Nyheter om Manchester City


«Jeg hadde satt Neymar på benken!»

Neymar er tilbake, men flere av oss satt igjen med en litt flau smak i munnen etter åpningskampen der superstjernen brukte det meste av energien på alt annet enn å vise oss briljant fotball.

Bayern München gir Manchester United og City signalet de har ventet på

Den 1,92 meter høye midtstopperen er lett å få øye på. Tysklands og Bayern Münchens stjerne har gjort arbeidsdagen vanskelig for mang en angrepsspillere. Nå har en fugl kvitret om at 29-åringen er på vei ut. Ifølge tyske Bild har Bayern München gjort det klart at de er villige til å ta imot bud på Boateng, som har spilt syv år for Bundesliga-klubben. Ruver i midtforsvaret. Boateng hadde en gjestevisitt i England i 2010 med spill for Manchester City, og nå åpnes det for en retur til Premier League. Ifølge Bild forsøkte Manchester United å signere Boateng forrige sommer.

Frister Crystal Palace-spilleren med 200 000 kroner ekstra

Tottenham fikk med seg hvilken rolle Wilfried Zaha spilte da Crystal Palace med nød og neppe ungikk nedrykk. Alexander Sørloths klubb gjør nå alt for å hindre Pochettino å snappe til seg den kommende storspilleren. For det er ingen tvil om at Zaha har mer å gå på.

Ligue 1-klubben hamstrer Barcelona-talenter

Barcelona har sin egen talentfabrikk. Eksemplene er mange på egenproduserte spillere som den katalanske klubben løfter opp og frem mot stjernestatus. Monaco har skjønt at den spanske klubben har god teft når det gjelder å oppdage talentene, og står klare for å friste med en tilværelse i fyrstedømmet. Da Robert Navarro fylte 16 år kunne han bli kontaktet av andre klubber.

Manchester Citys første signering i sommer er klar

Det har vært mange runder om Jorginho. Den brasiliansk-fødte italieneren kom til Napoli i 2014.  Siden den gang har flere Premier League-klubber satt seg på gjerdet for å vente på at midtbanespilleren skal bli ledig. Nå skal City ha vunnet denne kampen. Jorginho spilte for Verona da han ble hentet til Napoli for fire år siden.

Fikk nei i første runde, nå økes budet

Flere kilder hevder Napoli øker sitt bud på Real Betis midtbanespiller Fabian Ruiz, og kan møte prisbeløpet på 30 millioner euro. – En ting som er helt sikkert, når en klubb ansetter Carlo Ancelotti som manager må de regne med å måtte bruke mye mer penger på spillere. Den 22-åringen er sett på som den ideelle erstatningen til Jorginho, som alle regner med er Manchester City spiller snart. Ifølge Sky Sport Italia, La Gazzetta dello Sport og Sportitalia, har Napoli besluttet å presse på for Fabian Ruiz.

Arsenal – Manchester City i Premier League-åpningen

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. «Gunners» åpner hjemme mot Manchester City og besøker Chelsea i 2. runde.

Premier League: Se hvem ditt favorittlag skal møte i serieåpningen

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. "Gunners" åpner hjemme mot Manchester City. I 2. runde tar Arsenal turen til Chelsea.

Tøff start for Wenger sin arvtakar

«Nye Arsenal» møter dei regjerande seriemeistrane Manchester City i første serierunde i Premier League.

Premier League-terminlisten klar

Arsenal får en brutal start på Premier League-sesongen. Laget åpner hjemme mot Manchester City 11. august og besøker Chelsea i 2. runde. Se hele oppsettet på tv2.no.

Slik spilles Premier League 2018/19: Gigantoppgjør i første runde

Terminlisten for Premier League-sesongen 2018/19 er her, og det lukter svidd av sesongstarten. Allerede i første runde møtes Arsenal og Manchester City, mens de norske landslagskollegaene Stefan Johansen og Alexander Sørloth også møtes til dyst.

Manchester City møter Arsenal i serieåpningen - marerittåpning for Emery

Vi får en skikkelig storkamp allerede i første serierunde. Arsenals nye manager Unai Emery får en svært tøff start i engelsk fotball.

Villige til å vurdere bud på Jerome Boateng

Karl-Heinz Rummenigge har for å imøtekomme Jerome Boateng sitt ønske om en endring at Bayern München er klar til å vurdere de tilbud som måtte komme. Bayern Münchens Jerome Boateng fortalte for en måned siden at han fortsatt har lyst til å prøve seg i utlandet, det sitter fortsatt litt skuffelse igjen i kroppen etter bomturen til Manchester City i 2010. Les: Her er 11 tyske spillere som skal vinne VM-tittelen Flere store klubber har visstnok vist interesse og Bayern München formann Karl-Heinz Rummenigge, sa onsdag at klubben ikke vil stå i veien for Boatengs ønsker. «Hans tanker om å forlate B

Manchester United danker ut City

Manchester City gruste byrivalen i Premier League. Selv om Mourinho kjempet seg til en sterk andreplass foran Tottenham, må det ha svidd skikkelig å se City 19 poeng foran seg ved sesongslutt. Men når det gjelder driften av klubben, plasserer United City langt bak seg. Vi hører stadig om oljepengene som sprøytes inn hos City gjennom sine arabiske eiere.

Manchester City bryter av forhandlingene med Raheem Sterling

Den tidligere Liverpool-spilleren Raheem Sterling har lagt tilbake sin beste sesong ever, men Manchester City avventer med å binde den engelske landslagsspilleren til klubben.

Swansea har hentet rette mann for retur til Premier League

Hvis jeg noen gang møter Graham Potter skal jeg spørre om han også har tryllestav, jeg er rimelig sikker på at jeg blir en første med en Harry Potter spøk. – Nesten verdt turen til Swansea hvor han er ny manager og Liberty stadion bare det.  En ting som er helt sikkert Graham Potter er en ekte trollmann, han kom til den svenske bakgårdsklubben Östersund 2011, den gangen hadde de knapt vært borti en ball og kavet nede på fjerde nivå.

Blomstret opp under David Moyes ønsket av Manchester United

Det var en heller skuffende sesong for West Ham ihvertfall helt til Slaven Bilic fikk sparken og ble byttet ut med David Moyes. For Marko Arnautovic som kom til klubben fra Stoke i fjor var managerbyttet veldig bra. Moyes flyttet han fra ving til spissplass og da løsnet det.  Det faktum har David Moyes sin tidligere arbeidsgiver Manchester United fått med seg.

Manchester City byr 88 millioner pund og er lovet et kjapt svar

Manchester City byr nesten en milliard kroner for Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. – Klubben vil helst slippe å selge til en konkurrent i La Liga. Atletico Madrid manager Diego Simeone har lenge sagt at Barcelona ikke er å foretrekke og prøver å styre Griezmann i retning av Premier League.  Det er liten tvil om at den franske superstjernen er en av de beste angrepsspillerne i verden, han har tidligere sagt at han vil ha et svar klart på hva han gjør til høsten før VM er igang.

Leieavtalen fra Manchester City blir permament

Shakhtar Donetsk har angriperen Olanrewaju Kayode på en leieavtale fra Manchester City.

Aguero håper i det lengste på å få en verdig avslutning i City

Ikke uventet har det gått rykter om at Manchester Citys mestscorende spiller skifter klubb. Aguero begynner å bli en voksen mann og har oppnådd mye med den engelske klubben. Ateltico Madrid har også vært på banen for å hente argentineren hjem, men nå kommer 30-åringen med bekreftelsen på at er ting egentlig er helt ålreit der han befinner seg. Les: Aguero har lagt planene – tror han Kontrakten med City løper først ut i 2020, men kontakten fra gamleklubben Atletico Madrid har vært reell og gitt ryktene ben å løpe på. Les: La Liga-klubb skal teste Aguero -Det er rykter hvert år.

Pochettino får det ikke som han vil

Tottenham har vært intense i sin interesse for Crystal Palace-spilleren Wilfried Zaha. Men nå ser det ut til at Crystal Palace har mistet all kontakt med virkeligheten. Ifølge Tottenham. Tottenham har gitt uforbeholden støtte til Pochettino, og skal gi treneren mulighetene til et høyt aktivitetsnivå på overgangsmarkedet. For Pochettino har Zaha stått høyt oppe på listen. Palace-vingen har spilt glimrende denne sesongen og var avgjørende for at klubben beholdt plassen i Premier League.

Skal få Eliteserie-klubben opp av hengemyra

Tor Ole Skullerud pakket bagen og forlot Strømsgodset på onsdag. Avgjørelse om ny trener skal allerede være tatt, noen få timer senere. Strømsgodset har hatt en trøblete sesongstart, Ikke tvil om det.

Manchester City gidder ikke å vente på trege italienere

Manchester City og Napoli har fortsatt en vei å gå for å nå enighet om overgang for Jorginho. Nå begynner Guardiola å bli lei, og har blinket ut to mulige alternativer til den italienske landslagsspilleren.  Ifølge Sky Sports vurderer nå City to alternativer, hvis Jorginho-overgangen går i vasken. Mario Lemina fra Southampton. Mario Lemina. (foto: premier league) Mateo Kovacic fra Real Madrid. Forsvinner ut døra sammen med Zidane?

UEFA straffer Guardiola

Manchester City må greie seg uten Pep Guardiola i høstens første Champoins League-oppgjør.
Les mer om:

Slettes ikke sikkert det blir Liverpool

Den 24 år gamle franske angrepsspilleren Nabil Fekir har lenge vært linket til Liverpool, men nå har agent Jean-Pierre Bernes øynet mulighet for å cashe inn ekstra ved at han er en del av et knallsterkt fransk VM lag.   Agenten prøver å vente dem ut ved å komme presentere flere interessenter. Les: «Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger» Nabil Fekir er langt fra så nær et trekk til Liverpool, som flere medier har skrevet, og den offensive spilleren har andre tilhengere, sier hans agent.