Nyheter om Magnus


Fikk gjennombruddet, men ble benkesliter igjen: – Det var tøft for meg psykisk

Magnus Knudsen (19) innrømmer at han slet i siste halvdel av opprykkssesongen. Nå er midtbanespilleren klar for å utfordre sine mer meritterte lagkamerater i LSK. Et mulig utlån setter han foreløpig på vent.
Les mer om:

VM-debutanten skremmer Riiber: – Han er en luring

OBERSTDORF/OSLO (VG) Jens Lurås Oftebro (20) gikk inn til bronse i sitt første VM-renn. Gullvinneren Jarl Magnus Riiber (23) lar seg skremme av potensialet til lagkameraten.
Les mer om:

Jarl Magnus Riiber gikk Norge inn til VM-gull

Norge ristet tidlig av seg Tyskland på langrennsdelen og kunne til slutt sikre et komfortabelt VM-gull i lagkonkurransen i kombinert i Oberstdorf søndag.

Norge tok gull i lagkonkurransen

Ingen var i nærheten av å true kombinertgutta i lagkonkurransen søndag. Espen Bjørnstad, Jørgen Graabak, Jens Lurås Oftebro og Jarl Magnus Riiber forsvarte VM-gullet fra 2019.
Les mer om:

Riiber sikret overlegent norsk gull på stafetten: – En taktisk innertier

OBERSTDORF/OSLO (VG) Den norske kombinertlaget var ustoppelige på stafetten. Jarl Magnus Riiber kunne gå Norge inn til seier i ensom majestet. Dermed forsvarte det norske laget gullet fra VM 2019.
Les mer om:

Norge sikret suverent kombinertgull i lagkonkurransen

Jarl Magnus Riiber fikk ikke til hoppingen i lagkonkurransen, men tok det igjen da han som ankermann kunne sikre et nytt gull til kombinertlaget.
Les mer om:

Greit utgangspunkt for Norge

Jarl Magnus Riiber fikk ikke ut sitt beste i hoppbakken under lagkonkurransen i kombinert. Men lagkameratene hans leverte varene. Både Espen Bjørnstad og Jens Lurås Oftebro hoppet godt, men det var Jørgen Graabak som sto for Norges viktigste svev. Den olympiske mesteren fra 2014 var på forhånd Norge mest usikre kort, men leverte sitt klart beste hopp da det gjaldt som mest. – Det var nervepirrende. Det er en lagkonkurranse og det er mye som kunne blitt avgjort av mitt hopp.

- Ræva

Etter et jevnt hopprenn i dagens kombinertkonkurranse er Norge for alvor med i gullkampen, men Norges beste Jarl Magnus Riiber var veldig skuffet etter hopprennet.
Les mer om:

Oftebro: – Kult å slå tyskerne på egen hjemmebane

Gullgutten Jarl Magnus Riiber (23) og Jens Lurås Oftebro (20) mener Norge har fått ekstra energi inn mot søndagens lagkonkurranse.
Les mer om:

Studerte Klæbo

Måten Jarl Magnus Riiber avgjorde fredagens kombinertrenn minnet om en viss langrennskonge. Etter løpet forteller han at det ikke er helt tilfeldig.
Les mer om:

Fortsatt i tvil om odelsløsningsrett

Landbruksrådgiver Hans Magnus Sætra i Tvedestrand og Vegårshei mener det fortsatt er uklart om Lena Ormshammer Moheim virkelig har odelsløsningsrett på det aktuelle skogstykket.

Her går det galt: - Frustrerende

Magnus Midtbø måtte forlate «Mesternes mester» bare kort tid før finalen.
Les mer om:

Riiber innfridde i VM-åpningen – bronse til debutant Oftebro

Jarl Magnus Riiber gikk inn til et vellykket tittelforsvar med seier i kombinertsportens VM-premiere i Oberstdorf fredag. Jens Lurås Oftebro tok bronsen.
Les mer om:

Riiber spurta til gull

Det vart VM-gull til Jarl Magnus Riiber i Oberstdorf. I spurten var han suveren.
Les mer om:

Norsk gull, bronse og en «hemmelighet»

OBERSTDORF: Jarl Magnus Riiber forsvarte gullet fra forrige VM. Få vet at han for noen år siden var nær ved å legge opp.
Les mer om:

Riiber får kraftig kritikk for gulltaktikken

OBERSTDORF (NRK): Jarl Magnus Riiber hadde planen klar da han forsvarte VM-gullet fra Seefeld. Nå blir taktikken sterkt kritisert i den østerrikske leiren, og gullvinneren selv innrømmer at det var kynisk av ham.
Les mer om:

Riiber ble verdensmester

Jarl Magnus Riiber (23) forsvarte sitt individuelle VM-gull i kombinert, etter å ha spurtslått finske Iikka Herola. Mesterskapsdebutant Jens Lurås Oftebro (20) tok bronse.
Les mer om:

Gull-Riibers vanskelig valg ga ny VM-suksess

OBERSTDORF/OSLO (VG) Det satt langt inne, men å ta med seg samboeren Sunna Tryggvadottir og datteren Ronja og flytte fra Oslo ble det rette for Jarl Magnus Riiber (23) på veien mot nok et VM-gull.
Les mer om:

Riiber med VM-gull etter thriller

Jarl Magnus Riiber sier det har vært «jævlig» å være regjerende verdensmester. Jens Lurås Oftebro tok en imponerende bronse.
Les mer om:

«Mesternes»-Magnus: Ble samboere i full fart

Magnus Midtbø fra «Mesternes mester» har funnet roen i Oslo med kjæresten. Nå snakker han ut om den vanskelige fortiden.
Les mer om:

Riiber på tredje bak to japanere etter VM-hoppingen

Regjerende mester Jarl Magnus Riiber går ut 22 sekunder bak ledende japanske Ryota Yamamoto etter hoppdelen i VMs første kombinertkonkurranse.
Les mer om:

Ørsta-Riiber på skothald for gull

Jarl Magnus Riiber er på tredjeplass etter hopprennet.
Les mer om:

Riiber går ut som tredjemann: – Litt skuffet

OBERSTDORF (VG) Jarl Magnus Riiber sier han er skuffet over egen hopping - til tross for at han går ut som tredjemann og blir betegnet som gullfavoritt.
Les mer om:

Greit utgangspunkt for Riiber: - Ikke optimalt

Jarl Magnus Riiber sikret seg et greit utgangspunkt før langrennet i VMs første kombinertøvelse. De øvrige norske fikk det ikke til å stemme i hoppbakken.
Les mer om:

Har ikke vært bra nok

Magnus Carlsen har åpnet 2021 med sjetteplass i Wijk aan Zee og finaletap for Wesley So i Champions Chess Tour. Ikke bra nok, sier sjakktoppen. – Det er ikke bra nok. Jeg føler det ikke flyter helt om dagen. Jeg spiller et par bra partier, så er det rot i de neste. Det er mye å rette på fremover, og jeg spiller ikke veldig bra akkurat nå, sier Carlsen til NTB. Men året er ungt, og sjakkessets hovedmål skjer ikke fø før helt på slutten av 2021. Fra 24. november til 16. desember skal nemlig verdensmesterskapet i sjakk spilles i Dubai.