Nyheter om Lundal


Velger å stenge butikken midlertidig: – For meg er dette helt riktig nå

Interiørbutikken Brun’o i Haraldsgata skulle feire åtteårsdagen sin i disse dager. I stedet stenger eier Tone Lundal på ubestemt tid.
Les mer om:

Hadde sin beste salgsdag på Black Friday i fjor: – Nå setter vi foten ned

I fjor var Black Friday den beste salgsdagen for interiørbutikken Brun’o i Haraldsgata. Nå setter eier Tone Lundal foten ned.
Les mer om:

LESARBREV: Svar til Marita Lindal Haug «Nokre ord om kvalitet i fådelt skule.»

JA TIL DESENTRALISERT BARNESKULETILBOD I SULDAL KOMMUNE Tusen takk til Marita Lindal Haug for eit faktabasert og godt lesarinnlegg, som viser til forsking som kort fortalt seier at det som er aller mest avgjerande for læringsutbyte i skulen er relasjonane elev-elev, lærar – elev, lærar – lærar/andre tilsette, dei tilsette – leiar og skule – heim. Store skular har ikkje betre læringsutbyte enn små, og den sosiale utviklinga er ikkje påverka av kor mange ein er.

Vil bruke 50 millioner kroner på nytt veiprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SKJERSTAD: Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) mener at forsterkning av vei og bruer langs denne strekningen vil få flere positive effekter.- Økt bæreevne vil gjøre at trailere kan kjøre med full last i stedet for halv.

Fire eller fem dagars skuleveke?

Me trur at uansett kor ein står i denne saka, kan me vera enige om at denne saka har blitt avgjort på ein svært uprofesjonell måte av våre folkevalde. Då Sand skule gjekk inn for 5 dagars skuleveke i 2016, bestemte rådmannen at kvar bygd skulle få bestemma sjølv. Dersom SU i ei bygd gjekk inn for å innføra 5 dagar skuleveke, kunne ein slå det gjennom politisk. I Erfjord hadde me ei uhøgtidleg avstemming på facebook som viste at eit stort fleirtal ville ha det slik me har det.

– Det verste er at noen av kundene forteller meg hva de gjør, uten å bli flaue

For drøye to år siden tok Sigurd Lundal over isenkrambutikken og fargehandelen i Vestfold. Nå skal Sigurd bruke jula på å vurdere om det er verdt å fortsette.
Les mer om:

– Det verste er at noen av kundene forteller meg hva de gjør, uten å bli flaue

For drøye to år siden tok Sigurd Lundal over isenkrambutikken og fargehandelen i Kvelde. Nå skal Sigurd bruke jula på å vurdere om det er verdt å fortsette.
Les mer om:

– Det verste er at noen av kundene forteller meg hva de gjør, uten å bli flaue

KVELDE: For drøye to år siden tok Sigurd Lundal over isenkrambutikken og fargehandelen i Kvelde. Nå skal Sigurd bruke jula på å vurdere om det er verdt å fortsette.
Les mer om:

Kommer fra Italia for å ta over i Vestvatn

Eierselskapet Lundal serverer en gladnyhet for hele Salten når de i dag har signert avtale med nye drivere av Arctic Cabins i Vestvatn. MISVÆR: De ny...
Les mer om:

Nils Olav Lundal korta ned ventetida til operasjonen med over fem månader

Då Nils Olav Lundal fekk tilbod om å reisa til Odda for å operera, sa han ja med ein gong
Les mer om:

Venstrebeint midtstopper som liker å spille ball

Martin Lundal ble sent onsdag kveld klar for KIL. 22-åringen har flere aldersbestemte landskamper for Norge og spilt for Nardo de siste sesongene. – Først og fremst veldig artig. Gleder meg til å komme til et høyere nivå med en klubb som Kongsvinger. Det er en fin klubb med en stolt historie og som har gode ambisjoner.

– Det var litt skremmendes

Inger Lise Lundal Hansen fra Haugesund er på ferie i Orlando i Florida. Natt til fredag var orkanen Matthew på sin vei til sørøstkysten av USA, etter å ha tatt livet av nær 600 personer i Haiti.

146 år med Åkrafjordpølsa

Lundalfamilien produserte kjøt og åkrafjordpølse seks km inn innafor Mosnes, i Lundal (Lohndalen) frå 1870 til dei i 1922 flytta ut til Mosnes.
Les mer om:

Kjøt og spekemat i fem generasjonar

Alt starta då geitebonden Johs. Lundal kom heim til Åkrafjorden frå Evanger ved Voss og hadde lært seg å eldhusrøyka kjøt i 1870. Fem generasjonar seinare lever Lundalfamilien framleis av spekemat, kjøt og pølser.
Les mer om:

- Streiken rammer de mest utsatte

- Det kan ikke være riktig å ta ut et pasienthotell i streik. De som trenger å bo her, burde sluppet dette, sier kreftpasient Vivian Lundal.
Les mer om:

Kreftpasient: - Streiken rammer de mest utsatte

- Det kan ikke være riktig å ta ut et pasienthotell i streik. De som trenger å bo her, burde sluppet dette, sier kreftpasient Vivian Lundal.
Les mer om:

DAB-krigen: Neste år kan ikke Kåre Lundal lenger høre radio. Han er ikke alene

- Hvis DAB skulle vise seg å være en flopp har NRK ført noen bak lyset.
Les mer om:

Tre til Compello

Mari Evensen og Arne Lundal er nyansatte konsulenter, Kari Lindh er ny prosjektleder og system spesialist i programvareselskapet.
Les mer om: