Nyheter om MacWacom med rimelig tegnebrett

13-tommeren lover tegnefølelse som papir for Mac og Windows - og Android (!).
Les mer om:

Smart Mac-hjelper for Catalina

Svenske Cindori har sluppet et eksklusivt Catalina-verktøy for fil- og diskoptimalisering for Mac, inkludert Trim-funksjoner for SSD. Vel verd å sjekke ut.
Les mer om:

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Mac Pro nå for rack

Pris fra 74 990 kroner til nesten seks hundre tusen. Kabinett må du skaffe selv.
Les mer om:

Kjøleskapet til Kim Kardashian vekker oppsikt: – Spiser dere luft?

Kim Kardashian har nok en gang klart å blåse opp en Twitter-storm. Det er ikke stjernen i undertøy som vekker oppsikt denne gangen, men heller hva som befinner seg i familiens kjøleskap. Det har vært mye kritikk fra fansen det siste døgnet etter at Kim poserte foran et tomt kjøleskap, kun fylt med vann og melk. Instagram-posten viser Keeping up with the Kardashians-stjernen i kjent stil, selvsagt ikledd hennes egen SKIMS-kolleksjon #spons View this post on Instagram Shop the Cotton Collection NOW at SKIMS.COM and enjoy free shipping on domestic orders over $

Ekteparet laget tegneseriethriller som terapi(pluss)

Andreas og Mac Håndlykken bruker egne erfaringer med psykiske plager i sin første, lengre tegnserieroman kalt «Ingen visste».
Les mer om:

Allegri: Hold Apple og gjengen langt unna fotballen

Vi tror Max Allegri sier det en god del old school managere mener, men ikke tør å ytre for å ikke virke som en dinosaur. Allegri er fri og frank og kan si hva han vil. Men noe ekstra plusser på CV´en sin er vel ikke akkurat dette: -Jeg har ikke engang en computer. Jeg har en iPad som Juventus gav meg. Jeg så noen kamper på den og tok ut noe statistikk. Heldigvis har jeg god hukommelse og klarer å huske hva som skjer i kampene, sier arbeidssøker Allegri til ESPN. Les: Ikke rart Liverpool blir best med spillere som Adam Lallana Men så kommer kjernen: -En manager må være på sidelinjen.

Mac Pro scorer høyt for reparerbarhet

iFixit har "fikset" nye Mac Pro ved å skru den fra hverandre – og rangerer den i toppsjiktet hva angår reparerbarhet. 
Les mer om:

Nei, Mac Pro er ikke et godt rivjern

Selvfølgelig måtte noen prøve.
Les mer om:

Operas gaming-nettleser for Mac

Norske Opera er ute med en nettleser dedikert til gaming. Og den er rask. 
Les mer om:

Throwback: 730.no intervjuet Juice WRLD i Oslo

Intervjuet ble gjort i september 2018 730 møter Juice WRLD på et hotell like ved IKEA Furuset noen timer før hans første konsert i Oslo. De fleste artister som spiller i sentrum bor i gåavstand fra venue, men teamet hans har av ukjente årsaker booket overnatting selv, og tatt inn på et konferansesenter på Alnabru. 19-åringen kommer rett fra turnéstart i Amsterdam, og bagasje på avveie gjør gjengen kraftig forsinket. En time på overtid hører vi rykter om at de skal bestille pizza først, og vi regner med at han kommer til å avlyse.

Alt du kan kjøpe for prisen av én Mac Pro

Kjøp en velutstyrt Tesla Model 3 – spar tusenlapper.
Les mer om:

Mac Pro-prisene i Norge klare

Hold deg fast: Du kan spekke maskinen til godt over en halv million – og da har du ikke engang fått med den nye monitoren til rundt seksti tusen (uten stativ).
Les mer om:

Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

GoldLink forsvarer Mac Miller-posten fra scenen i København – se video

I går fikk GoldLink kjørt seg kraftig etter et Instagram-innlegg om Mac Miller. Anderson .Paak ble veldig sint Mange kalte posten selvsentrert og respektløs, men fra scenen på Vega i København i kveld sa GoldLink at han skrev en hyllest, – Mac Miller er min beste venn i bransjen… Uten Mac Miller ville det ikke vært noen GoldLink… Den første som noen gang hjalp meg var Pusha T, den andre personen var Wale og den tredje personen var Mac motherfuckin’ Miller… Man kan si hva man vil hvordan man vil.

Anderson .Paak kommenterer «respektløs» Mac Miller-post fra GoldLink

En slags hyllest eller ei. Anderson .Paak er veldig skuffet. Natt til onsdag postet GoldLink et åpent brev på Instagram om Mac Miller. 26-åring minnes at han i 2015 spilte sin Rick Rubin-co-produserte gateplate And After That, We Didn’t Talk for stjernen. Ifølge GoldLink ble hans utgivelse grunnlaget for Mac-albumet The Divine Feminine året etter. – Jeg tenkte alltid at du gjorde deg selv gal når det kom til musikken din. Så mye at du begynte å bruke stilen til andre som en hylles til folk rundt deg som du elsket. Dette var da problemene våre startet.

Gjør klar for Mac Pro

"Kommer til høsten" ble i praksis til desember – men snart er den altså her. Og glem ikke verdens første 32-tommers Retina 6K-skjerm. 
Les mer om:

16" MacBook Pro lansert

En etterlengtet oppdatering som får følge av nye Mac Pro i desember. Og Esc-tasten er tilbake. Julaften kom tidlig i år.
Les mer om:

Masse Microsoft-moro

Et vell av nyheter kommer til Microsofts produkter for både Mac og iOS – og ikke minst en helt ny app som samler Office-pakken ett sted.
Les mer om:

Savner verken Windows eller Mac

For første gang klarer jeg meg helt fint uten en Mac eller Windows-PC, også på jobben.
Les mer om:

Kanye West-konsert sammenlignes med Fyre Festival  

Kanyes Brunchella gikk ikke helt som planlagt. Yeezy har den siste tiden vært travelt opptatt med å promotere sitt nye album, Jesus Is King. Rapperen fløy airpool karaoke med James Corden, spilte hele utgivelsen i LA og organisert en spesiell gudstjeneste-brunsj-kombo i Baton Rouge, Louisiana. Sistnevnte gikk dog ikke så bra som småbarnsfaren kanskje hadde tenk seg. Det var gratis inngang til eventet, men lokale arrangører ga publikum mulighet til å å betale 55 dollar eller 500 kroner for å få med brunsj på kjøpet.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 50 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Britz «Dubai» Med Gud bak seg og en ryde or die-chick på armen (istedenfor Rolex) suser Oslo-gutten Yaw til Dubai. Den stilige inspo-svisken er produsert av arbeidsnarkomane JNS. Forresten, ikke sov på Britz’ super-tune med Isah.   Sigrid «Home To You» Solstrålen Solbakk Raabe og ringreven Steve Mac har laget en ballade som er så vakker at det nesten gjør vondt. Gud bedre, Sigrid, du synger så sjukt flott.

Sju viktige endringer du bør kjenne til

Apple har sluppet nytt operativsystem til Mac.
Les mer om: