Nyheter om Lura


Kraftlag bad medlemmane halde kjeft om millionutbetalinga dei kan få

Tusen straumkundar kan få 310 millionar kroner på deling viss det lokale kraftlaget blir lagt ned. Politikar meiner selskapet prøver å lura styresmaktene. – Sludder, svarar styreleiaren.
Les mer om:

Lang dags ferd mot natt

Sist vekes kommunestyremøte fortona seg som ein maraton i møtetid. Klokka fire satt dei folkevalde, dei fleste kom mest sannsynleg rett frå ein travel arbeidsdag, klare og spente for å høyra rådmannens budsjettforslag. Kvar politikar fekk utlevert over 250 sider fordelte på fire hefte, ein heil liten regnskog til saman, med spennande økonomistoff. Rådmann Øyvind Valen forklarte og la fram kommune-stoda på ein forståeleg og god måte. Etter ein kjapp matbit, fór politikarane i gruppemøte. Mange store og viktige saker stod på kveldens agenda.

Det uler sånn på Lura at folk tror de har fått tinnitus

I helgen eskalerte ulingen i takt med vinden. Så ille er det, at mange sliter med å få sove. - I begynnelsen trodde jeg at jeg hadde fått tinnitus, sier Margrethe Fossdal.
Les mer om:

Noen ganger er det ganske enkelt å vinne

Brynes andrelag gjorde jobben for halv maskin mot Lura, men fortsatt gjenstår litt arbeid før opprykket er sikret.
Les mer om:

Sykehjem på Lura sykla inn til VM-sølv

Ordføreren i Fredrikstad vil bruke alle lovlige virkemidler for å hindre organisasjonen fra å demonstrere i byen. Ber Stortinget vurdere det samme.

Død mann i 40-åra funnet på Lura

SANDNES: En mann i 40 åra ble funnet død ved 07.30-tiden lørdag av en forbipasserende i området ved Somaveien på Lura. - Det er ingenting mistenkelig ved dødsfallet, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sør-Vest politidistrikt.

Død person funnet på Lura

SANDNES: En død person ble ved 07.30-tiden lørdag funnet av en forbipasserende i området ved Somaveien på Lura. - Det er ingenting mistenkelig ved dødsfallet, sier operasjonsleder Brit Randulff i Sør-Vest politidistrikt.

Takk til han «Raymon» som lura på ting

At fylkeskommunen sette i gang kampanje for å få bort «Raymon-stempelet» på østfoldingen, var eit blodig urettferdig tiltak. Det som øydelegg for Østfold-dialekta, er at ingen østfolding med makt tør å bruke ho.
Les mer om:

Fire Lura-spillere skadet i kamp mot Våganes

Mandag møttes Lura 2 og Våganes til kamp i 6. divisjon, en kamp som skulle by på dramatikk. I løpet av kampen måtte så mange som fire Lura-spillere forlate banen med skader.
Les mer om:

Eiger hadde kontroll i Sandnes

Eiger tok en fortjent trepoenger da Lura var vertskap i 17. serierunde torsdag.
Les mer om:

Gjestene trakk det lengste strået

Moi var både udyktige og uheldige når formsterke Lura gjestet Moi Stadion fredag kveld.
Les mer om:

Sandnes rigger til folkefest under historisk finale

Fredag kveld skal de tre fenomenale brødrene Ingebrigtsen fra Lura løpe i samme friidrettsfinale. Sandnes idrettslag inviterer til folkefest og storskjerm under finalen på 1500 meter og har kjøpt inn 1000 pølser.
Les mer om:

Bandidos-medlem siktet for vitnepåvirkning - løslatt

43-åringen som ble dømt for uaktsomt drap på Adil Babar (27) på Lura i 2011, var varetektsfengslet fordi han skal ha forsøkt å presse et vitne i en straffesak til å endre forklaring. Nå løslates han.
Les mer om:

Drapsdømt Bandidos-medlem siktet for vitnepåvirkning løslates

43-åringen som ble dømt for uaktsomt drap på Adil Babar (27) på Lura i 2011, var varetektsfengslet fordi han skal ha forsøkt å presse et vitne i en straffesak til å endre forklaring. Nå løslates han.
Les mer om:

Forureining frå Lurabekken gir «mindre god» badekvalitet ved ny bystrand

Den splitter nye sandstranda i Lura er ei av få badeplassar i Sandnes der kvaliteten på vatnet ikkje er god.
Les mer om:

Drapsdømt Bandidos-medlem siktet for vitnepåvirkning

43-åringen som ble dømt for uaktsomt drap på Adil Babar (27) på Lura i 2011, er varetektsfengslet fordi han skal ha forsøkt å presse et vitne i en straffesak til å endre forklaring.
Les mer om:

Alt må gjøres for å holde strender og sjøbad åpne i ferien

LEDER: Bystranden på Lura i Sandnes er et viktig tilskudd til badeglade i distriktet, men de nye anleggene har gitt kommunene vedlikeholdsutfordringer.
Les mer om:

Neste helg kan du bade på ny strand i Luravika

11 år har det gått siden et enstemmig bystyre sa ja til bystrand på Lura. Fredag 6. juli står stranden endelig klar til bruk - dog mindre enn først planlagt.
Les mer om:

Bursdagsfest gikk over styr på Lura – ungdom slåss med politiet

SANDNES: En 17 år gammel gutt fra Hå ble satt i politiarresten, etter at han angrep flere polititjenestemenn under en bursdagsfest i privat regi på Lura natt til søndag. Tre andre ungdommer i alderen 17–19 år er anmeldt for blant annet å ha spyttet på politiet.
Les mer om:

Ungdomsfest gikk over styr på Lura – begynte å slåss med politiet

SANDNES: En 17 år gammel gutt fra Hå ble satt i politiarresten, etter at han angrep flere polititjenestemenn under en fest i privat regi på Lura natt til søndag. Tre andre ungdommer i alderen 17–19 år er anmeldt for blant annet å ha spyttet på politiet.
Les mer om:

Sven Kvia flytter til Sola

Bilforhandler Sven Kvia investerer 100 millioner kroner i nytt bilbygg i Sola og legger ned på Mariero og på Lura.
Les mer om:

Bane Nor frister med nytt togstopp på Lura

Dersom politikerne sier ja til å fylle ut i Luravika nå, kan et nytt togstopp i området være på plass allerede i 2028, frister Bane Nor Eiendom.
Les mer om:

Tankene skal vekk, indrefileten på Lura åpnes opp

SANDNES: De tre siste tankene på Lurahammaren skal vekk og høye gjerder som omkranser område skal rives. Det som en gang var forbeholdt bensin, parafin og bitum skal nå reguleres til om lag 200 boliger.
Les mer om:

Eiger-seier i Hålå

Eiger slo tilbake etter tre strake tap - inkludert NM-oppgjøret mot EIK, da Lura ble slått 2-0 i Hålå fredag.
Les mer om:

Kalddusj for Moi

Etter en glimrende seriestart for Moi A-lag fikk de seg en kalddusj mot Lura i kveld.
Les mer om: