Nyheter om Manchester City


Liverpool er favoritter, men statistikken sier noe annet

Helgens store oppgjør i Premier League i helgen er utvilsomt Chelsea – Liverpool som braker sammen på Stamford Bridge søndag ettermiddag. Frank Lampards Chelsea har vist god form med unge Tammy Abraham i superform. Ligaleder Liverpool har hatt en prefekt start med fem strake seiere. Men de røde under Klopp har slitt på bortebane mot topp 6. Siden Liverpool slo Chelsea 2-1 på Stamford Bridge i september 2016, har Anfield-klubben bare vunnet én kamp på bortebane mot Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Tottenham. Seieren kom mot Tottenham i september i fjor.

Midt i seiersrusen innrømmer Guardiola at City har skikkelige problemer

Shakhtar Donetsk ble tre nummer for små mot Manchester City. Men tre scoringer til de blå, den siste av forsvarsspilleren Fernandinho, lurer ikke Guardiola. Skikkelig trøbbel er på vei. Med Aymeric Laporte og John Stones på skadelisten, var det Fernandinho og Nicolas Otamendi som skulle fylle opp dette tomrommet. Mot Shakhtar klarte de seg glimrende, men for Guardiola er ikke enkeltkampene en riktig målestokk. Les: Trenerlegenden Guus Hiddink får smake på Kinas ambisjoner For han har med to «godt voksne menn» å gjøre. -Nico er 31 og Fernandinho er 34. Det neste forsvarsalternativet er 18.

Trenerlegenden Guus Hiddink får smake på Kinas ambisjoner

Nå skal vi være forsiktige med å sammenligne skiskyting og fotballens helt spesielle verden, men at Kinas ambisjoner i alle idretter gjør noe med tålmodigheten overfor trenerne, det er det liten tvil om. For mens Ole Einar Bjørndalen gjør seg klar for å sette i gang arbeidet med det kinesiske skiskytterlandslaget, blir trenerlegenden Guus Hiddink sendt på dør. 72-åringen var mannen som skulle lede det kinesiske ungdomslandslaget til OL i Tokyo 2020. Les: Manuel Neuer mot ny signering Nå melder det kinesiske fotballforbundet på sine hjemmesider at nederlenderen blir erstattet av en arbeidsgrupp

Chelsea i forhandlinger med målmaskin

Frank Lampard kom inn i klubben i sitt hjerte med hendene bundet bak på ryggen. Med overgangsforbudet som rådet på Stamford Bridge måtte manageren sette sin lit til ungdommen. Dette kan gi store positive effekter. For spillere som Tammy Abraham og Fikayo Tomori tok imot denne mulighetene med begge beina. Rommet unggutta fikk denne sesongen, har åpnet øynene til klubben for hva de egentlig har av talenter i den eksisterende troppen. Les: Norsk 19-åring takket nei til Manchester City Ifølge The Guardian forhandles det allerede om nye femårskontrakter for Abraham og Tomori.

Norsk 19-åring takket nei til Manchester City

For oss dødlige kan en fotballspiller ikke si nei til en klubb som Manchester City. Håkon Evjen hadde null problemer med å se fordelen av å styre unna Premier League-klubben. Denne uken skrev Bodø/Glimt-spilleren kontrakt med AZ Alkmaar og har 4,5 år på seg å vise sin verdi utenfor Eliteserien. Les: Bekreftet: Manchester United ble stanset ved porten av Dortmund Men det kunne like gjerne ha vært destinasjon Manchester. Vi lar agenten fortelle. – Det har vært stor interesse for Håkon fra ulike nivåer, og vi har hele tiden vært på let etter den riktige klubben og det riktige tidspunktet.

Evjen sa nei til Manchester City

VG skriver at Bodø/Glimts Håkon Evjen sa nei til å spille for Manchester City. I stedet takket han ja til AZ Alkmaar.

Sa nei til Manchester City

Bodø/Glimt sin Håkon Evjen skal ha takka nei til å spele for Manchester City. I staden valte han den nederlandske klubben AZ Alkmaar, skriv VG. – Eg er veldig nøgd med valet, sjølv om det var freistande med ein av verdas største klubbar, seier han til avisa. 19-åringen skreiv denne veka ein kontrakt på fire og eit halv år med AZ Alkmaar. Bodø/Glimt skal ha fått rundt 25 millionar kroner for Evjen.

Evjens agent: Sa nei til Manchester City

Manchester City skal ha jobbet for å hente Håkon Evjen (19) fra Bodø/Glimt, men nordlendingen gikk i stedet til nederlandske AZ Alkmaar for en rekordsum.

City herjet med Sjakhtar igjen

Manchester City herjet med Sjakhtar Donetsk forrige sesong og fortsatte der de slapp da det ble 3-0-seier i Kharkiv. RBKs overmenn Dinamo Zagreb vant 4-0 over Atalanta.
Les mer om:

City herjet med Sjakhtar igjen, RBKs overmenn vant stort

Engelske lag dominerte mesterligaen forrige sesong, men Manchester City ble eneste Premier League-lag med seier i åpningsrunden av årets turnering.
Les mer om:

Rosenborgs overmenn vant stort i Champions League

Både Dinamo Zagreb og Manchester City vant stort onsdag kveld.

Rosenborgs overmenn vant stort i Champions League

Både Dinamo Zagreb og Manchester City vant stort onsdag kveld.

City herjet med Sjakhtar

Engelske lag dominerte mesterligaen forrige sesong, men Manchester City ble eneste Premier League-lag med seier i åpningsrunden av årets turnering.
Les mer om:

Manchester City overlegne i Ukraina

Manchester City vant komfortabelt 3–0 borte mot Sjakhtar Donetsk i første kamp av mesterligaens gruppespill. Riyad Mahrez, İlkay Gündoğan og Gabriel Jesus scoret målene for gjestene. I den andre kampen i gruppen slo Rosenborgs overmenn, Dinamo Zagreb, Atalanta hele 4–0.
Les mer om:

Manchester City tilbake på vinnersporet: Herjet i Ukraina

(Sjakhtar Donetsk – Manchester City 0–3) Midtstopperkrise og tap for Norwich. Det meste var glemt da Manchester City vant enkelt i Ukraina – mye takket være Riyad Mahrez og Ilkay Gündogan.

Vi må slutte å rope Premier League

Da Håkon Evjen scoret to mål med Manchester City og Manchester United ringside i Drammen, ropte mediene om Premier League. Det er ikke sånn det virker.

Ny skadesmell for Guardiola

Midtstopper John Stones er skadet. Nå er det meget tynt i midtforsvaret til Manchester City.
Les mer om:

– Liverpool ikke best i Europa

Jürgen Klopp sier at Liverpool ikke er Europas beste lag bare fordi klubben har vunnet mesterligaen. – Forrige sesong var vi veldig gode, men jeg er ikke så sikker på at vi var det beste laget i Europa. Men vi var veldig gode i de rette øyeblikkene, og det er derfor vi vant mesterligaen, sier han, og legger til - antagelig spøkefullt: – Vi kan ikke være det beste laget i Europa fordi Manchester City er det beste laget i verden. Det er på den samme planeten, har jeg hørt, sier han, ifølge BBC. Liverpool møter Napoli i mesterligaen i kveld.

Tettey til NRK: – Kongekamp av alle

Alexander Tettey spilte sin ligakamp nummer 200 for Norwich da det nyopprykkede laget slo regjerende seriemester Manchester City 3-2 lørdag kveld. Nordmannen fikk æren av å være kaptein, og han var sterkt delaktig i sjokkseieren. – Utrolig artig kveld for oss. Kongekamp av alle sammen, skriver han i en SMS til NRK.
Les mer om:

Megabrøler ble avgjørende da Tettey og Norwich sjokkerte Manchester City

Et skadeskutt Norwich anført av kaptein Alexander Tettey sjokkerte regjerende mester Manchester City med 3-2-seier på hjemmebane lørdag.
Les mer om:

Megabrøler ble avgjørende da Tettey og Norwich sjokkerte Manchester City

Et skadeskutt Norwich anført av kaptein Alexander Tettey sjokkerte regjerende mester Manchester City med 3-2-seier på hjemmebane lørdag.
Les mer om:

Manchester City med sjokktap

Et skadeskutt Norwich anført av kaptein Alexander Tettey sjokkerte regjerende mester Manchester City med 3-2-seier på hjemmebane lørdag. Citys poengtap gjør at Liverpool har opparbeidet seg en luke på fem poeng etter at de slo Newcastle 3-1 tidligere på dagen. Tettey spilte sin første hele tellende kamp siden februar.

Sjokkerte Guardiola og City

Et skadeskutt Norwich anført av kaptein Alexander Tettey sjokkerte regjerende mester Manchester City med 3-2-seier på hjemmebane lørdag.
Les mer om:

Norwich slo Manchester City

De regjerende ligamesterne tapte 2-3 for nyopprykkede Norwich og ligger nå fem poeng bak ligaleder Liverpool.