Nyheter om Malmedal


– Jeg blir glad i hjertet av å gi gaver til andre(pluss)

Manja Malmedal (5) og de andre barna i barnehagen vet godt at det er mange barn i verden som ikke har så mye penger. Derfor har de i år samlet inn julegaver til Ukrainahjelpen.
Les mer om:

Dumpet borti ny dumper hos naboen(pluss)

Sivert Malmedal (35) driver med graving og slikt. Oppdragene blir stadig større, maskinparken likeså. Nylig kjøpte Sivert en helt ny dumper hos naboen Doosan. Og den er merket med MOXY!
Les mer om:

Deltar på NM i bodyfitness(pluss)

Anniken Aune Malmedal (22) fra Tornes, vant to førsteplasser i Gardermoen Open i helga. Men hun kan ikke legge seg på latsida ennå.

Grethe (52) slipper rullestol og smerter takket være Botox(pluss)

Nesten hver tredje av oss rammes av hjernesykdom gjennom livet. Grethe Toven Malmedal er én. Hun har cerebral parese (CP), men lever aktivt takket være rett behandling og en hverdag hun trives i. Ekspertene ber folk med CP søke hjelp tidlig.
Les mer om:

Ny rapport: Unge jenter dårligst på trygg mobilbruk

DRAMMEN (VG) Jenter er dårligere på trygg mobil- og databruk enn gutter, viser en ny rapport fra NorSIS. Mange foreldre er for sløve, mener rådgiver Bjarte Malmedal.
Les mer om:

KRONIKK: Øyemål eller målestokk

KRONIKK: Det er på tide å rydde opp i uklarhetene og fokusere på hvordan vi alle kan bidra til å skape bedre sikkerhetskultur i Norge, skriver Kai Roer i sitt svar til Bjarte Malmedal i Norsis.
Les mer om:

KRONIKK: Sikkerhetsopplæring virker

KRONIKK: Vi trenger ulike syn for å utvikle ny kunnskap. Faglig uenighet, det tåler vi, skriver Bjarte Malmedal i Norsis i sitt tilsvar til Kai Roer.
Les mer om:

– Blant de største tannklinikkene i Romsdal

Klinikkeierne Ingfrid Malmedal og Einar Hals er samlokalisert i Dalsetbygget, hvor de nå er elleve, snart tolv, ansatte og har 300 kvadratmeter til rådighet. Dette ble feiret med søt kake torsdag.
Les mer om:

Olivia var ute på sin første skitur

– Lille Olivia skal få lære seg å bli glad i skiturer, akkurat som mine foreldre lærte meg. Endelig fikk vi testet ut den nye pulken, sier en kjempefornøyd mamma Stine Malmedal.
Les mer om:

"Avhengig av andre blir vi uansett. Det blir ikke noe nytt, rett og slett."

Elise Fiske (H) svarer Trond Malmedal på rim.
Les mer om:

Diktet reformen nord og ned

Bonde og Sp-politiker Trond Malmedal i Fræna serverte et saftig kommunereformdikt til politikerne i Fræna mandag.
Les mer om: