Nyheter om Martin


Martin må holde stengt: – Håper alle i Bodø følger reglene nøye

Bodø stenger ned. Det påvirker Martin Rindahl og Rapida.
Les mer om:

PL-legendens beskjed til Ødegaard: – Bare å plukke opp telefonen

Han var selv regnet for Englands største talent i sin generasjon. Nå er Joe Cole spent på hva Martin Ødegaard kan utgjøre i Premier League.

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

Videre i Europa League etter thriller

Martin Ødegaard og resten av Arsenal kan puste lettet ut.

Aubameyang redda Arsenal til slutt

3-2 mot Benfica var akkurat nok. Arsenal og Martin Ødegaard går vidare i europaligaen med 4-3 samanlagt. Pierre-Emerick Aubameyang opna scoringane etter 21 minutt. Han smatt mellom stopparane og lobba over keeper. Men Benfica slo tilbake. Like før pause sette Diogo Gonçalves eit frispark frå 20 meter rett i krysset. Kvarteret etter pausen utnytta Rafa Silva ein gigatabbe i Arsenal-forsvaret. Dermed 2-1 til gjestene, og då måtte Arsenal ha to mål for å gå vidare. Det gjorde dei.

Aubameyang sendte Arsenal videre i Europa League

(Arsenal – Benfica 3–2, 4–3 sammenlagt) Arsenal slet lenge, men et sent mål fra Pierre-Emerick Aubameyang sørget for at Martin Ødegaard og Arsenal gikk videre til åttedelsfinalen.

Aubameyang reddet Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang sendte Arsenal videre til Europaliga-åttedelsfinale da han headet inn det avgjørende 3-2-målet mot Benfica. Martin Ødegaard startet i fjerde kamp på rad.

– Jeg synes at ordføreren i Bardu er direkte utidig(pluss)

Varaordfører Martin Nymo (H) i Målselv kommune kommer med sterk kritikk av Bardu ordfører Toralf Heimdals (Sp) utspill mot politimesteren i Troms, og innspill om eget hovedsete for politiet. – Utidig og umusikalsk, sier Nymo.

Ett minutt etter at hyttene var lagt ut for salg, ringte den første telefonen

- Det er alltid spennende når vi trykker på startknappen, men her fikk vi umiddelbar respons, forteller Tor Martin Hauge som er eiendomsmegler i DNB Eiendom.
Les mer om:

Norsk sikkerhetsmiljø har kåret årets Master of Cyber Security

Årets vinner er Martin Ingesen fra Vikersund.
Les mer om:

Martin(10) lurte på hvorfor trærne lyste rødt. Det var starten på en nesten utrolig redning

Kari-Anne Larmerud kan nesten ikke tro hva hun, mannen og sønnen gikk gjennom tirsdag kveld. Aller mest utrolig synes hun det er at hytta står der ennå. Nesten helt uten skader. Flammene sto i været bare en meter fra hytteveggen.
Les mer om:

Irland forlenger nedstengingen til april

Irland fortsetter med de strengeste koronarestriksjonene fram til 5. april på grunn av den britiske virusvarianten, opplyser statsminister Micheál Martin.
Les mer om:

Leeds til øvre halvdel

Leeds leverte en gnistrende andreomgang hjemme mot Southampton og vant 3–0 på Elland Road. Med seieren klatret Leeds forbi Martin Ødegaards Arsenal til øvre tabellhalvdel. Laget er nå på tiendeplass, ett poeng bak Tottenham. Patrick Bamford, Stuart Dallas og Raphinha scoret målene for Leeds.
Les mer om:

– Spent på om jeg får fart på flesket

Martin Johnsrud Sundby er på plass i VM-byen.
Les mer om:

- Middelmådig

Martin Ødegaard overbeviste ikke kritikerne i helgas oppgjør mot Manchester City.

Brattbakk sa opp RBK-jobb

Tidligere storscorer Harald Martin Brattbakk slutter som trener i Rosenborg-akademiet. Han bekrefter selv avgangen overfor Adresseavisen. – Jeg følte ikke at jeg fikk påvirke nok. En halv stilling ble litt halvveis for meg. Slik min posisjon var, følte jeg ikke at jeg fikk ut mitt potensial som fotballtrener, sier han til avisen. På grunn av koronapandemien har Brattbakk vært permittert fra jobben som flypilot i Norwegian. Det gjorde at han kunne øke sitt engasjement som rolletrener i RBK-akademiet, men ikke med så mye som han hadde ønsket.

Martin (34) bytter jobb: – Det er en livsstil

Martin Fauskanger går fra Tada til FKH.
Les mer om:

Anders og Martin ble kompiser i sjuende, og jobber fortsatt sammen – nå kan de vinne Oscar

I 1990 dro de to Byskogen-elevene på Ice Cube-konsert sammen i Oslo. De har siden samarbeidet om hele elleve prosjekter. Nå kan de havne på Oscar-scenen i Hollywood.

Ingen grunn til å finne fram solbrillene mandag: – Det blir fint turvær, hvis ikke du er så opptatt av utsikt

– Kuldeperioden er definitivt over når vi starter på den siste uke av februar, sier meteorolog Martin Granerød.
Les mer om:

Ødegaard og Arsenal slipper å sture

Vi har nesten blitt vant den siste uka at dommeren såvidt får sparket i gang Premier League-kamper før det smeller til med scoring. Denne gangen var det Raheem Sterling som trengte 2 minutter. Arsenal-supporterne lukket øynene og fryktet at søndagskvelden kom til å bli ekstremt pinefull. Men det endte bare med et «småpent» tap for London-klubben. Martin Ødegaard stilte fra start, men hadde en spesielt tøff dag mot Premier Leagues beste midtbane. Når City dro til med sin 17.

Anonym Ødegaard – Citys seiersrekke fortsetter

Martin Ødegaard (22) og Arsenal fikk en tøff dag på jobben mot Manchester City.

Pep Guardiola om Ødegaard: – Kjenner ham veldig godt

(Arsenal - Manchester City 0–1) Etter seieren mot Arsenal hyllet Manchester City-manager Pep Guardiola midtbaneankeret Fernandinho, som gjorde arbeidsforholdene svært vanskelige for Martin Ødegaard.

Ødegaard byttet ut da City dominerte mot Arsenal

Martin Ødegaard klarte aldri å sette sitt preg på kampen da Arsenal tapte mot et Manchester City-lag som cruiser mot seriegull.

Ødegaard fra start i storkamp

Martin Ødegaard fikk tillit fra start i Arsenals hjemmekamp mot den suverene serielederen, Manchester City. Arsenal fikk seg en skikkelig kalddusj allerede før kampen var to minutter gammel. Raheem Sterling skaffet seg rom i feltet og kunne enkelt stusse et innlegg fra Riyad Mahrez i mål. Etter å ha vært rystet i åpningsminuttene, så kom Arsenal mer og mer med i kampen. Men verken Ødegaard eller noen av de andre Arsenal-spillerne klarte å finne vegen til mål. Ødegaard ble byttet ut i det 74. minutt. Heller ikke City scoret flere ganger og dermed vant de himmelblå fra Manchester 1–0.

Slik er talentfabrikken rundt Ødegaard

Martin Ødegaard har allerede funnet tonen med flere av Arsenals egne akademi-talenter. Slik jobber London-klubben med å forme fremtidens superstjerner.
Les mer om: