Nyheter om Manchester City


David Beckham vil hente ikke mindre enn to Manchester City stjerner

Snart er Manchester United legende David Beckham i ferd med å få realisert sin drøm om en egen fotballklubb i MLS. Som president og hovedeier av Inter Miami jobber han for fult å gjøre laget klart for årets sesong. Inter Miami har kontaktet Sergio Agüero for å få til en overgang. The Sun skriver at de også ønsker å hente David Silva som er på utgående kontrakt i Manchester City.

Verdens verste diktatur kjøper Premier League klubb

At Newcastle United er til salgs er definitivt ikke noe nytt, klubbens eier Mike Ashley har forsøkt i en årrekke, men ikke fått de fire milliardene han krever. De eneste som er aktuelle for å kjøpe en klubb for så mye penger har vist seg å være diktaturer med ledet av fundamentalister.

Guardiola: Her er min beste straffeskytter

Gang etter gang har Manchester City bommet på straffespark. Pep Guardiola har avslørt hvem han mener er hans beste straffeskytter.
Les mer om:

Leeds mer offensive på overgangsmarkedet

Leeds har måttet spille defensivt på overgangsmarkedet og jobbet hardt med å holde på sine beste spillere i en storm av forslag. Nå kan de presentere en meget spennende signering som viser at klubben fortsatt har ambisjoner om en retur til Premier League. Leeds United har presentert den unge vingen Ian Poveda fra Manchester City. – Det blir vinterens andre signering.

Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong

Januar er ikke over enda og Liverpool er ikke bare på vei til å vinne Premier League, de kommer til å gjøre det historisk tidlig. Det sier mye når de allerede nå har gått forbi Manchester Uniteds totalt poengsum fra sist sesong. Liverpool forlenget sin uovervinnelige Premier League-sesong med en 2-1-seier mot Wolverhampton Wanderers torsdag kveld. – En seier som satt langt inne, men de vant. Tidlig mål fra Jordan Henderson og sent seiersmål av Roberto Firmino etter Raul Jimenez utligning sørget nok en gang for at Liverpool kunne kreve alle tre poengene.

Skjønner krisen er stor når de seriøst vil hente tilbake Carlos Tevez

Det ser ut til at manager Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten Marcus Rashford ganske lenge ennå, alarmklokkene har gått for lenge siden på Old Trafford og Manchester United er på desperat søken etter en midlertidig erstatter i angrepet. Tuttosport, skriver at United seriøst vurderer å bringe Carlos Tevez tilbake til Old Trafford på en kort avtale. Les: Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent Den nå 35 år gamle spissen spiller for tiden i Boca Juniors og har kontrakt utløp i sommer, så å kjøpe argentineren nå vil være en billig løsning.

Strømsgodset tjener ingenting på Hannover overgang

Det er lett å se at 2019 ikke var noe godt år for Drammensklubben, Strømsgodset, selv om det i og for seg endte godt på riktig side av nedrykksstreken. I sommer hentet de den danske keeperen Martin Hansen som sist spilte for Basel og ga han en kortsiktig kontrakt ut sesongen. Den 29 år gamle keeperen som «gikk i skole» hos Liverpool er nå klar for den tyske 2.Bundesligaklubben Hannover.

Kraftving Adama Traore ønsket tilbake i La Liga

Wolverhampton Wanderers-vingen Adama Traore sier at han en dag vil returnere til La Liga for å spille for en av Spanias store to. 23-åringen, som har blitt en sentral spiller for Nuno Espirito Santos team etter å ha foredlet spillet sitt denne sesongen etter en million timer på helsestudio, kom opprinnelig gjennom Barcelonas berømte La Masia-akademi.

Leeds vil styrke midtbanen med norsk talent

Det er få klubber som har flere følgere enn Leeds i Norge, så det er litt naturlig at klubben også ser i retning av oss når de ønsker å finne talenter. -Etter Marcelo Bielsa overtok som manager har fans fått mer å glede seg over enn minner om gammel storhet. – I år, som i fjor kjemper de om opprykk til Premier League. Emil Bohinen sønn av tidligere landslagsspiller og Englands proff Lars Bohinen har først blitt lagt merke til på grunn av navnet, men så etterhvert har prestasjonene snakket for seg selv.

Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann

I en Premier League-runde med flere dramatiske overtidsscoringer tok byderbyet mellom Chelsea og Arsenal kaka da gjestene berget 2-2 med ti mann i en time.

Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann

I en Premier League-runde med flere dramatiske overtidsscoringer tok byderbyet mellom Chelsea og Arsenal kaka da gjestene berget 2-2 med ti mann i en time.

Agüero ga Manchester City tre poeng, Arsenal fikk uavgjort med ti mann

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City 1-0-seier borte mot Sheffield United.
Les mer om:

Agüero ga Manchester City tre poeng

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City 1-0-seier borte mot Sheffield United.
Les mer om:

Agüero trengte bare fem minutter på å berge Manchester City

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City tre nye poeng.
Les mer om:

Agüero trengte bare fem minutter på å berge Manchester City

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City tre nye poeng.
Les mer om:

Tilbake på vinnersporet

Innbytter Sergio Agüero hadde vært på banen drøyt fem minutter da han satte inn målet som ga Manchester City 1-0-seier borte mot Sheffield United.
Les mer om:

City sleit seg til siger

Sergio Agüero scora fire minutt etter at han blei bytta inn og sikra Manchester City 1-0 borte mot Sheffield United. Tidlegare hadde Gabriel Jesus brent straffe for City. I botnen tok Aston Villa og Bournemouth viktige sigrar med høvesvis 2-1 over Watford og 3-1 over Brighton. Villas sigersmål kom fem minutt på overtid. Newcastle scora to mål på under eitt minutt langt inne i overtida og sikra 2-2 mot Everton. Southampton slo Carystal Palace 2-0 i Londnon. I kveldens siste kamp blei det 2-2 mellom Chelsea og Arsenal, etter at Arsenal utlikna to gonger.

Brennhet Agüero kom inn og reddet City fra nytt poengtap

(Sheffield United - Manchester City 0–1) Den argentinske spissen har nå seks scoringer på sine tre siste kamper.
Les mer om:

Agüero matchvinner for City

Sergio Agüero ordnet 1-0-seier da Manchester City slet mot Sheffield United. Argentineren brukte bare fem minutter etter å ha blitt byttet inn med å sette kampens eneste scoring.
Les mer om:

Bekreftet: Inter har sendt bud sendt til London

Antonio Conte vil ha superdansken på banen allerede på søndag. Nå starter kappløpet. For det er et skikkelig kappløp i Serie A og i forhandlingene om Eriksen. Juventus har fått litt fart foran Inter på toppen av tabellen, mens Tottenham og Inter må bli bestevenner i forhandlingene før januar-vinduet smekkes igjen. Les: Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av Nå har Inter i det minste somlet seg til å sette igang prosessen for alvor. – Christian Eriksen er en viktig spiller.

Conte falt fire poeng bak Juventus – MÅ ha Premier League-stjernen

Nå tror vi ikke godeste Antonio er av den desperate typen, men for hvert poeng Inter mister til Juventus ødelegger drømmen om den totale oppreisingen etter Chelsea-traumet. Conte skal vinne Serie A og vise verden at han fortsatt ruver.

Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av

20 år gamle Alessandro Bastoni har imponert mye for Inter Milan denne sesongen, og han har til og med blitt foretrukket over profilen til Diego Godin ved flere anledninger. – Inter Milan manager Antionio Conte har vært klar på at 20 åringen er en del av lagets fremtid og er positivt overrasket og imponert over hvor fort Bastoni har blitt god. Flere av Europas største klubber har reagert og ifølge Mundo Deportivo har Barcelona tilbudt stopperen, men Inter har sagt nei takk. – Så prøvde Barcelona enda en gang.

Salah nekter å la denne muligheten gå fra seg

Liverpool er etter litt over halvspilt sesong like dominerende som Manchester City var for to sesonger siden.

PSG vasker unna all konkurranse på knallsterk forsvarsspiller med mirakellønn

Paris Saint-Germain kommer med et enormt kontraktstilbud til Napoli-midtbacken Kalidou Koulibaly, bare noen dager etter at alle rapporter antydet at Manchester United hadde sagt ja til å signere ham. Koulibaly er en av de sterkeste forsvarsspillerne i verden, noe som fører til regelmessige forbindelser bort fra Napoli – Ryktene økte i omfang etter det ble klart at det italienske laget kommer til å gå glipp av Champions League-fotball neste sesong. Senegals landslagsstjerne har vært på Manchester Uniteds radar i flere år, og disse koblingene så ut til å nå et høydepunkt på tirsdag da en

«Sorry, 12 mål i Tyrkia er ikke det samme som 12 mål i Premier League»

Den 72 år gamle Crystal Palace manageren Roy Hodgson har både fullstendig rett og fryktelig feil på en gang. – I dag var laget på besøkt på Etihad Stadion og spilte 2 -2 mot Manchester City. Med de sørget han for at Liverpool med 99% sjanse for å ikke feile kan begynne å feire seriemesterskapet. Det er en Crystal Palace spiller som Manchester City manager Pep Guardiola syntes det var dumt de ikke klarte stoppe, Wilfried Zaha. -Vi i Norge tror det hadde vært lurt om Pep i tillegg kunne hatt Alexander Sørloth å bekymre seg for, men han er og bøtter inn mål i Tyrkia.