Nyheter om Lyn


Har Ingve (38) Jærens beste utsikt frå jobben?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg trur me må ha Jærens finaste utsikt, seier 38-åringen.Han er utdanna elektrikar og automatikk-mekanikar, men har ein jobb litt utanom det vanlege. Ingve Bore frå Verdalen er serviceteknikar på Høg-Jæren vindpark. UTSIKT: Det er veldig flott og litt sånn at i kameraet ikkje klarer å fanga kor fint det eigentleg er, seier vindmølletekinkar Ingve Bore.

Kritisk til egen uttelling: – Skulle avgjort mye tidligere

(Lyn – LSK Kvinner 0-2). Guro Reiten (24) og lagvenninnene skapte mer spenning enn ønskelig da de sløste med sjansene. Likevel mener LSK Kvinner-profilen at gullgrossistene nå er i ferd med å ligne seg selv igjen.
Les mer om:

Høydepunkter Lyn – LSK Kvinner

Les mer om:

Reiten sendte LSK til topps

To mål av Guro Reiten ga LSK Kvinner 2-0-seier i den framskutte bortekampen mot Lyn i Toppserien fotball. Dermed er den regjerende seriemesteren på tabelltopp.
Les mer om:

Guro Reiten sendte LSK til topps

(Lyn - LSK Kvinner 0–2) To mål av Guro Reiten ga LSK Kvinner 2-0-seier i den framskutte bortekampen mot Lyn i Toppserien fotball. Dermed er seriemesteren på tabelltopp.
Les mer om:

LSK topper etter seier

To mål av Guro Reiten ga LSK Kvinner 2–0-seier i den framskutte bortekampen mot Lyn i Toppserien. Dermed er seriemesteren på tabelltopp. LSK Kvinner er poenget foran Vålerenga og Klepp, som imidlertid har en kamp mindre spilt. (NTB)
Les mer om:

Fotballrunden: Det ble både jubel og skuffelse i sesongstarten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Serierunder og seriestart i helgen for Nordre Aker-lagene. Sesongstart for Kjelsås og Lyn Både guttene til Kjelsås i 2. divisjon, og Lyn i 3. divisjon, sto foran sesongens første kamp denne helgen. Premierenerver var det nok i aller høyeste grad. Kjelsås i 2. divisjon hadde sin seriestart søndag, borte mot Asker. Gutta fra Oslos tak lå under 0-1 mot vertene til pause.

Drømmeåpning for FK Tønsberg – se høydepunktene her!

FK Tønsberg kom tidlig bakpå, men én veteran og én nykommer sørget for tre poeng i serieåpningen mot Lyn.
Les mer om:

FK Tønsberg – Lyn 04/13/2019 15:53

3. divisjon 2
Les mer om:

Se FK Tønsberg – Lyn direkte

FKT serieåpner hjemme mot Lyn lørdag. Se kampen direkte på tb.no fra klokken 14.00
Les mer om:

Passerte i 60.000 kilometer i timen før den eksploderte: – Det så ut som et lyn

Thomas Nordgård (41) i Målselv trodde han hadde sett lyn. Så gjøre han litt research.

Passerte i 60.000 kilometer i timen før den eksploderte: – Det så ut som et lyn

Thomas Nordgård (41) i Målselv trodde han hadde sett lyn. Så gjøre han litt research.

FK Tønsberg – Lyn

3. divisjon 2
Les mer om:

Sjekk Runas soloraid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Lyns Damer i Toppserien kan vel sies å ha fått en grei start på serien. To uavgjort på to kamper betyr to poeng. Først hjemme - eller i Telenor Arena - mot nyopprykkede Fart. Som endte 0-0. Forrige helg dro Lyn vestover, og spilte mot Arna Bjørnar, den kampen endte 1-1.

Dagbladets tabelltips: Slik ender 3. divisjon avdeling 2

Sjekk hvordan vi tror det går med Lyn, Frigg, Ørn-Horten, Halsen, Ullern, Lokomotiv Oslo, Grei, Ready, Drøbak-Frogn, Mjøndalen 2, Follo, FK Tønsberg, Norild og Vålerenga 2 i avdeling 2.

Simen Hegstad Krüger klar for Kobberløpet: - Jeg har gode minner fra Jakobsbakken etter landslagssamlingen i mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: - Jeg har hørt mye fint om rennet av gutta på laget. Både rennet og opplegget rundt får mye ros av de som har vært med, sier Hegstad Krüger i en pressemelding fra Kobberløpet. - Jeg har skjønt at Martin, Didrik og Pål skal stake hele veien.

«Som lyn fra klar himmel»

Les mer om:

Dobbel Nordre Aker-jubel etter 22 mil på ski

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)JOKKMOKK: I helgen gikk Nordenskiöldsloppet i Jokkmokk, helt nord i Sverige. Det 220 kilometer lange (!) skiløpet endte i en spurt mellom lagkameratene Andreas Nygaard (28) og Øyvind Moen Fjeld (31), som gikk i mål etter 11 timer og 49 minutter - bare ett sekund skilte de to over målstreken.Nygaard og Moen Fjeld går for Team Ragde Eiendom.

Klinte til med tre poeng i sesongåpningen i Obos-ligaen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skeid - HamKam 1-0 (0-0) Skeidspillerne mottar supporternes hyllest etter 1-0-seier hjemme mot HamKam i Obos-ligadebuten. Foto: Karl Andreas Kjelstrup NORDRE ÅSEN: Det har vært livat rundt Skeid i det siste, for kort tid siden ble planene om drømmen om nye Nordre Åsen presentert.

Fra vondt til verre for Start

Ikke bare er det full krig mellom Start sitt styre, ledelse og hovedtrener Kjetil Rekdal. – De mister nå også sin stjernespiss for resten av vårsesongen. Gårsdagens kamp mellom Start og Aalesund var et merkelig skue, så sent som et par timer før kampstart var spillerne i stuss som hvem som skulle lede kampen.

Tidligere Lyn spiss forteller hvorfor Kina fremfor Barcelona

Odion Ighalo var Lyn (Smart Club United) spiss mens de fortsatt hadde penger, men det ble bare en sesong (2007-2008).  Nå hevder han Barcelona ønsket han på en låneavtale fra januar av. Men ifølge Ighalo fortjente han bedre enn å være «back-up-spiss» for Luis Suarez. Han gikk heller til kinesiske Shanghai Shenhua i februar. I Watford gjorde han seg bemerket med 36 mål på 90 kamper i Premier League og i Kina går det veldig bra.

DIREKTE: Arna-Bjørnar spiller sin første hjemmekamp denne sesongen

Følg Arna-Bjørnar – Lyn direkte her.
Les mer om:

Kjetil Rekdal «fritatt» mens personalsak i Start pågår

Det første vi tenkte da pressemeldingen fra Start fortalte at deres hovedtrener KJetil Rekdal er fritatt fra sine oppgaver som hovedtrener i klubben som følge av en pågående personalsak er at han ikke kommer tilbake og at dette minner som Spania før fotball VM, og vi vet alle hvordan det gikk med dem.  Klubben skriver ikke noe om hva som er bakgrunnen, men informerte kilder det har vært en pågående konflikt mellom ledelse og eiere og Kjetil Rekdal i lengre tid. Les: Solskjær vil bruke 2 milliarder på engelsk trio Det er bare 2 dager til Start møter Aalesund i serieåpningen.

Rekdal er sjokkert: – Beskjeden kom som lyn fra klar himmel

– Jeg er både sjokkert og overrasket, sier Kjetil Rekdal.
Les mer om: