Nyheter om Manchester United


Hva i huleste skjer hos Manchester United?

Ed Woodward har hatt sitt å stri med som boss hos United de siste sesongene. Nå som det endelig begynner å lysne sportslig (økonomien har Woodward hatt kontroll på hele veien), er det slutt. Det er en haug med engelske journalister som tirsdag kveld har fått nyss om at klubbdirektør Ed Woodward trekker seg.

Bekreftet: Ed Woodward har sagt opp i Manchester United

Manchester United-sjefen har trukket seg, men blir trolig værende ut årsskiftet. Det melder flere engelske medier tirsdag kveld.
Les mer om:

Manchester United-direktør Ed Woodward gir seg i klubben – fortsetter ut året

Manchester United bekrefter at Ed Woodward er ferdig som klubbdirektør når året er omme. Det skjer samme kveld som Super League ser ut til å rakne.
Les mer om:

De engelske klubbene bekrefter at de trekker seg fra Super League

Tottenham, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea og Liverpool bekrefter sent tirsdag kveld at de vil trekke seg fra Super League-prosjektet.

Ikke bra nok med 15 kamper i løpet av en sesong

Manchester United-forsvarer Eric Bailly sies ifølge ESPN å være misfornøyd med situasjonen i Premier League-klubben, der han bare har hatt 15 kamper i løpet av sesongen. Den ivorianske kontrakten utløper sommeren 2022, og en forlengelse skal ikke være spesielt nær. 27-åringen kan havne i La Liga-klubben Real Betis, som ligger på sjetteplass i ligaen. Trener Manuel Pellegrini, som tidligere trente Manchester City, sies å beundre midtbanespilleren og han skal være hypp på en overgang i sommer.

Manchester United Football Club er død

Klubben, som på sitt sterkeste fikk tro til å flytte fjell og ga mening til en by, en nasjon og en verden i meningsløse tider, ble 143 år gammel.
Les mer om:

Har funnet perfekt erstatter for Jack Grealish

Aston Villa manager Dean Smith vil veldig gjerne holde på kaptein Jack Grealish, men nå har den meget farlige venstrevingen for første gang tenkt på å forlate sin barndoms klubb. Trolig vil salget av Jack Grealish bringe inn ca en milliard som trolig vil komme fra Manchester United, Football Insider skriver at Aston Villa har tenkt til å bla opp under halvparten i et bud på den perfekte erstatter.

Hvorfor nå? Hvorfor er fansen sinte? Og hva skjer videre? Her er ti spørsmål og svar om superligaen

Verdens største klubber, deriblant Liverpool og Manchester United, vil «bryte ut» og starte en ny liga. Nå foregår det en krig om makten i Fotball-Europa.

Bekreftet: Tottenham gir Mourinho skylda for alt

Uansett hvor mye sans vi har for Mourinho, når motgangen kommer i en klubb, er det ikke portugiseren du skal ha bak rattet. På mandag kom det uungåelige. Mourinho skulle vise sin verdi mot Manchester United og bekrefte at 6-1 seieren mot jyplingen Solskjær ikke var tilfeldig. Men kampen viste heller at Tottenham har stagnert, mens Solskjær har utviklet United gjennom sesongen. Les: Liverpool får servert supervingen de har ventet på På mandag bekreftet Tottenham at de ikke akter å gi Mourinho æren for en eventuell seier mot Manchester City i Carabao Cupfinalen på søndag.

Gidder ikke å dra til Sør-Amerika etter dette

Denne uken gikk Solskjær ut og fortalte verden at han ikke visste om Cavani blir på Old Trafford, og at han hadde respekt for usikkerheten til 34-åringen. Det var før Tottenham-kampen, Granada-kampen, og før søndagens 3-1 seier mot Burnley. Cavani-scoring mot Tottenham, Granada, det samme mot Burnley. Scoringer som har bidratt til at United er i semifinalen i Europaligaen og bare 8 poeng bak Premier League-lederen i lyseblått. Forrige uke kom i tillegg rådet fra en av personene Cavani har hørt på siden 2008. Ifølge Depo (via Sport Witness) har Cavani søkt råd hos Mr.

Manchester United løser ut midtbanespiller foran nesa på Barcelona og Bayern München

Det er et ord som blir mye brukt av spansk presse når de skal beskrive Atletico Madrid midtbanespiller Saul Niguez er dynamisk. – Årsaken er hans unike evne til å raskt få frem et angrep og finne kombinasjoner som overrasker og skaper farlige situasjoner. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær mener han passer unik bra sammen med Bruno Fernandes i og med at han også er «dynamisk».

Bekreftet: United har siktet rettet mot den lyseblå delen av Manchester

Før Burnley-kampen gikk Solskjær ut og pekte mot den lyseblå delen av Manchester: «Større forsprang har vært hentet inn tidligere i Premier League», og la til at United skal gjøre sin del av jobben i de resterende kampene. Og Solskjær holdt ord. 3-1 på hjemmebane over arbeidsgjengen til Sean Dyche er solid, spesielt når Burnley er kjent for å gi de største klubbene problemer. Les: Sjokk og vantro: Manchester United pruter! Mason Greenwood har for alvor våknet opp på tampen av denne sesongen.

Greenwood i fyr og flamme

To scoringer av formspilleren Mason Greenwood og en fulltreffer på overtid av innbytter Edison Cavani sikret Manchester United 3-1-seier mot Burnley søndag.

Reddet av supergutten

Slitekamp da Manchester United vant 3-1 over Burnley. Supergutten Mason Greenwood (19) scoret to mål og Edinson Cavani ett for hjemmelaget.

Solskjærs formspiller tangerte Rooney-rekord i United-seier: – Ole stoler på meg

(Manchester United – Burnley 3–1) Mason Greenwood (19) velger seg april. For tredje ligakamp på rad ble tenåringen avgjørende.

Tottenham går glipp av den optimale Mourinho-erstatteren

Football-London har loddet stemingen hos kildene sine og kommet til konklusjonen: Sannsynligheten er stor for at Daniel Levy betaler ut José Mourinho hvis Tottenham ikke når Champions League-kvalikplass. Skal Tottenhams styreleder ta denne beslutningen, begynner det likevel å haste. For i Tyskland har det skjedd så mye på manager-siden den siste måneden, som garantert vil påvirke et Tottenham på managerjakt. For ifølge Football-London er Levy en stor fan av Julian Nagelsmann, som i en alder av 33 år har rukket å bli en veteran som virkelig har lært seg the ropes.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Sjokk og vantro: Manchester United pruter!

Det kan tenkes det er de første tegnene på at Manchester United har fått en sportsdirektør vi nå begynner å se. John Murtough ble ansatt i rollen for en måned siden og nå hører vi om at Manchester United kommer med et forsiktig bud. – Det må være en sammenheng!.

Everton casher inn på den italienske landslagsspissen Moise Kean

Paris Saint-Germain lånte 21 år gamle Moise Kean fra Everton i oktober i fjor og det har vært et lykketreff for begge parter, på 22 seriekamper har det blitt 12 mål. Den meget fotrappe Kean passer perfekt inn i manager Mauricio Pochettino sin strategi. Kean er en slags superreserve som med sin fart og tilstedeværelse endrer dynamikken i kamper selv om han ikke skulle score selv.

Solskjær lover United-supporterne at det umulige fortsatt er mulig

For noen uker siden virket alt over i Premier League. Manchester City nektet å avgi poeng, og lot United, Leicester, Chelsea og de andre stå igjen på perrongen. Så kom antydning til svakhetstegn. I Champions League går det veien, men da Marcelo Bielsa og gjengen tok full pott mot City forrige lørdag, begynte noen og enhver å stusse. Er det likevel en mulighet at Guardioals lyseblå horde ikke holder helt inn? Les: Manchester United får knallhard konkurranse om Raphael Varane Denne lørdagen var det Chelsea som fant en sprekk til flere svakhetstegn hos City.

- United gjør fire endringer på laget mot Burnley

Manchester United gjør trolig flere endringer på laget fra Europa League-kampen mot Granada, og vi tror de vinner mot Burnley.

Sjokkerer alle ved å gi fra seg verdens viktigste managerjobb

I fjor kunne Hans-Dieter Flick løfte Champions League trofeet over hodet etter å ha vunnet finalen mot Paris Saint-Germain. – I midten av forrige uke røk Bayern München i kvartfinalen mot nettopp den franske hovedstadsklubben. Rett etter tirsdagens tap hvor Paris Saint-Germain gikk videre til semifinalen på bortemålsregelen ga Flick beskjed om at han trekker seg til sommeren. – Det sammenfaller med at det Tyske landslaget har en ledig jobb som landslagssjef, men viktigere.

Manchester United får knallhard konkurranse om Raphael Varane

Raphael Varane har spilt 37 kamper for Real Madrid i årets sesong. Han savnet imidlertid forrige ukes El Clásico da han ble smittet av covid-19 (2-1 seier). Kontrakten hans med La Liga-klubben utløper sommeren 2022, og partene er ennå ikke enige om en forlengelse. Utnytter at ting går tregt i Real Madrid Samtidig har Manchester United gjort alt for å gjøre seg lekre for å få til en overgang til sommeren. Nå rapporterer SportBild-journalist Christian Falk at en annen Premier League-klubb har meldt seg er på jakten.

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.