Nyheter om Liverpool


Liverpool slipper ikke unna Bayerns tomålsscorer

På fredag var Bayern München ille ute i Bundelsliga-kampen mot Augsburg. Mye takket være Kingsley Coman, endte det tilslutt med seier. Da var det en skikkelig nedtur at samme spiller ble skadet i denne kampen. For på tirsdag venter Liverpool på Anfield i Champions Leagues første 8-delsfinale. Kingsley Coman var brennheit mot Augsburg og scoret de to første målene, men ble samtidig skadet. Får fortsette mot Liverpool der han slapp mot Augsburg.
Les mer om:

Liverpool-trener: Glem å skylde på forsvaret – det er i angrep det ikke fungerer

På starten av sesongen nektet Liverpool konkurrentene å slippe til mot sisteskanse Alisson. Nå har den brasilianske keeperen opplevd å måtte hente ut ballen av nettet litt for ofte, syntes supporterne. Ifølge assistenttreneren kan vi ikke skylde på forsvar eller keeper. De tre siste kampen har Alisson hentet ut fire mål av nettet. Hva er det som skjer med gjengen fra Anfield, er det bare forsvaret som sviktet nå som det gjelder som mest? Milner har blitt kasteball og har fått mye kjeft i det siste.
Les mer om:

Le Parisien: Rabiot har bestemt seg

Det ville seg ikke hos PSG. Dermed har de siste månedene for 23-åringen vært brukt på å finne den riktige døren før neste sesong.  Adrien Rabiot forlater PSG som free agent til sommeren.

Ønsker seg til Barcelona

19 år gamle Matthijs de Ligt er en av Europas aller største talenter noe som hans faste plass på Ajax i flere år er et bevis på. Han har sammen med Virgil van Dijks bygget et meget solid midtstopper par på det nederlandske landslaget. Mange Liverpool fans har etter van Dijks sin rekordovergang fra  Southampton i 2017 drømt om at de to skal gjøre det samme Anfield.

Maurizio Sarri villig til å bruke 32 millioner pund på permanent overgang

Det ble for trangt for den argentinske spissen Gonzalo Higuain i Juventus etter at Cristiano Ronaldo meldte overgang fra Real Madrid. – Utlånet til AC Milan resulterte ikke i noen gode minner og vibrasjoner. Nå er Gonzalo Higuain på utlån hos Chelsea og trives med det. Chelsea skal føle seg trygge på å få sikret seg Gonzalo Higuain på en permanent overgang ved sesongslutt, ifølge ESPN.

Hodebry for Klopp: – Uansett hva han velger, blir det feil

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League neste uke, kan det være med bare én naturlig midtstopper tilgjengelig.

Champions League-pokalen til Norge for første gang

Tirsdag kommer det legendariske trofeet til Oslo i 24 timer. På dagen da Liverpool møter Bayern München i turneringen. Dagen etter kommer pokalen til Bergen.
Les mer om:

Klopp om skader før Bayern-kampen: «Det skal holde hardt»

På tirsdag er det Liverpools tur til å vise at engelske klubber har noe å gjøre i Champions League. For én spiller blir det et «tight race» å bli klar for å forsvare klubben mot Bayern München. Dejan Lovren kan være nøkkelen for Klopp i midtforsvaret, med Virgil van Dijks karantene i kampen mot Bayern. Holder seg hjemme.

Solskjær om holdninger etter PSG-tapet: «Da kan du bare glemme å få spille»

PSG var noen numre for store – selv uten Neymar og Cavani. Der kritikerne nå fikk fritt spillerom til endelig å kunne rakke ned på United igjen, gikk Solskjær offensivt ut etter kampen. -Vi har Chelsea og Liverpool i de to neste kampene, så spillere som syntes synd på seg selv etter PSG-tapet kan glemme å spille neste kamp. Ikke synes synd på deg selv, dette er et nivå opp fra det vi er vant til, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen. En slagen vikar, men bare for en time eller to. (foto: united, twitter) På mandag venter 5. runde i FA Cupen mot Chelsea.

Chelsea har funnet erstatter for både Sarri og Hazard

Maurizio Sarri var ubeseiret i sine første 12 kamper som Chelsea manager og har tatt Blues til Carabao Cup-finalen. – Nå innrømmer han problemer med å motivere spillerne, noe som betyr at jobben henger i en tynn tråd.  Såpass tynn at Chelsea allerede er igang med samtaler med en ny manager, ikke bare det, Eden Hazard skal erstattes og de har funnet ut at det beste alternativet er å bla opp 2 millioner kroner for å sikre seg Liverpool sin gullgutt Mohamed Salah. Men Chelsea er ikke alene: Mohamed Salah og 2 milliarder kroner nevnes i samme setning Engelske aviser er fulle av to rykter i dag.

Tidligere Liverpool-kjempe nektet å spille for Barcelona

Hvem er det som takker nei til å spille for Barcelona, spør du? Spesielt når du har arbeidsplassen din i tyrkisk liga. Martin Skrtel skal ha gjort nettopp dette.

Liverpool-spilleren sender en takk til klubben som vraket ham

Han er forsvarsspiller og under 1,80 meter høy. For Celtic var dette grunn nok til å vrake den 15 år gamle Andy Robertson. Nå spiller skotten for en av de beste klubbene i verden. Liverpool-spilleren er likevel ikke bitter for at han måtte ut fra Celtics ungdomsavdeling for ni år siden. Dette har gjort ham sterk som pokker. Hadde sikkert ikke hatt noe imot lille Andy på banen i dag.

Manchester City ydmyket Chelsea – sendte kraftig varsel til gullrival Liverpool(pluss)

Sergio Agüero var i det umulige hjørnet da Manchester City vant med seks.

City kjørte fullstendig over Chelsea:- Skremmende gode

Sergio Agüero og co. med skremmeskudd til Liverpool i kampen om ligagullet.
Les mer om:

City latterliggjorde Chelsea

Manchester City filleristet Chelsea med 6-0-seier og tok tilbake tabelltoppen fra Liverpool. Sergio Agüero scoret hat-trick, Raheem Sterlig to og Ilkay Gündogan ett mål.

Tottenham med ny seier

Tottenham fortsetter å holde tritt med City og Liverpool, med 3-1-seier over Leicester. Davinson Sánchez, Christian Eriksen og Heung-Min Son scoret for Spurs. Vardy for Leicester.

Salah tok skjegget

Mohamed Salah scoret ett av Liverpools tre mål da de røde slo Bournemouth 3-0 lørdag. Søndag la stjernevingen ut et bilde av seg selv på Instagram, som viser at han har tatt skjegget etter lørdagens seier. De tre poengene sendte Liverpool opp på toppen av tabellen igjen.

Tredobler lønna, vil demme opp for Premier League interesse

Roma har ikke tenkt til å gi ved dørene og har ifølge CalcioMercato satt en foreløpig stopper for interessen for tyrkiske kantspilleren Cengiz Ünder (21) fra Tottenham og Arsenal. Flekser muskler Roma manager Eusebio Di Francesco har fortalt sine sjefer at de ikke kan selge de beste spillerne hvis de skal ha mulighet for Champions League.

Liverpool med oppskriftsmessig seier mot King og Bournemouth

Liverpool var aldri truet av Joshua King og hans Bournemouth og vant komfortabelt 3-0 på Anfield lørdag.
Les mer om:

Liverpool på tabelltopp etter seier mot Bournemouth

Topper tabellen etter 3-0-seier mot Joshua King og co.
Les mer om:

Liverpool knuste Bournemouth

Liverpool var aldri truet av Joshua King og hans Bournemouth og vant komfortabelt 3-0 på Anfield lørdag. Sadio Mané, Georginio Wijnaldum og Mohamed Salah sørget for hjemmejubel. Liverpool topper igjen tabellen foran Manchester City.

Liverpool tilbake på vinnersporet – knuste Bournemouth

(Liverpool – Bournemouth 3–0) Uten å svi av for mye krutt, tok Liverpool en meget komfortabel seier mot Bournemouth og Joshua King (27).
Les mer om:

Liverpool tilbake på tabelltopp

Liverpool er tre poeng foran Manchester City på tabelltoppen etter 3-0-seier over Bournemouth. Sadio Mané, Georginio Wijnaldum og Mohamed Salah scoret målene for Liverpool.

Ustoppelige Ole Gunnar Solskjær

Manchester United vant igjen under Ole Gunnar Solskjær da Fulham ble beseiret med 3-0 i Premier League på lørdag. – Paul Pogba scoret to ganger. Det er vanskelig å argumentere for at en Premier League kamp er et hvileskjær, dagens møte mot Fulham er viktig nok og tre poeng er tre poeng, men på tirsdag møter Manchester United helt annen motstand, da tar i imot Paris Saint-Germain i den første 8-dels finalen i Champions League. Les: Chelsea, Manchester United og Liverpool jakter ung playmaker Manager of the Month 10 wins 11 games unbeaten Can anyone stop Solskjaer's Manchester United?

TV 2-Alsaker: – Jeg tror ikke Liverpool har kollapset

Liverpool har bare klart uavgjort mot to «middelhavsfarere», men TV 2-kommentator Øyvind Alsaker vil likevel ikke sammenligne med våren 2014, da de rødkledde mistet gullet på tampen.
Les mer om: