Nyheter om Manchester City


Dortmund klare for å selge Bellingham

Jude Bellingham er kanskje verdens mest ettertraktede tenåring. Borussia Dortmund-talentet kommer ikke til å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Den unge engelske landslagsspilleren, som har sett lagkameraten Erling Haaland flytte til Man City, bekreftet nylig at han vil spille foran den «gule veggen» også i 2022-23-sesongen. LES: Manchester City henter tilbake Maresca «Jeg ser virkelig frem til neste sesong,» sa Bellingham til Ruhr Nachrichten. «Jeg gleder meg til det endelig begynner.

Manchester City henter tilbake Maresca

En viktig brikke på plass hos Pep Guardiola foran neste sesong. Manchester City har sikret Enzo Maresca til å bli Pep Guardiolas nye assistenttrener. Det er nå inngått en avtale for at 42-åringen skal returnere til City hvor han hadde ansvaret for klubbens utviklingslag i 2020. LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt Premier League-mesterne måtte imidlertid jobbe hardt for å overbevise Maresca, da han hadde en rekke tilbud fra hele Europa, til tross for at fikk sparken i Parma i november i fjor. Manchester City bolster coaching staff by securing Enzo Maresca to serve as

Toulouse spør folk på gata: – Kjenner du til denne personen Kjetil?

Det er ikke vanskelig å tenke seg svaret på den franske Ligue 1-klubben Toulouse sin anket på gata. – Svaret er nei, men det har de tenkt til å gjøre noe med. Vålerenga sin førstekeeper Kjetil Haug er solgt uten at pris er oppgitt, til Oslo klubben sine hjemmesider bekrefter. «Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om. Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien.

Chelsea i samtaler med to City-spillere!

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli. Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake. LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån.

Leeds i samtaler med Phillips-erstattere

Leeds har startet samtaler med potensielle erstattere for Kalvin Phillips som er så godt som klar for Manchester City. Den engelske midtbanespilleren Phillips forventes å bli enige med City neste uke etter at Leeds sluttførte en avtale på 45 millioner pund med Premier League-mesterne, og etterlater de hvite med et betydelig hull å fylle før sesongen 2022/23. SISTE: Klubb-legende forlater Chelsea Leeds skal ha startet forhandlinger med både RB Leipzigs Tyler Adams og RB Salzburg midtbanespiller Mohamed Camara. Kalvin Phillips takker for seg i Leeds Amerikanske Adams, som jobbet

Først enig med Manchester City og nå også med Gabriel Jesus

Det går veien! – Arsenal skal være snublende i nær til å hente Gabriel Jesus til klubben fra Manchester City. Det er mer spilletid som har satt i gang hele prosessen med klubbytte. For noen dager siden ble Arsenal enig om en pris for den 25 år gamle angriperen og nå i følge The Guardian er en femårig avtale på plass. Les: The Telegraph. Barcelona har akseptert gigantbud på Frenkie de Jong Kjenner sine nye sjefer svært godt Arsenals sports direktør, brasilianske Edu, samt manager, Mikel Arteta, begge har vært svært viktige for Jesus sitt valg.

Sjokksamtaler! Ønsket om å forlate Manchester United er ikke lenger bare tomme ord

Vi vet at ingen er fornøyde med situasjonen i Manchester United om dagen, planen var at Ralf Rangnick skulle leverer et ferdig glanspolert lag pakket inn i silkepapir til innkommende manager Erik ten Hag. – Slik ble det ikke. Den største stjernen på Old Trafford Cristiano Ronaldo er frustrert og det er Bruno Fernandes også. Cristiano Ronaldos agent har vært i møte med den nye Chelsea-eieren amerikanske Todd Boehly med diskusjoner om en mulig overgang.

Game over: Manchester United nok en gang henvist til tribunen i kampen om toppmål

Det var en periode engelsk media hadde begynt å forberede seg til den engelske landslagsspiller Kalvin Phillips skulle gå ut på Old Trafford for de første bildene i United-drakt. De siste månedene med kaos på sidelinjen, på kamparenaen og på styrerommet har likevel sett ut til å dempe Phillips sin entusiasme for å dra på den røde drakta. Ifølge The Athletic er det ikke selve byen som har fått 26-åringen til å tvile. For det blir Manchester.

Nå gjenstår det bare å finpusse betingelser før Gabriel Jesus er Arsenal spiller

For noen dager siden hadde folkene til Gabriel Jesus og Arsenal den gode samtalen og ble i prinsipp enige om de personlige betingelsene. – Det var da en liten hake, hvis overgangen fra Manchester City ble fryktelig dyr ville det måtte gjenspeiles i den personlige avtalen. Etter tøffe forhandlinger har Arsenal og Manchester City har blitt enige om en pris for Gabriel Jesus på 45 millioner euro.

Null stress for Manchester City å gjøre det Manchester United ikke klarte

Manchester City har signert et av Manchester United sine definitive sommer mål Kalvin Phillips fra Leeds. – Og det, i følge rapportene fra England helt uten stress. Det er ganske rått egentlig av de regjerende seriemestrene som i løpet av få år har gått fra å være lillebror i Manchester til nå å være en av de aller største klubbene i verden.

Medier: Manchester City og Leeds enige om overgang for Phillips

Midtbanemann Kalvin Phillips ser ut til å signere for Manchester City. Seriemesterne og Leeds er enig om betingelsene, skriver flere engelske medier. Sky Sports skriver at klubbene er enige om en overgangssum på mellom 45 og 50 millioner pund, i underkant av 600 millioner kroner.

Zinckernagel har signert med seriemester!

Det har vært litt av en reise de siste sesongene for Philip Zinckernagel. Bodø/Glimt som springbrett inn i engelsk fotball, opprykk til Premier League, retur til Championship på utleie til Nottingham Forest, bidragsyter til at skogvokterne rykket opp for første gang på 23 år. Så kom beskjeden om at han skulle tilbake til Watford og Championship. Den danske vingen var ikke tent på nok en runde, og har de siste ukene jobbet med en overgang. Watford Observer skrev Watford ikke aktivt jobbt med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen.

Torgeir Børven ble for dyr

Vålerenga som virkelig sliter i årets Eliteserie har prøvd å hente tilbake Gaziantep-spiss Torgeir Børven, men som sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet det blir ingen retur. «Det går på kontrakten hans og økonomi. Vi har en grense vi også, og vi går ikke over den. Sånn situasjonen er nå, er det uaktuelt for oss. Da må de i så fall komme tilbake til oss. Vi kommer ikke tilbake til dem» Oslo klubben hadde virkelig trengt en som vet hvor målet står, denne sesongen har vært et trist skue.

Kicker: Manchester City henter ny andrekeeper fra Bundesliga

I en klubb som Manchester City der hver sesong de siste årene har startet med en reell mulighet til å ta The Quadruple, teller førstekeeperen ekstremt mye. Guardiola har sin Ederson, som siden 2017 har skapt en ro blant City-spillerne som har vissheten om at de har en av verdens mest solide keepere bak seg. Selv om brasilianeren bare har misset 9 kamper på grunn av skade i løpet av årene, er kampprogrammet hos City så ekstremt tett at andrekeeperen også kan spille en avgjørende rolle for klubben med ambisjoner om å være best i alt.

Nok en dårlig nyhet for Manchester United!

24-åringen hadde blitt koblet til en rekke klubber, inkludert Chelsea og Manchester United, men har valgt å forplikte seg til Bundesliga-klubben. RB Leipzig-spissen Christopher Nkunku har signert en toårig kontraktsforlengelse som varer til 2026 med den tyske klubben. SISTE: Manchester City veldig nær ny signering Nkunku ble kåret til sesongens Bundesliga-spiller og hjalp Leipzig med å vinne den tyske cupen i mai. «Jeg er glad for å fortsette å bruke RB Leipzig-drakten,» sa han. Christopher Nkundu «Etter vår store prestasjon med å vinne DFB-Pokalen (tysk cup), forble det kla

Manchester City veldig nær ny signering

City har blitt enige om de personlige betingelsene med forsvarsspilleren. Og er sluttforhandlinger med Brighton om en overgangssum for Marc Cucurella, melder Football Insider. SISTE: Xavi har bedt styret om et siste forsøk for en fornyelse Venstrebacken, 23, har akseptert Citys kontraktstilbud og gjort det klart at han ønsker å slutte til Premier League-mesterne.

Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

Sadio Mane fikk seks år i klubben som del av Jürgen Klopps angrepshorde, 120 scoringer og 48 assists i en periode der de største trofeene endelig ble busset gjennom Liverpools rød-dekkede gater. Spilleren som tok posisjonen Klopp pekte på. I den siste sesongen ble det 30 kamper som venstreving, 18 som senterforward og 3 som høyreving.

Vinicius sier nei takk til 400 millioner i året

Tilbudet som Paris Saint-Germain svært offentlig har gitt til Real Madrid sin kommende superstjerne Vinícius Júnior rett etter La Liga gikk til rettslige skritt for å få stanset forlengelsen av kontrakten til Kylian Mbappe og Erling Braut Haalands overgang til Manchester City, kan være en ikke kødd med oss melding til president Florentino Pérez. 21 år gamle Vinicius har som de fleste andre brasilianere et mye lengre navn, Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior har mottatt et tilbud på 40 millioner euro i årslønn noe som tilsvarer omtrent 400 millioner kroner.

Stortalent var på vei til Manchester United helt til Patrick Vieira ringte

Manchester United har ikke lenger noen legender på trenersiden eller administrasjonen. Stortalent Malcolm Ebiowei kom fra Rangers til Derby i 2019 og blomstret opp under Manchester United legende Wayne Rooney sin ledelse. – Det ble imidlertid umulig å fortsette Derby som rykket ned til League One etter poengtrekk. Wayne Rooney pekte på Manchester United og skal ha tatt noen telefoner på vegne av den 18 år gamle lynraske høyrevingen.

Leeds har mottatt første bud på stjernespiller!

Premier League-klubb har lagt inn et bud på Leeds United-spiller Raphinha. Det er Arsenal og Arteta som har lagt inn det første formelle tilbudet Leeds har mottatt på brasilianeren, som scoret 11 Premier League-mål forrige sesong. BBC skriver imidlertid at tilbudet er langt under Leeds sin prisantydning og vil garantert bli avvist. SISTE: Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid 25-åringen, som kom til Leeds fra Rennes i 2020, har tiltrukket seg interesse fra en rekke klubber i Premier League og i utlandet. Han skal foretrekke å slutte seg til Barcelona som også er interess

Kaster seg inn i kampen om Sterling!

Mye tyder på at Raheem Sterlings dager i Manchester City er over, og flere storklubber er interessert. Etter å ha gått glipp av Mbappe, som blir værende i PSG, har Champions League-finalistene gått videre på listen, og neste mål holder til i Manchester. Real Madrid ønsker å signere Raheem Sterling denne sommeren i en avtale på 50 millioner pund. I helgen kom det rapporter fra England om at Chelsea vil hente inn Sterling nå som Lukaku drar tilbake til Italia.

Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer. Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Tviler på drøy spådom: - Utopisk

Det virker nesten utenkelig at Erling Braut Haaland (21) ikke blir en suksess i Manchester City. Er det i det hele tatt noe som kan gå galt?

Carlos Tévez lander sin første trenerjobb

For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie. Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket.

Ajax avviser bud på stusselige 350 millioner

Ofte synes vi Ajax er litt for stram i strikken og krever for mye for å la en spiller gå. – Det er ikke tilfelle denne gangen. Når man ser hvilken enorm snuoperasjon 27 år gamle Sébastien Haller har gjennomført i den nederlandske klubben siden han kom med halen mellom beina fra West Ham er vi enige han er verdt mer enn stusselige 350 millioner. Det sier seg selv at når du har 34 mål på 42 kamper i Ajax-trøya forrige sesong så har man høy verdi. Eredivisie er ikke verdens tøffeste liga, men den er tøff nok for å skille klinten fra hveten.