Nyheter om Malaysia


Norsk spesialskip leter etter savnet ubåt

Forskningsskipet «Seabed Constructor», som også deltok i søket etter det savnede Malaysia Airlines-flyet, er på vei for å lete etter den argentinske ubåten som forsvant i november 2017.
Les mer om:

Instagram-Lasse er blitt vant til at kvinner diskuterer penisen hans

Instagram-kjendis Lasse Løkke Matberg (33) fra Verdal  blir forfulgt av kvinner når han er på reise, og bedt om å selge sæden sin til Malaysia.
Les mer om:

Radioaktivt materiale på avveie i Malaysia - frykter det kan bli brukt i en «skitten bombe»

Malaysisk politi er på jakt etter et stjålet instrument som inneholder radioaktivt materiale. De frykter at stoffet kan bli brukt i en såkalt «skitten bombe».
Les mer om:

Indonesisk tiltalt første vitne i giftdrapssaken i Malaysia

Når retten gjenopptar drapssaken i november er det Siti Aisyah som først skal forklare hva som skjedde da hun og hennes medtiltalte drepte Kim Jong-nam.
Les mer om:

Kvinnene tiltalt for nervegiftattentatet i Malaysia blir ikke frikjent

En malaysisk domstol vurderte torsdag at saken mot de to kvinnene som står tiltalt for drapet på den nordkoreanske diktatorens halvbror er sterke nok til at rettsaken kan gå sin gang.
Les mer om:

Kvinnene som er tiltalt for giftdrap på Kim Jong-uns halvbror blir ikke satt fri

Rettsaken mot de to kvinnene som er tiltalt for attentatet mot Nord-Koreas leder Kim Jong-uns halvbror, fortsetter i Malaysia. En dommer konkluderte torsdag med at det foreligger nok bevis for at de visste hva de gjorde.
Les mer om:

Malaysia vil fri seg fra milliardkontrakter med Kina

Malaysia vil avvikle to gigantiske infrastrukturkontrakter med Kina for å lette sin gjeldsbyrde.
Les mer om:

Her ligger en av verdens dyreste superyachter. Eieren er på rømmen

Hollywood-filmer, Leonardo DiCaprios kunstgaver og supermodellens diamanter er blitt symbolet på korrupsjonsskandalen i Malaysia. Yachten Equanimity er toppen av kransekaka.
Les mer om:

Nye anklager mot eksstatsminister i Malaysia

Malaysias tidligere statsminister Najib Razak er siktet for tre tilfeller av hvitvasking i tilknytning til den omfattende korrupsjonssaken mot ham.
Les mer om:

Pårørende fra MH730-flyet er skuffet etter ny rapport om flystyrten

Familiene til de omkommende i Malaysia Airlines-flyet MH370, som forsvant i 2014, er skuffet og sinte etter at ny rapport ga null svar om forsvinningen.
Les mer om:

Fremtidens VM og nye medlemsnasjoner

Moroa er over i Russland for denne gang, og det er ingen tvil om at vi fikk fem flotte uker med fotball i verdensklasse. Alle forhåndsbekymringer om dårlig organisering og tribunebråk ble gjort til skamme, og det ble en uforglemmelig sommer i Putins rike. Frankrike tok et fortjent VM-gull for 2. gang, selv om de fikk god hjelp av VAR i finalen. Dette kan fort vise seg å være en viktig vitamininnsprøyting for et hardt prøvet russisk folk som i mange år har slitt med befolkningsnedgang. Mange sosiologer spår derfor en etterlengtet vekst i fødselsraten om knappe ni måneder.

På tå hev for de som søker velvære(pluss)

Hun som med stor suksess driver Amandas velvære på Moen, heter egentlig Yee Leng – og kommer fra Malaysia. 46-åringens timebok holder på å sprekke.
Les mer om:

Malaysia: 41-åring giftet seg med en 11 år gammel jente - aktivister raser

Én av aktivistene kaller den 41 år gamle mannen for en overgriper. Plan Norge mener saken er et grotesk eksempel på hvorfor barneekteskap må forbys. 
Les mer om:

Svensk mann døde i Malaysia – skal ha blitt brent av manet

Svensk UD bekrefter at en svensk mann i 60-årene har omkommet i Malaysia. Ifølge malaysiske medier døde han av å ha blitt brent av en manet.
Les mer om:

Skroter milliardavtale - helsepenger renner ut etter IT-avsløring

Helse Sør-Øst vil stoppe lekkasjer av pasientdata til Malaysia, India og Bulgaria.

Helse Sør-Øst skroter milliardavtale om utflagging av IT

HAMAR (NRK): Styret i Helse Sør-Øst dropper milliardavtalen om å outsource IT-systemene i helseforetaket. Det skjer etter NRKs avsløringer om at IT-arbeidere i blant annet Malaysia og India hadde tilgang til norske pasientdataer.

Japan og Malaysia vil sende kraftig budskap til Nord-Korea

Statsministrene i Japan og Malaysia er blitt enige om å samarbeide om en kraftig respons på det nordkoreanske atom- og rakettprogrammet.
Les mer om:

30 000 år gamle kjever forteller om ur-kosthold

Kjeveben funnet i Malaysia kan gi hint om hva folk spiste for titusener av år siden.
Les mer om:

Søket etter det MH370 er over: – Vi klarte ikke å fullføre oppdraget

Malaysiske myndigheter holdt onsdag en pressekonferanse om at de ikke vil fortsette det fire år lange søket etter det forsvunne passasjerflyet fra Malaysia Airlines MH370.
Les mer om:

Norsk spesialskip gir opp letingen etter MH370

Det norske spesialskipet som har deltatt i letingen etter det savnede passasjerflyet fra Malaysia Airlines i Indiahavet, setter nå kursen hjemover.  
Les mer om:

Norsk skip løste ikke MH370-mysteriet – nå avsluttes et av historiens største flysøk

Etter fire år med leting og satsinger på flere hundre millioner dollar, stanses nå formelt søket etter passasjerflyet fra Malaysia Airlines.
Les mer om:

Norsk skip løste ikke MH370-mysteriet – nå avsluttes ett av historiens største flysøk

Etter fire år med leting og satsinger på flere hundre millioner dollar, stanses nå formelt søket etter passasjerflyet fra Malaysia Airlines.
Les mer om:

Norsk skip løste ikke MH370-mysteriet – nå avsluttes ett av historiens største flysøk

Etter fire år med leting og satsinger på flere hundre millioner dollar, stanses nå formelt søket etter passasjerflyet fra Malaysia Airlines.
Les mer om:

Pandaunge fikk sitt første møte med publikum

En fem måneder gammel pandaunge ble lørdag vist fram for første gang for publikum og presse i en dyrehage i Malaysia.
Les mer om:

Russland avviser ansvar for nedskyting

Nato og EU, sammen med Nederland og Australia, ber Russland erkjenne at landet har et ansvar for at passasjerflyet MH17 fra Malaysia Airlines ble skutt ned over Ukraina i 2014. Den russiske utenriksministeren mener det ikke finnes bevis for beskyldningene.