Nyheter om London


Løper sin første 1500 meter på nesten to år

Henrik Ingebrigtsen mangler hurtighet etter flere år med skader. Søndag skal han teste 1500-metersformen under Diamond League-stevnet i London.

Hvordan oppdage om barnet ditt er blitt med i en gjeng?

Velstående foreldre er oftest vanskeligst å nå fram til, mener Kelly Reid, som kjemper mot ungdomskriminalitet i London. Nå vil hun komme til Oslo for å trene opp norske foreldre.
Les mer om:

Demokratene vil sette det norske folk sine behov først

Norske politikere sin hovedoppgave må være å bruke penger på å videreutvikle og bygge Norge isteden for å bruke milliarder av kroner på kjøp av eiendommer i London, Paris og New York.

Drapsbølgen som ryster London

En blodig sommer fikk bydelen til å tenke nytt om ungdomskriminalitet.
Les mer om:

Brasiliansk fyrverkeri kommer til Premier League

Den unge brasilianeren startet karrieren sin i brasilianske Corinthians i 2014. To år senere ble han hentet til Europa av franske Bordeaux. Nå gjør han seg klar for spill i verdens tøffeste liga. Malcom har herjet i Ligue 1 forrige sesong, noe som har fått Jose Mourinho til å følge ekstra nøye med.

Prestisjekontrakt: Asker-bedrift skal sørge for sikkerheten på London Heathrow

Høyteknologiselskapet Indra Navia i Asker skal sørge for sikkerheten på bakkeplan ved Europas største flyplass.
Les mer om:

Trump roser den britiske dronningen

USAs president sier den britiske dronningen er fantastisk og at det var en ære å møte henne. Nå forteller han om fredagens møte i London.
Les mer om:

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Kerber knuste Serena Williams i Wimbledon-finalen

Bare ti måneder etter fødselen var Serena Williams tilbake i Wimbledon-finalen på centercourten i London. Der var hun sjanseløs mot tyske Angelique Kerber.
Les mer om:

Forstå brexit

LONDON: På stemmeseddelen i 2016 fikk de britiske velgerne muligheten for å velge å bli i EU, eller å forlate unionen. De valgte det siste. Nå viser det seg at atskillelsen er i ferd med å bli vanskeligere enn mange hadde trodd.
Les mer om:

Kjemper for fengslet kontra-jihadist: - Vi er i geriljakrig

LONDON/LUTON (VG) For noen er han en straffedømt rasist. For andre er han en kneblet, politisk martyr. Fengslingen av Tommy Robinson forener høyrepopulister over hele verden, og når helt inn til Trump-administrasjonen.
Les mer om:

Arsenal-treneren: Superstjerna skal jobbes med på en helt annen måte

Vi husker det triste skuet da elleve tyske spillere forlot VM-arenaen for siste gang – før mesterskapet hadde kommet skikkelig i gang. Hoggestabben Mesut Özil fikk som vanlig mest av skylden. For sjefen hans har dette overhodet ingen betydning. Planen er nemlig klar. Arsenal-spiller Özil reiste nok litt slukøret hjem til London etter fotball-katastrofen i Russland. Men her venter en sulten trener som har ett hovedmål når det gjelder den tyske superstjernen: finne tilbake til form og idrettsglede. Det murres i garderoben når tyskeren morer seg for mye. (foto.

Fotballryktene: – Midtbane-juvelen har landet i London

Maurizio Sarri planlegger å åpne lommeboken så snart han er klar for Chelsea. Les dagens rykter!
Les mer om:

Massive protester mot Trumps Storbritannia-besøk

Donald Trumps motstandere fylte britiske gater under den amerikanske presidentens besøk. 250.000 møtte opp bare i London, anslår arrangørene.
Les mer om:

Titusener demonstrerte mot Trump: - Han kaster barn i bur

London sentrum ble satt på hodet under massive anti-Trump-demonstrasjoner.
Les mer om:

Demonstranter: Trump er rasist og er ikke velkommen i London

LONDON (NRK): – London er en tolerant by der alles rettigheter er like viktige. Trump har ingen av de verdiene og burde ikke vært invitert, sier demonstrant Heather Beach.
Les mer om:

Trump: – Jeg sa unnskyld til May

USAs president Donald Trump sier Theresa May er en glimrende kvinne og avviser at han har kritisert henne. I London demonstrerer flere titall tusen mot Trump.

Trump: – Jeg sa unnskyld til May

USAs president Donald Trump sier Theresa May er en glimrende kvinne og avviser at han har kritisert henne. I London demonstrerer flere titall tusen mot Trump.

Protestmarsj mot Trump i London

London/Oslo (TV 2): Flere hundre tusen mennesker marsjerer gjennom Londons gater for å markere sin motstand mot USAs president Donald Trump.

Her går «Donald Trump» i lufta: - Angriper egoet hans

I ettermiddag er det ventet massive Trump-demonstrasjoner i London. I morges begynte det litt mer humoristisk.
Les mer om:

Londons ordfører ut mot «uhyrlig» kritikk fra Trump

Ordfører Sadiq Khan mener at USAs president Donald Trump har gitt ham skylden for terrorangrepene i London. Han kaller kritikken for uhyrlig.

Trump om May-angrepet: – Fake news

LONDON (VG) Etter Trumps oppsiktsvekkende intervju i The Sun, hvor han sa at britenes brexitstrategi ville drepe samarbeidet mellom landene, så har landene plutselig blitt enig om økt samarbeid.
Les mer om:

Londons ordfører ut mot Trump

Ordfører Sadiq Khan mener at USAs president Donald Trump har gitt ham skylden for terrorangrepene i London. Han kaller kritikken for uhyrlig.

Titusener demonstrerer mot Trump i London

Flere titall tusen mennesker marsjerer gjennom Londons gater for å markere sin motstand mot USAs president Donald Trump.