Nyheter om Lode


En ny strekk i regningen for Glimt

Mot Tromsø forsvant Marius Lode (26) ut med strekk i låret. Mandag var det Ole Amund Sveens (29) tur til å ryke ut på ubestemt tid.
Les mer om:

Knutsen endrer minst mulig på laget. Slik stiller Glimt

Vegard Bergan går inn på stopperplass og erstatter en skadet Marius Lode mot Lillestrøm.

LSK-kampen glipper for Marius. MR-bildene ga svaret de allerede visste

Det er svært vanskelig å spå hvor lenge Glimt må klare seg uten Marius Lode (26).
Les mer om:

Marius (26) konkluderte raskt etter smellen. Han kjente igjen skadetegnene

Det eneste som er sikkert er at Marius Lode (26) pådro seg en smell på baksiden av låret. Omfanget av skaden er fortsatt uvisst.
Les mer om:

Marius Lode: – Veldig kjekt å vinne, men ikke bare fordi det var Viking

Marius Lode var tilbake i Glimt-forsvaret og bidro med sitt til at de helgule tok med seg tre nye poeng, etter en real sliteseier hjemme på Aspmyra.
Les mer om:

Lode er tilbake - disse elleve starter for Glimt mot Viking

Marius Lode (26) klarte seg gjennom testene på trening denne uka. Dermed spiller han fra start på Aspmyra mot Viking.
Les mer om:

Bergan strålte med Saltnes

egard Bergan og Ulrik Saltnes gjorde jobben i skadefraværet til Marius Lode og Brede Moe.
Les mer om:

Store endringer i Glimt-mannskapet - disse elleve starter mot Strømsgodset

Verken Geir André Herrem, Brede Moe, Marius Lode eller Vegard Leikvoll Moberg er tilgjengelig til kveldens kamp mot Strømsgodset.
Les mer om:

Marius Lode om Berg: – Det var enormt sterkt

Mistet onkelen lørdag, storspilte mot Viking søndag.
Les mer om:

Marius Lode om Berg: – Det var enormt sterkt

Mistet onkelen lørdag, storspilte mot Viking søndag.
Les mer om:

Glimt-duoen slippes løs fra skolebenken: - Vi er gode på skippertak!

Glimts jærbuer Marius Lode og Geir André Herrem har et spesielt forhold til søndagens motstander.
Les mer om:

Nå blir det fotballskole på Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Normalt går fotballskola rett før skolestart, men på grunn av årets prosjekt med fotballfritidsordning er den flyttet til neste uke og fotballskola arrangeres 27. og 28. juni. - Det ble trangt i kalenderen.

Kåre (75) hadde afrikansk kulturskatt i kjelleren i 24 år

Et flere hundre år gammelt, håndskrevet manuskript har i over 20 år ligget i kjelleren til Kåre Lode (75) i Stavanger. Torsdag leverte Erna Solberg kulturskatten tilbake til myndighetene i Mali.

Kåre (75) hadde afrikansk kulturskatt i kjelleren i 24 år

Et flere hundre år gammelt, håndskrevet manuskript har i over 20 år ligget i kjelleren til Kåre Lode (75) i Stavanger. Torsdag leverte Erna Solberg kulturskatten tilbake til myndighetene i Mali.

Varsku her!

Det er små spente skrottar som sviv rundt i skyttarhuset på Skarmyr denne onsdagskvelden. Ute på plassen har instruktør Torbjørn Lillehammer heist det raude flagget, og fem gutar og ei jente er snart klare for å fyra laus. Teori først! Før me går ut, må me ta ein liten repetisjon. Røysta til instruktøren er tydeleg og klar, som det kan høva seg på ein slik arena. Ungane reagerer umiddelbart på kommando og finn seg ein stol. – Kven er sjef på standplass? byrjar han. Eit unisont «du» kjem frå gjengen.

18-åringen søkte på nettet etter korleis han kunne drepa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag starta rettssaka mot 18-åringen som er tiltalt for å ha drepe Sunniva Ødegård (13) natt til 30. juli i fjor. Den første dagen i Jæren tingrett sa tenåringen frå Varhaug mellom anna at han gjekk ut for å drepe nokon, men at han angrar på at han drap 13 år gamle Sunniva.- Sunniva såg ikkje ut til å vera 13 år.

- Hadde eg visst at ho var 13, hadde ikkje eg gjort det

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein 18 år gammal mann frå Varhaug er sikta for å ha drepe Sunniva Ødegård (13). Onsdag starta rettssaka mot 18-åringen, som har vore varetektsfengsla heilt sidan han melde seg som vitne på kvelden måndag 30.

Tiltalt 18-åring nektar straffskuld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag 15. mai starta rettssaka etter Varhaug-drapet.

Dette skjer i retten i dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag 15. mai klokka 09.00 startar rettssaka etter Varhaug-drapet. Det er sett av 13 dagar til saka, etter planen blir siste dag i retten onsdag 6. juni.Dei to første dagane er sett av til innleiingsføredrag og forklaringa til tiltalte.Tiltalebeslutninga blir først lest opp. Så blir den tiltalte spurt om han erkjenner straffeskuld for dei enkelte punkta i tiltalebeslutninga.Aktor Nina Grande skal så innleia med sitt føredrag.

Nykommeren debuterer for Nærbø i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er en drøy måned siden sluttspillet var over for Nærbø, og det er fire måneder til eliteserien kastes i gang igjen.Etter en liten pause uten fellestreninger, har Nærbøs fremadstormende herrespillere trent knallhardt de siste ukene, og slik skal det fortsette nesten to måneder til, før spillerne får en svært fortjent sommerferie.Vil vise hvem som er best Midt i blodslitet spiller Nærbø treningskamp mot Viking fra 1.

Livet smiler for Geir Andre Herrem (31) både på og utenfor fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ingen har noen gang sådd tvil om Herrems fotballtalent, og de lærde var skjønt enige om at det var en uslepen diamant fra Orre som ble tatt opp i Brynes a-tropp som 18-19 åring en gang tidlig på midten av 2000-tallet. Siden den gang har fotballkarrieren vært innholdsrik - og, ikke minst, variert. Det har vært magiske øyeblikk med noen surte hull innimellom, slik livet er for de fleste.

Menneskerettighetsprisen legges ned

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Menneskerettighetsprisen Nord-Jæren ble innstiftet i 1998 av Sola kommune og Sparebank 1 SR-bank, etter et initiativ fra Sola ungdomsskole. I flere år har det vært få aktuelle kandidater eller søkere til prisen. Den ble heller ikke gitt ut for 2018 på grunn av mangel på kandidater.Prisen skal deles ut til en «institusjon, organisasjon eller enkeltperson med tilknytning til Nord-Jæren regionen.

Nå har Tord bestemt seg for hvor han skal krige videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tord Haugseng har vært i tenkeboksen lenge, men torsdag signerte han en toårskontrakt med moderklubben. Den ambisiøse bakspilleren har i flere kamper denne sesongen vist at han allerede som 19-åring er en god eliteseriespiller. Fortsatt gjenstår mye før han er en stabil toppspiller, men det kommer garantert.Storebror Rassin Haugseng (21), ofte kalt Nærbøs «forsvarssjef», skal også signere en toårskontrakt.

Marius Lode forlenger med Glimt

Rogalendingen blir i Bodø ut 2021.
Les mer om: