Nyheter om London


Flere pågrepet da tusener demonstrerte mot koronatiltak i London

Flere tusen mennesker samlet seg lørdag i London til protest mot den britiske regjeringens tiltak for å bremse koronaviruset. I alt 18 personer ble pågrepet.
Les mer om:

En rev bak øret

LONDON (NRK): Reaksjonene lot ikke vente på seg etter at en rev gikk og lusket bak meg midt under en direkterapport i Kveldsnytt.
Les mer om:

Tusenvis protesterer i London

Flere tusen mennesker samlet seg lørdag i London til protest mot den britiske regjeringens tiltak for å bremse koronaviruset.
Les mer om:

Studentboligene i London anses som livsfarlige – over 400 studenter lever i frykt

Fortsatt bor det 481 studenter i studenthjemmet Paragon Complex i påvente av et nytt og tryggere sted å bo.
Les mer om:

«Alle Arsenal fans fortjener en forklaring»

Den tyske superstjernen Mesut Özil er i prinsippet helt ute av Arsenal, han er verken med i troppen til spill i Europa eller Premier League og da er det ikke veldig mye igjen. Manager Mikel Arteta har gjort et klart valg om at han ikke skal brukes, samtidig som det ikke var mulig å lande en overgang i sommer.

Ariana Grande som USAs president – se videoen til positions

Ariana Grande slapp videoen til «positions» for noen minutter siden. Snutten er regissert av musikkvideo-mesteren Dave Meyers, og viser hvordan det ville sett ut hvis Ari tok over for Donald Trump. Se den bossy videoen til Ariana Grande nedenfor. Singelen er produsert av London on da Track (mannen til Summer Walker) og Aris faste fav Tommy Brown. Teksten til Ariana om «positions» handler egentlig ikke om posisjoner og stillinger innen jobb. Fysisk sett er hun nemlig fleksibel for mannen sin Boy, I’m tryna meet your mama on a Sunday / then make love on a Monday / cause I’ll be switching them

Bergkamp junior på prøvespill hos Arsenal

Det kan være en lidelse å være sønnen til en fotballegende. Oppsiden er at du blir omtalt når du gjør noe bra, nedsiden er at du alltid sammenlignes med senior. Dette er også hverdagen til Mitchel Bergkamp. Pappa Dennis har heltestatus i Arsenal-delen av London, nå har det kommet en mulighet for 22-åringen Mitchel. Nederlenderen kommer på free transfer etter at han forlot andredivisjonslaget Almere City i hjemlandet.

To personer døde i eksplosjon i London

Onsdag morgen var det en gasseksplosjon i en butikk i London. Brannvesenet i området bekrefter at to personer har blitt funnet døde i brannruinene av butikken.
Les mer om:

Mesut Özil har funnet en klubb som faktisk vil ha ham

Den tyske ballkunstneren som de siste fem årene har vært en del av Arsenal, Mesut Özil er ikke en del av Arsenals 25-mannstropp ut 2020. – Beskjeden han fikk for et par dager siden var tung å være, noe 32 åringen har meddelt på sosiale medier. Noe av poenget med å spille fotball er å være på laget, Mesut Özil er ute av Emirates så snart det er mulig, tidligst i januar vinduet.

Koronasmittet besøkte sju serveringssteder i Trondheim på en helg

Lille London ble første utested i Trondheim som ble rammet av koronasmitte. Nå bekrefter kommunen at sju nye serveringssteder er berørt.
Les mer om:

Norske «Kunstneren og tyven» vant gjev pris på filmfestival i London

Den norske dokumentarfilmen «Kunstneren og tyven» vant søndag prisen for beste dokumentarfilm på BFI London Film Festival i London.
Les mer om:

Drapsdømt benådet etter å ha stoppet terrorangrep

Drapsdømte Steven Gallant (42) er benådet etter at han var med på å stoppe terrorangrepet ved London Bridge i 2019.
Les mer om:

Italiensk media: Mourinho kan hente sin favorittspiller hos Inter Milan

I sommer var Tanguy Ndombele godt på vei ut døra hos Tottenham. Mourinho hadde da kranglet høylydt med den franske landslagsspilleren gjennom hele vinteren. Hos Inter øynet de en mulighet. Ndombele ble hentet inn i varmen ved sesongstart og dro overbevisende til i det som allerede har blitt 7 kamper. Ndombele ble, men hos Inter har de ikke gitt opp at en av deres «overflødige» finner veien til Tottenham. For i sommer gikk sterke rykter om en mulig byttehandel mellom Mourinho og Conte: Ndombele til Milano, Marcelo Brozovic til London.

Danske Vestergaard ødela Werner-festen

Lenge handlet det meste om Timo Werner da Chelsea møtte Southampton lørdag, men på overtid utlignet danske Jannik Vestergaard til 3-3 i London.
Les mer om:

Chelseas utskjelte målvakt tabbet seg ut igjen

Lenge handlet det meste om Timo Werner da Chelsea møtte Southampton lørdag, men på overtid utlignet danske Jannik Vestergaard til 3–3 i London.
Les mer om:

Chelseas utskjelte målvakt tabbet seg ut igjen

Lenge handlet det meste om Timo Werner da Chelsea møtte Southampton lørdag, men på overtid utlignet danske Jannik Vestergaard til 3–3 i London.
Les mer om:

Fikk hjelp fra britisk spesialpoliti måneder før pågripelsen

LONDON (TV 2): I fjor høst ble britisk politi bedt om å se på sine norske kollegers etterforskning av Lørenskog-saken. Få måneder senere ble Tom Hagen pågrepet.
Les mer om:

Tor havnet i karantene etter barbesøk – mener utestedet burde ha stengt tidligere

Tor Esp er én av 800 som sitter i karantene etter å ha besøkt utestedet Lille London i Trondheim.
Les mer om:

Over 1.000 personer i karantene i Trondheim

Ytterligere 700 som har vært på utestedet Lille London, er satt i karantene. Totalt er rundt 1.000 personer nå i karantene i Trondheim.
Les mer om:

Ytterligere 700 i karantene i Trondheim etter å ha vært på utested

Ytterligere 700 som har vært på utestedet Lille London, er satt i karantene. Totalt er rundt 1.000 personer nå i karantene i Trondheim, ifølge Adresseavisen

800 satt i karantene etter barbesøk

Totalt er nå 1000 personer satt i karantene i Trondheim. 800 stammer fra barbesøk på utestedet Lille London i byen.
Les mer om:

800 i karantene etter bytur

Smitteklyngen rundt utestedet Lille London i Trondheim sentrum vokser. Nå er ytterligere 700 personer pålagt karantene. Kommuneoverlegen sier de blir stadig mer overbevist om at en mer smittsom variant av viruset er i omløp.
Les mer om:

Underholdende fanfavoritt fortsetter å spille for «fat potato head»

Det er en meget underholdene spiller Allan Saint Maximin som nå forlenger sin kontrakt med Newcastle United. – Verken klubben eller manager Steve Bruce kommer inn i kategorien underholdene. For noen år siden fikk Steve Bruce kallenavnet «fat potato head» som han har prøvet å gjøre til en kul ting, det merkeligste kallenavnet han har fått avslørte han at Sir Alex Ferguson ga ham: «David Bellamy». (Det er blant annet en botaniker og programleder på BBC som heter det) Les: Nathaniel Clyne: «Jeg er en London gutt» Allan Saint Maximin, 23, har forlenget kontrakten med Newcastle United.

Eriksen helt i 100 da Maguire dummet seg ut

(England-Danmark 0–1) Han har så mange gode minner fra London, Christian Eriksen (28). Onsdagskvelden blir også et sånt et med scoring mot England, på Wembley, i sin 100. landskamp.
Les mer om:

Nathaniel Clyne: «Jeg er en London gutt»

De siste par årene har ikke vært spesielt bra for backen Nathaniel Clyne, men nå er han tilbake der det hele startet. 29 år gamle Nathaniel Clyne ble rekruttert til Liverpool sommeren 2015, fra Southampton. I sommer forlot forsvareren klubben etter et lån til Bournmouth og har siden har han vært uten kontrakt. Les: Døra åpnes opp for den tidligere Juventus-manageren, men først må noen si nei Endelig er han på plass i sin ungdoms klubb, Crystal Palace bekrefter at de har inngått en kortsiktig avtale. – Dette gleder naturlig nok Clyne som føler han har fått en ny sjanse.