Nyheter om Manchester City


Willian «drømmer om» Liverpool

Kontrakten til Willian løper ut til sommeren, og ingen vet helt hva det blir til når fotballen en gang sparkes igang igjen. Hva han mener om betydningen av kontinuitet er hvertfall tydelig, og burde si noe om valget videre. Og med kontinuitet mener Chelsea-spilleren en managers mulighet til å jobbe langsiktig med å bygge opp et lag. Les: Er så bunnsolide at Manchester United går mot strømmen -Jeg tror kontinuitet er hemmeligheten bak Liverpools suksess. Manageren har vært i klubben i nesten fem år. Når du har kontinuitet, så kan du vinne titler.

Express: Selger Paul Pogba for å finansiere midtbanegeneral

Barcelona har prøvd å friste med en milliard, Manchester City også, men Atletico Madrid har ikke latt seg friste til å selge midtbanespiller Saul Niguez. Manchester United har tidligere meldt interesse for Atletico Madrid-profilen Saul Niguez, og interessen er mer enn intakt. Express skriver at Manchester United sjef Ed Woodard mener at han er verdt utkjøpsklausulen på 1,4 milliarder kroner.

Dette kan ikke bety annet enn at Harry Kane er ferdig hos Tottenham

Ingenting er avgjort i disse virustider, men når en av Englands største fotballprofiler selv går ut med meldingen om at han ikke vet om han blir hos Spurs, da er han for oss ferdig hos London-klubben. Kanskje litt bombastisk tolkning av Kanes uttalelser, men når han ordlegger seg på denne måten, jobbes det trolig mentalt allerede med en vei videre utenfor London. Hør selv og vurder, da han fikk spørsmålet av Jamie Redknapp hos Sky Sports om han fortsetter hos Tottenham. Les: Liverpools eiere sultne på flere klubber Det er en av tingene jeg ikke kan si ja, eller nei til.

Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse

Manchester City er overbevist om at Arsenal jobber aktivt med at klubbens europeiske forbud opprettholdes hvis Covid-19 pandemien forhindrer behandlingen av deres anke. Sunday Mirror melder at City-sjef Ferran Soriano mener at Arsenal har sendt en appell til domstolen for voldgift for sport for å sikre at Pep Guardiolas menn ikke spiller i Europa neste sesong. Les: Kan tvinges til å velge Arsenal Ingen lojalitet å spore Tilsynelatende sjefene på Etihad «fått informasjon fra en rekke pålitelige kilder» om at det var Gunners som overbeviste 8 andre Premier League klubber om at Manc

City sitter ikke og ser på United henter en av Europas beste spisser

Manchester City vil signere Lautaro Martinez som langsiktige etterfølgeren til Sergio Aguero – men han vil heller spille sammen med opp en annen argentinsk landsmann. Det er ifølge Tuttoport, som bringer den siste oppdateringen om fremtiden til Inter Milan-spissen hvis navn ligger på alles lepper i Italia. Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané Martinez hyppige nettkjenninger denne sesongen har vært en sentral del av Inter (om enn falmende) kamp om Serie A tittelen.

Ingen byttehandel med Leroy Sané

Bayern München har jobbet lenge med tilretteleggingen av Sanés retur til Bundesliga.

Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek

Sky Sports hevder at Ighalos kinesiske arbeidsgiver har gjort klart en tilbud om forlengelse med vanvittige 5 millioner kroner i ukelønn på bordet. Vi har sett noe av hva nigerianeren kan prestere, men hva er det egentlig med denne spilleren? Den tidligere Manchester City-trener Wayne Richardson kan fortelle oss mer.

Stephan El Shaarawy savner Italia

Stephan El Shaarawy flørter med ideen om et comeback til italiensk fotball.

Avviser Manchester City, vil heller til Real Madrid eller Barcelona

David Alaba har avvist Manchester City til tross for at hans agent og far ønsker det, han vil heller følge sin drøm og reise til Spania.

Personlig genistrek å forlate Liverpool

Han har blitt kalt grisk og verre ting etter at han valgte bort Anfield for Manchester City. Den tidligere Liverpool-manageren mener valget var gjennomtenkt og riktig. Ikke ofte vi hører en manager forsvare spillere som melder overgang til fotballfienden, men Brendan Rodgers har fått ting på avstand siden 2015. Overgangen til City på rundt 630 millioner kroner slo alle rekorder for engelske spillere.

Kan tenke seg noe nytt etter 372 kamper for Bayern München

David Alaba har spilt så å si hele sin seniorkarriere i Bayern München, men sommeren 2021 går hans kontrakt ut. Den 27 år gamle forsvarsspilleren er usikker på hva fremtiden bringer. Barcelona, ​​Real Madrid og Manchester City har i det siste blitt nevnt som mulige destinasjoner for østerrikeren. – Til GQ forteller David Alaba han kan være åpen for noe nytt: «Jeg har det veldig bra i München, men liker å prøve noe annet. Enten jeg gjør det eller ikke, vil vi finne ut av det på et senere tidspunkt.

«Hele» Premier League ute etter 18 år gammel Bundesligadebutant

Schalke 04 har det med å utvikle talenter som i stor grad beveger seg i retning av Bayern München. – Mange Premier League klubber synes det er urettferdig at den tyske storklubben skal være alene om å ha et «talentsugerør» inn til Schalke. Schalke som er ekstremt flinke til å utvikle talenter er tilsvarende dårlig til å inngå gode kontrakter. – Også denne gangen har de, til tross for å faktisk ha husket å sette inn en utkjøpsklausul nok en gang «tabbet» seg ut.

Liverpool er klare til å ta imot Raheem Sterling

Det var sårt for Liverpool fans da Raheem Sterling forlot klubben til fordel for Manchester City for fem år siden. Raheem Sterling vurderte å bruke sitt mellomnavn Shaquille da han som 15 åring meldte overgang fra QPR til Liverpool sin ungdomssatsning. Liverpool var for å si det forsiktig ikke fornøyd da Starling som 20 åring og «nesten ferdig utviklet» spiller forlot klubben til rivalen Manchester City.

Hevder de engelske toppklubbene ønsker å ekskludere Manchester City fra Champions League-spill

Åtte av lagene på øvre halvdel i Premier League vil ekskludere Manchester City fra Champions League-spill til endelig CAS-dom foreligger.

Zinedine Zidane sin fremtid i Real Madrid er ferdig snakka

Helt siden Zinedine Zidane ble hentet tilbake til Real Madrid har ting gått litt trått til tross for noen storkjøp blant annet Eden Hazard. Den ekstreme suksessen fra første «runde» som Real Madrid manager med tre kjappe Champions Laegue pokaler på rad ser ikke ut til å gjenta seg, det som dog fortsetter er det dårlige forholdet mellom manageren og Gareth Bale. Kan maktkampen være over? Forholdene på Santiago Bernabéu minner mest om en såpeopera, klubbens president Florentino Pérez er ikke glad i Zinedine Zidane og han er særdeles glad i og beskyttende ovenfor Gareth Bale.

Ashley Young skal følge i fotsporene til idolet sitt

Når Ashley Young trekker frem forbildet Paul Ince i intervjuet på Inter Milans hjemmeside skjønner vi at Serie A-klubben ikke har fått en avdanket United-spiller som skal sikre pensjonstilværelsen. Supporterne i Milano har latt seg begeistre av den kompromissløse Premier League-stjernen, og Ifølge italiensk media har Inter allerede tatt avgjørelsen om å forlenge kontrakten med Young til å gjelde ut neste sesong.

Steve McManaman advarer Erling Haaland

Assistkongen «Macca» var en av de aller største stjernene hos Liverpool på 1990-tallet. Anfield ble ikke stor nok for McManaman, og midtbanespilleren med det kule håret søkte videre til Real Madrid i 1999. Suksessen kom – og gikk på San Bernabeu. Allerede i 2003 var Real-eventyret over for spilleren, som kan skryte av å ha spilt sammen med Ronaldo (den brasilianske versjonen), Zinedine Zidane og Luis Figo.

Manchester United og Manchester City står skulder ved skulder

For fotballsupportere er rivaliseringen mellom Manchester United og Manchester City skikkelig alvor. Når ballen legges bort og en felles fiende truer byen, da skjønner fler av oss at fotball faktisk ikke er det viktigste i verden. Det gjør godt å se at en fotballklubb viser solidaritet med byens innbyggere. Når det i tillegg forener bitre byrivaler, da varmer det ekstra godt i disse tider. Det er United og City som sammen gir rundt 1,3 millioner kroner til Trussel Trust i Manchester.

United og City donerer millionbeløp

Manchester United og Manchester City donerer til sammen over en million kroner til The Trussel Trust. En veldedighet som sørger for mat til de som trenger det. – Vi er stolte av rollen våre supportere har med å hjelpe lokale matstasjoner og gjenkjenner den økte belastningen som vil bli lagt på disse som et resultat av koronaviruset, sier Manchester-klubbene i en felles uttalelse. Med emneknaggen #ACityUnited forenes byrivalene om å støtte matstasjonene som drives av The Trussel Trust, med 100.000 pund til sammen. Det tilsvarer en sum på vel 1,3 millioner kroner. (NTB)

United og City donerer millionbeløp

Manchester United og Manchester City donerer til sammen over en million kroner til The Trussel Trust. En veldedighet som sørger for mat til de som trenger det.

Aymeric Laporte bryter munnkurv om utestengelse

UEFA bekreftet i februar at City ville bli ekskludert fra både Champions League og Europa League de neste to sesongene for å ha overtrådt Financial Fair Play-regler. Premier League-mesterne kjemper med nebb og klør mot avgjørelsen ved å ta den til voldgiftsretten for idrett. (CAS) Les: Bekreftet: Spiller straffes med bot på 200 millioner kroner Det er mye som står på spill for Manchester City, hvis utestengelsen opprettholdes vil flere viktige spillere trolig forlate laget, mens nye, som har ambisjoner om å løfte Champions League pokalen høyt over hodet vil velge andre klubber.

John Barnes ber Harry Kane motstå fristelsen

Du tenker muligens; Hva pokker har den jamaicanske venstrekanten John Barnes med Tottenham å gjøre. – Vel ingen ting annet enn at han etter en lang karrière i storklubber som Liverpool og (Watford) nå deler sin mening om alt mulig som ekspertkommentator. Barnes er ikke lene i å anbefale Harry Kane å motstå fristelsen til å forlate Tottenham i sommer. Han burde holde seg lojal mot gutteklubben sin og gjøre hjelpe dem opp og frem igjen slik at de nok en gang kan kjempe om trofeer.

Premier League utsettes ytterligere

I et møte mellom Premier League-klubbene, det engelske fotballforbundet (FA), den engelske fotballigaen (EFL) og spillerforeningen (PFA) torsdag ble det klart at ligaspillet utsettes til minimum 30. april. Det skriver FA i en pressemelding. I utgangspunktet var kampene utsatt til minst 3. april på grunn av koronaviruset. Premier League opplyser, i samråd med klubbene, at de vil gjøre sitt ytterste for å kunne fullføre sesongen. FA har reguleringer som sier at ligakamper ikke kan spilles etter 1. juni.

Glazers lover Solskjær alt han peker på

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er lovet støtte på historisk høye nivåer i sommer, kjøpekraften vil til og med overgå de 2 milliardene han har kjøpt for så langt. – Solskjær har levert inn en ønskeliste på fem spillere han ønsker å kjøpe til klubbsjefene og har fått et rungende ja. I fjor sommer hentet han inn Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka og Daniel James, mens vi i januar var vitne til Bruno Fernandes og Odion Ighalo kom til Old Trafford, så og vant.

Rooney-perle kåret til tidenes PL-scoring

Wayne Rooneys brassespark i krysset mot Manchester City ble onsdag kåret til tidendes Premier League-scoring av TV 2s seere.
Les mer om: