Nyheter om Martin Ødegaard


Ødegaard & co. fant nøkkelen til slutt, slo Valladolid 1-0

Martin Ødegaard hadde en fot med i spillet da Real Sociedad greide å bryte ned et defensivt solid Valladolid-lag og sikre 1-0-seier i La Liga.

Ødegaard & co. klatret opp til tredjeplass

Martin Ødegaard hadde en fot med i spillet da Real Sociedad greide å bryte ned et defensivt solid Valladolid-lag og sikre 1-0-seier i La Liga.

God Ødegaard i viktig seier

Martin Ødegaard hadde en fot med i spillet da Real Sociedad greide å bryte ned et defensivt solid Valladolid-lag og sikre 1-0-seier i La Liga. Nordmannen var involvert i mye, spesielt i 2. omgang. Målscorer var imidlertid Adnan Januzaj. Den tidligere Manchester United-spillerens nikk fra kort hold var ustoppelig for keeper Jordi Masip. Seieren fører Real Sociedad opp til 3.-plass før resten av helgens serierunde spilles, med like mange poeng som Atlético Madrid og Sevilla på plassene bak. Fram til Barcelona og Real Madrid er det henholdsvis 12 og 10 poeng.

Storspilte

Martin Ødegaard (21) serverte lagkameratene da Sociedad tok tre viktige poeng.
Les mer om:

La Liga-ekspert om Ødegaard: – Har slitt med smårusk

La Liga-ekspert Petter Veland er temmelig trygg på at Martin Ødegaard (21) holder nivået fram til EM-playoff – til tross for at han har hatt en anstrengende første sesong i Real Sociedad.

Storoppgjørene i kø for Ødegaard

Fredag starter Martin Ødegaard råkjøret med seks kamper på 23 dager for Real Sociedad.
Les mer om:

Var det Solskjær som sendte Uniteds sjefsspeider til Real Sociedad-kamp?

Mens vi venter på at Real Madrid skal hente tilbake Ødegaard til San Bernabeu før utlånsperioden, har en annen aktør dukket opp på tribunen til Real Sociedad. Ifølge den spanske avisen El Diario Vasco ble United-speider Marcel Bout observert på kampen mellom Real Sociedad og Valencia. Vi vet ikke hvordan den spanske avisen kan vite at Ødegaard var den av de 22 i shorts United ønsket å se nærmere på, men når du har stillingen som Uniteds sjefsspeider globalt, tar du ikke turen til Anoeta Stadium for å se på hvemsomhelst. Les: Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass

«Alt jeg kan si er at Dortmund ligger i fortiden og ikke i min framtid»

Det er lett å glemme at Borussia Dortmund også hadde Sveriges største talent på laget med all oppmerksomhet som vår egen målmaskin Erling Braut Haaland får. – Alexander Isak som absolutt vet hvor målet står ble i fjor sommer solgt til Real Sociedad sammen med en tilbakekjøpsklausul. Borussia Dortmund kan kjøpe Isak tilbake for 30 millioner euro noe som faktisk er forholdsvis rimelig, heldigvis ligger det en forutsetning, at Isak selv ønsker en retur.

Ødegaard tilbake fra start i komfortabel Sociedad-seier

Tre scoringer av tidligere Premier League-spillere sørget for 3-0-seier for Martin Ødegaard og hans Real Sociedad over Valencia i spansk La Liga lørdag.

Siger for mållaus Ødegaard

Martin Ødegaard gjekk mållaus av banen og brann fleire store sjansar då Real Sociedad slo Valencia 3-0 i La Liga. Men Ødegaard bidrog uansett stort til sigeren ved å vere arkitekten bak fleire av måla. Den viktige sigeren førte Ødegaards lag opp på ein fjerdeplass, ei plassering som gjev plass i Meisterligaen til neste år.

Bare Barca og Real Madrid scorer mer enn Ødegaard & co.

(Real Sociedad-Valencia 3–0) Martin Ødegaard (21) og Real Sociedad har klatret opp på Champions League-plass etter at Valencia ble slått 3–0 lørdag kveld.

Ødegaard og co. holdt lekestue

Martin Ødegaard og Real Sociedad herjet med sjanseløse Valencia. Nå er baskerne med i kampen om Champions League for fullt.

Kanonkule fra Januzaj i seier

Martin Ødegaard og Real Sociedad lekte seg med Valencia, vant 3-0 og klatrer til 4. plass på tabellen. Adnan Januzajs 3-0-mål var en perle.
Les mer om:

Bekrefter brudd

- Ja, jeg er singel, sier Martin Ødegaard til Drammens Tidende.
Les mer om:

Vil fullstendig gjenskape midtbanen

Zinedine Zidane planlegger å gjenskape Real Madrids midtbane helt i sommer. Til tross for bråk og variende prestasjoner er Real Madrid er fortsatt en av de mest attraktive fotballklubbene på planeten. Nesten alle spillere drømmer om at en dag skulle spille for Los Blancos, og deres makt i overføringsmarkedet er nesten uovertruffen. – Bare tenkt på hvor mange spaltemetre som er skrevet om Martin Ødegaard sitt forhold til klubben.

Kallenavnet som får Martin Ødegaard til å føle seg godtatt

Martin Ødegaard (21) er blitt San Sebastiáns «Martincho». Kallenavnet får han til å føle seg hjemme i Real Sociedads hjemby. Han avslører også at han er blitt singel.
Les mer om:

Martin Ødegaard er singel

Og han foretrekker norske jenter, sier han til Drammens Tidende.
Les mer om:

Råkjør venter «sliten» Ødegaard

Martin Ødegaard får et brutalt program inn mot Norges møte med Serbia. Real Sociedads mars måned er ikke hyggelig lesning for landslagssjef Lars Lagerbäck.
Les mer om:

Tøft program for Ødegaard

Real Sociedad og Martin Ødegaard skal spele fem kampar frå 4. til 22. mars. Det er klart etter at den utsette kampen mot Eibar er terminfesta til 10. mars. Dermed blir det fire ligakampar og semifinale i cupen i løpet av 19 dagar. 23. mars skal landslaget samlast før EM-kvalifiseringskampen mot Serbia 26. mars. Siger der gir ny kvalik-kamp 31. mars.
Les mer om:

Ødegaard-kamp utsatt etter søppelbrann

Martin Ødegaard og Real Sociedad får ikke spille baskerderby mot Eibar i helgen.
Les mer om:

Ødegaard ble helten i første semifinalekamp

Martin Ødegaard scoret det avgjørende målet i Real Sociedads 2-1-seier over Mirandés i den første semifinalekampen i den spanske cupen.
Les mer om:

Ødegaard ble helten – Real Sociedad vant den første semifinalen

Martin Ødegaard ble matchvinner da Real Sociedad vant den første av to semifinalekamper i den spanske cupen.
Les mer om:

Ødegaard ble helten – Real Sociedad vant den første semifinalen

Martin Ødegaard ble matchvinner da Real Sociedad vant den første av to semifinalekamper i den spanske cupen.
Les mer om:

Både arkitekt og målscorer – Ødegaard sendte Real Sociedad nærmere cupfinale

Martin Ødegaard var nok en gang toneangivende da Real Sociedads cupeventyr fortsatte i semifinalens første oppgjør onsdag. 21-åringen sendte «La Real» et stort skritt nærmere finalen i den spanske cupen.

Ødegaard slo tilbake med scoring etter trøblete start

Real Sociedad tok første stikk i semifinalen i Copa del Rey. Martin Ødegaard ble matchvinner.
Les mer om: