Nyheter om Manchester United


Ikke sikkert det er mange igjen når La Liga blåses igang

Cristiano Ronaldo mer enn antyder at hans tid i Real Madrid nærmer seg slutten. Det ble ingen mål i går kveld, men det hindret han ikke å skrive seg selv inn i historiebøkene.

Det tok han 8 uker og 8 poeng å få «fast jobb»

Southampton har forlenget med sin redningsmann Mark Hughes frem til sommeren 2021. I mars sparket Southampton Mauricio Pellegrini og ansatte i stedet for Mark Hughes for å forsøke å redde klubben fra å rykke ned. – Oppdraget lyktes, selv om det bare ble et poeng i snitt på de siste åtte kampene. Det betyr at Kornelius Hansen som akkurat har signert en proffkontrakt med Southampton kan dra nytte av en manager med lang erfaring både som spiller og manager. Les: Kornelius Hansen klar for Premier League Together, #WeMarchOn!

Beckham ber Zidane om å avverge den aller største katastrofen

David Beckham er et ikon på alle mulige måter. Både gjennom prestasjonene for England, Manchester United og Real Madrid. Når det kommer til hvor hjertet hans ligger når Champions League-finalen blåses i gang, er det liten tvil. Beckham bryr seg lite om at en engelsk klubb går helt til topps. Kanskje ikke så rart når han har spilt med Real-trener Zinedine Zidane, men aller tyngst veier det faktum at  Liverpool  er og blir Uniteds erkerival. -Å ha vært en suksessrik spiller og nå suksessrik trener er utrolig sterkt. Jeg ønsker Zizou og klubben lykke til i finalen.

Manchester United lar seg ikke presse av Tottenham

Manchester United og Tottenham er i tett dialog om dagen. Begge klubbene ønsker noe av hverandre, men United gjør nå alt for å ikke la London-klubben få det som de vil.  Toby Alderweireld er ønsket av Manchester United. Anthony Martial er ønsket av Tottenham. United ønske å utnytte muligheten til å hente den belgiske forsvareren til Old Trafford, mens Martial er alt annet enn fornøyd med tingenes tilstand på samme stadion. United trygge på hva belgieren står for.

Fotballryktene: Vil punge ut for Real Madrid-stjerne

Mens Chelsea vil bytte bort Alvaro Morata i jakten på stjerneskudd, og storsignering kan glippe for Manchester United.

Under 23 kaptein solgt etter å ha vært 15 år i klubben

Manchester United har solgt Joe Riley til League One-klubben Bradford City, hvor han har en kontrakt de neste to årene. – Han er kaptein på Under 23 år laget og har hatt et utlån bak seg til Sheffield United som brått ble avsluttet på grunn av skade. Manchester United har kunngjort fredag at klubben har solgt Joe Riley til Bradford City, som spiller i den tredje plasserte engelske serien, League One. Les på F7: Brasiliansk fotball-legende satser friskt On to a new chapter in my life and can’t wait to get started at @officialbantams I’m motivated more than ever to come here and play.

«Fantastisk på utlån, men nå vil jeg tilbake og kjempe i Manchester United»

20 år gamle Timothy Fosu-Mensah var allerede et godt trent talent da han for fire år siden kom fra Ajax til Manchester United.

Fotballryktene: – Liverpool vil fullføre Fekir-overgang etter Champions League-finalen

Og stjernespillere nærmer seg Manchester United.

Skikkelig sinna på Manchester United

Anthony Martial syntes han fikk litt lite spilletid i høst på Manchester United, og tro ikke at det ble bedre etter Alexis Sánchez meldte overgang fra Arsenal i januar.  Han ble signert i sin tid da Luis Van Gaal var manager og levert i sin første sesong 17 mål, etter det har leveransen ikke vært på samme høye nivå. Manchester United manager Jose Mourinho har strukket seg ved å si at Anthony Martial er det eneste som Luis Van Gal etterlot seg som var positivt.

Brasiliansk overgang til Premier League

Spilleren med artistnavnet Fred skal nå har gått over terskelen som bringer ham til Premier League.

Det enkleste i verden å velge bort jobb hos Manchester United

Jürgen Klopp  viste sine magiske evner som trener for Borussia Dortmund. Da ble giganten Bayern München virkelig satt på prøve. Etter dette stod toppklubbene i kø foran Klopp for å sikre seg denne utradisjonelle treneren. I et intervju forteller Liverpool-treneren hvorfor han ikke endte opp på Old Trafford. For det sto i sin tid mellom trenerjobb i Liverpool og Manchester United. Svaret han gir i et intervju med Mirror, er like herlig som enkelt: Han passet bedre inn hos Liverpool. -Jeg elsker historien til Liverpool og jeg er virkelig en fotball-romantiker.

Manchester United i forhandlinger med Tottenham

Tottenham-spilleren har fått med seg bare 14 kamper denne sesongen. Ikke akkurat mye spilletid for å bli vurdert, men dette har vært nok for United. Mourinho skal ha blitt blinket ut 29-åringen som en av forsterkningene før neste sesong. Det kan bli dyrt. Toby Alderweireld. Den belgiske landslagsspilleren med det tungebrekkende navnet, er en av spillerne Tottenham nå kjemper for å beholde. Men ifølge ESPN har midtstopperen nektet å forlenge kontrakten så langt. United trygge på hva belgieren står for.

Carrick er ikke i tvil om Pogbas fremtid

Blir han, eller forsvinner han fra Old Trafford. That´s the question. Hadde det vært opp til Michael Carrick, hadde det ikke vært tvil om utfallet. Paul Pogba har fått mye pes denne sesongen. Men av sine egne, som kjenner franskmannen best, har han fortsatt en høy stjerne. Har det beste foran seg. (foto: manchester united) Michael Carrick har nylig lagt støvlene på hylla etter 12-års lang og tro tjeneste for United.

Revisorene har igjen regnet ut hvilke klubber som har høyest verdi

Minst en gang i året bør revisorer slippes ut fra excel arket og på samme måte som PwC får lov til å åpne konvolutten på Oscar utdelingen gies noe spennende å gjøre.

Manchester United er mest verdifulle fotballklubb

Manchester United havnet som nummer to i Premier League, men topper listen over de mest verdifulle fotballklubbene i verden, ifølge en ny rapport.

Cristiano Ronaldo: – Jeg ville foretrukket å møte Manchester United

Real Madrids superstjerne mener Liverpool fortjener respekt, men mener Real Madrid er bedre.

Manchester United årvåkne etter at Barcelona-spiller tømte skapet på Camp Nou

En helt spesiell hendelse har satt flere Premier League-klubber i beredskap. En Barcelona-spiller skal nemlig ha tømt skapet og levert tilbake garderobenøkkelen. André Gomes. Den portugisiske midtbanespilleren har holdt til på Camp Nou siden 2016 uten å få det helt store gjennombruddet.

Real Madrid blinket ut mulig erstatter til Gareth Bale

Gareth Bale er høyst trolig på vei bort fra Real Madrid denne sommeren. Nå jobber hovedstadsklubben med å hente erstatteren – fra Bundesliga. Ifølge ESPN har Los Blancos nå blinket ut Leon Bailey som en erstatter til waliseren. Den jamaikanske Bayer Leverkusen-spilleren har lenge vært linket til en overgang til Bayern München, som skal ha gjort klart et bud på 580 millioner kroner. Les: Overbevist om at verdens raskeste mann blir profesjonell fotballspiller Har ekstrem fart.

Jose Mourinho mener de kan utnytte Chelsea stjerne bedre

Willian Borges da Silva har startet på benken i fire av de fem siste kampene til Chelsea, inkludert FA-Cupfinalen mot Manchester United.  Chelsea vant 1 – 0 med mål av Eden Hazard som har drømt om å være Real Madrid spiller siden han var en liten gutt.  Les: Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge Willian er en slags superreserve, men han ønsker å starte kamper Nå melder Sky Sports at Manchester United godt kan tenke seg en overgang for Willian til Old Trafford, manager Jose Mourinho mener at de kan benytte seg bedre av han enn det Chelsea gjør. På lik linje med Eden H

Pogba utelukker ikke United-exit

Paul Pogbas siste uttalelser skaper større usikkerhet rundt hans egen framtid i Manchester United. Han stenger ikke døra for en overgang i løpet av sommeren.
Les mer om:

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

Pogba utelukker ikke United-exit

Paul Pogbas siste uttalelser skaper større usikkerhet rundt hans egen framtid i Manchester United. Han stenger ikke døra for en overgang i løpet av sommeren.
Les mer om:

Pogba utelukker ikke United-exit

Paul Pogbas siste uttalelser skaper større usikkerhet rundt hans egen framtid i Manchester United. Han stenger ikke døra for en overgang i løpet av sommeren.
Les mer om:

Genialt: Arsenal har valgt Unai Emery som ny manager

Etter 22 års tjeneste forlater Arsene Wenger Emirates i sommer. Så snart kunngjøringen ble gjort, startet spekulasjonene om hvem som overtar. Nå ser det ut til at vi har fått vårt svar: Den tidligere Paris-Saint-Germain-sjefen Unai Emery overtar. Det er en av de som kjenner Arsenal aller best, David Ornstein i BBC sport som melder dette. Les: Bekreftet: Thomas Tuchel tar over som trener for storklubb Han skriver at det blir annonsert i løpet av uken. BREAKING: Arsenal to appoint Unai Emery as new manager. Thorough process produced 46yo Spaniard as unanimous choice.

England sender rike russere hjem

Stemningen mellom England og Russland er heller dårlig om dagen og det betyr trøbbel for rike russere. Når VM i nettopp Russland blåses igang er det uten det offisielle England tilstede.  – Det var på nippet at ikke hele landslaget ble trukket på grunn av forgiftning av far og sønn på engelsk jord.  Chelsea eier og Roman Abramovitsj har søkt om fornyet visum og fått avslag, det betyr at han må reise et annet sted.  – Om han nå er på hemmelig adresse er det ingen som vet, han valgte å ikke være tilstede da Chelsea slo Manchester United i FA Cupen på lørdag.