Nyheter om Madsen


Lisbeth vil ha deg på besøk i stua si: – Dette gleder jeg meg veldig til

Det er som kjent aldri for sent. I godt voksen alder debuterer Lisbet Madsen med sin første kunstutstilling, «Scrodelia".
Les mer om:

Nordlys-journalist saksøker Rune Madsen etter huskjøp

De er nærmeste naboer i Krokelvdalen, men neste uke møtes de i retten når Silje Charlotte Solstad saksøker maskinentreprenøren etter boligkjøp.
Les mer om:

Vålerenga med fire strake

Vålerenga vant 3-0 over Arna-Bjørnar og tok sin fjerde strake seier i Toppserien. Ajara Nchout ble tomålsscorer mens Rikke Marie Madsen la på et siste på overtid. Det sendte hovedstadsklubben på toppen av tabellen, men LSK Kvinner tok over tabelltopp etter de vant sin kamp. For Arna-Bjørnar er situasjonen helt annerledes. De sliter i andre enden av tabellen og ligger nest sist med tre poeng på fem kamper.
Les mer om:

Alle poengene ble værende i Oslo

Vålerenga – Avaldsnes 2-1 (0-1) Hjemmelaget Vålerenga havnet under tidlig i kampen mot Avaldsnes, men vant til slutt 2-1 i rundens første kamp i Toppserien. Det er andre gangen Oslo-klubben klarer å snu kampen til seier. Første kampen var borte mot Klepp da havnet laget nok engang under 0-1, men snudde kampen i sitt favør i slutten av andre omgang. Det var en fartsfylt kamp på Intilty, hvor gjestene åpnet målkontoen først etter bare fire minutter satt ballen i nettmaskene bak Vålerenga-målvakten.

Bilimporten stuper, men brukte biler selger som varme hveteboller(pluss)

Sulland Verdal har solgt ca. 200 brukte biler første halvår i år, mot 310 i hele 2019. – Nå blir det spennende å se om vi får tak i nok bruktbiler til å møte etterspørselen, sier daglig leder Christina Madsen.
Les mer om:

- Et totalt villspor

Peter Madsen er mistenkt for å stå bak drapet på Emilie Meng (17). Nå går en av hans venner ut offentlig og avviser at dansken står bak.
Les mer om:

Ny asfalt er vanligvis gode nyheter. Men her tårner den gamle seg opp

Rune Madsen hadde fulle biler, men ingen steder å gjøre av lasten.
Les mer om:

Døde på risikabel reise

Paralympics-stjernen og eventyreren Angela Madsen døde under rotur i Stillehavet.
Les mer om:

– USAs oppkjøp er uheldig

Steinar Madsen i Statens legemiddelverk sier det er uheldig at USA kjøper opp koronamedisinen remdesivir. Oppkjøpet rammer ikke medisinleveransene til 127 lavinntektsland.
Les mer om:

Både hytteeier og entreprenør er dømt til fengsel for ulovlig bygging i strandsonen

Princess-arvingen Hanne Madsen og en daglig leder i et byggmesterfirma må tilbringe 45 dagers fengsel for bygging i strandsonen i Grimstad.
Les mer om:

Princess-arving bygget tennisbane i strandsonen – må i fengsel

Hanne Madsen (49), styreleder og arving i Princess-gruppen, må 45 dager i fengsel for å ha bygget en tennisbane og underjordisk tunnel i strandsonen.
Les mer om:

Når holdeplassvarsleren er skrudd av vet ikke Liam (5) hvor han er: – Nok er nok!

SKIEN: Siv Madsen er farmor til blinde Liam på fem år. Hun har flere ganger opplevd at holdeplassvarsleren ikke er skrudd på, og har siden 2016 prøvd å gjøre noe med det, men uten hell.
Les mer om:

Portrettet: - Klar for avspark igjen

Det har vært noen lange måneder uten fotball for Jan-Petter ”Pudde” Madsen. Men til helga blåses endelig Premier League igang nok en gang.

Ubåt-Madsen i politiets søkelys i Emilie Meng-saken

Peter Madsen (49) kobles i ny dansk bok til drapet på Emilie Meng (17).
Les mer om:

Kobles til dansk drapssak

Livstidsdømte Peter Madsen (49) kobles til drapet på 17 år gamle Emilie Meng, ifølge en ny dansk bok.
Les mer om:

Peter Madsen kobles til ny dansk drapssak

Ifølge ny dansk bok har drapsdømte Peter Madsen flere ganger vært i politiets søkelys også for drapet på 17 år gamle Emilie Meng.
Les mer om:

Stor britisk studie viser at malariamedisin ikke virker mot covid-19

– Studien sier at den ikke har noen virkning. Den ser ikke ut til å være skadelig, men har ikke noen virkning, sier medisinsk fagdirektør i Legemiddelverket, Steinar Madsen.
Les mer om:

Ny avsløring: - Skandale

En ny avsløring sår tvil om en studie av legemiddelet hydroksyklorokin. Legemiddelet har blitt fremmet av Donald Trump. Ekspert Steinar Madsen slår alarm om slurvete forskning.

Lege advarer foreldre: Én tablett fra denne pakken kan være dødelig

– Det er svært viktig at barn ikke kan få tak i mikstur eller tabletter med paracetamol, sier Steinar Madsen i Legemiddelverket.
Les mer om:

- Vi har vært ute i verre stormer enn dette

Magne Ingolf Madsen på Esso er still going strong etter koronapausens herjinger.
Les mer om:

Frykter fagmiljø forsvinner: - Det handler ikke om kos med hest, dette er godt dokumentert behandling

- Få opp ridehallen fortest mulig, så ridetilbudet ved VHSS blir bevart. Barn og voksne har nytte av det, sier ridefysioterapeut Hanne Madsen Aaøyen.
Les mer om:

Even er Norges beste javaprogrammerer

Even Frøyen ble tett fulgt av studenten Andreas Storesund Madsen (22), fra Moss og seniorutvikler Lars Lønne (36) fra Oslo, som kom på henholdsvis andre og tredjeplass. Det ble også kåret vinnere av deloppgavene fra partnerne. 2 av de 3 beste, Even Frøyen og Lars Lønne, vant også hver sin deloppgave.

Netflix dropper omstridt Peter Madsen-dokumentar

Dokumentaren «into the Deep» om den drapsdømte danske oppfinneren og ubåtkonstruktøren Peter Madsen blir likevel ikke vist på Netflix.
Les mer om:

Netflix dropper filmen om drapsdømte Peter Madsen

«Into The Deep» om oppfinner Peter Madsen og det brutale drapet på Kim Wall, blir likevel ikke tilgjengelig hos strømmegiganten.
Les mer om:

Netflix dropper dokumentar om ubåtmannen Peter Madsen

Flere av dem som deltar, har bedt om å bli sladdet eller klippet bort, og Netflix sier de ikke lenger vil legge ut filmen, melder Kulturnyheterna i Sveriges Television (SVT). Strømmeselskapet vil ikke si om de endrede planene skyldes kritikk av filmen. Madsen ble i 2018 dømt til livstids fengsel for det brutale drapet på den svenske journalisten Kim Wall.
Les mer om: