Nyheter om Lysø


Ble frastjålet verktøy – så ringte han en styrkeløfter

– Jeg tenkte at jeg måtte ta kontakt med noen med litt muskler, humrer 34 år gamle Anders Lysø Kleven fra Kopervik etter innbruddet lille julaften. Politiet kaller opptrinnet «et godt stykke politiarbeid».

Går til valg på garanti om lærlingeplass: Frykter at folk forsvinner ut av distriktet fordi de ikke får fullført utdanningen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Fauske kommune tar kun inn en lærling som barne og ungdomsarbeider, og derfor har jeg sett meg nødt til å søke i Bodø hvor de tar inn langt flere, sier Victoria Andal. Hun er nestleder i Fauske AUF og står på kommunelisten til Arbeiderpartiet foran valget.

Fredrik har levert 3500 fliser til kirken: – Det er så stort at jeg sliter med å finne ord

PORSGRUNN: Den nye kirken blir flislagt både utvendig og innvendig med de samme flisene. Hos familiebedriften Fagflis i Skien ble det hallelujastemning da de fikk bestillingen. – Det er første gang vi leverer en ventilert fasade med fliser, sier daglig leder hos Fagflis Grenland, Fredrik Lysø, som også sørger for fliser til Down Town og nye Comfort hotell, etter å ha levert 5000 kvadratmeter flis til Skien videregående skole i løpet av fjoråret.

To tar gjenvalg, mens to gir seg(pluss)

Sissel Eide Fremstad (Ap) og Hans Jørgen Lysø (Ap) gir seg som politikere og tar ikke gjenvalg neste høst.
Les mer om:

Operadirektøren går av

Administrerende direktør Nils Are Karstad Lysø går av som leder for Den Norske Opera & Ballett sommeren 2017. Styret beklager avgjørelsen.
Les mer om:

Operadirektør Nils Are Karstad Lysø går av

De ansatte har i dag blitt informert om at administrerende direktør Nils Are Karstad Lysø (48) går av som leder til sommeren.
Les mer om:

Operadirektøren: – Det føles riktig for meg å slutte

Direktør ved den Norske Opera og Ballett, Nils Are Karstad Lysø, slutter i jobben i løpet av sommeren 2017. – Overraskende og uheldig, sier NRKs kulturkommentator.
Les mer om:

Nils Are Karstad Lysø slutter som operadirektør

Lysø fratrer etter eget ønske stillingen som leder for den Norske Opera & Ballett sommeren 2017.
Les mer om:

Slik får man god julebakst

Skal man lage kakemenn, handler det om gode råvarer og litt god tid. Helmelk fremfor lettmelk og skikkelig smør eller dyr bakemargarin.  Bakemester Emil Lysø fra Drømmeplassen anbefaler folk lage deigen dagen i forveien før man baker det ut. –…
Les mer om:

Bjugn kommune vant rettssaken mot Lysø

Steinar Lysø er i Fosen tingrett dømt til å betale saksomkostninger på 165 000 kroner etter at han gikk til søksmål mot kommunen.
Les mer om: