Nyheter om Liverpool


Craig Bellamy: Tidligere Liverpool-spiller slår følge med Kompany

Den 39-årige waliseren blir ikke nødvendigvis husket best for to runder á ett år på Anfield, men skitt au. Det er uansett noe vanskelig å putte Bellamy i en klubb-bås. Nei, dette må vi faktisk trekke tilbake.

Guardiala SKAL ha midtstopperen: bud på rundt 930 millioner kroner sendes

Han er linket til Liverpool og Manchester United. Nå hevdes det i italia at bud på Kalidou Koulibaly er på vei fra City. Napoli har planer om å sikre seg James Rodriguez og Hirving Lozano. For å finansiere dette, må Carlo Ancelotti sikre seg en god inntektskilde. Når tre av de største Premier League-klubbene alle trakter etter en Napoli-spiller, bør valget være enkelt. Koulibaly clearance denying Lautaro a goal.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Antallet fotballreiser til England tar av- Liverpool dominerer!

At engelsk fotball er populært i Norge er overhodet ingen overdrivelse, og man kan jo bare se på antallet nordmenn som reiser over til balløya hvert år. Engelsk fotball ligger dypt forankret i den norske idrettsjelen, og nå lurer nok reiseselskapene som selger fotballreiser til England på om interessen vil stige enda mer. Har steget voldsomt Interessen for fotballreiser har steget kolossalt i løpet av de siste 10 årene, og årsaken er nok at det har dukket opp selskaper som har spesialisert seg på denne formen for turisme.

Jürgen Klopp fortsetter å se gull i Southampton

Liverpool manager Jürgen Klopp har helt siden han kom fra Borussia Dortmund i 2015 fulgt opp klubbens «tradisjon» med å benytte Southampton som et glorifisert farmerlag.  De siste fem årene er 1,9 milliarder brukt, noe som har gitt Southampton og utrolig nok også Liverpool finansielle muskler.  Jürgen Klopp hadde ikke klart å bringe Champions League trofeet hjem til Anfield uten Southampton spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29)

Liverpool planlegger nytt Southampton raid

Liverpool har de siste fem årene brukt 1,9 milliarder kroner på spillere fra Southampton, det har stort sett vært vellykket (hvis du ser bort fra litt krangling og karantene). Spillere som Virgil van Dijk, Sadio Mané, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, Adam Lallana og Rickie Lambert har funnet veien døra på Anfield i en jevn strøm nordover fra havnebyen Southampton. Les: To skjebnekamper i neste serierunde Ifølge Mirror er Southamptons sisteskanse Alex McCarthy (29) på radaren til den ferske Champions League-mesteren.

Liverpool i ferd med å «knabbe» perfekt ballfordeler rett foran nesa på Manchester United.

Uavhengig av hva som skjer med Paul Pogba, Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har et stor behov for å friske opp midtbanen i sommer.

Listen med aktuelle klubber blir kortere for Gareth Bale

The Sun skrev på søndag at Gareth Bale var meget aktuell som for Bayern München, men det ble i et intervju med ESPEN avvist av hans agent Jonathan Barnett.  Det som trolig startet ryktet var at Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidzic i helgen sa at klubben vil forsterke laget ytterligere før sommerens overgangsvindu stenger. Les: AC Milan vil hente Dejan Lovren fra Liverpool – Og at klubbpresident Uli Hoeness har på sin side lovet fansen «det største investeringsprogrammet Bayern noen gang har hatt» foran neste sesong.

Liverpool bør holde seg unna Griezmann og heller se mot Tottenham

Dette er anbefalingen fra tidligere Liverpool-spiss John Aldridge. Griezmann har ikke holdt tilbake om at denne gangen (han lover) er han klar for exit fra Atletico Madrid. Og når det gjelder denne franskmannen, forventer vi det snart kommer en dokumentar som bekrefter planene hans… Denne gangen er det 60-åringen Aldridge som får uttale seg om hva Klopp bør og ikke bør gjøre.

Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder

Den spanske Liverpool spilleren Alberto Moreno som snart reiser fra Anfield sa for et par uker siden at han ikke tror Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro, nå har to klubber allerede kommet med bud som passerer det.  The Mirror skriver at det har kommet to gigantbud på bordet, fra La Liga og Serie A.

- De verste dagene i livet mitt

Luis Suarez trodde knapt det han så da Barcelona røyk ut av Champions League mot gamleklubben Liverpool.

Forsøker seg på Nabil Fekir denne sommeren også

I fjor sommer kom Lyon spiller Nabil Fekir så langt i prosessen med en overgang til Liverpool at han etter sigende var på medisinsk test og at det stoppet der.  Det har ikke vært slik at Nabil Fekir har gått rundt og hostet i Ligue 1 for Lyon, Liverpool manager Jürgen Klopp har lyst til å prøve igjen, men i år vil de ha rabatt.

Brasil trenger ikke Neymar så lenge de har  Philippe Coutinho i storform

Det siste halvannet året i Barcelona har Philippe Coutinho ikke vært til å kjenne igjen. – Han var fantastisk for Liverpool og det var årsaken til at så mange fans ble så sinte når han dro i retning Spania. I natt var han tilbake i god gammel form, eller om mulig enda bedre, borte var de litt barnslige sleivsparkene og ujevnheten.

Emilie Haavi drar hjem fra VM

VM er over for Emilie Haavi etter at fremre korsbånd er røket. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at skaden Emilie Haavi pådro seg under torsdagens trening i Nice er mer alvorlig enn først antatt. Haavi har røket fremre korsbånd på høyre kne, og vil derfor dra hjem til Oslo for å få best mulig oppfølging på Idrettens Helsesenter. Les: Independent: Liverpool avlyser en gang for alle jakten på angrepsspilleren – Jeg er veldig skuffet og lei meg. Det er utrolig tungt å skulle forlate den gjengen som er her nede, men jeg ønsker jentene masse lykke til videre i mesterskapet.

Mainz har forlenget med toppscorer Jean-Philippe Mateta

Newcastle var på banen og bød ca 400  millioner kroner for Mainz sin toppscorer Jean-Philippe Mateta, etter dagens kontraktutvidelse ved vi svaret.  Jean-Philippe Mateta har dermed signert en ny avtale, som løper fram til 2024. Les: Enig om personlig avtale: Manchester United selger med rabatt Our goal-getter!

«Japans Messi» Real Madrid har kapret tidligere Barcelona spiller

Mens alle i Real Madrid naturlig nok har fokus på ankomsten av Eden Hazard fra Chelsea, hvor han følgens kontinuerlig at ikke mindre en to kamerateam fra klubben har det japanske supertalentet 18 år gamle Takefusa Kubo. Den angripende midtbanespilleren omtales som Japans Messi, ikke bare fordi han ligner i spillestil og høyde over havet (1,74m) men også fordi han fra 2011 til 2015 akkurat som Lionel Messi var en del av Barcelona sin ungdoms/barnesatsning.

Independent: Liverpool avlyser en gang for alle jakten på angrepsspilleren

Liverpool hadde avtale om å kjøpe Nabil Fekir forrige sommer for rundt 600 millioner kroner. Handelen ble avblåst i siste øyeblikk.

Noen hevder Klopp er villig til å selge Mohamed Salah for å gjøre plass til Pepe

Uten røyk ingen ild, gjentar vi titt og ofte. Men når noen begynner å fable om at Liverpools store stjerne kan være på vei ut av døra på Anfield allerede til sommeren, opplever vi at røyken stiger opp fra ingenting. Eller? Det er franske le10sport som hevder at Jürgen Klopp er villig til å ofre Mohamed Salah i et salg for frigjøre plass og hente inn de nødvendige midlene som sikrer kjøpet av Nicolas Pepe. Jurgen Klopp would be willing to let Mohamed Salah leave if it meant landing Lille forward Nicolas Pepe, according to le10sport. Thoughts?

«Jeg vil bli i La Liga, men ikke i Barcelona»

Barcelona har tatt tilbake tronen i Spania, men fansen murrer fortsatt etter at de klarte å «gi bort» en 3 – 0 ledelse ovenfor Liverpool i Champions League semifinalen.  – I tillegg klarte de å snuble i de i Copa del Rey finalen mot Valencia. Vi ser på en rekke endringer denne sommeren hvor vi venter inn den franske superstjernen Antoine Griezmann i tillegg til Frenkie de Jong som allerede har signert. Les: Bekreftet: Slaven Bilic is back! Denis Suarez er på vei bort, noe vi har blitt helt sikre på etter han snakket med spansk presse: «Det jeg vil er å forlate Barcelona.

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Fotballryktene: – Solskjær vil snappe Griezmann foran Barcelona

Mens Liverpool ønsker ikke å betale den avtalte summen for Nabil Fekir.
Les mer om:

Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona

Det er mindre enn to år siden spanske medier satte sangriaen i halsen over Barcelona sitt gigantkjøp av Philippe Coutinho fra Liverpool. 1,5 milliarder kroner var mer enn de var vant til, men så hadde de også fått store penger for Neymar.  For ifølge avisen The Mirror, som viser til franske rapporter, har Coutinho sin agent den siste tiden vært i samtaler med Paris Saint-Germain Det har ikke gått som planlagt i Barcelona, det har selvsagt vært noen meget gode kamper og enkeltprestasjoner, men det har ikke vært i nærheten av det som Philippe Coutinho viste frem i Liverpool.

Offisielt: Venstreback Ferland Mendy signert for Real Madrid

Nå begynner vi å se hva ubegrenset med penger egentlig betyr og hvorfor det er vanskelig for mindre klubber å «hente igjen» forspranget til de store kundene. – Real Madrid bekrefter onsdag kveld at klubben har hentet den franske venstrebacken Ferland Mendy i Ligue 1-klubben Lyon. Real Madrid informerer nå om sitt tredje kjøp på litt over en uke. Les: Manchester United gjentar det de trynet med #WelcomeMendy pic.twitter.com/ALwDfxCHBx — Real Madrid C.F.

AC Milan vil hente Dejan Lovren fra Liverpool

Det er sjette år på rad at AC Milan ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League, i sluttspurten i Serie A var kvalifisering innen rekkevidde, men det ble det ble bare nesten med 5.plass og kvalifisering til Europaligaen.  Dejan Lovren har et desperat ønske om mer spilletid og kan være på vei bort fra Liverpool i sommer.

Stor interesse for RBKs prøvespiller: – Normalt når du går fra Liverpool

TRONDHEIM (VG) Edvard Sandvik Tagseth (18) forteller om to utviklende år i Liverpool og det som skal være interesse fra klubber i Frankrike, Portugal og Nederland.