Nyheter om Manchester United


Willian «drømmer om» Liverpool

Kontrakten til Willian løper ut til sommeren, og ingen vet helt hva det blir til når fotballen en gang sparkes igang igjen. Hva han mener om betydningen av kontinuitet er hvertfall tydelig, og burde si noe om valget videre. Og med kontinuitet mener Chelsea-spilleren en managers mulighet til å jobbe langsiktig med å bygge opp et lag. Les: Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen -Jeg tror kontinuitet er hemmeligheten bak Liverpools suksess. Manageren har vært i klubben i nesten fem år. Når du har kontinuitet, så kan du vinne titler.

Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United

Jude Bellingham har vokst seg for stor for Birmingham i en alder av 16 år. Høres helt sykt ut, men når du har etablert deg på et stabilt nivå i Championship som «sweet sixteen», da får du ikke fred fra toppklubbene. Manchester United har fulgt midtbanespilleren de siste månedene og fikk invitert tenåringen med familie til treningsfeltet på Carrington for en omvisning rett før viruset gjorde dette umulig. Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne Utsiktene for at Bellingham skal bli overtalt av United er derfor store.

Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen

Juventus-spillerne har tatt frem motorsagen og kuttet 1 milliard kroner fra lønnsbudsjettet. Barcelona fulgte opp etter den sedvanlige kranglingen mellom klubb og spillere, og endte opp på et 70 % lønnskutt. Dramatiske og helt nødvendige tiltak for to av verdens beste klubber. I en engelsk by med rundt en halv million innbyggere er situasjonen en helt annen. Ifølge ESPN har Manchester United troen på at de skal slippe å tvinge spillerne til noen lønnskutt i en periode med tapte billettinntekter og tapte inntekter fra TV-rettighetene.

Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte

Vi blir i godt humør når vi hører Ashely Young sitte i det som har vært episenteret for viruset i Europa, og bare gleder seg til å få med seg mer av Italia og italiensk fotball. Og trofeer. 34-åringen valgte Inter Milan på grunn av manageren og utsiktene til å vinne noe. Les: Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne Etter flere uår hos Manchester United har Young såvidt luktet på Serie A trofeet. Så fosset Juventus videre, tett fulgt av Lazio.

Mandag kom gladmeldingen til Solskjær og United-supporterne

Marcus Rashford var den heteste av Uniteds angrepsspillere med 19 scoringer på 31 kamper.

Express: Selger Paul Pogba for å finansiere midtbanegeneral

Barcelona har prøvd å friste med en milliard, Manchester City også, men Atletico Madrid har ikke latt seg friste til å selge midtbanespiller Saul Niguez. Manchester United har tidligere meldt interesse for Atletico Madrid-profilen Saul Niguez, og interessen er mer enn intakt. Express skriver at Manchester United sjef Ed Woodard mener at han er verdt utkjøpsklausulen på 1,4 milliarder kroner.

Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse

Manchester City er overbevist om at Arsenal jobber aktivt med at klubbens europeiske forbud opprettholdes hvis Covid-19 pandemien forhindrer behandlingen av deres anke. Sunday Mirror melder at City-sjef Ferran Soriano mener at Arsenal har sendt en appell til domstolen for voldgift for sport for å sikre at Pep Guardiolas menn ikke spiller i Europa neste sesong. Les: Kan tvinges til å velge Arsenal Ingen lojalitet å spore Tilsynelatende sjefene på Etihad «fått informasjon fra en rekke pålitelige kilder» om at det var Gunners som overbeviste 8 andre Premier League klubber om at Manc

Da United ringte fikk de beskjed om at prisen er 5,5 milliarder

Manchester United er opptatt av å signere Real Madrids 21 år gamle midtbanespiller Federico Valverde. – Fedrico har fotball i blodet, han er sønn av den «nysparkede» Barcelona manageren Ernesto Valverde som hadde mesteparten av sin aktive karrière i Athletic Bilbao. Nå skal den spanske storklubben ha avklart hva som gjelder hvis en overgang til Manchester United skal skje til sommeren. Diario Madridista skriver at Real Madrid bare vil selge spilleren hvis United matcher oppkjøpsklausulen. Prislappen ?

Prøver enda en gang å tilby superstjerne mot Pogba

Det er som «Groundhog day» hvor hver eneste dag starter som den forrige. Den franske superstjerner Paul Pogba er naturlig nok gjenstand for rykter, men nå er det så mye at vi skjønner det kan være vanskelig å følge med. For noen uker siden kom informasjon om at han var i ferd med å forlenge kontrakten sin med United – men de fleste forventer at han forlater i sommer.

Saueflokk vil ha Barcelona´s nødspiss

En feilslutning som mange har er at fotballsjefer som sitter på store pengesekker vet mer og er smartere enn oss vanlige når det gjelder å finne frem til gode kjøp. – Sannheten som kommer frem gang på gang er at de er en gjeng med sauer som vil ha det alle andre har. Et meget godt eksempel er Paris Saint-germain som er inne i nesten alle overganger og byr over alle.

Den usannsynlige historien om hvordan Erik Nevland havnet i Manchester United

Ingredienser: En overivrig mor, en agents helomvending, og en unggutt på autografjakt.

City sitter ikke og ser på United henter en av Europas beste spisser

Manchester City vil signere Lautaro Martinez som langsiktige etterfølgeren til Sergio Aguero – men han vil heller spille sammen med opp en annen argentinsk landsmann. Det er ifølge Tuttoport, som bringer den siste oppdateringen om fremtiden til Inter Milan-spissen hvis navn ligger på alles lepper i Italia. Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané Martinez hyppige nettkjenninger denne sesongen har vært en sentral del av Inter (om enn falmende) kamp om Serie A tittelen.

Sport 1: Liverpool venter ikke på Barcelona og Real Madrid

Ferran Torres er en av de unge fremadstormende talentene i Spania. Interessen fra Liverpool, Barcelona og Real Madrid, sier det meste. Det er ikke et noe nytt på ryktebørsen at Liverpool har siktet seg inn mot den spanske angrepsspilleren.

Gerrard følger sporet til Sam Allardyce og Harry Redknapp

Veteranen Jermain Defoe har spilt sammen med Steven Gerrard på det engelske landslaget. Denne sesongen har Defoe tilbragt arbeidshverdagen med Liverpool-legenden bjeffende som manager. Litt snodig situasjon for den tidligere Tottenham-spilleren, eller helt greit? Vi hadde ikke forventet at Defoe prater ned sjefen sin, men skal vi tro spissen, har Gerrard noen kvaliteter som manager som gjør ham helt spesielt skodd for jobben. Les: Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på -Gerrard blir en topp, topp, topp-manager. Han er bare et naturtalent.

Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på

Barcelona-spissen Antoine Griezmann ville bare være interessert i en overgang til Manchester United hvis Paul Pogba ble værende i klubben. Barcelona som holder på med garasjesalg om dagen vil gjerne ha 100 millioner euro for franskmannen.

– Vært en berg-og-dal-bane uten like

Lørdag er det nøyaktig ett år siden Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som fast manager for Manchester United. Slik har har det gått.

Ingen byttehandel med Leroy Sané

Bayern München har jobbet lenge med tilretteleggingen av Sanés retur til Bundesliga.

- Ekstremt turbulent

For nøyaktig ett år siden i dag ble Ole Gunnar Solskjær (47) fast ansatt som manager i Manchester United.

Ett år med skalper og skuffelser: Slik har det gått siden Solskjær ble sjef

Ole Gunnar Solskjær har nå sittet som permanent manager i Manchester United i nøyaktig ett skuddår – 366 dager. Det er endt i fortvilende nederlag og store triumfer.

Tror Arsenal vil betale mer enn Manchester United og Tottenham

Barcelonas midtbanespiller Philippe Coutinho har pekt på Arsenal og Chelsea som ideelle neste stopp nå som låneoppholdet på Bayern München går mot slutten og grunnen er litt overraskende. Som de fleste vet har det ikke akkurat gått veien for Countinho etter han ble hentet fra Liverpool på en gigantisk kontrakt i januar 2018. – Lønna er problemet nå som fremtiden skal planlegges. Les: Barcelona har sluppet Arturo Vidal Skal du betale noen nesten 120 millioner kroner i året bør du få valuta for pengene.

Sorry Solskjær, Koulibaly har kjøpt seg leilighet

Denne uken har italiensk media vært opptatt av mulighetene for at Chris Smalling skal slippes av United for permanent overgang til Roma. Nøkkelen skal være Kalidou Koulibaly. Napoli-spilleren har vært på Uniteds radar siden 2018, og Solskjær skal ikke være mindre ivrig etter å hente 28-åringen til Old Trafford. Ifølge La Gazzetta dello Sport skal United være villig til å slippe Smalling til Roma – hvis de klarer å overtale Koulibaly til overgang.

Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek

Sky Sports hevder at Ighalos kinesiske arbeidsgiver har gjort klart en tilbud om forlengelse med vanvittige 5 millioner kroner i ukelønn på bordet. Vi har sett noe av hva nigerianeren kan prestere, men hva er det egentlig med denne spilleren? Den tidligere Manchester City-trener Wayne Richardson kan fortelle oss mer.

Premier League kan gjennomføres som «fotballfestival»

Selv om fotball betyr null og niks i den store virussammenhengen, er det ikke tvil om at fotballkamper betyr utrolig mye for å skape et snev av normalitet og gnist av håp i krisetider. Steve Bruce har skjønt dette. Alle signaler fra Premier League og klubbene peker i retning av at kreativitet og fleksibilitet skal sørge for at sesongen blir gjennomført.

Barcelona rives i stykker

Vi forsøker å holde blikket rettet mot en lysere hverdag, men i Barcelonas tilfelle ser det mørkt ut. Det siste året har det stort sett vært en pågående konflikt i klubben.

Mourinho kan fullføre overgangen han startet på hos Manchester United

Som United-manager så Mourinho Diego Godin som den perfekte midtbanesjefen på Old Trafford, men overgangen ble av ulike årsaker aldri realisert. Godin ble hos Atletico Madrid, for så å flytte til Antonio Contes Inter Milan i 2019. 16 Serie A-kamper vitner om at urugayaneren ikke helt har funnet seg til rette under Contes regime. Nå går ryktene om at 34-åringen kan være på flyttefot igjen. Les: Helt rått: Fire Bundesliga-klubber redder ligaen The Mirror hevder at disse signalene er fanget opp i London.