Nyheter om Liverpool


Mané på jakt etter gullballen: – Finalen blir en massiv faktor

LIVERPOOL (TV 2): Champions League-finalen mot Real Madrid og Karim Benzema kan bli viktig på flere fronter for Liverpools Sadio Mané.

Gary Neville forteller Liverpool hvorfor det er smart å signere Christian Eriksen

Gary Neville tror Christian Eriksen kan følge i fotsporene til Xherdan Shaqiri og har oppfordret Liverpool til å signere den danske midtbanespilleren i sommer. Shaqiri var et røverkjøp på 13 millioner pund fra Stoke i juli 2018 etter at Liverpool aktiverte Stoke-midtbanespillerens frigjøringsklausul. Den sveitsiske stjernen spilte 63 ganger for Liverpool og vant Premier League og Champions League. Neville tror Eriksen kan være en like bra signering som Shaqiri, muligens enda bedre!.

Reagerer på stjernespissens Liverpool-stikk: – Totalt uenig

LIVERPOOL (TV 2): Real Madrid-stjernen Karim Benzema mener finalemotstander Liverpool er blitt i overkant høye på seg selv.
Les mer om:

Nå skal Fredrikstad samarbeide med Liverpool – for å få folk opp av sofaen!

Fredrikstad får nå britisk hjelp i arbeidet med å gjøre Fredrikstad-befolkningen mer aktiv. Liverpool i England blir nå kommunens mentor.

Der kom endelig bekreftelsen Liverpool-supporterne har ventet på!

Det har vært en evinnelig lang pine for både Jürgen Klopp og Liverpool-supporterne. Spilleren som slår det meste av klubbrekorder på scoringssiden har det siste året vegret seg mot å signere forlengelse alle ønsker seg, inklusive hovedpersonen selv. På onsdag var det derfor en stor dag for all verdens Salah-fans. Tre dager før Champions League-finalen skal ingen være i tvil om at Mo Salah går ut på kamparenaen neste sesong i Liverpool-drakt. LES: The Guardian: Vincent Kompany får jobben! -Jeg blir helt sikkert i Liverpool neste sesong. Jeg er meget motivert.

Mohamed Salah med svært gode nyheter!

I ettermiddag hadde Liverpool pressekonnfernase foran Champions League-finalen. Jürgen Klopp, Jordan Henderson og Mohamed Salah var tilstede. Mohamed Salah fikk spørsmål om sin Liverpool-kontrakt – Jeg fokuserer ikke på kontrakten akkurat nå. Det handler om laget nå. Dette er en veldig viktig uke for oss. Jeg tenker bare på å vinne Champions League, og jeg ønsker å se Hendo løfte et trofé til. The Guardian: Vincent Kompany får jobben! – Jeg blir i Liverpool neste sesong. Det er sikkert.

Takker nei til Gareth Bale

Gareth Bale forlater Real Madrid etter lørdagens Champions League-finale mot Liverpool. Og flere klubber skal være interesserte. Men Atletico Madrid skal ha avslått sjansen til å signere Gareth Bale fra byrivalen Real Madrid. Bale har vært på Santiago Bernabeu siden 2013, men er uten kontrakt denne sommeren. SISTE: Sevilla har tatt beslutning om Anthony Martial Ifølge Marca møtte Bales agent nylig Atleticos sportsdirektør for å diskutere en potensiell avtale.

Klopp sesongens manager i Premier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp er kåret til sesongens manager i Premier League for 2021/22, det kom frem i en prisutdeling tirsdag kveld. Klopp ledet Liverpool til den sure andreplassen i Premier League, ett poeng bak seriemester Manchester City. Pep Guardiola (Manchester City), Eddie Howe (Newcastle), Thomas Frank (Brentford) og Patrick Vieira (Palace) var også nominert i samme kategori. Prisen ble for øvrig delt ut av tidligere United-manager Alex Ferguson.

Liverpool ber om hjelp – vil unngå billettkaos før mesterligafinalen

Liverpool oppfordrer sosiale medier til å stenge over 50 kontoer som mistenkes for ulovlig salg av billetter til Champions League-finalen.
Les mer om:

A-ha avlyser flere konserter etter stemmetrøbbel for Morten Harket

A-ha avlyser konsertene i Bournemouth 24. mai og Liverpool 25. mai. Vokalist Morten Harket ble nylig diagnostisert med akutt laryngitt og må hvile stemmen.

Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Journalisten Forian Plettenberg fra tyske Sky Sports skriver på Twitter at Sadio Mané er åpen for en overgang til Bayern München i sommer. Plettenberg melder at partene har vært i kontakt og at i samtalene mellom Bayern München og Manés agent skal ha gått bra, og at de kommende 3-4 ukene blir avgjørende for om senegaleseren havner i den tyske storklubben. FLERE ER INTERSSERT: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané News #Mané: He can really imagine to join #FCBayern this summer! There is movement in talks with the player and his management. Next 3-4 weeks are decisive.

Mercedes aner en mulighet i Formel 1-sirkuset

Forrige Formel 1-sesong sto det mellom Mercedes og Red Bull Racing. Etter seks runder i 2022/23-sesongen har Meredes slitt vanvittig med å tilpasse seg de nye reglene for bilene, mens Ferrari og Red Bull har truffet blink. Nå hevder Mercedes sin andrefører George Russell at det nærmer seg et skifte på pallen. For med fire seire til Verstappen og to til Charles Leclerc, er Meredes akterutseilt og hektet av kampen om VM-tittelen, men for Russel var Spania Grand Prix et skikkelig lyspunkt.

United-manageren varsler Liverpools og Citys fall

På søndag ble det klart at Manchester City i en skikkelig «Real Madrid-virvelvind, med tre scoringer på fem minutter mot Aston Villa, snudde minus to til seier og Premier League-tittelen. Nummer to, Liverpool, var klar til å få hånda på trofeet hvis Steven Gerrard skulle lykkes med å nekte City tre poeng på Villa Park. Dette betyr at på de fem siste sesongene har City fire PL-trofeer, Liverpool ett. Erik ten Hag bruker første intervju på Old Trafford til å vise ambisjonene til Manchester United.

Kristoffer Ajer er vinneren

Da midtstopperen bestemte seg for exit fra Celtic var det ikke overraskende stor interesse fra ulike storklubber. Ajer valgte seg den minste bien i Premier League, klubben som hadde posisjonert seg til å få teste seg mot gigantene, med en hjemmebane som rommet 17250 tilskuere. Ikke overraskende var flere forstå-seg-påere kritiske til den norske landslagsspillerens valg av Brentford. Det viste seg å være ingen grunn til bekymring, Ajer ble vinneren.

Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Liverpool bekrefter årets førte spillerkjøp!

Liverpool bekrefter i dag årets første signering.

Liverpool bekrefter Carvalho-overgangen

Fabio Carvalho (19) blir som ventet Liverpool-spiller fra sommeren av. Han hadde en sentral rolle i Fulhams opprykkssesong. Portugiseren var allerede i vinter nær ved å bli hentet til Liverpool, men en avtale med Fulham kom ikke på plass før fristen gikk ut. 1. juli slutter han seg til Anfield-klubben på en fri overgang. Carvalho scoret ti mål og hadde åtte målgivende pasninger på 36 kamper for Fulham sist sesong.

Konklusjonen er klar, Solskjær

Vi får en del pepper for å henge fast ved oppsigelsen av Ole Gunnar Solskjær i november 2021, men det kommer tilsvarende mye støtte når vi siden årsskiftet ha ment det var en gedigen tabbe av Manchester United å kutte båndene til manageren som hadde gitt klubben tilbake deler av klubbsjela, og erstattet det med en fotballprofessor fra Red Bull-familien. Etter søndagens kamp mot Crystal Palace er vår konklusjon klar. Vi bommet totalt da vi kritiserte Chelseas valg av Thomas Tuchel halvveis ut i forrige sesong.

Klopps hjertesukk: – Typisk meg

Jürgen Klopps lag ble igjen slått med ett fattig poeng. Han har planen klar for hvordan Liverpool skal ta opp kampen med Manchester City neste sesong.

Det var ikke bare ligagullet Liverpool tapte i dag

Liverpool skal ha blitt informert om avgjørelsen til midtbanespilleren de har jobbet med de siste ukene. Monacos midtbanespiller Aurelien Tchouameni har vært sterkt ønsket av både Liverpool og Real Madrid. Spillerens agent skal ha informert klubbene at Monaco-spilleren skal foretrekke Real Madrid. SISTE: Nemanja Matic forlater Manchester, men ikke Premier League Med James Milner, Jordan Henderson og Thiago Alcantara som alle er i 30-årene, er det ventet at Liverpool vil gjøre noen større investeringer på midtbanen i løpet av kort tid.

City-helten etter gullet: – Vi er fra en annen planet

(Manchester City – Aston Villa 3–2, Liverpool – Wolverhampton 3–1) Ilkay Gündogan og Rodri ble heltene da Manchester City snudde 0–2 til 3–2 og vant Premier League for fjerde gang i løpet av de siste fem sesongene.

Manchester City sikret ligatittelen med vanvittig comeback – Liverpool-seier til ingen nytte

Manchester City vendte fra 0-2 til 3-2 mot Aston Villa og sikret ligagullet i Premier League i siste serierunde søndag. Liverpool ble henvist til 2.-plass.

Manchester City vant Premier League etter utrolig snuoperasjon

(Manchester City – Aston Villa 3–2, Liverpool – Wolverhampton 3–1) Manchester City stanget og slet, men en magisk periode på fem minutter og 36 sekunder førte til at det ble ligagull etter en høydramatisk avslutningsrunde.

Mest lest siste uke