Nyheter om London


– Krigen mot intoleranse er ikke vunnet

Pet Shop Boys la aldri skjul på at de spilte «homsedisko». Særlig etter at vokalist Neil Tennant kom ut offentlig i 1994, har synthduoen vært sentral i britisk LGBTQ-frigjøringskamp. På plata «Hotspot» – omtalt som duoens «beste album på ti år» her i GAFFA – slår den et slag for likekjønnet ekteskap på kuttet «Marriage in Berlin», perfekt timet til at Nord-Irland legaliserte det denne måneden.

London-politiet vil bruke ansiktsgjenkjenning

Politiet i London vil bruke overvåkingskameraer og teknologi for ansiktsgjenkjenning i områder hvor de leter etter ettersøkte.
Les mer om:

Legen dro Craig (27) ut av sykehuset da han fortalte at han hadde vært i Kina

Britiske Craig Dillon (27) ble satt i karantene på sykehus i London, etter å ha vært i Thailand og Australia.

Gir oss et mareritt i svart-hvitt

I disse dager entrer «The Lighthouse» norske kinoer: Et svært kritikerrost og grøssende drama fra havgapet, som også høster gode anmeldelser her på berget. Blant annet kaller kritikeren i BT filmen for et formidabelt mesterverk. William «Willem» Dafoe forteller at han gikk dramametodisk til verks for rollen. Først la han an fullskjegg.

ESPN: Tottenham har sikret seg Harry Kane-erstatter

Nå er ingenting sikkert i siste uke av overgangsvinduet (spør United om dette), men ifølge ESPN er Mourinho og Tottenham trygge på at de kan presentere sin nye spiss i løpet av denne uken. Det er Real Sociedad-spilleren Willian José som nå pusher La Liga-klubben for å slippe seg fri for å sette seg på flyet til London. Selv om utkjøpsklausulen er på solide 700 millioner kroner, har Tottenham tydeligvis sett Real Sociedad blunke ved forhandlingsbordet, for ifølge ESPN har London-klubben startet budrunden på rundt 300 millioner kroner.

Morrissey med fire konserter i mars

To av konsertene blir i Storbritannia, i Leeds 6. mars og på Wembley i London 14. mars. De andre to konsertene blir i Paris og Köln i dagene imellom, melder NME. Soloplaten «I Am Not A Dog On A Chain» er produsert av Joe Chicarelli, som også har jobbet med Beck, The Strokes og The Killers, som kaller den kommende utgivelsen for Morrisseys «modigste og mest eventyrlystne hittil». LES OGSÅ: Kongelig låtvalg vekker oppsikt. – Han har skjøvet på grensene nok en gang – både musikalsk og tekstmessig. Og på nytt bevist at som låtskriver og sanger, er han i sin egen kategori.

På denne nye London-baren er alt alkoholfritt

Det skotske bryggeriet Brew Dog innledet 2020 med å åpne en alkoholfri bar i London.
Les mer om:

Spør om Eriksen, men svaret var ikke positivt

Inter har gitt et offisielt bud på Christian Eriksen, men dansken er ikke nærmere Milan i dag enn han var i går. På den obligatoriske pressekonferansen før Tottenhams kamp mot Norwich, bekrefter manager José Mourinho at Christian Eriksen igjen vil være i troppen «I forhold til Christian er ikke svaret bra for deg.

Bare Pierre-Emerick Aubameyang kan erstatte Luis Suárez

Det er på tide at den franske superstjernen Pierre-Emerick Aubameyang som spiller sine landskamper for Gabon kommer til La Liga. – Mange mener at hans eksplosive lynne og spillestil passer bedre i Spania enn noen andre av de store ligaene som er mer strukturerte. En overgang til Barelona nå ville være en naturlig videreføring av en ekstraordinær karrière som fikk sitt gjennombrudd i Saint-Étienne sesongen 2012/2013. – Spillestilen ligner på Barcelona stjerne Luis Suárez som har hatt meget godt av reisen fra Liverpool og Premier League til La Liga.

– Jeg ville bo i London, jeg måtte bare finne ut hvordan jeg skulle få det til

SKIEN: - Jeg har et A4-liv, akkurat som i London. Jeg gikk tur med hunden, var på jobb og lagde mat, sier Siri (32) som likevel fartet mellom Oslo, London og USA.
Les mer om:

Setién og Barcelona kan ødelegge for Liverpool

Omstendigheten har gjort det til at Timo Werner nå er en av de hotteste angrepsspillerne på vinterens overgangsmarkedet. 23-åringen står for imponerende 20 scoringer og 6 assist i Bundesliga på 18 kamper denne sesongen.

Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene

– Det er ingen sjanse. Absolutt sjanseløst, har Jürgen Klopp tidligere svart på spørsmål om å hente Kylian Mbappé til Anfield.

Igjen kaos rundt Zaha, men denne gangen snur Crystal Palace-spilleren i tide

Wilfried Zaha har ikke skjult at han ville bort fra Crystal Palace forrige sommer. Planen lyktes ikke. Dermed ble ny agent hyret inn for å få orden på sakene i januar.

Bekreftet: Inter har sendt bud sendt til London

Antonio Conte vil ha superdansken på banen allerede på søndag. Nå starter kappløpet. For det er et skikkelig kappløp i Serie A og i forhandlingene om Eriksen. Juventus har fått litt fart foran Inter på toppen av tabellen, mens Tottenham og Inter må bli bestevenner i forhandlingene før januar-vinduet smekkes igjen. Les: Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av Nå har Inter i det minste somlet seg til å sette igang prosessen for alvor. – Christian Eriksen er en viktig spiller.

Kongelig låtvalg for prins Harry vekker oppsikt på nett

Det er Stone Roses låten «This Is The One» som er lagt på videomontasjen på Instagram-videoen til prins Harry, som torsdag stilte opp i hagen utenfor Buckingham Palace i London. Stone Roses-låten kan høres i bakgrunnen, der deler av sangteksten lyder «I’d like to leave the country» og «burn the town where I was born», som kan oversettes «Jeg kan tenke meg å forlate landet» og «brenne byen der jeg ble født».
Les mer om:

Tre menn bekreftet drept i London

Tre menn er bekreftet drept etter det politiet antar er knivstikking i bydelen Redbridge øst i London søndag kveld.
Les mer om:

Tre menn drept i London

Tre menn er bekreftet drept etter det politiet antar er knivstikking i bydelen Redbridge øst i London søndag kveld. Ingen er så langt pågrepet i saken.
Les mer om:

Johnson vurderer å flytte Overhuset til York

Storbritannias statsminister Boris Johnson planlegger å flytte Overhuset i Parlamentet ut av London. Byen York i nordøstlige England er favoritt, melder Sunday Times.

Johnson vurderer å flytte Overhuset til York

Statsminister Boris Johnson planlegger å flytte Overhuset i Parlamentet ut av London. Byen York i nordøstlige England er favoritt, melder Sunday Times.

57 arkitekter: – Ta vare på denne perlen av et bibliotekbygg fremfor å forlate og bygge nytt

«Hvis alle gode krefter drar i samme retning kan dette bli helt unikt – et bibliotek med særpreg og kvalitet», skriver de 57 arkitektene som har signert denne kronikken om biblioteket, og viser til eksempler i Paris, London og Sarpsborg.

Gazzaniga reddet straffe og Tottenham-poeng

Tottenham klarte bare 0-0 borte mot Watford. Laget kan takke keeper Paulo Gazzaniga for at de fikk med seg ett poeng hjem til London.
Les mer om:

Reddet Tottenham

Tottenham klarte bare 0-0 borte mot Watford. Laget kan takke keeper Paulo Gazzaniga for at de fikk med seg ett poeng hjem til London.
Les mer om:

Slutt mellom Rihanna og Hassan Jameel

Flere medier rapporterer i kveld at det er slutt mellom Rihanna og Hassan Jameel. Paret har bodd sammen i London siden 2017. Den saudiarabiske milliardæren er sjef for familiebedriften Abdul Latif Jameel, som har 15 000 ansatte i 30 land. Før Robyn Rihanna Fenty var Hassan sammen med Naomi Campbell, mens Ri var kjæreste med Drake, for så å date Leonardo DiCaprio i en kort periode. I sommer fortalte 31-åringen til Interview at hun elsket Hassan og at det hun ønsket seg aller mest var å få barn. Mens Rihannas niende album – foreløpig døpt R9 – har blitt satt på vent i lang tid, har stjernen i de

Nå blir brexit virkelig

LONDON: Når Storbritannia forlater EU 31. januar, venter ett år med forhandlinger. Brexit kommer, for noen betyr det at de mister jobben.
Les mer om:

Manchester United snart ikke lenger rikest England?

Manchester United er på tredje i 2020 Deloitte Football Money League bak Barcelona og Real Madrid. Men Manchester City og Liverpool kan ta igjen Manchester United allerede neste år. Tottenham er rikest i London foran Chelsea og Arsenal. West Ham og Everton også i topp 20. Manchester United har vært den høyest rangerte engelske klubben siden Deloitte først utarbeidet Money League-undersøkelsen basert på de økonomiske resultatene 1996-97.