Nyheter om Manchester City


Økt Moi-interesse etter kampene mot Manchester City

Flere storklubber la merke til at Mohamed Elyounoussi imponerte på den største fotballscenen da Basel møtte Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale.
Les mer om:

Økt Moi-interesse etter kampene mot Manchester City

Flere storklubber la merke til at Mohamed Elyounoussi imponerte på den største fotballscenen da Basel møtte Manchester City i mesterligaens åttedelsfinale.
Les mer om:

Fem grunner Jose Mourinho får sparken av Manchester United

Etter å ha blitt slått ut av Sevilla I Champions League økte trykket på Manchester United manager Jose Mourinho ytterligere. – Det er for å si det forsiktig ikke første gang denne sesongen han har mottatt kritikk. Manchester United ligger trygt på andreplass i Premier League har de ingen muligheter til å vinne, eneste som fortsatt står åpent igjen er FA Cupen. Alle kan se hva Pep Guardiola har fått til med naboklubben Manchester City og da blir det lett å sammenligne.

Ingen scorer mer enn Mohamed Salah

Vi mente inntil idag at Manchester City er favoritter i kvartfinalen mot Liverpool som kommer om noen dager. – En lynrask egypter har fått oss til å skifte mening.  Mohamed Salah ledet Liverpool i kampen imot Watford og knuste dem fullstendig i det som minnet mest om en oppvisningskamp.  Salah bøttet inn 4 mål og er nå toppscorer med sanseløse 28 Premier League mål på like mange kamper. Mohammed Salah is not human. I repeat, Mohammed Salah isn't human.

Tøft for Liverpool og knallbra for Barcelona

Kvartfinalistene er trukket, det er lenge siden det har vært like lett å tippe veien videre på dette nivået i Chamions League Barcelona er i form om dagen og vil få en lett match mot Roma, veien videre er også vid åpen for Bayern München som møter Sevilla.  For Liverpool ble dagens Champions League trekning langt fra enkel, de møter Manchester City. Jürgen Klopp VS Pep Guardiola Pep Guardiola som er verdens beste manager dominerer den ligaen han er i.

Helengelsk kvartfinale i mesterligaen

Godbitene står i kø etter at mesterligaens kvartfinaler ble trukket fredag. Liverpool møter serieleder Manchester City, mens Juventus må overgå Real Madrid.

Liverpool mot City i Champions League

Kvartfinale i Champions League er trukket i ettermiddag. Der skal de to gjenværende engelske lagene opp mot hverandre, for Liverpool møter Manchester CIty. Ellers møter Juventus - Real Madrid, Barcelona spiller mot Roma, og Sevilla møter Bayern München. Kampene spilles de to første ukene i april, og de kan du se på Viasats kanaler på TV og nett.

Liverpool mot Manchester City i Champions League-kvartfinalen: – Blir elektrisk

Kvartfinalene i Champions League er trukket og vi får et helengelsk oppgjør mellom Manchester City og Liverpool.

Gigantoppgjør: Liverpool møter Manchester City

Disse lagene møtes i kvartfinalen i Champions League.

Paul Ince: “Alexis Sanchez skulle ønsket han hadde gått til et annet lag”

Det har ikke gått så veldig mange dager siden Alexis Sanchez gikk inn portene på Old Trafford etter sendt Henrikh Mkhitaryan motsatt vei. Idag har tidligere midtbanespiller med over 200 kamper for Manchester United, Paul Ince fortalt verden han mener Alexis Sanchez angrer på at han ble med på byttedealen. Les: Real Madrid har flyttet fokus bort fra Manchester United-keeperen Skrur vi tiden tilbake til sist sommer var valgmulighetene mange, men Arsenal ville ikke la han gå, listen var lang over klubber som ville bla opp for 29 åringen.

Etter skader ligger veien åpen for Lionel Messi

Toppscorer i fjor i alle store ligaer Harry Kane pådro seg en ankelskade i søndagens kamp mot Bournemouth og på lørdag ble også Evertonspiller Gylfi Sigurdsson skadet. Harry Kane bøtter inn mål og var den i de fem største ligaene som scoret flest mål. 2018 startet på samme måte og han er en sterk kandidat for tittelen også i år, men det var inntil Tottenham møtte Bournemouth på søndag.

- For meg er ikke dette eliteidrett

Lars Lagerbäck (69) har benyttet vinteren til å besøke Pep Guardiola i Manchester City. Prøving og feiling av spillere er over. Nå varsler treneren en mer nådeløs linje.
Les mer om:

Sky Sports: Mark Hughes favoritt til jobben

På mandag kveld ble Mauricio Pellegrino pent bedt om å pakke bagen og forlate “The Saints”. Med én seier på de siste 17 kampene var det game over for Southampton-treneren. Klubben skal allerede blinket ut sin favoritt til redningsmann. Med bare ett poeng som skiller lagene under streken, måtte noe gjøres – følte man. Ifølge Sky Sports rykker nå Mark Hughes raskt opp som favoritt til jobben.

Silva-dobbel da City vant

David Silva scoret begge målene da serieleder Manchester City innkasserte sin fjerde seier på rad i Premier League med 2-0 mot Stoke mandag.

Silva-dobbel mot sjanseløse Stoke

Stoke er på nedrykksplass. Manchester City suser videre mot ligatittelen.
Les mer om:

Guardiola kan sikre troféet mot Mourinhos United

(Stoke - Manchester City 0–2) Pep Guardiolas menn har stålkontroll på Premier League-tittelen. Nå trenger Manchester City bare å vinne de to neste kampene for å kalle seg seriemester.
Les mer om:

Manchester City toppscorer ute med skade

Hvis det skulle være et tidspunkt det er gunstig Sergio Agüero å være skadet, nå må det være de neste to ukene. – Manchester City har kampfri neste helg og den påfølgende helgen er et landslagspause. Manchester City manager Pep Guardiola må bare klare seg uten sin toppscorer i kveldens kamp mot Stoke, som uansett er lett match for serielederen. Les: “Når jeg får barn skal jeg fortelle dem om kampen” Manchester City må klare seg uten sin toppscorer de neste to ukene. Gabriel Jesus er tilbake så trolig er det han som starter i kvelden kamp hvor topp møter bunn.

Manchester United fans har fått en ny helt

Gårsdagens kamp mellom andre og tredjeplassen i Premier League endte Manchester United 2 og Liverpool 1. Eric Bailly satte ballen i sitt eget nett i et forsøk på å klarere et innlegg og med det stod Manchester United for alle målene. Det var en viktig kamp hvor vinneren ville inneha andreplassen.

Eirik (25) drømmer om landslagsspill

Han tok keeperutdanningen i Manchester City og ble kompis med Andrea Pirlo i New York. Nå har Eirik Holmen Johansen (25) vendt tilbake til Sandefjord for å spille seg inn i landslagsdiskusjonen.

Arsenal så “Moi” yppe seg i Champions League

Allerede i sommer skrev sveitsiske medier med bekymring at Basel sin stjernespiller Mohamed Elyounoussi kunne forsvinne til Arsenal. Hans prestasjoner i Champions league mot Manchester City og han scoring har ikke lagt noen demper på spekulasjonene. Det er ikke klubber i krise som vurderer å hente han.

«Moi» irriterte Guardiola: – Tror han kommer til å huske meg

Med ett mål og én assist påførte Mohamed «Moi» Elyounoussi (23) Manchester City deres første hjemmetap på ett år og tre måneder. Nordmannen tror ikke Pep Guardiola glemmer ham med det første.
Les mer om:

“Når jeg får barn skal jeg fortelle dem om kampen”

Manchester City skulle surfe seg videre i Champions League etter 4-0-seieren i første kamp mot Basel. Sveitserne kom i tillegg til Citys lekegrind. Det endte med et minne for livet – for Basel-treneren. Veldig få kan skryte av å ha slått Manchester City denne sesongen. Takket være en norsk scoring,  kan Basel-treneren glede seg til han får barn. – Det er ikke hver dag man slår City. Det er ingen som kan ta fra oss det. Når jeg får barn skal jeg fortelle dem om det, sier Raphael Wichy ifølge uefa.com. Treneren og de fremtidige Wichy-generasjoner kan takke Mohamed Elyounoussi scoring etter 17.

Pavel Nedved sett i møte med agenten til Premier League stjerne

Først, for de som ikke husker hvem Pavel Nedved er: Han er legendarisk tsjekkisk midtbanespiller og tidligere Juventus-stjerne som nå et godt respektert medlem av Juventus-styret og en visepresident for klubben. Juventus er på besøk hos Tottenham i Champions League, oppgjøret på Juventus stadion endte 2 – 2.

Moi viste seg frem med scoring og assist mot City

Mohamed Elyounoussi scoret i den umulige bortekampen for Basel mot Manchester City. Laget vant 2-1, men det endte med 2-5 sammenlagt og exit fra Mesterligaen.

City valser over Basel

Manchester City var overlegen i bortemøtet med Basel.
Les mer om: