Nyheter om Mørk


Unge jenter ønsker å se ut som blonde instagrammere: – Vi har begynt å skrive kontrakt i forkant av frisørtimen

Mange unge ønsker å bytte hårfarge fra mørk til lys. Ved frisørkjeden Adam og Eva på Jessheim opplever de at mange unge kan ha urealistiske forventninger når de går til frisøren for å bli blonde.
Les mer om:

Stakk av etter trafikkulykke

TOKKE: Politiet etterlyser en mørk SUV.

Mørk norsk skøytehelg, men ett lyspunkt gjør sjefen til optimist: – Viser at vi ikke er så langt bak

Sverre Lunde Pedersen reddet den norske verdenscuphelgen fra å bli helsvart.
Les mer om:

Mørk norsk skøytehelg, men ett lyspunkt gjør sjefen til optimist: – Viser at vi ikke er så langt bak

Sverre Lunde Pedersen reddet den norske verdenscuphelgen fra å bli helsvart.
Les mer om:

Anmeldelse av Doctor Sleep: Er oppfølgeren til Stephen King-klassikeren verdt å se?

Lille Danny har blitt voksen, men han hjemsøkes fremdeles av både gamle og nye fjes i skrekkfilmen Doctor Sleep. Nesten 40 år etter Jack Nicholsons prestasjon i Stanley Kubricks The Shining alias Ondskapens hotell, er endelig oppfølgeren her. Denne gangen er det Ewan McGregor som skal skinne i rollen som voksne Danny, sønnen til Nicholsons karakter, Jack. Doctor Sleep er en adapsjon av 2013-romanen med samme navn, skrevet av kongen av grøss og gru; Stephen King. Ewan McGregor gjør en grei opptreden som voksne Danny (SF Norge/Warner Bros.) Danny sliter etter det skrekkslagne oppholdet på The Ov

Endelig fikk «Game of Thrones»-stjernen le på film

Filmen er en romantisk komedie som utspiller seg mot en litt mørk bakgrunn.

Etterlyser eier av mørk SUV etter ruskjøring på Kråkerøy

Politiet går nå ut med en etterlysning av eieren av en mørk SUV i forbindelse med at en kvinne ble pågrepet for ruskjøring ved Fredrikstad Stadion onsdag. Bilen skal ha blitt påkjørt og er trolig påført skader.
Les mer om:

Børsen: Tre fikk bunnkarakter da Ranheim fikk juling

Ranheim hadde ikke råd til å tape hjemme mot Stabæk. Det gjorde de og nå ser drømmen om fornyet plass meget mørk ut.

Børsen: Tre fikk bunnkarakter da Ranheim fikk juling

Ranheim hadde ikke råd til å tape hjemme mot Stabæk. Det gjorde de og nå ser drømmen om fornyet plass meget mørk ut.

Børsen: Tre fikk bunnkarakter da Ranheim fikk juling av bunnlag

Ranheim hadde ikke råd til å tape hjemme mot Stabæk. Det gjorde de og nå ser drømmen om fornyet plass meget mørk ut.

Børsen: Tre fikk bunnkarakter da Ranheim fikk juling av bunnlag

Ranheim hadde ikke råd til å tape hjemme mot Stabæk. Det gjorde de og nå ser drømmen om fornyet plass meget mørk ut.

Harry Styles vil spille James Bond

Harry Styles har en drøm om bli den nye James Bond. Kan det være vi får se briten i den ikoniske rollen når Daniel Craig kaster inn håndkle? I et intervju med Hits Radio snakker det tidligere One Direction-medlemmet om scene-vitser, bisarre rykter og sitt kommende album. Stjernen nevner også at han gjerne vil spille agent 007. − Yeah, hvem ville ikke [være Bond]? Jeg vokste opp med de [filmene]. Du vet, jeg elsket ham som barn.

10 halloween-filmer for lettskremte

Endelig allehelgensaften! Selv om det virker som om det bare var i går at Starbucks brakte frem høstkosen i oss alle med Pumpkin Spice Latte, så er vi faktisk nesten ferdig med oktober allerede. I kveld er det selveste halloween, også kjent som verdens desidert beste høytid (lenge leve kommersialismen!), selv om mange har feiret lenge allerede. Perfekt dag for en passe skummel filmkveld? Vi tenker ja. Det aller viktigste er å finne den heksete godstemningen, enten via småskumle dekorasjoner, gyselige matretter fylt med spygrønn konditorfarge, eller rett og slett bare en liste over gode hall

- En mørk dag i historien

Torsdag ettermiddag vedtok Representantenes hus å formalisere riksrettsprosessen mot Trump.
Les mer om:

Anmeldelse: Viaplays nye krimserie er et eneste stort rot

730s anmelder ble dessverre ikke bergtatt av Viaplays nye krimserie Besatt. Først, litt om historien. For åtte måneder siden mistet Max (Anders Danielsen Lie) og kona Asha (Selome Emnetu) sønnen sin i en ulykke. Nå er det på tide å gå videre i livet, så Max begynner i ny jobb i voldsavsnittet i Oslo. Her blir han raskt satt sammen med sin nye partner Sander (Anders Baasmo) som fra tidligere har mye erfaring med det kriminelle miljøet i Oslo. Max (Anders Danielsen Lie) begynner i ny jobb i voldsavsnittet i Oslo.

«Hyller» Madcon med blackface-opptreden på TV

Ikke gjør dette på halloween. Madcon gjør stor suksess utenfor landegrensene, og fra tid til annen dukker låtene deres opp i filmer, serier og underholdningsprogrammer verden over. Vi vet ikke så mye om gjengen nedenfor, bortsett fra at de deltar i det tsjekkiske TV-showet Tvoje tvář má známý hlas – Ansiktet ditt har en kjent stemme på norsk. Programmet er basert på den spanske franchisen Your Face Sounds Familiar. Konseptet går ut på at deltagerne får en tilfeldig (eller «tilfeldig») utvalgt artist/gruppe de skal etterligne. Trioen Roman Zach, O. Ruml og M.
Les mer om:

50 grunner til å elske høsten

Natt til søndag stiller vi klokka en time tilbake, og vi er offisielt på vintertid. For mange er høsten, bokstavelig talt, en mørk periode, men her skal du få 50 grunner av oss til hvorfor høsten slett ikke er så verst.
Les mer om:

Dark Mode gir lengre batteritid

Sjekk robot-videoen som viser hvordan mørk skjerm vinner over lys bakgrunn på en iPhone. 
Les mer om:

Pulp Fiction 25 år: Se hvem Tarantino egentlig ønsket seg

Det er 25 år siden 90-tallets største kultklassiker Pulp Fiction kom ut. Tiden flyr! Filmen som traff lerretet i 1994 ble nesten en umiddelbar klassiker. Med mørk humor, og et manustekke få hadde sett maken til etablerte Tarantino seg med denne filmen som en av nåtidens største regissører. En posisjon han fortsatt med rette holder i dag.

Anmeldelse: Marriage Story er altfor bra for Netflix

Sjarmerende og hjerteskjærende Oscar-kandidat om skilsmisse. – Skilsmisse er som et dødsfall, bare uten et lik, forteller en advokat i Noah Baumbachs nye film Marriage Story. Det som er sannhet for nesten halvparten av alle ekteskap, et fenomen så vanlig at det er blitt en selvfølge i mange liv, blir ofte nedgradert til en formalitet. Men denne dypt empatiske filmen viser den ofte oversette smerten, sorgen og utmattende logistikken som finner sted når to mennesker må gjøre et felles liv om til to separate. Vi møter Charlie, split av Adam Driver, og Nicole, spilt av Scarlett Johanson.

Fascinerende om fri kjærlighet på 60-tallet

Kjærlighetshistorien om Leonard Cohen og norske Marianne Ihlen på den greske øya Hydra er både nydelig, fascinerende – og mørk. Men dokumentarfilmen om den har noen lyter.
Les mer om:

Er Joker bra eller dårlig? De lærde strides

Det føles som om den har vært ute lenge, men Joker har premiere i dag. Er du fortsatt i Avengers: Endgame-rus og gleder deg til en ny superhelt/superskurk-blockbuster? Da er kanskje ikke dette filmen for deg. Todd Phillips (Borat, The Hangover-trilogien) har skrevet og regissert en mørk, old-school-B-film-aktig vri på opprinnelsen til Batmans store nemesis fra DC Comics. Vi får et karakterstudie av en mentalt syk, fattig mann, Arthur Fleck, som jobber som klovn og bor i en sliten, liten leilighet med moren. Arthur sliter med en ukontrollert, patologisk latter, som ofte nesten kveler ham.

Ny trener for Mørks Bucuresti igjen

For tolvte gang på seks år får den rumenske håndballklubben CSM Bucuresti ny trener. Tomas Ryde ga seg tidligere denne uka, etter å ha blitt ansatt i sommer. Landslagsprofil Nora Mørk er i den kaospregede klubben, men er ute på grunn av en kneskade.
Les mer om:

Pochettino skaper uro i Tottenham-leiren

Nå skal vi ikke pirke mer i sårene til Mauricio Pochettino. Selvfølgelig er han knust, selvfølgelig er han dritt lei, men vi må ta det med når noen hevder at dette kan få konsekvenser for fremtiden hos Tottenham. En mørk del av historien på «Nye White hart Lane» ble skrevet da Bayern lekte seg til 7-2-seier i London.