Nyheter om Luis Suarez


Bekreftet: En av verdens heiteste målscorere har tatt det STORE valget

Frem til forrige sommer var Lautaro Martinez på vei til giganten Barcelona. Overgangen endte – av en haug med ulike årsaker – i vasken. Det var ikke tvil om at Martinez mentalt var klar for å leve ut drømmen på Camp Nou, nå har argentineren innsett at gresset virker rimelig brunsvidd i Barcelona. Martinez var utpekt som erstatteren til «gamlingen» Luis Suarez, men endte opp med å overlate til Messi, Griezmann og Braithwaite å dekke opp for Suarez.

Idiot-beskjeden fra Barcelona som kommer til å plage Suarez resten av livet

Barcelona er ferdig med Luis Suarez, men Suarez er ikke helt ferdig med Barcelona. Lionel Messi skal ha kalt exiten til urugayaneren loco, og fikk rett. Det viste seg å være helt crazy. Suarez hadde en en ekstrem motivasjon for å vise at han fortsatt er på topp.

Rivaldo «vet» hva Lionel Messi velger

Før Lionel Messi kom til Barcelona kunne Rivaldo i 1999 smykke seg med både å ha vunnet Gullballen og FIFA World Player of the Year. – Han har selvfølgelig også vunnet Champions League og Copa America samt VM gull (og sølv) med Brasil. Nå har han kastet seg inn i debatten om fremtiden til Lionel Messi. – Han er overbevist at neste stopp blir Paris Saint-Germain etter de på tirsdag knuste Barcelona.

Tilgitt? Daniel Sturridge på vei tilbake til Premier League

Spissen Daniel Sturridge som også kan spille ving hvis det kniper gjorde en stor tabbe da han ikke kunne holde kjeft om overganger ovenfor sine venner, de på sin side var ikke spesielt lojale ovenfor den tidligere Liverpool spilleren og løp så fort de kunne til sin lokale bookmaker. Fallhøyden var enorm, fra å være en integrert del av Liverpool og det Engelske landslaget til å bli utestengt fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. 29 år gamle Daniel Sturridge har vært klubbløs siden mars i fjor på det som aldersmessig burde være høydepunktet i hans karriere.

Erlend Segberg valgte Aalesund

Det stemmer det Aalesund trener Lars Arne Nilsen sider, den tidligere Start midtbanespilleren Erlend Segberg hadde mange valgmuligheter. Eliteserieklubber stod i kø, når valget falt på Aalesund gjorde det treneren rimelig stolt: «Han valgte AaFK fremfor flere eliteserieklubber, noe som viser at han har troen på vårt prosjekt. Han vil passe veldig godt inn i vår måte å spille på» Erlend er en sentral midtbanespiller med over 100 kamper for Start i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

For Wayne Rooney er fotball passion. I det minste, da det var rom for passion. Blame VAR. Det er ikke mange kampene i Premier League der VAR ikke har spilt en av hovedrollene. For old school Rooney blir det uansett helt feil å bryte opp kampen med å tusle rundt å vente noen minutter på at Herr (eller Fru?) VAR «skal bestemme seg». Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! -Når man ser Premier League, så er noen av dommerne gjennom VAR meget frustrerende, og man forstår ikke hvordan de har kommet frem til den avgjørelsen.

Da var tiden kommet for David Alabas bekreftelse

Bayern München fikk på plass Dayot Upamecano på søndag. Det var derfor duket for pressekonferanse for Alaba. Østerrikeren har fått med seg alt hos Bayern München, men da Karl-Heinz og gjengen fikk servert lønnsforventningen til 28-åringen, sa det stopp. Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! På tirsdag kom bekreftelsen om at det skjer et skifte i midtforsvaret hos verdens beste klubb. -Jeg har besluttet å prøve noe nytt.

Upamecano og Haaland skjønte det

På Valentines Day kom meldingen fra Bayern München: Dayot Upamecano har signert og trer på seg Bayern-drakten etter sesongen. Dette endte en jakt som hadde strukket seg over seks år. For midstopperen var allerede på radaren til verdens beste klubb i 2015.

Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer!

Da Luis Suarez etter mye turbulens endte hos Atletico Madrid, ble det trukket frem historien fra 2013 da David Villa gjorde samme reise fra Barcelona til den spanske hovedstaden. Da endte Diego Simeone med La Liga-tittelen. Og hva skjer med 34-åringen Suarez ombord? 16 La Liga-scoringer fra den tidligere Barcelona-spilleren og komfortabel ledelse foran de argeste konkurrentene Real Madrid og Barcelona. Les: Bekreftet: Haaland har fått ny manager 16 scoringer på 18 La Liga-kamper. Suarez og Diego Simeone må beskrives som det perfekte fotballekteskapet.

Hva tjener Thomas Tuchel?

Frem til Paris Saint-Germain sparket sin manager Thomas Tuchel var han den best betalte i Ligue 1. Lønna var på 600 000 euro i måneden pluss bonuser. Da Chelsea bestemte seg for å signere den tyske treneren var de klok av skade, langsiktige og dyre avtaler som de ikke kom seg ut av. De tilbød Tomas Tuchel en kort avtale på bare 18 måneder.

Endelig: Beckham i forhandlinger med Premier League-spiller som ikke nærmer seg 40

Selv om Sam Allardyce messer budskapet før hver eneste helg: This is not over, lads, har en forsvarsspiller allerede bestemt seg for at bunnen av Premier League eller Championship ikke frister fremover. Kieran Gibbs har status som den beste betalte hos West Brow og har ifølge ESPN ingen planer om å forlenge kontrakten med klubben som går ut i sommer.

Er visst bare to spisser som kan erstatte Luis Suarez hos Barcelona

Vi skal ikke fortsette å gni det inn i såret til Barcelona etter at de pensjonerte en av klubbhistoriens største målscorere. For Ronald Koeman er det bare å se på statistikken: Atletico Madrid 8 poeng foran i La Liga (med én kamp færre spilt), ex-Barca Luis Suarez står for 16 av scoringene. Ronald Koeman har hele veien sagt at det var et riktig trekk å «kvitte seg» med Suarez, men at urugayaneren dessverre gikk til feil klubb (Juventus hadde vært mer passende).

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

Utstøtt i sommer, fosset forbi Ronaldo i februar

Barcelona har innsett at de gjorde en gedigen tabbe forrige sommer da de dyttet Luis Suarez ut i kulda, men gjort er gjort. Å glemme det, blir en annen sak. Suarez sørger nemlig hver eneste uke for å pirke i såret til Barcelona meg scoringer, og har nå gjort seg historisk i første sesong som utstøtt Barcelona-gamling. 16 scoringer på 17 La Liga-kamper er rett og slett rått.

Barcelona har gjort denne tabben før

Barcelona ville ikke lenger ha Luis Suarez. Nå har 34-åringen skutt Atletico Madrid til topps i La Liga.  Det er ikke første gang spillere som er kastet ut fra Camp Nou gjør suksess i Madrid.

Barcelona har gjort denne tabben før

Barcelona ville ikke lenger ha Luis Suarez. Nå har 34-åringen skutt Atletico Madrid til topps i La Liga.  Det er ikke første gang spillere som er kastet ut fra Camp Nou gjør suksess i Madrid.

Ståle Solbakken henter gammel kjenning

I mange år var den norske landslagssjefen synonymt med den danske storklubben FC København. – Nå har han hentet Bjørn Vidar Stenersen inn til stillingen som fysisk trener, en jobb Ståle Solbakken vet han er god for. For å få dette til vil han kombinere jobben som fysisk trener for Norge også gjøre det samme for Tromsø IL. Les: Skademarerittet fortsetter for Real Madrid «Dette er en kjempesignering for både TIL og det norske landslaget. Bjørn Vidar har sterk faglig kompetanse og bred erfaring på områder som vil komme oss til nytte.

Stadig flere sportsdirektører har oppdaget spissen som puster toppscorer Luis Suarez i nakken

Sevilla manager Julen Lopetegui bryter ut i applaus hver gang han får lov til å snakke om sin marokkanske spiss Youssef En-Nesyri. – Sevilla ligger på fjerdeplass et poeng bak Barcelona og Real Madrid som innehar andre og tredjeplass. Youssef En-Nesyri er meget farlig foran mål, så lagt har han sørget for 12 mål på 20 kamper, bare Atlético Madrid sin storscorer Luis Suarez har scoret flere, etter søndagens to mål mot Cadiz klatret han opp til 14.mål.

Snart får vi se Neymar og Lionel Messi på samme lag

Da Neymar ble hentet fra Barcelona til Paris Saint-Germain i 2017 for 222 millioner euro, fikk deres største stjerne Lionel Messi en umiddelbar sorgreaksjon. – En sorg som ble mildere av et nær vennskap til lagkamerat, Luis Suarez. Nå er også «bestekompisen» borte, spanske medier mener det er 0% sjanse for en forlengelse, spesielt etter noen lekket avtalen til Lionel Messi til pressen.

Barcelona skjønner nå at de dreit på draget

Barcelona har kommet seg over det verste sjokket i La Liga etter den historisk svake sesongstarten og Koeman kan klappe seg på skulder for andreplass på tabellen. Sikkert en god følelse, hvis det ikke hadde vært for glippen i sommer. Selv om Ronald Koeman fortsatt hevder Barcelona gjorde det rette da Luis Suarez ble skviset ut av troppen, kan han ikke slutte å ergre seg over hvor urugayaneren endte. Les: Messis lojalitet til Barcelona kan nærmest knekke klubben Hos Atletico Madrid, som ligger ti poeng foran.

Joshua King kan sjokkere alle med Premier League retur

Det er bare noen få dager siden Bournemouth manager Jason Tindall slo fast at Joshua King ikke skulle dra noen steder i vinter vinduet. – Bournemouth har etter nedstykket til Championship i sommer mistet det meste av deres stjerner, med unntak av Joshua King. The Atheltic var først ute med å skrive om ekspress samtaler mellom Southampton og Bournemouth om en bytte/salgsavtale. Les: Luis Suarez ble hvisket i øret og vist veien mot målet til Cadiz De har det travelt det er bare noen timer igjen før vintervinduet lukkes.

The Times: Liverpool har på plass avtale med midtstopper

Den siste uken har selv Jürgen Klopp innrømmet at Liverpool ikke kommer utenom forsterkninger i midtforsvaret – selv om søndagens kamp mot West Ham viste alt annet enn svakhetstegn. Jordan Henderson og Nat Phillips var bunnsolide i midtforsvaret mot fremadstormende West Ham. Én ball bak Alisson var det Liverpool-forsvaret tillot, mens Salah (2) og Wijnaldum sørget for 3 scoringer. Les: Liverpool er så til de grader back on track! Ifølge The Times er Liverpool enig med Preston og midtstopper Ben Davis om overgang.

Liverpool er så til de grader back on track!

På torsdag var Liverpool tilbake som vi er så godt vant med. Gnistrende spill og 3-1 mot Mourinho og Spurs. På søndag viste de røde at de også mot West Ham kan score mål som i «gamle dager». Og fortsatt holder Liverpool stand i midtforsvaret med sitt fotballens lappeteppe av spillere som plasseres i midtforsvaret. Denne gangen var det Jordan Henderson og Nat Phillips som skulle nekte West Ham-spillerne adgang. Les: Bekreftet: United sender Pellistri på utlån til La Liga David Moyes har surftet på en gedigen medgangsbølge med seks kamper uten tap.

Luis Suarez ble hvisket i øret og vist veien mot målet til Cadiz

Vi vet ikke om Luis Suarez var clairvoyant da han tvang Barcelona til å slippe seg til rivalen Atletico Madrid når Koeman og gjengen allerde hadde plassert ham i ut-boksen. Det hersker hvertfall ingen tvil om at tilværelsen hos Diego Simeone er langt lystigere. Real Madrid på andreplass tapte mot Levante på lørdag, så med seier mot Cadiz på søndag ville Atletico dra fra med en ti-poengsledelse med én kamp færre spilt. Les: ESPN: Aaron Long kan bli Liverpools nødløsning Atletico-manageren ga kommandoen til Luis Suarez og viste uruguayaneren retningen mot motstandernes mål.

Den største taperen har gjort Barcelonas rival til den største vinneren

Vi husker bråket i sommer og høst da Ronald Koeman og Barcelona skulle «rydde opp» og kvitte seg med døvekt (les: spillere utenom Messi og Pique som hadde passert 30). Luis Suarez var en av dem, men nektet å gå stille i dørene. Kranglingen mellom klubb og Surez, som hadde skrevet seg inn i historien som en av de tre målscorerne, dro ut i tid. Et av stridstemaene var at Barcelona hevdet de hadde en avtale om at urugayaneren ikke kunne starte hos en av de største La Liga-rivalene.