Nyheter om Majorstuen


15-åring sovnet på fest: «Kompisene blåste kokain opp i nesen hans»

- For noen helger siden sovnet en femten år gammel gutt av på fest. Han var beruset. Kompisene blåste kokain opp i nesen hans, sier lederen for Ungdomsavsnittet på Majorstuen politistasjonen.
Les mer om:

Syklet inn i biler med vilje

Politiet i Oslo har kontroll på en mann i 30-årene som innrømmer å syklet inn i flere biler på Majorstuen i Oslo.
Les mer om:

Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person

Politiet undersøker en bygård i Oslo, der en beboer varslet om blod i oppgangen og en skadd, eldre person torsdag kveld. Personen husker ikke hva som skjedde.
Les mer om:

Forsinkelser på t-banen

Torsdag morgen melder Sporveien om forsinkelser på alle linjer, grunnet en signalfeil på Majorstuen.
Les mer om:

Person påkjørt av t-banen i Oslo

En mann ble tirsdag kveld påkjørt av T-banen på Jernbanetorget i Oslo. Det ble stans i T-banetrafikken mellom Majorstuen og Grønland.

Brann i bygård i Oslo slukket

Brannen i en bygård på Majorstuen i Oslo er slukket. En kvinne i slutten av 40-årene er alvorlig, men ikke livstruende skadd.

Jødehets på skoleporten

Det gikk fire måneder fra en far klaget over antijødisk tagging på Majorstuen skole i Oslo til skoleledelsen fjernet tilgrisingen. Nå beklager rektor.
Les mer om:

Stans i T-banetrafikken i Oslo

Det er stans på deler av T-banenettet i Oslo på grunn av et strømbrudd i signalsystemet. Det er full stans i trafikken mellom Majorstuen og Stortinget stasjon.
Les mer om:

Ranet av menn på sparkesykkel

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen.
Les mer om:

Mann i 50-årene ranet av to unge menn på sparkesykkel i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen.
Les mer om:

Her passerer bussene med under ett minutts mellomrom

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: På bildet over passerer de tre bussene i løpet av drøyt to minutter. Alle kjører samme linje, og stopper på de samme stoppene. Den første bussen plukker opp passasjerene, mens de andre tilsynelatende har langt færre passasjerer. Etter disse tre bussenes "klumping" tar det mye lengre tid før neste buss kommer. Dette har blitt vanlig for 25-linja fra Majorstuen til Lørenskog. 26.

Mann alvorlig skadd i voldsepisode med kniv i Oslo

En mann i 20-åra er på sykehus med alvorlige skader etter vold på Majorstuen i Oslo søndag kveld. Politiet har kontroll på en kniv og en mulig mistenkt.

Én person alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo

En mann i 20-årene er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket på Majorstuen i Oslo. Politiet har kontroll på en kniv.

Litt av en snuoperasjon for Markus: Fra tidenes underskudd til grønne tall for «Majoren»

På et år har Majorstuen i Gamlebyen snudd restaurantens største underskudd til et overskudd på 300.000 kroner. Daglig leder Markus Nagele gir været og de ansatte æren for det vellykkede året.
Les mer om:

«Vi må prioritere smartere mellom sykkel og kollektiv»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den siste utbyggingen av sykkelfelt i krysset mellom Sognsveien og Ring 2 kan vi ikke lenger stole på 25-bussen frem til Majorstuen. Bussen står ofte i kø. I Grefsenveien vil vi trolig oppleve det samme etter oppgraderingen. Da vil bil og trikk måtte dele trasé for å gjøre plass til sykkel. Resultatet er en trikk som ikke vil komme frem i tide.Dette er to eksempler fra vår egen bydel, men noe som skjer over hele byen.

Må via Oslo-bommen to ganger for å parkere i garasjen

MAJORSTUEN (VG) Mirko Malavrazic (40) i Volvat borettslag på Majorstuen i Oslo bor utenfor bomringen, men må likevel passere bomstasjonen to ganger før han kan parkere bilen trygt i garasjen.
Les mer om:

Lørdag slukkes skiltene. Nå blir det altfor mange priskombinasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Fra 1. juni vil det ikke lenger være skilt med priser ved bomstasjonene i Oslo.

Filmen om Marianne Ihlen fra Oslo og Leonard Cohen

– En vakker, tragisk kjærlighetshistorie. Slik beskrives dokumentaren Marianne & Leonard: Words of Love, om Leonard Cohen og hans norske kjæreste Marianne Ihlen. Se traileren nedenfor. Bildene er like vakre som Leonard og Marianne; en blond modell fra Frogner i Oslo som drømte om å bli skuespiller. Filmen kan bli mer interessant hvis man kjenner til parets historie, som det har blitt skrevet bøker om. Store deler av historien er uten tvil trist. Det samme er forhistorien. Som 22-åring bosatte Marianne seg i et stenhus på den greske øya Hydra i 1957, med sin kjæreste – forfatteren Axel Jensen.

Fra og med søndag blir det flere avganger på disse busslinjene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Søndag gjennomfører Ruter en ruteendring i Oslo, som har blitt en vane å gjøre to ganger i året. I vår del av byen vil dette styrke kollektivtilbudet på flere busslinjer i rushtiden.

Snart blir det buss for bane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Sporveien skal de neste ukene utføre vedlikeholdsarbeid på Sognsvanns- og Storobanen fra Majorstuen til endeholdeplassene. De reisende må benytte seg av Ruters innsatte busstilbud istedenfor t-banen. Rutetidene blir endret, og Ruter oppfordrer de reisende til å sjekke om deres avgang blir påvirket av arbeidet.

Kvinne til sykehus etter brann i leilighet på Majorstuen i Oslo

En kvinne i 50-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter at det begynte å brenne i en leilighet i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo.

Tenåringer pågrepet etter sju ransepisoder på Oslo vest

To gutter på 13 og 14 år er pågrepet mistenkt for seks ran og et ransforsøk i løpet av kort tid på Vinderen og Majorstuen i Oslo torsdag kveld.
Les mer om:

15-åringer ranet i Oslo vest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VINDEREN/MAJORSTUEN: «Vinderen. Gutt har blitt fraranet eiendeler. Holdt fast og truet verbalt med å bli knivstukket. Vi søker etter gjerningsmennene.»Det skrev politiet på Twitter torsdag like etter klokken 19. Få minutter senere skrev politiet at det har skjedd nok et ran: «Majorstua. Nok et ran av en gutt.

Enighet om ny T-banetunnel i Oslo

Det er flertall i Oslo om at den nye T-banetunnelen mellom Majorstuen og Tøyen skal gå via Bislett, Stortinget og Nybrua på Nedre Grünerløkka.

Enighet om ny T-banetunnel i Oslo

Det er flertall i Oslo om at den nye T-banetunnelen mellom Majorstuen og Tøyen skal gå via Bislett, Stortinget og Nybrua på Nedre Grünerløkka.