Nyheter om Liverpool


Paolo Maldini vil ikke la Liverpool sin desperasjon hindre han i sitt store midtstoppermål

Schalke 05 er virkelig ute å kjøre denne sesongen, vi vet det er tidlig, men når klubben som har ambisjoner om å spise kirsebær med de store gutta bare har et poeng etter fem kamper i Bundesliga vet alle at store endringer vil komme. I en periode da AC Milan sin Sportsdirektør Paolo Maldini egentlig ikke var sikker på engen fremtid i klubben valgte midtstopper Ozan Kabak den tyske klubben fremfor å følge sitt store idol til Italia. Den tyrkiske midtstopperen er et av få lyspunkter i Schalke, men nå skal han begynne å bli lei av å spille i en klubb hvor stemningen er tungt negativ.

Steven Gerrard har gitt Skottland den største gaven

Nå er det ikke Liverpool-lengenden som har fått til dette på egenhånd, men etter at Gerrard tok med noen tonn av fotballerfaring fra Liverpool og tok over ansvaret for Rangers, er det ikke lenger bare Celtic som har gjort seg bemerket ute i Europa. Skottland har hatt fire billetter til spill i Europa, nå melder det skotske fotballforbundet at UEFA har økt til fem.

Paul Scholes: Manchester United kan gå hele veien!

Okay, vi er litt kunstig høyt oppe etter å ha glist oss gjennom 5-0 overkjøringen av Bundesliga-lederen.

Klopp puster lettet ut: Skaden var ikke så ille likevel

Jürgen Klopp sjonglerer med forsvarsspillerne sine om dagen. Da midtstoppervikar Fabinho måtte ut allerede etter tretti minutter i 2-0 kampen mot FC Midtjylland, senket mørket seg ytterligere over Liverpool. På onsdag brøt noen solgløtt gjennom skydekket. Det er The Mirror som hevder at skanningen avdekket at 27-åringes skade ikke var i nærheten av å være så omfattende som fryktet. Les: Ferdinand syntes skikkelig synd på United-mål Det ble snakket om en mulig avrivning med utsiktene til seks måneder på sidelinjene.

Ferdinand syntes skikkelig synd på United-mål

På presskonferansen før Champions League-kampen fikk Solskjær spørsmålet om Dayot Upamecano var et United-mål. Det tørre svaret fra United-manageren var: Han er en god spiller, nå får vi mulighet til å få oppleve ham på nært hold. Det var bare det at midtstopperen som er jaktet av Liverpool, United og en haug andre storklubber ikke fikk oppleve Marcus Rashford på nært hold. United-spilleren var aldri der Upamecano og kollegaene hans plasserte seg.
Les mer om:

Det geniale var at Rashford bare var en liten del av Uniteds overkjøring

Julian Nagelsmann hadde gode minner fra forrige gang RB Leipzig møtte en Premier League-klubb. Denne gangen var det et helt annet show. For på Old Trafford var det Manchester United som stod for underholdningen. Vi måtte gni oss i øynene da lagmaskinen til United kvernet i stykker forsvaret til Bundesliga-lederen og lukket det som var av åpninger i eget forsvar. Les: Erstattet Haaland, dundret til og er nå på vei til Premier League Alle spillerne som har fått pes de siste månedene leverte.

Jordan Pickford ansetter sikkerhetsvakter etter drapstrusler

Everton har hatt en fantastisk start på sesongen under Carlo Ancelotti sin ledelse, selv om de tapte siste kamp i Premier League mot Southampton leder de serien foran Liverpool som etter en ruglete start har startet poengsankingen for alvor. Jordan Pickford har mottatt flere drapstrusler etter å ha skadet Virgil van Dijk i det klassiske Merseyside-derbyet mellom de to Liverpool-baserte lagene. De to braket sammen på et voldsomt vis, etter kampen var ikke manager Jürgen Klopp Everton-keeperen nådig han kritiserte også dommeren for å ikke dele ut rødt kort.

Bild: David Alaba sier nei

Hadde omstendighetene hos Liverpool vært normale i forsvaret, ville en forhandling mellom Alaba og Bayern som trekker ut ikke betydd noe spesielt. Men når Jürgen Klopp har Van Dijk, Matip og Fabinho på skadebenken, er situasjonen alt annet enn normal på Anfield. Det er tyske Bild som hevder at Bayern heller ikke i denne runden har lykkes med å overtale østerrikeren til å fortsette på sin post etter kontraktutløpet om åtte måneders tid.

André Villas-Boas: «Dessverre har ikke Marseille råd til Pep»

André Villas-Boas er en av verdens få topptrenere som ikke har erfaring som fotballspiller før han startet på sin trenergjerning. Den portugisiske manageren som både har ledet Chelsea og Tottenham har fått massiv kritikk for å ha lagt seg bakpå i Champions League møtet mot Manchester City.

På tide å hente hjem Dejan Lovren

Joe Gomez ante lite at hovedansvaret hos de regjerende Premier League mesterne skulle ligge på ham. Med Fabinho også sendt til skanning etter tretti minutter mot FC Midtjylland, er dette faktisk statusen hos Liverpool. Granittblokken Steve Nichol som slet ut utallige Liverpool-drakter på 1980 -og 90 tallet, gir Jürgen Klopp nå et godt råd. Ikke et vondt ord om Gomez, men 23-åringen er fortsatt et godt stykke fra å bære lederrollen i forsvaret til Liverpool.

The Times: United har stø kurs mot spillerkjøpet som skal gjøre forsvaret pottetett

Dayot Upamecano er av flere beskrevet som den perfekte matchen til verdens beste midtstopper hos Liverpool. Nå er Virgil van Dijk satt på sidelinjen på ubestemt tid. Liverpool trenger en løsning allerede i januar med også Fabinho sendt til legekontoret av FC Midtjylland, mens United har fått arbeidsroen til å jobbe med langsiktige løsninger. Ifølge The Times er og blir Dayot Upamecano nettopp dette. Les: Paul Pogba fly forbanna på The Sun Den engelske storavisen hevder United ser muligheten til å kapre 22-åringen neste sommer.

Spansk storklubb sa ja til Superliga

Den mye omtalte superligaen er heftig diskutert blant storklubbene i Europa. Kan være igang fra høsten 2022.Barcelonas president Josep Maria Bartomeu bestemte seg for mandag å si ja til deltakelse i Superliga. Det opplyste han i en pressemelding. Tirsdag kom beskjeden om at han hadde trukket seg som presidenten i den katalanske storklubben. Forrige uke ble det kjent at planen om en ny europeisk superliga med 18 klubber fra de største fotballnasjonene. Hvor eierne i henholdsvis Manchester United og Liverpool har vært de største initivtakere blant toppklubbene.

Klar for byttehandel: Griezmann ut – Koemans redningsmann inn

Etter fem kamper på banen har Antoine Griezmann fortsatt til gode å gjøre jobben sin som senterforward. Unsett hvor god med eller uten ball franskmannen er, han ble hentet til Barcelona for å produsere scoringer og assists. Coutinho har fått en ny start under Ronald Koeman og har levert varene fra første kamp.

Diogo Jota sendte Liverpool inn i 10 000-scoringsklubben

Det er noe spesielt at det ble ferskingen Diogo Jota som skrev seg inn i krøniken til Liverpool, men ikke mindre spesielt. The Reds har fra og med tirsdag plaget motstandere med 10 000 scoringer. For FC Midtjylland ble det ingen historisk kveld. Det var sikkert spesielt å gå ut på Anfield, men med 2-0-tap ble det med det. Dette var kvelden da Liverpool kunne klappe seg på skulderen. -Jeg er glad for å score, og å oppnå milepælen er en god ting. Trent sendte en fantastisk ball inn foran, og da skal man være klar, sier Diogo Jota til BT Sport.
Les mer om:

Paul Pogba fly forbanna på The Sun

Fra før av finnes det ikke en ekte Liverpool fan som leser The Sun, tabloid avisen er nødt til å dekke det som skjer på Anfield på distanse. – Nå har de nok en gang dummet seg ut og risikerer å få enda en klubb imot seg. Den franske verdensmesteren og Manchester United sin dyreste spiller har over lengre tid blitt utsatt for negative beskrivelser og antagelser som ikke alltid har vært sanne, spesielt ille har som normalt The Sun vært. – Det som fikk det til å renne over for Paul Pogba var en artikkel hvor de skrev at han planlegger å gi seg på det franske landslaget.

Barcelona sa ja til superliga

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu sa måndag ja til tilbodet om å spele i ein ny superliga. Det opplyste klubbpresidenten i går, sasmtundes som han trekte seg frå jobben. I førre veke blei det kjent at det er planer om ein ny europeisk superliga med 18 klubbar frå dei største fotballnasjonane. Det er dei amerikanske eigarane av Liverpool og Manchester United som skal vere dei største pådrivarane, og FIFA skal også vere positiv. Ryktet om slike planer har dukka opp med ujamne mellomrom i mange år.

Jürgen Klopp: «Respekt»

FC Midtjylland var på besøk på Anfield i går og leverte kamp egentlig helt til dørstokken mot Liverpool sitt stjernelag. Liverpool-manager Jürgen Klopp lot seg imponere og hadde god plass til skryt om det danske laget sin prestasjon selv om det naturlig nok ble mye oppmerksomhet om en ny stopperskade. Liverpool vant 2-0 i en kamp som Klopp erkjente bød på store utfordringer. Les: Trekker seg som president «Jeg er ikke overrasket. Det er ikke et lite team. Hvis folk tror det, så gir det muligheten i kampene å vise hvor stor klubb du er.

Rhys (19) fra nivå seks til van Dijk-erstatter på et halvt år

Skadekrisen i Liverpool har gitt en unggutt sjansen. 19-åringen hylles av sjefen og Trent Alexander-Arnold etter å ha blitt kastet til ulvene i Champions League.

Ny sliteseier for Liverpool: – Det er som i et ekteskap, gode og dårlige dager

Liverpool måtte igjen kjempe hardt da danske Midtjylland ble slått 2-0 på Anfield i mesterligaen. Fabinhos lårskade gir storklubben grunn til bekymring.
Les mer om:

Sliteseier og ny stopperskade for Liverpool: – Det siste vi trengte

(Liverpool – FC Midtjylland 2–0) Diogo Jota (23) og Mohamed Salah (28) sikret seieren, men en bekymret Jürgen Klopp var vitne til at en ny midtstopper måtte ut med skade.
Les mer om:

Jota scoret Liverpool-mål 10 000

Uten angrepstriooen Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah brukte Liverpool tid på å bryte ned FC Midtjylland. Etter en svak første omgang var det Diogo Jota som scoret kampens første mål ti minutter ut i andre omgang. Det var Liverpools mål nummer 10 000 i alle turneringer. Anders Dreyer hadde kjempesjanser både tidlig og sent i kampen, men fikk ikke ballen i mål. I stedet satte innbytter Salah inn kampens andre mål på straffe.
Les mer om:

Synet skremmer

Først Virgil van Dijk, så Fabinho. Det likner krise for Liverpool i midtforsvaret. Men 2-0 over Midtjylland i Champions League varmet på Anfield.

Liverpool slet seg til seier

Liverpool slet seg til en 2-0-seier mot danske Midtjylland i Champions League tirsdag kveld. Diogo Jota og Mohamed Salah scoret målene.

Liverpool jaktet egentlig sønnen til en av Frankrikes store legender

Diogo Jota lever allerede opp til Jürgen Klopps forventninger, men var egentlig ikke tiltenkt rollen som makker til Salah, Firmino og Mané. Den var det Marcus Thuram som skulle inneha. Det er Movistars Alain Valnegr som hevder Liverpool kontaktet Borussia Mönchengladbach i sommer for å sikre seg vingen Thuram.

Skadekrisen forverret for Liverpool

– Dette er dramatisk.
Les mer om: