Nyheter om Lunde


Bøkko: – Vi blir pisset på

Nordmennene skuffet på 1500-meteren i Japan. Sverre Lunde Pedersen ble beste norske på 7.-plass, hele 1,75 sekunder bak vinneren Denis Juskov (1.44,55). – Vi blir pisset på her, sier Håvard Bøkko, som ble nummer 11. – Det er kjedelig å bli slått med over to sekunder. Vi har en jobb å gjøre, fortsetter han.

May Britt Lunde: - Administrasjonen skuffer

Opposisjonsleder May Britt Lunde (Ap) mener administrasjonen har unnlatt å vurdere kostnadene for ulike alternativer.
Les mer om:

Fredag oppfylles Anders Vangens store drøm

LUNDE/PORSGRUNN: Fredag kveld skjer oppfyllelsen av Anders Vangens store drøm. De to siste dagene har det vært finpuss og mange øvelser på Villa Lunde.
Les mer om:

Outsideren

Erik Lunde fra Risør har ofte stått litt på utsiden. Nå er han en sentral brikke i regjeringsforhandlingene.
Les mer om:

Netflix vil ha norske «Battle»

Filmen er nemlig kjøpt av Netflix, og 1. desember lanseres den over hele verden via strømmetjenesten, skriver Filter Film og TV. Her hjemme har 44.000 løst billett for å se den på kino siden premieren i september. Dette er første gang en norsk film kjøpes av Netflix og lanseres globalt. LES OGSÅ: Superheltenes far er død. – Det er en fantastisk kul ting for skuespillerne, regissøren, alle som har jobbet med filmen, og for norsk film generelt, at «Battle» nå blir en internasjonal film.

– Hver morgen når jeg kjører motorsykkel over Karmsund bru, kjenner jeg at jeg lever

For seks år siden mistet Arnfred Lunde kona Anne Beth. Fire barn mistet moren sin. Da han fikk tilbud om å bli sykehusprest, var han ikke i tvil. – Jeg tenkte at det jeg hadde vært gjennom kanskje kunne gjøre meg nyttig for andre.
Les mer om:

Martine Lunde ute av «Skal vi danse» uken før finalen

Danset sin siste dans i konkurransen.
Les mer om:

«Skal vi danse»-Martine: - Deilig med kjærestetid igjen

Det ble Martine Lunde (22) var som trakk det korteste strået i semifinalen i kveld. Jan Gunnar Solli møter Einar Nilsson som gikk rett til finalen tidligere i kveld. - Det blir veldig deilig med litt kjærestetid igjen, sier Martine Lunde til VG.
Les mer om:

Kongen av egenkapitalbevis hyller lokalbank - men ikke alle

KRAGERØ: Tidligere banksjef i Holla og Lunde Sparebank, Iver Albert Juel (80) er blant de aller største private eierne av egenkapitalbevis i Telemark. Han anbefaler investorer kun å kjøpe egenkapitalbevis i børsnoterte sparebanker.
Les mer om:

Varsler pengekrise på skiskytterlandslaget: – Det er tøffe tider

TRYSIL/OSLO (NRK): Norges Skiskytterforbund har fremdeles ikke fått på plass en generalsponsor til neste sesong. NRKs ekspert Ola Lunde sier det haster å få en avtale på plass.
Les mer om:

Etter «Snøsøsteren» har Lisa Aisato fått henvendelser fra mødre som har mistet egne barn

Da Lisa Aisato gikk på kunstskole fikk hun beskjed om at hun aldri ville kunne leve av tegningene sine. Nå har Maja Lunde og Lisa Aisatos «Snøsøsteren» blitt solgt til 14 land.
Les mer om:

«Rød» KrF-topp flytter fra Oslo til Kristiansand

Den profilerte KrF-politikeren Erik Lunde (39) skal nå forhandle om å gå inn i regjeringen Solberg. Samtidig flytter han fra Oslo til Kristiansand, og nok et tungt KrF-navn blir hjemmehørende på Sørlandet.

Skrev suksessboka til barna som gruer seg til jul

– Jeg vil fortelle dem at julen kan bli bra, sier Maja Lunde om «Snøsøsteren» som etter fire uker er trykket i 211.000 eksemplarer og nå blir radioteater.
Les mer om:

Hotelldirektør for en dag

Da Jakob Blix-Nilsen (14) skulle finne jobb til Operasjon Dagsverk, ville han helst innen noe reiselivsrelatert. Søknaden landet på bordet til Berit Lunde, hotelldirektør i Scandic Valdres. Og jaggu ble det jobb.
Les mer om:

Jostein Lunde: – Ingen tvil om at opprykk er målet neste år

FFKs styreleder Jostein Lunde sier det aldri har vært avgjørende å rykke opp i år. 2019 er noe helt annet, mener han: - Det er kun opprykk som gjelder da.
Les mer om:

Høyre-topp støtter Unge Høyre i abort-saken: - Sandra skal ikke stå alene

Høyres Heidi Nordby Lunde syntes det var vondt å se Unge Høyre-leder Sandra Bruflot stå alene og forsvare Høyres politikk. – At KrF sier at de ikke vil selge seg billig i regjeringsforhandlingene, betyr ikke at vi skal sitte musestille, sier hun.
Les mer om:

Nei, vi forlanger ikke et kosthold med bare kaker eller vafler

Heidi Nordby Lunde, takk for at du svarer på våre henvendelser om fordyret kosthold, og reduksjon av støtten til det. Du har være «flink» og lært deg en lekse som du sender til oss alle, det er bare det at det er en del brister i den leksa.
Les mer om:

Denne veien kan dele kommunen i to: Vil ha bompenger på ny og gammel vei

SKIEN: Bompenger på både gammel og ny vei mellom Ulefoss og Lunde. Det er forslaget fra Statens vegvesen. Ordfører Bjørg Tveito Lundefaret vet at forslaget vil skape debatt og bråk.

Dødsulykke i Søgne

En 44 år gammel mann mistet livet da en personbil og en lastebil kolliderte på E39 ved Lohnelier i Søgne mandag morgen. Trafikkulykken ble meldt kl. 09:15 og skjedde rundt 400 meter vest for avkjøringen til Lunde. Mannen som omkom,…
Les mer om:

Tok sitt tredje NM-gull

Ida Njåtun vant også 1000-meteren i NM på skøyter i Vikingskipet, og fulgte dermed opp gullet fra 1500- og 3000-meteren. Tiden var 1.16,92. Hege Bøkko tok sølvet. Håvard Lorentzen vant herrenes 1000 meter på 1.09,80, foran Sverre Lunde Pedersen.

Ny NM-tittel til Lunde Pedersen

Sverre Lunde Pedersen tok sitt andre NM-gull på to dager da han vant 1500-meteren lørdag. Tiden var 1.47.20. Alan Dahl Johansson tok sølv med 1.47,75, og Sindre Henriksen bronse på 1.47.82. Ida Njåtun vant kvinnenes 3000 meter.

Lunde Pedersen med nytt NM-gull

Sverre Lunde Pedersen tok sitt andre NM-gull på to dager da han vant 1500 meter under NM på skøyter enkeltdistanser lørdag. Hege Bøkko vant kvinnenes 500 meter.
Les mer om:

Lunde Pedersen med nytt NM-gull

Sverre Lunde Pedersen tok sitt andre NM-gull på to dager da han vant 1500 meter under NM på skøyter enkeltdistanser lørdag. Hege Bøkko vant kvinnenes 500 meter.
Les mer om:

Ulykkesfuglen Lunde Pedersen vant NM: – Dette pisker meg videre

HAMAR/OSLO (VG) Sverre Lunde Pedersen (26) var suveren på lørdagens 1500 meter i NM. Han sier at han blir «pisket videre» av uhellene sist vinter.

«Snøsøsteren»-feberen: Tjener millioner bare på noen uker

Bokhandlere melder om lange ventelister på Maja Lunde og Lisa Aisatos julekalenderbok «Snøsøsteren» – som nå har et totalopplag på 161.000 eksemplarer. Den blir dermed Kagge forlags største bestselger gjennom tidene.
Les mer om: