Nyheter om Manchester City


Gårsdagens Manchester City trening gir Pep hodepine

Kevin de Bruyne var med å nesten vinne VM for Belgia og helgens kamp mot helgens kamp mot Arsenal skulle formen testes. Han kom innpå ogklarte å pådra seg et gult kort i en kamp hvor Manchester City var dominerende. – Vant fortjent: Arsenal 0 – Manchester City 2. Huddersfield venter lørdag i sesongens første hjemmekamp. Les: Manchester Citys muligheter i Premier League 2018/19 På onsdag var det trening som vanlig, men det ble alt annet enn vanlig for den belgiske stjernen som skadet kneet.

Ute i flere måneder

Manchester City må klare seg uten sin belgiske stjernespiller Kevin De Bruyne i flere måneder.
Les mer om:

Skadesmell for Manchester City og Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne (27) ble skadet på treningen til Manchester City onsdag, og blir trolig ute i en lengre periode.
Les mer om:

Zinedine Zidane er den hotteste dama i klassen

Det er liten tvil om at Zinedine Zidane kan velge og vrake på øverste hylle etter som eneste manager gjennom tidene vunnet Champions League trofeer tre ganger på rad. – Det at han nå har sluttet i Real Madrid og er ledig på markedet gjør alle de andre «damene i klassen» nervøse. Spekulasjonene har gått en stund, og vi har også bidratt til det selvfølgelig om hvilken klubb han går til.

Hva skjedde egentlig med et av Englands største talenter

Micah Richards var en gang den de fleste eksperter trodde skulle bli Englands nye landslagskaptein og en meget viktig brikke i planene som Manchester City hadde om å bygge dominans.  For nesten 13 år siden tok han som tenåring pusten fra en fotballnasjon med et utrolig fotballtalent, nå kan du lese artikler i engelsk presse med overskriver som; hva skjedde egentlig med Micah Richards? Det er ingen som tviler på hans talent, men det er et tilbakevennende problem, han har også et stort talent for å pådra seg skader. Les på F7: Premier League: Hvem vinner og hvem må sette seg i skammekroken? Asto

Cech i bitter Twitter-feide med rivalens gamleklubb

Petr Cech har havnet i en real Twitter-krangel med Bayer Leverkusen etter kampen mot Manchester City søndag.
Les mer om:

Avaldsnes kan møte Mjelde og Chelsea. Sjekk her hvem som ligger i potten.

De har allerede prøvd seg på Lyon og Barcelona. Hva med Chelsea og Maren Mjelde denne gang? Eller Bayern München, Manchester City, PSG, Atletico Madrid...

Manchester City med full kontroll mot Arsenal

Raheem Sterling scoret sitt 50. Premier League-mål da han ga Manchester City ledelsen i 2-0-seieren borte mot Arsenal søndag.
Les mer om:

Manchester City med full kontroll mot Arsenal

Raheem Sterling scoret sitt 50. Premier League-mål da han ga Manchester City ledelsen i 2-0-seieren borte mot Arsenal søndag.
Les mer om:

Manchester City med full kontroll mot Arsenal

Raheem Sterling scoret sitt 50. Premier League-mål da han ga Manchester City ledelsen i 2-0-seieren borte mot Arsenal søndag.
Les mer om:

Marerittstart for Emery i Arsenal-debuten

Arsenal hang tidvis bra med mot Manchester City, men de regjerende seriemesterne var best der det gjelder: i nærheten av målene.

Arsenal tapte for City

Arsenal tapte 0-2 for Manchester City i Unai Emerys debut på Emirates. Raheem Sterling og Bernardo Silva scoret målene for den regjerende mesteren.
Les mer om:

«Nye Arsenal» senket av City: – Kom tilbake, Arsène!

(Arsenal – Manchester City 0-2) Regjerende seriemester Manchester City fortsetter der de slapp. Tittelutfordrer Arsenal ble slått 2–0 på bortebane i PL-åpningen.
Les mer om:

Burnleys muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Burnleys muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

West Hams muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om West Hams muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Manchester Citys muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Manchester Citys muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Fem ting vi tror vil skje med Liverpool i 2018/19-sesongen

Mange mener at Liverpool er den eneste klubben som vil utfordre Manchester City om ligagullet. Så hva kan vi forvente fra de røde?

Liverpools muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Liverpools muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Wolverhamptons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Wolverhamtons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

– Takk, Jürgen. Du er kjempesnill

Under fredagens pressekonferanse la Jürgen Klopp presset over på Manchester City. Det bryr ikke Pep Guardiola seg om.
Les mer om:

Liverpool havner over Manchester United og vil bli Citys største utfordrer om tittelen

Manchester City vinner serien igjen, mens Liverpool kommer over Manchester United. Dette er TV 2-ekspertenes Premier League-fasit.

Leicesters muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Leicesters muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

Arsenals muligheter i Premier League 2018/2019

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Arsenals muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.

VGs Premier League-tips: Derfor kan kun Liverpool true City

Utviklingen i Jürgen Klopps prosjekt på Merseyside har vært så imponerende at Liverpool fremstår som den eneste troverdige utfordreren til Manchester City i Premier League denne sesongen.

Manchester City hentet australsk stortalent

Manchester City sto for Premier League-klubbenes første signering på «Deadline Day». 19-åringen Daniel Arzani er hentet fra australske Melbourne.