Nyheter om Lone


Godt stell gir godt sauekjøt

Temadagen Suldal sau og geit har invitert til på Træ Gården i Sandsbygda, er fullteikna. Det er eit tettpakka program, men også rigga plass til det sosiale med middag på kvelden, der sjølvsagt sau og lam er på menyen. Godt liv Slaktar og forsandbu Stian Espedal er medarrangør og kurshaldar. Norturaslaktaren er godt kjent blant suldalsbøndene. Han er klar på at dyrevelferd skal vera i hovudsetet i heile sauen sitt liv.

– De blir jo ikke med hvis de ikke slipper til

Nyvalgt lokallagsleder Lone Kjølsrud i Lillestrøm Fremskrittsparti er siste tilskudd av en lang rekke kvinner på topp i partiet som er sterkt motstandere av kjønnskvotering.
Les mer om:

Dropper drømmeovergang etter agent krav om 70 millioner rett i lomma.

Den 21 år gamle kroatiske vingen Dani Olmo ble oppdaget av Barcelona som en liten gutt, han ble til store protester i 2007 bare ni år gammel hentet fra Espanoyl til akademiet La Masia. Syv år senere tok Dinamo Zagrep over «opplæringen» alt mens det unge stortalentet drømte om å spille for AC Milan og følge i fotsporene til sin store helt Paolo Maldini. Les: Klopp: «En ny Manchester United æra er umulig» AC Milan var enige om alt i forbindelse med Dani Olmo sin overgang fra Dinamo Zagreb, men så dukket det opp en stor hindring. – En skikkelig grådig agent.

Lone (28) bor i Sydney og har sett skogbrannens herjinger: – Det så litt ut som verden var på vei til å gå under

Lone Martinsen bor og jobber i Sydney. Bare 20 mil unna herjer Australias verste skogbrann noensinne.
Les mer om:

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

– Responstida har økt betraktelig(pluss)

Lone Jacobsen Flosand i aksjonsgruppa for bevaring av ambulansebåten, frykter flere episoder med lang responstid.
Les mer om:

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene. Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish. Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Lones bedrift er på topplista for femte gang: – Vi har flinke folk som brenner for jobben

For femte gang på rad er foredragsbyrået Athenas på listen over årets Gasellebedrifter. Det handler om å ha fingeren på pulsen, mener daglig leder Lone Sletten.
Les mer om:

Volda reiste seg(pluss)

Lone Vik vart fortent kåret til banens beste då Volda reiste seg etter to tap og slo Førde 32–21 søndag.
Les mer om:

Gå for gleding, ikke mobbing

Cecilie Lone (42) kom til Valdres vidaregåande skule på verdensdagen for psykisk helse med sitt foredrag "Gleding", og inspirerte alle elevene til å strekke seg litt lengre i møtet med andre.
Les mer om:

Frisør konkurs: - Det er en kjip situasjon

Mandag ble det åpnet konkurs i Lone Elvenes AS på Rognan.
Les mer om:

Det gode VALG

Først da bestefar nesten var voksen fikk fattigfolk som fikk hjelp lov å stemme. Før det gjaldt ikke stemmeretten for slike. Kanskje det var derfor han og bestemor følte ekstra høytid på valgdagen De to pyntet seg på valgdagen. Bestemor tok på seg en litt finere kjole enn dem hun ellers brukte. Bestefar hadde også finere klær enn vanlige hverdagsklær. Og både hatt og frakk, om været vestpå krevde det. Det gjorde været ofte i september. Det lå helg og høytid over å gå til valgurnene. Bestefar var født i 1904. Bestemor noen få år senere.

Lone havnet midt i supporterbråket: – Helt sykt

Flere fotballsupportere barket sammen før oppgjøret mellom LSK og Brann på Åråsen søndag kveld. Politiet opplyser at de nå skal evaluere hendelsen i Lillestrøm sentrum.

Sjå Lone (27) lyfte 112 kilo over hovudet

Lyfte totalt 203 kilo i rykk og støt.
Les mer om:

Vottene strømmer på til Lones vottetre

Søndag 25. august er det fem år siden Lone Jørstad døde av kreft. Nå strømmer det på med sokker og votter til vottetreet hun hadde ideen til.
Les mer om:

Forbyr engangsplast på Mount Everest: – På tide

Everest-klatrer Thomas Lone sier forbudet mot engangsplast på fjelltoppen er kjærkomment.
Les mer om:

Gjenforenes to år etter dødsfallet

ULEFOSS: The Lone Pine reiser seg igjen. To år etter at Bjørn Thore Andreassen døde, gjenforenes bandet.
Les mer om:

Lone Merethe fra Tjøme er den nye «fylkeskånå» i Rogaland

Lone Merethe Solheim overtok tysdag jobben til Magnhild Meltveit Kleppa. Den skal ho ha fram til helseminister Bent Høie takkar for seg i rikspolitikken.

Rogaland har fått ny fylkesmann

Lone Merethe Solheim (54) hadde mandag 1. juli sin første dag som konstituert fylkesmann i Rogaland. – Jeg skal gjøre en skikkelig god jobb for fylket de neste to årene, sier hun.
Les mer om:

Mandag hadde hun første dag i ny jobb

I dag er Lone Merethe Solheims (54) første dag på jobb som ny fylkesmann i Rogaland.
Les mer om:

– Ei livssynsteneste som ein studenthumanist er veldig nytt og heilt i startgropa(pluss)

Lone Ellingvåg Knutsen har blitt den første studenthumanisten i landet, og skal mellom anna tilby samtalar til både studentar ved Høgskulen i Volda og medlemmer i Human-Etisk Forbund.
Les mer om:

– Jeg ble skikkelig forbanna

Lone Kjølsrud (Frp) ba Miljøpartiet De Grønne trekke anken som stoppet tildelingen av 174 millioner kroner i spillemidler. – De påfører idretten unødvendige utgifter, mener fylkespolitikeren.
Les mer om:

Sophie Turner sa at Game of Thrones-tatoveringen ikke var en spoiler…

Spoleringsalarm! – Let me tell you something about wolves, child. When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies but the pack survives… Dette fortalte Ned Stark til sin datter Arya i sesong 1 av Game of Thrones. Sansa, karakteren til Sophie Turner, gjentok linjen i sesong 7. Deretter gikk Sophie og tatoverte en skrekkulv og setningen «the pack survives» på undersiden av armen. Alle Stark-barna i sesong 8 overlevde.

Nådde Everest – to omkom underveis

Thomas Lone (24) besteg Mount Everest 16. mai. Nå gjenstår to fjell for å gjøre ham til Norges yngste på toppen av verden i hvert kontinent.
Les mer om:

Nådde toppen av Everest som nest yngste nordmann

Thomas Erling Lone (24) fra Jar og Yishu Sun (41) fra Rykkinn nådde i går toppen av verdens høyeste fjell Mount Everest.
Les mer om: