Nyheter om Lunden


Krever kjøreregler for E18-møter: – Ansatte i Nye Veier skal ikke møtes av boksehansker og riper på bilene sine

AUST-AGDER/TELEMARK: Per Kristian Lunden, er leder av planstyret for nye E18 mellom Dørdal i Bamble og Grimstad i Aust-Agder.

Krever kjøreregler for E18-møter: – Ansatte i Nye Veier skal ikke møtes av boksehansker og riper på bilene sine

Ordfører i Risør, Per Kristian Lunden, er leder av planstyret for nye E18 mellom Dørdal og Grimstad. Nå vil han sammen med resten av styret sette ned noen kjøreregler for møter med Nye Veier. Dette kommer som følge av boksehanskestuntet og andre episoder under møtene.

Boksehanske-stunt får etterspill: Nye Veiers representanter følte seg truet

- Vi har nulltoleranse for trusler, sier Risørs ordfører Per Kristian Lunden (Ap), som er leder av planstyret for nye E18 mellom Dørdal og Grimstad.

Skuffet over risørordførerens helomvending: -Trist at det er pengene som rår

Vegårsheis ordfører Kirsten Helen Myren (Sp) er frustrert over tempoet i E18-prosessen. Onsdag kveld ble hun oppringt av Risørs ordfører Per Kristian Lunden (Ap) som fortalte at Vegårshei nå står alene i forhold til hvor det nye E18-krysset skal ligge.

Skoleutflukt til Vikingmarkedet i Lunden

Fredag var alle elevene fra fjerde til syvende klasse i Tvedestrandsskolen invitert på vikingmarked ved Næs Jernverksmuseum. Det ble ikke en stillesittende dag.
Les mer om:

Lykkelig samarbeid

Nesten hele skolegården på Lunden er gravd opp. Heldigvis har skolen en sporty nabo i fotballklubben Fart. Tirsdag var hundrevis av elever og foreldre samlet til fest i den nye Fart-hallen.
Les mer om:

DIREKTE: Vi følger 17. mai-toget i Kvinesdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi følger feiringen av 17. mai i Kvinesdal. Slik går toget som starter klokken 10:00. 09:45 SKOLETOGET FRA LIKNES BARNESKOLE Oppstilling: 1. Lensmann 2. Flaggborg 3. Austerdalen skole 4. Vesterdalen skole 5. Kvinesdal musikkorps 6. Liknes Barneskole 7. Kvinesdal Ungdomskole 8. Kvinesdal Voksenopplæring 9.

Politiet har frigitt navnet på 54-åring som omkom i frontkollisjonen

DRANGEDAL: Det var 54 år gamle Tore Lunden som mistet livet i frontkollisjon ved Vefall fredag i forrige uke.
Les mer om:

Avlyser finnmarkstur for å redde Risørs E18-håp

Risørordfører Per Kr. Lunden (Ap) skulle egentlig sende varaordfører Elen Lauvhjell (Ap) på det avgjørende møtet om ny E18 før høringsdokumentene legges ut, men nå har han ombestemt seg og deltar selv på møtet når det interkommunale plansamarbeidet skal behandle saken i morgen onsdag.
Les mer om:

Tilspisning mellom nabokommunene: – Det bør veie tyngre med Risørs utvikling enn et turområde i Tvedestrand

Risør-ordfører Per Kristian Lunden jobber nå for å få på plass et alternativ ved Kroktjenn.

Lunden skole

Les mer om:

Gleder seg til ny skole

Onsdag ble byggestart på nye Lunden skole markert med et symbolsk spadestikk. Elevene gleder seg stort til helt «ny» skole.
Les mer om:

Det vanskelige veivalget

- Veiplanlegging av krevende, skriver Per Kr. Lunden, ordfører (Ap) Risør i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Lunden leirsted fornyet for lys framtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gløden og entusiasmen var like stor på takkefesten for dugnaden som da leirstedet ble innviet og tatt i bruk for første gang sommeren 1981. Da hadde medlemmer fra sju pinsemenigheter jobbet intenst på dugnad på det som skulle bli et populært leirsted. Arbeidslønn: Null kroner.

Risørs siste utspill gjør at E18-samarbeid kan rakne

Risørs ordfører Per Kristian Lunden krever grundigere utredning av et E18-kryss på Vinterkjær. Tvedestrands ordfører Jan Dukene sier et kryss her er uaktuelt.
Les mer om:

Vil feire leirsted

De seneste år har Lunden leir- og fritidssenter blitt nesten totalrenovert.
Les mer om:

Ho er nominert til høgthengande pris

Poetane Eldrid Lunden og Inga Ravna Eira og biografiforfattaren Jan Grue er Noregs nominerte til Nordisk råds litteraturpris.
Les mer om:

Tre nordmenn nominert

Forfatterne Eldrid Lunden, Jan Grue (bildet) og samiskspråklige Inga Ravna Eira er nominert til Nordisk råds litteraturpris.
Les mer om:

Tre norske forfattarar nominert til Nordisk råds litteraturpris

Poetane Eldrid Lunden og Inga Ravna Eira og biografiforfattaren Jan Grue er Noregs nominerte til Nordisk råds litteraturpris.
Les mer om:

Ordføreren gjorde opp for gamle synder

Tidlig en morgen før jul. Det er fremdeles mørkt ute. Ordfører Marianne Borgen kommer ruslende med en kasse under armen. Den inneholder Lif Laga eplemost! Ved inngangen til Lunden kloster står søster Anne-Lise (Strøm) og tar henne imot - hva er det som foregår?

Døde av hodeskader

Den 24 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Lunden døde av hodeskader. Det framgår av den endelige obduksjonsrapporten.
Les mer om:

Vil vise fram det gode tilbudet på Lunden

Spesialpedagogisk avdeling på Lunden skole ønsker å vise fram tilbudet sitt. Derfor inviterer de fagfolk og kommende foreldre til åpen dag tirsdag.
Les mer om:

Ny skole gir rom for vekst i Øvre Vang

Utbyggingen av Lunden skole i Øvre Vang vil kunne legge til rette for befolkningsvekst, framhevet rådmannen under et informasjonsmøte onsdag kveld.
Les mer om: