Nyheter om Manchester United


Gregg Berhalter: «Snart vet du garantert hvem Ricardo Pepi er»

Den 18 år gamle spissen fra Texas Ricardo Pepi fikk følgende omtale av landslagssjef Gregg Berhalter før han tidligere i år fikk sjansen med det amerikanske landslaget.

Spansk media: Aksepterer Manchester United et latterlig lavt bud er Cavani i ny drakt fra januar

Vi digget urugayaneren forrige sesong, men har skjønt at Old Trafford ikke er «den samme» som da. Inn kom CR7 og Cavani har slitt med skader. Nr. 21 er likevel en spiller som presser ustanselig og bør være en spiller etter Ralf «Mr. Gegenpress» Rangnicks smak.

Carles Gil prøvde seg i i La Liga og Premier League, har nå funnet den perfekte ligaen

Denne uken ble den spanske offensive midtbanespilleren kåret til MVP, eller Most Valuable Player på godt norsk. Ikke bare for klubben, men for hele ligaen. Etter runder hos Valencia og Aston Villa har Gil endelig funnet ligaen der han hører hjemme. Gil ble hentet fra Valencia til Aston Villa og Premier League i januar 2015. Allerede fire dager senere ble spanjolen satt innpå mot Liverpool. Det endte med 0-2 tap, men Villa-manager Paul Lambert beskrev Gils innhopp som «as good a debut as I’ve seen.» Likevel, det ble aldri noen stor karriere på Villa Park.

Marc Overmars takket nei til Newcastle for noe så mye bedre

Den tidligere Arsenal-stjerna har siden 2012 rukket å etablere seg godt hos Ajax. Planen var å fortsette som director of football til 2024, men det siste året har flere Premier League-klubber hamret på døra. Sist ute var Newcastle, som ifølge Talksport fikk et klart nei fra 48-åringen. På onsdag viste Overmars hva som var viktigere enn å forvalte overgangsbudsjettet til «verdens potensielt rikeste klubb». I stedet for en exit fra Amsterdam, forlenger nå Overmars med klubben han selv spilte for før han ble hentet av Arsene Wenger til London.

Chelsea-back enig med Real Madrid på en drøy halvtime

Chelsea har forsøkt det meste for å holde på den tyske forsvarsgiganten Antonio Rüdiger, men flere kreative forslag og lønnsøkning har ikke fått han til å signere en forlengelse på kontrakten som går ut til sommeren. Det som imponerer er hvordan han og manager Thomas Tuchel har bestemt seg for å avlutte med stil og det betyr ta igjen de to poengene som det er opp til serieleder Manchester City.

Liten tvil om at Ancelotti har fått skikk på Real Madrid

De siste sesongene har det vært en uro hos Real Madrid. Midtveis i desember kan vi ikke beskrive det anderledes enn at kongeklubben denne sesongen virker bunnsolide. Carlo Ancelotti har skapt et driv vi ikke har sett hos Real siden Zidane versjon 1.0. Real er videre fra gruppespillet i CL, men skulle som Liverpool vise at de aldri gir fra seg en «seier de ikke trenger». Liverpool sendte AC Milan ut av Champions League med 1-2 seier på San Siro, Real Madrid skulle opp mot den andre Milan-klubben.

Det er langt fra Hammarby til Premier League

Hammarby-talentet Akinkunmi Amoo (19) imponerte i år med ni mål og seks målgivende pasninger på 29 kamper, hvorav 21 fra start, i Allsvenskan. Amoo har en lang kontrakt med Bajen, men det er fortsatt uklart om han blir i klubben til neste sesong. – Det er større ting som frister!. Nigerian Complete Sport uttalte nylig at Borussia Dortmund, Leicester City og Valencia viser interesse for talentet, mens det også tidligere har blitt publisert informasjon om at Ajax følger nigerianeren tett.

Liverpool villig til å sette klubbrekord

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller. Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Levante fortsetter å signere managere i imponerende høyt tempo

Det er ingen klubber i La Liga som samler poeng saktere enn Levante denne sesongen. – Sett utenfra er dette en klubb i fullstendig oppløsning. – Styret i klubben som promoterte assistenttrener gjennom de siste 9 årene Alessio Lisci som midlertidig manager tirsdag i forrige uke tenkte «skitt au», vi gir han jobben permanent. Kaosklubben har ikke vunnet en eneste kamp denne sesongen, alle krangler med alle, det er et godt tegn på at ting ikke stemmer når to managere har fått sparken i løpet av 16 La Liga kamper.

Mo Salah ønsker å bli, men det handler om så mye mer enn bare penger

Mohamed Salah har slått den ene rekorden etter den andre hos Liverpool. 19 scoring og 9 assists på 20 kamper denne sesongen tegner bildet av en spiller som sitter på ekstremt gode kort på hånden i de pågående kontraktsforhandlingene med Liverpool. Med kontrakt til 2023 og en lang prosess med forhandlinger om forlengelse, har det vært spekulasjoner om Salah er på vei bort fra Anfield.

Robert Lewandowski bruker uka til å vise hvorfor han fortjener gullballen

Forrige sesong passerte Big Lew et av de største tyske fotballikonene i Bundesliga. Gerd «Der Bomber» Müllers utrolige rekord på 40 ligamål i samme sesong ble slått av Lewandowskis umulige 41 scoringer. På søndag var det nok en rekordholder som måtte vike for Bayern Münchens toppscorer da Erling Haaland og Dortmund igjen ble satt på plass i Der Klassiker. Det var ingen tegn til skuffelse fra Lewandowskis side over å komme bak Lionel Messi i Ballon D´Or-kåringen. I Der Klassiker mot Borussia Dortmund gjorde Lewandowski det han gjør bedre enn noen andre (synes nå vi).

Manchester United-legende Edwin van der Sar vil hente Dean Henderson

I løpet av sine seks år på Old Trafford ble den nederlandske keeperen Edwin van der Sar en ekte klubblengende. – En strafferedning mot Manchester City den 5. mai 2007 sørget effektivt for at Manchester United vant sin femtende Premier League titten og for Edwin van der Sar sin legendestatus. Han er nå den som bestemmer nesten alt i Ajax, han var i fjor øverst på Manchester United sin ønskeliste som sportsdirektør, men han takket nei fordi han ikke følte seg ferdig med sitt prosjekt for den nederlandske seriemesteren.

David de Gea best i måneden Solskjær måtte gå

Noen som husker forrige sesongs bråk rundt David de Gea? Etter de siste månedene med spanjolen tilbake som en av verdens beste keepere, måtte vi bla tilbake i arkivet for å minne oss på hvor nær De Gea var en exit fra Old Trafford. Da den ene megatabben etter den andre kom fra de Gea ropte United-supportere og «eksperter» på Dean Henderson som storspilte hos Sheffield United. Henderson ble hentet tilbake til Manchester og mange ventet på generasjonsskiftet.

18-åringen Bellingham må ut med 400 000,-

-Du gir en dommer som tidligere har vært innvolvert i matchfiksing lov til å dømme den største kampen i Tyskland, hva forventer du? Dette var Bellinghams kommentar etter at Dortmund hadde tapt Der Klassiker mot Bayer München i helgen. Det tyske fotballforbundet reagerte med å åpne sak mot 18-åringen, politiet i Dortmund gjorde det samme. Les: ESPN: Manchester United henter inn MLS-trener På tirsdag kom allerede dommen. Bellingham får en solid bot på 40 000 euro for matchfiksing-kommentaren mot dommer Felix Zwayer, men slipper karantene.

ESPN: Manchester United henter inn MLS-trener

Michael Carrick valgte utgangsdøra på Old Trafford samtidig med at Ralph Rangnick gjorde seg klar for kampen mot Crystal Palace. Tilbake står Mike Phelan and Kieran McKenna fra Solskjærs team, som nå skal få nye kollegaer på Carrington. På spørsmål om Rangnick hadde planer om å bringe inn his gang, svarte United-manageren: -Jeg er mer enn fornøyd med å jobbe med det eksisterende trenerteamet, fordi jeg trenger deres ekspertise..

Nå snakkes det høyt om Jose Mourinho i England

Keiseren av Roma vet veldig godt at det er i Premier League det skjer, Jose Mourinho har alltid kommet løpende hver eneste gang en Premier League klubb har tatt kontakt. – Tottenham, Manchester United og to omganger for Chelsea beviser det. Everton er i trøbbel og Rafael Benitez sitter svært utrykt selv etter gårsdagens seier mot arsenal. (Martin Ødegaard scoret sitt andre mål på to kamper i 2 – 1 tapet på Goodison park), Everton klatret i går opp på 12 plass! – På Evertons 11 siste kamper har de tapt syv.

Frenkie de Jong har fått telefon fra den nye Manchester United sjefen

Ralf Rangnick er vant til å ha store penger mellom henna i sin tid som sjef i Red Bull sin fotballsatsning. – I en årrekke har spillere og agenter vært fullstendig klar over at hvis Rangnick har ringt, dreier det seg om store ting. Nå som midlertidig manager for Manchester United er ikke tilgangen til penger noe mindre. Vi vet allerede at tyskeren følger opp interessen for Barcelona stjerne Ousmane Dembélé. – I dag kommer det rapporter om at Ralf Rangnick har satt i gang «søk» i sitt enorme kontaktnett for å lande de riktige spillerne.

United møter Gerrards Villa-lag i FA-cupen – enkelt for Liverpool

Manchester United fikk hjemmekamp mot Aston Villa i 3. runde av FA-cupen på nyåret. Trekningen ga lett motstand for Liverpool, Manchester City og Chelsea.

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

Har både Cavani og Icardi på blokka

Juventus jobber hardt med å legge lokk på sine problemer og forsøker å overbevise verden at de ikke blir sendt ned til Serie B på grunn av økonomisk juks. – Det kommer uansett til å bli avgjort innen rimelig kort tid. Juventus har satt opp en imponerende liste med spillere de ønsker seg, de har så langt ikke skikkelig kompensert for sommerens «tap av» Cristiano Ronaldo. Les: Daily Mail: Tottenham trekkes inn i Juventus-gjørma Det er angrepet som er i fokus for manager Massimiliano Allegri!.

Rangnick har gjort klar medisinen for Manchester United

Da var tiden kommet for Ralf Rangnick. Etter Solskjærs exit har Michael Carrick ledet United til to seire og uavgjort mot Chelsea. Dermed burde ikke tyskeren gjøre det dårligere i sin første kamp som redningsmann for sesongen. Patrick Vieira og Crystal Palace skulle ødelegge debuten til United-vikaren, men måtte innse at United er tilbake på vinnersporet.

Fred berget Manchester United-seier i Rangnicks første kamp som manager

Ralf Rangnick ser ut til å ha satt sitt preg på Manchester United på kort tid, men laget måtte slite for 1-0-seieren hjemme mot Crystal Palace søndag.

Manchester United vant i Rangnicks første kamp: – Mye bedre enn forventet

(Manchester United – Crystal Palace 1–0) Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick (63) kunne juble for tre poeng i sin første kamp i sjefsstolen.
Les mer om:

Manchester United vant i Rangnicks første kamp: – Mye bedre enn forventet

(Manchester United – Crystal Palace 1–0) Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick (63) kunne juble for tre poeng i sin første kamp i sjefsstolen.
Les mer om:

Fred ble helten i Rangnick-debuten

Ralf Rangnick fikk en god start i Manchester United-debuten. Crystal Palace holdt nullen lenge på Old Trafford, men til slutt kom scoringen. Fred ble Rangnicks redningsmann kvarteret før slutt, da han avgjorde kampen med et perlemål. Brasilianeren fikk ballen utenfor 16-meteren og plasserte ballen elegant med høyrefoten i en bue over Vicente Guaita i Crystal Palace-målet. London-laget var også farlig frempå ved et par anledninger. Nærmest var de da André Ayew satt ballen utenfor fra kort hold. Seieren gjør at Manchester United klatrer opp til 6.plass med 24 poeng.
Les mer om: