Nyheter om Manchester City


Le Parisien: Liverpool gir ikke opp – nytt fremstøt for å hente den ultimate makker til Virgil van Dijk

Manchester City holder armene rundt Kalidou Koulibaly. Guardiola skal ha definert den senegalesiske midtstopperen som den perfekte til å ta fylle det fortsatte tomrommet etter Vincent Kompany på Etihad Stadium, og skal allerede ha blitt enig med spilleren om de personlige betingelsene. Alt klappet og klart for en snarlig overgang, altså. Ikke ifølge Le Parisien. Den franske avisen hevder at Liverpool akter å sikre seg Napoli-spilleren foran snuten på Guardiola, og har bedt landslagskompisen Sadio Mané om hjelp til å overtale Koulibay om Anfield.

ESPN: Illsint Suarez stanses av Barcelona

Når vi trodde det meste var avgjort, smeller det skikkelig. Forrige måned fikk Suarez beskjed om at han trengte å finne seg ny arbeidsgiver. Suarez skal ha nektet å forlate uten den kontraktsfestede lønnsutbetaling.

Manchester City med nesten-kollaps etter storspill

Manchester City rundspilte Wolverhampton før pause, men falt helt sammen og det var så vidt de rodde i land en 3-1-seier i Premier League-åpningen.

Manchester City med nesten-kollaps etter storspill

Manchester City rundspilte Wolverhampton før pause, men falt helt sammen og det var så vidt de rodde i land en 3-1-seier i Premier League-åpningen.

Utskjelt unggutt slo tilbake

Manchester City rundspilte Wolverhampton før pause, men falt helt sammen og det var så vidt de rodde i land en 3-1-seier i Premier League-åpningen. Utskjelte Phil Foden scoret.

City opna med siger

Manchester City sesongopna med 3-1 over Wolverhampton i Premier League i kveld. City dominerte stort før pause og scora ved Kevin de Bruyne og Phil Foden. Etter pause var Wolverhampton stort sett det beste laget, og Raul Jimenez reduserte, men Gabriel Jesus spikra resultatet fem minutt på overtid.

City endte Wolves-marerittet

Manchester City åpnet med 3-1-seier i Premier League-comebacket mot Wolverhampton. Kevin De Bruyne, Phil Foden og Gabriel Jesus scoret for City. Raúl Jiménez scoret for Wolves.

Villa slo Sheffield United

Ezri Konsas scoring midtveis i 2. omgang var nok til at Aston Villa Villa vant 1–0 over Sheffield United i Premier League mandag kveld. For Aston Villa var dette serieåpning siden de ikke spilte 1. serierunde siden Manchester City fikk en lengre pause på grunn av deltakelse i mesterligaen. Ørjan Nyland virker å være degradert til fjerdekeeper i Aston Villa og var ikke engang på benken mandag kveld. Til gjengjeld var Sander Berge igjen med på bortelagets midtbane i seriesammenheng etter et skadefravær. Berge spilte hele kampen. (NTB)

Fotballryktene: – Wolves nærmer seg Barcelona-spiller

Mens Manchester City fikk midtstopper-avslag. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Fotballryktene: – United-profil på vei til Tottenham for 300 millioner kroner

José Mourinho jakter på forsterkninger fra gamleklubben Manchester United. Manchester City gir ikke opp å hente fransk stjerneskudd. Her er søndagens fotballrykter.

Dagens spillforslag: Bayern München med knusende seier i åpningskampen

Fredagskveld åpner Bundesliga med storkampen Bayern München – Schalke 04 på Allianz Arena. I dag sparkes Bundesliga igang igjen. De regjerende mestrene Bayern München åpne med hjemmekamp mot Scahlke 04 og vi tror det blir storseier på Allianz Arena i kveld. Norsk tipping gir deg en totalodds på Bayern München – Schalke (0-2) H 1,72. Bayern vil kjempe om nye titlerBayern vant jo som mange sikkert husker godt Champions League for ikke så lang tid tilbake og er sin vane tro klare favoritter til nok et ligagull.

Fotballryktene: – Manchester City med gigabud på Atlético-stopper

Pep Guardiola er villig til å bla opp for Atlético Madrids midtstopper José Giménez (25).
Les mer om:

The Times: Kylian Mbappé drømmer om Manchester United

I 2018 takket Kylian Mbappé nei til tilbud fra Real Madrid og Manchester City for å fortsette sin utvikling i fransk fotball.

PSG-stjerne ønsker seg vekk

Et år til i klubben. Og så er det slutt. Kylian Mbappe har ett sterkt ønske om å forlate den franske storklubben. Det etter at klubben spilte en historisk finale i mesterligaen. Det er den engelske storavisen The Times, som sitter på informasjon om at den franske superstjernen ønsker en overgang til enten Premier Legaue eller den spanske toppdivisjonen. Blant klubbene som skal ha vist interesse for angriperen er Manchester City, Chelsea fra Premier League. Mens i Spania er han koblet med Real Madrid og Barcelona.

Alan Shearer spår et Manchester United på vei ned

Crystal Palace hadde en sterk 1-0 seier over Southampton i første runde. Neste helg venter Manchester United som samme dag forlot treningskampen på Villa Park med 1-0 tap og en bøtte med ubesvarte spørsmål. Vi vet ikke om denne forestillingen fikk Alan Shearer til å endre mening om Uniteds kapasitet denne sesongen, men Newcastle-legenden har hvertfall plassert United et hakk ned fra forrige sesong.

Klar, ferdig, Manchester City!

Premier League 2020/2021 vil i stor utstrekning handle om to lag og et virus. Pluss klubben som endelig er tilbake etter 16 år, Leeds United.

Ventetiden er over – men hvem vinner Premier League?

Lørdag sparkes Premier League i gang. Klarer Liverpool å ta en reprise på sitt suverene ligamesterskap. Eller blir det søkkrike Chelsea og Manchester City som stikker av med seieren, eller får Ole Gunnar Solskjær fart på hjulene.

Ekspertenes tabelltips: Slik ender Premier League 20/21

Sesongstart i Premier League er like rundt hjørnet, og ekspertene har talt: Liverpool og Manchester City kommer til å knive om tittelen i år også – foran et sjanseløst Manchester United.

Ekspertenes tips: Ingen tror Solskjær tar United til topps

Sesongstart i Premier League er like rundt hjørnet, og ekspertene har talt: Liverpool og Manchester City kommer til å knive om tittelen i år også – foran et sjanseløst Manchester United.

Presenterte et dystert bilde av reiselivet

Sesongstart i Premier League er like rundt hjørnet, og ekspertene har talt: Liverpool og Manchester City kommer til å knive om tittelen i år også – foran et sjanseløst Manchester United.

Manchester United har sikret seg ungdomsspilleren med vanvittige 600 scoringer

I juni valgte 16-åringen Charlie McNeill å ikke fortsette hos Manchester City. Mulighetene for spill på U-18 begrenset seg, og senterforwarden valgte «en lengre sommerferie».

Pep og hans tidligere assistent kjemper innbitt om midtbanestjerne

Houssem Aouar er i en alder av 22 år i ferd med å virkelig kaste seg selv inn på stjernehimmelen og hvis ikke noe rart skjer, på vei til å bli en av Europas aller beste midtbanespillere. Manchester City manager Pep Guardiola satt allerede for et år siden og snakket med sin assistent Mikel Arteta om hvor stort talent Lyons talent var. – Aouar kom til Lyon som liten gutt og har gått gradene både i klubben og aldersbestemte landslag. Les: Kastet Christian Eriksen inn i en vill byttehandel De to var skjønt enige om at han ville bidra til en allerede knallsterk midtbane.

Bersant Celina forlater England etter åtte år

Det er åtte år siden Manchester City oppdaget Strømsgodset sitt store angrepstalent Bersant Celina. Celina som har to statsborgerskap valgte å spille for Norge helt til han ble voksen, da byttet han til Kosovo. – Ute i den store verden, ble det seks år, med diverse utlån i Manchester City (to som ungdoms spiller) og så to nye for Swansea. I dag kom bekreftelsen at 24 år gamle Bersant Celina forlater Swansea til fordel for den franske Ligue 1 klubben Dijon. – En klubb jeg er overbevist om at serverer smørbrød med velsmakende sennep i lunsjpausen.

Både den blå og røde delen av Manchester forbikjørt av Monaco

Monaco er den siste klubben i en lang rekke som har kommet med bud på Benfica-midtbanespiller Florentino Luis, ifølge Record. Den meget lovende 21-åringen er blitt gjort tilgjengelig av Benfica på grunn av et overskudd av midtbanespillere i Jorge Jesus sin tropp.- Nå er de så overrasket over responsen skal skal vurdere å ikke selge likevel.

Bekreftet: AC Milan henter italiensk komet

AC Milan melder at de har sikret seg det italienske stortalentet Sandro Tonali, som bytter fra Serie A-nedrykkede Brescia. AC Milan sikret onsdag en solid forsterkning i form av den italienske kometen Sandro Tonali. Han kommer til Milan fra Brescia, som forrige sesong rykket ned fra Serie A. Tonali kommer på en leieavtale. AC Milan har sikret seg en kjøpsopsjon. Les: Ettertraktet!