Nyheter om Martin Ødegaard


- Middelmådig

Martin Ødegaard overbeviste ikke kritikerne i helgas oppgjør mot Manchester City.

Ødegaard og Arsenal slipper å sture

Vi har nesten blitt vant den siste uka at dommeren såvidt får sparket i gang Premier League-kamper før det smeller til med scoring. Denne gangen var det Raheem Sterling som trengte 2 minutter. Arsenal-supporterne lukket øynene og fryktet at søndagskvelden kom til å bli ekstremt pinefull. Men det endte bare med et «småpent» tap for London-klubben. Martin Ødegaard stilte fra start, men hadde en spesielt tøff dag mot Premier Leagues beste midtbane. Når City dro til med sin 17.

Anonym Ødegaard – Citys seiersrekke fortsetter

Martin Ødegaard (22) og Arsenal fikk en tøff dag på jobben mot Manchester City.

Pep Guardiola om Ødegaard: – Kjenner ham veldig godt

(Arsenal - Manchester City 0–1) Etter seieren mot Arsenal hyllet Manchester City-manager Pep Guardiola midtbaneankeret Fernandinho, som gjorde arbeidsforholdene svært vanskelige for Martin Ødegaard.

Ødegaard byttet ut da City dominerte mot Arsenal

Martin Ødegaard klarte aldri å sette sitt preg på kampen da Arsenal tapte mot et Manchester City-lag som cruiser mot seriegull.

Ødegaard fra start i storkamp

Martin Ødegaard fikk tillit fra start i Arsenals hjemmekamp mot den suverene serielederen, Manchester City. Arsenal fikk seg en skikkelig kalddusj allerede før kampen var to minutter gammel. Raheem Sterling skaffet seg rom i feltet og kunne enkelt stusse et innlegg fra Riyad Mahrez i mål. Etter å ha vært rystet i åpningsminuttene, så kom Arsenal mer og mer med i kampen. Men verken Ødegaard eller noen av de andre Arsenal-spillerne klarte å finne vegen til mål. Ødegaard ble byttet ut i det 74. minutt. Heller ikke City scoret flere ganger og dermed vant de himmelblå fra Manchester 1–0.

Slik er talentfabrikken rundt Ødegaard

Martin Ødegaard har allerede funnet tonen med flere av Arsenals egne akademi-talenter. Slik jobber London-klubben med å forme fremtidens superstjerner.
Les mer om:

Arsenal kaster seg inn i kampen om Bryan Gil

Barcelona har i mange år fulgt venstrevingen Bryan Gil tett i mange år, men så langt har han «gått i skole» hos Sevilla. – Før årets sesong var han overbevist at det var på tide å tre inn på førstelaget, men istedenfor valgte manager Julen Lopetegui å sende han på utlån til Eibar. Barcelona tror det ligger et grunnlag for konflikt og misnøye og har fornyet tro på at de kan få til en overgang. Arsenal som allerede har hentet Martin Ødegaard på en låneavtale fra Real Madrid har også fått med seg det som skjer.

Ødegaard hylles: - Fantastisk

Martin Ødegaard har virkelig begynt å bli varm i Arsenal-trøya.
Les mer om:

Ødegaard viste klasse

Martin Ødegaard viste tendenser som en boksåpner offensivt for Arsenal da laget spilte 1-1 borte mot Benfica i første 16-delsfinalekamp i europaligaen.

Arsenal med bortepoeng mot Benfica

Martin Ødegaard viste tendenser som en boksåpner offensivt for Arsenal da laget spilte 1-1 borte mot Benfica i første 16-delsfinalekamp i europaligaen. Nordmannen var sentral i angrepet som ledet til Bukayo Sakas utligningsmål etter 56 minutter. Ødegaard slo en nydelig stikker til Cedric, som slo inn fra venstre og fant en ledig Saka foran mål. Kampen endte 1-1. Returopppgjøret spilles neste uke.

Ødegaard med lekkerbisken til Arsenal-mål – kåret til banens beste

(Benfica-Arsenal 1–1) Martin Ødegaard (22) åpnet Benfica-forsvaret med en lekker pasning da Arsenal utlignet til 1–1 i «bortekampen» på OL-stadion i Roma. Sky Sports kårer ham til banens bestemann.

Ny start for Ødegaard

Martin Ødegaard spilte sin andre kamp på rad fra start da Arsenal spilte 1-1 mot Benfica i Europaligaen. Han var tredje sist på utligningsmålet, som ble scoret av Bukayo Saka.

Ødegaard del av ny supertrio som kan få Aubameyang til å blomstre

Martin Ødegaard (22) kan være i ferd med å danne en ny supertrio i Arsenal sammen med Bukayo Saka (19) og Emile Smith Rowe (20).

Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste

Hos Borussia Dortmund kastes tenåringene innpå i de viktigste kampene. Martin Ødegaard har tatt omveien innom Real Madrid og utlånsopphold. Ikke at dette nødvendigvis har vært et feil valg for 22-åringen. For etter noen uker i London er ikke Arsenal-manageren i tvil om hva som bor i Ødegaard. -Han har potensialet til å bli en av verdens beste. Jeg har fulgt ham tett da han var hos Real Sociedad, og han var virkelig imponerende der i lange perioder.

Arsenal-sjefen tatt på sengen av Ødegaard: – Han har noe ved seg

Martin Ødegaard (21) har overrasket Arsenal-manager Mikel Arteta (38) med personligheten sin.
Les mer om:

Lillestrøm har løst sitt keeperproblem

LSK er enig med Molde om en utlånsavtale for den spanskfødte keeperen med belgisk pass 25 år gamle Alejandro «Alex» Craninx. Real Madrid hentet Alex som 14-åring, og spilte blant annet sammen med Martin Ødegaard på storlagets B-lag. Nå håper den 1,97 meter høye keeperen å slå ut i full blomst i LSK. Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen Jeg er veldig glad for å være her. Jeg ser fram til en god sesong og håper at jeg kan bidra til at Lillestrøm gjør det bra i Eliteserie-comebacket.

- Trengte ham ikke

Arsenals valg om å hente Martin Ødegaard (22) til klubben blir kritisert. Av en Arsenal-legende Tony Adams.
Les mer om:

Adams slakter Ødegaard-signering

Tony Adams er ikke spesielt imponert over Arsenals lånesignering av Martin Ødegaard. Det får TV 2s Premier League-kommentator til å riste på hodet.
Les mer om:

Ødegaard utelukker ikke permanent overgang

Den norske midtbanespilleren startet sin første kamp for Gunners mot Leeds og sier at han koser seg på Emirates Stadium. Martin Ødegaard har snakket om muligheten for en permanent overgang fra Real Madrid til Arsenal, og den norske landslagsspilleren innrømmer at alt er mulig. 22-åringen kom til London i januar på en låneavtale til slutten av sesongen. Han debuterte fra start i Premier League helgen og det kunne ikke gått mye bedre. Ødeggard som tidligere hadde gjort to innhopp fra benken, bidro sterkt i Arsenals 4-2-seier over Leeds.

Aubameyang-hat trick for Arsenal

Med Martin Ødegaard fra start vartet Arsenal opp med lekkert angrepsspill og slo Leeds 4-2 på Emirates. Etterpå var Ødegaard fornøyd med egen innsats. Se intervju på TV2.no.

- Helt utrolig

Arsenal hadde ikke vunnet i Premier League siden 26. januar. I kveld ble det 4-2 og målfest - med Martin Ødegaard i startelleveren. - Jeg er blitt tatt imot på en helt utrolig måte, sier 22-åringen.

Arsenal serverte festfotball da Martin Ødegaard debuterte fra start

Fire nye korona­smittede knyttet til ut­bruddet på Aibel i Hauge­sund

Ødegaard fra start i målkalas

Martin Ødegaard fikk sin første kamp fra start i Arsenal-trøya søndag kveld, da Arsenal var vertskap mot tabellnabo Leeds United. Arsenals stjernespiss Pierre-Emerick Aubameyang var også tilbake fra start. Han har hatt en tungt sesong så langt, men var nådeløs i møtet mot Leeds. Aubameyang scoret hele tre ganger før det var spilt 50 minutter.

Arsenal serverte festfotball i Ødegaard startdebut: – Han var fantastisk

(Arsenal - Leeds 4–2) Martin Ødegaard (22) fikk sin første kamp fra start for Arsenal, fikk være med på festfotball fra start – og manager Mikel Arteta likte hva han så av nordmannen.