Nyheter om London


Sperrer område etter pakkefunn

Britisk politi opplyser at det er funnet en mistenkelig pakke i nærheten av Parlamentet i London. Et større område har blitt sperret av rundt funnstedet.
Les mer om:

Nordirsk forfatter tildelt prestisjefylt litteraturpris

Nordirske Anna Burns er vinner av årets Man Booker International Prize i London.
Les mer om:

Nordirsk forfatter tildelt prestisjefylt litteraturpris

Nordirske Anna Burns er vinner av årets Man Booker International Prize i London.
Les mer om:

Andersen aktuell for Tottenham

Den danske Sampdoria-forsvareren, Joachim Andersen, har imponert i Serie A i det siste.

Nordirsk forfatter tildelt prestisjefylt litteraturpris

Nordirske Anna Burns er vinner av årets Man Booker International Prize i London.
Les mer om:

BBC tar for seg de to Utøya-kinofilmene

– Jeg har ingen følelser om Brevik i det hele tatt, lyder det avvisende svaret fra Greengrass, som videre fastslår i BBC-intervjuet: – Han er med rette fengslet og jeg har ingen interesse av ham – null. Erik Poppe svarer også at han «ikke bryr seg» om Brevik, men er litt mer utfyllende, skriver den britiske kringkasteren på sin nettside: – Noen sier at kanskje burde se vår film som en «wake-up call». Andre sier at han aldri vil våkne opp og aldri vil forstå hva han gjorde.
Les mer om:

Tel Aviv: En gedigen overraskelse

Israels nest største by er som en blanding av Amsterdam, London og Berlin. Tilbakelent, trendy og full av severdigheter som lett kan oppleves til fots eller på sykkel.
Les mer om:

Crystal Palace skal bryte rekken på søndag

Crystal Palace har ett stort mål når de reiser til London på søndag for å møte Everton: bryte tapsrekken. Roy Hodgson har ikke hatt noen gode høstmåneder. Optimismen rådet før sesongstarten på Selhurst Park, men har fortsatt til gode å gi hjemmepublikumet sin første scoring. Hjemmepublikum trenger også noe å juble for. (foto: palace, twitter) Nå har det riktignok blitt seire på bortebane mot Fuham og Huddersfield, og Everton som står klare på søndag, har avgitt poeng til West Ham og Huddersfield på Goodison Park.

Premier League-stopper glipper for Mourinho?

Barcelona skal ha rettet fokus mot Tottenhams Toby Alderweireld etter å ha innsett at det vil bli umulig å hente Ajax-stopper Matthijs de Ligt i januar. Det melder Daily Mirror. Alderweireld er også ønsket på Old Trafford, og dermed kan United få en knallhard kamp om den belgiske 29-åringen. Alderweirelds kontrakt går ut i sommer. Should I stay, or should I go? (foto: tottenham) Les: Mourinho blir straffet for banning Tottenham kan utløse en ettårs forlengelse, men den vil da trigge en utkjøpsklausul på 25 millioner pund.

Pilene peker oppover for Kjevik: – København og London drar passasjertallene opp

Utenlandstrafikken for september økte med seks prosent på Kjevik i september. Lufthavnsjefen peker på København- og London-ruta som forklaring.
Les mer om:

Hertuginne Meghan er gravid

LONDON/OSLO (NRK): Hertuginne Meghan som giftet seg med Prins Harry tidligere i år venter sitt første barn.
Les mer om:

Ecuador fjerner kommunikasjons-nekt for Assange

Julian Assange får tilbake muligheten til å delvis kommunisere med omverdenen fra Ecuadors ambassade i London igjen.
Les mer om:

Endelig for Tottenham-supporterne!

White Hart Lane. Den sagnomsuste fotballstadionen skal gjenoppstå som Nye White Hart Lane. Foreløpig har Tottenham-supporterne måttet reise til Wembly på hjemmekamper. Nå fikk de beskjeden de har ventet på. Den nye hjemmestadionen til Spurs har 62 062 sitteplasser, hvor stemningen skal blåse bakoversveis på motstanderne som møter på kampdag. Men så var det det med forsinkelser, da. Mauricio Pochettino er utålmodig etter å komme hjem etter en lengre periode med kamper på Wembley.

Skavlan gjør narr av egne seertall

Komiker og programleder deler dyne i London.
Les mer om:

Handlet på Harrods for 173 millioner kroner

Zamira Hajiyeva hadde 35 kredittkort og kunne handle på Harrods i London for over én million kroner i løpet av én dag. Nå må kvinnen fra Aserbajdsjan forklare britisk politi hvordan hun kunne kjøpe luksusvarer og eiendommer for astronomiske summer.
Les mer om:

Dømmes ikke for homokake-nekt

Bakeriet som nektet å bake en kake for homosaken i Nord-Irland i 2014, dømmes ikke for diskriminering, avgjorde høyesterett i London onsdag. Striden har vart i flere år.
Les mer om:

Koreansk popmusikk erobrar hitlistene

Den sørkoreanske gutegruppa BTS har gått til topps i USA og spelar utselde konsertar i London. – Berre eit tidsspørsmål før dei fyller norske konserthallar, trur musikkvitar og forfattar Audun Molde.
Les mer om:

Britene klar med en nasjonal albumdag

— Det er tre aspekter ved popmusikk: Musikken, tekstene og utseende og image – altså albumcoveret. For de av oss som ikke er glamorøse, ikke er vakre og ikke kan danse, er albumcoveret en mulighet til å få formidle en svært viktig stemning. Det sa veteranen Bragg (bildet) ifølge BBC da han sammen med den yngre artisten Novelist kastet glans over en ny albumcoverutstilling, som åpnet på Waterloo-stasjonen i London mandag. LES OGSÅ: Intervju med David Guetta. Utstillingen, som viser ikoniske albumomslag gjennom 70 år, skal reise videre og stilles ut både i Manchester og Glasgow.
Les mer om:

Hit vil dere fly fra Helganes

Hvor vil dere fly fra Helganes, spurte avisa på Facebook. Køben og London, svarte våre følgere. Av nye destinasjoner, er det Amsterdam som skiller seg ut.

Vant VM-gull i London

Sigleif Myklebust Ravnestad (32) tok VM-gull i functional fitness i London søndag.
Les mer om:

Mourinho om menneskejakten: «Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil»

Manchester United manager Jose Mourinho mener at noen av spillere sliter med at alle er ute etter å ta han, han har aldri opplevd noe lignende og karakteriserer det som en «manhunt». Verdenspressen har blikket rettet mot Old Trafford og venter å tegn om at det snart er slutt for den portugisiske manageren, Manchester Uniteds superstjerne Paul Pogba er missfornøyd, Alexis Sanchez fungerer ikke og laget er disharmonisk. Les: Sorry, Liverpool – slaget er allerede tapt Gårsdagens kamp mot Newcastle så ut til å bli en ny tragedie og de lå under med to mål, Jose Mourinho hadde definitivt sparken hel

Tre politimenn knivstukket i London

Tre politimenn ble knivstukket ved Liverpool Road i Nord-London sent lørdag kveld. To menn er pågrepet.
Les mer om:

Mann (91) dyttes brutalt ned på togskinnene i London

En mann (46) er funnet skyldig i to drapsforsøk på to ulike togstasjoner samme dag.
Les mer om:

Banksy makulerte eget kunstverk på auksjon

Kunstneren Banksy forklarer seg etter at et av hans bilder makulerte seg selv like etter at det ble solgt for én million pund på auksjon i London.
Les mer om:

Varsler katastrofale flommer i synkende storbyer

Storbyer som London, Bangkok og Houston kommer til bli utsatt for enorme ødeleggelser i fremtiden som et resultat av at byene synker og global oppvarming.
Les mer om: