Nyheter om Manchester City


Premier League-mesterne startet sesongoppkjøringen med flykaos

Manchester City har ventet to dager på å komme seg av gårde til Shanghai. Forsinkelsene kan ramme onsdagens treningskamp mot West Ham.

Premier League-mesterne startet sesongoppkjøringen med flykaos

Manchester City har ventet to dager på å komme seg av gårde til Shanghai. Forsinkelsene kan ramme onsdagens treningskamp mot West Ham.

Manchester Citys fly ble kansellert to dager på rad

Manchester City skulle ha ankommet Kina for to dager siden. Først mandag kom klubben seg av gårde.
Les mer om:

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Bekreftet: Julen Lopetegui har shoppet tidligere Manchester City-spiller

Sevilla og den tidligere Real Madrid-manageren har hoppet inn på overgangsmarkedet denne sommeren med full kraft. Det går nesten ikke en uke uten at en ny signering er på plass i Andalucia. Denne gangen er det brasilianeren Fernando som hentes fra Galatasaray. Thank you for everything Fernando! Best of luck in @SevillaFC_ENG!

Norsk stortalent klar for City

Oscar Bobb har signert for regjerende Premier League–mester Manchester City, det bekrefter unggutten selv på sin Instagram-konto. 15-åringen begynte karrieren i Lyn før han signerte for Vålerenga, hvor han har spilt de to siste sesongene.

Liverpool tar frem det store sjekkheftet for Real Madrid stjerne

Liverpool er ekstremt interessert i en mulig avtale for Real Madrid’s Marco Asensio, og er forberedt på å bruke veldig mye for å sikre seg sin mann, hevder en rapport. Den to ganger Champions League-vinneren var en viktig del av Los Blancos ‘tropp under den første perioden til Zinedine Zidane som manager, men var ute i kulden blant etterfølgende managere Julen Lopetegui og Santiago Solari. Les: Bekreftet: Manchester City har lagt opp løpet for sin kommende stjernekeeper – sendes på utlån Med Zidane tilbake til roret, forventes Asensio å komme tilbake til fremtredende rolle i Real Madrid, men d

Oscar Bobb (15) signerte for Manchester City

15 år gamle Oscar Bobb er klar for regjerende Premier League-mester Manchester City.
Les mer om:

Drakt nummer ti under årets U20-VM i Polen kan godt returnere til Norge

Molde har helt sikkert allerede kastet seg over telefonen for å hente tilbake Eman Markovic etter hans kontrakt med den bosniske toppklubben Zrinjski Mostar ble terminert tidligere i dag.  U20-stjernen fritt til å signere gratis for ny klubb denne sommeren noe som burde få noen sportsdirektører til å ta en pause fra sommerferien.

Bekreftet: Manchester City har lagt opp løpet for sin kommende stjernekeeper – sendes på utlån

City så tidlige potensialet i den amerikanske landslagskeeperen. De kjøpte 24-åringen av Columbus Crew i vinter, men lot han bli i USA, der spilletid var garantert. Nå får Steffen teste seg mot verdensstjernene i Bundesliga. For Fortuna Düsseldorf, klubben som endte på en helt grei 10. plass i Bundesliga forrige sesong. OFFICIAL: Zack Steffen has joined Fortuna Dusseldorf on a season-long loan from Manchester City. Good luck, @zackstef_23! #MCFC pic.twitter.com/E40aeqkcBt — City Xtra (@City_Xtra) July 9, 2019 Les: Neymar Sr.

ESPN: Midtbanespilleren satte rekord i mai – nå vinner Liverpool kampen om overgang

Harvey Elliot blir 17 i april. Dette hindrer ikke at de største klubbene i Europa allerede har fått øynene opp for midtbanespilleren. En av grunnene er nok at Elliot ble tidenes yngste Premier League-spiller da han gikk på banen for Fulham mot Wolverhampton i mai som 16-åring.

Leeds bekrefter å ha snappet supertalent fra Manchester United

Den 16 år gamle midtbanespilleren Alfie Hughes vet hva han vil, bli best i verden og de siste årene har klubber stått i kø for å hjelpe han med akkurat det. – For et år siden gikk han fra Middlesbroughts akademi til Manchester United sitt.  Leeds United bekreftet å ha signert midtbanespiller Alfie Hughes fra Manchester United, med unggutten bekrefter på sosiale medier.

Bekreftet: Manchester City fikk handelen trygt i havn

Rodri er en spiller som stiger raskt i gradene. For to somre siden spilte han for en klubb i nedre del av La Liga, nå er han løftet opp til klubben der det store kan skje – og skjer. Rodri is a Man City player! The perfect addition to Guardiola's midfield?

Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen henter forsterkninger i gamleklubben

Det er lett å glemme at tidligere Rosenborg hovedtrener Kåre Ingebrigtsen en gang var utenlandsproff. – Han var midtbanespiller som varierte mellom å spille for Rosenborg, Lillestrøm og en snartur innom Strømsgodset i tillegg til to sesonger for Manchester City.  Det er Premier League mesteren Manchester City vi mener når vi skriver han henter forsterkninger i gamleklubben.

Et par timer etter Rodri dro til Manchester City var erstatteren klar

Mens Manchester City etter klubbrekord etter å ha utløst utkjøpsklausulen på Rodri kunne Atletico Madrid hente erstatteren gratis. Les: Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller Atletico Madrid har  signert den mexicanske midtbanespilleren Hector Herrera (29) på det som ble en meget hektisk dag for klubben.

Manchester City benyttet seg av angrepillen og kjøpte tilbake venstreback

Da Manchester City solgte Angeliño til PSV Eindhoven for et år siden var det for bare 60 millioner kroner.

Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller

At det blir noen heftige uker på overgangsmarkedet er henvet over enhver tvil og rekorder er allerede bruit og flere kommer til å brytes.  Atlético Madrid bekrefter onsdag på sine nettsider at Rodrigo har kjøpt seg ut for av kontrakten for å bli Manchester City-spiller. Manchester City pays Rodrigo's buyout clause at LaLiga headquarters. The player has unilaterally terminated his contract with our club.

Bekreftet: Kliner til med årets største kjøp så langt

1,22 milliarder kroner er vanvittig mye penger og plasserer overgangen til João Félix som den femte største i historien.

Manchester City kjøpte tilbake forsvarsspiller ett år etter at de solgte ham

Angeliño (22) fikk bare én sesong i PSV før Manchester City kjøpte ham tilbake.
Les mer om:

Manchester City blar opp kjempesum for spanjol

Spanjolen Rodrigo Hernández (23) er på vei til Manchester City. Klubben skal betale drøye 670 millioner kroner for Atletico Madrid-spilleren.
Les mer om:

City betalar 670 mill. for spanjol

Rodrigo Hernández er på veg til Manchester City. Den spanske klubben stadfestar sjølv på sine nettsider at utkjøpsklausen er utløyst. Ifølgje BBC skal City betale rundt 676 millionar kroner, noko som vil gjere det til klubben sitt dyraste kjøp nokosinne, dersom overgangen går i boks.
Les mer om:

Leeds henter angrepsspiller i Premier League

Leeds har sikret seg Helder Costa på en låneavtale som omgjøres til et permanent kjøp neste sommer.

Manchester City med rekordkjøp

Rodrigo Hernández (23) blir Manchester Citys første sommerkjøp. Midtbanespilleren kommer fra Atlético Madrid og koster 677 millioner kroner, som er ny rekordsum i Manchester City.
Les mer om:

Bekreftet: Yaya Touré nekter å gi seg – steinklar for ny klubb

Egentlig er det ikke spesielt spennende, men når spilleren har den posisjonen som han har, må vi jo ta det med. Han var en av de store hos Manchester City i perioden 2010-18, en periode da klubben hentet ligatrofeet to ganger. Når du i tillegg har vunnet to ligatitler med Barcelona, vil du bli husket. #OTD in 2016, Yaya Touré scored THIS goal for Man.

Fotballryktene: – Real Madrid vil gi stjerne i bytte mot Pogba

Mens Manchester City har funnet et nytt alternativ på stopperplass. Få dagens rykter her!