Nyheter om Madland


Måkene regjerer i «hotell-hullet»

For nøyaktig ett år siden ble det kjent at Alfred Ydstebø og Kjell Madland skulle samarbeide om et prosjekt i den gapende byggetomten i Tanke Svilands gate.
Les mer om:

Fikk ikke jobben som ny barnevernssjef: Fagforeninger mener hun er forbigått

To fagforeninger er svært kritiske til ansettelsen av ny barnevernssjef i Stavanger, og saken er klaget inn til Sivilombudsmannen. Sigrunn Madland har 18 års erfaring fra lederstillinger i barnevernet og Helsetilsynet, og har i 10 år vært barnevernssjefens stedfortreder. Hun fikk likevel ikke jobben.

Intelligente Transportsystemer ITS-forum

Smarte byer er et resultat av smart logistikk som elektrifisering av bilparken, utviding av banenettet og sparkesykler som tar deg til dør til dør. I denne episoden har vi truffet tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale, Kirsti Slotsvik, direktør i Jernbanedirektoratet, Ingrid Dahl Hovland, veidirektør i Statens vegvesen, Mats M. Bjerke i Q-free, Olav Madland i Applied Autonomy, Synne Homble i VY og Kristian Amlie i Bouvet.

Nå er «negerærbe»-saken avgjort

Etter ett år og to måneder er anmeldelsen mot byggmester Ole-Petter Madland henlagt. Han ble anmeldt for å ha reklamert for at bedriften hans utfører «alt av negerærbe».
Les mer om:

Nå er «negerærbe»-saken avgjort

Etter ett år og to måneder er anmeldelsen mot byggmester Ole-Petter Madland henlagt. Han ble anmeldt for å ha reklamert for at bedriften hans utfører «alt av negerærbe».
Les mer om:

Rekker ikke skolestart: - Ikke forsvarlig å presse frem arbeidet

Nye Aspåsen skole tas ikke i bruk som planlagt. - Det viktigte for oss er å få flytte inn i et fantastisk bygg, sier rektor Sidsel Eivik Madland.
Les mer om:

Rasmus (19) vervet mamma Sidsel - nå er mor og sønn på Bodø Høyre-lista

Rasmus Eivik Madland har aldri vært på et bystyremøte før. Nå står han på kumulert plass på Bodø Høyres liste. Og lenger nede på lista står mamma Sidsel Eivik Madland.
Les mer om:

Hotellhullet fylles, men ikke bare med hotell

Etter fem års stillstand har Kjell Madland og Aton A/S fått med seg Base Property for å utvikle et nybygg i hullet i Tanke Svilands gate.
Les mer om:

Retten avviste strakstiltak for å hindre at nye husdyr blir drept av tog på Jæren

Ikke vårt ansvar, sa Bane Nor da kua til Lars Madland ble påkjørt av toget. Nå har Jæren tingrett kommet med sin kjennelse, men uten å ta stilling til hvem som har ansvar for folk og fe langs Jærbanen.
Les mer om:

Ikke vårt ansvar, sier Bane Nor etter at kua til Lars Madland ble tatt av toget

– Dette er standarden for å sikre folk og dyr i Norge mot tog som kjører i 130 kilometer i timen, sier Lars Madland, og viser gjerdet som jernbanen har flikket på siden 1943.
Les mer om:

Ikke vårt ansvar, sier Bane Nor etter at kua til Lars Madland ble tatt av toget

– Dette er standarden for å sikre folk og dyr i Norge mot tog som kjører i 130 kilometer i timen, sier Lars Madland, og viser gjerdet som jernbanen har flikket på siden 1943.
Les mer om:

Sterk bortebane-siger over Hjelmeland

Fysisk sterkare, betre organiserte og farlegare foran mål. Det er lokalavisa Strandbuen si bedømming av suldalslaget etter at våre menn gjekk sigrande ut av lokaloppgjeret mot Hjelmeland i går kveld. Hjelmeland har før sesongen vore klare på at det å vinna mot Suldal er viktig, men slik gjekk det altså ikkje. Vakker straffe Etter ei sterk hjelmelandsopning, tok suldalsspelarane alldeles over. Tore Søraas scora første målet ein halvtime ut i første omgang, og til pausa leia Suldal.

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Arne Madland braut ikkje lova

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg synest det er heilt hinsides, heile greia, seier Madland til Jærbladet.- Eg har ei rolle i samfunnet der eg må vera ryddig. Eg påpeika med ein gong at det ikkje er eigar, men leigetakar, som har ansvaret.

Er dette Norges fineste utedo?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er iallfall helt i toppen. Det har blitt bygget mange flotte toaletter langs turistvegen, og endelig har vi fått et på Borestranda også, sier ordfører i Klepp, Ane Mari Braut Nese.I tillegg til et nymoderne bygg med dusj og toalett, har området også blitt oppgradert med en tydelig avgrenset parkeringsplass og en ny sti.

Klepp behandlar bomsaka på ny

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Tirsdag blir det storåpning av dette toalettet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I desember var det nye servicebygget ved parkeringsplassen på Borestranda klart til bruk. Nærbø-firmaet Kvia AS fikk i oppdrag å utføre jobben, som til slutt endte opp med en prislapp på rundt 8,3 millioner kroner.Tirsdag ettermiddag inviterer Statens vegvesen til offisiell åpning i samarbeid med Jæren friluftsråd.

Forandring fryder I barndomshjemmet

Hos Silje Strømsnes og Steffen Madland har sauer og pandaer måtte vike plass for flamingoer og øyne. Nå nærmer det seg noe nytt.
Les mer om:

Forandring fryder i barndomshjemmet

Hos Silje Strømsnes og Steffen Madland har sauer og pandaer måtte vike plass for flamingoer og øyne. Nå nærmer det seg noe nytt.
Les mer om:

Vårkampanje og valgkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Denne helgen avsluttes Arbeiderpartiets vårkampanje I to uker har det vært stor aktivitet i hele landet, og kampanjen rundes av med nasjonal aksjonsdag i dag lørdag, forteller ordførerkandidat Svein Hobbesland i Flekkefjord til Agder.Vårkampanjen handler om at partiet går ut og møter innbyggere med blomster og Arbeiderparties program.

Smånytt fra Jæren

Hå/Time: Hå kommune kjøper Madland havn, sier nei til privatisering i helesektoren og samarbeider med nabo Time om offentlig vann og kloakk til Skjæret på Høg-Jæren.

Ikkje klare til å bla opp park-millionar enno

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varaordførar Torbjørn Hovland (KrF) sette fram forslaget om å utsetja.- Kostnaden er blitt veldig høg. Me ønskjer å sjå kostnaden her i samanheng med kostnaden til kommunehus, kyrkje og idrettshall og vedta dette i ein heilskap.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Avviste innbyggerforslaget fra 431 kleppsbuer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Arne Madland (Frp) satte frem forslag om å imøtekomme forslaget fra Geir Morten Øvestad, som har fått 431 underskrifter på minsak.no. - Når det er så mange som 431 som har skrevet under på noe slik som dette, så må vi ta det på største alvor. Vi vil imøtekomme de 431 og utsette behandlingen av bompakken. Vi ser at det ikke har noen hast, sa Madland - og fikk full støtte fra Thorbjørg Isafold Kristjansdottir (MDG).