Nyheter om Manchester City


Bayern München følger samme strategi som ødela Schalke med ny klubb

Det er mange eksempler på klubber som gjøre det bra som blir tappet for gode spillere og deretter får en lang nedtur eller faktisk forsvinner helt. – Et godt eksempel er Monaco som etter de vant Ligue 1 i 2017 mistet en rekke spillere, blant annet Kylian Mbappe til Paris Saint-Germain og så påfølgende sesong startet en bratt nedtur. Bodø/Glimt som vant Eliteserien i år på overbevisende vis står ovenfor samme problemstilling ved de neste overgangsvinduene. Spør du Schalke 04 fans (ja det er noen igjen) vil de peke på Bayern München når de skal forklare sin egen nedtur.

Manchester City sikret gruppeseieren og fikk med seg Porto videre

Med en målløs bortekamp mot Porto sikret Manchester City gruppeseieren i mesterligaen. Hjemmelaget kunne også juble for avansement til cupspillet.
Les mer om:

Manchester City sikret gruppeseier

Med en målløs bortekamp mot Porto sikret Manchester City gruppeseieren i mesterligaen. Hjemmelaget kunne også juble for avansement til sluttspillet. Olympiakos og Marseille kjemper om 3.-plassen som gir spill i europaligaen, og Marseille må ta flere poeng mot City enn Olympiakos tar mot Porto for å ende foran. (NTB)
Les mer om:

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Please Guardiola, ikke la Aston Villa gå på en skikkelig smell i januar

Det er to klubber vi er delvis i sjokktilstand over: Southampton og Aston Villa. Spesielt overlevelsesgjengen fra forrige sesong har vært ugjenkjennelige. Jack Grealish og gjengen fra Villa Park har vist at de akter å unngå reprise denne sesongen. Men når Villa ikke har troppen som de største klubbene på balløya disponerer, blir de ekstra sårbare i en laaang sesong når negative endringer oppstår.

Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Til sommeren går avtalen med Juventus ut på dato og det er ingenting som tyder på at 33 åringen kommer til å forlenge den. – Likevel, han er lojal og vil ikke dra videre før avtaleforholdet er over. Vi skrev for noen dager siden at det var en drøm som gjenstod, å spille i Premier League, det er en drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse. Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford «Er i dialog med både Mourinho og Ancelotti»Sommeren 2015 forlot Sami Khedira Real Madrid for å spille for Juventus.

Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan

Det siste året har Inter Milan brukt deres argentinske angrepsstjerne Lautaro Martinez som lokkemiddel ovenfor en rekke klubber for å få tak i spillere de virkelig ønsker seg. Martinez henter inn en tungvekter for å hjelpe til i det som kommer til å bli vanskelige overgangsforhandlinger, frem til nå har Beto Yaque og Rolando Zarate vært hans representanter. De vil forbli hans agenter fremover, men nå har Lautaro utnevnt Jorge Mendes, agenten til blant andre Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, å lede sin søken etter en ny klubb.

Riyad Mahrez må ha spist supermannpiller

Det var bare et lag på banen i dag og en spiller som fremstod som supermann, Riyad Mahrez scoret tre ganger da Manchester City vant 5-0 hjemme mot Burnley i Premier League. Det var tydelig at Manchester City manager Pep Guardiola er lei av å befinne seg langt nede på tabellen, verdens beste manager trives ikke på 14 plass. – Vel er ikke Burnley det vanskeligste laget å få på besøk, men denne gangen kunne de nesten ha sendt pappfigurene som okkuperer tribunene om dagen. Før kampen var City nummer 14 i Premier League etter en dårlig sesongstart.

Leeds nektet Everton poeng på Goodison Park

Leeds kom fra «en trio» med kamper uten seire, Everton hadde tapt de siste tre av fire kamper. Dette var kampen der vinneren brøt forbannelsen, mens taperen bekreftet den negative trenden. Det så lenge ut til at det ikke skullle kåres noen vinner, før Raphina plasserte ballen elegant i nedre hjørnet bare 11 minutter før kampslutt. Les: 15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå 0-1 resultatet sier egentlig lite om selve kampen.

Manchester City og Mahrez on fire!

Snakk om forløsning! En ting er at Manchester City ruller 5-0 over Burnley, men når Riyad Mahrez drar til med et hattrick, blir det dobbelt helmaks, Egon. Guardiola ventet på City, vi har ventet algireren. Før lørdagens kamp hadde City dundret på med 40 skudd i de to siste kampene. Resultat? Én stusslig scoring. Les: Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney For fire dager siden lovet Guardiola at «en dag kommer det, og da vil vi knuse alt». På lørdag ble Burnley dette alt. Så til Mahrez.

Spillerne du må ha nå

De grønne kampene skriker Manchester City, men bør du ta sjansen?
Les mer om:

City avanserte i mesterligaen

Manchester City slo Olympiakos 1-0 på bortegress i mesterligaen og er allerede klar for cupspillet etter fire strake seirer. Tolv poeng holder til avansement uavhengig av hvordan det går i de to siste kampene til Manchester-laget. Gruppetoer Porto er eneste lag med mulighet til å vippe Guardiolas menn ned fra 1.-plassen i gruppa.
Les mer om:

Frister med Kevin de Bruyne og litt over en milliard

På søndag var både Jack Grealish og Kevin de Bruyne på oppdrag for sine respektive landslag. – De to plassert rett ovenfor hverandre Kevin de Bruyne som Nr 7 på et fantastisk belgisk lag og Jack Grealish som Nr 16 for England.

Vil koste 1,4 milliarder å bringe Romelu Lukaku tilbake til Manchester

Inter Milan overrasket de fleste eksperter da de i fjor sommer la 74 millioner euro på bordet for å hente den misfornøyd Manchester United spissen til Italia. – Gutta på Old Trafford var fornøyd over at de ble kvitt et problem og klarte å begrense tapet til 10 millioner euro. Og Inter Milan manager Antonio Conte fikk på plass en kraftspiss som nesten umiddelbart var i form igjen. Nå kan en retur til Manchester være rett rundt hjørnet, men ikke til den røde delen av byen. Sergio Aguero har slitt stort med skader denne sesongen Manchester City manager Pep Guardiola trenger en ny spiss.

Maktkampen er i gang

Raphael Varane har et og et halvt år igjen av sin avtale med Real Madrid og det er slettes ikke sikkert den meget ettertraktede 27 åringen blir med på å forlenge slik manager Zinedine Zidane forlanger. Manchester United har ved ujevne mellomrom hentet frem sin interesse for Varane og nå har det skjedd igjen. – Såpass intens har lokkingen vært ovenfor Verane vært at Real Madrid manager Zinedine Zidane er ute og forteller at det ikke er aktuelt med et salg.

Mario Balotelli har funnet noe som er bedre enn Barnsley

Jeg skal innrømme man ikke trenger å lete lenge for å finne noe som er bedre enn Barnsley, men den engelske Championship klubben skal ha for å prøve, kan tenkes de en vakker dag er den vassete klubben som finnes. Den tidligere Manchester City og Liverpool spissen Mario Balotelli er innhentet av omstendigheter og ikke lenger i samme form som før, samtidig som han er uspiselig for mange fotballedere, både de han har jobbet for og de som har betraktet på avstand.

Tottenhams superduo avgjorde i sterk seier over City

Harry Kane og Son Heung-min sørget for to nye mål da Tottenham slo Manchester City 2-0 i Premier League lørdag og inntok tabelltoppen.

Tottenhams superduo avgjorde i sterk seier over City

Harry Kane og Son Heung-min sørget for to nye mål da Tottenham slo Manchester City 2-0 i Premier League lørdag og inntok tabelltoppen.

Mino Raiola har fått oppdraget å på nytt plage Manchester United

Det er ikke uten grunn av Paul Pogba er ute av troppen i dagens kamp mot West Bromwich. – Formen har vært dårlig i det siste i hvert fall når han er i tjeneste for Manchester United. – Dessuten ser vi tidlige tegn på at Pogba sin agent Mino Raiola satt i gang en skitstorm. Gianluca Di Marzio fortalte nylig at Juventus ikke hadde økonomi til å kjøpe tilbake Paul Pogba for å få til en overgang må prisen ned og hva er da bedre enn en ubrukelig spiller som ikke langer annet en trøbbel.

Mourinhos superduo senket Manchester City – innbytter scoret etter 35 sekunder

(Tottenham - Manchester City 2–0) Son Heung-min og Harry Kane var nok en gang sentrale aktører for Spurs, som kontret Manchester City i senk i London.

Mourinhos superduo senket Manchester City – innbytter scoret etter 35 sekunder

(Tottenham - Manchester City 2–0) Son Heung-min og Harry Kane var nok en gang sentrale aktører for Spurs, som kontret Manchester City i senk i London.

Mourinhos superduo senket Manchester City – innbytter scoret etter 35 sekunder

(Tottenham - Manchester City 2–0) Son Heung-min og Harry Kane var nok en gang sentrale aktører for Spurs, som kontret Manchester City i senk i London.

Mourinho og Spurs vant toppkampen

Tottenham topper Premier League etter en sterk 2-0-seier hjemme mot Manchester City. Heung-Min Son og Giovani Lo Celso scoret målene. Dermed fikk José Mourinho sin andre strake seier mot sin gamle rival Pep Guardiola. City er nå åtte poeng bak tet.

Tottenham på tabelltopp etter seier i gigantoppgjøret: – Lar meg ikke rive med

Tottenham kunne juble for en sterk trepoenger hjemme mot Manchester City.