Nyheter om Martin Ødegaard


Chelsea har funnet Maurizio Sarri erstatter

For en Chelsea supporter er det stort at Frank Lampard er tilbake på Stamford Brigde, større enn det var for Manchester United fans at Ole Gunnar Solskjær kom tilbake til Old Trafford.  Frank Lampard (40) har helt siden det nesten ble opprykk med Derby til Premier League vært storfavoritt til å ta over den ledige managerstillingen i Chelsea London Evening Standard hevder å vite at Frank Lampard blir offentliggjort som Chelseas nye hovedtrener denne uken.

Real Madrid har gitt Bayer Leverkusen beskjed: Selger ikke Martin Ødegaard

Mens Martin Ødegaard reiser land og strand rundt med sit hoff og snakker med klubber om overgang ringer Real Madrid etter de har dratt og forteller at de ikke har tenkt til å selge.  Bayer Leverkusen sin sportsdirektør Simon Rolfes forteller til Bild hva som er situasjonen. «Det synes klart at Real Madrid ikke vil selge spilleren» Les: Virgil van Dijk tar seg fri fra ferien for viktig melding til Liverpool-supporterne Det som gjenstår er en eventuell låneavtale som Martin Ødegaard ikke er så veldig interessert i, og hvis det blir et utlån, ønsker han en langsiktig en.

Real Madrid avviste Ødegaard-salg

Real Madrid skal ha gitt Bayer Leverkusen beskjed om at klubben ikke har noe ønske om å selge Martin Ødegaard i sommer.

Real: - Vi selger ikke Ødegaard nå

Real Madrid skal ha gitt Bayer Leverkusen beskjed om at klubben ikke har noe ønske om å selge Martin Ødegaard i sommer. Dermed er en utlånsavtale det mest sannsynlige. Det bekrefter den tyske storklubbens sportsdirektør Simon Rolfes overfor storavisen Bild.

– Real Madrid vil ikke selge

Bayer Leverkusens sportsdirektør Simon Rolfes innrømmer at klubben er interessert i å hente Martin Ødegaard, men sier at Real Madrid kun vil låne ut nordmannen.

Bayer Leverkusens sportsdirektør: Real Madrid sier nei

Bayer Leverkusen har jobbet hardt med å hente Ødegaard til Bundesliga. Både Real Madrid-spilleren og Leverkusen har ønsket en permanent løsning.

Leverkusen-legendens råd: Velg Tyskland foran Spania

Arne Larsen Økland mener Bayer Leverkusen er et perfekt utviklingsarena for Martin Ødegaard.

– I samtaler med Real Sociedad

Martin Ødegaard var fredag på klubb-besøk i spanske Real Sociedad. Den spanske avisen Noticias de Gipuzkoa melder at Ødegaard er i samtaler med klubben.
Les mer om:

Spansk avis: Ødegaard i samtaler med Real Madrid-rival

Martin Ødegaard var fredag på klubb-besøk i spanske Real Sociedad.
Les mer om:

Spansk avis: Ødegaard i samtaler med Real Madrid-rival

Martin Ødegaard var fredag på klubb-besøk i spanske Real Sociedad.
Les mer om:

Ødegaard trapper opp klubbjakten: – Han er i en fin situasjon

Martin Ødegaard var fredag på besøk hos La Liga-klubben Real Sociedad.
Les mer om:

Ødegaard trapper opp klubbjakten: – Han er i en fin situasjon

Martin Ødegaard var fredag på besøk hos La Liga-klubben Real Sociedad.
Les mer om:

Spansk avis: Ødegaard i samtaler med Real Sociedad

Martin Ødegaard var fredag på klubb-besøk i spanske Real Sociedad.
Les mer om:

– I samtaler med Real Sociedad

Martin Ødegaard var fredag på klubb-besøk i Real Sociedad. Det skriver avisen Noticias de Gipuzkoa. Avisen trykker lørdag bilder av nordmannen som angivelig er tatt på flyplassen i Bilbao. Det spekuleres i at Ødegaard kan lånes til klubben.

Martin Ødegaard har landet på spansk jord

Da Martin Ødegaard forlot Strømsgodset og Drammen i 2015 reisete han rundt i Europa og testet klubber som om han skulle få seg en ny kone, «valget» falt på Real Madrid.

Her er Martin Ødegaard på besøk hos Real Sociedad

Her er bildet som viser at Martin Ødegaard (20) var i San Sebastian på besøk hos Real Sociedad fredag.
Les mer om:

Craig Bellamy: Tidligere Liverpool-spiller slår følge med Kompany

Den 39-årige waliseren blir ikke nødvendigvis husket best for to runder á ett år på Anfield, men skitt au. Det er uansett noe vanskelig å putte Bellamy i en klubb-bås. Nei, dette må vi faktisk trekke tilbake.

Bjørn Maars Johnsen må ut på klubbjakt

Norsk-amerikaneren aspirerte til tittelen som målkonge i Nederland, men det var før overgangen til Alkmaar i fjor sommer. Nå får landslagsspilleren vår beskjeden som varsler klubb-bytte. Den nederlandske klubben bekrefter på hjemmesidene at Maars Johnsen ikke tilhører gruppen spillere som kan forvente seg mest spilletid fremover. Ikke uventet har dette sendt Johnsen ut på klubbjakt. På landslaget viser 27-åringen at han vet hvor målet står, med 3 mål i EM-kvalifiseringen, mens det for klubben endte med 7 scoringer på 25 kamper.

Inter Milan har bare råd til Romelu Lukaku hvis de selger Mauro Icardi

Den belgiske landslagssjefen Roberto Martinez mener det er en fordel for Romelu Lukaku å spille for andre klubber enn Manchester United. – Han peker på for lite spilletid og en dalende formkurve og en ikke inspirerende situasjon for angriperen på Old Trafford.  En overgang til Inter Milan og manager Antonio Conte er å foretrekke og Romelu Lukaku er med på ideen.

David Brooks: Nok en 21-åring på blokka til Manchester United

21-åringen Daniel James er allerede «i hus» hos United. Nå trappes det opp for å hente inn nok en up and coming. Solskjær bygger for fremtiden.

Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

Ifølge TV2 har Martin Ødegaard og agenten satt seg på flyet til Düsseldorf på torsdag. Når Bayer Leverkusens hjemmearena er en halvtimes kjøring unna flyplassen, da er det bare å forestille seg hva som kan skje. Egentlig er det ikke noe hast med å vite før det faktisk skjer, men litt spennende er det sikkert for TV2 å få lekt seg som detektiv. I tillegg: når «vår» Martin Ødegaard jobber med å få på plass en ny arbeidgiver før sesongstart, er det meste av bevegelsene av interesse. Martin Ødegaard has just landed in Düsseldorf, accompanied by his father and agent.

Hevder Ødegaard er i Tyskland

TV 2 melder at Martin Ødegaard har landet i Düsseldorf onsdag formiddag. Bayer Leverkusen har lenge vært interessert i 20-åringen.

Ødegaard på plass i Tyskland

Martin Ødegaard er på jakt etter ny klubb. Torsdag er den 20-årige Real Madrid-spilleren etter det TV 2 erfarer på plass i Tyskland. Les mer på TV2.no.

Marcos Llorente: Ødegaards tidligere lagkamerat går til erkerivalen

Det blir bråk av dette, for vi har sett det før. Forlater du en klubb, blir fortsatt boende i byen og starter hos erke/byrivalen, da skal du enten være ekstremt hardhudet, desperat, eller dum. Men for Marcos Llorente, blir det kanskje anderledes?  Real Madrid-spilleren har knapt vært på banen denne sesongen, og har verken produsert assist eller scoringer i La Liga.

Ødegaard spilte landskamper med brudd i tommelen

Det er uklart om Martin Ødegaard (20) må opereres etter at han pådro seg fingerbrudd i kamp for klubblaget før forrige landslagssamling.
Les mer om: