Nyheter om Madsen


Leserbrev: - PK Strøm må dokumentere at det er behov for et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gjennom høringsrundene har det kommet en rekke innspill fra innbyggere og offentlig forvaltning som peker på negative konsekvenser av et massetak/steinbrudd i utmarka på Drageid, samt manglende utredninger. I hovedsak er de negative konsekvensene konsentrert rundt forurensning (støy, støv, vassdrag/fisk) og trafikksikkerhet, manglende utredninger og vurderinger knyttet til disse, samt mangelfull beskrivelse av ressursen.

Danske blir borgermester i tyske Rostock

Som den aller første i Tysklands historie blir danske Claus Ruhe Madsen den første borgermester med utenlandsk statsborgerskap.
Les mer om:

Danske blir borgermester i tyske Rostock

Som den aller første i Tysklands historie blir danske Claus Ruhe Madsen den første borgermester med utenlandsk statsborgerskap.
Les mer om:

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Steinbrudd på Drageid: - Hvorfor er det ikke tatt prøver?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Tilbudt millioner av spillgigant

Sjakkpresident Morten Lillestøl Madsen bekrefter overfor TV 2 at Norges Sjakkforbund er tilbudt en avtale med Kindred Group verdt 50 millioner kroner. Norsk Tipping har monopol på en rekke pengespill, og det er denne ordningen sjakkforbundet vil utfordre gjennom et samarbeid med Kindred Group. – Vi skal kun, innenfor ytringsfriheten, være med på å si noe om selve spillpolitikken i Norge, sier Madsen til TV 2.

Sjakkforbundet tilbudt millionavtale med pengespillgigant

Sjakkpresident Morten Lillestøl Madsen bekrefter overfor TV 2 at Norges Sjakkforbund er tilbudt en avtale med Kindred Group verdt 50 millioner kroner.
Les mer om:

Sjakkforbundet tilbudt millionavtale med pengespillgigant

Sjakkpresident Morten Lillestøl Madsen bekrefter overfor TV 2 at Norges Sjakkforbund er tilbudt en avtale med Kindred Group verdt 50 millioner kroner.
Les mer om:

Nær ved å slå serielederen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Etter 88 minutters spill utlignet serieleder Innstranda etter et voldsomt press. Sprint holdt unna helt til det gjensto to minutter av ordinær tid. ¨Like etterpå kunne fort Innstranda ha fått enda et mål, men den spennende kampen endte 1-1.En sterk prestasjon av Fauske/Sprints nye damelag. Innstranda er et lag som de siste årene har vært blant de beste i Nord-Norge.

Var så dårlig at han ikke orket spille gitar – nå lader han opp til stor comebackkonsert

Den folkekjære artisten startet karrieren med å reise rundt i Nord-Norge på 80-tallet og synge gamle blueslåter under navnet Stoney Albright. Når han nå gjør sin første, store konsert etter at kreften rammet i fjor – og han måtte gjennom et år med omfattende kreftbehandling – skjer comebacket passende nok på bluesfestivalen på Notodden. På avslutningsdagen 4. august stiller Steinar Albrigtsen Allstars band under tittelen «Revival Concert».

Dette sier bilbransjen om elbil-opplæring i videregående(pluss)

– Det er selvfølgelig viktig at skolen tar tak i den nye teknologien og får elbil- opplæring som en del av utdanningsløpet, sier Christina Madsen hos Sulland bil.
Les mer om:

Tapte historisk kamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Både keeper og backrekke spilte en god kamp, men åtte minutter før slutt kom baklengsmålet etter en corner.- Det føltes litt ufortjent å tape. Vi styrte det meste av spillet i førsteomgangen og kunne godt ha ledet 2-0 til pause.

– Alle har rett til å bestemme selv når de har lyst til å besøke familien og gå på kino uten at kommunene skal bestemme

Bærum kommune vil ikke følge cp-rammede Carina Madsen Arstad til «familietilstelninger eller besøk». Nå krever Fylkeskommunen at Bærum behandle saken på nytt.
Les mer om:

Miljødirektoratet vil ikkje betala for å utvida Sandtangen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I starten av mai fekk Time kommune avslag på ein søknad om statlege midlar til å kjøpa det populære fritidsområdet ved Bryne sentrum.

Takker av som leder og gir stafettpinnen videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Madsen har det siste året vært nestleder i styret, men på årsmøtet i slutten av mars ble han valgt til leder.Breivik og Madsen kan glede seg over at en av de viktigste sakene de har jobbet med det siste året endelig blir realisert.- Vi har samlet inn et betydelig beløp gjennom overskuddet fra arrangement som Sentrumsfesten 2017, flere møkkabingoer og straffesparkkonkurranse under Rognandagan 2018.

Oops! Utenfor skolen-opplevelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredag har de vært på tur med Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug til Vitensenteret i Arendal. - Vi har laget lommelykt, og det er gøy, morsomt og lærerikt, forteller Sara Madsen Rosseland (13) til Agder. Hun er en av de 12 elevene fra 7. klasse på Vesterdalen, Austerdalen og Liknes skoler som har vunnet tur til Vitensenteret gjennom Nysgjerrigperprosjektet.

Varsler om dramatisk medisinmangel

Med økende medisinmangel går flere apoteker tomme for legemidler. Tilstanden er dramatisk, forteller Steinar Madsen, medisinsk fagdirektør i Statens legemiddelverk.
Les mer om:

Utestedene får skjenke til 03 i sommer

– Bransjen skal levere en livligere, varmere og morsommere by som er like trygg som før, sier Trond Madsen i NHO Reiseliv.
Les mer om:

På speed-dating i næringslivet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Årets konfirmantar

Her er lista over årets konfirmantar: Humanistiske konfirmantar Folkets Hus, Sauda 4. mai Karsten Berekvam Frikk Bratås Theo Herheim Egge Arin Eirikssønn Åshild Helstrup Hindenes Olav Eino Hovind Odin Ripel Jensen Silje Ekkjestøl Lien Tuva Ekkjestøl Lien Sebastian Listøl Mira Isabella Skaar Madsen Ingrid Renata Nielsen Simen Rønhovde Sindre Steine Jakob Lindanger Sørensen Marvik kapell 4. mai Daniel Byrkjedal Finnvik Hanne Rebekka Hebnes Sondre Hebnes Elias Kjølvik Jelsa kyrkje 5.

Kranglet om regningen: Utbygger dømt til å betale maskinentreprenør fem millioner

Eiendomsgruppen AS er i Nord-Troms tingrett dømt til å betale maskinentreprenør Roald Madsen 4,4 millioner kroner pluss saksomkostninger på 650.000 kroner.

Vårball på Rødtvet sykehjem

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kadettene med det karakteristiske hodeplagget kepi, hvite hansker og lakksko,, noen i bukser, en del av de kvinnelige kadettene i elegante, fotside skjørt, ankom presis kl.18.30. De hadde alle sammen vernedyktighetsmedaljen fra Hæren eller Luftforsvaret korrekt plassert på brystet. For kadettene er Vårballet på Rødtvet sykehjem ikke «bare» et ball. Det er faktisk en del av deres utdanning i «Takt og tone».

Blåskjellfest i Vollen

Søndag serverte Harald Bøckman, Terje Madsen og «blåskjellkongen» Harald Melvold 22 kilo med nydampet blåskjell på bål utenfor Oslofjordmuseet i Vollen.
Les mer om:

Slik skal tromsøbedriften holde på arbeidsfolket: Nytt superbygg med jacuzzi, badstu og bar – og gratis bruk av firmahytte på 500 kvadrat i Spania

Maskinentreprenør Roald Madsen bygger et helt uvanlig bygg til over 100 millioner kroner og lover at det aldri skal være klasseskille blant de ansatte.