Nyheter om London


NATO varsler cyberløft

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier trusler i det digitale rommet vil få høyeste prioritet på alliansens toppmøte i London til høsten.

Farages brexit-parti soleklart størst: Ligger an til å gjøre brakvalg

LONDON (VG) 3500 euforiske brexitere heiet frem Nigel Farages nystartede Brexit Party, som ligger skyhøyt på meningsmålingene i valget til Europaparlamentet.
Les mer om:

Dro inn over 300.000 kroner på én kveld

Sjamanen og prinsessen er godt i gang med sin turne, som ser ut til å bli en innbringende affære for de to. Allerede fredag reiser sjaman Durek videre til London.
Les mer om:

Ikke trygg nok til å spille europaligafinale

For Arsenal spiller Henrikh Mkhitaryan er det å reise til Baku forbundet med risiko på grunn av en meget spent politisk situasjon mellom Aserbajdsjan og Armenia. – Kan best sammenlignes med å reise på fottur i Iran med «Make America Great» caps Arsenal reagerte umiddelbart etter at Baku ble annonsert med å forsøke å komme frem til en ordning som sikret en av deres viktigste spillere, men dialogen med UEFA ga ikke gode nok garantier. Henrikh Mkhitaryan spiller ikke neste ukes europaligafinale mot Chelsea.

Forskere: Havet kan stige over 2 meter hvis utslippene fortsetter

Havet kan i verste fall stige mer enn 2 meter de neste 80 årene, ifølge forskere. Det vil ramme store, tett befolkede områder og byer som New York og London.
Les mer om:

Forskere: Havet kan stige over 2 meter hvis utslippene fortsetter

Havet kan i verste fall stige mer enn 2 meter de neste 80 årene, ifølge forskere. Det vil ramme store, tett befolkede områder og byer som New York og London.
Les mer om:

Forskere: Havet kan stige over 2 meter hvis utslippene fortsetter

Havet kan i verste fall stige mer enn 2 meter de neste 80 årene, ifølge forskere. Det vil ramme store, tett befolkede områder og byer som New York og London.
Les mer om:

Endelig sier Rihanna noe om albumet

Det er en stund siden januar 2016. Særlig for Rihanna-fansen, som ikke har fått et album fra sin heltinne siden den tid. Popstjernen har holdt seg opptatt med diverse Puma-kolleksjoner siden 2015, lansering av sitt sminkemerke Fenty Beauty i 2017 og sitt undertøysmerket Savage X Fenty i 2018. I over et år har hun dessuten i smug jobbet med å starte motehuset FEИTY sammen med den franske giganten LVMH, som eier en rekke luksusmerker.

Privat høyskole med universitetsambisjoner henter Vinje fra UiO

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL/OSLO: Kristin Vinje fra Korsvoll skal lede Høyskolen Kristianias kommende School of Health Sciences, det melder høyskolen selv i en pressemelding mandag. Vinje kommer fra stillingen som visedekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultetet ved Universitetet i Oslo. Hun var stortingsrepresentant for Høyre i forrige periode, og har også vært finansbyråd i Oslo.

Snakker ut om endringene som er gjort i Disneys nye «Aladdin»-filmatisering

Animasjonseventyret fra 1992 hanket inn to Oscar-statuetter og la grunnlaget for langvarig musikalsuksess på Broadway. Nå er «live action»-varianten her, med egyptisk-canadiske Mena Massoud i tittelrollen. Legg til britiske, nederlandske, tyrkisk-tyske og diverse amerikanske skuespillerkrefter, og det er en multikulturell «Aladdin» som inntar Norge og kinomørket 22.
Les mer om:

Hans lag tapte 0-6 - men Christian Brevik feiret tapet slik

Han er kjent som en verbal person - Chrisian Brevik (31). Da hans favorittlag Watford tapte 0-6 mot Manchester City tok han en real fest i London.

Norske artister spiller på protestkonsert mot Eurovision i Betlehem

Konserten arrangeres av Palestinakomiteen i Norge i samarbeid med Globalvision og finner sted i flyktningleiren Aida. I tillegg til Unni Wilhelmsen vil også de norske artistene Sofian og Nosizwe spille. De opptrer sammen med en rekke palestinske artister og DJ-er. LES OGSÅ: Debattinnlegg om Eurovision-boikott. Lignende konserter vil finne sted i Haifa i Israel, i Gaza, på Salt i Oslo og i London, ifølge Palestinakomiteen. The post Norske artister spiller på protestkonsert mot Eurovision i Betlehem appeared first on GAFFA.no.

17 mai i London

Les mer om:

James Rodriguez har startet husjakten i England

Den ultimate «playmaker» James Rodriguez er å sikker på at han kommer til å spille i Premier League etter sommeren at han har startet husjakten i England.

De nye attraksjonene er på plass

Det er ikke bare nyvinningene i Haugesund sentrum som skinner om dagen. De fire åtte tonn tunge hestene i Kvalsvik er på plass. «The Rising Tide» har tidligere stått på Themsen i London.
Les mer om:

I studietiden var han ubrukelig. Så flyttet Lars Sivertsen til London for å leve av fotballinteressen.

– Jeg innså i studietiden at jeg egentlig er ubrukelig til det meste, sier Lars Sivertsen. Nå har han drømmejobben.
Les mer om:

I studietiden var han ubrukelig. Så flyttet Lars Sivertsen til London for å leve av fotballinteressen

– Jeg innså i studietiden at jeg egentlig er ubrukelig til det meste, sier Lars Sivertsen. Nå har han drømmejobben.
Les mer om:

Lokale helter i VM-kvalik for Norge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kampen spilles i London, og vinnerne vil møte Skottland 2.

Stoltenberg i møte med May om Putins atomrakett: – Vil ikke speile det Russland gjør

LONDON (VG) NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier Russland har frist til over sommeren til å fjerne atomrakettene landet har plassert ut.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Magnus Grønneberg: – Jeg har bedt TV 2 klippe bort den verste nysingen min

I TV2 programmet «Ari, Moi og Magnus» kan du onsdag kveld se Magnus Grønneberg oppsøke sine musikalske inspirasjonskilder i England. Han besøker Liverpool og London sammen med kompisene Ari Behn og Trond Moi.

Møtte gamle krigskamerater for første gang etter 74 år

LONDON (NRK): Trygve Hansen (97) er blant de siste gjenlevende norske sjøfolkene som var med under de harde kampene i Normandie D-dagen. Frigjøringsdagen hedret han sine falne skipskamerater i London.
Les mer om:

Velkommen til avgangshallen. Destinasjon: døden

Et innovativt prosjekt i London hjelper mennesker med å forsone seg med døden.
Les mer om: