Nyheter om Luis Suarez


Suarez: «Vi sluttet med å skrike etter ballen»

Det må gå litt opp og ned i en av verdens tøffeste ligaer. For Barcelona gjelder også disse fotballens naturlover. Men når nedturene kommer mot innspurten av sesongen, begynner varsellampene å blinke. Barcelona har i store perioder fremstått som en serievinner i Spania – og en av favorittene til å vinne Champions League. Når de nå har gitt fra seg poeng to uker på rad i La Liga, og Real Madrid har fått fyr på raketten, begynner flere å undre på hva som skjer i den katalanske hovedstaden. What. A. Save. ⁦@mterstegen1⁩ Airlines flies high.

Ny potensiell erstatter funnet i Premier League

Barcelona har varslet det, vi har ventet på det. Samtidig fortsetter Luis Suarez å vise at han fortsatt duger foran mål. Nå myser La Liga-klubben mot Premier League for erstatteren – den dagen dette blir aktuelt. 31-åringen Suarez har banket inn 10 mål på 18 kamper, og holder fortsatt unna for ungdommen. Men én dag skal det skrives et nytt kapittel, og Barcelona gjør seg klar med å holde godt følge med Premier League. 3 i El Clasico vil bli stående som et minnesmerke. (foto: suarez, twitter) For det er her neste målkonge for Barcelona kan befinne seg.

Luka Modric og Ada Hegerberg er verdige Ballon d’Or vinnere

Det er to debatter som vi ikke tar i kveld, men vi skal heller glede oss over vinnerne av Ballon d’Or.  – Det er første gang prisen deles ut til kvinner og ikke overraskende, kanskje med unntak av fotballforbundet er det Ada Martine Stolsmo Hegerberg som bøtter inn mål i den franske serien som vant gullballen.  I Norge er ikke Ada Hegerberg ikke blant de 11 utvalgte når hennes kvinnelige kolleger har stemt frem «Årets lag». – Det vil trolig ikke øke verdens beste spiller sin lyst til å komme tilbake til landslaget. Les: Best i verden, men ikke i Norge! «Dette er helt fantastisk!

Dembele kritiseres av Barcelona-spillere

Kritikere har sagt at unggutten Ousmane ikke har klart å tilpasse seg overgangen til Barcelona etter å ha briljert i Bundesliga for Dortmund. Tull, sier Luis Suarez, som mener det ligger på noe helt annet. Dembele har fått merkelappen Barcelonas badboy.

Suarez vurderer retur til Premier League

Luis Suarez er godt husket på Anfield. Kanskje ikke så rart med nesten 70 mål på litt over 100 kamper. Da er det lett å glemme biting og andre episoder som kjempet om fokus rundt overgangen til Barcelona. Nå ryktes det at han vurderer en retur til balløya. Etter tre scoringer i El Clasico, kan det være vanskelig å forestille seg at uruguayaneren ønsker seg bort fra Camp Nou. Men ifølge spanske Marca er fremtidsutsiktene til Suarez av en eller annen grunn ikke så lys i La Liga-klubben.

Barcelona fikk igjen månedens pris for beste spiller i La Liga

Det måtte komme. Med tre scoringer i El Clasico, har det uasnett ikke så mye å si hva du gjør resten av måneden.  La Liga uttropte Luis Suarez til ligaens beste spiller i oktober. Barcelona-spilleren smalt inn fire scoringer, hvor hat-trick mot Real Madrid toppet det hele. Blir ikke bedre enn dette. (foto: suarez, twitter) Suarez vil få utdelt oppmersomheten før kampen mot Real Betis på søndag. Vi gratulerer! Tres amigos. (foto: suarez, twitter) Les: Mourinho: «Hvis det går bra – da er han klar for City  

Barcelona har ikke opplevd dette på 13 år – hva betyr det for El Clasico?

Like mye som Real Madrid har vist seg å være avhengig av Ronaldo, er Barcelona avhengig av Messi. Nå møtes de to klubbene uten enkeltsstående målscorere som kan påvirke kampbildet. På søndag smeller det i Barcelona. Da kommer Real Madrid  for tre poeng i La Liga, men ennå viktigere: ære! Og for å beholde treneren sin. Les: El Clasico uten verdens to beste spillere åpner opp for alt Blir Real ydmyket på søndag, ryker Julen Lopetegui garantert ut. Men hvem skal egentlig sette på plass hovedstadsklubben? @fcbarcelona & @audispain present:El Clásico, unimaginable.

Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

France Football har i dag sluppet de 30 nominerte til prestisjetunge Ballon d’Or 2018. Real Madrid har hele åtte nominasjoner, mens Liverpool har mest i Premier League med fire.

Superreserven Coutinho endret kampen

Real Sociedad gikk i ledelsen mot Barcelona i første omgang og rystet katalanerne. Etter pausen snudde kampbildet, mye takket være en tidligere Liverpool-spiller. Vi vet at det begynner å bli en stund siden Philippe Coutinho spilte på Anfield, men for oss har han fortsatt en liten del Liverpool i seg – hvertfall ut året. I andre omgang kom Couthinho inn på banen, og var ifølge lagkompisen direkte medvirkende til at kampen snudde. Takk, Philippe! (foto: barcelona, twitter) -Philippe kom på banen og endret dynamikken i kampen.

Barcelona med ny Liverpool-spiller på blokka

De siste årene har Barcelona hentet Luis Suarez og Phil Coutinho fra Anfield for enorme mengder med euro. Den neste Liverpool-spilleren som kan ende opp på Camp Nou vil neppe koste katalanerne like mye. Barcelona er på utkikk etter en som kan være back up for Jordi Alba, og den spanske giganten skal derfor ha Alberto Moreno på blokka. Moreno er ute av laget til Klopp, og det forventes at spanjolen vil forlate Liverpool i nær fremtid, melder avisen Mundo Deportivo.

Her de nominerte til verdenslaget

55 spillere valgt ut av 25.000 fotballspillere fra 65 land. Den globale spillerforening Fifpro har i dag sluppet de nominerte til årets World XI, de beste 11 blir annonsert på Best Fifa Football Awards i London den 24. september. Spillerne ble bedt om å velge en målvakt, fire forsvarere, tre midtbanespillere og tre angripere som utmerkede seg i 2017-18 sesongen. Verdt å merke seg at spillere som Firmino, Bale, Aguero, Ozil og Lloris ikke er blant topp 55. Les: Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League Under ser du de nominerte.

Raphael Varane og Antoine Griezmann fikk hjelp av en slepphendt keeper da de sendte «nye» Frankrike videre til semifinalen

Frankrikes gylne generasjon hadde få problemer med å sende Luis Suarez og co ut av mesterskapet. I semifinalen venter enten Brasil eller Belgia.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay-stjernene løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani.

Uruguay løfter seg mot Russland

I dag våkner Luis Suarez og Edinson Cavani!

Luis Suarez offentliggjorde gladmelding etter scoringen mot Saudi-Arabia

Barcelona-stjernen sendte Uruguay videre til 16-delsfinalen med kampens eneste scoring mot Saudi-Arabia, men det var mål-feiringen som stjal overskriftene.

Luis Suarez i hundre: – Skal han endelig huskes for de positive tingene?

Luis Suarez ble matchvinner i sin 100. landskamp da Uruguay slo Saudi-Arabia og sikret avansement fra gruppe A.

Liverpool slipper løs tidligere stjernespiss

Daniel Sturridge skulle gå gradene helt til toppen i England. 2013/2014-sesongen varslet at noe stort var på gang, da han i tospann med Luis Suarez var nær ved å bringe Liverpool til Premier League-tittelen. Denne sommeren skrives et nytt kapittel for det tidligere stjerneskuddet.  Sturridge er riktignok bare 28 år, men har slitt lenge med skader siden jubelsesongen for fire år siden. Bunnen ble nådd forrige sesong, da Sturridge ble skviset ut av nysigneringen Dominic Solanke og sendt på utlån til West Bromwich.

Luis Suarez får strykkarakter etter sjansesløseri

Phil Neville slakter Luis Suarez innsats i kampen mellom Uruguay og Egypt.
Les mer om:

En gråtende Luis Suarez lover å holde munnen lukket

For fire år siden satte Luis Suarez tennene i en italiener. På en VM-arena er det ikke så mange steder å lure seg bort, så uruguayaneren måtte tilslutt innrømme at han ikke «falt» på skulderen til Giorgio Chiellini.