Nyheter om Manchester United


En knyttneve 10 minutter på overtid redder Manchester United

Det var først 10 minutter på overtid Manchester United etter en straffe kunne hente hjem en 2 – 3 seier på Falmer Stadion i badebyen Brighton. Det er ikke rart hjemmepublikumet var frustrerte den hadde neste dobbelt så mange skudd, ballen mest, større nøyaktighet i pasningene og syv hjørnespark mot Manchester United ene. – Corner er med andre ord ikke alltid mål». Dette var en kamp som Brighton burde vunnet, de traff treverket hele fem – 5 ganger. Les: Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time All over.

Det var ikke pent, det kom sent, men det var diggbart!

Etter en skikkelig underholdende kamp gikk det mot poengdeling i Brighton. For United ville dette ha vært et durabelig lyskespark etter det solide tapet mot Palace forrige helg. Så skinte United-solen i badebyen. I første omgang kom det så og si ingenting fra en heller uinspirert United-gjeng. Brighton ble belønnet med Uniteds nøling og Bruno Fernandes håndtering av lyntoget Tariz Lamptey innenfor sekstenmeteren: Straffe og 1-0 til Brighton.

Marca: Barcelona har mottatt et sykt bud på Ansu Fati!

Tidligere i år ble det varslet at overgangsmarkedet garantert ikke ville bringe de ekstreme overgangene. Så slapp de løs Frank Lampard. Barcelona fikk også muligheten til å fylle krisekontoen med nesten to milliarder kroner – hvis de ville. Marca pleier å ha orden på sysakene sine. Denne gangen hevder den spanske storavisen at Barcelona mottok et bud på 150 millioner kroner på Ansu Fati. Budet skal ha blitt delt opp til 125 millioner euro direkte og de resterende 25 knyttet opp til ulike variabler.

Først blåste dommeren av kampen. Så avgjorde United på straffe i vanvittig drama

Fem stolpetreff, en «Panenka»-straffe, to annullerte scoringer og straffemål etter at kampen var blåst av. Oppgjøret mellom Brighton og Manchester United hadde alt, inkludert en svært heldig nordmann.
Les mer om:

United sikret seieren etter at dommeren blåste av kampen mot Brighton

(Brighton-Manchester United 2–3) Dommer Chris Kavanagh (35) blåste først av oppgjøret, men satte kampen i gang igjen for å gi straffe til Manchester United etter å ha sett på videobilder. Den tok Bruno Fernandes (26), og ble matchvinner mot Brighton.
Les mer om:

United var på vei mot ny fadese. Så dømte dommeren straffe etter at kampen var blåst av

Manchester United måtte slå tilbake etter et flaut hjemmetap. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter tre svært viktige poeng mot Brighton.

United var på vei mot ny fadese. Så dømte dommeren straffe etter at kampen var blåst av

Manchester United måtte slå tilbake. Ole Gunnar Solskjær kan puste lettet ut etter tre svært viktige poeng mot Brighton.

Ellevilt overtidsdrama

Kampen mellom Brighton og Manchester United inneholdt det meste, blant annet fem stolpetreff for hjemmelaget og United-scoring etter at kampen var blåst av.
Les mer om:

Dramatisk United-seier

Manchester United slo Brighton 3-2. Brighton utlignet fem minutter på overtid, før Manchester United fikk straffe etter at kampen var avblåst. Det skjedde da VAR oppdaget en hands.
Les mer om:

Premier League direkte: Brighton peprer stolpene til Manchester United

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.

Premier League direkte: Brighton peprer stolpene til Manchester United

Følg Brighton-Manchester United fra klokken 13.30.

Pressen kan nå droppe teite spørsmål om forsterkinger hos United

Manchester United har tyngden til å bære de største overgangene. Så når Woodward og gjengen så langt bare har hentet inn en Ajax-spiller, blir dette overgangsvinduet sett på som en gedigen nedtur. Nå reagerer Solskjær på ordet bare. -Jeg mener det er å vise litt disrespect overfor Donny nå man sier at han er den eneste, fordi han er av toppklassse. Han forsterker laget vår, begynner Solskjær ifølge Goal. Les: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte Nederlenderen har allerede vist at han har akklimatisert seg på rekordtid.

VG-ekspert om United-stoppere: – Merkelig at de ikke har gjort noe

VGs fotballekspert Tor-Kristian Karlsen synes det er merkelig at Manchester United ikke har gjort mer for å styrke midtforsvaret. Ole Gunnar Solskjær snakker mye om Eric Bailly - som har spilt lite de siste årene.

– Det er mye snobberi rettet mot Solskjær

Eksperter mener Ole Gunnar Solskjær får ekstra mye motbør i England fordi han kom til Manchester United uten en tung manager-CV.

Hevder United forbereder et siste bud på stjerne

Dragkampen om Borussia Dortmund-stjerne fortsetter. The Mirror skriver nå at Manchester United forbereder det som skal være siste forsøk på å sikre seg Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Den engelske tabloidavisen skriver nemlig at Premier League-klubben vil i neste uke vil legge inn et bud på 90 millioner pund i et forsøk på å lure engelskmannen vekk fra Tyskland. LES: Detter er Dortmunds lynraske angripere «Take it or leave it» Mirror skriver at United vil tilby 75 millioner med en gang, mens de resterende 15 millionene skal være bundet opp til ulike bonuser.

Topp 10 spillere med de største overgangene

De aller fleste spillerne på denne listen har vært innom eller spiller for Manchester United, Liverpool eller Chelsea. – Vi finner også klubber som Real Madrid, Barcelona og ikke minst den søkkrike franske klubben Paris Saint-Germain som både kjøpende og selgende klubber. En du ikke finner på denne lista er Lionel Messi, han har vært i Barcelona i 20 år og er ikke solgt enda. – Han befinner seg dog høyt oppe på lista over de som tjener mest. Paris Saint-Germain knuste alle rekorder da de kjøpte Neymar i 2018, og gjennom den dealen ligger han på førsteplass på vår liste.

– Så lenge Pochettino er arbeidsledig, vil spekulasjonene være der

Manchester United startet sesongen på verst tenkelig vis. Ekspertene tror et nytt tap til helgen kan skape støy.
Les mer om:

Sky Sports: Tottenham i forhandlinger om midtstopperen som kan endre alt

Chelsea, Liverpool og ikke minst Tottenham har fått inn noen skikkelig kanoner før høstmørket for alvor legger seg over balløya. José Mourinho er på langt nær ferdig. Fra å være rimelig molefonken tidligere i sommer om mulighetene for de mange forsterkningene, har Mourinho tydeligvis fått vekket Daniel Levy og banken. Ifølge Sky Sports nøyer ikke Tottenham seg med Bale og Reguilon, nå skal det graves dypt for midstopperen som skal etablere seg som en av de store i Premier League de neste sesongene. Milan Skriniar.

United-supporterne har tatt sitt valg om Luke Shaw-backup

Det jobbes på høygir både på treningsfeltet og i styrerommet hos United. Resultatene må komme raskt i Premier League og de riktige forsterkningene må inn døra på Old Trafford før 5. oktober. Mens vi venter på Jadon Sancho, har den siste uken vært preget av rykter om venstrebacken som skal sørge for at ikke alt press legges på Luke Shaw. Lokalavisa Manchester Evening News måtte ut og lodde stemingen i byen.

Andy Cole har rett: Manchester United må slutte å løpe etter feil spillere

Andy Cole har fortsatt et solid navn i United-kretsene, så når den tidligere spissen under Sir Alex kommer med noen betraktninger rundt gamleklubben sin, er det verdt å lytte. I disse overgangstider kommer det frem at Manchester United sliter med å få på plass de siste stjernesignaturene. For Cole har klubben og Ole Gunnar Solskjær en solid jobb foran seg for å kunne tiltrekke seg de største. -Da Manchester United var de dominerende ville alle de beste spillerne i verden komme til United. De ønsket å komme for en grunn.

Kai Havertz er nå offisielt klar for å leke

Den tidligere Bayer Leverkusen-ungdommen hadde så vidt landet i London før det bar ut i første Premier League kamp. Engelsk presse kunne allerede etter en omgang fastslå at 21-åringen ikke taklet overgangen til verdens tøffeste liga. Etter onsdagens cupkamp mot Barnsley viste Havertz hvertfall at han ikke sliter med det engelske klimaet. Barnsley er – Barnsley. Likevel var det noe befriende å se Havertz leke seg til sitt første hattrick for Chelsea i 6-0 seieren. .@KaiHavertz29‘s first goal for the Blues!

Manchester United har avtalt kontrakt og lønn med Alex Telles, men det er komplikasjoner

Manchester United har avtalt en kontrakt og lønn med Alex Telles, manager Ole Gunnar Solskjær er av naturlige årsaker opptatt av å gi Luke Shaw konkurranse nede på venstre flanke. Sergio Reguilon var toppvalget, men gutta på Old Trafford satt på henda sine og 23-åringen har istedenfor fullført en overgang til Tottenham. Telles som har startet på det siste året av sin avtale med Porto, gjør at han er et «lett bytte». – Den portugisike klubben har åpnet opp dørene på vid gap for en avtale med Manchester United.

Le Parisien: Liverpool gir ikke opp – nytt fremstøt for å hente den ultimate makker til Virgil van Dijk

Manchester City holder armene rundt Kalidou Koulibaly. Guardiola skal ha definert den senegalesiske midtstopperen som den perfekte til å ta fylle det fortsatte tomrommet etter Vincent Kompany på Etihad Stadium, og skal allerede ha blitt enig med spilleren om de personlige betingelsene. Alt klappet og klart for en snarlig overgang, altså. Ikke ifølge Le Parisien. Den franske avisen hevder at Liverpool akter å sikre seg Napoli-spilleren foran snuten på Guardiola, og har bedt landslagskompisen Sadio Mané om hjelp til å overtale Koulibay om Anfield.