Nyheter om Lokøy


Eksotiske golfturer

– Det beste er at uansett hvor vi drar så skinner alltid sola, sier Arvid Lokøy fra Bergen.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk >>> Norges artister har stort sett tømt seg for julelåter, men de har ennå ikke juleferie. Takk og lov. Her er noe av det beste innen ny norsk musikk akkurat nu ifølge 730.no. Ha en fin helg. Ring noen du ikke har snakket med på en stund. Ikke spør «går det bra?». Spør «hvordan går det, sånn egentlig?». This Daze «Fool» Søt ung vri på The Strokes med litt angst? Hvis det finnes litt rettferdighet i denne verdenen, vil disse ferske indierockerne fra Trondheim gjøre det stort i 2021. Kanskje Norge vil sove på dem, men utlandet bør legge sin elsk på bandet.

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk som er kliss ny. 730.no satt oppe i natt og koste oss glugg med nesten hundre låter Vi plukket ut disse tre håndfullene med ny norsk musikk. Plis njut og ha en fin og trygg helg. AURORA «Stjernestøv» Til NRK-julekalenderen Stjernestøv er Aurora Aksnes nesten et selvsagt valg for soundtracket. Heldigvis. Krinken kaller serien «et moderne eventyr om å feire jul for første gang etter en skilsmisse, oppleve endring i livet og nye vennskap». Det er ikke ofte vi hører osingen på norsk, noe som gjør dette enda mer magisk Straks 1. desember.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk hver fredag. Mens du bidrar til å roe ned pandemien, sett på noen tunes. I natt hørte 730.no gjennom 57 nye norske låter, og plukket ut disse. Kapteinen «Dagen pappa grein» Når vi hører Kapteinen, skulle vi ønske at enda flere sang på kav stavangersk. Heldigvis har vi blant andre Kjell. Siddisen synger råflott om et tema som dessverre altfor mange kan relatere til: Å miste noen som står en nær til kreft. Den vakre låten har han laget med Coucheron og brukes i en kampanje for Kreftforeningen.

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp. Vel, ikke all norsk musikk. Men 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 55 nye slipp. Her serverer vi en duggfrisk dose med norske artister innen flere sjangere. Victoria Nadine «Be Okay» Okayyyyyy, Victoria! Du kunne synge bra allerede som 16-åring på Idol som Victoria Karlskås Andersen. Men gud bedre, dette ble ekstra smellvakkert Folk som nettopp har dumpet sin ego kjæreste bør bli okay med denne på rotasjon i hele helgen.

Hans Lokøy fikk ny jobb i Nordhordland Ballklubb. Så stengte Norge ned.

Idrettslederen håper at barn ikke slutter med idrett som følge av koronaen. Lokale klubber avviser at de vil sende en høyere regning til foreldrene.
Les mer om:

Den norske skuespilleren solodebuterer som indieartist – i ordets rette forstand

21 år gamle Harboe er ikke et helt ubeskrevet blad i musikkmiljøet i Stavanger, til tross for at de fleste nok vil kjenne ham for rollen som Christian Nyman i «Lykkeland».

Topp 14 norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Vær så god. Frank Walker x Astrid S «Only When It Rains» Rennebus baddest bish stjeler showet på singelen til Frank Walker. Dessverre ikke fetteren til Alan Walker, men en kanadisk EDM-produsent signert til Manager Myles. Jepp, den unge Miami-mentoren til Kygo. Astrid synger at man må ha regn for at det skal bli vekst. Inspo!   Madcon «Callin You» Plutselig får vi to singler med Tshawe og Yosef på rad.

Ukens anbefalte sanger

Lasse Lokøy spiller i Sløtface, men begynte i år å gi ut egne singler. Nå er disse vokst til en ep.
Les mer om:

Dropper sol, sommer og ferie for skolebenken

Akkurat nå ligger de fleste skoleelever på en strand eller spiser is i solen, men ikke alle. Mats Lokøy (21) fra Bergen og Hadel Alsaed (18) fra Syria går på «Sommerskole» for å nå sine mål for fremtiden.