Nyheter om Manchester United


Solskjær nær sin første sommersignering

Manchester United skal være svært nær å sikre seg midtbanespilleren Daniel James fra Swansea.

– 21-åring blir Solskjærs første Manchester United-kjøp

Daniel James og Manchester United er enige om de personlige betingelsene.
Les mer om:

Manchester United skal ha spikret 170 millioner kroners-overgangen

Daniel James har vært koblet til Manchester United i lengre tid. Nå hevdes det at Swansea har blitt enig med gjengen på Old Trafford. Både Everton og Newcastle skal ha vært med i racet om 21-åringen, men når United stiller til start mot disse to, får det stort sett ett utfall. Ifølge Daily Mail har United og Swansea blitt enige om at det blir overgang på vingen. Avisen hevder at overgangssummen kommer til å ligge på rundt 170 millioner kroner. Var en av Potters favoritter.

Ser ut til å bli Solskjærs første signering

Daniel James skal være på vei til Manchester United.
Les mer om:

Solskjær, Berg og Johnsen med i Uniteds jubileumskamp

Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg og Ronny Johnsen er alle med når Manchester United søndag markerer 20-årsjubileet for mesterligatriumfen mot Bayern München.

Norske Manchester United-helter skal delta i jubileumskamp

Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg og Ronny Johnsen er alle med når Manchester United søndag markerer 20-årsjubileet for mesterligatriumfen mot Bayern München.

Norske Manchester United-helter skal delta i jubileumskamp

Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg og Ronny Johnsen er alle med når Manchester United søndag markerer 20-årsjubileet for mesterligatriumfen mot Bayern München.

Paul Pogba, Romelu Lukaku og David de Gea må erstattes

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær og resten av sjefene på Old Trafford jobber på høygir. Planen er å bygge opp et ny kultur i klubben og da blir superstjernene en hemsko. Årsaken til at det er så vanskelig er lett å skjønne hvis man husker det er tenåringer (i hodet) man har med å gjøre. – Hvis du har en tenåring i huset kan du gjøre følgende forsøk:  Først gi beskjed om at fra nå kan du legge deg når du vil og i kjøleskapet er det så mye brus du orker.

Agent jobber med bytte av Ivan Perisic mot Manchester United-spiller

Inter har ikke lagt skjul de siste månedene at Romelu Lukaku er høyt oppe på ønskelisten. Og når italienerne i tillegg har noe United har traktet etter, kan det fort bli en spesiell handel i sommer. Antonio Conte er på vei inn som erstatter for Luciano Spalletti på San Siro neste sesong. Med Mauro Icardi på vei ut, trenger Inter en spiss av ypperste klasse. Det mener de at de finner i Lukaku. Manchester United på sin side har i lengre tid vært på utkikk etter en ny ving – á la Inter-spilleren Ivan Perisic. Utgått på dato hos United?

Svindyr United-fiasko

Manchester United er desidert jumbo på oversikten over hva Premier League-klubbene fikk igjen for lønnsutbetalingene.
Les mer om:

Manchester United burde ha beholdt supervikaren Solskjær

Med fast ansettelse kom nemlig brekket på. Nå hører det med til historien at Solskjær slet med skuffende fysisk form hos United-spillerne han overtok i desember og fikk nok en smell på grunn av dette mot slutten, men likevel. Tallene ser ikke så lystige etter at eksteskapet mellom United og Solskjær var «fullbyrdet». Bom stopp.

Manchester United er best på å bruke penger i Premier League

Det regnes ut statistikk for det meste. I business snakker man om hvordan pengene jobber og gir avkastning i form av resultater. Hos Manchester United er det ikke bare 6.

Svindyr United-fiasko, nederst på verditabellen

Manchester United er desidert jumbo på oversikten over hva Premier League-klubbene fikk igjen for lønnsutbetalingene.
Les mer om:

Arsenal har fransk midstopper på toppen av handlelisten

Han har vært på radaren til Manchester United. Nå tar visst Arsenal føringen for å hente 18-åringen til toppen av Premier League. Midtstopperen William Saliba har hatt sitt gjennombrudd i Ligue 1. 17 Kamper har det blitt for St. Etienne, med en autoritet i forsvaret som har fått Arsenal til å få dårlig tid. Har steget og autoriteten allerede som tenåring. Les: Vil kjøpe inn for godt over 2 milliarder Ifølge Goals kilder ser Unai Emery Saliba som en kommende forsterkning for klubben som slapp inn 51 scoringer denne sesongen, eller 12 scoringer mer enn Tottenham på den viktige 4.

En usikker Marcus Rashford ber om forsikringer

Et av Englands store stjerneskudd Marcus Rashford har to år igjen av sin kontrakt med Manchester United.

Manchester City lekte seg til nytt trofé med 6-0-seier i FA-cupfinalen

Manchester City kronet en fantastisk sesong med å slå Watford 6-0 i FA-cupfinalen. Dermed slipper erkerival Manchester United å spille europaligakvalifisering.

Exit for årets Ajax-spiller.

Ved starten av årets sesong fikk årets Ajax spiller Hakim Ziyech en lovnad om at hvis en av de store klubbene kom med et bud som var akseptabelt skulle de la han gå.  Det har vært en fryd å se den marokkanske angriperen denne sesongen, det er ikke mulig å elske fotball uten å la seg begeistre av angrepsspill ut av en annen verden. Hakim Ziyech er 26 år og det er på tide han får prøve seg i en større klubb, i en avtale før sesongen lovte han å bli en sesong til. Arsenal, Liverpool, Manchester United og Bayern München står alle og banker på.

6-0! Manchester City lekte seg til nytt trofé

Manchester City kronet en fantastisk sesong med å slå Watford 6-0 i FA-cupfinalen. Dermed slipper erkerival Manchester United å spille europaligakvalifisering.

Sky Sports: Manchester United i forhandlinger om ettertraktet 19-årig

Når du har vekket interesse hos Tottenham, Juventus og United fortjener du merkelappen ettertraktet. Nå går United fra fasen interessert over til denne-spilleren-skal-vi-ha. Ryan Sessegnon er en av de største talentene i England. 19-åringen har gått gradene i Fulham, og har allerede rukket å runde hundre kamper på seniornivå. Har full speed på venstrekanten.

Gigafloppen på vei bort

Alexis Sánchez skal nærme seg en overgang til italiensk fotball etter en svak sesong for Manchester United.

Ole Gunnar vil hanke inn favoritt foran nesa på Barcelona

Manchester United hadde i praksis gitt opp muligheten til å hente Atlético Madrid stjerne Antoine Griezmann allerede i fjor sommer. – Barcelona hadde kommet dem i forkjøpet og til tross for vilje til å legge 1,2 milliarder kroner på bordet var sjansen liten. Denne sommeren prøvde de på nytt, men den overgang til Barcelona virket uunngåelig.

Solskjær skal ikke gjøre samme feil som Mourinho – 1. juli piskes det i gang

Til Mourinhos forsvar var det et VM-sluttspill som ødela mye av oppkjøringen før neste sesong, men dette gjaldt jo også de andre toppklubbene. Uansett akter ikke Solskjær å gå i fellen som Mourinho med å starte sesongforberedelsene for sent. Mye av suksessen ligger i førsesongen. Har du ikke det fysiske grunnlaget hos spillerne dine, har du heller ikke plass i det tette kampprogrammet til å komme ajour. Manchester United hadde en sørgelig dårlig trent gjeng (sammenlignet med konkurrentene) fra første avspark i Premier League forrige sesong.

Barcelona-keeper kobles til Manchester United

Dersom David de Gea forlater Manchester United i sommer, har klubben Jasper Cillessen øverst på ønskelisten. Her er lørdagens fotballrykter!

Ajax-stjerne Matthijs de Ligt har bestemt seg

Etter Ajax sin suksess i Champions League har en rekke av deres spillere rykket oppover ønskelisten til storklubber over hele Europa.

Hevder Ajax-kapteinen er åpen for sjokkovergang til Manchester United

Ajax-kaptein Matthijs de Ligt (19) vurderer Manchester United som sitt neste stoppested, ifølge The Telegraph.
Les mer om: