Nyheter om Madsen


- Et sjeldent menneske

Fotograf Morten Krogvold var en god venn av Gun Marith Madsen, som ble drept på Kongsberg.
Les mer om:

Gunn Marith (78) fra Skien ble drept på Kongsberg

SKIEN/KONGSBERG: 78 år gamle Gunn Marith Madsen ble drept på Kongsberg onsdag kveld.
Les mer om:

Frigir navnene på drapsofrene

Det var Andréa Meyer (52), Hanne Merethe Englund (56), Liv Berit Borge (75), Gunnar Erling Sauve (75) og Gun Marith Madsen (78) som ble drept på Kongsberg onsdag.

Har registrert 35 683  meldinger

- Det er langt mer enn hva vi er vant til, sier Steinar Madsen.
Les mer om:

Mange nye meldinger

Steinar Madsen ved Legemiddelverket forteller at de i løpet av helga i uke 38 mottok om lag 500 meldinger om menstruasjonsforstyrrelser etter vaksinasjon mot covid-19.
Les mer om:

- Pågår et kappløp

Legemiddelselskapet Merck sier at deres coronatablett har oppnådd gode resultater i kliniske studier. Steinar Madsen ved Legemiddelverket sier at det pågår et kappløp på feltet.
Les mer om:

James Bond-premiere i dag: Høy beredskap i 007-hovedkvarteret på Høybråten

I seks år har James Bond-fans over hele verden ventet i spenning på den nye filmen, «No time to die», og i dag, fredag, er det endelig premiere. Hardbarka James Bond-fan og Høybråten-beboer Alexander Hagen var ikledd smokingen da han inviterte avisa hjem for å snakke om den nye filmen, innspillingen på Lutvann og da stjernen Michael Madsen «vandaliserte» omslaget på den ene DVD-en hans.
Les mer om:

Peter Madsens bil undersøkes i dansk drapssak

Opplysninger fra en svensk dokumentar har fått dansk politi til å beslaglegge en bil som har tilhørt drapsdømte Peter Madsen, opplyser Discovery.
Les mer om:

Kampen ingen har råd til å tape: – Med tap er det ikke sikkert vi klarer topp åtte

Leder for Arsenals norske supporterklubb, Ronny Madsen, tror søndagens kamp mot erkerival Tottenham vil definere sesongen deres.
Les mer om:

Perlescoringer ga bare ett Arendal-poeng

Flotte mål av Mads Nørby Madsen og Stefan Mladenovic var ikke nok til hjemmeseier mot Skeid.
Les mer om:

– Det er en del vaksineskepsis blant de yngre

Forrige tirsdag ble det gjennomført vaksinering ved med Aust-Lofoten videregående skole, men ifølge rektor Linda Walle Madsen og kommuneoverlege Jan Håkon Juul er det flere elever som ikke vil ha vaksinen.
Les mer om:

Vålerenga tapte første kvalikkamp

Vålerenga fikk det tøft i første kamp mot Häcken i mesterligakvalifiseringen onsdag. Det svenske laget vartet opp med praktscoringer og vant til slutt 3-1. Vålerenga startet kampen bra, og fikk en stor mulighet etter ti minutter, men ballen strøk stolpen. Vålerenga-forsvaret hadde en stor jobb foran seg i oppgjøret. Det som ventet var nemlig en av Sveriges største spisstjerner Stina Blackstenius. Etter 63 minutter gjorde Blackstenius det hun kan best, nemlig å sette ballen i mål. Hun økte til 3-0 og sikret seieren, selv om VIF reduserte sent og fikk med seg et viktig mål.

Undersøker mulig bivirkning

Danske helsemyndigheter undersøker nå om barnesyndromet MIS-C kan oppstå etter vaksinasjon mot covid-19. I så fall er det ekstremt sjeldent, mener Steinar Madsen i Legemiddelverket.
Les mer om:

Tressa og Håvard: – Dette har vi ikke i Fredrikstad

Tressa og Håvard Madsen drar på motorsykkeltur fra Fredrikstad og til Halden for å oppleve god stemning og amerikanske biler.
Les mer om:

Bisarr krasj i OL-velodromen

Den danske Uno-X-syklisten Frederik Madsen lå ikke merke til at han var i ferd med å innhente britiske Charlie Tanfield da det ble kjempet om finaleplasser i forfølgelsesritt i Tokyo-OL. Det endte med at begge to krasjet og gikk i bakken. TV-bildene viste at dansken var forbannet på sin britiske konkurrent etter episoden. Heatet ble stoppet, og det var usikkert om danskene var finaleklare etter situasjonen. Reglene sier imidlertid at motstanderlaget er innhentet og duellen avgjort dersom et lag befinner seg nærmere det andre enn en meter.
Les mer om:

Kom med et tilbud fylket ikke kunne si nei til. Nå har bedriften sikret seg kjempekontrakt

Det var knallhard konkurranse om å ruste opp fiskerivegene på øya, og denne gangen måtte Roald Madsen se seg slått.
Les mer om:

Advarer mot vaksinevegring: – Ta vaksinen du får tilbudt

Steinar Madsen i Legemiddelverket advarer folk mot å vente med vaksinering etter at flere i Bergen vegret seg for å blande vaksinetyper.
Les mer om:

Anmeldes etter stort smitteutbrudd

– Mangelen på registrering av hvem har vært til stede har forsinket smittesporingsarbeidet, sier fungerende kommunedirektør, Bjørg Torill Madsen.
Les mer om:

Smittebølge i Indonesia: Folk hamstrer «mirakelkur»

Smitten i Indonesia er ute av kontroll. Nå tyr folk til legemiddelet ivermectin for å hindre smitte og alvorlig sykdom. – Kan godt forstå at folk gjør det de tror kan hjelpe dem i denne forferdelige situasjonen, sier Steinar Madsen.
Les mer om:

Agdestein blir ny sjakkpresident

Simen Agdestein tar over presidentvervet i Norges Sjakkforbund. Det ble klart på sjakkongressen søndag kveld. – Tusen takk for tilliten. Dette er lagarbeid der jeg ønsker alle gode krefter med. Nå skal vi sammen gi en ny boost og løfte sjakk Norge til nye høyder, sa Agdestein da valget var unnagjort. Han blir sjakkpresident etter fem år med Morten L. Madsen i rollen. Agdestein har vært en av Norges fremste sjakkspillere i flere tiår. I 1985 ble han utnevnt til stormester. I disse dager kjemper han om sin åttende NM-tittel.

Vålerenga bidrar rundt jentefotballen ved Østensjøvannet: – For oss er det viktig å få impulser fra det beste damelaget i Norge

Håkon Lier Madsen brenner for jentefotballen rundt Østensjøvannet. I dag var samarbeidsklubben Vålerenga på besøk for å inspirere de største talentene i Abildsø og noen naboklubber.

Nå kvitrer fuglene for Teddy

Han har fortsatt oppgaver og et stort engasjement. Samtidig har han roet seg flere hakk i forhold til de hektiske dagene han har opplevd. - Det er deilig å kunne ta det rolig om morgenen, oppleve stillheten og høre fuglene kvitre, sier Teddy Normann Madsen.
Les mer om:

Advarer mot livsfarlig skjønnhetsdop: – Dødelig

Legemiddelet Apetamin skal gi jenter den ideelle timeglassfiguren. Eksperter advarer på det sterkeste mot denne nye versjonen av «barbiedop». – I verste fall dødelig, sier legemiddelekspert Steinar Madsen.
Les mer om:

Legemiddelverket: Vil følge ekstra nøye med ved eventuell vaksinering av barn

Steinar Madsen i Legemiddelverket sier det vil bli fulgt ekstra nøye med på bivirkninger dersom det Pfizer-vaksinen skal brukes på barn i Norge.
Les mer om:

Vil følge ekstra nøye med

Steinar Madsen i Legemiddelverket sier det vil bli fulgt ekstra nøye med på bivirkninger dersom det Pfizer-vaksinen skal brukes på barn i Norge.
Les mer om: