Nyheter om Manchester United


Leeds mer offensive på overgangsmarkedet

Leeds har måttet spille defensivt på overgangsmarkedet og jobbet hardt med å holde på sine beste spillere i en storm av forslag. Nå kan de presentere en meget spennende signering som viser at klubben fortsatt har ambisjoner om en retur til Premier League. Leeds United har presentert den unge vingen Ian Poveda fra Manchester City. – Det blir vinterens andre signering.

Fra hobbyfotball i en bydel i Trondheim til regjerende seriemestre

Tiller Idrettslag holder til i Heimdal og driver ikke bare med fotball, klubben som har et fotballag som de på egne sider sier spiller i fjerdedivisjon, mens Eurosport skriver de befinner seg i tredje (sjekker opp når jeg har tid) .

Erling Braut Haaland med to mål i overkjøring av Köln

Det var få som på forhånd trodde at Köln hadde noen sjanse til å ta med seg tre poeng fra møtet med Borussia Dortmund på Signal Iduna Park. Dortmund manager Lucien Favre vet han kan sette innpå en målfokusert nordmann og avslutte kampen. – Dette gangen var kampen allerede avgjort med 3 -1 til gultrøyene da Haaland ble byttet inn mot Thorgan Hazard. Siste kamp som var Haaland sin debut var Dortmund i trøbbel Augsburg da 19 åringen kom innpå og banket inn tre tette. – Dette gangen var et et lag i balanse, men likefullt like imponerende innsats.

FC København betaler 25 millioner for Mikkel Kaufmann

Andreplass i Superligaen er ikke godt nok hverken for hovedtrener Ståle Solbakken eller FC København. – Nå sender de 25 millioner kroner i retning av Aalborg for Mikkel Kaufmann. – Med bonuser som er knyttet opp til suksess i Europa kan summen komme opp over 30 millioner. Kaufman som bare er 19 år gammel, regnes som en av Danmarks største angrepstalenter.

Nå vet vi når Liverpool har vunnet Premier League

Selv om Jürgen Klopp og spillerne ikke vil høre om at Premier League vunnet, har Guardiola og Rodgers allerede innsett at det nå kjempes om sølv. Så når kan vi egentlig forvente at Liverpool-supporterne kan titulere seg som Premier League-vinnere? Sky Sports har tenkt og regnet på det, og kommet frem til at øyeblikket der Liverpool vinner ligaen for første gang på 30 år skjer 4. april. Les: Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong Liverpool trenger 27 poeng på de siste 15 kampene for å sikre tittelen.

Manchester United spør overraskende om Leicester flopp

Det er lite som overrasker med, men det at Manchester United nå helt seriøst ser på muligheten for å komme med et bud på Leicester City-floppen Islam Slimani overrasker. – Kan tenkes de tenker, nå har vi hentet mange superstjerner de siste årene som har sluttet å virke i det øyeblikket de har kommet inn dørene på Old Trafford, så nå henter vi en som ikke virker og håper på det motsatte skjer.

Da TIL slet mot lag fra nivå fem, dukket en 15-åring opp

Isak Hansen-Aarøen (15) brukte tre minutter på å score i A-lagsdebuten: – Det er derfor han skal til Manchester United.
Les mer om:

Da TIL slet mot lag fra nivå fem, dukket en 15-åring opp

Isak Hansen-Aarøen (15) brukte tre minutter på å score i A-lagsdebuten: – Det er derfor han skal til Manchester United
Les mer om:

Bekreftet: Conte sender spiller til Premier League

Denne sesongen har vi sett Antonio Conte bygge opp et little Premier League hos Inter. Nå sender faktisk italieneren noe i retur. Det er Newcastle som nå drar nytte av linken til Inter. Midtbanespilleren Valentino Lazaro kan nå avbildes i den stripete drakten og skal gjøre nytte for seg på utleie til Premier League-klubben resten av sesongen.

«Det er én viktig ting vi har glemt når det gjelder Ole Gunnar Solskjær»

KOMMENTAR: Har vi fortrengt noe i debatten om Ole Gunnar Solskjær? At han ikke var kvalifisert til å trene Manchester United da han fikk jobben.

Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong

Januar er ikke over enda og Liverpool er ikke bare på vei til å vinne Premier League, de kommer til å gjøre det historisk tidlig. Det sier mye når de allerede nå har gått forbi Manchester Uniteds totalt poengsum fra sist sesong. Liverpool forlenget sin uovervinnelige Premier League-sesong med en 2-1-seier mot Wolverhampton Wanderers torsdag kveld. – En seier som satt langt inne, men de vant. Tidlig mål fra Jordan Henderson og sent seiersmål av Roberto Firmino etter Raul Jimenez utligning sørget nok en gang for at Liverpool kunne kreve alle tre poengene.

Tro det eller ei, Barcelona har funnet Suarez-løsning hos Chelsea

Vi vet ikke hvordan Olivier Giroud skal tolke det, men akkurat nå kjemper tre klubber om å hente inn franskmannen som nødløsning. Forbigått av Tammy Abraham har det blitt fattige syv kamper for Chelsea denne sesongen. Både Inter og Aston Villa har telt på fingrene om de skal hente inn spilleren som spiller gnistrende når han bærer det franske franske flagget på brøstet.

Lukaku glad han slipper pusletreningene til Manchester United

På slutten kom det kritikk av kroppsmassen Romelu Lukaku måtte drasse på for United. Så lenge han scoret var det ren kraft, da han sluttet å finne mål var det snakk om fett.

Ole Gunnar Solskjær har funnet sentral midtbanespiller i Paris

Manchester United er i diskusjoner med representantene for den 19 år gamle sentrale midtbanespilleren Eric-Junior Dina Ebimbe RMC Sport hevder Dina Ebimbe er viktig for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, som er opptatt av å fornye United-troppen med talentfulle unggutter. Les: Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen United har behov for en ledende sentral midtbanespiller, og Dina Ebimbe har imponert stort på lån denne sesongen hos Ligue 2 laget Le Havre. Paris Saint-Germain sitter på kontrakt frem til 2023, men har ikke planer om å hente tilbake spille

Messi får spesialbehandling på Barcelona-treningene

«Gutter, det er ikke nødvendig å kline til i taklingene av nr. 10 på treningene». Nå skal det sies at Messi startet deler av sesongen på skadebenken, men Barcelona gjør alt de kan av forebyggende arbeid for å holde sin største garantist for seier kampklar. Det er Jean-Clair Todibo som gir oss et innblikk i hva som skjer på treningsfeltet i Barcelona.

Solskjær: – Jeg endrer ikke kurs

Ole Gunnar Solskjær har fortsatt tro på prosjektet sitt i Manchester United. På sin pressekonferanse fredag hevdet han at stemningen i klubben fortsatt er god.

Bild: Chelsea leier ut Andreas Christensen

Tyske Bild pleier å ha orden i sysakene sine, så når de hevder at en Bundesliga-klubb er villig til å møte Chelseas krav, da er dette på plass. Og dette, er Andreas Christensen. Den tyske avisen hevder dansken leies ut til RB Leizig for resten av sesongen.

– Man fjerner ikke bare taket når man skal bygge nytt

Ole Gunnar Solskjær brukte tak-metafor for å beskrive tilstanden i Manchester United.

Solskjærs forklaring på krisen: – Nødt til å rive hele huset

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) bruker byggemetaforer for å forklare hvorfor det vil være tøffe tider på vei mot målet han har satt seg for Manchester United.

Mens United kaver på overgangsmarkedet styrer Liverpool seg inn mot Isco

Liverpool er enerådende på toppen i Premier League, men Klopp har neppe glemt at det har vært litt klisterføre når utenlandske klubber skal nedkjempes i Champions League.

Skjønner krisen er stor når de seriøst vil hente tilbake Carlos Tevez

Det ser ut til at manager Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten Marcus Rashford ganske lenge ennå, alarmklokkene har gått for lenge siden på Old Trafford og Manchester United er på desperat søken etter en midlertidig erstatter i angrepet. Tuttosport, skriver at United seriøst vurderer å bringe Carlos Tevez tilbake til Old Trafford på en kort avtale. Les: Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent Den nå 35 år gamle spissen spiller for tiden i Boca Juniors og har kontrakt utløp i sommer, så å kjøpe argentineren nå vil være en billig løsning.

Det varmes opp for Carlos Tevez-retur til Manchester United

Fernandes-avtalen kan gå i vasken, Vecino-avtalen det tilsvarende. Og hva skjer på topp i Rashfords fravær? Nå har navnet til en av våre store favoritter dukket opp. Carlos Tevez. Vi kjenner lyden av argentineren, som utgjorde en egen horde på Old Trafford fra 2007-09.

Fotballryktene: – Tevez (35) kobles til Manchester United

Mens Liverpool snuser på Isco.

– Solskjær må ha forsterkninger

Med Ole Gunnar Solskjær som sjef har Manchester United tapt flere ligakamper enn de har vunnet. Bare forsterkninger kan redde stumpene i årets sesong.

Bunnlag i League one møter United

Tranmere, som har bare to lag under seg i League one, slo Watford i omkampen i FA-cupen torsdag. I omkampen var klubben fra Birkenhead best og dro i land en 2-1 seier etter ekstraomganger. I neste runde venter hjemmekamp mot Manchester United allerede førstkommende søndag.