Nyheter om Manchester United


Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse

Atletico Madrid fikk mandag et slag i ansiktet da Kieran Trippiers 10-ukers utestengelse ble opprettholdt av FIFA. Den engelske høyrebacken vil nå være ute av spill for Los Colchoneros i to og en halv måned, og han vil gå glipp av en rekke La Liga-kamper, samt første etappe i Champions League-sluttspill kamp mot Chelsea. Les på Engelske Klubber: Barcelona, Juventus og PSG står klare Trippier hadde opprinnelig blitt utestengt i desember for meldinger sendt til venner som satte penger på hans overgang fra Tottenham til Atletico før overgangen ble bekreft.

Van der Sar kan berolige Gary Neville om at Manchester United ikke har rotet seg bort

Som fotballkommentator er Neville betalt for å undre seg over valg klubbene gjør på og utenfor banen – og prate høyt om det. Når det gjelder mysteriet Donny van de Beek, blir United-legenden fortsatt ikke klok på hva som lå bak overgangen. 23-åringen kom for totalt 40 millioner pund i sommer, en anselig sum for en ung midtbanespiller midt i verste koronakrise. Likevel har nederlenderen måtte nøye seg med 8 Premier League-kamper fra start.

Konfrontert med sparken-ryktene

For drøye to måneder siden ble det snakket høyt om en mulig Ole Gunnar Solskjær-exit fra Manchester United. Dette sier han selv om alle ryktene.
Les mer om:

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Neville gir seg som England-sjef

Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene. Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag. Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.
Les mer om:

Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Det er ikke noe nytt for Lingard å bli sendt på utleie, men forrige gang i 2015 til Derby, da var han fortsatt på vei opp. Denne gangen har han mer eller mindre stagnert. Uansett hvor 28-åringen befinner seg i karrieren, noe må skje – og ifølge The Telegraph skjer det i løpet av kort tid. Les: Vidal sendte en aldri så liten hilsen til Barcelona For mens Manhester United dundrer på som Kongen av Premier League, blir det tydligere og tydligere at Lingard ikke er savnet.

Guardiola har spilleren de andre klubbene bare kan drømme om

Mens fotballverdenens fokus var rettet mot Anfield og Liverpool-United kampen, gjorde Pep Guardiola og City sakene sine svært godt noen timer senere. Med tre poeng in the bag, passerte Manchester City Jürgen Klopp og gjengen som måtte nøye seg med poengdeling med Solskjær. Det har vært lite kontinuitet i de store fotballprestasjonene fra City tidligere i sesongen, men har som byrivalen funnet flow´en da minusgradene begynte å melde seg på balløya.

Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert. Direkte rødt kort til verdens beste spiller.

– Det blir vanskeligere og vanskeligere å argumentere mot Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær høster ros for hvordan Manchester United fremstår.

Rashford får krass Keane-kritikk: – Han møtte ikke opp

(Liverpool - Manchester United 0–0) Marcus Rashford og Bruno Fernandes får det glatte lag av tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane for deres innsats i toppkampen mot Liverpool.

De Bruyne-milepæl og Stones-dobbel i enkel Manchester City-seier

(Manchester City - Crystal Palace 4–0) Først kunne Pep Guardiola takke og bukke for en gavepakke i toppkampen. Deretter klatret de opp i ryggen på Manchester United.

De Bruyne med milepæl: – Han er den beste spilleren i Premier League

Kevin De Bruyne noterte seg for sin 100. målgivende, da Manchester City klatret opp i ryggen på Manchester United.

Drømmescoringer sikret City-seier

Manchester City hadde full kontroll da de slo Crystal Palace 4-0 søndag kveld. Stones satte sitt første ved et hodestøt etter en snau halvtime. Like etter hvilen scoret Gundogan et fantastisk mål fra distanse. Men Stones var ikke ferdig, og satte inn 3-0 25 minutter før kampen ble blåst av. På tampen satte Sterling et fantastisk frispark i mål. Dagens resultat betyr at Guardiolas menn er forbi Liverpool og Leicester, og de er to poeng bak Manchester United. Det med én kamp mindre spilt enn sine konkurrenter.

Manchester United gikk ut fra Anfield som den mentale seierherren

Denne gangen var det om mulig større ventninger til Liverpool-Manchester United møtet. Det skulle gjøres opp om hvem som skal lede vei i Premier League inn mot våren. United kom som fersk ligatopp, Liverpool kom fra noen uker med bob-bob-kamper. Du vet det sikkert allerede: 0-0 ble sluttresultatet. Når vi så spillerne og managerne etter kampen, var det også en glimt av lettelse i øynene.

Henderson mener Liverpool ble snytt: – Veldig merkelig

(Liverpool - Manchester United 0–0) Det endte målløst på Anfield. Like før pause oppstod det en situasjon som fikk flere til å reagere.

Sjansesløseri i toppkampen: - Jeg er skuffet

Manchester United forblir på tabelltopp i Premier League etter å spilt 0-0 mot Liverpool på Anfield.

Manchester United sløste med sjansene: – En misbrukt mulighet

(Liverpool - Manchester United 0–0) Manchester United-trener Ole Gunnar Solskjær sier det er en god følelse å være skuffet etter uavgjort mot den regjerende seriemesteren.

Solskjær skuffet: – Det føles som en bortkastet mulighet

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lå lavt lenge. Men de var få centimeter unna å ta alle tre poengene på Anfield.

Solskjær skuffet: – Det føles som en bortkastet mulighet

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United lå lavt lenge. Men de var få centimeter unna å ta alle tre poengene på Anfield.

Solskjær beholdt tabelltoppen

Prestisjeduellen mellom Liverpool og Manchester United endte 0-0. De røde djevlene topper tabellen med 37 poeng – tre poeng foran Liverpool på 3.-plass.

Har satt av 2,3 milliarder kroner – Erling Haaland toppmål

Vi har sluttet å spå hva som skjer med Erling Haaland til sommeren, men etter å ha fått med ryktene om at en klubb har fylt krigskassa med godt over to milliarder kroner før sommerens overgangsmarked, da er det heller tvilsomt at Dortmund har råd til å beholde sin unge superstjerne. 19 scoringer på 17 kamper denne sesongen og en utrolig sult på mer, har satt Haaland på toppen av ønskelista hos de største klubbene (bortsett fra hos Bayern som fortsatt kan skvise ut noen rekordsesonger i Lewandowski).

Lukaku kan komme tilbake og plage Manchester United skikkelig

Ole Gunnar Solskjær og United pustet delvis lettet ut da Lukaku-historien var over i 2019. Den tidligere toppscoreren i Premier League pakket kofferten og reiste til Inter Milan og Antonio Conte. Her ble belgieren i løpet av kort tid forvandlet tilbake til spiss-supermannen han engang var. Conte har gjort seg avhengig av 27-åringen. Den første sesongen ble det ekstreme 34 scoringer på 51 kamper, denne sesongen har han så langt levert 17 scoringer på 22 kamper.

Seier til Tottenham!

Tottenham hadde ikke råd til å tape flere poeng, og lot bundproppen (dette herlige danske uttrykk) Sheffield United ta nok et sikkert steg mot Premier league-avgrunnen. Nå skal vi ikke ta alt håp fra Sander Berge (spilte ikke mot Spurs) og Sheffield, men 5 poeng på 19 kamper sier ingenting om at seirene kommer i nær fremtid. Les: Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo Dette var Tottenham og Tanguy Ndombeles søndag. Heung Min Son serverte et hjørnespark på hodet til Serge Aurier til 1-0.

Plutselig står ikke telefonen stille for Manchester United spiss Odion Ighalo

Det er bare noen få dager igjen av låneavtalen for Odion Ighalo. Manchester United hadde meget god bruk for spissen da de for litt under et år siden hentet han fra Shanghai Greenland Shenhua. I løpet av debutsesongen i United hadde spissen hyppig spilletid og spilte totalt elleve kamper i Premier League. Les: Barcelona keeper Neto er ferdig med å spille andrefiolin I årets sesong har ikke Ighalo fått like stor tillit av manager Ole Gunnar Solskjær og har bare spilt en kamp i Premier League denne sesongen.