Nyheter om Magnus


Eikrem om fremtiden i Malmö: – Sjansen for at jeg blir værende er ikke stor

Magnus Wolff Eikrem vurderer klubbskifte.
Les mer om:

Powell gir seg i Levanger

Magnus Powell er ferdig som trener i 1. divisjonsklubben Levanger etter årets fotballsesong.
Les mer om:

Tredje uten seier

Start hadde ikke tapt siden juni da de tapte mot Fredrikstad sist helg. Nå har de ikke vunnet en kamp i OBOS-ligaen siden Jerv ble slått borte 3. september. For Magnus Powells menn klarte på andre forsøk på rad å…
Les mer om:

Disse starter mot Levanger

Karantener er sonet og suksessoppskriften er tilbake med noen ørsmå endringer i forhold til hvordan det har vært i tidligere kamper. Dette er laget som Steinar Pedersen og Magnus Powell har tatt ut på sine respektive lag til dagens kamp.…
Les mer om:

Lekte med tanken om bikuber i pappaperm: Nå er han tidenes første norgesmester i honning

For tre år siden kjøpte Magnus Hegland Ingvaldsen (35) fra Brekkestø noen få bikuber. Fredag ble han kåret til norgesmester i honning.
Les mer om:

Vil ha utebasseng i Ørsta

Teknisk sjef Rolf Magnus Sundgot i kommunen lanserer ideen om å få bygt eit flytande symjebasseng ved Amfi-senteret i Ørsta sentrum.
Les mer om:

Oslobenken 2017: Stefan Heggelund er utjevneren

I avisens utgave onsdag 20. september manglet Stefan Magnus B. Heggelund i oversikten over Oslobenken. Han er utjevningsmandat for Høyre, og kapret plassen fra Aps Zaineb Al-Samarai. Her er opplysninger om Høyres sjette mann på tinget.
Les mer om:

Problematisk feiring

Kringkastingsorkesterets markering av Komponistforeningens jubileum tar ikke foreningen på alvor. Det er leit at NRK ikke bruker anledningen til å lage et solid stykke formidlingsarbeid om Norsk komponistforenings viktige arbeid, skriver Magnus Andersson.

Et barnedrap — og verden utenfor

Håkon Berge lar musikken være et rom for ettertanke, men det spørs om hans musikalske materiale lodder dypt nok for å utfordre til nytenkning rundt saken, skriver Magnus Andersson fra Ultimas avslutningshelg.

Her er våre nye norgesmestere!

Turnerne Ida, Helene, Frøya, Leona, Eline og Magnus fra Nordre Aker kunne reise hjem fra junior-NM som norgesmestere i helgen.
Les mer om:

Fikk myteomspunnet, mørk kjempe på kroken: – Vi vet mer om overflaten på Mars

I august dro han opp en håkjerring på over 600 kilo. Det kan ikke måle seg med den 38 kilo tunge svartskaten Sverre Magnus Selbach søndag fikk på kroken i Trondheimsfjorden. – Jeg sitter i en blanding av vakuum og lykke.

Carlsen overrasker alle etter sjokktap: – Vil sette skapet på plass

For bare andre gang på ti år skal Magnus Carlsen (26) nå stille opp i en åpen sjakkturnering.

- Jeg tror folk på Ørlandet kjenner oss

Ørlandsbedriften Fvs entreprenør vant den fjerde anbudsrunden om støytiltak. Daglig leder Trond Magnus Brekstad forteller at bedriften i en periode skal doble antall ansatte, men fortsatt skal konkurrere om å vinne flere støykontrakter.
Les mer om:

Spolerte Vålerengas åpningsfest

Målscorerne Ole Jørgen Halvorsen og Krépin Diatta tok rollen som festbremser da Sarpsborg 08 vant 2-1 i Vålerengas første kamp på sin nye stadion. Magnus Lekven reduserte.

Sensasjonelt tap for Carlsen i Georgia

Magnus Carlsen måtte vinne dagens parti mot Bu Xiangzhi for å ta seg videre i verdenscupturneringen i Georgia. Det gikk ikke slik nordmannen hadde håpet.

Drama: Carlsen utslått av World Cup av ukjent kineser

Du store kineser - Magnus Carlsen (26) er utslått av World Cup i sjakk.

Sjakkspiller tapte fordi han hadde shorts

Magnus Carlsen (26) tapte fordi han spilte for dårlig. Anton Kovalyov (25) derimot tapte fordi han stilte opp i shorts i World Cup lørdag.

Trist hets

Det er med sorg jeg leser Geir Magnus Nyborgs innlegg i torsdagens Fvn, der han skriver så nedsettende om PDK som et miniparti som er helt uten håp i mandagens valg.
Les mer om:

Når hotellet er handicappet

Magnus Berglund oppdaget hvor lite tilrettelagt hotellopphold var for funksjonshemmede. Det bestemte han seg for å fikse.
Les mer om:

Ny utmerking til Bror Magnus

Les mer om:

22-åring tiltalt etter mordbrannparagrafen

STAVANGER: Brannen i Magnus Lagabøters gate i Stavanger i november 2013 kunne fort kostet menneskeliv. Tiltalte erkjenner de faktiske forhold.
Les mer om:

– Carlsens «fake VM-tittel» står på spill

Magnus Carlsen (26) mener at verdensmesteren bør kåres på samme måte som i World Cup, som søndag startet i Georgia. Det får rivalen Anish Giri (23) til å snakke om «fake VM-tittel».

Kalla får spesialbehandling: – Det her er ikke veldig vanlig

Charlotte Kallas personlige trener, Magnus Ingesson, får bli med til OL i Pyeongchang. Sveriges olympiske komité (SOK) har et unntak for langrennsstjernen.
Les mer om:

Kalla får spesialbehandling: – Det her er ikke veldig vanlig

Charlotte Kallas personlige trener, Magnus Ingesson, får bli med til OL i Pyeongchang. Sveriges olympiske komité (SOK) har et unntak for langrennsstjernen.
Les mer om: