Nyheter om Manchester United


- United må vinne Premier League

Manchester United må vinne Premier League i år. Det mener klubblegende Gary Neville - som til Sky Sports sier at med de pengene som er brukt, og med ambisjonene til manager Jose Mourinho om å alltid levere titler, så må de ta gullet denne sesongen. Men Mourinho selv er uenig. For selv om de slo West Ham 4-0 i sesongpremieren betyr ikke det at de er Englands beste lag eller den store favoritten.

Zlatan kan få trenerrolle

Manchester United ønsker å tilby Zlatan Ibrahimovic en trenerrolle på Old Trafford når svenskens aktive karriere er over, skriver engelske aviser. Mer på TV2.no.

- Intern kritikk av Lindelöf

Victor Lindelöf får kritikk av trenerapperatet i Manchester United for å være i for dårlig form. Ifølge avisa The Telegraph skal svensken ha vært direkte svak på enkelte treninger, men han forsvares av manager Jose Mourinho som sier at Lindelöf må få tid til å tilpasse seg en ny liga.
Les mer om:

– Lindelöf får intern kritikk i Manchester United

Trenerstaben reagerer på svenskens form.
Les mer om:

Fotballryktene: – Chelsea vil snyte Manchester United for Ivan Perisic

London-klubben kaster seg også inn i kampen om Liverpool-aktuelle Virgil van Dijk.

Lukaku-show i hjemmedebuten

To scoringer og tre poeng. Romelu Lukakus første Premier League-kamp for Manchester United ble en suksess.
Les mer om:

Lukaku med drømmekamp:- Manchester United ser ut som i glansdagene

De røde kjørte over West Ham og fikk en pangstart på Premier League.

Lukaku-dobbel da United pangåpnet: – En drøm som ble til virkelighet

(Manchester United - West Ham 4-0) Kraftspissen Romelu Lukaku (24) er virkelig i rute til å bli det United har savnet siden sist de vant ligagullet: en toppscorer som putter over 20 mål på én sesong.

Leken Lukaku banket to i nettet i Old Trafford-debuten

Muskelbunten startet sesongen med et smell hjemme mot stakkars West Ham da Manchester United gikk rett til topps i Premier League.

Fotballryktene: – Özil presser på for en Barcelona-overgang

Og Manchester United sa nei til Tottenham-bud på Anthony Martial.
Les mer om:

Brikken Manchester United mangler

José Mourinho (54) mangler én spiller for å bli enda lykkeligere enn han er nå.

Man Utd i samtaler med Zlatan

- Manchester United er i samtaler med Zlatan Ibrahimovic om å hente ham tilbake til klubben. Det bekrefter United-manager Jose Mourinho, ifølge Sky Sports. Ibrahimovic kan trolig ikke spille fotball igjen før til neste år på grunn av en korsbåndskade, men svensken føler han har mer han vil oppnå i Premier League, så derfor ser de nå på muligheten for at 35-åringen spille for dem i den andre halvdelen av sesongen.

Conte erkjenner: – Et stort tap å miste Matic

Chelsea-manager Antonio Conte sliter med å forstå det «sprø transfermarkedet» etter at klubben solgte en av sine beste midtbanespillere til rivalen Manchester United.
Les mer om:

Peter Schmeichel reagerer på kantinekultur: Derfor gikk det galt i Manchester United

En manager som satt seg selv foran klubben og en kantinekultur som ødela klubbens verdier, er to av aspektene som Peter Schmeichel mener har ødelagt for Manchester United.
Les mer om:

Klasseforskjell da Real Madrid fortalte Manchester United hva det vil si å være verdens beste

Manchester United møtte nivået José Mourinho mener det er en selvfølge at klubben skal strekke seg etter. Det positive for United var måten de tok læringen på.

Real straffet United

Real Madrid vant tungvektsoppgjøret mot Manchester United i UEFAs supercup tirsdag. Grovarbeideren Casemiro skjøt spanskeklubben i føringen mot 2-1-seier.

Real Madrid vant Supercupen

Real Madrid vant 2-1 over Manchester United i Supercup-finalen i Skopje. Casemiro og Isco scoret for Real Madrid, mens Romelu Lukaku reduserte for Manchester United.

Manchester United herjet med – Real Madrid vant superfinalen

(Real Madrid-Manchester United 2–1) Ikke rart José Mourinho måtte ty til en skjennepreken. Manchester United kunne tapt Super Cup-finalen mer. Real Madrid hadde to baller i tverrliggeren i tillegg til scoringene.

Hetebølge under Supercupen

Det kommer bokstavelig talt til å bli et brennhett oppgjør mellom Real Madrid og Manchester United i den europeiske supercupen. For det er meldt 40 grader i finalebyen Skopje i Makedonia tirsdag. Kampen mellom Real Madrid og Manchester United har avspark kl 20.45, og oppgjøret kan du se på Viasat 4.

Fotballryktene: – Liverpool villig til å la Coutinho gå til Barcelona

Og mystisk kinesisk milliardær vil kjøpe Manchester United.

Fotballryktene: – Chelsea og Manchester United i ny overgangsstrid

Chelsea og Manchester United kjemper nok en gang om signaturen til en spiller. Og Barcelona har kastet seg inn i kampen om Thomas Lemar.

Rosenborg møter Ajax i playoffen

Det blir Ajax frå Nederland som møter Rosenborg i playoffen til Europaligaen. Nederlendarane kom på 2. plass i Europaligaen i fjor, då dei møtte Manchester United.

Manchester United-seier i siste test - Tap for Liverpool

Manchester United vant sin siste treningskamp for sommeren mot Sampdoria 2-1. Atletico Madrid ble for sterke for Liverpool etter straffer.

Fotballryktene: – PSG-back enig med Manchester United, men voldsdommen skaper trøbbel

Serge Aurier vil til Manchester United, men hans brokete fortid vanskeliggjør overgangen. En ny aktør vil sette en stopper for Neymar-overgangen! Les onsdagens fotballrykter!
Les mer om:

- Tinder kan bli United-sponsor

Datingappen Tinder kan bli å se som sponsor for Manchester United innen kort tid. Ifølge avisa Daily Mail ønsker Tinder å pryde ermet på drakta til United, og vil betale 125 millioner kroner i året for det.