Nyheter om Marco van Basten


Marco van Basten velger familien fremfor FIFA

En av Nederland sine store spillere Marco van Basten med fortid i Ajax og AC Milan har funnet ut at han ikke lenger å være en fotball pamp. 53 åringens tid som teknisk direktør i FIFA er over ved utgangen av måneden. Han gir seg for å være mer med familien. Les: Etterforsker kampfiksing i Champions League Van Basten har jobbet i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) siden 2016. Han har hatt ansvaret for teknisk utvikling. Den tidligere måltyven kom med flere radikale forslag i løpet av sine to år i FIFA.

Ingen har større smerter enn Neymar

Mange inkludert FIFA har kritisert Neymar for å falle for lett og vri seg i smerte, men tenkt om det ikke er skuespill, men at han virkelig har det vondt.  Tenkt om vi ler av en som faktisk ligger nede. Frem til kvartfinalen mellom Brasil og Belgia lå han nede hele 14 minutter. – Det er 1/3 dels omgang og det gjør man ikke uten grunn.  Nå har teknisk direktør Marco van Basten i FIFA kastet seg på kritikken, han var i sin tid en av verdens beste og tøffeste angrepsspillere, Neymar har en mer fintfølende stil.

Van Basten kritiserer Neymar for filmingen

Marco van Basten, teknisk direktør i FIFA, ber Neymar om å droppe filmingen som brasilianeren har blitt latterliggjort for.

FIFA-topp van Basten vil droppe offside: – Fotball ligner mer og mer på håndball

Marco van Basten synes at fotball begynner å ligne mer og mer på håndball. Nå åpner han for å droppe offside-regelen - og serverer seks andre kontroversielle regelforslag.

1988: Se Marco van Basten score tidenes EM-mål: – Alt ble rett

Marco van Basten med drømmemål og drømmemesterskap.
Les mer om:

Har du hørt? Fotballegende vil ha sjokkerende regelendringer i fotballen

Den nederlandske fotballegenden, Marco van Basten, har kommet med noen mildt sagt spenstige betraktninger rundt fotballens regler.
Les mer om: