Nyheter om London


Blokkbrannen i London: Neda visste han skulle dø – slik tok han farvel med familien

Flere rystende historier kom fram under høringen av storbrannen i London. Tårene trillet mens familiemedlemmer og vitner fortalte om brannen som tok livet av 72 mennesker.
Les mer om:

Trump-harselas går verden rundt

En satirekonto signert BBC harselerer over at flere mennesker fulgte prinsebryllupet utenfor London enn innsettelsen av president Donald Trump.

Foretrekker å fortsette i Newcastle, men…

Man skulle tro West Ham president David Sullivan skal være forholdsvis panisk da redningsmann David Moyes ga beskjed om at ikke lenger ville lede laget videre.  Ja jeg vet, men det stemmer faktisk, mannen som har vært en fiasko siden han ble Manchester United manager i 2013 gjør det bra.

Streikende NRK-journalister lager alternativ bryllupssending

De streikende journalistene som skulle dekket prinsebryllupet i London for NRK, lager i stedet en alternativ Facebook-sending om begivenheten.
Les mer om:

Prinsessen som kan endre eventyret

LONDON (NRK): Det var en gang en amerikansk feminist som møtte en britisk prins. Kan Meghan Markle bli en kongelig kvinne for en moderne tid?
Les mer om:

Fikser på utseendet for å ligne på Meghan

LONDON (NRK): Et rojalt smil, takk. Meghan Markle, kanskje Storbritannias største influenser, inspirerer nå folk til kosmetisk kirurgi.
Les mer om:

Gir seg med flommen på topp

Da Per Sanderud var liten bygde han demning i Holsetgata i Hamar. Nå er han øverste sjef i NVE som blant annet står for flomvarslingen i landet. Men om én måned er det slutt og ferden går videre til London.
Les mer om:

Prins Harry om de hjerteskjærende bildene: – Det hadde ikke skjedd i dag

LONDON (TV 2): Da han var bare 12 år gammel, mistet prins Harry moren, prinsesse Diana, i en tragisk bilulykke. I en ny bok snakker han om forholdet til moren og at han fortsatt kommuniserer med henne.
Les mer om:

Irene (59) og Hilde (49) er klare for bryllup med tiaraer, lange kjoler og joggesko

LONDON (VG) De har med seg fire tiaraer og flere glitrende smykkesett. Ennå er det litt usikkert hvilke de velger til lørdag. Men joggeskoene er «bankers».

Slik blir langhelgen for dem som skal til London

Kombinasjonen fridager og kongelig bryllup gjør at mange nordmenn lokkes til London og omegn. Men ekstra sikkerhetstiltak kan føre til køer og lange ventetider.

Kongelig bryllup: Gulldager for samlere og suvenirselgere

LONDON/WINDSOR (VG) Teposer, tiaraer, og masker med Meghan og Harrys ansikt. Eller hva med en pappversjon av paret i full størrelse?
Les mer om:

London Citys borgermester i Oslo for å berolige om Brexit

Mannen som innehar et av verdens eldste embeter, reiser verden rundt for å bygge tillit til Londons finanssenter etter Brexit. Onsdag var turen kommet til Oslo.
Les mer om:

– Ecuador spionerte på Assange i landets London-ambassade

Ecuador spionerte på WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange i ambassaden i London, først for å støtte ham, og deretter fordi han angivelig hacket ambassaden.
Les mer om:

Gikk Arsenal akkurat fra vondt til verre?

Det var en glede for fans og klubb med Arsene Wenger som manager så lenge Arsenal, med betydelig mindre midler enn mange av de andre klubbene i Premier League klarte å avslutte på topp fire og dermed kvalifisere seg til Champions League. De siste par årene har det hanglet litt.  I fjor organiserte fans en motstandsbevegelse som ikke lykkes da, det var egentlig mye mer stille i år til tross for at Arsenal endte på sjette plass.

Angelina Jordan invitert til superlegendes konsert

Som tenåring var Quincy Jones (85) bestevenn med Ray Charles, han gjorde Frank Sinatra til et ikon og han produserte Michael Jacksons tre største album-milepæler. Nå har han invitert norske Angelina Jordan (12) til heidundrandes bursdagskonsert i London.
Les mer om:

Tenåringsjente siktet for planlagt terrorangrep i London

Safaa Boular anklages for å ha planlagt et angrep med skytevåpen og granat på British Museum da hun var 17. Hun skal også ha chattet om å drepe Obama.
Les mer om:

Skottland avviser brexit-loven

Det skotske parlamentet avviser brexit-lovgivningen som er under behandling i Parlamentet i London.
Les mer om:

Nordens første agritech-konferanse etableres i Steinkjer(pluss)

San Fransisco og London har sine agritechkonferanser, men Norden har ingen. Nå er alt klart for tidenes første AgriTech Nordic Conference.
Les mer om:

Fem Tottenham-profiler står klare for salg

Mauricio Pochettino sa tidligere denne uken at klubben må ta noen sjanser for å ta det neste steget, både i England og Europa. Første skritt blir å gjøre plass i troppen.  Tottenham trenger å forsterke troppen i sommer. Ifølge The Guardian har klubben gjort klar spillere for salg for å kunne investere i neste generasjon Tottenham-spillere. Toby Alderweireld: har klausul i kontrakten om at han kan bytte klubb for 25 millioner pund neste sommer.

England feirer prinsebryllup med nattåpne puber

LONDON (VG) Barer og puber over hele England og Wales får ha utvidede åpnings- og skjenketider når Harry og Meghan gifter seg 19. mai.
Les mer om:

«For mye stress i London, Italia er perfekt for en spanjol»

Stolleken er i gang for fullt,angrepsspiller Mario Mandzukic er på vei bort fra Juventus, det er også manager Massimiliano Allegri hvis Arsenal kan love han minst to milliarder kroner å shoppe for i sommer.  Mario Mandzukic har tenkt å cashe inn før alderdommen setter inn og reiser trolig til den kinesiske superligaen (CSL) til høsten. Les: Legenden Buffon har nå spilt utrolige 300 kamper uten Alvaro Morata har ikke funnet seg helt tilrette i Chelsea etter overgangen fra Real Madrid, han ser tilbake på tiden i Italia med en liten klump i hjertet.

Anette fra Tromsø realiserer drømmen om eget klesmerke: - Jeg har alltid elsket nattøy

Skulle egentlig bli popstjerne i London. Så tok livet en helt annen retning.
Les mer om:

Innvandringskritisk nordmann nektet innreise til London

Tore Rasmussen er en lederskikkelse i en innvandringsfiendtlig gruppe. I helgen ble han nektet innreise til Storbritannia, som mener han utgjør en trussel. 

To tenåringer skutt i hodet

To gutter på 13 og 15 år behandles for hodeskader etter at de ble skutt i London søndag. London har hatt en betydelig økning i antall skyteepisoder og knivstikkinger i år.
Les mer om:

To gutter skutt og såret i London

To gutter på 13 og 15 år behandles for hodeskader etter at de ble skutt like i nærheten av hverandre i London søndag.
Les mer om: