Nyheter om Lyse


Søt forsmak på nye Sand Sport

Frå stengetid laurdag ettermiddag til opninga måndag morgon, har dei tilsette stått på for å få alt på plass i nye lyse og romslege lokale. – Ein skikkeleg butikk Måndag morgon, frå dørene opna, har det strøymd på med forvitne kundar som vil gratulera med den nye butikken og gjera seg eit godt kjøp. Innehavaren sjølv, Geir Skjefstad, er eit stort smil i dag føremiddag. – Kundane fortener ein skikkeleg butikk, det får dei nå, slår han fast. Når den gamle butikkdelen er ferdig opp-pussa til påske, og veggen mellom
Les mer om:

Fagerborg Hotel er jevnet med jorden: – Kjempedeilig at det er borte

Til tross for at Anne-Grethe Olsen Lyse har hatt både bryllupsfest og 17.mai-feiringer på Fagerborg Hotel, synes hun det er utelukkende positivt at siste rest av hotellet nå er borte. Det er imidlertid ikke alle enig i.
Les mer om:

Varsellampene bør lyse for Tyskland

LEDER: Det er lett å la seg rive med av valget i USA, men vi må ikke glemme det som skjer i Tyskland.
Les mer om:

Grand Prix-finalist: Livet har vært mørkt

TRONDHEIM (Aftenposten): Rein Alexander er åpen om at livet hans har hatt både lyse og mørke sider. Nå kan en finaleseier i MGP bli en av oppturene.
Les mer om:

Brøt seg inn i flere hus, laget mat og forsøkte å bryte opp safe(pluss)

De to tyvene tok seg virkelig til rette i et hus i Steinkjer, før de dro til Snåsa og brøyt seg inn i tre nye hus midt på lyse dagen.
Les mer om:

Strømskap sto under vann

Mange kjellere sto under vann i Sandnes. På Hommersåk rykket bannvesenet og Lyse ut for å redde et strømskap.
Les mer om:

Vann i kjellere og strømskap under vann i Sandnes

Mange kjellere sto under vann i Sandnes. På Hommersåk rykket brannvesenet og Lyse ut for å redde et strømskap.

Når kundene på kafeen vil ha det, får de en klem av Marina: – Opplever mye tårer her(pluss)

Marina Vang ønsker å lyse opp hverdagen til folk med å gi en klem.
Les mer om:

Sky Sports har funnet ut om Messi kommer til Premier League til sommeren

Det har vært skikkelig bråk i Barcelona-leiren etter at Kong Messi og sportsdirektør Eric Abidal røk uklar med hverandre.

Norsk klubbfotballs lyse fremtid forsvant med Nicklas Bendtner

La det være sagt; Norsk klubbfotball har alt – for klubbenes lokale supportere. Vi skal ikke dra det for langt å påstå at Rosenborg under Eggen hadde så mange utenlandske supportere som fulgte med på alle bevegelser på Lerkendal, men RBK skapte i det minste rystelser i mang en europeisk toppklubb.

Rødt farevarsel på snøskred

Eit vêromslag kombinert med store nedbørsmengder får snøskredvarselet til å lyse raudt på Vestlandet og i Trøndelag.
Les mer om:

Stor snøskredfare: – Skred kan losne av seg sjølv

Eit vêromslag kombinert med store nedbørsmengder får snøskredvarselet til å lyse raudt på Vestlandet og i Trøndelag.
Les mer om:

– Vi er parat til byggestart(pluss)

I nesten ett år har planene for ny E39 mellom Lønset og Hjelset stått i stampe. Årsaken: Uklarhet om bompenger. Hos Statens vegvesen står prosjektledelsen klar til å lyse ut prosjektet på anbud så snart Stortinget gir klarsignal.

Bekreftet: Haaland får ny matemaskin hos Dortmund

For oss ble Emre Can aldri en skikkelig Juventus-spiller og minnene fra Liverpool-perioden står sterkest. Nå kommer 26-åringen tilbake til Bundesliga får å endre på dette. Det er Dortmund som bekrefter en leieavtale med opsjon på kjøp. Can har blitt holdt i skyggen i Torino hele sesongen med bare 8 Serie A-kamper og helt utenfor Champions League-spill. Vi tipper at midtbanespilleren er rimelig tent på å markere seg igjen.
Les mer om:

Nådde kravet om 1 million for å utløse støtte fra fylkeskommunen - gir rom for å lyse ut to stillinger til våren

Det er fortsatt optimisme i Skaperkraft Valdres, dette til tross for avslag på støtte da Sør-Aurdal og Etnedal vurderte forslaget i budsjettmøtene før jul. – Mange tror Skaperkraft Valdres er et synkende skip, ifølge Gudbrand Silvet Heiene.
Les mer om:

På vei til Lofoten suser nesten alle forbi Nord-Norges «ukjente» bobil-perle

Noen har hvit vinter, andre må nøye seg med vind, vann og slaps. Det er tid for å drømme om den lyse tiden. Da skal vi sette oss i bobilen igjen, oppleve friheten og dra til Norges ukjente perle.
Les mer om:

Flere vil ha bobler, brennevin med lavere prosent og alkoholfritt(pluss)

På landsbasis setter polet ny rekord i salg av alkoholfritt, en trend som også merkes lokalt. Flere bytter også ut det mørke og tunge med det lyse og lette.
Les mer om:

Tog er klimatiltaket vi allerede har

DEBATT: Lyse har fått laget en klimarapport for Rogaland, som er spennende lesning. Men den overser potensialet for at flere bruker tog som transportmiddel.
Les mer om:

Stavanger overtar mer av Flørli-anlegget

Kommunedirektør Per Kristian Vareide anbefaler formannskapet i Stavanger å inngå en ny avtale med Lyse om det gamle kraftanlegget Flørli i Lysefjorden.
Les mer om:

Satser hardt: – Det som skjer her nå er særdeles spennende

SKIEN: Vintermørket henger tungt over Fossum for tiden, men man skal mange, mange år tilbake i tid for å finne sist det var så lyse tider i klubben – og damefotballens fremtid i Grenland.

Jerusalem-spørsmålet lammer det palestinske valget

Det var kansler Angela Merkel i Tyskland som presset den palestinske presidenten Mahmoud Abbas til å gå med på å lyse ut valg på Vestbredden og Gaza-stripen.

Er det Lyse i enden av Stavangers økonomitunnel?

DEBATT: Skribent Trond Birkedal (28.12.) og styreleder i Lyse Harald Espedal (31.12.) har hatt noen interessante innlegg om Stavanger kommunes eierskap i, og utbytte fra, konsernet Lyse. Birkedal har helt rett i at de folkevalgte i Stavanger bør ha en grundig diskusjon om sitt eierskap i Lyse.

Lyse Elnett kjøper Base-bygg til 300 millioner kroner

Base Property kjøpte det gamle rådhuset av Sandnes kommune for opp mot 70 millioner i 2017. Nå bygger de nytt og selger nybygget videre til Lyse Elnett for 300 millioner kroner.
Les mer om:

Fakta om Lyse må på bordet

DEBATT: Styreleder i Lyse AS, Harald Espedal, hadde i Aftenbladet den 31. desember noen innvendinger til min kommentar fra 28. desember om kommunens eierskap i Lyse AS.
Les mer om:

– Hvor god butikk må fyrverkeri være?

Konsernsjef Stig Hatteland kan sitt fyrverkeri og kan lyse opp himmelen hvis han vil.
Les mer om: