Nyheter om Lyngdal


Vold mot politiet

En voldshendelse i Lyngdal, i en ellers rolig natt for politiet i Agder.
Les mer om:

Einar Johansen vant i Lyngdal

Lyngdal arrangerte sommerkveldstevne i skyting, torsdag og flere jærbuer imponerte.
Les mer om:

Skjøt fullt hus

Øyvind Lilledrange med fulltreff i Lyngdal.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Randi Strand Leirvik er 39 år og bur i Erfjord. Sommaren skal ho bruka på å førebu seg til ny jobb som lærar ved Erfjord skule, i tillegg til å testa ut campinglivet, lesa og bada. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Det er lett! Markjordbær, måkeskrik og bølgjeskvulp. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Må jo bli Erfjord det, og alle dei flotte plassane me har her. Eg ville ha starta med Bogsfjorden. Din favoritt-sommarmat – Sommarsalat.

Naturen trenger et ombud

I forbindelse med de prosessene som nå pågår i Vest-Agder for tre nye kommuner, Kristiansand, Lindesnes og Lyngdal fremmer Naturvernforbundet i Agder et forslag om en ny stilling i kommunene, et naturombud.

Mange gikk i UP-fella i dag også

Utrykningspolitiet kunne skrive ut flere bøter i Lyngdal i dag.

24 kjørte for fort!

Utrykningspolitiet skrev ut mange bøter i Lyngdal i dag.

Agder-talenter kan bli fremtidens landslagsspillere

Midt under fotball-VM deltar spillere fra Lyngdal, MK, Start og Jerv på Equinors talentleir i Porsgrunn.
Les mer om:

Trailersjåføren preget etter uhell på E 39

Søndag mistet et vogntog store takstoler av stål ut i veien på E 39 i Lyngdal. Heldigvis traff ikke de 600–800 kilo tunge takstolene noen andre biler. Ifølge firmaet sjåføren jobber for er han svært rystet av hendelsen.
Les mer om:

Turbobrødrene

De driver to hoteller, bygger undersjøisk restaurant og planlegger fornøyelsespark. Og brødreparet fra Lyngdal har så vidt begynt.
Les mer om:

Stålkonstruksjoner sperrer E 39

En trailer mistet søndag ettermiddag store stålkonstruksjoner på E 39 like øst for Skolandsvannet i Lyngdal. Veien blir stengt i lengre perioder.
Les mer om:

Store stålbjelker sperrer E 39

En trailer mistet søndag ettermiddag store stålkonstruksjoner på E 39 like øst for Skolandsvannet i Lyngdal. Veien blir stengt i en lenger periode.
Les mer om:

Store stålbjelker sperret E 39 - veien åpnes snart

En trailer mistet søndag ettermiddag store stålkonstruksjoner på E 39 like øst for Skolandsvannet i Lyngdal. Veien har vært stengt siden klokka 16.
Les mer om:

Store stålbjelker sperret E 39 - veien åpnet etter fire timer

En trailer mistet søndag ettermiddag store stålkonstruksjoner på E 39 like øst for Skolandsvannet i Lyngdal. Veien var stengt fra klokka 16 til rett over 20.
Les mer om:

Store stålbjelker sperret E 39 - veien åpnet etter seks timer

En trailer mistet søndag ettermiddag store stålkonstruksjoner på E 39 like øst for Skolandsvannet i Lyngdal. Veien var stengt fra klokka 14 til rett over 20.
Les mer om:

Turbobrødrene

De driver to hoteller, bygger undersjøisk restaurant og planlegger fornøyelsespark. Og brødreparet fra Lyngdal har så vidt begynt.
Les mer om:

Fikk mildere straff i Høyesterett

Høyesterett har senket straffen til en 25 år gammel mann fra Lyngdal med et halvt år. Mannen ledet den såkalte Breaking Bad-narkotikaligaen på Sørlandet.

«Rægefotball» gav Fløy 2-seier mot Vigør

Med 4-1-seier i mandagens toppoppgjør er Fløy-rekruttene kun tre poeng bak serieleder Lyngdal når det nærmer seg halvspilt sesong.
Les mer om:

KIL rystet serielederen

Lørdag ettermiddag var det duket for lokaloppgjør på Kvinesdal Stadion når serieleder Lyngdal gjestet kvindølene, som før kampen var under nedrykksstreken.
Les mer om:

«Dette blir ikke pent»

Lørdag er det lokaloppgjør, Kvinesdal mot Lyngdal, og Rolf Eikeland mot tre arbeidskollegaer. Noen kan være sure på jobb mandag morgen.

Forsvarer departementet

Ingunn Foss (H) fra Lyngdal er ikke enig i at det har gått lang tid med planprogrammet i departementene.
Les mer om:

Sweco vant E39-jobb

Sweco vant oppdraget fra Nye Veier om å utrede ny korridor for E39 fra Mandalselva til Herdal i Lyngdal. Strekningen går gjennom kommunene Mandal, Lindesnes og Lyngdal.
Les mer om:

Politiet skriver bøter så blekket spruter!

Utrykningspolitiet lover å fortsette med fartskontroller i på E39 i Lyngdal. Hittil i år er det nemlig nærmere 400 bilister som har fått forelegg eller som også har mistet sertifikatet.

Har tilstått 21 innbrudd

I november i fjor var det innbrudd i hele 21 campingvogner på Rosfjord i Lyngdal. Etter lang tid har nå en person tilstått.
Les mer om:

Flosshatt-gutta med nytt eventyr

Feda-bosatte Bent Sandvand og Jimmie Neiiendam ble landskjente da de bygget opp og drev Paulsens hotell i Lyngdal.
Les mer om: