Nyheter om Lyn


740 ivrige klare for renn: – I går var et strålende eksempel på hva vi står for!

– Jeg synes dette er ekstra moro at vi får til, særlig etter triste innlegg om hvor elendig det skal være i langrennssporten. Heldige oss som får være med å bidra inn med skiglede til små og store, sier daglig leder i Lyn Ski, Annik Bjørndal.
Les mer om:

Grunneiere i Hålien sameie: – Dette kom som lyn fra klar himmel. Vi visste ingenting om trillestien

Som grunneiere i Hålien sameige er Ole Thomas Grythe Nygard og Björn Nylander undrende til at de ikke er blitt varslet om planene om trillestien til Rjupetjernet fra fylkesvei 51 over Valdresflya.
Les mer om:

Gratulerer med uttak til juniorlandskamp!

Norges Skiforbund har tatt ut 12 løpere til Nordisk juniorlandskamp i Falun, Tuva Anine Brusveen-Jensen (16) fra Lyn Ski er på lista.
Les mer om:

Slik spilles NM-kvaliken

Lyn må kvalifisere seg til NM-spill i mars.
Les mer om:

Bergen: SAS-fly truffet av lyn tre ganger like etter avgang

Morgenflyet fra Bergen til Oslo kom aldri lengre enn til Knarvik, før det måtte snu.
Les mer om:

Derfor kan det bli lyn og torden på Fosen akkurat i dag

Vakthavende meteorolog Frode Hassel ved Meteorologisk institutt forteller at det ser ut til å bli mye vind, mye nedbør og muligheter for lyn og torden på Fosen det kommende døgnet.
Les mer om:

Lyn smadra varde(pluss)

Les mer om:

PostNord saksøker Bane NOR

PostNord anklager Bane NOR for avtalebrudd etter at en festeavtale i Bergen ble sagt opp. – Dette kom som lyn fra klar himmel, sier PostNords markedsdirektør.
Les mer om:

Sjå video: Her øydelegg lynet telefonsambandet på sjukehuset

På andre døgnet er det største sjukehuset i Møre og Romsdal utan telefonsamband. Eit lyn slo ned i ei byggekran ved sjukehuset. Ingen blei skadd, men det viktige telefonsambandet blei øydelagt.
Les mer om:

Lyn slo ut sentralbordet - fortsatt telefontrøbbel for Ålesund sjukehus

Det brann i ein spilloljetank i eit lager i Hegglandsdalsvegen. Brannen er sløkt.
Les mer om:

Lette etter Mira i tre dager: – Vi fryktet at vi aldri skulle få se henne igjen

BAMBLE/VINJE: Venneparet på hyttetur fikk en brå avslutning på nyttårsfeiringen. Mens andre omfavnet hverandre, akkompagnert av hylende raketter som lyste opp den bekmørke himmelen, forsvant Mira som et lyn inn i skogen. Helt fram til klokken halv seks om morgenen lette de fortvilte eierne etter sitt firbeinte familiemedlem, uten resultat.
Les mer om:

– Brannen skapte en stor sky, og det regnet over oss, det regnet ild

WINGELLO (NRK): Australske brannmenn forteller om glør og varm luft som siver opp til himmelen og danner «brannstormer» av torden og lyn. På den måten sprer brannene seg i en enorm fart.
Les mer om:

Mats Møller Dæhli signert for «norskeklubben»

Mats Møller Dæhli har lenge vært en del av den tyske bohemklubben St. Pauli nå følger han etter Kristian Thorstvedt til Genk dagen en dag etter landsmannen.

Lyn slo ned i fly fra Widerøe – passasjerene sendt til Tromsø

Widerøes rute WF974 på vei til Mehamn, fra Hammerfest, måtte på nyttårsaften snu, og returnere til Tromsø.

Lyn slo ned i flyet – passasjerene sendt til Tromsø

Widerøes rute WF974 på vei til Mehamn, fra Hammerfest, måtte på nyttårsaften snu, og returnere til Tromsø.
Les mer om:

Line Fiskerstrand Blekeli: – Vi må tenke aktiviteter som alle kan delta i

FINALIST TIL ÅRETS NAVN OG ILDSJEL 2019: – Det er viktig at barn i dag opplever gleden av å være fysisk aktiv, og når dette kan kombineres med det sosiale – så skaper vi arenaer hvor mestring kan oppnås, sier Line Fiskerstrand Blekeli, som har engasjert seg i lokalidretten i Koll og Lyn, og i FAU både ved Kringsjå pg Nordberg skoler.

Økonomisk krise: Trenger nesten én million i julegave

Lyn fotball ber medlemmene om økonomisk hjelp i den vanskelige situasjonen. Går de ikke det nye året i møte med positiv egenkapital, vil det gå utover spesielt Lyn damer elite i Toppserien.
Les mer om:

Kraftig haglvær stoppet sprintfinalene: – Det var nesten uvirkelig

Lyn, torden og hagl gjorde at arrangørene måtte utsette sprintfinalene. Opplevelsen ble beskrevet som skremmende.
Les mer om:

Kraftig haglvær stoppet sprintfinalene: – Det var nesten uvirkelig

Lyn, torden og hagl gjorde at arrangørene måtte utsette sprintfinalene. Opplevelsen ble beskrevet som skremmende.
Les mer om:

Lyn og torden stoppet langrennssprinten: – Jeg ble redd

PLANICA/OSLO (NRK): Allerede før start fikk arrangøren i Planica kritikk. Etter kvartfinalene ble verdenscupsprinten avbrutt. En snau time seinere sikret Erik Valnes dagens eneste norske pallplass i langrenn.
Les mer om:

Slik spilles Toppserien 2020

Serien åpner med nabooppgjør i Oslo, mens regjerende seriemester LSK Kvinner tar imot Sandviken. Kampene i Toppserien 2020 er nå klare. Denne sesongen blir den første med ny seriestruktur, vedtatt på fotballtinget i mars 2019. Les: Allegri: Hold Apple og gjengen langt unna fotballen Sesongen 2020 for Toppserien og 1. divisjon kvinner består for første gang av et grunnspill (runde 1-18) og et sluttspill (runde 19-25). Grunnspillet starter opp 21. mars og avsluttes 29. august. Sluttspillet starter så opp 12. september med avslutning 7. november. Etter endt grunnspill deles Toppserien og 1.

Fotball: Slik spilles Toppserien 2020

Regjerende mester LSK Kvinner åpner neste sesong hjemme mot Sandviken, mens sølvvinner Vålerenga starter med byderby mot Lyn.
Les mer om:

Slik spilles Toppserien 2020

Regjerende mester LSK Kvinner åpner neste sesong hjemme mot Sandviken, mens sølvvinner Vålerenga starter med byderby mot Lyn. Fredag offentliggjorde NFF terminlisten for Toppserien i 2020. Mens eliteserien for menn dropper de upopulære mandagskampene, skal kvinneserien teste kamper både fredag og mandag. Oppgjøret mellom Vålerenga og Lyn blir den første mandagskampen. Denne sesongen blir den første med ny seriestruktur. For første gang deles sesongen opp i et grunnspill og et sluttspill. Etter endt grunnspill fortsetter Toppserien som to ulike ligaer. Se hele grunnspilloppsettet her!

Her får Julie «pep talk» fra Guro Reiten

I helgen var årets fotballtalent, Julie Aune Jorde fra Lyn, på drømmetur til London for å besøke Chelsea-spiller Guro Reiten og resten av laget. Her fikk hun være på kamp, møte hele Chelsea-laget og hun fikk masse gode tips og skryt fra fotballhelten Guro.
Les mer om:

Etter 20 år sammen forteller Claus sin store hemmelighet til sin kjære Elen: – Det kom som lyn fra klar himmel

Elen giftet seg med Claus i 1976. Hun valgte å bli i forholdet da Claus byttet identitet til Aase 20 år senere. – Kjærligheten til hverandre kan romme så utrolig mye, er deres mantra.
Les mer om: