Nyheter om Madeira


Magikeren fra Madeira: Ronaldo ble historisk

Cristiano Ronaldo passerte legendariske Ferenc Puskás. Samtidig stormer Portugal mot avansement.

Byste-krangel på Ronaldo-flyplassen

Mange har reagert på ei byste av Cristiano Ronaldo på flyplassen i heimbyen Funchal på Madeira. No er bysta erstatta av ei ny, men det har også vekt sterke protestar.

Her startet Ronaldo-eventyret: – Han måtte reise fra alt og ble også mobbet

Portugal setter sin lit til Cristiano Ronaldo når de VM-åpner mot Spania på fredag. På Madeira minnes de den iherdige lille gutten som vokste til å bli en av verdens aller største fotballstjerner.

Tretten omkom da tre falt over folkemengde på Madeira

Myndighetene på Madeira erklærer tre dagers sorg etter at 13 personer mistet livet og 52 ble skadet av et massivt tre som falt over en folkemengde under en religiøs festival tirsdag.
Les mer om:

Tre veltet - 13 døde

Minst 13 mennesker mistet livet på den portugisiske øya Madeira da de ble truffet av et stort tre som veltet. Ulykken skjedde under en festival nær hovedstaden Funchal.
Les mer om:

Madeira - en perle i Portugal

Glem neonfargede flytemadrasser og rødsvidde bikiniskiller. Som et alternativ til turistifiserte charterklassikere seiler denne atlanterhavsøya opp som et perfekt alternativ for deg som vil gå turer i vakker natur, bo på elegante hotell og nyte et glass madeira etter middag.

Utrolig opphenting av Sverige

Cristiano Ronaldo scoret på hjemstedet Madeira, men fikk ikke den hjemkomsten han hadde ønsket seg da Portugal tapte 2-3 mot Sverige i en landskamp i går kveld. Portugal ledet 2-0 til pause, men en utrolig opphenting av Sverige i andre omgang sørget for at de måtte se seg slått.

Sverige snudde 0-2 til 3-2 over europamester Portugal

(Portugal-Sverige 2-3) Cristiano Ronaldo sendte Portugal i ledelsen hjemme på Madeira - og et selvmål ga 2-0. Men Sverige kom tilbake og vant 3-2 over europamesteren.

Sverige ødela festen

Cristiano Ronaldo scoret på hjemstedet Madeira, men fikk ikke den hjemkomsten han hadde ønsket seg da Portugal tapte 2-3 mot Sverige i en landskamp tirsdag. Mer på TV2.no.

Tre bekreftet døde etter kraftig skogbrann på Madeira

Portugisiske myndigheter bekrefter at tre personer har omkommet, samt at 40 hus og ett hotell har brent ned som følge av skogbrann.
Les mer om:

Brann på Madeira. Hotell er tatt av brannen

Tre personer er omkommet. Fire nordmenn evakuert i natt.

Tre døde i storbrann på Madeira

Minst tre personer har mistet livet i skogbrannen som spredte seg til byen Funchal på Madeira.
Les mer om:

Nå kan du lande på Ronaldo Airport

Madeira hyller sin store sønn - fotballstjernen får flyplassen oppkalt etter seg.
Les mer om:

Her startet lille Ronaldos fotballeventyr: - Han gråt hver gang det ble tap

Onsdag kan han være klar for en ny EM-finale: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - fattiggutten som hadde alle odds mot seg. Bli med til Madeira - der eventyret startet.

Rung tester høydeeffekt i svømme-EM

Rett fra 2000 meters høyde i Sierra Nevada til  bassenget på Madeira. Sarah Louise Rung (24) går nye veier før EM i svømming.
Les mer om:

Det begynte med en replikk på bassengkanten ... nå blir det leiligheter

En tilfeldig replikk ved bassenget på Madeira – og vipps, så kan han glede seg til toppleilighet i Stokke sentrum. Barndomshjemmet samme sted må bare rives først.
Les mer om:

Madeira - den grønne øya

Ryktene vil ha det til at Madeira er en lekegrind for pensjonister og botanikere. Og kanskje var det sant, en gang i tiden.
Les mer om: