Nyheter om Mæland


Mystisk skade for FFK-kapteinen – vet ikke når han er tilbake

Eirik Mæland (30) prøver å smile det bort, men sannheten er at FFK-kapteinen opplever et personlig mareritt på grunn av et mysterium av en skade. – Det er en fortvilet situasjon, innrømmer han.
Les mer om:

Eirik Mæland ikke tilbake med det første

Foruten Sakari Mattila og Eirik Mæland har FFK fullt mannskap tilgjengelig til søndagens folkekamp mot Byåsen.
Les mer om:

Skrøner Husbanken, statsråd Mæland?

Monica Mæland påstår at bostøtta er styrket, men Husbanken, som administrerer ordningen, har i sin årsmelding tallene som viser at det ikke stemmer.
Les mer om:

Åpner for stor hyttesatsing i Lierne(pluss)

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har overprøvd både fylkesmann og Sametinget, og sier ja til skianlegg og inntil 80 hytter på Kvelifjellet.
Les mer om:

Kom rett fra trening med Championship-klubb

SKIEN: Bjørn Mæland (18) er et så stort midtstoppertalent at han den siste uka har trent med engelske Brentford. Deretter var det rett hjem til Odd og scoring i 1-2-tapet for Kjelsås lørdag.
Les mer om:

Disse har vært best på FBs spillerbørs

Eirik Mæland (30) har best poengsnitt på FBs spillerbørs etter halvspilt sesong. I bunnen av saken kan du stemme på hvem du synes har vært best.
Les mer om:

Tommy Fredvang og Kjartan Salvesen: – Vi fikk en ny sjanse

Det som egentlig bare skulle være et engangsprosjekt, ble til noe mye større for Stavangerkameratene – Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Mæland.
Les mer om:

Marianne og håndverkerne møtte ministeren - vil oppheve byggeforbudet i Lyngør

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) gjestet Hagefjordbrygga onsdag. I tillegg til å få med seg åpningen av VM i offshore, møtte hun representanter fra Tvedestrand Høyre og Tvedestrand Håndverkerforening. Temaet var bygge- og deleforbudet i Lyngør.
Les mer om:

Kommunalministeren på inspirasjonstur: – Det skapes mye spennende her i Kristiansand

Kommunalminister Monica Mæland mener andre byer bør la seg inspirere av kulturtilbudene og byutviklingen i Kristiansand.
Les mer om:

Tidligere FKH-spiller spanderte Italia-tur på Ludvig (11)

FKH-supporter Ludvig Ringen Mæland ble lei seg da favorittspilleren forsvant fra klubben. Men nå har han vært på besøk hos William Troost-Ekong i Italia.
Les mer om:

Snart skadefri FFK-tropp

Oscar Lopez Borgersen, Sakari Mattila og Eirik Mæland har slitt med skader store deler av vårsesongen. Nå nærmer trioen seg et comeback.
Les mer om:

Fjerde ministerbesøk i år

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland kommer til Longyearbyen i dag, mandag.
Les mer om:

Mæland vil ha slutt på «fake news» om samene

Lederen i Norske Samers Riksforbund er glad for at kommunal- og moderniseringsministeren så klart slår fast at samene er urfolk.
Les mer om:

Regjeringens trusler i valgkampen

Lederen i FVN skriver den 24/6 at Kommunal og moderniseringsminister Monica Mæland at regjeringen styrker innsatsen mot utenlandsk påvirkning. Høyst mistenkelig at denne uttalen kommer før et kommunevalg.
Les mer om:

Borettslaget ligger i forkant: - Sannsynligvis kommer krav om å kunne tilby lading

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: Borettslaget Vitaminveien 2 på Storo kan stolt vise frem de nye ladestasjonene på parkeringsplassen: - Ladestasjonene har vært i drift og testet siden forrige mandag.

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Samferdselsminister, Monica Mæland, undertegner tirsdag en ny byvekstavtale for Trondheims-området. Avtalen innebærer milliarder i bomutgifter for bilistene.
Les mer om:

Overraskelse for FFK-kapteinen: Skaden ikke så alvorlig som fryktet

FFK-kaptein Eirik Mæland (30) fryktet at hele sommeren og august ville ryke med lyskeskaden. Nå er MR-bildene analysert – og det ser langt lysere ut.
Les mer om:

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

Frykter nytt langt skadeavbrekk: – Det kjennes ikke bra ut

Kaptein Eirik Mæland (30) er trolig ute lenge etter skaden han pådro seg mot Vidar. Det kan bli nye 10–12 uker på sidelinjen.
Les mer om:

Godtar ikke «Nes på Romerike»

Statsråd Monica Mæland godtar ikke Nes på Romerike og Nes i Hallingdal som nye kommunenavn.
Les mer om:

– Vestnes klarer seg godt som egen kommune(pluss)

– Det er reinspikka tøv fra Monica Mæland når hun tror at Vestnes ikke vil være egen kommune om ti år, sier Marit Arnstad, parlamentarisk leder i Senterpartiet.

Mæland topper FB Børsen – mener årets FFK-lag takler forventningspresset bedre enn fjorårets

Eirik Mæland (30) mener at årets FFK-utgave er tryggere på seg selv. – Med en bredere tropp, bedre spillere og mer rutine står vi bedre rustet til å takle forventningene og kravene fra omgivelsene, konkluderer kapteinen.
Les mer om:

Ministeren tror Vestnes lever på lånt tid(pluss)

– Det blir ingen pause i kommunereforma, uansett utfallet av stortingsvalet i 2021, understrekar kommunalminister Monica Mæland. Ho trur ikkje Vestnes er eigen kommune lenger om ti år.
Les mer om:

Nå kan du varsle naboen din digitalt

– Dette kommer til å gi enorme tidsbesparelser, sier kommunalminister Monica Mæland
Les mer om:

To FFK-spillere fikk 7 på Melløs

Tomålscorer Kjell Rune Sellin og FFK-kaptein Eirik Mæland ble begge belønnet med en 7'er på spillerbørsen etter lørdagens kamp mot Moss.
Les mer om: