Nyheter om Manchester United


Reagerer på United-spillernes holdninger: - Nesten litt pinlig nå

Manchester United ser ut som et annet lag under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Det får tidligere Premier League-spiller til å reagere.

Mourinho kommer garantert til å skuffe som fotballkommentator

Vi har latt oss underholde opptil flere ganger av Jose Mourinhos utlegninger om fotball, krig og fred og sånn. Derfor har portugiseren sikkert mye å bidra med når han skal fungere som fotballkommentator.

– Minner om situasjonen med Pogba og Mourinho

TV 2-ekspert trekker paralleller mellom maktkampen i Manchester United og Unai Emerys vraking av Mesut Özil.
Les mer om:

Tottenham-stjerne arrestert kun timer før United-kampen

Tottenham-back Serge Aurier var ikke med i troppen mot Manchester United etter å ha blitt arrestert kun timer før kampen.
Les mer om:

Norsk fiasko bak Solskjær

«Hele Norge» følger Ole Gunnar Solskjærs sensasjonelle inntog i Manchester United. Verre står det til med de andre nordmennene i Premier League.

Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

– Han har gått så langt at han har spurt ham om råd til laguttak

Ole Gunnar Solskjær har gjort flere endringer både på og utenfor banen etter at han tok over Manchester United. Flere av disse skal være sterkt inspirert av hans gamle læremester Sir Alex Ferguson.

Kane ute til mars

Harry Kane er ute med en ankelskade til mars, skriver Tottenham på Twitter. Spissen satt igjen på gressmatten etter kampslutt mot Manchester United på søndag, og allerede da ble det spekulert i at han ville måtte belage seg på et lengre skadeavbrekk.

Manchester United kaster seg inn i kampen om Roma-spiller

Det blir mye rykter om dagen, men dette er som kjent normaltilstanden når overgangsvinduet i Europa står på vidt gap. Denne gangen gjelder det en ung tyrker som har gitt signaler om at han vil bort fra Roma. Cengis Under forlater ikke Serie A i januar, men en overgang i sommer forberedes av 21-åringens agent. Dette har fått Arsenal, Tottenham og Bayern München til å trenge i køen hos Roma. Kaboong! (foto: roma, twitter) Les: 15 år i verdens tøffeste liga holder Ifølge ESPNs kilder har også Manchester United nå meldt sin ankomst i racet.

Sjekk den oppturen: Tallene som viser Solskjær-effekten i United

MANCHESTER (VG) Statistikken viser at det aller meste har blitt bedre i Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær (45) erstattet José Mourinho (55) som manager. Ekspertene mener nordmannen fortjener ære for mer enn bare å ha skapt god stemning igjen.

Ny TV-jobb vekker oppsikt

Følges nøye av advokater. Får ikke snakke fritt om Manchester United.
Les mer om:

Kane-skaden: - Frykter én måned på sidelinja

Harry Kane kan bli borte fra fotballen en lengre periode som følge av ankelskaden han pådro seg mot Manchester United, melder The Guardian.

The Telegraph: United har bestemt seg for Solskjær!

Manchester United-spillerne har fått igang den nødvendige adrenalinstrømmen som kreves for å prestere og vinne kamper. Da er det ikke så rart at de nå ønsker å bringe hovedårsaken for dette videre – også på lengre sikt. En manager er så god som laget presterer. Dette er en lov markedet  har «vedtatt». Taper du som manager er du ute,  vinner du blir du genierklært – uavhengig av ytre faktorer. Ifølge The Telegraph har Solskjærs innhopp hos United allerede fått spillere til å jobbe for å sikre seg mer Ole Gunnar. Solskjær får dem til tro, så vinne.

Skottlands landslagssjef roser Solskjær

LONDON (NRK): Den skotske landslagssjefen Alex McLeish mener det vil være problematisk for Manchester United å gi jobben til noen andre enn Ole Gunnar Solskjær, dersom han fortsetter å levere.

– Urettferdig at han ikke skal få en mulighet til å hente en egen spiller

En midtstopper fra øverste hylle kan være den siste brikken som gir Ole Gunnar Solskjær suksess i Manchester United - og kanskje jobben på permanent basis.

Liverpool er best, City er på beina igjen, men en 45-åring fra Norge er fortsatt den alle snakker om

Fem serierunder inn i Ole Gunnar Solskjærs regjeringstid på Old Trafford er ikke Manchester United til å kjenne igjen. Ei heller Premier League.

Landslagssjef om Solskjær: – Vanskelig ikke å gi han jobben

LONDON (NRK): Den skotske landslagssjefen Alex McLeish mener det vil være problematisk for Manchester United å gi jobben til noen andre enn Ole Gunnar Solskjær, dersom han fortsetter å levere.

Samlar seg for United(pluss)

Det skjedde i dei dagar, i byrjinga av desember medan Mourinho framleis var trenar for Manchester United, at Jon Erik Ertesvåg fann ut at han ville starte ein lokal supporterklubb for «The Red Devils».
Les mer om:

– Fortsetter han å vinne, kommer han ikke tilbake igjen

Mandag hadde Molde sin første trening etter ferien. Både spillere og trenere er imponerte over det Ole Gunnar Solskjær har gjort i Manchester United.

Solskjærs triumf ga TV 2 Sumo-rekord

105.000 unike brukere fulgte med på TV 2 Sumo da Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til en kruttsterk 1-0-seier borte mot Tottenham søndag kveld.

Sir Solskjær passerer urlegenden på Old Trafford

Etter Uniteds seier over Tottenham på søndag og en haug med tekst om Ole Gunnars Solskjærs fortreffelighet, bruker vi likevel muligheten til å skvise den siste saften ut av appelsinen.  For når United-vikaren Solskjær tar over rekorden til selveste urlegenden på Old Trafford: Sir Matt Busbys, fortjener det en kort hyllest. Med seks seire på de første seks kampene som manager, er den legendariske manageren Sir Matt passert med én kamp. Må vike for Sir Solskjær. Les: Pochettino: Bedre å tape for Solskjær enn å vinne mot Mourinho Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Reading  og Tottenha

Nå er Solskjær oddsfavoritt som ny permanent sjef: – En taktisk stille triumf

Engelske medier hyller Ole Gunnar Solskjær etter at han besto sin første store test som manager i Manchester United.

Solskjærs triumf ga TV 2 Sumo-rekord

105.000 unike brukere fulgte med på TV 2 Sumo da Ole Gunnar Solskjær ledet Manchester United til en kruttsterk 1-0-seier borte mot Tottenham søndag kveld.

Fotballfrue: «Manchester United er veldig interessert i min mann»

Arsenal har vurdert å hent hjem en tidligere Atletico Madrid-profil fra Kina. Nå kan spillerens kone bekrefte at det er flere fra Premier League som har banket på døren.  Yannick Carrasco. Den belgiske landslagsspilleren tok i relativ ung alder avskjed med europeisk fotball etter først tre år hos Monaco og tre hos Atletico.

England-legende tviler - stiller knallhardt krav

Alan Shearer tror ikke Manchester United klarer å tette gapet til topp fire-lagene i Premier League. Mener Solskjær er avhengig av en tittel for å få fortsette.