Nyheter om Liverpool


Berbatov: United må ikke finne på å gå i milliard-fellen

Mens vi har sluttet å vente på Jadon Sancho. Forrige sesongs antatte livredder for Solskjær har mer enn nok med å redde seg selv og Dortmund – samtidig som United har kommet helt ut av skyggen til Liverpool og Manchester City i Premier League. Spørsmålet blir om Sancho egentlig trengs på Old Trafford. Gode, gamle Dimitar Berbatov har gjort seg opp en mening om temaet. Les: Glimrende nyheter om Pique -Jeg har hørt ryktet om at United signerer Sancho. Så, du signerer Sancho, men hvor skal du spille ham?, begynner den tidligere United-stjerna til Betfair.

United i form uten god Bruno

Bruno Fernandes ble matchvinner mot Liverpool, men det er andre spillere som har levert for United for tiden. Det mener TV 2s fotballekspert er et godt tegn for Manchester United.

Zidane er ubrukelig i Premier League

Zinedine Zinedane er en gigant, men for spillere som er avhengig av å få beskjeder, strategier, tilbakemeldinger og kjeft på engelske, hjelper dette lite. Luka Jovic har hatt sine tunge dager etter at han kjepphøy ble hentet til Real Madrid i 2019. Etter at leieavtalen med sin tidligere klubb Eintracht Frankfurt kom på plass i januar, har selvtilliten umiddelbart returnert. Les: Liverpool kaprer supertalent som sammenlignes med Salah og Greenwood I debutkampen brukte Jovic 28 minutter på to scoringer.

Soucek-dobbel da West Ham klatret til fjerdeplass

Tomás Soucek vendte kampen med to mål da West Ham slo Crystal Palace 3-2 i tirsdagens byderby og klatret forbi Liverpool til fjerdeplass i Premier League.

Liverpool kaprer supertalent som sammenlignes med Salah og Greenwood

Liverpool Echo legger ikke papp imellom når de skriver at Derby County sitt stortalent 16 år gamle høyreving Kaide Gordon. Det holder ikke å sammenligne med bare en stjerne, de kliner til med å skrive han minner dem om både Liverpools Mohamed Salah og Manchester Uniteds Mason Greenwood. Vi vil påpeke at det er et stykke opp, men talentet som fikk sin debut for litt over en måned siden med et innhopp i 4 – 0 seieren mot Birmingham. – Det er på U18 laget han har vist seg frem og blitt «oppdaget» av Liverpool sine speidere.

Gerrard tenker sitt om hvordan Chelsea har behandlet Lampard

De har kjempet mot hverandre hele fotballkarrieren og spilt sammen for de tre løvene. Dette har skapt en enorm respekt til hverandre. Steven Gerrard er ikke akkurat overrasket over at Chelsea snudde Lampard ryggen da det var som tøffest. -Jeg er skuffet på hans vegne, og jeg synes det var en rask exit etter et positivt resultat i helgen, men jeg kjenner ikke detaljene.

Det er fortsatt en god del penger i fotball

Det er globalt en halv milliard færre jobber i verden nå enn da corona-pandemien startet, også fotballklubber sliter, men de største ser absolutt ut til å klare seg. – Revisjonsfirmaet Deloittes lager en årlig oversikt og rapporten for 2019/2010 sesongen er nå klar. Football Money League-rapporten viser at det er den engelske storklubben Manchester United som kommer aller dårligst ut. Det skyldes både at klubben ikke var med i mesterligaen sist sesong, og at pandemien kraftig kappet inntektene fra TV-rettigheter og billetter.

Michael Owen: Cavani er forskjellen for Manchester United

Mange lo da United bragte inn sauebonden Edinson Cavani som offensiv redningsmann etter den historisk dårlige startet på sesongen. Vi lo også, men av glede og forventninger. Noen måneder senere trekker Michael Owen frem den uruguayanske bueskytteren for å forklare Solskjærs reise over skylaget. Selv om vi digger Cavani som type og spiller, må vi innrømme at det til tider er en lidelse å se hvordan en av verdens mest effektive angrepsspillere kan forvandle seg til noe snublende og knotende når han befinner seg på det som for ham blir feil banehalvdel.

Liverpool forbi PSG og City på inntektstoppen

Koronautbruddet ga Fotball-Europas største klubber inntektstap i milliardklassen forrige sesong, viser Deloittes årlige oversikt.
Les mer om:

Derfor er det bedre å holde med Manchester United enn Liverpool

– Nei til handelsavtalen mellom Norge og Mercosur

Fotballryktene: – Mbappé lar seg friste av Liverpool

Liverpool kan bli Kylian Mbappés neste klubb. Her er dagens fotballrykter!
Les mer om:

Donny van de Beek er offeret, men samtidig symbolet på hvilken vanvittig reise United har tatt

De siste ukene har et av de mindre positivt ladede temaene rundt United vært Donny van de Beek. Alt fra «hvorfor i huleste kom han til United», til «stakkars spiller». Det har blitt smått med spilletid på nederlenderen, og selv Bruno Fernandes har medfølelse for 23-åringen.

Fotballryktene: – Liverpool har forhørt seg med klubbløs stopper

Sokratis Papastathopoulos (32) skal være Liverpools løsning på stopperkrisen. Her er mandagens fotballrykter.
Les mer om:

United-helten var misfornøyd med benking – hyller erstatteren

Bruno Fernandes fikk uttelling frisparktreningen han bedrev etter benke-beskjeden. Etter matchvinnerscoringen mot Liverpool sendte han noen rosende ord i retning Donny van de Beek.
Les mer om:

Fernandes senket Liverpool med frisparkperle i FA-cupen – Solskjærs første seier over Klopp

En kunstscoring fra Bruno Fernandes tok Ole Gunnar Solskjærs Manchester United til en råsterk 3-2-seier over Liverpool i den fjerde runden av FA-cupen søndag.

Solskjær benket stjernespiller fra start – kom inn og sikret seieren med frisparkmål

Bruno Fernandes måtte finne seg i å varme benken fra start mot Liverpool. Men Manchester Uniteds stjernespiller kom innpå i andreomgang og det tok ikke lang tid før han satte sitt preg på kampen.
Les mer om:

Solskjær kan smile etter ny og viktig seier

Bruno Fernandes måtte finne seg i å varme benken fra start mot Liverpool. Men Manchester Uniteds stjernespiller kom innpå i andreomgang og det tok ikke lang tid før han satte sitt preg på kampen.
Les mer om:

Fernandes senket Liverpool

Bruno Fernandes ble hvilt fra start, men portugiseren avgjorde kampen likevel. Etter 78 minutter scoret innbytteren det avgjørende 3-2-målet som sendte Manchester United videre.

Fernandes’ frisparkperle sikret Solskjærs første seier mot Klopp

(Manchester United – Liverpool 3–2) Ole Gunnar Solskjær satte Bruno Fernandes på benken fra start, men det var likevel portugiseren som sendte Manchester United videre i FA-cupen.

Røper genialt Fernandes-grep

Bruno Fernandes ble benket fra start mot Liverpool, men Ole Gunnar Solskjærs gullgutt kom inn og avgjorde med sin magiske høyrefot. Det ga Solskjær hans første seier som manager mot erkerival Liverpool.
Les mer om:

Klokka tikker i Uniteds favør. Er det noen vei tilbake for Liverpool?

Bruker millioner og fem uker på ishotell hvert år. Nå satser de nytt for å trekke norske turister
Les mer om:

Mirror: Chelsea har funnet Lampard-erstatter i Premier League

Ryktet har gått om at Chelsea-eier Abramovich har satt igang samtaler med arbeidssøkerne Max Allegri og Thomas Tuchel. Som vi tidligere har skrevet, blir dette høl i hue. Disse to gutta løser lite hos Chelsea på kort eller lang sikt. Mer interesant blir det derfor når en ny kandidat kommer på banen – fra Premier League. Brendan Rodgers kom nok noen år for tidlig til jobben hos Liverpool da han ble hastehentet inn som erstatter til legenden Kenny Dalgliesh. Liverpool var mentalt klar for å bygge seg opp til en ny storhetstid, men var trolig likevel ikke helt klar.

Syv forklaringer på Liverpools største problem: «Jürgen Klopp må finne løsninger lynraskt»

Liverpool har ikke scoret mål i Premier League siden i fjor. Selv om vi fortsatt skriver januar, var sist gang de mektige røde spilte fire kamper uten scoring i mai 2000. Jürgen Klopp har en knute å løse.

100 år siden sist United opplevde dette mot Liverpool

Manchester Uniteds eneste hjemmetap i FA-cupen mot Liverpool kom i 1921.
Les mer om:

Rafael Benitez er ferdig i Kina – nå skal det bli liv i Premier League!

Helt siden første gang han entret Premier League-sirkuset i 2004 for Liverpool har vi sett på Rafa Benítez som en av managerne som skaper liv på balløya.