. Ballkunstnerens posisjon hos kongeklubben er råsterk. Etter noen måneder på San Bernabeu gikk Carlo Ancelotti ut og sa Real hadde den sterkeste midtbanen i verden. Dette var før Real gikk hele veien til trofeet i La Liga og Champions League.

Ødegaard fikk skyllebøtte: – Jeg kan ikke få hyllet ham nok

Kaptein Martin Ødegaard mener Stefan Strandberg er «ekstremt viktig» for landslaget. Mot Sverige viste stopperen hvorfor.

Landslaget fikk besøk av Omar Elabdellaoui: – Det var følelsesladet

ULLEVAAL STADION (VG) Martin Ødegaard (23) og Stefan Strandberg (31) satte stor pris på det første møtet med Omar Elabdellaoui (30) etter den dramatiske øyeskaden.

Reagerer: - Ble lurt

«Alle» trodde Norge skulle ta tre poeng mot Slovenia. I stedet fikk laget en knekk. Drillo slakter første omgang og tror Norge ble lurt. Martin Ødegaard forteller om frustrasjon.

Disse starter for Norge mot Slovenia

Norge møter Slovenia på Ullevaal, og Ståle Solbakken gjør tre endringer. Slik starter Norge: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling - Martin Ødegaard, Fredrik Aursnes, Sander Berge - Moi Elyounoussi, Erling Braut Haaland, Joshua King. Man kan si at Solbakken har et luksusproblem, for Mathias Normann får ikke engang plass i troppen.

Tror Haaland-fokuset har gjort ham bedre: – Synes helt ærlig at det er deilig

Martin Ødegaard trives med at Erling Braut Haaland er blitt nordmannen alle snakker om. Da stjerneduoen skulle på butikken nylig, ble det kaos.

Medier: Solbakken gjør tre endringer

Ifølge TV 2 og VG gjør Ståle Solbakken tre endringer til kampen mot Slovenia. Fredrik Aursnes og Joshua King, som begge startet den første kampen mot Serbia, er tilbake i laget. Stefan Strandberg erstattes også av Andreas Hanche-Olsen, erfarer mediene. Disse starter angivelig for Norge: Ørjan Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling – Joshua King, Martin Ødegaard, Sander Berge, Fredrik Aursnes, Mohamed Elyounoussi – Erling Braut Haaland.

Ødegaard har overbevist Rekdal: – Kommet mer til sin rett

ULLEVÅL STADION (VG) Rosenborg-trener Kjetil Rekdal har tidvis vært kritisk til at Norge ikke har fått nok ut av Martin Ødegaard, men nå applauderer han Norges kaptein.

Har aldri opplevd et bedre Norge: – Det er noe spesielt på gang

STOCKHOLM/OSLO (VG) Etter to sterke borteseirer på rad er ikke Martin Ødegaard (23) i tvil: Han har aldri opplevd et norsk lag som er så bra som dagens Norge-lag.

Solid prislapp på Haaland

Erling Braut Haaland er verdens tredje mest verdifulle fotballspiller med en antatt prislapp på 1,58 milliarder kroner, ifølge analysebyrået CIES. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) topper med en salgsverdi på 2,08 milliarder. Real Madrids Vinícius Júnior ligger nærmest franskmannen med 1,89 milliarder kroner. Det er det anerkjente nettstedet CIES som mandag kom med sin ferskeste oppdaterte oversikt over forventet verdi på fotballstjernene. Selskapet er ansett som pålitelig i sine analyser. Haaland skal spille for Manchester City fra sommeren av.

Kommer med stikk

Martin Ødegaard om påstått «hore-uttalelse» mot Erling Braut Haaland: - De må vel prøve alle mulige triks når de ikke klarer å stoppe ham på vanlig måte.

Ødegaard: – Håper folk ser at vi elsker dette

Lagkaptein Martin Ødegaard førte Norge til nok en sterk seier da Sverige ble slått 2-1 på utebane. Han mener at laget kontrollerte kampen og vant fortjent.

Bildet røper ukjent detalj

Ståle Solbakken sier to spillere «må føle seg fram» før Sverige-kampen. Martin Ødegaard forteller at han er klar - til tross for stor, blå teip på overkroppen. Nå forklarer kapteinen hva som skjedde.

Ødegaard om Haaland-oppstyret: – Han bryr seg ikke om det

STOCKHOLM/OSLO (VG) Erling Braut Haaland (21) har på kort tid blitt en av verdens største fotballstjerner. Men skal vi tro landslagskaptein Martin Ødegaard (23), fokuserer han svært lite på alt oppstyret rundt ham.

- Det blir magisk

Landslagskaptein Martin Ødegaard yr av glede før dobbeltoppgjøret mot Sverige i Nations League.

- Stygt og kynisk

Martin Ødegaard: - Det er et resultat vi ikke hadde klart for noen år tilbake. Vi evner å vinne kamper på en litt stygg og kynisk måte.
Les mer om: