Nyheter om Luis Suarez


Barcelona bør kanskje holde Luis Suarez på benken mot Dortmund

Det er ikke på grunn av at vi frykter den gamle trangen til å bite motstanderne i øret skulle komme tilbake, men heller hans statistikk i Champions League. Målmaskinen Suarez har ikke fått til én scoring på bortebane i Champions League siden 2015. Det betyr 18 kamper uten mål på chileneren. Suarez dundret til i sin første sesong for Barcelona med 7 mål på 10 kamper i Champions League. Da vant klubben hele greia. Så fortsatte det med 8 mål på 9 kamper året etter. Les: Nærmer seg en Mbappe deal på nærmere 3 milliarder kroner Etter dette har Champions League-kruttet vært fuktig.

Griezmann er den nye Barcelona-sjefen!

På søndag var ansvaret lagt på en fransk 28-årings skuldre, eller rettere sagt føtter. Og hva gjorde Griezmann?

Griezmann har blitt sjefen hos Barcelona

Franskmannen har så vidt begynt å blitt varm i Barcelona-drakten, men trenger nå å lose klubben i det offensive.  For igjen må Lionel Messi stå over kamp. Valverde måtte ut på lørdag og bekrefte at Messi står sannsynligvis over søndagens kamp mot Real Betis. Leo #Messi & @AntoGriezmann pic.twitter.com/Rd7fu6X0t7 — FC Barcelona (@FCBarcelona) August 23, 2019 Les: Lander de denne spilleren blir det meget vanskelig å stoppe Juventus Forrige kamp han satt over, i seriepremieren, endte det med 1-0-tap mot Bilbao.

Bekreftet: Leeds henter Arsenal-spiller

På onsdag forsvant Leeds´toppscorer Kemar Roofe til belgiske Anderlecht. En dag senere kom erstatteren. 1️⃣4️⃣ @EddieNketiah9 pic.twitter.com/ngN3hRC5AK — Leeds United (@LUFC) August 8, 2019 20-åringen Eddie Nketiah kan skryte av 19 A-lagkamper for Arsenal, men må fortsatt bli giftigere foran motstandernes mål. Én scoring har det blitt for London-klubben, men nå får angrepsspilleren muligheter i Championship. Spennende, Bielsa! Les: Luis Suarez håper Griezmann etterhvert skjønner opplegget    

Luis Suarez håper Griezmann etterhvert skjønner opplegget

Luis Suarez legger alltid lista høyt for seg selv og forventer at de andre i Barca-drakten gjør det samme. For Antoine Griezmann kan overgangen til lynrask katalansk festfotball by på utfordringer. Unsett hvor god du er som spiller, er Barcelona-maskinen enestående. Samspillet mellom hvert eneste «spiller-tannhjul» skal harmoniseres, må harmoniseres. Måten Barcelona spiller på forutsetter at alle kan sine ting i blinde.

– Jeg fikk mange brev med dødstrusler

I et lengre intervju med Daily Mail snakker Patrice Evra ut om tiden etter rasismeanklagene mot Luis Suarez vinteren 2011.
Les mer om:

Julen Lopetegui sier takk for sist – henter Real Madrid spiller

Den tidliger keeperen fikk hard medfart i 2018. Først en lite smidig overgang fra jobben som Spanias landslagstrener, for så noen måneder senere å bli sendt bort fra San Bernabeu uten gram av heder og ære. Hos Sevilla viser han igjen at selvtilliten er på plass. Medfarten Lopetegui fikk i fjor, gjør ham til en av de vi virkelig ønsker skal lykkes. Med aktivitetsnivået Sevilla viser på overgangsmarkedet nå, kan dette fort også skje. Les: Sevilla setter klubbrekord Real Madrid gir sjelden fra seg noe de ikke kan avse, så det blir litt drøyt med «sier takk for sist».

Bekreftet: brasilianeren Jean Lucas klar for Lyon

Vi har lært oss å holde et ekstra godt øye med hva som foregår hos Lyon. Titt og ofte kjøpes og bygges opp spillere som senere hentes av verdens beste klubber. Nå er ikke Lyon heller noe dårlig klubb med sin 3. plass Ligue 1 forrige sesong og jevnlig spill i Europa, men det er teften til å hente ukjente spillere som blir stjernemateriale, som Lyon er spesielt gode på. OFFICIAL: Olympique Lyon have signed Brazilian midfielder Jean Lucas from Flamengo for €8m.

Luis Suarez krever impulsivt endring i fotballreglene

Ingen skal beskylde Luis Suarez at han ikke er fokusert på den ene oppgaven han har foran motstandernes mål. Men når han glemmer at keepere har lov til å bruke hendene, har det kanskje gått litt for langt? Sorry, Luis, vi måtte bare ta med denne. There is only 1 player in the world who would appeal for a handball against the goalkeeper: Luis Suarez pic.twitter.com/BWk9UlbCqI — John Kokkoris (@jKokkoris8) June 24, 2019 Les: United fikk tilbud om Neymar i byttehandel
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

VAR-kontrovers også i Sør-Amerika

Uruguay skuffa med berre 2-2 mot Japan i Copa America i natt, og missa dermed sjansen til å sikre avansement før siste gruppekamp. Uruguays utlikning til 1-1 kom på eit omdiskutert og VAR-vurdert straffespark, som Luis Suarez sette inn.
Les mer om:

- De verste dagene i livet mitt

Luis Suarez trodde knapt det han så da Barcelona røyk ut av Champions League mot gamleklubben Liverpool.

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

To AC Milan legender tilbake på San Siro

Ofte slenger også vi her i Sporten begrepet legende litt lett rund når vi snakker om gamle spillere som kommer tilbake til klubben sin, men denne gangen er vi langt inne på trygg grunn. AC Milan legende Paolo Maldini er ansatt som teknisk direktør og AC Milan legende Zvonomir Boban er ansatt for fotballdirektør. Les: Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo AC Milan skal finne tilbake til gammel storhet etter å ha vært igjennom en rekke tunge år som begynte med at Silvio Berlusconi i 2006 ble «gjenvalgt» som president i klubben som han eide i noen år. Målsetningen er at de igjen

Enig om personlig avtale: Manchester United selger med rabatt

Italienske Gazzetta dello Sport skriver at den belgiske kraftspissen Romelu Lukaku som ikke har lykkes etter overgangen fra Everton til Manchester United trolig er ferdig på Old Trafford.  – Avisen skriver at han skal være enig med Inter Milan om de personlige betingelsene. «Godt Conte gikk til Inter, for meg er han den beste treneren som finnes» Avtalen klubbene imellom kommer trolig ikke til å bli noe stor problem, Manchester United har kuttet sitt forlangende betydelig fra de 75 millioner pundene de selv betalte for to år siden til 62 millioner pund. Romelu Lukaku: "It's good that Conte we

Southampton har vært i Belgia og funnet lovende kantspiller

Den 20 år gamle kantspilleren Moussa Djenepo forlater Standard Liege og lander en fireårig avtale i Southampton. Southampton har vært knyttet til Standard Liege Moussa Djenepo en stund allerede, begge parter er lettet over å endelig få på plass en avtale. Manager Ralph Hasenhüttl som fikk jobben ved juletider etter at Mark Hughes hadde ledet laget til nedrykksplass i Premier League klarte å samle sammen nok poeng denne våren til å overleve. Han har fått jobben med å bygge et mer robust lag som skal befinne seg litt lenger opp på tabellen.

Bekreftet: Slaven Bilic is back!

Den tidligere kroatiske landslagstreneren har neppe kommet over at han ble kastet ut fra West Ham etter det han opplevde som altfor kort tid. Men så var det dette med resultatene, da. Nå får han et «lettere» utgangspunkt.

Manchester United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt!

Når Daniel James, Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser alle blir foretrukket før Gareth Bale, forteller dette at Uniteds langvarige jakt på waliseren er over. United forsøkte i 2007 da Bale skulle forlate Southampton. Det ble Tottenham. De forsøkte igjen da han skulle forlate White Hart Lane i 2013.

Beckham frister Barcelona stjerne med fint vær, høye lønninger og behagelig tempo

Det er ingenting som tyder på at David Beckham når Inter Miami starter opp neste MLS sesong at det kommer til å bli en forsiktig start.