Nyheter om Martin Ødegaard


Tror det blir Feyenoord

Oppholdet i Heerenveen for Martin Ødegaard har alt sett under ett vært vellykket og han er klar for større oppgaver, dog ikke så store som spill for sin egentlige klubb Real Madrid ville blitt. Den spanske journalisten Guillem Balague tror Real Madrid vil leie ut Martin Ødegaard også neste sesong.

Spår nytt utlån for Ødegaard

Guillem Balague tror Real Madrid vil leie ut Martin Ødegaard neste sesong. Fotballeksperten tror selv at det vil være den beste løsningen for 19-åringen.

Sensasjonelle Ødegaard-tall vekker oppsikt: Sviktet av lagkameratene

Martin Ødegaard burde ha stått med over fem ganger så mange målgivende pasninger denne sesongen dersom lagkompisene hadde hatt en helt gjennomsnittlig uttelling.
Les mer om:

Høgmo: – Det var helt riktig å slippe til Martin Ødegaard som 15-åring

Per-Mathias Høgmo innrømmer at man diskuterte bruken av en ung Martin Ødegaard på A-landslaget, men er glad for at supertalentet fikk slippe til.

Høgmo forsvarer Ødegaard-bruken: – Han leverte og bidro til at vi nesten gikk til EM

Per-Mathias Høgmo innrømmer at man diskuterte bruken av en ung Martin Ødegaard på A-landslaget, men er glad for at supertalentet fikk slippe til.

Spansk avis: Ødegaard i Real Madrid-møte om fremtiden

Martin Ødegaard (19) er tilbake i Madrid, og nå skal klubben «vurdere» landslagsspillerens fremtid.
Les mer om:

Sveriges største talent på salgsliste

Da Alexander Isak gikk fra AIK til Borussia Dortmund for litt over et år siden var hypen nesten like stor som da Martin Ødegaard skrev under for Real Madrid. Fremtiden er fortsatt lysende, men den er muligens ikke i Dortmund. For litt over en uke siden var Alexander Isak med på Goal sin liste over de 50 største talentene i verden, nå er han ifølge Bild med på en litt mindre hyggelig liste.

Tror Ødegaard sendes tilbake til Madrid

En Hereenveen-kjenner tror ikke Martin Ødegaard blir lenge i Nederland etter fotbruddet. 19-åringen går på krykker etter uhellet søndag.

Heerenveen-ekspert tror Ødegaard reiser tilbake til Real Madrid

En Heerenveen-kjenner tror ikke Martin Ødegaard blir lenge i Nederland etter fotbruddet. 19-åringen går på krykker etter uhellet søndag.

Tror Ødegaard sendes tilbake til Madrid

19 år gamle Martin Ødegaard går på krykker etter uhellet søndag - og Heerenveen-kjenner Anne Roel van der Meer tror nordmannen har spilt sin siste kamp for klubben.
Les mer om:

Klubben bekrefter: Ødegaard har pådratt seg beinbrudd

Martin Ødegaard kan være ute med skade i flere måneder.
Les mer om:

Brudd i foten for Ødegaard

Hereenveen bekrefter at Martin Ødegaard har pådratt seg brudd i foten. Ifølge nederlandsk avis kan nordmannen miste resten av fotballsesongen i Nederland. Mer på TV2.no.

Heerenveen bekrefter beinbrudd på Ødegaard

Undersøkelser på sykehuset bekrefter det Heerenveen fryktet: Martin Ødegaard (19) har brukket foten.

Sesongen trolig over for Ødegaard

Sesongen er trolig over for Martin Ødegaard. 19-åringen måtte ut med skade etter 60 minutter i Heerenveens kamps mot Heracles på søndag, og ifølge flere nederlandske medier har han pådratt seg et brudd i ankelen. Det betyr at han høyst sannsynlig må holde seg på sidelinjen i to måneder.
Les mer om:

Tottenham hoster opp lønnstilbud som skal holde Real Madrid unna

Treneren er alltid viktig for en klubb. Men hos Tottenham beskrives han som et av de største sukesskritteriene i klubben.

Tidlig sommerferie på Martin Ødegaard

På søndag holdt vi pusten da vi så Martin Ødegaard vri seg i smerte på gressmatta i kampen mot Heracles. 19-åringen ble til slutt hjulpet av banen. Nå er resultatene klare. Ifølge Leeuwarder Courant har Ødegaard pådratt seg et brudd i mellomfotsbenet.

Avis: Ødegaard kan være ute i flere måneder

Ifølge nederlandske aviser kan Hereenveens Martin Ødegaard være ut med skade i flere måneder. 

Sesongen kan være over for Ødegaard

Ifølge nederlandske aviser kan Hereenveens Martin Ødegaard være ute med skade i flere måneder og miste resten av fotballsesongen i Nederland.

Heerenveen-journalist til VG: Sesongen over for Ødegaard

Martin Ødegaard (19) skal ha brukket foten, hevder nederlandsk journalist.
Les mer om:

Ødegaard ut med skade

Martin Ødegaard måtte gå av banen med skade da Heerenveen vant 2-1 mot Heracles i nederlandsk æresdivisjon søndag. Morten Thorsby sendte Heerenveen i ledelsen.
Les mer om:

Ødegaard av banen med skade i Heerenveen-seier

Martin Ødegaard måtte gå av banen med skade da Heerenveen vant 2-1 mot Heracles i nederlandsk æresdivisjon søndag. Morten Thorsby sendte Heerenveen i ledelsen.
Les mer om:

Martin Ødegaard ut med skade – Thorsby scoret

(Heracles-Heerenveen 1–2) Morten Thorsby nikket inn det første målet, mens Martin Ødegaard (19) haltet ut med skade i venstre fot i Heerenveens 2–1 seier over Heracles.
Les mer om:

Ødegaard haltet av banen med skade

En skadet Martin Ødegaard (19) holdt seg til utsiden av venstrefoten, og måtte halte av banen i søndagens kamp mot Heracles.
Les mer om:

Ødegaard måtte ut med skade

Martin Ødegaard ble liggende etter en duell, og måtte forlate banen med det som så ut til å være en ankelskade søndag.
Les mer om:

– Viser at han definitivt skal ha en plass i troppen

Martin Ødegaard får en god dose skryt av både Drillo og Lars Lagerbäck etter 1-0-seieren mot Albania.