Nyheter om Marthinussen


Russebuss føler seg truet av politiet

Politiet mener cannabis-bladet på russebussen «SOSA 2021» fra Larvik kan ses på som reklame for narkotika. Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen reagerer på politiets innblanding.

Jussprofessor refser politiet etter straffen mot Erna Solberg: – Et slikt signal skal man være svært forsiktig med

Jussprofessor Hans Fredrik Marthinussen synes det er oppsiktsvekkende at Erna Solberg får bot, mens ektemannen Sindre Finnes ikke får noen straffereaksjon etter 60-årslaget på Geilo i vinterferien. 

Jussprofessor om Erna-straff: - Drøyt

Hans Fredrik Marthinussen reagerer kraftig på at ikke statsministeren behandles likt som andre. - Gladiator-aktig, sier han.
Les mer om:

Anbefaler rettssak:- Risikerer veldig lite

Jussprofessor Hans Fredrik Marthinussen mener at regelverket ikke er tydelig nok til at man kan straffes og at man har lite å tape på en mulig rettssak.
Les mer om:

Visste om HOD-grep

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen synes at Helse- og omsorgsdepartementets (HOD) grep fredag kveld «virker spesielt». SMK var kjent med at HOD ville gjøre det.
Les mer om:

Jusprofessor hardt ut mot Erna Solbergs smittevernbrudd: – Det er ekstremt alvorlig

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen er klokkeklar på at han forventer at statsminister Erna Solberg bøtelegges for bruddene på smittevernreglene.

Forventer politisak: - Jeg er sjokkert

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen mener det er sjokkerende at statsminister Erna Solberg ikke kjente til reglene.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Jusprofessor ut mot at landslaget får reise i karantene: – Ligner ikke grisen

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen går knallhardt ut mot helsemyndighetene som har gitt det norske fotballandslaget lov å reise i karantenetiden. – Særegen behandling som ikke ligner grisen, sier han.
Les mer om:

- Skjønner ikke at det er forsvarlig

Jussprofessor Hans F. Marthinussen mener kommuneoverlegens samtykke til at landslagsspillerne får reise hjem med rutefly, ikke er gyldig. Marthinussen får støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet.
Les mer om:

Rimelig fornøyd med 6. plass i Tromsø

(TROMSØ) Mathias Marthinussen (16) ble nummer seks og 11 på sine to første starter under UM (NM for 14-16 år) i Tromsø.
Les mer om:

– Den siste tida er urovekkende

– Vi tenker ekstra på smittevern nå, og håper kundene våre også gjør det, sier senterleder Ann Elin Marthinussen ved Amanda storsenter.
Les mer om:

Ny statsadvokat i Hagen-saken

Erik Marthinussen blir ny ansvarlig statsadvokat i Hagen-saken etter Kirsti Guttormsen.
Les mer om:

Ny statsadvokat i Hagen-saken – vil være «mer tilgjengelig»

Erik Marthinussen blir ny ansvarlig statsadvokat i Hagen-saken. Han tar over etter Kirsti Guttormsen.
Les mer om:

Flyet fikk motorfeil 2000 meter over bakken: – Var sikker på at vi styrtet rett i døden

To smell fra motoren gjorde at ambulanseflyet måtte melde mayday. Inne i flyet lå Martin Marthinussen (23) fra Bergen og var sikker på at livet var over.

Steiler etter coronanotat

SV-leder Audun Lysbakken mener at regjeringens makt må begrenses kraftig. Jussprofessor Hans Fredrik Marthinussen advarer mot hastearbeid.

Reagerer på Nav-konklusjon: - Dårlig studentarbeid

Professor Hans Fredrik Marthinussen reagerer på Karl Arne Utgårds Nav-konklusjon. Utgård mener på sin side det er mangel på andre reelle argumenter.

Professor: – Jo, du kan nekte å ta imot kontanter

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen ved Universitet i Bergen avfeier at retten til å betale med kontanter er så hugget i stein som enkelte vil ha det til.

Professor: – Jo, du kan nekte å ta imot kontanter

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen ved Universitet i Bergen avfeier at retten til å betale med kontanter er så hugget i stein som enkelte vil ha det til.

Professor: – Jo, du kan nekte å ta imot kontanter

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen ved Universitet i Bergen avfeier at retten til å betale med kontanter er så hugget i stein som enkelte vil ha det til.

Radbrekker nyhetsavis uten fnugg av dokumentasjon

Professor Hans Fredrik Marthinussen og Dagbladet har ingen dokumentasjon for sitt særdeles grove angrep på Nyhetsavisen Ja til bilen i Oslo. Saken burde beklages og slettes.

Jusprofessor mener politiet bryter loven i førerkortsaker

Jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen mener at politiet misbruker vegtrafikkloven til å avskrekke hasjrøykere.
Les mer om:

Jussprofessor mener politiet bryter loven i førerkortsaker

Jussprofessor Hans Fredrik Marthinussen mener at politiet misbruker vegtrafikkloven til å avskrekke hasjrøykere.
Les mer om:

Sterke norske og internasjonale navn klare for Trænafestivalen

«Endelig er det klart for nytt artistslipp til Trænafestivalen 2019, og det blir intet mindre enn ren råskap!», skriver arrangørene i en pressemelding når de i dag slipper fem nye artister til programmet. Tommy Cash, No. 4, Kate Tempest og Pen Gutt er bekreftet til årets utgave av den populære festivalen, som finner sted i juli. – Det her slippet viser mye om spekteret vi har på musikkfronten, fra rap via poesi til rock.

Frisørkjede etablerer seg på Amanda: Ingen timebestilling, fast pris og tidsbegrensning

– Dette er en kjede som har hatt voldsom vekst og som vi gleder oss til å få på plass, sier senterleder Ann Elin Marthinussen på Amanda Storsenter.
Les mer om: