Nyheter om Manchester United


Drømme-«debuten» ble til marerittkamp

Da svenske Victor Lindelöf endelig fikk spilletid i Premier League tabbet han seg skikkelig ut. Til slutt tapte Manchester United mot nyopprykkede Huddersfield.

Sesongens første United-tap

Svenske Victor Lindelöf var involvert i begge baklengsmålene da Manchester United tapte 1-2 for Huddersfield. Det var sesongens første tap for United.
Les mer om:

Tror Zlatan kan være tilbake før nyttår

José Mourinho tror Zlatan Ibrahimovic kan være tilbake på banen for Manchester United før nyttår. På en pressekonferanse i dag sa Mourinho at Zlatan jobber veldig hardt med å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg før sommeren. Og portugiseren har en følelse av at den svenske superspissen spiller fotball igjen i 2017, og ikke på nyåret som først antatt.

Fotballryktene: – Özil har underrettet lagkameratene om fremtiden sin

Mesut Özil er sikker på en overgang til Manchester United. Og Sean Dyche utelukker ikke å overta Leicester. Les dagens fotballrykter!
Les mer om:

- Phil Jones forhandler med Manchester United

Phil Jones skal være i diskusjoner med Manchester United om egen fremtid. Det er ESPN som melder at midtstopperen er i forhandlinger med klubben om en ny kontrakt. Jones har fått mye tillit hos manager Jose Mourinho denne sesongen og har tatt vare på sjansene han har fått. Hans nåværende avtale med klubben går ut først i 2019. En klausul i kontrakten gjør imidlertid at Manchester United kan forlenge den i ytterligere ett år, men klubben ønsker nå i stedet å sikre seg Jones på en ny langtidsavtale, melder Nettavisen.
Les mer om:

Målvaktstabbe sendte United nærmere mesterliga-sluttspill

Tidenes yngste målvakt i mesterligaen ble sentral da Manchester United tok et stort steg mot 8-delsfinale i mesterligaen.
Les mer om:

Fotballryktene: – Manchester United vurderer spansk venstreback

Espanyol-back Aaron Martin kan være på vei til Old Trafford.

Özils tid i Arsenal går mot slutten

Mesut Özils tid i Arsenal går mot slutten. Tyskerens kontrakt med London-klubben avsluttes til sommeren og fra januar av står han fritt til å forhandle med nye potensielle arbeidsgivere. Ifølge den britiske avisen The Mirror øker nå sjansen for at Özil forsvinner fra Arsenal allerede i januar da de hevder klubben forsøker å få igjen noe penger for den tidligere Real Madrid-spilleren. Manchester United har vært blant klubbene som har blitt koblet til tyskeren.

Mourinho flørter åpenlyst med PSG: – De har noe helt spesielt

José Mourinho garanterer at han ikke avslutter karrieren i Manchester United – og åpner for å overta den franske storklubben PSG.

Denne vanvittige beinparaden reddet United-poeng

David de Geas venstrefot ble helt sentral under lørdagens storkamp mellom Liverpool og Manchester United. Det var det eneste som reddet Mourinho.

Målløst på Anfield

Storkampen på Anfield ble en intens affære, men det endte 0-0 mellom Liverpool og Manchester United. En redning av David de Gea stjal overskriftene. Se video og les mer på tv2.no.

Manchester United hadde bare ett skudd på mål. Schmeichel: - Det er skuffende

Liverpool spilte 0-0 mot et defensivt Manchester United.

Ti klassikere. Ferguson trodde knapt det han så da Liverpool møtte opp: - Fullstendig latterlig

Rivaliseringen mellom Liverpool og Manchester United har gitt oss fantastisk underholdning opp gjennom årene. Her er noen av kampene vi husker best.

Sarkastisk Mourinho: – Vi vil spille med én forsvarsspiller og ni spisser

Mens Jürgen Klopp bare ler av påstandene om at han drømte om å overta Manchester United.
Les mer om:

Vil by 1,7 milliarder på Harry Kane

Stjernespissen Harry Kane skal ifølge The Sun være på ønskelisten til Manchester United. Den engelske avisen hevder at José Mourinhos lag står klare til å by svimlende 170 millioner pund (ca 1,7 milliarder kroner) for å sikre seg Kane. Mourinhos idé, ifølge en United-kilde The Sun har snakket med, skal være å bruke Kane sammen med med Romelu Lukaku på topp. Dette skal portugiseren mene at kan gjøre United til en av Europas stormakter igjen.

Klopps mentor: – Jürgen Klopp drømte om å trene Manchester United

Jürgen Klopps store drøm var ikke å trene Liverpool, men Manchester United. Det hevder tyskerens mentor. Sir Alex Ferguson skal ha vært klar over Liverpool-sjefens drøm.

Fotballryktene: – Real Madrid vil bytte Modric, Bale og Benzema mot Kane

Og tysk legende advarer Mesut Özil mot å velge Manchester United.

Sadio Mané ute i seks uker

Liverpool-stjernen Sadio Mané mister gigantduellen mot Manchester United. Angriperen er ute i seks uker etter å ha skadet seg på landslagsoppdrag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Mourinho i stort intervju: – Om jeg ikke er fornøyd lenger, så bytter jeg bare klubb

José Mourinho vil ikke avsløre hvor lenge han har planer om å være manager i Manchester United.

16-åring herjer i Serie A: – Vi har den nye Messi!

Han er jaktet på av Manchester United, Juventus, Inter og AC Milan. Stjerneskuddet Pietro Pellegri (16) har allerede satt flere rekorder i Serie A.

United-legende til Volda

Brian McClair har over 470 kampar for Manchester United. Neste laurdag kastar han glans over fotballsatsinga til So es Bors i Volda.
Les mer om:

Fotballryktene: – Kan være på vei til Manchester United

Emre Can til Manchester United? Thibaut Cortouis til Real Madrid? Dette er dagens fotballrykter!

Fabregas innrømmer å ha kastet pizza

Etter 13 års taushet innrømmer Cesc Fabregas at det var han som kastet et pizzastykke på Alex Ferguson etter oppgjøret mellom Manchester United og Arsenal i 2004. I TV-programmet «A League of Their Own» forteller Fabregas at han ville involvere seg, men visste ikke hvordan - så han kastet et pizzastykke. Men det var aldri meningen å treffe United-manager Alex Ferguson.

Griezmann kan velge Arsenal

Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann kan bli fristet til å gå til Arsenal neste sommer. Ifølge den normalt pålitelige avisen The Telegraph skal nemlig Griezmann ha blitt overtalt av sin venn Alexandre Lacazette til å velge Arsenal til fordel for Manchester United. De to franskmennene er nære venner og reiser på ferie sammen om sommeren og ønsker ifølge avisen å spille sammen.