Nyheter om Markussen


♫ Videopremiere: Norsk hjertesmerte via Emelie Hollow & Ruben

Finnes det en riktig måte å knuse hjerter på? Spør du Emelie Hollow og Ruben Markussen er svaret trolig «nei». I dag slapp de den vakre balladen «Break It Right», produsert av Lars Rossnes. Se premiere på musikkvideoen etter en kjapp chat med vidunderduoen! Hvordan har de siste par månedene vært for dere? Emelie: – Det har vært noen veldig rare, triste og skumle måneder, men nå begynner jeg å falle til ro med tanken på at det er sånn det er.

Ny forskning: To av tre ble permittert fra bransjer som ikke var pålagt å stenge

To av tre permitterte kommer fra bransjer som ikke ble pålagt å stenge på grunn av smitteverntiltak. Simen Markussen ved Frischsenteret etterlyser en ordning som ville gjort det mer lønnsomt å holde folk i jobb.
Les mer om:

– Perfekt tomt for ny skole(pluss)

Grunneier Hilde Markussen håper politikerne utreder alternativet på Mustapartajordet før de bestemmer seg for hvor ny skole skal etableres.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk for våren. Mai blir kanskje bedre enn fryktet? Grensen for antall mennesker som kan samles privat utvides til 20, gitt at du klarer å holde en meters avstand og er ekstra renslig. Da passer det bra med noen nye tunes. 730.no samler et par håndfuller av dagens norske slipp. Emilie Nicolas «If I Call» Gjelder jeg fortsatt for deg? Slitsom grubling å ha i hodet. Men ikke så overraskende pakker Emilie det inn på en fortryllende måte. Med god hjelp fra trekløveret Thomas Kongshavn, Axxe og Nicolay Tangen Svennæs.

Hans (53) fra Tromsø hadde mange sterke symptomer og testet positivt for korona. Men den første telefonen var et avslag

Hans Markussen fikk påvist koronasmitte i påsken. Men Tromsø kommunes testsentral for korona tester ikke tilfeller som hans - foreløpig.
Les mer om:

Topp 12 norske sanger som kom i dag

Hvis du for lengst har sluttet å følge med på dagene: Det er fredag. Det betyr musikkbonanza, inkludert norsk slippefest. I natt kom det over 60 nye singler fra norske artister, som du neppe kommer til å høre på. Derfor laget 730.no – Norges største frittstående nettsted for ung popkultur (mer enn 300 000 lesere den siste uken) – forslaget nedenfor mens du sov. God norsk musikkhelg Alan Walker & Ruben «Heading Home» Unge Fana-far er flink til å introdusere norske artister til sin globale fanbase, og som du hører fortjener Ruben Markussen slik shine.

Barcelona-stjerne sier fra seg lønn

Caroline Graham Hansen sier fra seg ti prosent av lønnen sin, i forbindelse med kampanjen «Social responsibility». Kampanjen går ut på at klubben bruker ti prosent av lønnen til spilleren på et godt formål, og aller helst til dem som trenger det mest. Med på kampanjen er også Wolfsburgs Ingrid Syrstad Engen, Vålerengas Marie Dølvik Markussen og Andrine Tomter, og LSK-spiller Heidi Ellingsen.

Spurtoppgjer i seniorklassa

Søndag 8. mars blei turrennet Mosvatnet Rundt igjen arrangert. Med usikre isforhold på vatnet, måtte ein legge om løypetraseen, og runden om Hedlebrekk blei brukt. Med til dels mykje regn og snøsmelting heldt spora seg derimot godt og løparane fekk realt klisterføre med god glid. Super innsats Først ut var dei yngste løparane, 0-7 år, som med stor iver tok fatt på runden rundt på stadion. Til heiarop og god kommentering frå speaker gjekk dei i mål med både medaljar og varm saft i sikte.

Norbye og Gamsten lurte markedssjefen i Alta trill rundt

Markedssjef Andreas Markussen i Alta IF ante ingenting da nysigneringene Hans Norbye og Morten Gamst Pedersen lurte ham trill rundt.

Dagen ble komplett: På firbeint tur i sentrum(pluss)

Fire år gamle Anne Riise Markussen smilte fra øre til øre der hun satt høyt til hest i sentrum
Les mer om:

Han er Berges viktigste grep: – Vanvittig viktig for oss

MALMÖ (VG) Christian Berges siste grep for å løfte Norge til gull er å ansette Harald Markussen på heltid. På fritiden jobber manuellterapeuten for Team Ingebrigtsen. Han er håndballguttas ukjente nøkkelmann.

– Joacim Jonsson dømte oss en rask død. Så feil går det an å ta!

At Joacim Jonsson i FBs breddepodkast før jul utbasunerte at Skogstrand ikke kom til å kunne stille lag i 5. divisjon til året, fikk Skogstrand-ledelsen til å reagere kraftig. – Jocke må bite i seg de ordene, gliser fotballeder i Skogstrand IL, Thomas Markussen.
Les mer om:

25 frivillige stilte opp i jula for å finne hunden Tika – i dag kom hun til rette

I dårlig vær forsvant hunden Tika fra familiens hytte for én uke siden. I dag ble hun funnet. – Rørende at så mange bidro for at dette skulle få en lykkelig slutt, sier June Markussen.
Les mer om:

♫ Ruben vil bare knuse hjertet ditt

Ruben Markussen vet å spille på følelsene til folk. Helt på tampen av 2018 slapp tromsværingen nydelige «Lay By Me», en singel som nylig rundet 50 millioner (!) streams på Spotify. Nå gjentar han suksessen med nok et hjerteskjærende romjulsslipp. «As Long As I Break Your Heart» skulle egentlig bli en romantisk kjærlighetslåt, men som tittelen avslører ble resultatet noe litt annet. Ruben skrev sangen sammen med Sandro Cavazza i Stockholm. Sandro er mest kjent for sine samarbeid med Avicii, blant annet på «Without You», den nest siste singelen Avicii slapp før han døde.

TIL forlenger med to akademitrenere: – Vil jobbe som fotballtrener hele livet

Mikael Raimo Johnsen (27) og Christian Jensvold Markussen (26) har fått nye ettårskontrakter.
Les mer om:

TIL forlenger med to akademitrenere: – Vil jobbe som fotballtrener hele livet

Mikael Raimo Johnsen (27) og Christian Jensvold Markussen (26) har fått nye ettårskontrakter.
Les mer om:

Vålerenga sikret historisk sølv

Vålerengas kvinner sikret seg lørdag en historisk sølvmedalje i toppserien etter 2–0-seier borte mot Arna-Bjørnar. Det betyr mesterligaspill neste sesong. Hovedstadslaget gjorde kort prosess mot Arna-Bjørnar i Bergen da de tok ledelsen etter 15 minutter ved Rikke Marie Madsen, og kun åtte minutter seinere økte til 2-0 ved Marie Dølvik Markussen. Klepp var i posisjon til å stjele sølvet om det slo bunnlaget Fart på bortebane, men de var avhengig av at Vålerenga ikke vant sin kamp. Slik gikk det ikke. Likevel avsluttet de sesongen på best tenklige vis med en knusende 6–1-seier.

Blir ny Rema- sjef på senteret: — Jeg skal sørge for at kundene trives i butikken

Richard Markussen (46) har drevet Rema 1000 utenfor Strømmen Storsenter i ni år. Nå legges butikken ned, samtidig som han tar over en ny.

Topp 8 norske sanger som kom i dag

Gubben darius, for en fin fredag! Her serverer vi et utvalg fra dagens store musikkbuffet som norske artister disker opp med. Innen flere sjangere. Ruben «So High» Nordlendingen Ruben Markussen lyder stadig mer eksportklar. Jamfør denne svulstige perlen som 730.no fikk gleden av å tease for flere uker siden: View this post on Instagram Herreguri, gled dere til ny musikk fra Ruben! Bjarkøy-gutten solgte ut sin første «ordentlige» konsert lang tid i forveien.

Sander (22) brukte en natt i Oslo til å prøve noe helt nytt: – Vi har vel litt forskjellige «hangovers»

Sander Pedersen Markussen våknet i 14-tida søndag med et smil om munnen.

Katten Lotus ble angrepet av grevling - måtte avlives(pluss)

- Jeg gikk ut på trappa og så at grevlingen sto over katta som lå på rygg. - Allerede da tenkte jeg at det så ille ut. Det kom som et ekstremt sjokk, sier katteeier Hilde Markussen, som bor på Ladehammeren i Trondheim.

Arbeidsulykke på Optimek: – Han fikk en dult i ryggen

Daglig leder i Optimek AS, Tor Markussen forteller at en ansatt er kjørt til sykehuset etter en arbeidsulykke ved bedriften i dag tidlig.

Danske kvinner slo Norge

Det danske kvinnehåndballlandslaget under Klavs Bruun Jørgensens ledelse fikk best uttelling i lørdagens testkamp mot Norge. – Likevel var det mye å ta med seg for oss inn mot VM. Danmark vant 28-24 i Stavanger etter å ha vært foran 11-10 ved pause. «Jeg synes vi spilte en veldig fin kamp.

Ruben og pappaen fant tilbake til hverandre da kreften rammet

FROGNER (VG) Ruben Markussen (24) har markert seg som en av Norges kommende stjerner. Parallelt med at karrieren skjøt fart i fjor sommer, pendlet han til sykehuset i Tromsø hvor den kreftsyke faren kjempet for livet.

De brukes i stadig flere oppgaver

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved en steinfylling innerst i Adventdalen står en håndfull personer med gule vester. «Dronepilot» står det på vestene.- Har noen snakket med tårnet, spør Espen Olsen fra Sysselmannen.Alle rutiner må følges før dronepilotene slippes løs, men etter en kort telefon til tårnet på lufthavnen er alt klart for å starte.Et par minutter etter befinner Tommy Dahl Markussen seg i høy konsentrasjon, klar til å ta av.