Nyheter om Mæland


Troms-politikere usikre på Mæland-møte uten Finnmark

Flere delegater fra Troms som skal møte kommunalminister Monica Mæland (H) for å starte sammenslåingen med Finnmark fredag, er usikre på om jobben kan gjøres.
Les mer om:

Finnmark Ap sier nei til nytt fylke - omkamp i Stortinget

Kommunalminister Monica Mæland: - Finnmarkingene bryter loven.

Mæland vil ikke svare om «truslene» mot Finnmark

Fylkespolitikerne i Finnmark oppfatter det siste utspillet til kommunalministeren som trusler, men Monica Mæland vil ikke stille til intervju med NRK.
Les mer om:

Vedum ber regjeringen legge bort «trusler» mot Finnmark

Kommunalminister Monica Mæland (H) bør droppe trusselretorikken og la fylkestinget i Finnmark følge folkeviljen, sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Ho vil ikkje stanse den nye storkommunen - trass i resultatet av folkerøystinga i Vågsøy

Kommunalminister Monica Mæland vil gjennomføre den omstridde samanslåinga av kystkommunane Flora og Vågsøy til trass for eit klart fleirtal mot under ei folkerøysting i går. Nye Kinn kommune blir den einaste i landet utan geografisk grense mellom dei gamle kommunane.
Les mer om:

Mæland advarer fylkestinget i Finnmark mot ulovlig beslutning

Finnmark bryter loven dersom de ikke velger medlemmer til fellesnemnda som forbereder sammenslåing med Troms, advarer kommunalminister Monica Mæland (H).
Les mer om:

Gikk til angrep på politikerne under appell: - Det brukes en hatsk tone som jeg mener er skummel

Det er sterke reaksjoner i det politiske miljøet i Hamarøy på en appell som ble holdt i Kjøpsvik under besøket til statsråd Monica Mæland 1. juni.
Les mer om:

Margaret Berger (32) venter barn

Artisten avslørte på Instagram at hun er gravid med kjæresten Glenn Huth Mæland.

– Så nær den første og viktige kontrakten

SKIEN: Det er sterk interesse globalt og nasjonalt, ni år etter den spede starten. Gründer Svein Gunnar Mæland i MSG Productions håper å være så nær å signere den første og viktige kontrakten. Da kan det bli en dobling av antall ansatte.
Les mer om:

- Lykke til, FFK!

Her får FFK-trioen Anas Farah, Thomas Rekdal og kaptein Eirik Mæland lykkeønskninger av SFO-elevene ved Trara skole.
Les mer om:

Steil statsråd var ikke til å rikke

Besøket til statsråd Monica Mæland (H) i Tysfjord fredag bidro ikke til å løse konflikten rundt den kontroversielle delingen av kommunen.
Les mer om:

Statsråden kom nordover uten å ha skiftet mening

Statsråd Monica Mæland står fast på at Tysfjord kommune skal deles slik at både kraftstasjonen og vindmølleparken i Sørfjorden blir en del av nye Hamarøy kommune.
Les mer om:

Mæland møtt med sinne og kjærlighet – står fast ved grensedeling

Det har vært sterke reaksjoner på den nye kommunegrensa i Tysfjord, men det blir ingen endringer med det første.
Les mer om:

Monica Mæland i Tysfjord

Monica Mæland i Tysfjord
Les mer om:

Følg Mælands besøk i Tysfjord live

Fredag besøker den mye omtalte kommunal- og moderniseringsminister, Monica Mæland (H), Tysfjord. Besøket kan du følge direkte på AN.no.
Les mer om:

Viser statsråden rødt kort: – Når hun ikke forstår det vi sier, må vi ta i bruk regjeringssjefens språk fra fotballbanen

Det sier Ann-Chatrin Braseth, kvinnen bak innbyggerinitiativet "Nye Narvik kommune alternativ B". - Når Monica Mæland ikke respekterer lokaldemokratiet, vil vi ha henne av banen.

Ny togtrasé: Ba næringsministeren luke ut Nøtterøy-alternativet, men fikk ingen løfter

Ordfører Petter Berg (H) og kollega Roar Jonstang (H) i Færder fikk ikke med seg hjem løfter om at Nøtterøykorridoren skal ut av planprogrammet for Intercity i Vestfold, men kan forvente å høre fra kommunalminister Monica Mæland så snart som mulig.

Får ikke støtte hos Monica Mæland

Kommunalministeren sier nei til mer detaljhandel i dette bygget i Spannavegen. Nå vil eierne ta en ny runde med Karmøy kommune.
Les mer om:

Kul, stavangersk rap om ei tom lommebok

Det ble bråk da kommunal- og regionalminister Monica Mæland gikk mot rådene om hvor Tysfjord kommune skulle deles. Nå vil de som mener de tapte, ha omkamp.
Les mer om:

Truer med rettssak etter kommunedeling

Det ble bråk da kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland gikk mot rådene om hvor Tysfjord kommune skulle deles. Nå vil de som mener de tapte, ha omkamp.
Les mer om:

– Det virker som at statsråden har bestemt seg. Et skuffende møte

Paul Rosenmeyer, Narvik Høyre, fastslår at synet fra Narvik om delingen av Tysfjord ikke gikk hjem hos kommunalminister Monica Mæland.
Les mer om:

Analyse Fram Larvik-FFK: Vellykket justering rundt Eirik Mæland

I forrige match fikk Fredrikstad stadig problemer da Eirik Mæland tidvis ble eneste holdende midtbanespiller. Mot Fram Larvik hadde Per-Mathias Høgmo gjort en taktisk justering, som det må være lov å anerkjenne, skriver Nicolas Berg i denne analysen av lørdagens match.

Tar opp E39

Statsråd Monica Mæland (H) må nå svare på hvorfor det går så tregt med å få ut planprogrammet for ny E39.
Les mer om: