Nyheter om Luis Suarez


Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Superreserven Coutinho endret kampen

Real Sociedad gikk i ledelsen mot Barcelona i første omgang og rystet katalanerne. Etter pausen snudde kampbildet, mye takket være en tidligere Liverpool-spiller. Vi vet at det begynner å bli en stund siden Philippe Coutinho spilte på Anfield, men for oss har han fortsatt en liten del Liverpool i seg – hvertfall ut året. I andre omgang kom Couthinho inn på banen, og var ifølge lagkompisen direkte medvirkende til at kampen snudde. Takk, Philippe! (foto: barcelona, twitter) -Philippe kom på banen og endret dynamikken i kampen.

Barcelona med ny Liverpool-spiller på blokka

De siste årene har Barcelona hentet Luis Suarez og Phil Coutinho fra Anfield for enorme mengder med euro. Den neste Liverpool-spilleren som kan ende opp på Camp Nou vil neppe koste katalanerne like mye. Barcelona er på utkikk etter en som kan være back up for Jordi Alba, og den spanske giganten skal derfor ha Alberto Moreno på blokka. Moreno er ute av laget til Klopp, og det forventes at spanjolen vil forlate Liverpool i nær fremtid, melder avisen Mundo Deportivo.

Her de nominerte til verdenslaget

55 spillere valgt ut av 25.000 fotballspillere fra 65 land. Den globale spillerforening Fifpro har i dag sluppet de nominerte til årets World XI, de beste 11 blir annonsert på Best Fifa Football Awards i London den 24. september. Spillerne ble bedt om å velge en målvakt, fire forsvarere, tre midtbanespillere og tre angripere som utmerkede seg i 2017-18 sesongen. Verdt å merke seg at spillere som Firmino, Bale, Aguero, Ozil og Lloris ikke er blant topp 55. Les: Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League Under ser du de nominerte.

Raphael Varane og Antoine Griezmann fikk hjelp av en slepphendt keeper da de sendte «nye» Frankrike videre til semifinalen

Frankrikes gylne generasjon hadde få problemer med å sende Luis Suarez og co ut av mesterskapet. I semifinalen venter enten Brasil eller Belgia.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani!

Luis Suarez offentliggjorde gladmelding etter scoringen mot Saudi-Arabia

Barcelona-stjernen sendte Uruguay videre til 16-delsfinalen med kampens eneste scoring mot Saudi-Arabia, men det var mål-feiringen som stjal overskriftene.

Luis Suarez i hundre: – Skal han endelig huskes for de positive tingene?

Luis Suarez ble matchvinner i sin 100. landskamp da Uruguay slo Saudi-Arabia og sikret avansement fra gruppe A.

Liverpool slipper løs tidligere stjernespiss

Daniel Sturridge skulle gå gradene helt til toppen i England. 2013/2014-sesongen varslet at noe stort var på gang, da han i tospann med Luis Suarez var nær ved å bringe Liverpool til Premier League-tittelen. Denne sommeren skrives et nytt kapittel for det tidligere stjerneskuddet.  Sturridge er riktignok bare 28 år, men har slitt lenge med skader siden jubelsesongen for fire år siden. Bunnen ble nådd forrige sesong, da Sturridge ble skviset ut av nysigneringen Dominic Solanke og sendt på utlån til West Bromwich.

Luis Suarez får strykkarakter etter sjansesløseri

Phil Neville slakter Luis Suarez innsats i kampen mellom Uruguay og Egypt.
Les mer om:

En gråtende Luis Suarez lover å holde munnen lukket

For fire år siden satte Luis Suarez tennene i en italiener. På en VM-arena er det ikke så mange steder å lure seg bort, så uruguayaneren måtte tilslutt innrømme at han ikke «falt» på skulderen til Giorgio Chiellini.

Barcelona-spiller har pakket kofferten og reiser hjem

Det hele begynte på ungdomsnivå i Valencia. Sakte, men sikkert spilte spissen seg opp til et nivå som fikk Barcelona til å åpne dørene. Etter to år på Camp Nou kommer bekreftelsen på at det ikke holdt helt. Kanskje ikke så rart når du konkurrerer med flere av verdens beste angripere. Paco Alcacer kom til Barcelona på en 5-års kontrakt fra Valencia i 2016.

Tottenham har kontaktet Claudio Ranieri

Den 66 år gamle manageren Claudio Ranieri har ledet så mange lag at det nesten er enklere å si hvilke han ikke har ledet.

Barcelona-spiller melder om Griezmann-overgang

Luis Suarez vet akkurat hva som skjer når han slenger litt med leppa. Da koker det i media, denne gangen på grunn av utsiktene til en snarlig Griezmann-overgang til Barcelona. Som oppvarming til søndagens El Clasico, uttalte Suarez at Antoine Griezmann var på vei til Barcelona. Det ble såpass mye styr at Barcelona-treneren måtte ut for å svare. -Jeg vet ikke om Suarez vet noe jeg ikke kjenner til… Griezmann leder Atleticos angrep og er en avgjørende spiller for klubben. Han vil være velkommen her.

Nekter å betale økningen på over 100 millioner kroner

Overgangsmarkedet kan med ett ord beskrives som vilt. Da en fransk spiller kom fra Ligue 1 til Chelsea var forventningene skyhøye i tråd med overgangssummen. En sesong senere skal markedsprisen ha økt med 124 millioner kroner, mens prestasjonene har uteblitt. Hvor er logikken? Vel, ifølge Sport 1, ser ikke Borussia Dortmund heller logikken i dette. Bundesligaklubben har vært på jakt etter å hente Tiemoué Bakayoko fra Chelsea, men trekker seg nå trolig tilbake fra overgangen. Pris og prestasjoner henger ikke helt sammen.

Barcelona ser til Premier League for Luis Suarez erstatter

I fjor sommer så Barcelona deres nest største stjerne Neymar forsvinne til Paris Saint-Germain. I år er det Luis Suarez klubben som de tror kan forsvinne, muligens fordi de ønsker å selge han på topp. – Barcelona vil ikke være uforberedt og arbeider med å finne en erstatter, en erstatter de er villige til å bruke 250 millioner euro på.  Les: Er ikke redd for å miste plassen, ønsker Antoine Griezmann velkommen Det er ikke hvem som helst som kan komme inn å «fylle» plassen til Luis Suarez, samspillet med Lionel Messi har vokst seg godt og sterkt i løpet av sesongen.

Er ikke redd for å miste plassen, ønsker Antoine Griezmann velkommen

Barcelona har hentet hjem sin syvende La Liga tittel på 10 år. Samspillet mellom deres store stjerne Lionel Messi og Luis Suarez har vært upåklagelig.  Les: «Det vanskeligste er ikke å vinne ligaen, men å vinne ligaen igjen» Det er mange som tror at en signering med Atletico Madrid stjerne Antoine Griezmann vil skyve Luis Suarez ut av laget. I et radiointervju med Radio Uruguai sier Luiz Suarez en signatur er nær forstående og at han gleder seg: «Barcelona henter alltid kvalitetsspillere som Antoine som Coutinho og Dembele, de er fotballspillere av høy kvalitet, som har levert i mange år.

Iniesta med tåre i øyekroken vil fortelle om fremtiden snart

Det var en maktdemonstrasjon da stjernegalleriet til Bacelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen. -Alle regner det er slutt for Iniesta til sommeren, men alle håper det ikke er sant. Les: Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle ANDRE INIESTA IS A LEGEND! — Oku Ekpenyong (@Oku_yungx) April 21, 2018 «Han er en glede å observere. Han gjør ting som er utrolig vanskelig. Jeg hadde gitt en arm til å spille som Iniesta, da jeg var aktiv», sier Barcelona manager Ernesto Valverde til Sky Sports og fortsetter.   «La oss se hva som skjer.