Nyheter om Lyse


Skal lyse opp Odderøya for miljøet

Lørdag kveld blir det nattevandring og konserter på Odderøya. Norad og kommunen inviterer.
Les mer om:

Oppdaget sniksøpling midt på lyse dagen: – Utrolig frekt!

Disse karene blir anmeldt: – Ingen tvil om at de puttet poser med søppel i UFF-konteinerne.
Les mer om:

Rekordhøy skatt fra Lyse

REKORD: Lyse betaler mer skatt og avgifter enn noen annen virksomhet i Rogaland. Inkluderer vi utbytte til eierkommunene, var bidagene til fellesskapet fra kraft- og fibergiganten 1,9 milliarder kroner i fjor historisk høyt.
Les mer om:

– Vi vart bundne til mastra(pluss)

– Ved å lyse ut Ulstein Arena-prosjektet som ein plan- og design-kokurranse gav vi frå oss kontrollen. Vi forstod ikkje at dette kom til å binde oss til mastra.
Les mer om:

Bernt fikk ikke klippe seg under nazi-styret

Faren nektet å klippe sønnen så lenge tyskerne okkuperte Hamningberg. Høsten 1944 falt guttens lange lyse lokker. – Jeg husker ikke klippingen, sier Bernt Johan Nilsen i dag, 75 år etter.
Les mer om:

Kari bobler over av skaperglede: - Noen er på en skikkelig snurr

PORSGRUNN: I Kari Wandler Øverlands atelier er det lunefulle katter, en champagnekjøler, glassengler og bobler som er på en snurr. Midt på lyse dagen åpner hun utstillingen «Nattdyr".
Les mer om:

Sykehus-kontrakt lyses ut på nytt etter konkurs

Et snaut halvår etter at Roxel Tekniske ble tildelt sin største rørkontrakt noen gang, begjærte selskapet konkurs. Det betyr at de som arbeider med det nye sykehuset må lyse ut kontrakten på nytt.
Les mer om:

Nytt stjernepar? Pete Davidson på date med kjendisdatter (18)

Thank u, next! Pete Davidson er nesten imponerende god på datingfronten. Saturday Night Live-komikeren var sammen med Cazzie David (datteren til Larry David) i flere år, men etter fjorårets flopp-forlovelse med Ariana Grande har det gått unna. Jentene til Pete kan i grunn minne litt om Leonardo DiCaprios erobringer, men med én vesentlig forskjell; han er mindre opptatt av alder. (Leo ser ut til å ha en øvre grense på 25.) Fortsetter nedenfor forskningsmateriale View this post on Instagram Hvis du ønsker romantikk med Leonardo DiCaprio, men pusher 25, bør du

Massasje for menigheten, pluss moms

REVY: Steinar Lyse og Pål Mangor Kvammen skyter med klassisk krutt som er dels tørt, og dels litt bløtt. Men de skal ha skrøyd for én ting.
Les mer om:

«Jeg registrerer at skiltet igjen er tatt ned, hva er meningen med sesongskilting?»

- De egner seg dermed best for den lyse årstiden, ifølge Statens Vegvesen.
Les mer om:

Bjørg Katharina på cat-walken

Då gjekk ho modell for Pia Myrvold sin siste kolleksjon. Men aller mest er det ei framtid som fotomodell som freistar. På cat-walken Multikunstnaren Pia Myrvold, som har busett seg i Paris, viste seg fram i heimbyen for første gong på ti år, og ikkje sidan 2003 har ho produsert ein ny motekolleksjon. Med seg til Norge hadde ho fargerike kjolar av t-skjorter med logo frå kultur og næringsliv i Stavanger, og det var desse kreasjonane at Bjørg Katharina viste fram for publikum.

Gull-Wold advarer før nytt Europa-spill: – Vi må henge med. Det er ganske mye vi må ta tak i

JESSHEIM/OSLO (NRK): Med nok et seriegull i boks, skal Lillestrøm ut i mesterligaen igjen. Kaptein Ingrid Moe Wold har ikke bare lyse spådommer før et nytt Europa-eventyr.
Les mer om:

Nå er Østfoldteatret AS etablert: – Den første jobben til styret blir å lyse ut stillingen som teatersjef

Fredag ble det nye selskapet Østfoldteatret AS stiftet. Østfold fylkeskommune og Fredrikstad kommune går inn med like eierandeler i selskapet, og de øvrige kommunene i Østfold vil inviteres til å bli deleiere.
Les mer om:

Derfor lyser rådhuset oransje nå

PORSGRUNN: Porsgrunn kommune har valgt å lyse opp rådhuset i oransje.

♫ Nordnorsk debutant-duell: Vi stilte de samme 12 spørsmålene til Regnvær og Lyse Netter

Det kommer som vi allerede vet drøyt mye musikk hver fredag. Også i Norge. Denne uken var det en slags helligdag for Nord-Norge. Neida, men to band vi liker veldig godt slapp begge sin debut-EP.

Prikkete sebraføll fotografert i Kenya

Føllet har mørk pels og lyse prikker istedenfor de vanlige sebrastripene.
Les mer om:

Statnett bygger kraftledning for 2 milliarder kroner i Rogaland

Statnett SF har fått konsesjon til å bygge en ny kraftledning fra Lyse til Fagrafjell i Rogaland. Kostnaden for prosjektet er anslått til to milliarder kroner.

Foreslår å lage luksussuiter i flyenes lasterom

Mørke lasterom i flyenes underetasjer kan bli gjort om til lyse luksuskabiner for kresne flypassasjerer.
Les mer om:

Jubler for "nye" og friske lokaler

(FAUSKE) Frisklivssentralen med flere er nå samlokalisert i nyoppussede, lyse og luftige lokaler på Helsetunet.
Les mer om:

Gullpalme-vinner åpner norsk filmfestival

Når 29. utgave av festivalen Film fra sør drar i gang 7. november, er åpningsfilmen en sterk Gullpalme-vinner. «Parasitt» av den sørkoreanske filmskaperen Bong Joon-ho åpner den 11 dager lange filmfestivalen i Oslo. Filmen skildrer den arbeidsledige familiefaren Kim Ki-taek, som bor sammen kone og to voksne barn i en fattigslig kjellerleilighet uten særlig lyse fremtidsutsikter – til sønnen får sjansen til å jobbe for en rik familie. LES OGSÅ: Robert Downey Jr.
Les mer om:

Pensjonisten Arvid (74) overfalt og slått av beboer fra privat omsorgsbolig: – Vi har ingen myndighet til å holde tilbake personer

Arvid Løkkeberg (74) er fortsatt oppskaket etter at han ble overfalt og slått av en beboer fra boligen til det private omsorgsselskapet Heimta på Greåker midt på lyse dagen i forrige uke.
Les mer om:

Inntektsfall for Lyse

Lite vann i magasinene og fall i strømprisene gir lavere resultat for Lyse i første halvår sammenlignet med i fjor.
Les mer om:

Ny utsettelse for lederstilling i kommunen

Etter først å ha utsatt søknadsfristen én gang, vil Fredrikstad kommune lyse ut stillingen som kommunikasjonssjef på nytt.
Les mer om:

Bård og kameratene bestemte seg for å starte firma sammen: – Vi har store ambisjoner for dette

SKIEN: For ett år siden begynte de tre kameratene å leke med tanken om å finne på noe sammen. Nå håper de å lyse opp norske bedrifter og hjem med sine egne ledpærer.
Les mer om:

Gamere fra hele verden satte pris på gesten til Lyse

På nettsamfunnet Reddit får internettleverandøren skryt fra alle verdenshjørner.
Les mer om: