Nyheter om Møller


Lars traff rett i sin spådom om denne bilen: – Kundebredden har likevel overrasket oss

I Kjærlighetsstien gleder Møller Bil Tønsberg seg til å starte utleveringen av Skoda Enyaq nå i april. 180 biler er allerede solgt.
Les mer om:

Er dette Fredrikstad-historiens største navn?

Hans Nielsen Hauge, Roald Amundsen, Stabbur-Nilsen og Katti Anker Møller. Hvilke navn har ikke Fredrikstad å være stolte av! FBs innholdsredaktør Jon Jacobsen setter opp sin liste med ti bautaer gjennom historien.

Spår kjempeetterspørsel etter eiendommer som denne

Flere meglere på Østlandet spår en prisstigning på mellom 10 og 20 prosent for sjøhytter sammenlignet med i fjor. Dag Thomas Svendsen i lokale Møller & Partners melder om stor interesse for de få hyttene som såp langt er kommet på markedet.

Data ethics: One size fits some

By Johann Johannson and Geoffrey van Ijzendoorn-Joshi This is the third and final installment in DAMA Norway’s series on data ethics. All topics touched upon throughout these three articles are derived from DAMA’s DMBoK2, and its chapter on data handling ethics. The aim of this endeavour has been to illuminate some key universal truths regarding how data ethics should be approached. Article number one uncovered the importance of data governance maturity while the second article took a look at dedicated roles for data ethics.

Kutter prisene på Volkswagen ID.3 i Norge

Volkswagen-importør Harald A. Møller har kuttet prisene på ID.3. Prisene er senket over hele modellutvalget, med unntak…
Les mer om:

Da Steinar (73) døde, arvet bestevennen «Møller'n» alt: – Vi fikk et helt spesielt bånd gjennom fotballen

I dag fyller Jon-Arne Christopher Møller (Møller'n) 50 år. Knapt noen i Lillestrøm har en større bekjentskapskrets enn jubilanten. Noen vennskapsbånd ble sterkere enn andre.
Les mer om:

Håkon mener det ikke holder med 120 millioner: - Ikke nok til å fullføre vedtatte planer

Bodø får 120 millioner kroner til å investere i infrastruktur for myke trafikanter de neste fire årene - men ba om det dobbelte. - Vi får ikke det store infrastrukturløftet Bodø trenger, sier Håkon Møller.
Les mer om:

Rekordår for Ine (37): – Jeg var kjemperedd for at kundene ikke skulle tørre å komme da vi åpnet igjen

Ine Møller Anwar og skjønnhetssalongen TM Klinikken økte omsetningen med over en halv million kroner i koronaåret. At bedriften turte å satse på nye ansatte i en utrygg tid, tror hun er noe av suksessoppskriften.
Les mer om:

Her er Norges tropp til VM-kvalifiseringskampene i mars

Landslagssjef Ståle Solbakken presenterte fredag sin tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Gibraltar 24. mars, Tyrkia 27. mars og Montenegro 30. mars. Troppen består av hele 31 spillere. Les: Diskuterer fremtiden med Cristiano Ronaldo Vi har tatt ut en stor tropp. Det er usikkerhet rundt karanteneregler i de ulike landene, og det er usikkerhet rundt om alle spillerne vil være disponible til alle kampene, sier Solbakken. Solbakken avslørte også at Martin Ødegaard blir Norges nye landslagskaptein. Les på Popidol: Jack Snyders Justice League får premiere på HBO Nordic 18.

Norsk bilkjempe gir sine 4000 ansatte gigantbonus

Volkswagen-importør og Nordens største bilkonsern, Møller Mobility Group, gir alle ansatte en halv månedslønn i ekstraordinær bonus.
Les mer om:

Norsk bilkjempe gir sine 4000 ansatte gigantbonus

Volkswagen-importør og Nordens største bilkonsern, Møller Mobility Group, gir alle ansatte en halv månedslønn i ekstraordinær bonus.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Frykter for livet til Lotta og tolv andre valper

Aurora B. Møller og samboeren er redd for at valpen Lotta blir avlivet på grunn av toll-feil. Sammen med åtte andre hundeeiere går de nå til sak mot mannen som solgte dem de franske bulldog-valpene.
Les mer om:

Her får dei tilsette bonus etter korona: – Det seier mykje om bedrifta

Dei tilsette ved Møller bil Haugesund fekk ei god start på helga. I morgontimane fredag fekk dei beskjeden om at alle dei tilsette vil få bonus som følge av fjoråret.
Les mer om:

Dæhli med sitt første mål for Nürnberg – ble matchvinner på overtid

(Karlsruhe - Nürnberg 0–1) Mats Møller Dæhli fortsatte den norske målfesten denne helgen og avgjorde kampen på overtid.
Les mer om:

Møller hvor enn du ser: Dette er utsikten fra Høghuset på Bryne

USA sier ja til å forhandle om atomavtale
Les mer om:

Disse bildene avslører Brann-vingens hemmelighet bak suksessen

– Det er helt klart en styrke for meg at jeg har drevet med flere idretter, konkluderer Filip Møller Delaveris, Branns nye kantspiller.
Les mer om:

Stortingskandidat reagerer på gigafabrikk i Salten: – Det vil sette et stort fotavtrykk

Stortingskandidat Håkon Andreas Møller mener det mangler innsikt på de negative konsekvensene angående dannelse av gigafabrikk i Salten.
Les mer om:

Delaveris på vei til Brann

Bergensavisen skrev onsdag at Filip Møller Delaveris (20) kan bli Brann-spiller. Ifølge TV 2s opplysninger skal han gjennomgå en medisinsk test hos bergenserne onsdag kveld.
Les mer om:

Nina (42) på Munkelia er oppgitt over hundeeierne som ikke plukker opp hundebæsjen: – Det er skikkelig udelikat

Hundeeier Nina Møller skjønner ikke hvorfor mange hundeeiere ikke gidder å plukke opp hundebæsjen.
Les mer om:

Lampards avskjed med Chelsea

Vi tilhører heiagjengen til Frank Lampard, men har måttet innse at oppsigelsen på mandag må oppleves som helt naturlig i en klubb som Chelsea. Da Lampard takket ja til jobben, hadde han større erfaring enn noen andre med hvordan en manager behandles på Stamford Bridge. Men det hindrer oss ikke fra å være noen dager i sørgemodus. På mandag kveld tok Lampard selv avskjed gjennom en melding på instagram.

Mourinho slipper ikke unna FA Cupen

Bunnlaget Wycombe fra nestøverste liga skulle sende Tottenham ut av FA-cupen på mandag. Scoring etter 25 minutter gjorde dette høyst realistisk, i denne cup´en Jose Mourinho tidligere har sett på som en forstyrrelse på vei mot de største trofeene. Så sørget Gareth Bale for scoring på overtid i første omgang.
Les mer om:

David Moyes slipper ikke tanken om Jesse Lingard

Den tidligere Manchester United sjefen David Moyes har fått med seg at Jesse Lingard spiller langt ifra så mye som ønsket denne sesongen. – Tre kamper denne sesongen og alle tre i cup kamper sier sitt, likevel er Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ikke spesielt keen på å slippe vingen på grunn av tett kampprogram. The Times melder i dag at den 28 år gamle Manchester United «reserven» er på vei til en leieavtale til West Ham. Manager David Moyes har fått opp tempoet i poengsankingen og har skapt et lag som kan revitalisere Jesse Lingard sin karriere.

Mats Møller Dæhli ferdig i kjedelige Genk

Vi i Sporten har ikke noe spesielt negativt å si om den belgiske klubben Genk, men for en som har spilt for St.Pauli må det være ufattelig kjedelig. Mats Møller Dæhli ble tidligere i dag presentert for Nürnberg, han kommer på en låneavtale ut sesongen med en kjøpsopsjon som vedheng. Nå har ikke Nürnberg piratflagg og dødninghoder på stadion slik som i St.Pauli hvor nordmannen fortsatt er helt, men Nürnberg skal være ganske så engasjerte de også. Les: Tore Reginiussen til klubben som digger nordmenn Die erste Trainingseinheit für #MøllerDæhli bei uns am Valze.