Nyheter om Lyn


Cille (16) med superscoring – men det holdt bare nesten

Avaldsnes så fortapt ut da Lyn gikk opp til 2-0. Men så dukket det opp to 16-åringer. Og en revansjesugen keeper.
Les mer om:

Gashi ute på ubestemt tid

LSK-Kvinners midtbanespelar Laura Gashi er ute av spel på ubestemt tid etter at ho blei frakta av bana på båre under søndagens Toppseriekamp mot Lyn. 20-åringen hadde store smerter i ankelen, men skal ikkje ha pådrege seg noko brot. Førebels er det uvisst kor lenge Gashi er ute med skade, men klubben melder til NRK at ein får ein peikepinn på skadeomfanget når ein ser korleis ho responderer dei komande dagane. LSK-Kvinner har slite med mange langtidsskadar på sentrale spelarar den siste tida.
Les mer om:

Målfattig mellom LSK og Lyn

Det ble lite mål da LSK kvinner møtte Lyn på hjemmebane. Andrea Willmann skapte kampens største sjanse like etter hvilen. Hun ble spilt gjennom etter en utsøkt pasning, men avslutningen havnet like utenfor mål. Willmann hadde også et skudd på mål, men det ble reddet av Lyns sisteskanse, Kirvil Odden. Dermed har keeperen holdt buret rent i tre kamper på rad. Det var jevnt mellom lagene, og endte til slutt 0-0.
Les mer om:

Stolt trener tross cup-exit: – Det er gledelig å se måten vi står opp for hverandre på

(Ull/Kisa-Lyn 0-4). Møtet med Toppserie-klubben Lyn ble tøft for Ull/Kisas damelag. Likevel tar trener Robin Ødegaard med seg mye positivt fra kampen.
Les mer om:

16-åring scoret i Lyn-debuten

Lyn tok seg komfortabelt videre til cupens tredje runde, etter 4-0-seier over Ull/Kisa. Miriam Mjåseth skrev seg først opp på scoringslista da hun limte ballen opp i krysset, og Kristin Holmen sørget for at det stod 2-0 til Lyn til pause. Scoringene lot vente på seg i andre omgang, men etter 75 minutter løsnet det igjen. 16 år gamle Tuva Henriksen var iskald alene med keeper og satte inn 3-0, bare syv minutter etter at hun ble byttet inn og fikk A-lagsdebuten for Lyn.

I dag fortsetter nedbøren: – Vi ser for oss at lyn og torden kan inntreffe

I går fikk Romerike etterlengtet regn etter flere uker med tørt vær, som har ført til stor skogbrannfare og lavere vannstand i vassdragene i distriktet. I dag fortsetter nedbøren, og vi kan vente oss både 5 til 10 millimeter regn og torden, melder Yr.
Les mer om:

Rosenborg skuffet hjemme mot Lyn

Rosenborg fant aldri nettmaskene da Lyn var på besøk i Trondheim. Oslo-klubben scoret kampens eneste mål og kunne juble for en sterk trepoenger på bortebane. Kamilla Melgård ble matchvinner etter 55 minutter. Lyn-spilleren gjorde det meste selv, før hun til slutt sendte ballen opp i krysset.

Fjernstyring skaper frustrasjon på Svalbard

Stadig nye forskrifter og regler skaper frustrasjon hos organisasjoner på Svalbard. Reglene kommer ofte som lyn fra klar himmel fra byråkrater i Oslo, mener de.
Les mer om:

– Jeg er fryktelig skuffet og forbannet, og ga klar beskjed

Avaldsnes ledet 1-0, men svakt keeperspill – inkludert en absurd tabbe – av Jovana Petrovic gjorde at Lyn fikk med seg ett poeng fra nord-Karmøy.
Les mer om:

Sævik berget poeng for Avaldsnes

Lyn var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 2-2 mot Avaldsnes i Toppserien i fotball søndag.
Les mer om:

- Jeg er forbanna

Keeperen med kjempebrøler da John Arne Riise og Avaldsnes spilte 2-2 mot Lyn. - Jeg er dritforbanna. En keeper skal bruke hendene, sier Riise.
Les mer om:

Riise forbannet på egen keeper etter utrolig tabbe

Avaldsnes reddet 2-2 mot Lyn etter tabber og kontroverser.
Les mer om:

Første heimepoeng for Riises Avaldsnes

John Arne Riises Avaldsnes tok sitt første heimepoeng med 2–2 mot Lyn i Toppserien. Avaldsnes leia ved pause, men Lyn snudde med to raske mål i andre omgang. Karina Sævik utlikna på straffe fem minutt før full tid. I toppen glapp det litt for LSK Kvinner. Medan rivalane Rosenborg og Brann vann, snubla LSK med 1–1 mot Røa. Røas Vilde Fjelldal utlikna leiinga Nina Jakobsson hadde gitt heimelaget. Også Brann sleit, men slo til slutt Stabæk 2–1.

Stuart Baxter får sparken

Medlemmer av Bastionen, supporterklubben til Lyn husker sikkert «gode gamle dager» da klubben hadde Atle Brynestad som «sugar daddy» og råd til å ha Stuart Baxter som hovedtrener i en kort periode på begynnelsen av 2000-talllet. Den skotske manageren har i tillegg til å lede en klubb nord i Oslo også ledet en rekke klubber i Sverige, Japan, Sør Afrika og landslagssjef for Finland. Han har også hatt ansvaret for U21 landslaget til England.

Fryktet for sikkerheten – endelig kommer de hjem

Lyn slo i mars alarm etter nye problemer med hovedbanen på Kringsjå. Nå kan de glede seg til kamp, bevisst om at situasjonen fortsatt ikke er optimal.
Les mer om:

Drømmescoring rett i krysset på overtid: – Har fått klar beskjed om å skyte hver gang jeg er i posisjon

(Lyn-LSK Kvinner 1-3). Da lagene var godt inne i overtiden så det ut til å bli poengdeling på Grorud Artic Match, men Emma Godø hadde andre planer mot tidligere lagvenninner i Lyn.
Les mer om:

HamKam knuste Sandefjord

Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner. 3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser. Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter.

Kalte billettpris-stunt «helt håpløst idiotisk» – nå er prisene endret

Billettprisene til kampen mellom Skeids andrelag og Lyn i 3. divisjon fikk Lyn-leiren til å reagere.
Les mer om:

La ut bortebilletter til 3.-divisjonskamp til 1200 kroner: – Patetisk

Først la Skeid ut bortebilletter til 1200 kroner stykket til 3.-divisjonskampen mot Lyn. Etter at NRK og VG publiserte saker om prisene, er prisene blitt endret.
Les mer om:

Løper mer enn noen annen i verdens tøffeste liga

Når en dansk landslagsspiller kan klappe seg på skulderen som den som tilbakelegger flest kilometer i Premier League, da kan vi hente frem merkelappen dansk dynamitt. Nå er ikke Christian Nørgaard eksplosiv, men helt klart en skikkelig jernmann på banen. Samlet opp i løpet av de 31 Premier League-kampene så langt i sesongen (Nørgaard har misset én, kampen mot City), har Brentfords defensive midtbanespiller løpt 353 Kilometer. Les: Sinne blant Pogbas lagkamerater – fare for opprør i Manchester United Dette er mer enn noen annen i Premier League.

Slagsmål mellom supportere i 3. divisjonskamp: – De ønsket å lage bråk

Mot slutten av 3. divisjonskampen mellom Oppsal og Lyn, oppsto det slagsmål mellom Lyns supportere og tilreisende fra Vålerenga casuals-miljøet. Politiet fordømmer hendelsen.
Les mer om:

Se bildene: Bluss på tribunen og besøk av politiet da Oppsal tapte første seriekamp mot Lyn

I første serierunde gikk Oppsal på et 3-1-tap mot vestkantklubben Lyn. På tribunen var det både blussing og sang.
Les mer om:

Krüger tok NM-gullet på 10 km fri teknikk

Simen Hegstad Krüger gikk inn til seier på 10 kilometer fri teknikk under NM del to i langrenn på Lygna. Han vant foran Harald Østberg Amundsen. Harald Østberg Amundsen var i ledelsen stort sett gjennom hele løpet, men bakfra kom Simen Hegstad Krüger, og Lyn-løperen endte 1,0 sekunder foran i mål. Det var hans andre individuelle NM-gull. I tillegg har han fem stafettseirer med Lyn. Johannes Høsflot Klæbo har tynt med trening i kroppen etter koronaavbrekket, og han var igjen 2,6 sekunder bak Amundsen på bronseplass etter en sterk avslutning. (NTB)
Les mer om:

Disse møter Skeid, Kjelsås og Lyn i første runde i cupen

1. runde i Norgesmesterskapet i fotball for menn spilles 18. og 19. mai. Det skal arrangeres tre runder i år. Resten av mesterskapet avvikles i 2023.

Mest lest siste uke