Nyheter om Mac


Operas gaming-nettleser for Mac

Norske Opera er ute med en nettleser dedikert til gaming. Og den er rask. 
Les mer om:

Throwback: 730.no intervjuet Juice WRLD i Oslo

Intervjuet ble gjort i september 2018 730 møter Juice WRLD på et hotell like ved IKEA Furuset noen timer før hans første konsert i Oslo. De fleste artister som spiller i sentrum bor i gåavstand fra venue, men teamet hans har av ukjente årsaker booket overnatting selv, og tatt inn på et konferansesenter på Alnabru. 19-åringen kommer rett fra turnéstart i Amsterdam, og bagasje på avveie gjør gjengen kraftig forsinket. En time på overtid hører vi rykter om at de skal bestille pizza først, og vi regner med at han kommer til å avlyse.

Alt du kan kjøpe for prisen av én Mac Pro

Kjøp en velutstyrt Tesla Model 3 – spar tusenlapper.
Les mer om:

Mac Pro-prisene i Norge klare

Hold deg fast: Du kan spekke maskinen til godt over en halv million – og da har du ikke engang fått med den nye monitoren til rundt seksti tusen (uten stativ).
Les mer om:

Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

GoldLink forsvarer Mac Miller-posten fra scenen i København – se video

I går fikk GoldLink kjørt seg kraftig etter et Instagram-innlegg om Mac Miller. Anderson .Paak ble veldig sint Mange kalte posten selvsentrert og respektløs, men fra scenen på Vega i København i kveld sa GoldLink at han skrev en hyllest, – Mac Miller er min beste venn i bransjen… Uten Mac Miller ville det ikke vært noen GoldLink… Den første som noen gang hjalp meg var Pusha T, den andre personen var Wale og den tredje personen var Mac motherfuckin’ Miller… Man kan si hva man vil hvordan man vil.

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet. Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller. 26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen. Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter. – Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet.

Gjør klar for Mac Pro

"Kommer til høsten" ble i praksis til desember – men snart er den altså her. Og glem ikke verdens første 32-tommers Retina 6K-skjerm. 
Les mer om:

16" MacBook Pro lansert

En etterlengtet oppdatering som får følge av nye Mac Pro i desember. Og Esc-tasten er tilbake. Julaften kom tidlig i år.
Les mer om:

Masse Microsoft-moro

Et vell av nyheter kommer til Microsofts produkter for både Mac og iOS – og ikke minst en helt ny app som samler Office-pakken ett sted.
Les mer om:

Savner verken Windows eller Mac

For første gang klarer jeg meg helt fint uten en Mac eller Windows-PC, også på jobben.
Les mer om:

Kanye West-konsert sammenlignes med Fyre Festival  

Kanyes Brunchella gikk ikke helt som planlagt. Yeezy har den siste tiden vært travelt opptatt med å promotere sitt nye album, Jesus Is King. Rapperen fløy airpool karaoke med James Corden, spilte hele utgivelsen i LA og organisert en spesiell gudstjeneste-brunsj-kombo i Baton Rouge, Louisiana. Sistnevnte gikk dog ikke så bra som småbarnsfaren kanskje hadde tenk seg. Det var gratis inngang til eventet, men lokale arrangører ga publikum mulighet til å å betale 55 dollar eller 500 kroner for å få med brunsj på kjøpet.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 50 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Britz «Dubai» Med Gud bak seg og en ryde or die-chick på armen (istedenfor Rolex) suser Oslo-gutten Yaw til Dubai. Den stilige inspo-svisken er produsert av arbeidsnarkomane JNS. Forresten, ikke sov på Britz’ super-tune med Isah.   Sigrid «Home To You» Solstrålen Solbakk Raabe og ringreven Steve Mac har laget en ballade som er så vakker at det nesten gjør vondt. Gud bedre, Sigrid, du synger så sjukt flott.

Sju viktige endringer du bør kjenne til

Apple har sluppet nytt operativsystem til Mac.
Les mer om:

Tiltalt for å ha solgt dødelig dopmiks til Mac Miller

Han skal ha solgt blandingsdop som tok livet av den verdensberømte rapperen.
Les mer om:

Tiltalt for å ha solgt dødelig dopmiks til Mac Miller

Han skal ha solgt blandingsdop som tok livet av den verdensberømte rapperen.
Les mer om:

Tiltalt for å ha solgt dødelig dopmiks til Mac Miller

Han skal ha solgt blandingsdop som tok livet av den verdensberømte rapperen.
Les mer om:

Siste nytt fra elgkrig-fronten: Mac the Moose er igjen verdens største elg

«Elgkrigen» mellom Norge og Canada er ikke over. Med et nytt gevir som skal være tre ganger større enn det gamle, er Mac the Moose igjen verdens største elg.
Les mer om:

Tre tiltalt i forbindelse med Mac Millers dødsfall

Cameron Pettit (28), Stephen Walter (46) og Ryan Reavis (36) er tiltalt for å sammen ha distribuert regulerte stoffer, i tillegg til fentanyl, noe som til slutt førte til dødsfall, ifølge tiltalen. Walter er også tiltalt for å ha vært i besittelse av ammunisjon, noe som for ham var ulovlig da han er tidligere straffedømt. LES OGSÅ: Norsk festival konkurs. Miller (26) skal ha spurt Pettit om oksykodon og andre stoffer, men skal istedenfor ha fått falske oksykodonpiller, blandet med det sterke stoffet fentanyl. 26-åringen døde 7.
Les mer om:

Skjuler konserter i Israel

Aurora Aksnes’ (23) manager Geir Luedy skriver i en tekstmelding til Klassekampen at konsertplanene i Israel med hensikt er utelatt fra artistens nettside fordi de ønsker «minst mulig henvendelser av denne typen». Aurora skal spille rundt 30 konserter de tre neste månedene, men konsertene i Tel Aviv 14. og 15.

Dokumentaren om Lil Peep blir tung kost – se traileren her

1. november, 1996 – 15. november, 2017 Gustav Elijah Åhr ble bare 21 år gammel, men fikk på rekordtid en stor, dedikert fanbase som artisten Lil Peep. Dokumentaren om hans korte liv vil trolig bli sterk kost for mange. Everybody’s Everything er regissert av Sebastian Jones og Ramez Silyan og co-produsert av veteranen Terrence Malick og Lil Peeps mor Liza Womack. Filmen fikk 100 % positive anmeldelser etter SXSW-visningen tidligere i år ifølge Rotten Tomatoes. I november er det klart for offisiell kinopremiere.
Les mer om:

En Big Mac fra Ford

Ford har en helt ny Explorer på gang. Plug in-utgaven med 450 hestekrefter kommer i salg i Norge.
Les mer om:

Monica (42) fikk årets lokale litteraturpris: – Jeg tenkte at jeg måtte flytte til et sted der det ikke skjedde så mye, slik at jeg fikk tid og ro til å skrive

For tretten år siden flyttet Monica Isakstuen (42) til Fredrikstad. Hun trengte ro til å skrive. Torsdag kveld mottok Fredrikstad-forfatteren den lokale litteraturprisen fra Fredrik Halvorsens legat. – Pengene går til ny mac, jeg har fått nok av pc-en min.
Les mer om:

Mann arrestert for å ha solgt dop til Mac Miller før han døde

Det amerikanske narkotikapolitiet sier de har arrestert en person som er mistenkt for å ha solgt piller til rapperen Mac Miller noen dager før han døde.
Les mer om: