Nyheter om London


TV-reporter til Adele etter tabbe: – Jeg er så lei meg

Den australske reporteren fløy tidlig i november til London for å intervjue Adele (30), men det endte i fiasko. Nå beklager han – på lufta.
Les mer om:

TV-reporter til Adele etter tabbe: – Jeg er så lei meg

Den australske reporteren som tidlig i november fløy til London for å intervjue Adele (30), men det endte i fiasko. Nå beklager han – på lufta.
Les mer om:

EU strammer inn, Storbritannia går mot strømmen

Østerrikes barer er nedstengt, og gatene i de tradisjonelle julebyene i Tyskland tomme. Men i London drikkes det gløgg langs Themsen, og folk samles på puben.

EU strammer inn, Storbritannia går mot strømmen

Østerrikes barer er nedstengt, og gatene i de tradisjonelle julebyene i Tyskland tomme. Men i London drikkes det gløgg langs Themsen, og folk samles på puben.

Jorginho ga bort mål etter kjempetabbe - så reddet han poeng i toppkampen

Chelsea dominerte, men Manchester United fikk med seg et sterkt bortepoeng fra London.

Fant tegning verdt 450 millioner

En tegning kjøpt for 270 kroner kan ende opp som rekordsalg under en auksjon i London.
Les mer om:

Bislett Games 16. juni neste år

Neste sesongs Diamond League i friidrett skal omfatte 14 stemne frå mai til september. Datoen for Bislett Games er torsdag 16. juni. Kalendaren blei offentleggjort i dag, og fortel at DL-sesongen opnar i Doha 13. mai. Finalen går over to dagar i Zürich 7. og 8. september. Dette er Diamond League 2022: *13. mai Doha *21. mai Birmingham eller London *28. mai Eugene *5. juni Rabat *9. juni Roma *16. juni Oslo (Bislett Games) *18. juni Paris *30. juni Stockholm *30. juli Shanghai *6. ausgust Kina (by enno ikkje bestemt) *10. august Monaco '26. august Lausanne *2. september Brussel *7.-8.

Thiago Alcantara tok endelig over hovedrollen!

Manchester City sendte PSG tilbake til Paris med 2-1 tap og seg selv videre i Champions League. Chelsea sendte Juventus ut av London med 4-0 tap og seg selv videre.

Ikke så farlig hva som skjer

Litt merkelig i og med at Arsenal i sin tid bladde opp 550 millioner kroner for den franske superstjernen Alexandre Lacazette at de nå synes å ikke bry seg. – Siden han ankom fra Lyon i 2017 har det blitt 68 mål på 180 kamper for The Gunners. Det London klubben gjør nå er et sjansespill, samtidig som en rekke klubber blant annet Atlético Madrid, AC Milan, Marseille og Newcastle er svært interesserte i å signere Lacazette har de bestemt seg til å vente med å diskutere en ny avtale mot slutten av sesongen, noe som plasserer samtalene i 12 time for kontrakten.

Førjulshelg i London? Disse seks opplevelsene garanterer julestemning

Prioriterer du disse seks stedene, blir London-turen en suksess.
Les mer om:

Førjulshelg i London? Disse seks opplevelsene garanterer julestemning

Inne på listen over ut­rydnings­truede arter
Les mer om:

Brendan Rodgers avkrefter at han er del av fotballsirkusets mest omtalte «regnestykke»

En av de første som ble linket til United-jobben de siste ukene Solskjær hadde på jobb, var Brendan Rodgers. Den tidligere Liverpool -og Celtic-manageren har fått til underverker hos Leicester, og skal ifølge kilder hos engelsk presse passe profilen på Old Trafford. Nå ønsker Leicester-manageren å kvitte seg med innpåslitne journalisters United-spørsmål hver gang han holder pressekonferanse. Les: Bob Bradley klar for total makeover i rollen som trener/sportsdirektør -Jeg legger ikke noe i det (ryktene), for det er ikke sant.

Football-Insider: Chelsea venter ikke – i samtaler med ny midtstopper

På tirsdag ble det ingen baklengs i 4-0 kampen mot Juventus. I Premier League er det bare fire spillere som har overlistet Chelsea-forsvaret på 12 kamper. Likevel, Thomas Tuchel er alt annet enn avslappet rundt midtstopper situasjonen på Stamford Bridge. Det hersker fortsatt usikkerhet rundt Antonio Rudigers, Andreas Christensens og Thiago Silvas situasjon, i verste fall starter Chelsea uten de tre i midtforsvaret neste sesong. Les: ESPN: Manchester United har kalt på Valverde Ifølge Football-Insider jobber Chelsea med å sikre seg med å hente inn Attila Szalai.

Vi skjønner ikke helt hvem som skal stanse Chelsea

På tirsdag ble Chelsea-direktør Marina Granovskaia hedret som den beste i bransjen 2021. Noen timer senere kjørte spillerne hennes over Juventus med 4-0 på Stamford Bridge. Etter å ha fulgt Thomas Tuchel siden han tok over den vaklende Premier League-kjempen i i slutten av januar, er vi ikke lenger i tvil. Vi var skeptiske da den delvis grå og tamme PSG-manageren ble hentet til London, tyskeren sørget kjapt for å stoppe kjeften vår.

Gave til London fra Oslo og 5a på Ellingsrudåsen skole

Julegrana som skal lyse opp gatene i Trafalgar Square er felt i Østmarka og med en hjelpende hånd fra 10-åringene i 5a på Ellingsrudåsen skole.
Les mer om:

Lars Peder Solstad kåret til årets industrileder

Ble også hedret i London for Solstad Offshore sin miljøsatsing. Nå ser rederiet lysere på situasjonen enn på lenge.

Rangers har funnet mannen som skal fotballkrige erkerivalen i senk

Steven Gerrard skapte lys hos Rangers-supporterne. Etter nesten et tiår i skyggen av erkrivalen Celtic ledet Liverpool-ikonet klubben til serietittel forrige sesong. Så stakk han. Tilbake sett Rangers-supportere i sjokktilstand før det ble erstattet med sinne. Hvordan kunne han, midt i sesongen! Les: En av historiens råeste frisparkskyttere gir seg som sportsdirektør Det er trolig bare Rangers-supporterne som ble overrasket over at Gerrard takket ja til en perfekt mulighet i Premier League.

Football-Insider: Inter Milan-spiller har allerede begynt å planlegge flytting til London

Han spilte 88 kamper under Antonio Contes ledelse på San Siro. Nå skal Conte ha lagt inn en bestilling på midtstopperen hos Inter Milan. Stefan de Vrij. Tidligere i november hevdet Football Insider at Antonio Conte hadde pekt på en midtstopper som toppmål i januar. Ifølge Football-Insiders kilde har de Vrij allerede begynt å forhøre seg om livet i London og hvordan det er å spille for Spurs. Les: «Årets trener» i Sverige klar for Championship-klubb Den tidligere Tottenham-spilleren Alan Hutton er ikke tvil om at nederlenderen er et solid valg for Spurs med Conte ved roret.

Grana fra Østmarka skal stå på Trafalgar square: – Valgt ut med mye kjærlighet omtanke

Treet som sendes til London i år er hogget tett på grensa mellom Lørenskog og Oslo.

Årets julegave fra Oslo til London ble «laget» i Østmarka

Årets julegran som skal stråle i Londons gater ble tirsdag felt i Østmarka.
Les mer om:

Oslo-juletre felt – skal sendes til London

Hvert år gir Oslo kommune et juletre i gave til London by. Årets grantre fra Østmarka er felt og skal nå fraktes til Trafalgar Square.

Oslo-juletre sendes til London

Hvert år gir Oslo kommune et juletre i gave til London by. Årets grantre fra Østmarka er felt og skal nå fraktes til Trafalgar Square.

Rune Temte i ny julefilm: – Stas å bringe det magiske budskap

Norges Hollywood-stjerne Rune Temte (56) tok med kona Thea på festpremieren til «A Boy Called Christmas» i London mandag.
Les mer om:

Rune Temte i ny julefilm: – Stas å bringe det magiske budskap

Norges Hollywood-stjerne Rune Temte (56) tok med kona Thea på festpremieren til «A Boy Called Christmas» i London mandag.
Les mer om:

West Ham-fans må bli heime

West Ham-supporterar er utestengde frå klubbens europaliga-kamp borte mot Rapid Wien. Årsaka er tilskodarbråket då West Ham møtte Genk tidlegare denne månaden, melder UEFA. West Ham får også 30.000 euro (nærmare 300.000 kroner) i bot. UEFA have fined West Ham 30,000 euros ($34,000) and a further penalty of 4,500 euros for the two offences. Både West Ham og Rapid blei også bøtlagde for tribundebråk etter sitt første møte, i London i september. Den gongen blei også Rapid-tilhengarane nekta tilgang på klubbens neste kamp.