Nyheter om Martin


Irland avvikler coronatiltak etter fall i smittetallene

De fleste smitteverntiltakene avvikles i Irland, kunngjorde statsminister Michael Martin fredag. Landet har ridd av omikron-stormen, kunngjorde han.
Les mer om:

Ble født i Polen - nå kan han havne i denne polske klubben

Kevin Martin Krygård bodde i Polen til han var seks måneder gammel. Nå kan han være på vei til den polske storklubben Wisla Krakow.
Les mer om:

Felt av egen ledsager

Slovakiske Miroslav Haraus lå som nummer fire etter den første omgangen av slalåmrennet i VM i snøsport for parautøvere, og han fikk virkelig fart på skiene i finaleomgangen. Dessverre gikk det litt for fort for ledsageren Martin Makovnik, som mistet skien, deiset i bakken, og fratok Haraus medaljesjansene.
Les mer om:

Håndball-EM: – Krisemøter hver dag

Det europeiske håndballforbundet (EHF) jobber febrilsk for å gjennomføre herre-EM tross smitterushet. – Vi ser an turneringen dag for dag og har krisemøter hver dag, sa EHFs generalsekretær Martin Hausleitner på et digitalt pressemøte fredag. Smitten har vært omfattende i EM. Norges tropp er hittil ikke rammet, men Tyskland har fått tolv spillere med positiv test siden første spilledag.
Les mer om:

Liverpool klare for ligacupfinalen

Liverpool trakk det lengste strået da de slo Arsenal 2-0 på Emirates Stadium. Det skjedde etter to scoringer av Diogo Jota. Portugiseren scoret to flotte mål, da han først leverte en sterk soloprestasjon som endte i scoring. Deretter chippet han lekkert over Ramsdale og satte 2-0 til gultrøyene for anledningen. Martin Ødegaard var med på start, og til tross for at han leverte en god kamp kunne han ikke gjøre noe med Liverpools avansement til ligacupfinalen. I finalen venter Chelsea, som slo ut Tottenham over to kamper.

Jota-dobbel sendte Liverpool til ligacupfinale

Martin Ødegaard var tilbake fra start da Arsenal røk ut av Ligacupen.

Polsk interesse for Krygård – bekrefter bud

Kevin Martin Krygård kan bli den neste spilleren som forlater FKH.
Les mer om:

Satser på Veasletta med norsk husmannskost og thaimat

Denne måneden tok Bella Larsen og Helge Martin Sangrat Larsen over lokalene på Veasletta. Allerede i februar åpner de dørene.
Les mer om:

Arsenal-sjefen hemmelighetsfull rundt Ødegaard-status

Det er uvisst om Martin Ødegaard rekker Arsenals returkamp mot Liverpool i ligacupsemifinalen. Han har vært ute med korona den siste uken.

Gjorde grotesk funn på havbunnen

Martin Helseth bruker fritida si på å rydde forsøpling i havet. Da han fant en klump med rykende sprengstoff, ble det dramatisk.
Les mer om:

Koronapass-debatten: Jeg vil stå på scenen igjen, men ikke for enhver pris

Koronapass-debatten: Jeg vil stå på scenen igjen, men ikke for enhver prisVi må ikke bli en uverdig, maktesløs brikke i et internasjonalt spill om helsepolitikk. Komponist Martin Romberg avviser koronapass i kulturen.Les mer
Les mer om:

Haaland fikk ikke full pott fra sine egne

Erling Braut Haaland fikk stemmer fra landslagssjef Ståle Solbakken og -kaptein Martin Ødegaard i Fifas kåring av årets spiller, men var ikke førstevalget.

Slik stemte Ødegaard – plasserte tidligere lagkamerat foran Haaland

Både Martin Ødegaard og Ståle Solbakken ga stemme til Erling Braut Haaland da Fifa skulle kåre årets spiller i verden.

Eriksen har fått tilbud fra Premier League-klubb!

Den tidligere Tottenham-spilleren er på vei mot et comeback i Premier League. Brentford er i samtaler med Christian Eriksen om en retur til Premier League, melder The Athletic. Brentford har tilbudt 29-åringen en seks måneders avtale med opsjon på forlengelse i ytterligere ett år. LES MER: Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland Eriksen er klubbløs etter å ha kommet til enighet med tidligere klubb Inter Milan om å si opp kontrakten hans forrige måned, på grunn av hans hjertestans under Danmarks EM-kamp mot Finland 12.

Søskenparet har ett år på seg: – Det er ikke sånn at vi pynter på noe

Et halvt år etter at de startet opp gir søskenparet Karina og Arnt Martin Lie en ærlig oppdatering på prosjektet som har forandret hverdagen for dem begge.
Les mer om:

Arsenal fikk utsatt London-derbyet mot Tottenham

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Martin Ødegaards lag sliter med skader og sykdom etter en hektisk uke. Det bekreftet Arsenal på sitt nettsted lørdag ettermiddag. Før torsdagens ligacupsemifinale mot Liverpool ble det kjent at Ødegaard testet positivt på koronaviruset.

Gjerdalen vant Ski Classics-nyvinning

Tord Asle Gjerdalen var raskest på lørdagens 10 kilometer med intervallstart i Ski Classics i italienske Val Venosta. Han seiret foran Martin Løwstrøm Nyenget. Ingen var i nærheten av Gjerdalens suverene tid i løpet med motbakkestaking. Nyenget ble slått med 19 sekunder, mens det var 37,1 sekunder ned til russiske Ermil Vokujev på tredjeplass. Det skulle opprinnelig vært langløp over 75 kilometer lørdag, men snømangel gjorde at Reschenseerennen ikke kunne avvikles. I stedet ble det for første gang i Ski Classics holdt en tempo individuelt på 10 kilometer.
Les mer om:

Uttrykte misnøye etter kvalifiseringsregel – no fyrer renndirektøren tilbake

Landslagstrenar Morten Kleivdal er kritisk til at Den internasjonale parakomiteen (IPC) brukar det han kallar ein «gammal regel». Det vil ikkje renndirektør Ted Martin ha noko av.
Les mer om:

Leonardo Bonucci får en symbolsk straff for angrepet på Inter-direktøren

På onsdag kveld var det tid for supercoppa i Italia. Et oppgjør mellom to mestere fra forrige sesong, en kamp som forutsigbart når kokepunktet før det har gått fem minutter. Når finalen i tillegg avgjøres på 120 minutter +1, da bruser det i blodet hos spillerne på San Siro. Alexis Sanchez ble matchvinner for Inter, og sørget for at Juventus fikk nok en påminnelse på at deres posisjon som den undisputed champion i Italia er tapt.

Martin Ødegaard blant topp 10 dyreste overganger

FIFA delte på fredag rapporten sin om overgangsmarkedet 2021. Det dreier seg om store penger, men overraskende nok var det en nordmann med på topp ti lista. I et år der Lionel Messi, Sergio Ramos, David Alaba, Gianluigi Donnarumma, Jadon Sancho, Raphael Varane og Ronaldo skiftet klubbdrakt, skulle det ikke være være plass til Ødegaard på denne lista, men dette var alt annet enn et normalår. De fire første på lista gikk som kjent på free transfer. Les: Der kom nådestøtet mot Derby og Wayne Rooney Dermed ble Ødegaards Arsenal-overgang på rundt 400 millioner kroner den 7.

Flere smittet i Sundbys langløpslag

Martin Johnsrud og flere på langløpslaget Team Koteng Eidissen er blitt smittet av korona og mister helgens renn i Ski Classics, melder VG. – Ingen har noe alvorlig sykdomsforløp, så satser på at de er kjapt tilbake i sporet, skriver teamsjef Tore Bjørseth Berdal til avisen. I tillegg til Sundby har laget profiler som Chris Jespersen og Astrid og Kari Øyre Slind. Onsdag ble det opplyst at hele laget var i karantene i Sveits etter en positiv test i troppen.

Rutinert midtbanespiller til Arendal

Med over 200 kampers erfaring fra Eliteserien og OBOS-ligaen håper nysignerte Martin Torp (29) å kunne bidra til å etablere Arendal i norsk toppfotball.

Stortalentet Martin (17): – Jeg blir så forbanna

Han finsiktes av speidere fra verdens beste liga. Martin Johnsen tar det hele med stor ro, men har en klar drøm om å draftes allerede denne sesongen.
Les mer om:

Nå kan Knut Martin smile bredt: Milliondryss til nytt utstyr

ULEFOSS: Fortvilelsen er snudd til glede. Nome videregående skole får 3,4 millioner kroner til nytt utstyr pluss 30 prosent egenandel fra sin eier, Vestfold og Telemark fylkeskommune. Det får beløpet til å hoppe opp til 4,5 millioner.
Les mer om:

Ødegaard har testet positivt for corona

Arsenal-stjernen Martin Ødegaard er ikke med når hans lag møter Liverpool på Anfield i ligacupsemifinalen. Nordmannen er coronasmittet.