Nyheter om Majorstuen


Brann i bygård i Oslo slukket

Det røk kraftig fra en leilighet i en bygård på Majorstuen mandag ettermiddag. En person ble evakuert fra bygården. Like etter klokken 18.00 bekreftes det at brannen er slukket.
Les mer om:

Politiet: - Hold ungdommene deres hjemme og inne disse kveldene

- Tradisjonen tro, forventer vi på Ungdomsavsnittet at det blir mange berusede 10. klassinger å se ute på strendene, parkene og faktisk skolegårdene på kveldstid denne uken, og spesielt på onsdag og torsdag kveld/natt, skriver Jostein ved Ungdomsavsnittet på Majorstuen.
Les mer om:

Slik skal skøytekometen bli enda råere

MAJORSTUEN (VG) De to skøytekongene Knut «Kupper’n» Johannesen (84) og Håvard Holmefjord Lorentzen (25) har mye å snakke om etter bergenserens OL- og VM-gull. Nå er planen lagt for å toppe supersesongen.

Megler: – Jeg så ikke den komme

En 14 kvadratmeter stor leilighet på Majorstuen i Oslo ble tirsdag solgt for 2.500.000 kroner.
Les mer om:

IOC ville fjerne skøytedistanser fra OL-programmet

MAJORSTUEN (VG) Tidligere IOC-medlem Gerhard Heiberg (79) bekrefter nå at det ble diskutert å fjerne hurtigløp på skøyter fra OL-programmet. Men det var før nordmennene viste seg frem i Pyeongchang i vinter.
Les mer om:

Lorentzen tildelt Oscarstatuetten for 2018: – Dette er stort

MAJORSTUEN (VG) For første gang på 20 år går Oscarstatuetten til en norsk skøyteløper. Håvard Holmefjord Lorentzen (25) kan juble for den prestisjefulle prisen.
Les mer om:

Straffet eiendomsmeglerne med bøter

Eiendomsmeglerne gjorde så mange feil at ledelsen ga dem bøter. Nå får Privatmegleren Park på Majorstuen skarp kritikk fra Finanstilsynet for manglende internkontroll.
Les mer om:

Straffet meglerne med bøter

Eiendomsmeglerne gjorde så mange feil at ledelsen ga dem bøter. Nå får Privatmegleren Park på Majorstuen skarp kritikk fra Finanstilsynet for manglende internkontroll.
Les mer om:

Quizentusiastene

Cafe Magenta og Majorstuen i Gamlebyen
Les mer om:

Ferdigstiller Fornebubane uavhengig av T-banetunnel

Fornebubanen kommer til å åpne på Majorstuen før den nye T-banetunnelen er klar.
Les mer om:

Kvinne skremt av mann som gjemte seg i solarium

Solstudio på Majorstuen gjennomsøkt uten resultat.
Les mer om:

Bil satt fast i trapp på Majorstuen

En mann kjørte søndag feil og havnet ned en trapp i Oslo.
Les mer om:

Store forsinkelser etter strømstans på alle T-banens linjer

Det er strømstans i tunellen mellom Nationaltheatret og Majorstuen i Oslo. Strømstansen rammer alle T-banens linjer.
Les mer om:

- Skolene er fristedet for bruk, kjøp og salg av narkotika

Politiførstebetjent Johan Benitez på Ungdomsavsnittet ved Majorstuen politistasjon forteller om et så omfattende narkotikamisbruk blant unge i Oslo vest, at politiet ikke har mulighet og ressurser til å følge opp alle konkrete brukerspor.

Politiet: Advarer mot våpenkopier

Ungdomsavsnittet på Majorstuen politistasjon ber foreldre, og ungdom, huske på at kniver, sverd, pistoler, bomber og andre gjenstander som er våpenaktige ikke skal bæres i det offentlige rom, selv det er Halloween.

T-banen åpnet etter skinnebrudd

Et skinnebrudd mellom Nationaltheatret og Majorstuen skapte innstillinger og forsinkelser i morgentrafikken. Like før klokken sju ble sporet åpnet igjen, men det er fortsatt en del forsinkelser.
Les mer om:

– Bygg ny Majorstuen stasjon nå

Ny Majorstuen stasjon må bygges så fort som overhodet mulig, ifølge Ruter. Å vente er dårligere for kundene, dårlige for naboene og betyr store penger ut av vinduet.
Les mer om:

Beboere evakuert etter at det oppsto sprekker i bygård

21 beboere i en bygård på Majorstuen i Oslo ble evakuert etter at det oppstod sprekker i bygningen.
Les mer om:

Mann identifisert og siktet etter skyteepisode i Oslo

En mann med rød caps som ble etterlyst i forbindelse med en skyteepisode på Majorstuen, er identifisert, men ennå ikke pågrepet. Han vil bli siktet i saken.
Les mer om:

Etterlyst mann siktet etter skyting på Majorstuen

Politiet i Oslo mener en mann som ble etterlyst onsdag kveld bidro til flukt etter skytingen i Sørkedalsveien forrige torsdag.
Les mer om:

27-åring løslates etter Oslo-skyting

En 27-åring som politiet mener var involvert i skytingen på Majorstuen i Oslo i forrige uke, blir løslatt.
Les mer om:

Polititeori: Tidligere drapsdømt bak skyting i Oslo

En tidligere drapsdømt 31-åring skal stå bak skytingen både på Grünerløkka og Majorstuen de siste dagene, mener politiet.

Kan ha blitt skutt på Majorstuen

Politiet mener mannen som ble funnet i Etterstadgata ble skutt et annet sted. Samtidig skal vitner ha sett en mann dra fra det første åstedet for skytingene i Oslo i dag i en taxi.
Les mer om:

Begge skutt på Majorstuen

Politiet etterforsker torsdagens skyteepisoder på Majorstuen og Etterstad. En teori er at samme person skjøt begge ofrene på Majorstuen, og at det ene offeret reiste til Etterstad.
Les mer om:

– Det virker som et målrettet angrep

Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en mann ble skutt på Majorstuen i Oslo torsdag morgen. Det er trolig et målrettet angrep, mener politiet.
Les mer om: