Nyheter om Lund


Kalte utbygging voldtekt – måtte beklage

Harald Sødal (KrF) mener utbyggingen på Lund torv er å «voldta» området. Uttrykket falt ikke i god jord.
Les mer om:

Røykut­vikling på Lund

Nødetatene rykket torsdag formiddag ut etter melding om røykutvikling i Kongsgård Allé på Lund.
Les mer om:

Næringsministeren på besøk: - Mineralnæringen er helt nødvendig for framtidas Norge.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Det finnes mye næring i Indre Salten, men det er ingen tvil om at det som kan bli en av de største i framtida er det næringsministeren selv sa var en av de mest stemoderlig behandlede. - Jeg mener at mineralnæring og gruvedrift er den mest misforståtte næringen i Norge. Så den er noe jeg framsnakker så ofte jeg kan.

Kolli­sjon mellom syklist og bil

En syklist og en bil har vært involvert i en kollisjon ved Rundingen på Lund Torv.
Les mer om:

Høy temperatur på Lund torv

Tross naboers samstemte frykt ønsker ikke byplanleggerne å redusere byggehøydene på Lund torv. Det utløser høylytte protester før torsdagens møte i by- og miljøutvalget.
Les mer om:

Adrian Lund fikk Døråpner-pris: - Har ikke alltid vært lett å være annerledes

Hadselværingen Adrian Lund ble mandag tildelt Nordland Fylkeskommunes Døråpner-pris under fylkestinget på Mo i Rana.

Møte vedrørende nytt eiersamvirke for Sulitjelma Samfunnshus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norconsult vil presentere planene og representanter fra Folkets Hus Forbund vil informere om samvirke-modellen.Møtet vil vise eventuelle endringer og de inviterte kan drøfte i sin organisasjon om de ønsker å være med på eiersiden Videre fremdrift blir stiftelsesmøte som gir nytt eierskap til «nye Folkets Hus». Først da kan arbeidet starte med å få finansiert rehabiliteringen av Sulitjelma Samfunnshus.

Jeanette (20) ble Viken 1-prinsesse

Jeanette Hegg Duestad (20) kom på tredjeplass bak Kim Andre Lund fra Jondalen og Styrvolls Hans Kristian Wear og ble Viken 1-prinsesse i helgens Viken 1-mesterskap i Asker.
Les mer om:

Christian Berge: – Vanvittig bra å få med Børge

Landslagssjef Christian Berge er meget godt fornøyd med å ha sikret seg Børge Lund i fulltidsstilling rundt Håndballgutta.
Les mer om:

Børge ble hedret i pausen

Børge Lund mottok Norges Håndballforbunds høyeste utmerkelse foran sitt eget hjemmepublikum i Bodøhallen.
Les mer om:

Flom av ideer for turist-satsing

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Men det er ikke nødvendigvis en flom av turister Sulis ønsker seg.Alt for noen - Målet er ikke å kjøre busslass etter busslass med folk til Sulis.

Derfor møtte ikke fosningen opp da Eggen ba ham komme på RBK-trening(pluss)

«Huh?! Du kjem på trening i morra!», skal trenerlegenden Nils Arne Eggen ha sagt. Det var starten på Alexander Lund Hansens Rosenborg-karriere.
Les mer om:

Cashet inn 221 millioner på boligsalg

- Vi har mer enn doblet pengene våre, sier adm. direktør i L.A. Lund, Peter Henrik Svarstad.
Les mer om:

Norges råeste videregående?

Denne høsten blir Lillehammer et ekstra kreativt sted å være. Og det sier litt; den lille byen en god togtur utenfor Oslo bugner allerede over med talent via blant annet TV-skolen, Den norske filmskolen og musikkskolen LIMPI. Nå starter noen av folkene bak LIMPI den nye videregående skolen Create – søknadsfristen er 20.

Målras i toppkampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Før kampen var serieleder Rana FK fire poeng foran Fauske/Sprint på andreplass. For å henge med i toppkampen, var Sprint avhengig av et resultat for å kunne henge på helgelendingene. Første målI starten av kampen var det mye fram og tilbake før Rana kontret inn 0-1 ved Sarfaraz Ali Rizai etter ti minutter. Ikke lenge etter hamret Sprint-spiss Petter Setså inn 1-1 etter forarbeid av Jonas Melvik.

Sykkelulykke på Lund

En syklist ble onsdag formiddag kjørt til sykehuset i ambulanse etter en ulykke på Lund.

Børge sikret seg drømmejobben

Børge Lund forlenger samarbeidet med Christian Berge.
Les mer om:

Sprint klare for toppkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag klokken 19.30 møtes nummer en og to i årets HESA-serie i SKS Arena på Fauske. Rana FK leder serien, med full pott på fem kamper. Nylig avgjorde de mot slutten da det ble seier mot Innstranda med 3-2.Sprint følger deretter med 11 av 15 mulig, etter uavgjort i de to bortekampene mot Åga og Mosjøen.Ser muligheter - Dette blir spennende, og det er artig med kamper som betyr noe.

Tester badetemperaturen på Lund, men snart kommer regnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Lund i 13-tiden møtte Saltenposten på disse jentene. De vasser litt i fjæra, og lille Elise vil gjerne gå lenger ut. - Jeg vet ikke om jeg blir å svømme, sier Emma Sivertsen. Hun har vært og vasset i fjæra på Lund tidligere i vår. Jentene håper i alle fall det blir mange flere solværsdager og masse bading. Dessverre meldes regn utover kvelden, og temperaturen vil synke betraktelig.

Rikke (14) vil skryte av Jannicke Olden(pluss)

Rikke Lund er konfirmert i år. Hun synes Jannicke Olden fortjener skryt for innsatsen hun legger ned for at ungdom i Bjugn skal trives.
Les mer om:

Rikke (14) vil skryte av Jannicke Olden(pluss)

Rikke Lund er konfirmert i år. Hun synes Jannicke Olden fortjener skryt for innsatsen hun legger ned for at ungdom i Bjugn skal trives.
Les mer om:

Delte ut sjekk på 300.000(pluss)

Bakkejord velforening har fått til en fantastisk leke- og grillplass i nærmiljøet. Nå kan de også anskaffe gressklipper, toalett og lagerhus etter at regionbanksjef Siri Lund stilte opp med en sjekk på 300.000 kroner onsdag.
Les mer om:

Skogen Lund lar divisjonsdirektør svare for Schibsted

Avisa Valdres har bedt konserndirektør Kristin Skogen Lund om en kommentar på uttalelsene fra Valdres Hytteforums leder, i og med at han har skrevet en åpen appell direkte til henne. Hun lar konserndirektør for Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes, svare på vegne av konsernet.
Les mer om:

-Advarer Schibsted mot tap av omdømme blant titusener av hyttebrukere

 Bjørn Mathiesen, leder i Valdres Hytteforum, publiserte i mai en appell til konsernsjef i Schibsted, Kristin Skogen Lund. Han slo fast at "vi er mange Schibsted-kunder som i kraft av å være hytteeiere og -brukere i Valdres med stor interesse følger den aktuelle saken"

Mindaugas fra AIK Lund til bokse-EM

Gedminas Mindaugas (22) er en av fire nordmenn som er tatt ut til å bokse i Hviterussland.