Nyheter om Manchester United


Duo melder forfall

Verken Andy Robertson (Liverpool) eller Scott McTominay (Manchester United) spiller Skottlands EM-kvalifiseringskamper. Duoen har meldt forfall på grunn av skader.

Derfor fikk United-stjernene «juling»: – Ser ikke så bra ut

MANCHESTER (VG) Fem av de seks bakerste utespillerne som startet for Brighton mot Manchester United, pådro seg gule kort.
Les mer om:

Superstjerne i «nakenkjole» til egen premiere

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn er ikke ukjent med å være sexy.

Hevder kona sa klart ifra da Klopp fikk tilbud av Manchester United

– Jürgen Klopp og Liverpool er som skapt for hverandre, mener Phil Thompson.

19-åring gir Solskjær uventet hodebry: – Har ikke gjort noe feil

MANCHESTER (VG) Brandon Williams (19) kan være i ferd med å danke ut den 15 år eldre konkurrenten Ashley Young (34) fra startoppstillingen til Manchester United.

Molde sikrer mesterskapet med overbevisende 4-0 seier

Det er fortsatt en mulighet for Strømsgodset å overleve i Eliteserien etter dagens tap for seriemester Molde. – Etter 4 – 0 seieren tok Molde sitt fjerde mesterskap sist gang i 2014. Molde har siden i sommer hatt en stø kurs og bare Bodø/Glimt har vært en reel utfordrer. – I skrivende stund leder de 2 – 1 mot Rosenborg på Lerkendal. Molde så ut som seriemester fra første spark på Aker Stadion, mens Strømsgodset så ut som et OBOS-ligalag. Les: Leeds fortsetter å vinne Det e så bra gutta!!

Nytt hat-trick: Erling Braut Haaland er ustoppelig

Vi er i ferd med å få en norsk fotballstjerne som vi ikke har sett på en stund, vi er fullstendig klar over at Erling Braut Haaland ikke enda har spilt i noen av de store ligaene, men det er bare et tidsspørsmål.  Innen neste høst er vi 100% sitter Haaland Jr har satt norgesrekord i en overgang og at han spiller i en av de fem store. Red Bull Salzburg har en ustoppelig målscorer på laget og etter dagens hat-trick er han toppscorer i den østerrikske toppserien. Søndag scoret han alle målene da Red Bull Salzburg slo tredjeplasserte Wolfsberg på bortebane.

Opptur for Solskjær, Uniteds unggutter lekte seg til seier mot Brighton

Manchester United kranglet inn to tidlige mål, og til slutt sikret Marcus Rashford 3-1-seier mot Brighton i Premier League søndag.

Manchester United varter opp med festfotball og flyr oppover tabellen

Det var et nervøst hjemmepublikum som tok imot Brighton & Hove Albion på Old Trafford, men Manchester United gikk i angrep fra første minutt og viste med en gang at det bare var å slappe av og kose seg. Det kom en bølge av angrep, men det var først etter 17 minutter det skulle sitte. Manchester United kommer tre mot tre, men Andreas Pereira ser ut til å skusle bort det hele idet han tar tre-fire overstegsfinter for mye og blir løpt opp.

Bildene Solskjær ikke ville se: Nøkkelspiller ut på båre etter kampslutt

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Brighton 3–1) Ole Gunnar Solskjær (46) trodde nok han hadde kommet seg gjennom Brighton-kampen uten bekymringer. Så kom smellen han hadde fryktet.

Manchester United klatrer

Manchester United vant enkelt 3-1 over Brighton søndag. Dermed klatrer de røde djevlene fra 14.- til sjuendeplass i Premier League.

Solskjær jubler for «sesongbeste» etter United-herjing mot Brighton

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Brighton 3–1) For andre gang på tre dager fikk Old Trafford-publikummet se Manchester United score tre mål og levere flott angrepsfotball.
Les mer om:

Ajax-sensasjon Hakim Ziyech blir trolig snart å finne i Premier League

Tottenham har Ajax-sensasjonen Hakim Ziyech i kikkerten som en potensiell erstatter for Christian Eriksen – som forlater klubben før neste sesong. Den danske stjernen Eriksen har gjort det klart for klubben at han forlater sommeren 2020 når kontrakten hans går ut, men Spurs ville være åpen for å selge ham i januar hvis de får et akseptabelt tilbud. Man håpet først at de allerede hadde funnet en erstatter i Giovani Lo Celso, men argentineren har slitt med skader siden han gitt på lån fra Real Betis.

Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

Den gamle dame er ikke kjent for å gi seg lett, Juventus vil i januar gjøre nok et forsøk på å sikre seg Paul Pogba. De skal etter sigende tilbudt Manchester United FIRE spillere i bytte mot franskmannen når overgangsvinduet åpner igjen. Pogba, som har befunnet seg på sidelinjen med ankelproblemet siden september, er på kontrakt med Manchester United til 2021.

Premier League direkte: Gir 19-åring tillit fra start

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Premier League direkte: Gir 19-åring tillit fra start

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Premier League direkte: Unggutter med to kjappe scoringer

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Premier League direkte: Unggutter med to kjappe scoringer

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Premier League direkte: United med full kontroll

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Premier League direkte: United med full kontroll

Følg Manchester United – Brighton her fra kl. 15.00.

Manchester United får grundig beskjed av Brendan Rodgers

Brendan Rodgers er tilbake etter den forrige tunge runden i Premier League som Liverpool-manager. Nå er han nesten kongen på haugen med Leicester og har mikrofonen tilgjengelig når han måtte ønske det. Etter 2-0 seieren over Arsenal var Leicester-manageren opptatt av å prate opp en av sine spillere, samtidig som han var krystallklar på at the rising star ikke hadde vært der uten hans guiding. Les: Det blåser opp til ørkenstorm rundt Barcelona-legenden Xavi 22-åringen James Maddison har allerede rukket å bli playmaker for revene.