Nyheter om Luis Suarez


Bekreftet: brasilianeren Jean Lucas klar for Lyon

Vi har lært oss å holde et ekstra godt øye med hva som foregår hos Lyon. Titt og ofte kjøpes og bygges opp spillere som senere hentes av verdens beste klubber. Nå er ikke Lyon heller noe dårlig klubb med sin 3. plass Ligue 1 forrige sesong og jevnlig spill i Europa, men det er teften til å hente ukjente spillere som blir stjernemateriale, som Lyon er spesielt gode på. OFFICIAL: Olympique Lyon have signed Brazilian midfielder Jean Lucas from Flamengo for €8m.

Luis Suarez krever impulsivt endring i fotballreglene

Ingen skal beskylde Luis Suarez at han ikke er fokusert på den ene oppgaven han har foran motstandernes mål. Men når han glemmer at keepere har lov til å bruke hendene, har det kanskje gått litt for langt? Sorry, Luis, vi måtte bare ta med denne. There is only 1 player in the world who would appeal for a handball against the goalkeeper: Luis Suarez pic.twitter.com/BWk9UlbCqI — John Kokkoris (@jKokkoris8) June 24, 2019 Les: United fikk tilbud om Neymar i byttehandel
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

Uruguay og Suarez vil sikre gruppseieren

Luis Suarez og Uruguay må vinne mot Chile for å gå til topps i gruppen.
Les mer om:

VAR-kontrovers også i Sør-Amerika

Uruguay skuffa med berre 2-2 mot Japan i Copa America i natt, og missa dermed sjansen til å sikre avansement før siste gruppekamp. Uruguays utlikning til 1-1 kom på eit omdiskutert og VAR-vurdert straffespark, som Luis Suarez sette inn.
Les mer om:

- De verste dagene i livet mitt

Luis Suarez trodde knapt det han så da Barcelona røyk ut av Champions League mot gamleklubben Liverpool.

Elin Nordegren gravid med tidligere NFL-stjerne: «Hun er super lykkelig»

Elin Nordegren har to barn sammen med Tiger Woods. -De to var gift og når de skiltes så skjedde det med så mye dritt i media og mellom dem at andre skilsmisser i forhold er en dans på roser. -Nå venter svensken på sitt tredje barn med den tidligere NFL-stjernen Jordan Cameron (30). Daily Mail skriver at paret bor sammen i den nordlige delen av Palm Beach, og refererer til offentlig adresseinformasjon i Florida.

To AC Milan legender tilbake på San Siro

Ofte slenger også vi her i Sporten begrepet legende litt lett rund når vi snakker om gamle spillere som kommer tilbake til klubben sin, men denne gangen er vi langt inne på trygg grunn. AC Milan legende Paolo Maldini er ansatt som teknisk direktør og AC Milan legende Zvonomir Boban er ansatt for fotballdirektør. Les: Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo AC Milan skal finne tilbake til gammel storhet etter å ha vært igjennom en rekke tunge år som begynte med at Silvio Berlusconi i 2006 ble «gjenvalgt» som president i klubben som han eide i noen år. Målsetningen er at de igjen

Enig om personlig avtale: Manchester United selger med rabatt

Italienske Gazzetta dello Sport skriver at den belgiske kraftspissen Romelu Lukaku som ikke har lykkes etter overgangen fra Everton til Manchester United trolig er ferdig på Old Trafford.  – Avisen skriver at han skal være enig med Inter Milan om de personlige betingelsene. «Godt Conte gikk til Inter, for meg er han den beste treneren som finnes» Avtalen klubbene imellom kommer trolig ikke til å bli noe stor problem, Manchester United har kuttet sitt forlangende betydelig fra de 75 millioner pundene de selv betalte for to år siden til 62 millioner pund. Romelu Lukaku: "It's good that Conte we

Southampton har vært i Belgia og funnet lovende kantspiller

Den 20 år gamle kantspilleren Moussa Djenepo forlater Standard Liege og lander en fireårig avtale i Southampton. Southampton har vært knyttet til Standard Liege Moussa Djenepo en stund allerede, begge parter er lettet over å endelig få på plass en avtale. Manager Ralph Hasenhüttl som fikk jobben ved juletider etter at Mark Hughes hadde ledet laget til nedrykksplass i Premier League klarte å samle sammen nok poeng denne våren til å overleve. Han har fått jobben med å bygge et mer robust lag som skal befinne seg litt lenger opp på tabellen.

Bekreftet: Slaven Bilic is back!

Den tidligere kroatiske landslagstreneren har neppe kommet over at han ble kastet ut fra West Ham etter det han opplevde som altfor kort tid. Men så var det dette med resultatene, da. Nå får han et «lettere» utgangspunkt.

Manchester United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt!

Når Daniel James, Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser alle blir foretrukket før Gareth Bale, forteller dette at Uniteds langvarige jakt på waliseren er over. United forsøkte i 2007 da Bale skulle forlate Southampton. Det ble Tottenham. De forsøkte igjen da han skulle forlate White Hart Lane i 2013.

Beckham frister Barcelona stjerne med fint vær, høye lønninger og behagelig tempo

Det er ingenting som tyder på at David Beckham når Inter Miami starter opp neste MLS sesong at det kommer til å bli en forsiktig start.

Liverpool trenger Phillippe Coutinho for å bli best!

Nå er riktignok Jamie Carragher bare fotballkommentator, men når du har tilbragt nesten to tiår på Anfield, har du en stemme om Liverpool. Temaet var Philippe Coutinho, og Carragher argumenterer for hvorfor brasilianeren som «lot Liverpool i stikken» og foretrakk gull og grønne skoger i Barcelona i 2018, bør være velkommen tilbake. -Jeg vil ikke si at Liverpool skal aktivt gå inn for å kjøpe ham, men hvis det er mulighet for å bringe Coutinho tilbake for decent money, da bør de gjøre det, begynner Carragher ifølge Liverpool Echo. Har litt erfaring å øse ut med.

Luis Suarez mister ikke bare Champions League, men også cupfinalen

Det ble ingen minnerik retur til Anfield Road på den tidligere Liverpool-spilleren. Da er det like godt å reparere slitasjene og heller fokusere på neste sesong. -Luis Suarez skal opereres i høyre kne for en skade i menisken. Spilleren blir ute for mellom fire til seks uker, skrives det på Barcelonas hjemmeside. Full av skuffelse og smerte. (foto: barcelona, twitter) Les på Popidol: Disney har satt plan for Star Wars Dermed står urugayaneren over de to gjenstående La Liga-kampene mot Getafe og Eibar, samt Copa del Rey-finalen mot Valencia, 25. mai. Da blir det opptrening i sommer.

Rasende på Suarez: «Fuck off»

Barcelona-angriperen Luis Suarez fikk ikke den varme velkomsten han håpet på.
Les mer om:

- Han oppførte seg som ei rotte

Luis Suarez slaktes av Liverpool-legende før returoppgjøret på Anfield.
Les mer om:

Lover å ikke feire hvis han scorer

Luis Suárez er kveld tilbake på Anfield med det Barcelona i den andre kampen i semifinalen i Champions League. Tidligere Liverpool-spiller Luis Suárez som måtte forlate klubben i 2014 etter en uheldig biteepisode lover at han ikke vil feire et eventuelt mål. «Jeg har all respekt i verden for Liverpool-fansen.

Barcelona kikker mot Arsenal med 800 millioner kroner

Hos Barcelona jobbes det med å finne en verdig erstatter til 32-åringen Luis Suarez. Vi kan ikke skjønne at det er noen hast med å pensjonere målscoreren mot Liverpool, men den katalonske klubben er kjent for å jobbe grundig og langsiktig. Dermed blir ikke ryktene fra engelske Express så helt urealistisk.

Messi ødela alt for Liverpool

Liverpool yppet seg på Camp Nou. Men Barcelona har Lionel Messi. Luis Suarez scoret ett og Messi to da Barcelona vant 3-0 i Champions League-semifinalen onsdag. Mer på TV2.no.