Nyheter om Magasin


Varsku her!

Det er små spente skrottar som sviv rundt i skyttarhuset på Skarmyr denne onsdagskvelden. Ute på plassen har instruktør Torbjørn Lillehammer heist det raude flagget, og fem gutar og ei jente er snart klare for å fyra laus. Teori først! Før me går ut, må me ta ein liten repetisjon. Røysta til instruktøren er tydeleg og klar, som det kan høva seg på ein slik arena. Ungane reagerer umiddelbart på kommando og finn seg ein stol. – Kven er sjef på standplass? byrjar han. Eit unisont «du» kjem frå gjengen.

Tilbyr ungdommen action og kos

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: I Buvika blir det leirdueskyting ved skytterbanen. Der er det ungdomsutvalget i Fauske og Sørfold jeger- og fiskerforening som står for arrangementet, og de spanderer en runde på alle.Tilbudet er beregnet for ungdom i alderen 14 til 18 år. For de som ønsker å skyte flere serier vil det koste 50 kroner per serie. Tilbudet er tilrettelagt også for nybegynnere, med instruktører til stede.

Iran skal ha lukket reformvennlig magasin

Iranske myndigheter skal ha satt kroken på døra for et reformvennlig magasin som tok til orde for forhandlinger med USA.
Les mer om:

Lager magasin om idrettshelter fra Valdres

Elevbedriftene ved Nord-Aurdal Ungdomsskole er godt i gang. Mens andre satser på handlenett og bilvask, har fire jenter laget et magasin om både tidligere og nåværende idrettshelter fra Valdres.
Les mer om:

Tapper nesten til bunns

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For å få gjennomført riving av den gamle dammen som er magasin for Høylandsfoss kraftverk på Feda må magasinet tappes om lag to meter under laveste regulerte vannstand.

Vernebygget på topp 10 i internasjonalt magasin

Vernebygget på Domkirkeodden er på topp 10 i en internasjonalt magasins vurderinger av museumsbygg verden rundt.
Les mer om:

Øystein (32) har slått seg opp som kjendisfotograf i Bergen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Blar du nedover hjemmesiden haara.no, slår kjente ansikt i mot deg.

Foreslo veifond fremfor kunstsilo-støtte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Randi Øverland (Ap)fremmet forslag fra Ap og SV om at det skulle bevilges 3,0 millioner til ekstraordinær oppfølging av elver som står i fare for å stryke eller droppe ut av videregående skole innenfor de yrkesfaglige studieprogrammene i Vest-Agder.

Redaktør og gründer: - Alder betyr ikke så mye i den kreative klassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: - Alder betyr ikke så mye i den kreative klassen. Det er det du leverer som teller. Det er høy kvalitet på layout, fotografier og innhold. Vi har alltid samarbeidet med de beste fotografene. Temaene er design, foto, stil, kunst og kultur, sier redaktør og gründer Gullaug Pless (59) i pressemeldingen fra Involve.Lansering 4.

Liv Hobberstad runder 80 og er særdeles språkbevisst. Til slutt godtok hun journalistens bokmål.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bokmål er ikke helt stuereint hos den skriveføre, språkbevisste Liv Hobberstad som feirer rundt tall i dag, lørdag 6. april.- Ja, ja, det får gå for denne gang, smiler hun.Sjelden sur Kledelig antrukket, i rosa blazer, smalt skjørt og matchende rosa, høyhælte sko. Leppestiften har samme farge som jakken. Liv Hobberstad har nettopp kommet hjem fra trening på «Iden», og strutter av godt humør.

Bydelens krav om helhetlig planlegging på Tåsen avvises

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: - Jeg er skuffet, og ikke beroliget over at helheten skal ivaretas gjennom planleggingen av enkeltsaker, sier Per H. Christiansen, leder av bydelsutvalget i Nordre Aker.

Strive Sport nå også med Serie A og La Liga til Get kunder

I januar gjorde Sportsrettighetsselskapet IMG avtale om leveranse av strømmetjenesten Strive Sport gjennom Altibox og i dag sender selskapet ut pressemelding om at også Get kunder nå får kanalen. «Etter at vi på kort tid etablerte Strive Sport som en ny strømmetjeneste i Norden med ligafotball i verdensklasse til en attraktiv pris, utvider vi nå tilgangen til verdens beste fotballklubber og spillere hver uke via en kanal hos Get.

Lanserer nytt magasin for å nå de eldre med viktig informasjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/TÅSEN: Eldrebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) lanserte det nye magasinet fra Oslo kommune i Seniorhuset i Pastor Fangens vei 22 på Tåsen - fyrtårn og testhus for fremtidens eldreomsorg i Bydel Nordre Aker - tirsdag 2. april. Seniorhuset i Nordre Aker vant kommunens Seniorpris i 2018.- Oslo er en aldersvennlig by, og i magasinet ønsker vi å inspirere eldre og seniorer om muligheter som finnes for eldre i byen, sier byråden.

Lanserer nytt magasin for å nå de eldre med viktig informasjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/TÅSEN: Eldrebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) lanserte det nye magasinet fra Oslo kommune i Seniorhuset i Pastor Fangens vei 22 på Tåsen - fyrtårn og testhus for fremtidens eldreomsorg i Bydel Nordre Aker - tirsdag 2. april. Seniorhuset i Nordre Aker vant kommunens Seniorpris i 2018.- Oslo er en aldersvennlig by, og i magasinet ønsker vi å inspirere eldre og seniorer om muligheter som finnes for eldre i byen, sier byråden.

Sigrid og Ida startet kvinnemagasin sammen: – Favorittmagasinet fantes ikke. Så jeg lånte på rekkehuset og tok saken i egne hender

Ida Eliassen-Coker står bak kvinnemagasinet Altså. 38-åringen har fått med seg Sigrid Bonde Tusvik på laget. Duoens magasin har fått enormt mye oppmerksomhet allerede før første utgivelse. Magasinet Altså skal komme ut fire ganger i året, med over 100 sider.
Les mer om:

Mohn-kritiker fikk rødt kort

Filosof Jørgen Pedersen mener han ble refusert av Agenda Magasin grunnet frykt for milliardær-eierens reaksjon.
Les mer om:

Nyhetskommentar: Kniv som terrorvåpen

Knivstikking har vært en av de vanligste lav-teknologiske våpnene i terrorangrep siden al-Qaida anbefalte metoden i sitt magasin Inspire for snart tre år siden.
Les mer om:

Viktige Vestfold-bedrifters historie synliggjøres i nytt magasin

Mange Vestfold-bedrifter har satt spor etter seg både nasjonalt og internasjonalt. Blant dem er landets siste fyrstikkfabrikk i Larvik, Tønsberg-bedriften som lagde OL-medaljene i 1994 og Sandefjord-bedriften som produserte hvalolje for kunder over hele verden.
Les mer om:

De gjør Vestfold grønnere – les om dem i vårt nye magasin

Driver du en bedrift, kan du kanskje være miljøskeptiker på fritiden. Men i yrkeslivet bør du ta klimaendringene seriøst.
Les mer om:

Magasin: Kina puttet spionverktøy i datakomponenter sendt verden over

Kinesiske militære har installert spionverktøy i datamaskinkomponenter som ble sendt verden over, skriver Bloomberg Businessweek.
Les mer om:

Her mangler det 25 dybdemeter med vann i Kallvatnet for å fylle opp kraftmagasinet

Selv om det har regnet mye, må det regne veldig mye mer for å fylle opp nedtappa magasin til Statkraft på Helgeland.

Mangler ennå 25 meter med vann: – Vi har ingen forhåpninger om at det skal fylles opp i år

Selv om det har regnet mye, må det regne veldig mye mer for å fylle opp nedtappet magasin til Statkraft på Helgeland.

Å holde på med noe som er viktig

Hvordan ender man opp med å føle at det å lage et magasin for 39 nerder fra Skandinavia er en jobb som er viktigere enn det meste annet?
Les mer om:

Nytt valdresmagasin i postkassa lørdag

Lørdag kan du kose deg med et 60 siders magasin til morgenkaffen. Det er mye lesestoff, og noe for enhver smak. Du kan lese om mannen som hogde ut løvene som står utenfor Stortinget i Oslo, en flott sykkeltur i Valdres-terreng og mye annet snacks.
Les mer om: