Nyheter om Manchester United


Matic tror Sanchez kan avgjøre mot Chelsea

Søndag møtes Manchester United og Chelsea på Old Trafford. Nemanja Matic innrømmer at møtet med sin tidligere klubb blir spesiell.

Nederlandsk 18-åring kan velge og vrake

En nederlandsk 18-åring har gjort seg bemerket blant storklubbene.

Marca: Avgjørelsen er tatt her er grunnene

Det er ingen som hevder at det har vært lett for superstjernen Gareth Bale siden han meldte overgang til Real Madrid i 2013. Han har vært som et blinklys av og på i hele perioden, faktisk har han hatt nå mange småskader at han har gått glipp av 1/3 del av alle kamper. Les: Marca: Ferdig i Real Madrid Den spanske sportsavisen Marca skriver at avgjørelsen om å la ham gå allerede er tatt, og at nå gjenstår det bare å finne en kjøper. Øverst på den listen Manchester United og Chelsea. Den spanske storklubben er angivelig forberedt på å tilby Gareth Bale samt 100 millioner pund, litt over 1.

Supertalent drømmer om Old Trafford

Det brasilianske supertalentet Malcom har rukket å bli 20 år, han er Ligue 1 klubben Bordeaux sin mest verdifulle spiller. – nå har han fortalt sin venner om sin fotballdrøm, noe som har fått klubben til å reagere. Vi vet allerede at Malcom befinner seg høyt på ønskelisten til Manchester United manager Jose Mourinho og at de er klare til å “kjøpe” han når som helst. Stéphane Martin : "On va demander une conciliation au CNOSF pour Malcom." pic.twitter.com/8QgAlYNLya — FCGirondins Bordeaux (@girondins) February 23, 2018 Første mulighet er når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren.

Jose Mourinho redd enda en alvorlig skade er et faktum

På onsdag var Manchester United i Sevilla og spilte uavgjort 0- 0 i en kamp som de lett kunne tapt hvis ikke det var for en rekke fantastiske redninger av det som må være verdens beste keeper for øyeblikket David de Gea. Et hæspark var nok til at Herrera måtte hinke ut Etter bare 17 minutter måtte Ander Herrera ut i sit comeback etter et skadeopphold, nå er Manchester United manageren redd for at han kan ha pådratt seg en alvorlig skade. Les: “Sevilla var best” Det medisinske apparatet har nok å henge fingrene i med Phil Jones, Marcos Rojo, Marouane Fellaini og Zlatan Ibrahimovic ute med skade

Marca: Ferdig i Real Madrid

Real Madrid manager Zinedine Zidane har ikke akkurat benyttet Wales store sønn Gareth Bale den siste tiden, manageren er enige med fansen i at Bale sine stadige skader og manglende form skyldes hans holdninger. Marca skrev tidligere i dag:  «Beslutningen er tatt i klubben: Bale fortsetter ikke i Real Madrid» Les: Nå går alt så meget bedre Great win in front of the home fans!

“Sevilla var best”

Sevilla og Manchester United delte potten i Ramon Sanchez Pizujan, den første Champions League-åttendedelfinalen mellom endte 0-0. David de Gea stod i mål som en løve og reddet alt som kom hans vei. Kveldens store helt snakket med BT Sport etter kampen. Sevilla manager Vincenzo Montella er skuffet over resultatet, men fornøyd med spillet. (c) Bilde: Manchester United: David De Gea roper “Laget skapte sjanser nok til lage ett eller to mål. Jeg er litt skuffet, men vi må være glade for hvordan vi spiller.

Keeperstjernen De Gea berget Manchester United

Takket være David De Geas eminente keeperspill klarte Manchester United å berge uavgjort mot Sevilla i første åttendelsfinalekamp mellom de to i mesterligaen.

Briljant De Gea reddet United

Sevilla og Manchester United spilte 0-0 i første åttendedelsfinale i Champions League. David De Gea i United-målet leverte en rekke strålende redninger. Mer på TV2.no.

De Gea reddet United i Sevilla: – Vidunderlig

(Sevilla – Manchester United 0-0) David De Gea (27) leverte noen spinnville redninger som hindret Manchester United-tap på spansk jord.

Flere spillere usikre mot Sevilla

Jose Mourinho er i fare for å savne profiler som Paul Pogba og Antonio Valencia når Manchester United møter Sevilla i Champions League på onsdag. Onsdag kveld spiller Manchester United den første av to Champions League kvartfinaler når laget er i Sevilla. Men Jose Mourinhos sjef risikerer å miste flere viktige spillere i kampen da de alle kjemper med skade. “Jeg lagret ikke en eneste spiller mot Huddersfield  Men alle var ferdige.

Sevilla-sjefen vil bruke «hengelås eller tau» på Alexis Sánchez

Alexis Sánchez (29) er en fryktet mann før Champions League-debuten for Manchester United.
Les mer om:

Barcelona fortsetter å være gniene

Den siste tiden har et vært opplest og vedtatt at det er Barcelona som kommer til å stikke av med Atletico Madrid’s Antoine Griezmann. Men sett i forhold til sin største utfordrer i kjøpsmarkedet Manchester United er de kjipe med pengene og har en betale så lite som mulig strategi. Mange forventet en overgang i vinter, men istedenfor å bytte klubb har han sammen Diego Costa løftet Atletico Madrid til nye høyder. Ny stadio “Estadio La Peineta” andreplass i La Liga og trolig Champions League spill gjør at prisen på Atletico Madrid øker.

Nekter å signere ny avtale, Jose Mourinho er forbannet

Kritikken mot Manchester United manager Jose Mourinho har økt utover sesongen, på grunn av resultater, behandlingen av Henrikh Mkhitaryan som nå er Arsenal spiller og Paul Pogba. Les: Joe Cole kan forklare Jose Mourinho sin behandling av Pogba Nå skal manageren ifølge The Sun være forbannet over at forsvarsspiller Marcos Rojo drøyer med å signere en forlengelse.

Selvsikker Ronaldo aksepterer kjøp av spisskollega til 2,3 milliarder

Real Madrid er tilbake på vinnersporet og Cristiano Ronaldo har fått godfoten til å virke igjen.

Joe Cole kan forklare Jose Mourinho sin behandling av Pogba

Det er mange som måpende har fulgt meg Manchester United manager Jose Mourinho sin behandling av inntil Neymar, verdens dyreste fotballspiller Paul Pogba.  Franskmannen var ikke med i troppen da de i går vant over Huddersfield etter å ha blitt syk tidligere på dagen. Les: Hvor er Pogba?

«Jesus Christ Smalling»

Manchester United hadde små problemer med Huddersfield i den femte runden i FA Cupen, men fansen er sikker på at det ikke er takket være Chris Smalling. Huddersfield og Manchester United hadde allerede møtt hverandre to ganger i Premier League denne sesongen. Det endte med en seier for hver, tidligere i dag, møttes de for tredje gang for å kjempe om FA Cup-kvartfinalen. Det tok bare tre minutter før Romelu Lukaku satte inn det første målet. Etter 55 minutter brøt gjestene et Huddersfield hjørnespark.

Slik spilles FA-cupens kvartfinaler

Manchester United får besøk av Brighton, mens Chelsea skal til Leicester.

Manchester United møter Brighton i kvartfinalen

(Huddersfield - Manchester United 0–2) To mål av Romelu Lukaku sendte Manchester United til kvartfinalen i FA-cupen.

Hvor er Pogba? «Jeg vet ikke, og for å være ærlig driter jeg i det»

Manchester United møter nå Huddersfield i femte runde i FA-cupen. Romelu Lukaku har sørget for begge målene, men det er ikke som har fanget vår interesse. På spørsmål på hvorfor Paul Pogba ikke er med og om han er syk kom Manchester United manager Jose Mourinho med et svar i sedvanlig stil: «Jeg vet ikke, og for å være ærlig bryr meg ikke». Gutted I won’t be at Huddersfield but I need to get better.

Lukaku sendte United videre

Romelu Lukaku var forskjellen på lagene da Manchester United vant 2-0 og slo Huddersfield ut av FA-cupen.

Dette makkverket vekker oppsikt. United videre i FA-cupen

Videodømming stjal oppmerksomheten da Manchester United slo Huddersfield ut av FA-cupen.

«Sorry vi stjal en taxi»

De som prøver å argumentere ovenfor barna sine at man trenger å være «smart» for å bli profesjonell fotballspiller har nå fått et forklaringproblem. – Vi har fått enda et bevis for at man kan være tett og likevel bli proff spiller. Krisen i klubben er i ferd med å bli total West Bromwich sliter på sisteplass i Premier League, det er kansje ikke så rart med idioter på laget. Fire spillere stjal en Taxi etter en fuktig natt i Barcelona, nå er de fryktelig lei seg og beklager.   Klubben annonserer at den vil undersøke en hendelse som fant sted i Barcelona på treningsleir.

Manchester United jakter midtbanespiller

Manchester United ser ut til å lede kampen om Arsenal midtbanespiller Jack Wilshere.

Laget som ikke ville dø

De var på vei hjem til England da alt gikk galt på flyplassen utenfor München. Et lag døde 6. februar 1958. Og myten om Manchester United ble født.