Nyheter om Martin


– Jeg har kjedet meg i hjel

Regjerende verdensmester på 15 kilometer fri teknikk, Martin Johnsrud Sundby (36), innrømmer at det så langt har vært kjedelige dager i Oberstdorf.

Debutanten med Niskanen-stikk

Det norske laget på onsdagens 15 km fristil intervallstart består som ventet av Sjur Røthe, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger og Harald Østberg Amundsen, samt tittelforsvarer Martin Johnrsrud Sundby. VM-debutant Amundsen fortalte på tirsdagens pressekonferanse at han allere har ristet av seg debutantnervene. Og da finske Iltalehti ville vite hva han mente om mulightene til den finske superstjernen Iivo Niskanen, viste han at han ikke frykter folk på grunn av navnet. – Han så fryktelig stiv ut på skøytedelen på skibytte (lørdag).

Sundby har fått svar på ryggmysteriet

OBERSTDORF/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (36) avslører at eksperter har funnet ut av hva som feiler ryggen hans.

- Har kjeda meg i hjel

Onsdag kommer Martin Johnsrud Sundbys (36) eneste sjansen i VM i Oberstdorf. Å se de andre norske kjempe om medaljer på andre øvelser har vært en utfordring for veteranen, som røper at han har blitt offer for brakkesyke.
Les mer om:

Slik har Sundby forberedt seg til sitt livs siste VM-løp

OBERSTDORF (VG) I seks uker har Martin Johnsrud Sundby (36) tatt en råsjanse. Onsdag gjelder det.

En siste VM-hilsen fra «sint, skallet og kortvokst» TV-stjerne

VM FRA HJEMMEKONTORET: Har en sliten og ihjeltrent kropp en siste kraftanstrengelse i seg? Eller er det som TV-stjerne vi skal huske deg, Martin Johnsrud Sundby?
Les mer om:

Superdeilig seier for Arsenal og Ødegaard

Nå er det endelig tid for å hente frem Arsenal-drakta fra nederste skuff. London-klubben sendte Brendan Rodgers´seiersvante gjeng hjem til søndagsmiddagen med et solid tap. Youri Tielemanns gjorde som flere andre før i Premier League denne sesongen: Scoring før det var gått ti minutter. 1-0 til Leicester, og Brendan Rodgers sin plan var satt i arbeid. Les: Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb Trodde Leicester-supporterne. Så snudde vinden. Heading fra David Luiz og straffescoring av Alexandre Lacazette før pause.

Ødegaard bidro til sterk seier

Martin Ødegaard ble byttet inn like før pause og bidro offensivt da Arsenal tok en meget solid 3-1-seier mot Leicester i Premier League søndag. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter sju minutter etter et lekkert soloraid signer Youri Tielemans, før David Luiz utliknet med pannebrasken. Wilfred Ndidi lagde straffe med hånden, og da gikk Arsenal enkelt opp i ledelsen med en kontrollert straffe fra Alexandre Lacazette. Ødegaard var mannen som satte i gang angrepet der Pépe sørget for en sikker 3-1-seier. Resultatet løftet Arsenal til 9.-plass i Premier League og satte skikkelig fyr på topp fire-s

Innbytter Ødegaard bidro til kruttsterk Arsenal-seier

Martin Ødegaard ble byttet inn like før pause og bidro offensivt da Arsenal tok en meget solid 3-1-seier mot Leicester i Premier League søndag.

Arsenal med råsterk snuoperasjon mot Leicester

(Leicester City – Arsenal 1–3) Mikel Arteta plasserte Martin Ødegaard, Bukayo Saka og Pierre-Emerick Aubameyang på benken, og fikk en verst tenkelig start på kampen. Men for andre kamp på rad snudde Arsenal til seier.

Sundby usikker før VM: – Desperat forsøk

Etter en tung og vanskelig sesong for Martin Johnsrud Sundby er det alt eller ingenting før han skal forsøke å forsvare VM-tittelen på 15 kilometer.
Les mer om:

Starter Ødegaard mot Leicester?

Martin Ødegaard (22) kan starte på benken mot Leicester søndag etter å ha spilt fire kamper på tolv dager. Vi tror Arsenal får problemer på King Power Stadium.

Starter Ødegaard mot Leicester?

Martin Ødegaard (22) kan starte på benken mot Leicester søndag etter å ha spilt fire kamper på tolv dager. Vi tror Arsenal får problemer på King Power Stadium.

Starter Ødegaard mot Leicester?

Martin Ødegaard (22) kan starte på benken mot Leicester søndag etter å ha spilt fire kamper på tolv dager. Vi tror Arsenal får problemer på King Power Stadium.

Martin må holde stengt: – Håper alle i Bodø følger reglene nøye

Bodø stenger ned. Det påvirker Martin Rindahl og Rapida.
Les mer om:

PL-legendens beskjed til Ødegaard: – Bare å plukke opp telefonen

Han var selv regnet for Englands største talent i sin generasjon. Nå er Joe Cole spent på hva Martin Ødegaard kan utgjøre i Premier League.

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

Videre i Europa League etter thriller

Martin Ødegaard og resten av Arsenal kan puste lettet ut.

Aubameyang redda Arsenal til slutt

3-2 mot Benfica var akkurat nok. Arsenal og Martin Ødegaard går vidare i europaligaen med 4-3 samanlagt. Pierre-Emerick Aubameyang opna scoringane etter 21 minutt. Han smatt mellom stopparane og lobba over keeper. Men Benfica slo tilbake. Like før pause sette Diogo Gonçalves eit frispark frå 20 meter rett i krysset. Kvarteret etter pausen utnytta Rafa Silva ein gigatabbe i Arsenal-forsvaret. Dermed 2-1 til gjestene, og då måtte Arsenal ha to mål for å gå vidare. Det gjorde dei.

Aubameyang sendte Arsenal videre i Europa League

(Arsenal – Benfica 3–2, 4–3 sammenlagt) Arsenal slet lenge, men et sent mål fra Pierre-Emerick Aubameyang sørget for at Martin Ødegaard og Arsenal gikk videre til åttedelsfinalen.

Aubameyang reddet Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang sendte Arsenal videre til Europaliga-åttedelsfinale da han headet inn det avgjørende 3-2-målet mot Benfica. Martin Ødegaard startet i fjerde kamp på rad.

– Jeg synes at ordføreren i Bardu er direkte utidig(pluss)

Varaordfører Martin Nymo (H) i Målselv kommune kommer med sterk kritikk av Bardu ordfører Toralf Heimdals (Sp) utspill mot politimesteren i Troms, og innspill om eget hovedsete for politiet. – Utidig og umusikalsk, sier Nymo.

Ett minutt etter at hyttene var lagt ut for salg, ringte den første telefonen

- Det er alltid spennende når vi trykker på startknappen, men her fikk vi umiddelbar respons, forteller Tor Martin Hauge som er eiendomsmegler i DNB Eiendom.
Les mer om:

Norsk sikkerhetsmiljø har kåret årets Master of Cyber Security

Årets vinner er Martin Ingesen fra Vikersund.
Les mer om:

Martin(10) lurte på hvorfor trærne lyste rødt. Det var starten på en nesten utrolig redning

Kari-Anne Larmerud kan nesten ikke tro hva hun, mannen og sønnen gikk gjennom tirsdag kveld. Aller mest utrolig synes hun det er at hytta står der ennå. Nesten helt uten skader. Flammene sto i været bare en meter fra hytteveggen.
Les mer om: