Nyheter om Manchester City


Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb

Pep Guardiola er i ferd med å ta Premier League tittelen på nytt med Manchester City, noe han har tenkt til å gjøre neste sesong også. – Den blå delen av Manchester virker uovervinnelige for øyeblikket, sist de ga fra seg poeng var 15 desember mot West Bromwich. Vi i Sporten.com akkurat som Manchester City manageren fatter ikke hvorfor en så talentfull spiller som Erling Braut Haaland med åpne øyene signerer med en agent som Mino Raiola.

Lautaro Martinez snakker ut om fremtiden

Barcelona har vært frempå, det samme har Real Madrid, Manchester United og Everton vært uten at det har skjedd noe. – Det nærmer seg sommeren og nytt overgangsvindu. – Trolig er Inter Milan spissen Lautaro Martinez klok av skade fra sist sommer og insisterer på han blir værende i klubben i lang tid. De som synes han var imponerende sist sesong er trolig enda mer imponert nå, han har banket inn 13 mål på 23 kamper i Serie A og dannet en dødelig duo sammen med Romelu Lukaku.

Manchester City med 20 strake

Selv på en middels dag fortsatte Manchester City sin enorme vinnerrekke. Midtstopperne scoret målene som ga 2-1 hjemme mot formsterke West Ham. Scoringene til Rúben Dias og John Stones utvidet Premier League-lederens stim til 20 seirer på rappen.

Stopperne reddet Manchester City: Seiersrekken fortsetter

«Én indre og vekk med dem!»
Les mer om:

Stopperne reddet Manchester City: Seiersrekken fortsetter

(Manchester City – West Ham 2–1) West Ham gjorde det de kunne for å stoppe serielederen, men det er ikke bare-bare. Pep Guardiola og Manchester City har nå vunnet 20 kamper på rad. Takket være midtstopperne Ruben Dias og John Stones, tøffer det lyseblå toget videre.

Klopp vil Liverpool endelig skal lande brasiliansk ving priset til 500 millioner

Det er opplest og vedtatt at Liverpool i år ikke klarer å forsvare sin Premier League tittel, for tiden ligger de 19.poeng bak ledende Manchester City. – Det tar man ikke igjen, spesielt ikke når City bare vinner. Manager Jürgen Klopp opplever at angrepet, som ikke har de skadeproblemene som du ser i forsvaret er langt mindre effektive enn før og sliter med nøyaktigheten. Vi vet allerede at Liverpool kommer til å gjøre betydelige investeringer i bakerste rekke i sommer, men flere medier peker på at angrepet også trenger å fikses på.

Guardiola inviterer Messi

19 kamper på rad med seier, dette etter en heller tam sesongstart. Hva er oppskriften til Manchester City, er det Pep Guardiolas magi som styrer? Etter seieren mot Gladbach kom City-manageren med en ærlig forklaring. Det er ikke første gang det snakkes om hvordan pengene styrer fotballen, men det kommer nærmere når en av verdens beste managere selv trekker frem påvirkingen av mucho dineros. Les: Dropper Real Madrid for mye større penger City surfer 10 poeng foran Manchester United, og har mer eller mindre fått motstanderne til å gi opp kampen om Premier League-titlen.

Ekspert tror Guardiolas historie er det eneste som kan stoppe City i Champions League

TV 2s eksperter ser på Manchester City som en klar finalekandidat, men tror Guardiolas historikk kan hjemsøke ham.

City med kontrollert seier

Borussia Mönchengladbach fikk det veldig tøft i første kamp mot Manchester City i mesterligaens åttendedelsfinale. Kampen ble spilt i Ungarn, men var regnet som hjemmekamp for tyskerne. De klarte ikke skape noe press eller noen sjanser på «bortelaget», og Pep Guardiolas mannskap fikk tidlig kampens første mål da Cancelo dro seg inn og slo et presist innlegg på hodet til Bernardo Silva, som stanget inn 1-0. Etter pause fortsatte City presset, og nok en gang fikk Cancelo stå upresset og prikke et innlegg til Bernardo Silva.

Praktscoring i City-seier

Manchester City med godt utgangspunkt i Champions League. Se scoringene her.

Manchester Citys totaldominans fortsetter – Silvas hodestyrke avgjorde

(Borussia Mönchengladbach – Manchester City 0–2) 173 centimeter på strømpelesten holder selv i hodeduell når man er så klok som Bernardo Silva.
Les mer om:

France Football: Mourinho har funnet midtstopper-redning

Tottenham fortsetter svalestupet ned Premier League-tabellen. Nå er det ingen forsvar i Premier League som trenger å føle seg knust etter å ha tapt mot Manchester City, men 3-0 tapet til Spurs viste igjen at forsvaret ikke er rigget for de største titlene. I midtforsvaret er det Davinson Sanchez som skal ha skapt hodebry for Mourinho. Det er France Football som hevder Tottenham-manageren jobber på som at han skal beholde jobben (har vel ikke noe valg). Dette har fått Tottenham til å sende signaler til Lille.

Merson: Null problem, Manchester United holder koken

Mersons spådom er like god som andre forståsegpåeres, men når disse tidligere fotballstjernene bruker tonn med egen erfaring fra Premier League-spill, i tillegg til at kommentatorene tross alt har som jobb å følge hver minste bevegelse hos klubbene, øker troverdigheten til en kar som Merson. Så da den tidligere Arsenal-stjerna ble spurt om topp-fire klubbene i Premier League når alt skal oppsumeres til våren, er det verdt å lytte. Les: Godkjent: Liverpool by får sin nye superstadion -Man City er inne, obviously, det er den enkle delen.

Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

- Middelmådig

Martin Ødegaard overbeviste ikke kritikerne i helgas oppgjør mot Manchester City.

Bekreftet: Joe Barton skal lede piratene

Det er vel ikke alle som husker Joe Barton, skal vi tro. Engelsmannen hadde en mildt sagt interessant bakgrunn som ungdom: I løpet av seks år var han innom Everton, Liverpool og Manchester City. Så startet den profesjonelle karrieren hos City i 2002 før det bar videre til Newcastle, QPR, Burnley og Rangers. Nå skal 38-åringen inn og lede en gjeng med pirater. Barton fikk sin første trenerjobb i 2018 hos Fleetwood, men forlot klubben i januar.

Brendan Rodgers fyker fra Klopp og gjengen

Nå er det på tide at noen tar Leicester og Brendan Rodgers på alvor. Aston Villa ligger etter i kampprogrammet og har faktisk mulighet til å kjempe helt opp til Everton, Liverpool og Chelsea på 40, 43 poeng.

Ødegaard og Arsenal slipper å sture

Vi har nesten blitt vant den siste uka at dommeren såvidt får sparket i gang Premier League-kamper før det smeller til med scoring. Denne gangen var det Raheem Sterling som trengte 2 minutter. Arsenal-supporterne lukket øynene og fryktet at søndagskvelden kom til å bli ekstremt pinefull. Men det endte bare med et «småpent» tap for London-klubben. Martin Ødegaard stilte fra start, men hadde en spesielt tøff dag mot Premier Leagues beste midtbane. Når City dro til med sin 17.

Anonym Ødegaard – Citys seiersrekke fortsetter

Martin Ødegaard (22) og Arsenal fikk en tøff dag på jobben mot Manchester City.

Pep Guardiola om Ødegaard: – Kjenner ham veldig godt

(Arsenal - Manchester City 0–1) Etter seieren mot Arsenal hyllet Manchester City-manager Pep Guardiola midtbaneankeret Fernandinho, som gjorde arbeidsforholdene svært vanskelige for Martin Ødegaard.

Ødegaard fra start i storkamp

Martin Ødegaard fikk tillit fra start i Arsenals hjemmekamp mot den suverene serielederen, Manchester City. Arsenal fikk seg en skikkelig kalddusj allerede før kampen var to minutter gammel. Raheem Sterling skaffet seg rom i feltet og kunne enkelt stusse et innlegg fra Riyad Mahrez i mål. Etter å ha vært rystet i åpningsminuttene, så kom Arsenal mer og mer med i kampen. Men verken Ødegaard eller noen av de andre Arsenal-spillerne klarte å finne vegen til mål. Ødegaard ble byttet ut i det 74. minutt. Heller ikke City scoret flere ganger og dermed vant de himmelblå fra Manchester 1–0.

Vi fulgte: Manchester City kan ta sin 13. strake seier

Ny måling: Listhaug skremmer vekk flere enn hun lokker til Frp som partileder
Les mer om:

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

Pep og Ole kjemper om Harry Kane! Koster 1,7 milliarder

Hvis Tottenham selger Harry Kane har de råd til å sparke manager Jose Mourinho. – Vi aner ikke om det er strategien, men i dag skriver Daily Mail at både den blå og røde delen av Manchester ønsker seg den meget suksessrike spisse. År etter år har han vært helt i toppen av Europas toppscorerliste, denne sesongen intet unntak, så langt har det blitt 21 mål og 14 assist på 32 kamper.

City slo Everton og satte seiersrekord

Manchester City malte Everton i stykker og vant 3-1 i en tøff bortekamp i Premier League onsdag kveld. Dermed har serielederen vunnet ti strake kamper i 2021.