Nyheter om Madonna


Madonna lover frigjørende og knusende sannhet

Madonna (62) får solid skrivehjelp, men skal selv ha hovedansvaret når hennes eventyrlige liv skal filmatiseres.
Les mer om:

Madonna lover frigjørende og knusende sannhet

Madonna (62) får solid skrivehjelp, men skal selv ha hovedansvaret når hennes eventyrlige liv skal filmatiseres.
Les mer om:

Madonna lover frigjørende og knusende sannhet

Madonna (62) får solid skrivehjelp, men skal selv ha hovedansvaret når hennes eventyrlige liv skal filmatiseres.
Les mer om:

Jakob Fuglsang vant Lombardia rundt

Igår var et definitivt høydepunkt i den danske sykelisten Jakob Fuglesang sin karrière etter han vant den italienske klassikeren Lombardia rundt. Den 35 år gamle Astana-kapteinen vant dermed det andre store løp i sin karrigere, han vant Liège-Bastogne-Liège i fjor. Finalen i løpet utviklet seg til en duell mot George Bennett (Jumbo-Visma), som angrep den siste stigningen, San Fermo della Battaglia.

Dua Lipa slapp nettopp Levitating Remix med Missy Elliott og Madonna

Dua Lipa slår på stortromma. 24-åringen har fått med seg to ikoniske tungvektere på sin nye singel. Etter å ha teaset låten i flere dager, slapp briten «Levitating (Remix)» for noen minutter siden. Hun har fått med seg Missy Elliott og Madonna. Hør resultatet nedenfor. Dua Lipa feat. Missy Elliott & Madonna Låten har blitt ganske annerledes enn originalen, med en retro-vibe i regi av produsenten The Blessed Madonna (tidligere kalt The Black Madonna) alias Marea Stamper. Hør remixen til «Levitating» med Dua Lipa feat.

Madonna i nytt coronabråk: – Dette er total galskap

Popens ukronede dronning har vekket oppsikt gjentatte ganger under coronapandemien med skandaløse innlegg og videoer. Nå vekker hun oppsikt med kontroversielt budskap.
Les mer om:

Madonna får kritikk etter deling av korona-konspirasjonsteori

I videoen hevder legen Stella Immanuel at det finnes en kur for Covid-19, nærmere bestemt det omdiskuterte medikamentet hydroksyklorokin, men at dette holdes skjult for allmennheten. Dette er samme video som fikk Donald Trump Jr sparket fra Twitter da han delte den, og som president Trump retvitret, ifølge The Independent. Den ble fjernet fra sosiale medier, men tirsdag tro Madonna til og viste til at den var blitt «sensurert» og delte den – to ganger angivelig. Instagram var raskt ute og merket Madonnas post med advarsel om at dette er falsk informasjon.

Vanilla Ice gjennoppstår via Dave Franco i filmen To The Extreme

Dave Franco skal spille den legendariske hip-hopperen Vanilla Ice i ny biopic! Endelig (!?) kommer filmen om livet til den legendariske Robert Matthew Van Winkle alias Vanilla Ice. Det bekrefter hovedrolleinnehaver Dave Franco til The Wrap. Se også: Er dette sommerfilmen 2020 trenger?

Bistandsaktuelt: Norske helsearbeidere får skryt av Madonna

Popstjernen står bak åpningen av et barnesykehuset i Malawi. Her skal norsk ekspertise ha vært essensielt, ifølge Madonna.
Les mer om:

Kylie Jenner kommenterer Forbes’ anklager om milliard-juks

Kylie Jenner: – Hva i all verden er det jeg våkner til? Ja, det kan du si. I saken «Kylie Jenner’s web of lies – and why she’s no longer a billionaire» kommer Forbes med en rekke påstander om Keeping Up With The Kardashians-stjernens forretningsdrift og formue. I mars 2019 erklærte Forbes selv at Kylie Jenner var verdens yngste «self-made» dollarmilliardær i en alder av 21.  Nå er de ikke så sikker lenger. I vinter ble 51 % av Kylie Cosmetics solgt, og i den forbindelse har dokumenter vist at Kylies beauty-business har vært mindre vellykket enn tidligere omtalt. Forbes skriver at man må regne

Madonnas dans mot rasisme ble til meme-bonanza

Madonna forventet nok ikke et hav av ironiske svar da hun i natt postet et ektefølt innlegg mot rasisme i sosiale medier. Eller kanskje hun så det komme? Popstjernen fikk mye pes da hun delte sine «Quarantine Diaries» på Instagram tidligere i år. Kritikere kalte Madonna virkelighetsfjern og tonedøv, da hun som styrtrik kjendis bør klare seg greit i selvpålagt karantene. Men hun lot seg selvsagt ikke stanse, og postet flere dramatiske videoer på Insta. Nå handler det dog ikke om henne. Madonna har de siste dagene postet flere innlegg om George Floyd, en ubevæpnet svart mann som døde etter å ha

– Noe av det ekleste jeg har sett på lenge

Artisten Madonna er blant dem som reagerer kraftig etter at en mann ble kvalt til døde av politiet i Minneapolis.
Les mer om:

Nå er Drake likt med Madonna

Madonna har hatt rekorden alene siden 2002. Nå må hun dele den med Drake.
Les mer om:

Nå er Drake likt med Madonna

Madonna har hatt rekorden alene siden 2002. Nå må hun dele den med Drake.
Les mer om:

Nå er Drake likt med Madonna

Madonna har hatt rekorden alene siden 2002. Nå må hun dele den med Drake.
Les mer om:

Dennis Rodman: Stjernas ville liv

Regnbuefarget hår, tatoveringer, romanser med Madonna og Carmen Electra, og bryllupskjole. Dennis Rodman visste hvordan han skulle levere både på - og utenfor banen.
Les mer om:

Selena ble spådd en lysende fremtid – så ble hun drept av sin største fan

Popikonet Selena Quintanilla-Pérez var ung, fremadstormende og ble kalt Mexicos svar på Madonna. I år er det 25 år siden livet hennes tok slutt på tragisk vis.
Les mer om:

– Jeg har vært koronasmittet

Madonna visste ikke hva som feilet henne da hun var syk for halvannen måned siden, men sier tester nå viser at hun har vært smittet av koronaviruset.
Les mer om:

Madonna: Testet positivt for antistoffer mot coronaviruset

Den berømte artisten kan ha hatt viruset uten å ha visst om det. 
Les mer om:

Madonnas karantene-videoer vekker oppsikt

Siden det ble innført lockdown i USA, har Madonna lagt ut flere og flere bisarre videoer. – Hun vet ikke hvor merkelig hun virker, sier en kilde som skal ha vært nær popstjernen.
Les mer om:

Live Nation stopper alle pågående turnéer i verden – samtidig annonserer Glastonbury sommerens program

Verdens største konsertarrangør Live Nation avlyser nå alle sine arrangementer over hele verden ut måneden for å unngå spredningen av koronaviruset.

«Mulan»-verdenspremiere med desinfeksjonsmidler på den røde løperen

Nettstedet Deadline anslår at like mange var på den sikre siden, som det var håndhilsende premierepublikum. «Mulan»-regissør Niki Karo holdt en tale før premierevisningen, der hun snakket om den «utfordrende tiden» verden, og særlig Kina, befinner seg i nå med covid-19-viruset. LES OGSÅ: Koronaviruset stopper Madonna. – Vi håper Mulans kampånd fortsetter å inspirere.
Les mer om:

Koronaviruset stoppet Madonnas allerede utsatte to avslutningskonserter

De var allerede flyttet fra 1. og 7. mars, siden Madonna slet med sine mange skader – noe som tidligere har ført til et dusin avlysninger og utsettelser på turneen, ifølge Billboard. – Hvis bare knær ikke vred seg, brusk ikke fikk rifter og ingenting gjorde vondt og tårer aldri falt fra våre øyne, skrev Madonna på Instagram da hun forklarte hvorfor hun ikke kunne opptre 1.

BTS covrer Post Malone og danser til Zara Larsson i Carpool Karaoke

Endelig? BTS har gjestet James Corden igjen, og denne gangen ble det omsider Carpool Karaoke. De sørkoreanske superstjernene byr selvsagt på egne hits, men synger også låter som «Circles» (Post Malone) og «Finesse» (Bruno Mars). Gjengen tar til og med noen strofer fra «I’ll Be There For You», etter at RM forteller at han lærte engelsk ved å se på Friends. Gutta har vært mye i USA det siste året, og forteller at det har vært aller mest stas å møte Madonna, Lil Nas X og Post Malone.  Sistnevnte var hyggelig, men røyker for mye. Som vanlig spør James Corden om han kan få bli med i bandet. Avslutn
Les mer om:

CREATE i Lillehammer: Norges råeste videregående?

Lillehammer er et ekstra kreativt sted å være! Den lille byen en god togtur utenfor Oslo bugner over med talent via blant annet TV-skolen, Den norske filmskolen og den internasjonale popskolen LIMPI. I fjor startet noen av folkene bak LIMPI den nye videregående skolen CREATE, og i år dobler de elevtallet ved å åpne to nye VG1-klasser! CREATE er en vanlig treårig VGS i den forstand at du får generell studiekompetanse, men mye av det faglige innholdet skiller seg kraftig ut fra en klassisk «musikk, dans og drama»-linje. Friskolen er mer rettet mot dagens virkelighet, og har blant annet en mentor