Nyheter om Mørk


Ny teori: Forsker mener mørk materie kan ha blitt til i øyeblikket etter Big Bang

Forskerne presenterer en ny modell der mørk materie oppstår i de brøkdelene av et sekund som kalles inflasjonen under Big Bang. 
Les mer om:

Vitner varslet om mulig bortføring

Politiet i Sør-Øst fikk lørdag kveld melding om at en person angivelig skal ha blitt ført inn i en mørk bil mot sin vilje i nærheten av krysset Ringshaugveien/Losveien på Tolvsrød i Tønsberg.
Les mer om:

Tidligere Disney-stjerne med regidebut på Pornhub(!)

I likhet med flere som har startet kjendislivet hos Disney, vet Bella Thorne å finne nye karriereveier og bryte med stilen det legges opp til der. Etter rollen som tenåring i Disney Channel-serien «Shake It Up», og filmen «The Duff», har Thorne gitt ut mørk og dypt personlig poesi. LES OGSÅ: Norsk skrekkfilm på kinotoppen i USA. Nå kommer debuten som filmregissør, og filmen inngår i en filmserie hos Pornhub kalt Visionaries Director’s Series. The post Tidligere Disney-stjerne med regidebut på Pornhub(!) appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Slik så smykkeskapet ut etter tyvenes brekk: – Det føles som en stor, mørk sky henger over huset vårt

Den fortvilte huseieren utlover en dusør på hundre tusen kroner til den eller de som kommer med opplysninger om hvem som brøt seg inn i boligen og stjal flere verdifulle smykker. – Jeg er helt fortvilet. Tyvene har visst akkurat hva de var ute etter, sier huseieren.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Inkludert masse norsk. 730.no tråler gjennom slippene og luker ut noen lekre låter innen flere sjangere. Amara «Halvveis love» Oslo-gutten fra Adamstuen har ikke tid til halvveis love fra jenter som lever falske Instagram-liv. Låten har Adrian Amara skrevet og produsert selv, og rett før han flipper beaten sampler han «Adamstuen» fra Ruter. Du vet, trikken.

Jon og Jan Erik sier de er jaget fra Rørestrand camping: – Jeg føler meg trakassert

Jon Gundersen og Jan Erik Johansen har feriert på Rørestrand i mange år. Nå er idyllen slutt. – Vi er jaget bort fra området. – Bråkmakere, som selv valgte å dra, svarer styreleder Jon Mørk.
Les mer om:

Dette var høydepunktene på Øyafestivalen

Øyafestivalen er en av de aller beste på bærekraftighet. Men de er ikke så aller verst på booking heller Det var de mellomstore, til store navnene som virkelig sto ut i år. En kunne nesten være garantert at kveldenes siste konserter på Amfiet og Sirkus kom til å være magiske. LES OGSÅ: De introverte danser seg fortapt. Om det er pop, hiphop eller metal som står hjertet ditt nærmest var det alltids noe for deg å se.

Nydelig og mørk Madrugada-kveld

For en flott kveld med Madrugada på Rådhusplassen. 4.200 fikk med seg et band i solid form.
Les mer om:

Løper for sin 15. VM-medalje

Fredrikstad Skiklubbs Marianne Andersen (39) håper på sin VM-medalje nummer 15 i skogene rundt Mørk i Skiptvet.

LESARBREV: Støkken i tunnelen

Jeg kjørte rv 13 i går og koser meg alltid med denne turen i de fantastiske omgivelsene og den storslåtte naturen. Midt i veibanen Etter turen har jeg fått meg en skikkelig støkk. Jeg kjørte av ferja på Nesvik som bil nummer to. I en av de første tunnelene bremset bilen foran meg kraftig ned, og det viste seg å være en mann på rulleski midt i veibanen vår.

Trommisen som gikk solo er klar for å være et navn på festivalplakaten

Utenfor restauranten Brutus på Tøyen sitter Bendik Hovik Kjeldsberg (27) kjent under det selvforklarte artistnavnet Bendik HK. For en gangs skyld er gutten fra Horten ikke på turné. Har er rett fra en behagelig ferie i København. Han drikker en av husets rødviner på tapp. Kjeldsberg og kollegaene hans i plateselskapet Mutual Intentions frekventerer Brutus stadig. I tillegg til å ha like hoder når det kommer til musikk har de en felles lidenskap for god vin og god mat innad i gjengen. – Vi er kanskje ikke det største labelet på spenn, men vi er jo det kuleste labelet i Norge.

Paradisøya ingen vil bo på

Vakre Pitcairn ligger midt i Stillehavet. Men øya skjuler en mørk historie.
Les mer om:

Paradisøya ingen vil bo på

Vakre Pitcairn ligger midt i Stillehavet. Men øya skjuler en mørk historie.
Les mer om:

Vil la private konkurrere om å bygge barnehage

– Dette vil være noe helt nytt i Kristiansand, sier oppvekstpolitiker Arve Stokkelien (H). Kenneth Mørk (Ap) mener en slik konkurranse vil gå ut over kvaliteten.
Les mer om:

5000 meter NM Friidrett: Tidene til Mæhlum Johansen, Uhrenholdt Jacobsen og Kirkeberg Mørk

En rekke langrennsdamer løp fredag ettermiddag 5000 meter under friidretts-NM.

Høy og mørk - og puslete

Da den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un sendte ut to raketter sist torsdag, var han høy og mørk, og truende.
Les mer om:

Høy og mørk - og puslete

Da den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un sendte ut to raketter sist torsdag, var han høy og mørk, og truende.
Les mer om:

Høy og mørk - og puslete

Da den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un sendte ut to raketter sist torsdag, var han høy og mørk, og truende.
Les mer om:

Satte fyr på fjellheimen

Hver sin kveld sørga Highasakite og Madrugada for å spre musikk like mørk og mektig som naturen omkring på Trollrock denne helga.
Les mer om:

Avslutta med mørk magi

Highasakite satte et verdig punktum for årets Trollrock seint lørdag kveld.
Les mer om:

Hør Madrugadas majestetiske avslutning på fredagskvelden

Trollrocks avsluttende band på hovedscenen fredag, Madrugada, serverte med Sivert Høyem i front musikk like mørk og mektig som naturen omkring.
Les mer om:

Ny serie om arven etter Charles Manson

I fire avsnitt får seerne følge massemorderen og sektlederen Charles Mansons barnebarn Jason Freeman – når han prøver å bli kjent med mannen som ødela livet hans allerede før han selv var født. Dokumentarserien har nordisk premiere på strømmetjenesten Viaplay 9. august. Alle fire episoder slippes samtidig. LES OGSÅ: «Game of Thrones» setter ny rekord. – Jeg har levd med en mørk sky over meg og har vært inn og ut av fengsel hele livet, sier Freeman, som er Mansons eneste levende slektning, i en uttalelse.
Les mer om:

United-kamp i Oslo nesten utsolgt(pluss)

Det sier Sjur Mørk, administrerende leder i Prounite AS, til Dagbladet.
Les mer om: