Nyheter om Madsen


Slik vil han stanse de frekke GPS-tyvene:- Vi vil ikke ha sørnorske tilstander her oppe

Rune Madsen går igjennom timesvis med videopptak i jakten på GPS-tyvene.
Les mer om:

Konsernsjefen i Multiconsult slutter

Christian Nørgaard Madsen slutter på dagen som konsernsjef i Multiconsult.
Les mer om:

Multiconsult-sjefen går av på dagen – Lars Opsahl (60) fra Fredrikstad tar over

Administrerende direktør i Multiconsult, Christian Nørgaard Madsen, slutter med umiddelbar virkning. Fredrikstad-mannen Lars Opsahl (60) tar over som ny direktør inntil en permanent løsning er på plass.

Dette gjør at Trond og Bjørn kan konkurrere med de store gigantene

SKIEN: Det er en av fylkets minste elektrobutikker, men kundene kommer likevel innom i en jevn strøm. Høy servicegrad er hele hemmeligheten, mener daglig leder Bjørn Madsen hos den vesle butikken Jensen elektriske midt i Skien sentrum.

Kim Andrè Madsen spillende assistenttrener i 2.divisjon

Tidligere i dag meldte Asker som begynner seg i 2.divisjon om det som egentlig må omtales som et varp. Kim Andrè Madsen fikk ikke fornyet sin kontrakt i Strømsgodset, men er mer enn god nok for lavere nivåer. Da han fortalte omverden i desember han var klar på jakt etter en ny klubb var vi overbevist om at det i det minste ville dreie seg om en OBOS-Ligaklubb. – Den erfaringen han nå bringer med seg til Asker kan tyde på at klubbens ambisjon om å rykke opp nå har en viss realisme. Les: Hva nå?

Asker forsterkes fra Strømsgodset

– Et kupp for Asker, sier Kevin Nicol om at Kim André Madsen (29) skal bli spillende assistenttrener for Asker Fotball Herrer.
Les mer om:

«Man må nok være en litt håpløs idealist for å jobbe her»

«Trygve» (26) begynte å ruse seg da han var 12 år gammel, og fullførte aldri ungdomsskolen. For ham, og andre i hans situasjon, kan Johannes Førre Madsen og kollegaene bli løsningen i Haugesund fengsel.

Skyter et nytt år inn

På nyttårsaften i år skal Magne Ingolf Madsen (42) fra Vegårshei ha ansvaret for det offisielle fyrverkeriet i Kristiansand. Det blir det største jobben som pyrotekniker hittil.

- Eneste plassen som lyser i Myra

Det siste døgnet har strømmen kommet og gått flere ganger på Vegårshei. I morgentimene i dag måtte Magne Ingolf Madsen ved Esso på Vegårshei frem med aggregatet for tredje gang,

Flere grenlandsapoteker er tomme for reseptbelagte medisiner

SKIEN: Stadig oftere opplever nordmenn som er avhengige av reseptbelagt medisin at apotekene er tomme for medisinen de bruker. – Hovedproblemet ligger hos legemiddelindustrien, mener Steinar Madsen, som er medisinsk fagdirektør i Statens legemiddelverk.
Les mer om:

Spilleplan for OBOS-ligaen 2019

Aalesund fant nesten veien tilbake til Eliteserien, men tapte mot Stabæk som klarte å beholde plassen. Aalesund møter Start i serieåpningen. Sandefjord rynket ned sammen med start og møter nyopprykkede KFUM i sin første kamp.  Les: Spilleplan for Eliteserien 2019   Runde 1 (30. – 31. mars) Start – Aalesund Lør 15:30 Nest-Sotra – Raufoss Søn 15:00 Skeid – HamKam Søn 15:00 Strømmen – Ull/Kisa Søn 15:00 Tromsdalen – Jerv Søn 18:00 Sogndal – Sandnes Ulf Søn 18:00 Kongsvinger – Notodden Søn 18:00 Sandefjord – KFUM Søn 18:00 Runde 2 (6. – 7.

Spilleplan for Eliteserien 2019

Spilleplanen for Eliteserien 2019 er nå klar. I de første 15 rundene er også TV-kampene satt opp. Sesongen starter med oppgjøret Odd – Brann og Vålerenga – Mjøndalen lørdag 30.

19 åring får prøve seg for tyrkisk storklubb

I Drammen har de en stund vært klar over at de har et virkelig talent i 19 år gamle Hasan Hüseyin Duman. -Nå er han på plass i Tyrkia etter han ble invitert til prøvespill for Antalyaspors U21-lag. Duman har sendt en sms til Drammens Tidende hvor han forteller om oppholdet: «Jeg ønsker å dra på prøvespill fordi det er en fin mulighet for meg å få nye impulser og opplevelser. Da muligheten kom så tenkte jeg at det var noe jeg ville.

Jobber gratis for å rekruttere hennes erstatter

Daglig leder Tore Meinert i Madsen og Brekke AS tar ikke betalt når han sammen med styreleder Helge Thorheim skal finne Ragnhild Bjerkviks erstatter i Aski AS.
Les mer om:

Hva nå? Bare noen dager igjen i Strømsgodset

Synes det er ganske flott at Eurosport skriver at Kim André Madsen allerede er i samtale med flere klubber når han pr definisjon er arbeidsledig 1.januar.   Det er en klubbveteran som nå gir seg, forsvarsspilleren kom til Strømsgodset fra Lyn i 2009.  Årsaken til at Kim André Madsen nå søker etter en ny klubb er, som det blant annet står på Strømsgodset sine sider lite spilletid. Les: Henry bruker Champions League som treningsøkt Eurosport skriver Kim André Madsen som står uten kontrakt fra nyåret og er nå på jakt etter ny klubb, han skal allerede være i samtaler og har fått noen tilbud: » Ja,

- Det her har gått over all forventning!

Ordene tilhører Eva Berglund og Mariann Madsen Flatha, som svarer i kor når HA spør hvordan det første julemarkedet på Klevfos.
Les mer om:

Arendal Fotballs tredje nysignering

Arendal Fotball har i løpet av drøyt to uker sikret seg signaturen til Mads Nørby Madsen, Øyvind Knutsen og nå Ulrik Reinaldo Berglann.

Venter 3.000 besøkende – kommunen har fjernet parkeringsplassene: Frykter totalt kaos

May Gunn Madsen ser med skrekk og gru fram til juleturnparaden med nærmere 3.000 besøkende søndag, etter at parkeringsplassene rundt hallen er fjernet for å gi plass til et nytt aktivitetsområde.
Les mer om:

Haugesund og Molde i trøbbel etter ulovlig avtale

Hvis Doms- og sanksjonsutvalget som har fått saken oversendt nå finner forholdet så alvorlig at det blir poengtrekk kan Molde plutselig bli nødt til å gi bort sølvmedaljen til Brann. -Vi tror ikke det skjer i og med at vi nå er ferdig med årets sesong, mest sannsynlig ser vi på bøter og at eventuelt Molde og Haugesund starter med minus før neste sesong.  Bakgrunnen er låneavtalene mellom Molde og Haugesund på Ibrahima Wadji og Tobias Svendsen. Før lagene møttes tidligere i november kom det fram at det eksisterte en muntlig avtale om at spillerne ikke kunne benyttes i kampen.

Sjakkpresidenten før Carlsens omspillsdrama: – Kan gå til lynsjakk

I dag spiller Magnus Carlsen og Fabiano Caruana VM-omspill. Sjakkpresident Morten L. Madsen tror det fortsatt kan stå uavgjort etter hurtigsjakken.

Norsk 3. div-trener til Færøyene

Julian Madsen blir ny hovedtrener for 07 Vestur og har signert en tre år lang kontrakt med den færøyske klubben. Madsen går fra 3. divisjonsklubben Lørenskog, som han har trent siden slutten av 2016.

La Madsen-felle: - Da tenkte jeg: «Nå har jeg ham»

Statsadvokat Jakob Buch-Jepsen forteller om arbeidet med å få Peter Madsen dømt for det brutale drapet på Kim Wall.
Les mer om:

La Madsen-felle: - Da tenkte jeg: «Nå har jeg ham»

Statsadvokat Jakob Buch-Jepsen forteller om arbeidet med å få Peter Madsen dømt for det brutale drapet på Kim Wall.
Les mer om:

Denne boka om unges psyke bør - nei MÅ - du lese

Psykologiprofessor Ole Jacob Madsen friskmelder ungdommen, men sykmelder psykologstanden i denne glitrende boka.
Les mer om:

Madsen friskmeldt etter brutal knockout

MMA-utøveren Torbjørn Madsen angrer ikke etter at han måtte forlate oktagonen på båre i Cape Town.
Les mer om: