Nyheter om Luis Suarez


Tottenham har kontaktet Claudio Ranieri

Den 66 år gamle manageren Claudio Ranieri har ledet så mange lag at det nesten er enklere å si hvilke han ikke har ledet.

Barcelona-spiller melder om Griezmann-overgang

Luis Suarez vet akkurat hva som skjer når han slenger litt med leppa. Da koker det i media, denne gangen på grunn av utsiktene til en snarlig Griezmann-overgang til Barcelona. Som oppvarming til søndagens El Clasico, uttalte Suarez at Antoine Griezmann var på vei til Barcelona. Det ble såpass mye styr at Barcelona-treneren måtte ut for å svare. -Jeg vet ikke om Suarez vet noe jeg ikke kjenner til… Griezmann leder Atleticos angrep og er en avgjørende spiller for klubben. Han vil være velkommen her.

Nekter å betale økningen på over 100 millioner kroner

Overgangsmarkedet kan med ett ord beskrives som vilt. Da en fransk spiller kom fra Ligue 1 til Chelsea var forventningene skyhøye i tråd med overgangssummen. En sesong senere skal markedsprisen ha økt med 124 millioner kroner, mens prestasjonene har uteblitt. Hvor er logikken? Vel, ifølge Sport 1, ser ikke Borussia Dortmund heller logikken i dette. Bundesligaklubben har vært på jakt etter å hente Tiemoué Bakayoko fra Chelsea, men trekker seg nå trolig tilbake fra overgangen. Pris og prestasjoner henger ikke helt sammen.

Barcelona ser til Premier League for Luis Suarez erstatter

I fjor sommer så Barcelona deres nest største stjerne Neymar forsvinne til Paris Saint-Germain. I år er det Luis Suarez klubben som de tror kan forsvinne, muligens fordi de ønsker å selge han på topp. – Barcelona vil ikke være uforberedt og arbeider med å finne en erstatter, en erstatter de er villige til å bruke 250 millioner euro på.  Les: Er ikke redd for å miste plassen, ønsker Antoine Griezmann velkommen Det er ikke hvem som helst som kan komme inn å «fylle» plassen til Luis Suarez, samspillet med Lionel Messi har vokst seg godt og sterkt i løpet av sesongen.

Er ikke redd for å miste plassen, ønsker Antoine Griezmann velkommen

Barcelona har hentet hjem sin syvende La Liga tittel på 10 år. Samspillet mellom deres store stjerne Lionel Messi og Luis Suarez har vært upåklagelig.  Les: «Det vanskeligste er ikke å vinne ligaen, men å vinne ligaen igjen» Det er mange som tror at en signering med Atletico Madrid stjerne Antoine Griezmann vil skyve Luis Suarez ut av laget. I et radiointervju med Radio Uruguai sier Luiz Suarez en signatur er nær forstående og at han gleder seg: «Barcelona henter alltid kvalitetsspillere som Antoine som Coutinho og Dembele, de er fotballspillere av høy kvalitet, som har levert i mange år.

Iniesta med tåre i øyekroken vil fortelle om fremtiden snart

Det var en maktdemonstrasjon da stjernegalleriet til Bacelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen. -Alle regner det er slutt for Iniesta til sommeren, men alle håper det ikke er sant. Les: Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle ANDRE INIESTA IS A LEGEND! — Oku Ekpenyong (@Oku_yungx) April 21, 2018 «Han er en glede å observere. Han gjør ting som er utrolig vanskelig. Jeg hadde gitt en arm til å spille som Iniesta, da jeg var aktiv», sier Barcelona manager Ernesto Valverde til Sky Sports og fortsetter.   «La oss se hva som skjer.

«Hat trick» nummer 45

Lionel Messi imponerte med hatrick, inkludert et utmerket frisparksmål da Barcelona slo et hardt arbeidende Leganes med 3-1 i La Liga. Lionel Messi scoret karrierens 45. «hat trick», det 29. i ligaen, det 40. for Barcelona, da hans lag trygget ledelsen på toppen av tabellen hjemme mot Leganes. Luis Suarez var nærme en scoring i begynnelsen av kampen, men Camp Nou-publikum måtte vente i 27 minutter for å slippe jubelen løs. Leo #Messi was the of #BarçaLeganés!https://t.co/wEmP3TVBvo — FC Barcelona (@FCBarcelona) April 8, 2018 Motstanderen, som er nede på 14. plass, leverte en god 2.

La Liga-president mener Suarez er en taktisk råtass

Minnene om Luis Suarez som biter løs på motstanderes ører er heldigvis vagee. I Barcelona har livet tydeligvis vært letter for den urugayanske spilleren. Men nå mener La Liga at Barcelona-spilleren bør straffes for sin oppførsel. Det hele dreier seg om gule kort og karantene. Suarez stod notert med fire gule kort denne sesongen før kampen mot Girona.

Gjør alt han for å bli kjøpt etter leieavtalen går ut

En kortsiktig leieavtale som startet i januar og varer frem til sommeren ønsker Rafinha skal bli permanent.  Inter Milan har fått inn en kjøpsmulighet i sin avtale med Barcelona. Den nå 25 år gamle midtbanespilleren ble Barcelonaspiller allerede i 2006 og har spilt en rekke landskamper for Brasil på aldersbestemte lag og et par “voksenkamper”. Les: Barcelona fortsetter å være gniene Rafinha: "Why I left for Inter? Messi, Luis Suarez and others all told me that I was going to a big world class club with a lot of history behind it.

Suarez scoret i Barcelona-seier

Luis Suarez scoret igjen da Barcelona kriget til seg en 2-0 over Eibar lørdag ettermidag. Baskerne har nå en ti poengs luke ned til Atletico Madrid med en kamp mer spilt.
Les mer om:

Suárez og Messi ustoppelige

Luis Suarez og Lionel Messi scoret to mål hver da Barcelona vant 5-0 borte mot Real Betis søndag. Barcelona leder La Liga med elleve poeng etter 20 runder.

Barcelona-ledelsen skal være rasende etter «Instagram-mytteri»

Samtidig som Barcelona bekreftet at de saksøker Neymar, dukket det opp bilder på Instagram der sternespissen koste seg med tidligere Barcelona-lagkamrater som Lionel Messi og Luis Suarez.

FourFourTwo kårer tidenes 100 beste spillere: Her er plassene 40-31

En spansk legende og den første Luis Suarez.
Les mer om:

– Messi var innstilt på å forlate Barcelona, da tok Luis Suarez affære

Lionel Messi var klar for å dra til Manchester, men to middager endret alt.

Fikk du med deg denne? Suarez og Chiellini arm i arm

Da har vi sett det også: Luis Suarez og Giorgio Chiellini - arm i arm under en fotballkamp.
Les mer om:

Barcelona lekte seg til seier

Barcelonas stjernetrio Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez tegnet seg på scoringslisten med hver sin scoring i 4-0-seieren mot Eibar søndag. Mer på TV2.no.

Slik stemte Ronaldo FIFA-prisen

Lionel Messi gikk for Luis Suarez som verdens beste, og Cristiano Ronaldo stemte på Gareth Bale før FIFA-prisen. Sjekk hvordan stjernene stemte på TV2.no.

Vi kårer verdens beste fotballspillere: Ydmyk, uselvisk og hardt arbeidende

FourFourTwo kårer de ti beste spillerne i verden basert på 2016. Nummer tre er Barcelonas farlige målmaskin Luis Suarez.
Les mer om:

– Forbereder sjokkbud på Barcelona-stjerne

Begge Manchester-klubbene skal forberede bud på Luis Suarez.
Les mer om:

Disse tre har scoret flere mål enn hele Bayern München

Tallene til Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar er vanvittige. Visste du at kun to lag i Europas fem beste ligaer har scoret flere mål enn Barcelona-trioen de siste to årene?

Barcelonas stjernetrio herjet i ny storseier

Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar var ustoppelige.

MSNs spinnville tall – 20 målpoeng på to kamper

(Leganes-Barcelona 1-5) Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar lekte videre mot lille Leganés. På to kamper sammen har trioen levert hele 20 målpoeng.

Messi og Barca herjet: - Så vakkert, virilt, dyrisk, rått, godt og sykt!

Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez og Barcelonas stjernegalleri herjet med skotske forsvarere da de slo Celtic 7-0 i Champions League.

Skadet Ajer friskmelder seg selv til Messi-møte

På lørdag skal Kristoffer Ajer (18) stoppe Barcelona-stjernene Lionel Messi og Luis Suarez.