Nyheter om Manchester United


Mourinho har ikke bestemt seg – gir franskmannen en siste sjanse

Vi trodde egentlig dette kapitlet var avsluttet og at franskmannen var på vei ut døra på Old Trafford, men den gang ei. VM gir Anthony Martial en siste sjanse. Martial har aldri helt ha kommet inn i varmen hos Jose Mourinho. I en av verdens beste klubber må nødvendigvis noen spillere vike. For Martial har Alexis Sanchez´og Freds ankomst gjort fotballhverdagen ekstra krevende. Tottenham og Juventus har begge vært på jakt etter den misfornøyde United-spilleren, men nå kan det se ut som Martial får en siste sjanse hos de røde. Takket være VM i Russland. Ikke noe å si på selvtilliten i USA.

Stortalentet roses etter debuten: – Fansen har vært desperate etter å se ham

Manchester United unngikk tap i sin første kamp i forberedelsene til en ny sesong. Juan Mata satte inn 1-1 mot meksikanske Club América tolv minutter før slutt.
Les mer om:

Mata fikset uavgjort i Uniteds første oppkjøringskamp

Manchester United unngikk tap i sin første kamp i forberedelsene til en ny sesong. Juan Mata satte inn 1-1 mot mexicanske Club América tolv minutter før slutt.
Les mer om:

Mourinho sikker på at VM-suksess vil løfte Pogba

José Mourinho er sikker på at at Paul Pogba vil komme tilbake med en ny giv i Manchester United etter å ha løftet VM-trofeet med Frankrike.

Takker for seg i verdens største klubb

Da har det skjedd. Ajax har nå bekreftet at Daley Blind reiser til Amsterdam med fireårskontrakt. Nederlenderen kommer hjem. Men det skjer ikke uten en viss beklagelse. Blind beskriver Manchester United som verdens største klubb og vil aldri glemme oppholdet. Det var Louis van Gaal som hentet Blind til Old Trafford etter sitt forrykende spill i VM 2014. Nå returnerer 28-åringen tilbake for rundt 193 millioner kroner. Les: Mourinho mektig lei millionærer som underleverer Blind reiser ikke tomhendt hjem.

Blind vender hjem til Ajax

Manchester United selger den nederlandske forsvarsspilleren Daley Blind (28) til Ajax, klubben han spilte i fram til 2014.
Les mer om:

Manchester United selger Blind

Manchester United og Ajax er enige om en overgang for Daley Blind. Det bekrefter klubben på sin Twitter-konto. Les mer på TV 2.no.
Les mer om:

Manchester United eller PSG – hva blir det til?

Ifølge engelsk media har Alex Sandro så og si tatt på seg Manchester United-drakten. I Frankrike er de overbevist om at samme spiller har kjøpt billett til Paris. Juventus-spilleren Alex Sandro har i en liten evighet vært koblet til overgang til Premier League og først og fremst Manchester United. Ifølge alltid så aktive Sun har forsvarsspilleren allerede blitt enige med United om de personlige betingelsene.

Manchester United snuser på sølvvinner fra VM

Kroatia imponerte oss i VM, ingen tvil om det. Miniputt-nasjonen viste seg som en kjempe, og kunne har stukket av med VM-trofeet hvis marginene hadde vært litt mer på deres side i første omgang. Jose Mourinho skal nå ha sett en av spillerne han veldig gjerne vil hente til Old Trafford. Ante Rebic. Kraft, fart og en uslukkelig kampvilje har vært kjennetegnet på den offensive spilleren i dette mesterskapet. Rebic spiller i Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, som forrige sesong endte på en intetsigende 8.

Manchester United kjemper om VM-helt

Du trenger ikke å like spillestilen til Harry Maguire. Kjempen vet akkurat hva jobben hans går ut på og bruker det som skal til for å lykkes. Nå pågår det en posisjoneringskamp mellom to Premier League-klubber for å overtale Englands VM-helt. Leicester-spilleren reiser hjem fra VM med heltestatus. 25-åringens storspill og viktig bidragsyter til at England nådde semifinalen for første gang på 28 år. Ikke overraskende påvirker også dette hans status i Premier League. Karrieren har skutt fart.

Paul Pogba er servert til La Liga-klubb

Noen gangen får vi inntrykket av at markedet for profesjonelle fotballspillere minner litt for mye på et hvilket som helst marked for kjøtt og grønnsaker. Heldigvis teller også menneskelige forhold inn i prosessen. Stort sett. Hadde det vært opp til den omstridte agenten Mino Raiola, ville den perfekte overgang ikke involvert av emosjoner og annet søl. En enkel og følelsesløs transaksjon hadde nok vært oppskriften. Paul Pogba kom til Manchester United som dyreste spiller – godt hjulpet av Riolas forhandlingsteknikk.

Fotballryktene: – Manchester United følger samtalene med argusøyne

Thibaut Courtois kan slå følge med Eden Hazard til Madrid, mens Chelsea spekulerer på stjerneovergang. Les dagens rykter!

Frem og tilbake er akkurat like langt

Det er en spiller Manchester United manager Jose Mourinho åpent innrømmet han liker til tross for at det var Louis van Gaal som var ansvarlig for å bringe til Old Trafford.   Etter VM i Brasil i 2014 kom Daley Blind «sammen» med Louis van Gaal da han overtok roret i Manchester United. Vi vet alle hvordan det gikk, Mourinho har vært dyktig til å minne oss om det. Nå ser den siste fra van Gaal eraen å være på vei ut døra. 28 år gamle Daley Blind blir likt fordi han kan benyttes i mange roller, noe som de fleste klubber har behov for.

Fotballryktene: – Manchester United forbereder bud på VM-komet

Det er i ferd med å bli store omveltninger i Chelsea, og Gareth Bales fremtid skal snart avklares. Les dagens rykter!

Får tilbud fra FIFA og Manchester United

De første bildene av guttene fra grotta er offentliggjort. Gjør v-tegnet fra sykesenga.
Les mer om:

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Prioriterer Cristiano Ronaldo, men så er det Håland sin tur

Molde og nå resten av verden vet at de sitter på en gullgruve i 17 år gamle Erling Braut Håland, som har fortsatt å imponere etter han banket inn fire mål mot Brann.  Man ser den positive «kurven» når man tallene viser åtte scoringer på 14 kamper for klubben fra Rosenes by – og hele seks av de har kommet i løpet av de siste to kampene. Les: Gigantklubber kjemper om Molde-talent På søndag stod Erling for 2 av målene da Molde banket Vålerenga 5 – 1. Ronaldo – Håland, perfekt angrepsduo? Il Tempo-journalisten Alessandro Augustini forteller til TV 2 at Juventus’ sportssjef Fabio Paratici sendte en

Manchester United-speiderne noterte flittig i Molde

Vålerenga ble sendt hjem fra Molde med et stortap i bagasjen. Ole Gunnar Solskjærs menn gav seg ikke før det stod 5-1.

Solskjær om Håland-ryktene: – Ikke mange som sier nei til Manchester United

MOLDE (VG) (Molde - Vålerenga 5–1) Erling Braut Håland (17) blir nok ikke mindre brennhet etter i kveld. Forrige helg var Manchester United på plass - denne gangen var Juventus på tribunen.

Zlatan gjør seg klar for comeback i Europa

Verdensborgerne Zlatan Ibrahimovic har nettopp tapt veddemålet med David Beckham etter Englands 2-0-seier over Sverige i VMs kvartinale. «Straffen» blir å tre på seg engelsk landslagsdrakt og heie på Kane og gjengen neste gang de spiller på Wembley. Vi tror ikke dette blir den eneste turen til Europa for supersvensken. Zlatan har nå rukket å score sitt 11. ligamål for LA Galaxy, da han natt til søndag satte inn et mål på straffespark i 4-0-seiren over Columbus Crew. Les: Zlatan og Beckham enige om date etter VM Dette betyr tredje MLS-kamp på rad med scoring for svensken.

Fotballryktene: – Real Madrid-presidenten har ett krav til Ronaldo – så kan han dra

Cristiano Ronaldo-ryktene fortsetter å hagle, mens Lionel Messi kan frarøve Manchester United Willian-signaturen. Les søndagens rykter!

Gigantklubber kjemper om Molde-talent

Nå valfarter klubber fra hele Europa til Molde for å se 17 år gamle Erling Braut Håland i aksjon, søndagens kamp hvor han lekte med Brann og satte inn 4 – fire – mål har gjort at flere gigantklubber har bestemt seg for at han må de ha.  På søndag tar Molde imot Vålerenga i det som blir siste seriekamp før sommerpausen, da kommer Aker Stadion til å være fullpakket med talentspeidere. «Jeg tenker ikke så mye på det», sier Moldes stjerneskudd Erling Braut Håland til Eurosport. Manchester United, som hadde speider Tommy Møller Nielsen på plass i Bergen, igjen har planer om å se Håland spille igjen

Fotballryktene: – Enig med Manchester United

Argentina vil ha Pep Guardiola, toppklubber kniver om Xherdan Shaqiri og Chelsea ønsker Gonzalo Higuaín. Les torsdagens rykter!

Sky Sports: Real Madrid vurderer bud på Ronaldo

Cristiano Ronaldo er ute av VM og kan få seg noen timer med etterlengtet ferie etter en sesong som har fortonet seg en berg -og dalbanetur med lavmål i La Liga, det ypperste i Champions League, en haug med scoringer i VM og en tidlig sorti i samme mesterskap.  Selv om det nå blir noen timer med pause før Ronaldo reiser på treningsleir, betyr ikke dette at det er stille rundt portugiseren. Ifølge kilder til Sky Sports har Juventus sneket inne et bud på Ronaldo på rundt 950 millioner kroner. Real Madrid skal ennå ikke ha avslått, eller takket ja til budet.

Fotballryktene: – Nærmer seg Manchester United

Sergej Milinkovic-Savic kan være på flyttefot, mens Juventus tror de kan sikre seg Cristiano Ronaldos signatur. Les onsdagens rykter!