Nyheter om Manchester United


Evra slår tilbake mot homohets-anklager

Patrice Evra slår tilbake mot påstandene om at han skal ha uttalt seg nedsettende om homofile etter at Manchester United slo ut PSG i mesterligaen i fotball.

Solskjær-favoritten Møller Dæhli om gamlesjefens suksess: – Han har vært ekstremt modig

Mats Møller Dæhli (24) er, som de fleste andre, imponert av gamlesjefen Ole Gunnar Solskjærs prestasjoner i Manchester United.

Zlatan har sluttet å prate om seg selv – nå er det Rashford og Pogba som gjelder

Super-svensken uttaler seg om det meste om dagen – også det som ikke dreier seg om seg selv. Uansett hvor mye vi digger Zlatan, tar vi dette som et vakkert aldringstegn.

Slår Norge lett, selv med de spillerne som er vraket fra laget

Det er bare noen få dager igjen til EM kvalifiseringen starter, Norge møter Spania og Sverige. Mens våre naboer virker stadig enklere å vinne over med stadige forfall ser Spania fryktelig sterke ut.  Sverige gir 19-åringen Alexander Isak sjansen i EM-kvalifiseringstroppen som møter Norge 26. mars i Oslo. Les: Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige John Guidetti og Isaac Kiese Thelin er vraket av landslagssjef Janne Andersson. Vrakingen av Guidetti ble en stor nyhetssak da Sveriges store spiller Victor Nilsson Lindelöf som til daglig spiller for Manchester United meldte avbud.

- Ole Gunnar er en spesiell mann!

Conor McGregor oppfordrer Manchester United til å ansette Solskjær, og inviterer Zlatan Ibrahimovic til trening.

ESPN: Manchester United har nå strøket superstjernen fra handlelisten

Vi har nærmest tatt det for gitt at Gareth Bale skulle returnere til Premier League. Manchester United er klubben waliseren er tettest linket til (da de er en av de få som kan møte Bales lønnskrav).  Zinedine Zidane har kommet tilbake til byen, og manageren Gareth Bale hadde sine sammenstøt med, skal vise hva han vil med waliseren. I sin første kamp med Real Madrid versjon 2.0, satte Zidane inn Bale i en sentral rolle mot Celta Vigo. Dette trekket førte til Bale-scoring og en befriende Real-seier. Har litt ferie hjulpet på forholdet til Bale?

– De har gitt Solskjær jobben allerede

Spekulasjonene om hvorvidt Ole Gunnar Solskjær vil få tilbud om å bli permanent manager i Manchester United fortsetter for fullt.

Var enig med stjernespiller - så fikk han sparken i United

David Moyes avslører at Toni Kroos var på vei til Manchester United før han fikk sparken i 2014.
Les mer om:

Fansen streiket etter tapet mot Manchester United – da fikk Mbappé nok

Paris Saint-Germain har fortsatt ikke kommet over det sviende tapet mot Manchester United i Champions League.

Effektive Everton ga Solskjær en håndsrekning mot Chelsea

(Eveton – Chelsea 2–0) Maurizio Sarris 50. kamp som Chelsea-trener ble ingen lystig affære. Tapet mot Everton gjør at blåtrøyene fortsatt er bak Ole Gunnar Solskjær og Manchester United på tabellen.

Everton vant over Chelsea

Everton slo Chelsea 2-0 på hjemmebane, og ga dermed en hjelpende hånd til Manchester United og resten av lagene rundt topp 4. Richarlison og Gylfi Sigurdsson scoret målene.

David Beckham drømmer om å signere Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo

Det er ikke lenge før Manchester United legende og moteikon David Beckham får stablet sitt helt egent fotballag på beina. – Neste år er Inter Miami klar for MLS og for å få interessen opp fra et publikum som er mest interessert i gå på rollerblades i bikini på standen i Miami Beach trenger han «starpower» i tillegg til sin egen. «Over there» er alt stort og da holder det ikke med spillere hentet fra en liten klubb rundt et hjørne uansett hvor gode de er.

Wayne Rooney fikk endelig sin trippel i MLS!

Wayne Rooney er ikke glemt. 33-åringen har fortsatt evnen til å gjøre seg aktuell. Denne gangen var det storscoreren Rooney som viste seg frem i MLS. På lørdag kom klubben fra Salt Lake City på besøk for ligaspill. Sesongen har nettopp begynt og Rooney ventet ikke med å vise hvorfor han ble toppscorer hos Manchester United. Med tre scoringer i 5-0-kampen, dro Rooney til med sitt første hattrick siden han fikk debuten i MLS forrige sommer. Les på Popidol: Nå kan du redigere ut eksen Da endte det med 15 scoringer – alle på hjemmebane (!). 35' | @WayneRooney steps up and buries the PK!

Solskjær får kritikk etter Wolves-smellen

For trege, for mange berøringer og for forutsigbare. Ekspertene var ikke nådige med Manchester United og Ole Gunnar Solskjær etter FA-cupsmellen mot Wolverhampton.

Første spillerkjøp på over et år

Tottenham manager Mauricio Pochettino hart gitt klar beskjed til de høye herrer at hvis de mener klubben skal ta pokaler må de enten finne en ny manager som behersker magi eller gjøre som de andre store klubbene bruke penger på spillerkjøp.

Nytt tap for United og Solskjær: – Det er i ferd med å glippe

TV 2-kommentator Kasper Wikestad mener situasjonen i Manchester United er i ferd med å normalisere seg etter Ole Gunnar Solskjærs forrykende start.
Les mer om:

«Det dårligste vi har spilt»

Ole Gunnar Solskjær er skuffet over forestillingen mot Wolverhampton og kaller det verste som Manchester United har spilt. Manchester United måtte si farvel til drømmen om en FA Cup-triumf i år, da det ble til et 1-2-nederlag til Wolves. Les: Mål av Isco og Gareth Bale Uniteds leder Ole Gunnar Solskjær er irritert på dårlig ytelse, noe som førte til andre nederlag på rad. «Vi må tilbake på hesten. Vi hadde en fin tid, og nå har vi tapt to kamper.

Solskjær etter cup-exit: – Et stort steg bakover

En skuffet Ole Gunnar Solskjær sier FA Cup-tapet mot Wolverhampton er et stort steg bakover for Manchester United.

Wolverhampton slo Solskjær og Manchester United ut av FA-cupen

Wolverhamptons sterke statistikk mot topplagene fortsetter. Siste offer ble Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i 2-1-seieren i FA-cupens kvartfinale lørdag.

Skuffa Solskjær etter cup-exit: – Vi fortente ikkje å vinne

MANCHESTER (NRK): Det blir ingen FA-cup-pokal for Manchester United under Ole Gunnar Solskjær i år. Det sytte Wolverhampton for med 2-1-siger i kvartfinalen.

Skuffa Solskjær etter cup-exit: – Vi fortente ikkje å vinne

MANCHESTER (NRK): Det blir ingen FA-cup-pokal for Manchester United under Ole Gunnar Solskjær i år. Det sytte Wolverhampton for med 2-1-siger i kvartfinalen.

United slått ut av FA-cupen

Manchester United gikk på sitt andre strake tap og røk ut av FA-cupen med 1-2 borte mot Wolverhampton. Raúl Jiménez og Diogo Jota scoret for ulvene, før Marcus Rashford reduserte.

Manchester United krasjet ut av FA-cupen: - Svakeste kampen vi har spilt

WOLVERHAMPTON/OSLO (VG) (Wolverhampton - Manchester United 2–1) Etter et lite eventyr i FA-cupen, tok det brutalt slutt på Molineux for Ole Gunnar Solskjær. Nå har han tapt to kamper på rad for første gang som Manchester United-sjef.

Solskjær-nedtur: Nå raser VAR-debatten igjen

Wolverhampton vant 2-1 mot Manchester United, og er klare for semifinalen i FA-cupen.

Vikarmanager: Den merkeligste jobben i fotballen

Ole Gunnar Solskjær må være forsiktig i Manchester United, mener manager Peter Taylor. Dette er reglene som gjør at du kan lykkes som midlertidig manager.