Nyheter om Manchester City


Manchester City får dommen måndag

Den internasjonale idrettsdomstolen CAS skal måndag offentleggjere om Manchester City skal stengjast ute frå europeiske fotballturneringar i dei to neste sesongane. UEFA vedtok i februar å stenge City ute på grunn av «alvorlege brot» på dei økonomiske reglane mellom 2012 og 2016, og gav også klubben ei bot på rundt 300 millionar kroner. Men City anka straffa til CAS. Dersom CAS opprettheld straffa, vil dermed ikkje klubben får delta i meisterligaen igjen før i 2022. Men dei får fullføre årets turnering der dei enno er med.

Guardiola selvsikker på City-retur i mesterligaen neste sesong

Manchester City ble i februar bannlyst fra mesterligaen i to år. Pep Guardiola er likevel overbevist om at laget hans får spille i turneringen.
Les mer om:

Liverpools og Uniteds trio på topp kan ikke sammenlignes

Hjertet banker for United under skjorta til Gary Neville, men etter noen år som fotballekspert/kommentator for Sky Sports, har United-legenden lært seg til å se forbi klubbmerket. Så når Neville sammenligner trioen på topp som Klopp og Solskjær disponerer, har det en verdi å få med seg. Salah, Mané og Firmino vs. Rashford, Martial og Greenwood, hvem er balløyas beste angrepstrio? -Salah, Firmino og Mané er modne og etablert. De er the real deal – den beste trioen i front i Premier League.

Da kom startskuddet for Champions League

For bare tre måneder siden så det nesten helt umulig ut å gjennomføre de nasjonale ligaene for å gjøre plass til en skikkelig avslutning på Champions League.

Marerittrekning for City

Det venter tøff motstand for Manchester City i Champions League. Om de går videre til kvartfinale venter Lyon eller Juventus, dernest enten Napoli, Bayern München eller Chelsa.

Mesterliga-sluttspillet er klart

Atlético Madrid, Atalanta, PSG og RB Leipzig er allerede klare for kvartfinale i mesterligaen, mens det gjenstår fire kamper i åttendedelsfinalene. Manchester City - Real Madrid, Bayern München - Chelsea, Barcelona - Napoli og Juventus - Lyon skal spilles ferdig 7.- og 8. august i Lisboa. Kvartfinalene skal spilles 12.-15. august mens finalen skal spilles 23. august.

Manchester United på fremmarsj – en ny storhetstid i vente?

Med noen få kamper igjen av 2019/2020 sesongen ser det ut til at Ole Gunnar Solskjær har god grunn til å være fornøyd og det er få lag som har spilt bedre enn Manchester United. Med spillere som Bruno Fernandes og Mason Greenwood i storform er det lite som kan stoppe laget fra å score. I tillegg har Paul Pogba vunnet tilbake tilliten og formen etter skader, noe som også har bidratt til lagets styrke. Riktig nok må også Anthony Martial og Marcus Rashford trekkes frem for deres hurtige angrep, fordi det blir det også mål av. Blant annet sørget de to for samtlige mål mot Sheffield United 24.

Bekreftet: Manuel Pellegrini er tilbake

66-åringen Pellegrini Manuel Pellegrini har gått rundt og kjedet seg etter at han ble sendt ut fra West Ham og Premier League. Nå skal det endelig bli et gjensyn med chileneren. Pellegrini har ledet Manchester City, Real Madrid og Malaga i tillegg til en haug andre klubber, og ble hentet inn til London som fotballfrelser i 2018. Desember 2019 hadde altså auraen rundt Pellegrini slukket, og ut det bar.

City ble historisk – har noe Klopp bare kan drømme om

Det var totalt feige lag på Etihad Stadium på onsdag kveld. Newcastle kom haltende med et halvt lag på skadebenken, mens Manchester City var giret etter 4-0 overkjøringen mot Liverpool – og tilsvarende forbanna over Southampton tapet. City kjørte derfor over stakkars Steve Bruce og gjengen, og stoppet først på 5-0. Da hadde Gabriel Jesus, Riyad Mahrez David Silva og Raheem Sterling notert seg for scoringene (én scoring var selvmål av Newcastle). Fire ulike spillere.

Manchester City kjørte over Newcastle – De Bruyne nærmer seg Premier League-rekord

Newcastle United ble spilt trill rundt da Manchester City vant overlegent 5-0 onsdag. Kevin de Bruyne leverte sin 18. assist i Premier League for sesongen.

Fem målscorere i City-seier

Manchester City fyrte på alle sylindere da Newcastle kom på besøk. Første scoring kom etter ti minutter, og da kampen var ferdigspilt hadde hele fem City-spillere fått navnet sitt på scoringslisten. Oppgjøret endte 5-0.

Manchester City herjet med Newcastle – De Bruyne nærmer seg rekord

Midtbanestjernen med sin 18. målgivende pasning for sesongen.

Manchester City herjet med Newcastle – De Bruyne nærmer seg rekord

Midtbanestjernen med sin 18. målgivende pasning for sesongen.

Knuste Newcastle

Newcastle United ble spilt trill rundt da Manchester City vant overlegent 5-0 onsdag. Kevin de Bruyne leverte sin 18. assist i Premier League for sesongen.

Manchester City knuste Newcastle – seiersmål på overtid for Sheffield United

(Manchester City - Newcastle 5–0, Sheffield United - Wolverhampton 1–0) Pep Guardiolas menn fester grepet om andreplassen, mens Wolves sakker akterut i Champions League-racet.

Man. City knuste Newcastle

Manchester City vant 5-0 over Newcastle på eget gress onsdag. Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Federico Fernández (selvmål), David Silva og Raheem Sterling scoret målene.

Fotballryktene: Manchester City og Juventus leder an i kampen om Traoré

Wolverhampton-spilleren er ønsket av flere klubber.

Tettey og Norwich nærmere nedrykk

Danny Welbeck ble matchvinner med et brassespark og sendte dermed Alexander Tettey og Norwich enda ett steg nærmere nedrykk. Norwich tapte 1-2 borte for Watford. Resultatet gjør at Norwich må ta minst ti av tolv poeng i de fire siste rundene hvis de ønsker å spille på Englands øverste nivå også kommende sesong. Norwich skal møte West Ham, Chelsea, Burnley og Manchester City i sesongens fire siste kamper. (NTB)

ESPN: Tre giganter girer seg opp for Adama Traoré

Barcelona så ingen fremtid på Camp Nou for B-lagsspilleren Adama Traoré og slapp vingen til Aston Villa i 2015. Nå har La Liga-giganten innsett at de har gått glipp av noe stort, raskt og eksplosivt. Det var Nuno Santo som så potensialet i spanjolen da de kjøpte ham fra Middlesbrough for 18 millioner pund, sommeren 2018. Wolverhampton-manageren har siden gitt Traoré de perfekte groforholdene, noe som har fått vingen til å ha en eksplosjonsartet utvikling i verdens tøffeste liga.

Rundens Premier League-lag: Ingen tvil om det beste angrepet på balløya

Det er ulike meninger om hvem som utpeker seg i en Premier League-runde, men Whoscored.com prøver å legge emosjoner og klubb-bånd til side og analysere seg frem til ukas lag basert på tørr statistikk. Det var mye bra fotballsparking forrige runde, og analysegjengen hos Whoscored har regnet seg frem til 11 spillere som kom best ut av kampene.

Pep og Ole Gunnar i kamp om to superstjerner

Det blir et slags byderby mellom Manchester United og Manchester City. Både Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har satt Napolis Kalidou Koulibaly og Inter Milans Milan Škriniar høyt oppe på sine ønskelister. United er opptatt av å fortsette sin oppsving ved å styrke forsvaret, men de vil trolig måtte kjempe av City, som er desperat etter å styrke seg bakover etter en enormt skuffende sesong.

Fotballryktene: Manchester City og Manchester United duellerer om midtstopperstjerne

Begge Manchester-klubbene har Napolis midtstoppergigant Kalidou Koulibaly på ønskelisten.

City gikk på sjokktap

Til tross for stort press i annen omgang klarte aldri Manchester City å utligne borte mot Southampton søndag. Dermed vant hjemmelaget 1-0.
Les mer om:

Manchester City klarte ikke score – tapte mot Southampton

Til tross for stort press i annen omgang klarte aldri Manchester City å utligne borte mot Southampton søndag.
Les mer om:

Manchester City klarte ikke score – tapte mot Southampton

Til tross for stort press i annen omgang klarte aldri Manchester City å utligne borte mot Southampton søndag.
Les mer om: