Nyheter om Luis Suarez


Det meste på plass, mangler bare signaturen til Dortmund-spilleren

For to somre siden hentet Atletico Luis Suarez, sommeren etter returnerte Antoine Griezmann på utleie fra Barcelona. Dette overgangsvinduet skal det fokuseres på det defensive. -Vi er tett på å signere en midtbanespiller (defensiv). Avtalen er nesten i havn, men vi leter også etter en back, begynner Atletico-president Enrique Cerezo til AS. LES: Bekreftet: Alexander Sørloth får ny mulighet Denne midtbanespilleren er ingen ringere enn Axel Witsel. Den belgiske landslagsspilleren hadde gjort seg ferdig med runden i Dortmund som startet i 2018.

Juventus stopper Steven Gerrard sin store plan

Liverpool legende Steven Gerrard trapper gradvis opp til en dag å overta som manager på Anfield, men det kommer ikke til å skje på en god stund. – Suksess med Rangers i Skottland brakte han til Aston Villa. Suksess i Premier League vil gjøre han svært aktuell den dagen Jürgen Klopp bestemmer seg for å finne på noe annet. Nå er fokus på neste sesong og hvis det Gassetta dello Sport skriver er hans planer effektivt stoppet. Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez så langt bare fra klubber som Steven Gerrard var sikker de ville slå.

Aston Villa har fått selskap i jakten på Luis Suarez

Aston Villa manager Steven Gerrard ønsker seg intenst sin tidligere lagkamerat fra Liverpool Luis Suarez. – Og alt peker egentlig i retning av at det kommer til å skje når kontrakten med Atlético Madrid går ut på dato om noen dager. For de som er i tvil, Suárez som har spilt for Barcelona, Liverpool, Ajax og Groningen (for de som husker det) har det fortsatt. Han kom til Groningen i 2006 etter å ha spilt toppfotball i hjemlandet for Club Nacional de Football og resten er, som man sier, historie.

Dybala droppet forhandlingsmøter og tilbud om høyere lønn – har funnet den perfekte klubben

Vi kjenner det blir rart å ikke se Paulo Dybala i Juve-drakten. Den argentinske landslagsspilleren har vært en viktig del av mannskapet til Den Gamle Dame. Siden 2015 har angrepsspilleren jobbet seg oppover stjernehimmelen, men har opplevd å miste noe av farten de siste sesongene. Juventus-manageren kaller det «neste Messi»-syndromet.

Kunne enkelt ha sikret seg Liverpools Darwin Nunez for 250 millioner

Det er nok av historier om nesten-overganger. Flere klubbdirektører river seg fortsatt i håret etter å ha takket nei til en pur ung Erling Haaland før han begynte å vise seg frem på den internasjonale arenaen, hos Barcelona er sommerens overgangsvindu en påminnelse på at også de hadde sin muligheten til å hente inn en ekstremt ettertraktet senterforward. Noen måneder eldre enn Erling Haaland har Darwin Nunez brukt litt lenger tid på å hamre seg gjennom gjennombruddsveggen. Denne sesongen kom det 26 scoringer på 28 ligakamper for Benfica, 6 Champions League-scoringer på ti kamper.

Aston Villa går for den STORE signeringen

Da Luis Suarez spilte avskjedskampen sin mot Sevilla på Metropolitana, ble han møtt av stående applaus. Rørt til tårer var det helt tydelig at uruguayaneren med 34 scoringer på 83 Atletico-kamper ikke var helt klar for å forlate klubben. Kanskje ikke rart, når han hadde fått beskjed dagen før at Atletico var ferdig med ham. For Aston Villa byr dette på en gedigen mulighet. Det er ikke noe nytt at 35-åringen er linket til en gjenforening med Steven Gerrard i Premier League, men etter at Suarez har sin definitive exit i Madrid er en overgang lenger ikke bare teoretisk.

Tottenham har enorme forventninger til Dane Scarlett

Debuten i Premier League kom forrige sesong for Dane Scarlett. Selv om det bare har blitt tre minutter på banen i ligaen denne sesongen, har 18-åringen fått med seg tre Conference League-kamper. Potensialet til senterforwarden er det ingen tvil om, nå har Tottenham sikret seg mot at rivalene nærmer seg tenåringen. Angrepstalentet har hamret inn 23 scoringer på 23 U18-laget, for U23-laget til Spurs har det blitt 4 scoringer på 14 kamper.

Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Nå fikk riktignok Fikayo Tomori 27 kamper på seniorlaget etter debuten i 2019, men det ble aldri den posisjonen på Stamford Bridge som midtstopperen jobbet for siden han ble hentet opp fra akademiet i 2016. Noen kamper på utleie for Brighton, Hull og Derby, skulle til før spilleren skjønte at han måtte bort fra balløya for å fortsette utviklingen. I januar 2021 kom leieoppholdet som endret alt.

Henter keeper tilbake etter 15 år

Sommeren 2007 valgte Remy Riou utgangsdøra hos Lyon etter å ha vokst opp i klubben og jobbet mot debut på seniorlaget. Debuten kom aldri, men etter femten år med runder hos Ligue 2 -og Ligue 1-klubber, åpner det seg en mulighet hos gamleklubben. Siden 2007 har det blitt 183 kamper i Ligue 1, 120 i divisjonen under. På onsdag bekreftet Lyon at de har signert toårskontrakt med 34-åringen. Les: Luis Suarez lurt – igjen Den franske keeperen han vært førstevalget hos Caen siden sommeren 2019, nå skal et kapittel i karriereboka avsluttes skikkelig med debut på Ligue 1s 8.
Les mer om:

Nye Chelsea eiere godkjent av Premier League

Bare for å sagt det med en eneste gang. – Det eneste som betyr noe for Premier League er penger. Det beviser de hver eneste gang de godkjenner en diktator, et hegde fond eller en oligark som eier av en klubb. For ikke så lenge siden godkjente Premier League det Saudi Arabiske kjøpet av Newcastle under «forutsetning» at diktatorene ikke ville legge seg opp i driften av klubben, noe Public Investment Fund (80%) eier lovte for så sette inn fondets sjef Yasir Al-Rumayyan som styreformann i klubben. Fortsetter dette har man i det miste samlet de kjipeste menneskene i verden på et sted!.

Har tatt avgjørelsen om William Saliba – men er ikke sikkert han blir hørt

Da Arsenal hentet inn Ben White og sendte William Saliba til Marseille forrige sommer, var det flere som lurte på om dette var et varig veivalg. Den unge midstopperen hadde fortsatt til gode å få debuten i Arsenal-drakta, nå kunne det virke som Arteta hadde valgt bort franskmannen som ble hentet til klubben i 2019. Dette blir ikke utfallet – hvis det er opp til Arteta. Saliba har hatt utleieopphold hos Saint Etienne (2019/20) og Nice (2021), men har fått sitt skikkelige gjennombrudd den siste sesongen hos Marseille.

BBC nyhetsticker: «Manchester United er søppel og det er værregn overalt»

I dag tidlig klinte BBC til i et ærlig øyeblikk med en tikker som har fått internett til å koke. Noen få sinte, men de fleste synes statskanalen treffer blink. Englands mest leste sak akkurat nå! Morgenfugler (0945) oppdaget til deres store glede at mens innslaget handlet om tennis viste BBCs nyhetsticker teksten «Manchester United er søppel» og «værregn overalt». (engelsk uttrykk) Det hadde vært et kurs i BBC for en trainee i bruk av ticker som skulle vært intern og aldri lagt ut på skjerm.

Luis Suarez lurt – igjen

Hos Barcelona fikk Suarez beskjed beskjed om at han var overflødig på en iskald måte. 194 scoringer og 113 assists til arbeidsgiveren betød null og niks. Da spissen fikk oppsigelsen, presset han frem en overgang til rivalen Atletico Madrid, en overgang som viste seg å koste Barcelona dyrt. Atletico tok La Liga-trofeet, godt hjulpet av toppscorer Suarez. Nå møter 35-åringen samme skjebne i Madrid. Exiten fra Atletico Madrid kom tidligere i mai, vi trodde dette var en del av avtalen der Luis Suarez skulle ut på neste eventyr.

5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen

Da den uruguyanske landslagsspilleren var ferdig med sin siste kamp for Atletico Madrid på søndag, ble det en emosjonell avskjed med Atletico-supporterne. Fra å spille for rivalen i den katalonske hovedstaden til å dukke opp i Madrid har supporterne tatt skiftet på en super måte, noe som har gjort Suarez evig takknemlig. Nå er det supporterne til én av fem klubber som trolig får æren av å ønske Suarez velkommen. Da Barcelona-stjerna ble sett på som olding og hemmende for utviklingen hos Koeman, hentet Diego Simeone spissen til Metropolitana sommeren 2020.

Suarez på vei tilbake til Premier League

Luis Suarez er på jakt etter ny klubb neste sesong og flere klubber er interessert.Spissens Atletico Madrid-exit ble annonsert søndag. Den spanske klubben bekreftet at Suarez forlater etter sesongen ved å legge ut en melding på Twitter der de kunngjorde at kampen mot Lopeteguis-lag på hjemmebane vil bli en hyllest til både ham og Hector Herrera.

Nicklas Bendtner hever igjen kvaliteten hos en klubb

Vi digget Lord Bendtner da han var på topp hos Arsenal, dansken var underholdende hos RBK, etter dette ble det hele krampeaktig med forsøk på å etablere seg hos FC København og så noen sesonger med TV-kameraene på slep i sin egen reality-serie. Nå innser vi at dansken tilhører en tidligere generasjonen spillere som føler seg gamle når de passerer 30. For Bendtner er faktisk ikke eldre enn 34. I dagens internasjonale toppfotball er det nå en haug med stjernespillere som holder seg på topp – også etter passerte 34.

Paul Pogba er nede på 8.plass på listen over de dyreste overgangene i fotballhistorien

Det gikk et gisp gjennom fotballpressen da Manchester United hentet tilbake Romelu Lukaku de fire år tidligere hadde sendt gratis til Juventus for rekordhøye 115 millioner euro. – ekspertene var enige i at dette var et engangstilfelle og at aldri, ville noen selges for mer! – Så feil kan man ta!.

Dette stjernegalleriet er på utgående kontrakter

Noen av verdens største fotballspillere har bare noen uker igjen av sine kontrakter. – Det betyr, at hvis ikke de blir enige med sin klubb veldig raskt kan de gå til an ny klubb gratis. Fordelen for en spiller i å gå ut kontrakten, hvis de er ettertraktet er først og fremst en meget god mulighet for å ta den i fortjenesten kjøpende klubb får ved å slippe å betale for overgangen. Ofte kan det utgjøre en lønnsøkning som tilsvarer 50% av forventet kjøpesum.

Gammelt Leeds og Liverpool mål i bevegelse! «ikke fornøyd» under Diego Simeone

Den argentinske midtbanespilleren Rodrigo De Paul synes han blir brukt feil av Atletico Madrid manager Diego Simeone, noe som synes veldig godt i hans statistikk. Tidligere Leeds- og Liverpool-mål Rodrigo De Paul er misfornøyd i Atletico Madrid og ønsker av naturlige årsaker å returnere til Italia. Atletico Madrid sikret erobringen av De Paul fra Udinese som nyslått La Liga mester i en avtale på 35 millioner euro på en femårskontrakt i fjor sommer. Det var stor interesse fra Premier League med Liverpool og Leeds i fremste rekke.

Dani Alves er satt på venterommet

Da brasilianeren forlot Barcelona i 2016 var det en nedtur for Alves. Det ene fordi han ikke ønsket å forlate klubben, det andre fordi han så at det bar rett til fotballhelvete for klubben han elsket.

Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Mohamed Salahs kontrakt får mye oppmerksomhet om dagen og Klopp får spørsmål om om forhandlingene på hver eneste pressekonferanse. Liverpool-manageren svarer tålmodig at det ikke er noe nytt, men han er fornøyd så lenge partene snakker sammen. Vi skrev i forrige uke en artikkel om at Liverpool har hatt få problemer med å erstatte tidligere toppscorere som har forlatt klubben. Som f.eks. Luis Suarez og Fernando Torres. Men hvem kan erstatte Salah om han skal finne på å forlate Anfield.

Ikonet Dani Alves digger utskjelt Liverpool-spiller

Da Xavi Hernandez hentet inn 38-åringen Dani Alves til Camp Nou var det overraskende, likevel helt naturlig. Barcelona trenger å finne tilbake til røttene sine. Xavi tok ansvaret for dette langs sidelinjen, kompisen Alves skulle gjøre det samme ute på gressmatta. Resultatet kom i løpet av kort tid. Dani Alves er den spinnville vinnerskallen som etter returen til Barcelona passerte sin 400. kamp for klubben i sitt hjerte.

Racet er i gang: Første klubb flagger sin interesse for free agent Dybala

Denne uken kom bekreftelsen fra Juventus. Etter syv år i den stripete drakta for Dybala blir det flyttebil til sommeren. Dermed er racet offisielt i gang om å sikre seg free agenten med 113 scoringer og 48 assist på 283 kamper for en av verdens største klubber. I Madrid flagges det interesse for 28-åringens tjenester. Da Atletico Madrid hentet Luis Suarez fra rivalen Barcelona før forrige sesong, ble det La Liga-tittel. En Paulo Dybala med ny energi på Metropolitana er noe Atletico godt kan se for seg.

Abramovich gir seg ikke – skal visst kjøpe ny fotballklubb

Nå er ingenting klart, men tyrkisk media som fotfølger den snart tidligere Chelsea-eier, er overbevist om at russeren ikke akter å presses helt ut av fotballsirkuset, der han denne uken ligger til kai i den tyrkiske havnebyen Bodrum. Det ikke noen som prøver på å sammenligne Premier League med tyrkisk fotball, men som oligark er valgmulighetene om dagen sterkt begrenset. Tyrkia har valgt å ikke stenge døra åpen for Putins kompiser, ifølge mediet Ajansspor styrer Abramovich inn mot kjøp av klubben Bodrumspor.

Skeptisk til å hente Luis Suarez til Aston Villa

Forrige sesong dro Barcalona-utstøtte Luis Suarez til med 21 La Liga-scoringer og betydelig bidrag til at Atletico Madrid-supporterne fikk tilbake trofeet. Denne sesongen har både Suarez og Ateltico mistet noe av steamen i La Liga, uruguayaneren med «bare» 11 scoringer så langt, Atletico tolv poeng bak serieleder Real Madrid. Dette betyr ikke at Luis Suarez sin karriere som målgarantist er på hell, men ifølge The Athletic er signalene sterke om at 35-åringen spaserer ut som free agent fra Wanda Metropolitana i sommer.