Nyheter om Martin


Nok et spektakulært boligprosjekt på Ammerud: OBOS sender Ammerud i tet igjen

Neste år fyller OBOS 90 år, og i den anledning ønsker de å bygge Norges første plusshus i Martin Strandlis vei 10 - og det med unik arkitektur.
Les mer om:

Tour-stjerne: – Rytterne er redde for å angripe Sky

Sammenlagtkanonenes første dag i Alpene var for et antiklimaks å regne. Dan Martin mener Team Sky skremmer konkurrentene.
Les mer om:

– Folk bare bøller seg på

Fastboende Ole Martin Olsen sier noe må gjøres med parkeringsforholdene ved Gressholman.
Les mer om:

Dattera skulle ha sommerjobb – det endte med fast jobb for John Martin (55)

John Martin (55) ligger på camping hele sommeren: – Det var helt tilfeldig jeg endte opp her!
Les mer om:

Veland om Real Madrids nye trener: - Bra for Ødegaard

Martin Ødegaard (19) er som forventet med i Real Madrids tropp til sesongoppkjøringen - og skal møte sin nye trener Julen Lopetegui for første gang i dag.

– FFK-spillerne kan bruke ferien på å grue seg

(Moss FK-Bærum 0-0) Mossetrener Ole Martin Nesselquist er nok en gang ute og slenger med leppa mot FFK.
Les mer om:

Håper på å signeringer flere forsterkninger snarest

(Kvik Halden - Skjetten 2-1). Martin Wiker og Skjetten tar grep i kampen om å unngå nedrykk fra Regionsligaen.
Les mer om:

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Kristoffs lagkaptein etter velt: – Som en løve har klødd meg på ryggen

UAE-kaptein Dan Martin slapp unna med sår og skrammer etter lørdagens massevelt i Tour de France. Alexander Kristoffs lagkamerat har en smertefull søndag i vente.
Les mer om:

– Skal klare å levere bedre enn dette her

(Ull/Kisa - Skeid 1-3). Tunge bein og lite overskudd preget Martin Trøens debut i Kisa-drakta.
Les mer om:

Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Det er liten tvil om at stilen til Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui er veldig forskjellig fra den forrige Zinedine Zidane. – Mens Zidane var en superstjerne og var i flere år verdens beste midtbanespiller var Julen Lopetegui keeper i en periode da keepere ikke var så store stjerner som nå.  På mandag starter sesongoppkjøringen og med i troppen, blant 22 utvalgte befinner overraskende Martin Ødegaard seg. Julien Lopetegui er kjent for å være harmoni skapende i sin tid på landslaget og har en evne til å hente ut det absolutt beste.

Ødegaard med når Real Madrid starter sesongoppkjøringen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.

Ødegaard i Real-troppen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.
Les mer om:

Ødegaard med når Real Madrid starter sesongoppkjøringen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.

Sola-syklister viser sterkt igjen i svensk etapperitt

Simen Evertsen-Hegreberg i M13-14 klassen fortsetter å imponere i U6-rittet. Martin Bugge Urianstad viser også godt igjen.
Les mer om:

Tjener godt på fjellfolket

Da Alf Martin Gudheim (77) åpna Bitibua sammen med kona Randi i 1971, fikk de inn 1 krone og 90 øre. 47 år etter tjener Bitibua et syvsifret beløp i driftsinntekter i løpet av sommerhalvåret.
Les mer om:

Lynet traff bilen og lagde store skader

Da prosjektleder i Ranheim Bygg AS, Ole Martin Ringen, og gravemaskinfører Øyvind Thon var på befaring ved Stogofjorden torsdag ettermiddag, opplevde de noe de seint vil glemme.
Les mer om:

Kokkens riesling

I kjendiskokken Ole Martin Alfsens portefølje finner vi det vi trenger til vår eksotiske jianbing.
Les mer om:

Vil bygge 350 leiligheter i Toscana

Investor og politiker Alf Martin Ulven eier 1000 mål eiendom i Toscana på den italienske vestkysten. Nå er han i ferd med å få godkjent utbygging av rundt 35.000 kvadratmeter med leiligheter.
Les mer om:

Inspirert Kristoff: – Skal prøve å følge opp dette

Martin sikret UAEs første tour-etappeseier etter imponerende angrep.
Les mer om:

Kristoffs lagkaptein sterkest opp beryktet målbakke

UAE-kaptein Daniel Martin tok en sjanse og gikk seirende ut av den knallharde avslutningen opp Mûr-de-Bretagne i Tour de France torsdag.
Les mer om:

Etappeseier til Kristoffs lagkamerat: – Letter presset på laget

MUR-DE-BRETAGNE (VG) UAE-rytter Dan Martin (31) vant kraftprøven opp to kilometer lange Mur-de-Bretagne i Tour de France.

Martin best da flere favoritter tapte tid

Dumoulin og Bardet med trøbbel på de siste kilometerne.
Les mer om:

Dan Martin parkerte alle

Peter Sagan kjempet om sin andre etappeseier på rad, men Alexander Kristoffs lagkamerat Dan Martin ble for sterk. Iren vant opp Mur de Bretagne.
Les mer om:

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma