Nyheter om Lyn


Ikke så lett å ta cornere her

I påsken skulle det være et etterlengtet Oslo-derby mellom Lyn og Vif. Men at det skal skje på Kringsjå, er ikke sikkert.
Les mer om:

Frode klar for Eliteserien

Frode Thomassen spilte noen få kamper i Tippeligaen for Lyn i 1991. Nå er han igjen klar for øverste serie.

Hetland beordret gullgutten til å ta oppvasken

SOGNSVANN (VG) Simen Hegstad Krüger (24) ble tatt imot som en rockestjerne da Lyn Ski holdt klubbmesterskap. Men det er bare to år siden han måtte ta oppvasken og rydde bordet for landslagsløperne.
Les mer om:

Joar tente seiershåpet i Lyn

Joar Thele gjorde det 90 kilometer lange Vasaloppet fantastisk spennende. Lyns langløpsmester klarte nesten å holde avstanden helt til mål.
Les mer om:

- Når de kan låse av i Harstad, kan de gjøre det her også(pluss)

Som lyn fra klar himmel kom meldinga om at Nergård Havfiske flyttes fra Harstad til Tromsø. I Gryllefjord frykter man for å lide den samme skjebnen.

Joar Thele mistet ledelsen i Vasaloppet

Jan Srail (Bauer Ski Team) og Joar Thele fra Flekkefjord, som går for Lyn, fikk en luke på fem minutter til feltet bak. Tre mil før mål hadde luken krympet med et par minutter, men Thele rykket også fra Srail. Luken krympet helt inn for Thele to mil før mål.

Trenger ny ventilasjon

Nygård barneskole har i vinter måtte leve med midlertidige løsninger, etter at skolens ventilasjonsanlegg ble ødelagt i forbindelse med lyn og strømstans.
Les mer om:

Snart tilbake: Har ikke spilt fotball på ett og et halvt år

Marius Østvold er en del av det som omtales som talentfabrikken til Stabæk, for nesten to år siden startet et skademareritt som har holdt talentet utenfor banen. Lokalavisen for Asker og Bærum har møtt Marius og fått en statusoppdatering. Verden så lys ut for Marius da han 29 mai 2016 fikk sin Eliteseriedebut for Stabæk mot Start, noen aldersbestemte landskamper hadde det blitt også. – Men så bare 14 dager senere på treningsleir i Sverige vred han kneet og fikk ødelagt korsbånd. Les: Han har spilt sin siste kamp for Stabæk “Det er klart det har vært tøft.

Stabæk-spilleren tilbake etter skademareritt – på vei til Lyn

Marius Østvold (20) har vært gjennom et skademareritt som Stabæk-spiller. Nå kan han være på vei til Lyn.
Les mer om:

Hva gjør toppscorerne nå?

Det å være toppscorer i Eliteserien og tidligere i Tippeligaen innebærer at man blir en attraktiv spiller, noen ganger har det ført til bra ting, andre ganger ikke. Vi beveger oss 10 år tilbake i tid. Sesongen 2007:  Dette var Brann sin sesong, de vant serien og fikk også årets toppscorer. Det var en dårlig sesong for Rosenborg som havnet på en trist 5.plass. Thorstein Helstad bøttet inn mål for Brann, han hadde blant annet hat-trick to kamper på rad, han scoret 22 mål og ble toppscorer.

De nyeste Eliteseriespilleren er 17 år

Stabæk sin nye signering, angrepsspilleren Oscar Aga har vært tilknyttet Stabæk de to siste sesongene, etter å ha spilt sine ungdomsår i Lyn. Han har en rekke kamper for de aldersbestemte lagene, og har hatt opptredener på B-laget. Les: Stabæk-stjerne nektet å forlate klubben I høst var han på klubbens G16-lag, som ble norgesmestere i sin klasse. 17-åringen har klatret raskt i Stabæk-systemet. I november tok han NM-gull med Stabæk G16. Aga fikk en drømmedebut for Stabæk i begynnelsen av januar, han noterte seg nemlig på scoringslisten i sin første test med A-laget.

Moren til OL-helt Simen med da Lyn tapetserte pallen

Inger Hegstad Krüger tok andreplassen i Hafjell Ski Marathon i helgen. Lyn Ski tapetserte pallen, både i herre- og dameklassen.
Les mer om:

“Leo” hvor har du vært de siste 10 årene?

Nå hovedtrener for Aalesund Lars Bohinen (155 kamper i Premier League) måtte i sin tid rykke ut og farsvare sin gode venn og en av Norges mest suksessrike fotballspillere Øyvind Leonhardsen for begrepet “best uten ball”.

«Hele» Lyn heiet Simen inn til ny medalje

- Selvsagt loves det ikke bort noen flere medaljer, men vi ønsker å følge Simen og Hans Christer gjennom fredagens 15 kilometer, inviterte Lyn Ski fredag morgen. Og for en jubelmorgen det ble, gratulerer igjen!
Les mer om:

Grand - Lyn

Les mer om:

Nordmann med sjokkovergang fra 3. divisjon til japansk proff-fotball

Forrige uke ga Fadel Karbon (25) seg i Lyn og signerte for FC Ryukyu på nivå tre i Japan. Med en kontrakt som gjør at han nå kan leve av fotballen, melder Norges nyeste utenlandsproff at fotballen her til lands går glipp av noe stort.
Les mer om:

En av de mestvinnende utenlandske spillerne er tilbake i Norge!

Det er mange i Molde som husker 26-åringen da han kom fra lyn i 2010. Nå returnerer en av de mestvinnende utlendingene i Norge tilbake til Eliteserien.   I 2015 ble han solgt til Shanghai Shenxin FC hvor han står notert med 21 scoringer på 49 kamper. Chima har det siste året prøvd lykken i Legia Warszawa, men er nå glad for å komme tilbake Molde. (foto: uefa)   – Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til.

Nordre Aker tapetserte pallen, både i Nordmarka og i OL-løypene

Det har vært en strålende skihelg for bydelen, og for Lyn, både hjemme og ute.
Les mer om:

OL-heltenes klubb med Northug-stikk på Instagram: – Greit å ha litt humor

Tidligere i sesongen harselerte Petter Northug med Simen Hegstad Krüger og Hans Christer Holund. Etter OL-gull og bronse slo Lyn Ski tilbake.

Gratulerer til Simen, Hans Christer og Lyn Ski!

Simen Hegstad Krüger skøytet fra de andre, og klinket til med OL-gull! Martin Johnsrud Sundby tok sølvet, mens Hans Christer Holund sikret bronsen.
Les mer om:

Nå var endelig kruttet tørt

(Strømmen–Gjøvik/Lyn 3-0). Petter Mathias Olsen har skutt og skutt – uten å score. Selv om motstanden ikke var den beste, tror han to fulltreffere vil bety mye for det som skal komme.
Les mer om:

Blystad-goal da Kråkerøy spilte uavgjort

(Kråkerøy - Lyn 1-1) Herman Blystad (20) noterte seg for en ny scoring for Kråkerøy, da de lørdag spilte uavgjort mot den gamle storheten Lyn.
Les mer om:

Iversen sørget for NM-gull

Emil Iversen hadde full kontroll på oppløpet og gikk Varden Meråker inn til NM-gull på herrestafetten i langrenn. Storfavoritt Lyn måtte nøye seg med sølvet.
Les mer om:

NM-GULL TIL KRÜGER PÅ 15 FRI

Simen Hegstad Krüger fra Lyn var i en klasse for seg da han gikk til topps på 15 kilometer fri teknikk i langrenns-NM.
Les mer om: