Nyheter om Manchester City


Grusomt City-gjensyn for Joe Hart

Manchester City herjet med Burnley og stoppet ikke før de hadde satt fem baller i nettet bak tidligere City-keeper Joe Hart.
Les mer om:

Manchester City knuste Burnley

Manchester City viste storform, og knuste Burnley hele 5-0 hjemme på Ethiad Stadium.

Manchester City utklasset Burnley – ubeseiret i Premier League

(Manchester City – Burnley 5–0, West Ham–Tottenham 0–1) Fem mål, fem ulike målscorere – og Manchester City fosser videre i Premier League.

Jürgen Klopp har nok en gang sagt hva han mener om Nasjonsligaen

Liverpool sin tyske og meget frittalende manager Jürgen Klopp er enig med veldig mange at blir det for mye så blir det kjedelig. – Han er kraftig irritert over «UEFA Nations League» som øker byrden for de beste spillerne i et allerede tøft kampprogram. Les: Dagen da Huddersfield slo Liverpool Senere i dag møter Liverpool Huddersfield i Premier League.

Verdens mest hårsåre landslagssjef slutter

Slovakia tapte sin kamp mot Tsjekkia i nasjons-ligaen. – De som følger litt med vet at for ikke lenge siden var de to landene et land, derfor er det alltid litt følelser involvert når de to møtes til landskamp.

Dagen da Huddersfield slo Liverpool

Vi har ikke klart å se inn i glassbollen om David Wagner setter kompisen sin på plass på lørdag. Men for ganske nøyaktig ett år siden passerte Huddersfield en milepæl. Det var ikke Liverpool som fikk kjenne på Wagners fotballfilosofi, men Manchester United som møtte et skikkelig ruskevær i Huddersfield og ble sendt hjem med et historisk 2-1-tap. Dette var dagen da lille Huddersfield Town slo Goliat i Premier League. Der fikk du, United!

48 timer som avgjør mye for Manchester City

Tottenham har sin Christian Eriksen som er uvurdelig for laget. Manchester City har sin Kevin De Bruyne. Én spiller til helgen, den andre har sine tvil. Begge har vært ute med skader. Men der Eriksen er tilbake på treningsfeltet og klar mot helgens kamp mot West Ham, blir de neste 48 timene spennende for Pep Guardiola. Les: To gladmeldinger til all verdens Tottenham-supportere Ifølge Sky Sports siktes det inn mot at De Bruyne stiller mot Burnley på lørdag, men at fysiske tester frem mot kampstart vil avgjøre om belgieres kne er klar for nye smeller. Vi vet hva belgieren selv vil.

Henry avslører sitt trenerforbilde – og det er ikke Wenger

Thierry Henry har nå offisielt tatt over den franske klubben Monaco. Nå vil han spille som Manchester City.
Les mer om:

Vareopptelling for Klopp

Liverpool har etter landskampene fått tre spillere tilbake til Anfield før tiden på grunn av skader. Etter nærmere undersøkelser på Liverpools treningsfelt, Melwood, viser det seg at skaldene til både Van Dijk og Salah ikke er alvorlige, og at begge rekker helgens kamp mot Huddersfield i Premier League. Nå er det bare usikkerhet rundt skaden til Sadio Mané, som skal undersøkes nærmere. Da James Milner gikk banen før pause mot Manchester City var det ventet at han ville være ute opptil en måned. Men Milner tåler en trøkk og er også ventet å rekke helgens runde i England.

Sterling om måltørken: – Forsøker å holde humøret oppe

Raheem Sterling (23) har scoret 46 mål for Manchester City siden han sist scoret for England. Nå jaktes det på å finne årsaken til landslagsmåltørken.

Eirik (26) fra Teie var med i sin første landslagstropp: – Nå skal jeg spille meg til mer enn en benk

Eirik Holmen Johansen har spilt for Teie, Sandefjord, New York City FC og Manchester City. Men å bli tatt ut av Lars Lagerbäck til sin første landslagstropp er noe av det største han har oppnådd hittil i karrieren.

18-åringen tok et modig valg. Nå er navnet hans på alles lepper

Jadon Sancho (18) blir sett på som et av de mest lovende talentene fra England. Han skinner i Bundesliga etter overgangen fra Manchester City.
Les mer om:

David de Gea bør skaffe seg briller!

Det er mye fokus på redninger når keepere skal analyseres. Men i moderne fotball spiller keeperen også en ekstremt viktig rolle når det skal igangsettes angrep. Manchester United-keeperen har en lang vei å gå i forhold til rivalene. Keepere kan ikke lengre være fornøyd med å være dyktig på redninger. Dette kan vi lese ut av Premier League-tabellen. Manchester City, Chelsea og Liverpool troner på topp. Deretter følger Arsenal og Tottenham. Ifølge tallene, kan keeperne ha en stor påvirkning på dette. City har flest pasninger (5728), Chelsea på andre (5639) og Liverpool på tredje (4772).

Manchester United vil komme Real Madrid i forkjøpet med et gigantbud

Jose Mourinho var desperat etter å signere en sentral forsvarer i sommer, men Uniteds styre nektet å betale det som var prisen for spillere som Harry Maguire, Toby Alderweireld og Jerome Boateng. Manglende spillerkjøp er også noe av konflikten mellom Manchester United ledelse og den portugisiske manageren. Les: Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort! Manchester United har angivelig gjort et mammutbud for å signere Atletico Madrid-stjernen Lucas Hernandez.

Mourinho får tilbake midtbanespiller etter pausen

Jesse Lingard fikk en skikkelig bra start på sesongen. Så kom Derby-kampen. Det holdt ikke med et forsmedlig tap mot Lampards gjeng med fotballsparkere. For Lingard betød det også starten på perioden med lyskeproblemer. Vel, ifølge Evening Standard er dette et problem som startet i førsesongen. Derfor slo det medisinske teamet hos United etter Derby-kampen raskt fast at 25-åringen måtte holde seg helt i ro. Savnet.

Real Madrid følger med på City-stjerne

Real Madrid overvåker Raheem Sterlings kontraktssituasjon i Manchester City ettersom hans nåværende kontrakt snart løpet ut, melder ESPN. 23-åringen er inne i de siste to årene av kontrakten, uten tegn på at en ny avtale er i havn. Sterling har også hevdet at han ville være åpen for å flytte til utlandet på et tidspunkt i sin karriere. «Absolutt, det ville være fint å spille i utlandet, det ville være en god opplevelse. Spania er attraktivt. Overalt hvor er været fint, egentlig» sa Sterling i desember 2017. Ikke i tvil om egen verdi.

Har førsterett på supertalent!

Dortmunds supertalentet Jadon Sancho har forlenget kontrakten til 2022, men etter at han forrige uke kom med i den engelske landslagstroppen har ryktene om at 18 åringen er ønsket i Premier League eskalert kraftig. Både City, United, Arsenal, Chelsea og Liverpool sies og være interessert. Ifølge tyske aviser har Dortmund gjort sakene riktig, og kan se frem mot en prislapp på 1,1 milliarder kroner hvis de må gi avkall på unggutten, som etter syv kamper står notert med 1 scoring og 6 assist, og topper assist-tabellen i Bundesliga. Les: Beskjeden som gav supertalentet hakeslepp Litt av en luring.

Beskjeden som gav supertalentet hakeslepp

Vi har begynt å skrive en del om en engelsk 18-åring. Kanskje ikke så rart når han nå har en prislapp tilsvarende Cristiano Ronaldos.

Ikke bra med en kaptein som sitter mye på benken

Det er ikke vond vilje hos manager Pep Guardiola som er årsaken til at Manchester City kaptein Vincent Kompany har vært lite på banen, det har rett og slett vært mye skader med påfølgende dårlig form.

Slik har Emery revolusjonert Arsenal

Arsenal fosser videre i Premier League med seks seiere på rad, og er bare to poeng bak tettrioen Manchester City, Liverpool og Chelsea. The Gunners er ikke til å kjenne igjen. Manager Unai Emery (46) vet åpenbart hvorfor.

Liverpool-spiller ute i opptil en måned

Liverpools James Milner pådro seg en hamstringskade mot Manchester City og vil være ute av spill i rundt en måned, skriver engelske medier.
Les mer om:

Liverpool og City vurderer spilleren som har satt på plass Ronaldo

Toppklubbene går hvileløst på utkikk etter den neste store forsterkningen. En 23-årig polakk har denne sesongen tvunget seg inn på blokka hos fire store. Det var få – om ingen – som hadde trodd at Genoa-spissen Krzysztof Piatek skulle være i søkelyset i Serie A. On a roll. Men, med ni mål på syv kamper står den tidligere Gracovia-spilleren registrert som toppscorer – i serien der Cristiano Ronaldo var ment å rule. Sorry, Ronaldo, polakken ruler. (foto: ronaldo, twitte Ifølge Talkport har allerede Barcelona peilet seg inn mot den polske spilleren, som kom ut av intet til Genoa i 2018.

Liverpools supermann ute i flere uker

James Milner måtte forlate banen i 1.omgang mot Manchester City på søndag, med en skade på baksiden av låret. Chris Bascombe i The Telegraph melder at skaden ikke er så alvorlig som man først fryktet, og at Milner vil være tilbake innen en måned.

Milner ute en måned

Jürgen Klopp må belage seg på å være uten James Milner i opptil en måned. Liverpool-spilleren pådro seg en hamstringskade i kampen mot Manchester City søndag.
Les mer om:

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.