Nyheter om Markussen


Blir ny Rema- sjef på senteret: — Jeg skal sørge for at kundene trives i butikken

Richard Markussen (46) har drevet Rema 1000 utenfor Strømmen Storsenter i ni år. Nå legges butikken ned, samtidig som han tar over en ny.

Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

Sander (22) brukte en natt i Oslo til å prøve noe helt nytt: – Vi har vel litt forskjellige «hangovers»

Sander Pedersen Markussen våknet i 14-tida søndag med et smil om munnen.

Katten Lotus ble angrepet av grevling - måtte avlives(pluss)

- Jeg gikk ut på trappa og så at grevlingen sto over katta som lå på rygg. - Allerede da tenkte jeg at det så ille ut. Det kom som et ekstremt sjokk, sier katteeier Hilde Markussen, som bor på Ladehammeren i Trondheim.

Arbeidsulykke på Optimek: – Han fikk en dult i ryggen

Daglig leder i Optimek AS, Tor Markussen forteller at en ansatt er kjørt til sykehuset etter en arbeidsulykke ved bedriften i dag tidlig.

Danske kvinner slo Norge

Det danske kvinnehåndballlandslaget under Klavs Bruun Jørgensens ledelse fikk best uttelling i lørdagens testkamp mot Norge. – Likevel var det mye å ta med seg for oss inn mot VM. Danmark vant 28-24 i Stavanger etter å ha vært foran 11-10 ved pause. «Jeg synes vi spilte en veldig fin kamp.

Ruben og pappaen fant tilbake til hverandre da kreften rammet

FROGNER (VG) Ruben Markussen (24) har markert seg som en av Norges kommende stjerner. Parallelt med at karrieren skjøt fart i fjor sommer, pendlet han til sykehuset i Tromsø hvor den kreftsyke faren kjempet for livet.

De brukes i stadig flere oppgaver

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved en steinfylling innerst i Adventdalen står en håndfull personer med gule vester. «Dronepilot» står det på vestene.- Har noen snakket med tårnet, spør Espen Olsen fra Sysselmannen.Alle rutiner må følges før dronepilotene slippes løs, men etter en kort telefon til tårnet på lufthavnen er alt klart for å starte.Et par minutter etter befinner Tommy Dahl Markussen seg i høy konsentrasjon, klar til å ta av.

Jonas (20) har fått 380 millioner visninger på Snapchat

– Det hadde vært skikkelig kult å leve av sosiale medier, innrømmer Jonas Markussen Eide fra Hjuksebø i Telemark .
Les mer om:

Vinnerne seilte sammen for første gang

Askøy Seilforening gikk til topps i første runde av seilsportens eliteserie, som bød på flere overraskelser. – Gode starter og god fart i båten la grunnlaget, sier Stian Soltvedt på Askøy-laget. – Vi stilte med et relativt stort og tungt mannskap, noe som betød at vi kunne ri båten godt ned og seile med fullt trykk i seilene. Det ga oss god fart i båten og et aldri så lite fartsoverskudd til de fleste konkurrentene.

Jonas har fått 380 millioner visninger på snap

– Det hadde vært skikkelig kult å leve av sosiale medier, innrømmer Jonas Markussen Eide på Hjuksebø.
Les mer om:

Topp 13 nye norske sanger som kom i dag

Fredager bugner av kliss ny musikk. Ikke minst fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular «Kroppsspråk» Endelig ny musikk fra Norges kanskje mest lyriske rapper. Men ny rapping må du vente litt lenger på. Nå er det house det går i. Lit er det lell. – Jeg kan ikke daue / det brenner ennå i meg og det kan ikke døyves Danselåten, som man også kan gråte til, er produsert av Lars’ Spellemann-nominerte fav Frode Kvinge Flatland.   Ina Wroldsen «Body Parts» Fra kroppsspråk til kroppsdeler.

Ole Magnus (6) ble sittende fast i et o-skjell på påsketur i fjæra

Bestefar Boy-Asle Markussen forteller at han aldri har opplevd noe lignende.
Les mer om:

Dagens turtips: – Jeg går tur i Vågsbygdskauen nesten hver eneste dag

Vågsbygdskauen rommer et stort turområde med stier og grusveier, vann og fjelltopper. Linn Markussen er en av dem som bruker skogen mye.
Les mer om:

Blir «Myggen» den nye Start treneren?

Det vi skriver nå er egentlig bare vi i Sporten som spekulerer, men det er både logisk og sannsynlig at det kan skje. – Start er i krise og har mistet mye av sin sjel og Start legende og fotball bohem (hater det uttrykket) Erik Myggen Mykland har mer sjel enn de fleste. Erik Mykland er blant de som er plukket ut til Norges Fotballforbunds nye UEFA A-lisens-kurs noe som er det nest øverste trener nivået.

Markussen AS styrker seg

A. Markussen AS styrker ledelsen og har knyttet til seg ingeniør Roger Hilling (36) som ny prosjektansvarlig i selskapet.
Les mer om:

Da Henning døde hadde han et spesielt ønske

SKIEN: Da Henning Ødegaarden døde i fjor høst, donerte han et hyggelig beløp til Skien bridgeklubb. - Det er veldig sjeldent at det skjer, sier leder Svein Markussen.
Les mer om:

Tar med seg deponisaken til Venstres landsmøte

BAMBLE: Fredag starter landsmøtet i Venstre på Hell i Trøndelag. Der vil deponisaken bli sentral. – Jeg kommer ikke til å stå på lista i Bamble hvis vi ikke får klare signaler på landsmøtet, sier Line Markussen i Bamble Venstre.

Samboeren i fødselsdrama: – Sjefen min viste ingen medfølelse

NØTTERØY (VG) Oskar Wilhelmsen og Heidi Markussen opplevde drama på fødestuen da legene kjempet for livet til deres for tidlig fødte datter. – Sjefen min viste ingen medfølelse og krevde at jeg skulle fikse en vakt den helgen, sier Wilhelmsen.

Dette er de nominerte til Musikkforleggerprisen

De tre er nominert i populærmusikklassen både for årets verk, og som årets opphaver.

Bjørn Tore er kåret til en av verdens fremste ledere innen havteknologi: – Det er stor begeistring i selskapet

Tidligere TIL-direktør og næringslivsleder i Tromsø, Bjørn Tore Markussen, nyter stor suksess.
Les mer om:

Her får Mats fra Kristiansand vite at han er videre i Idol

Mats Markussen fra Kristiansand og Pernille Fjalsett fra Arendal er videre i Idol.

Markussen matchvinner for VIF mot Sandviken

Sandviken måtte se avstanden opp til andreplassen i kvinnenes eliteserie øke til fem poeng etter lørdagens 0-1-tap borte mot Vålerenga.
Les mer om:

Markussens nye selskap gikk fra null til 23 millioner kroner i omsetning

KRAGERØ: Tor Markussen fra Kragerø gjør et solid comeback i forretningslivet etter å ha opplevd at de tre Marwin – selskapene som hans far etablerte gikk konkurs.

Streamingsuksessen Ruben (23) fikk sosial angst som 13-åring: – Det er lov å ha det kjipt

TROMSØ (VG) På scenen slipper Ruben Markussen løs alle hemninger og kaster seg rundt i takt med musikken. Men musikken hans har en mørk side – den handler om mentale lidelser.