Nyheter om Lyn


Landslagsløperen og treneren: Begge startet i Lyn, og det er de glade for

Nordre Aker-klubbene fostrer frem utøvere og trenere som senere blir hentet til landslag. Møt Lyns trio på herrelandslaget i langrenn.
Les mer om:

Frp-kolleger: – Trist og overrasket

Siv Jensens avgang kom som et sjokk på partifellene hennes. – Dette kom som lyn fra klar himmel, sier partikollega Roy Steffensen.
Les mer om:

Gikk på dagen: - Jeg har ingen kommentar

Som lyn fra klar himmel var plutselig Håvard Kleven ikke salgssjef i visitRjukan. Aktører i reiselivsbransjen mener dette er svært uheldig.
Les mer om:

Over elva til ny klubb: «På sitt kull kanskje den beste spilleren i landet, i sin posisjon»

– Jeg har ikke råd til enda en sesong uten fotball, sier Mikkel Tveiten til Nordre Aker Budstikke, som nylig gikk fra Lyn til Skeid.
Les mer om:

Stuart Baxter fikk sparken etter upassende slengbemerkning

Den engelske treneren Stuart Baxter som er født i Wolverhampton kan legg puttes inn inn i kategorien «white trash», noe han har bevist gang på gang opp igjennom karrieren både som spiller og trener. De som husker så langt tilbake erindrer at han var trener i Lyn rett etter kloden overlevde Y2k (kom fra jobben som manager for AIK). Han har også vært landslagssjef for Finland, som ikke har noe problem med at et eller annet fyord blander seg inn i dagligtalen.

«Det er tøft å se drømmen komme til en slutt»

Vi har fulgt den nigerianske spissen Odion Ighalo helt siden han kom til Lyn og Oslo det året det var så kaldt. Etter han ble hentet fra Shanghai Greenland Shenhua på en 6 måneders låneavtale til Manchester United for et år siden som krisespiss var det naturlig for han å snakke om sin fortid i Norge. – Han kunne blant annet fortelle at han «har aldri vært så kald i hele mitt liv». Likevel, den meget sympatiske spissen klager aldri, selv nå som hans avtale på Old Trafford går ut på dato kommer det ikke et eneste vondt ord, tvert imot.

Slik spilles Toppserien

Toppserien sparkes i gang 20. mars med regjerende seriemester Vålerenga mot Avaldsnes. For første gang blir det nye serieformatet tatt i bruk. Den nye seriestrukturen består av et grunnspill med 18 serierunder og et sluttspill som vil være fra runde 19 til 25. De fire beste lagene danner et sluttspill med dobbel serie, der vinneren blir seriemester. Her er første runde 20. og 21.

Nå avgjøres fremtiden til Odion Ighalo

Det begynner å bli lenge siden Manchester United spissen Odiol Ighalo har fått vist frem sine ferdigheter i kamp, det nærmeste han har kommet var cupkampen mot Watford forrige lørdag hvor han var benkepryd. – Det er lite som tyder på at Manchester United utvider låneavtalen de har med den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua. I slutten av måneden er planen en retur til Kina. Odion Ighalo håper på at sjefene på Old Trafford skal bestemme seg for å bla opp 15 millioner euro som er salgsprisen, men kan skal ifølge ESPN skjønne at det trolig ikke kommer til å skje.

Takk, pappa. Vi tar kampen nå

Sjokket traff oss som lyn fra klar himmel på mandag. Vår kjære pappa dro helt uventet videre til nye jaktmarker.
Les mer om:

Tidligere Lyn-trener blir Solbakkens assistent på landslaget

Kent Bergersen (53), som både har spilt for og trent Lyn, blir Ståle Solbakkens (52) assistent på landslaget. Solbakken tok kontakt med sin gamle venn to dager før han ble presentert forrige uke.
Les mer om:

Ny klubbrekord og fjerde seier på rad for Lyn

Lyn tok sin fjerde strake seier med 1-0 over LSK i Toppserien i fotball søndag. Samtidig sikret de sjetteplassen i serien, det beste resultatet noen gang.
Les mer om:

Mener nytt samarbeid mellom skolen og fotballklubben blir et kjempeløft for spillerne

Lyn Fotball inngår formelt samarbeid med Wang Toppidrett.
Les mer om:

Årets gjennombrot

Tre unge spelarar er nominerte til prisen Årets gjennombrot i Toppserien i år. Det er Elin Sørum (20), Rosenborg, Camilla Linberg (21), Lyn, og Celin Bizet Ildhusøy (19), Vålerenga. Vinnaren blir presentert i samband med cupfinalen 13. desember.

Volvo-forhandler på Østlandet mister avtale: – Dette kom som lyn fra klar himmel

Foreløpig er det business as usual hos Haakon Laastad i Haugesund.

Har bestemt seg for ny klubb

Camilla Linberg har mange mål på samvittigheten for Lyn i år, men hun har nå bestemt seg for å bytte klubb for neste sesong.
Les mer om:

Stjerneskudd klar for LSK Kvinner

Lyn-spiller Camilla Linberg (21) er klar for LSK Kvinner, og slutter seg til laget etter sesongen. Det bekrefter Lyn på sine nettsider. Linberg har hatt en strålende sesong, og kjemper om å bli toppscorer i Toppserien. – Etter 4 år i denne fantastiske klubben handler dette klubbytte først og fremst om at jeg søker nye utfordringer mot å bli den beste utgaven av meg selv, sier hun.
Les mer om:

Måtte bygge opp laget fra «bunn»: Forteller hvorfor han gir seg i klubben

– Det er mange på Kringsjå som går på luft og kjærlighet. Over tid gir ikke det mat på bordet. Der har Lyn en solid jobb å gjøre, sier Ole Johan Aas som forlater Lyn etter to år som hovedtrener for Toppserie-laget.
Les mer om:

– Tror folk har vært drittlei av at LSK har hentet seriegullet hvert år

LILLESTRØM (VG) Den regjerende seriemesteren LSK Kvinner skal selv spille en «ubetydelig» kamp mot Lyn, men Emilie Haavi (28) gleder seg over at gullstriden står helt inn i Toppseriens siste serierunde.
Les mer om:

– Tror folk har vært drittlei av at LSK har hentet seriegullet hvert år

LILLESTRØM (VG) Den regjerende seriemesteren LSK Kvinner skal selv spille en «ubetydelig» kamp mot Lyn, men Emilie Haavi (28) gleder seg over at gullstriden står helt inn i Toppseriens siste serierunde.
Les mer om:

Lyn, Skeid og Oppsal fikk nei, men på Jordal fikk de ja

Oslo kommune tar hele regningen på over 40 millioner for ny kunstgressbane med undervarme på Jordal. Lyn, Skeid og Oppsal fikk alle nei da de ba kommunen ta regningen for reparasjon av deres undervarmeanlegg da banene skulle rehabiliteres i fjor. Det reagerer Sjur Skridshol i SFK Lyn sterkt på.
Les mer om:

Acosta straffes av Brann. Treneren tror han har spilt sin siste kamp for klubben.

Bismar Acosta nektet å møte til kamp. Det kom som lyn fra klar himmel på Brann.
Les mer om: