Nyheter om Liverpool


Solskjær’s angrepstrio jakter suksess

Manchester United har tre spillere blant de åtte nominerte til prisen for årets unge spiller i Premier League. Etter en solid sesongavslutning og en sesong der United-manager Ole Gunnar Solskjær har gitt mye tillit til unge spillere, belønnes laget med en solid mulighet til å vinne prisen. Sesongens beste unge spiller skal stemmes fram av leserne, og på sitt nettsted har Premier League lagt ut korte beskrivelser for hver av de åtte nominerte. Det er ikke helt overraskende – gitt at spillere opp til 24 år er med i kåringen – at Uniteds formsterke angrepstrio er med blant de nominerte.

Real Madrid stjerne Karim Benzema finner frem boksehanskene

Det er ikke så mange år igjen til den nå 32 år gamle franske Real Madrid angriperen Karim Benzema legger fotballskoene på hylla. Til alle sin store overraskelse planlegger han å ta frem boksehanskene istedenfor. Benzema som etter manges mening ikke har vært bedre enn han er nå er godt vant med å brøyte seg vei gjennom en «forsvarsmur», men at han ville ta opp boksing er likevel overraskende. Franskmannen som ikke er en del av det franske landslaget på grunn av en sexskandale har latt seg inspirere av comebacket til bokselegenden med den lyse stemmen Mike Tyson.

Gareth Bale «nektet» – har meldt seg ut av Real Madrid

Waliseren Real-supportere elsker å hate var satt ut i perioden november-februar med en mildt sagt trøblete ankel. Etter viruspausen ble han kastet inn i La Liga-avslutningen, men skal ifølge Zidane ha følt et visst ubehag (hva nå dette måtte bety).

Sky Sports: Nå kommer signaturen alle venter på hos Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang er lederen som også tar seg av scoringene for Arsenal. Den gabonske landslagsspilleren har etablert seg som selve navet hos London-klubben. Et tap av 31-åringen vil derfor bety at Arteta må tilbake til tegnebordet. Nå ser det ut som manageren skal slippe dette peset. Det er både The Telegraph og Sky Sports som hevder at Arteta og Arsenal har spilt kortene sine riktig overfor Aubameyang og at den tidligere Dortmund-spilleren har innsett at han ikke trenger å gå over trofé-bekken for å hente trofeer.

Skrtel forteller 58 millioner pund Liverpool mål å kjempe for å bli i Italia

Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel mener Milan Skriniar bør fortsette i Inter Milan og kjempe for sin fremtid på San Siro. -Liverpool viser interesse for Skriniar, Jurgen Klopp ser på han som en perfekt erstatter Dejan Lovren. Gazetta hevder de røde har samlet et dossier om midtbacken.

Tapte Joao Felix racet i fjor, har bedre startposisjon i år

På samme måte som Jadon Sancho er det store navnet sammen med Lautaro Martinez i år ble det brukt mye tid på å spekulere omkring Joao Felix overgang i fjor. – Den nå 20 år gamle Benfica spilleren var linket til en rekke klubber, han endte opp med å velge med «hjertet» og havnet i La Liga klubben Atletico Madrid. Manchester City manager Pep Guardiola er en stor beundrer av Felix og skal ifølge The Athletic sette inn et ekstra gir i sommer for å sikre seg supertalentet.

Mundo Deportivo: Inget bud fra Liverpool

Aissa Mandi har blit så sterkt linket til Liverpool den siste tiden etter at det ble kjent at Dejan Lovren forsvinner fra Anfield. Dette sendte den spanske avisen inn for å grave. Resultat: Liverpool-bud ikke funnet. Real Betis-spilleren har en kontrakt som løper ut neste år, så Sevilla-klubben er åpen for å cashe inn på den algeriske landslagsspilleren før han forsvinner på free transfer.

Bekreftet: Liverpool-eventyret har imponert amerikanske investorer – kjøper Roma

Det amerikanske sportsinvesteringsselskapet Fenway Sports Group har gjenreist den supertradisjonelle klubben Liverpool. Det tok tid, penger, det har vært et møysommelig arbeid, men den økonomiske oppsiden ser nå ut til å bli stoooor. Vi tenker dette har fristet et amerikansk konsortium ledet av Dan Friedkin til å ta over aksjemajoriteten i romernes egen fotballklubb. På torsdag kom bekreftelsen om at Roma har blitt amerikansk.

Fotballryktene: Liverpool-bud avslått

Manchester City jakter fortsatt fire forsterkninger for å ta opp kampen med Liverpool om neste års serietittel.

Paolo Maldini: «Zlatan er en del av fremtiden»

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovics har gjort det klart at han bare er i begynnelsen av sin karrière, men 38 åringen har ikke røpet hvor han skal utføre sitt yrke. AC Milan sportsdirektør Paolo Maldini både tror og håper klubben forlenger Zlatan Ibrahimovics kontrakt.

Dempet feiring av overgang for fransk talent grunnet eksplosjon i vennskapsby

AC Milan har arbeidet en stund med å signere den 20 år gamle franskmannen Pierre Kalulu. – De henter han fra Lyons andrelag, nivå to er ikke godt nok for Kalulu uansett liga. Signaturen sammenfaller med den gigantiske eksplosjonen i Beirut, som har lagt store deler av byen øde, dermed blir feiringen av at de har «slått» Bayern München på målstreken. -Les på NRK: Al Jazeera: Myndighetene ignorerte advarsler AC Milan har styrket laget, spesielt på lang sikt ved signeringen av en spiller som er kjapp og smart.

Sky Sports: Nestemann inn til medisinsk test hos Manchester City

Ferran Torres kunne smilende tre på seg City drakten på tirsdag. Nå kommer neste forsterkning til Manchester. Nathan Ake is in town. Det er Sky Sports som har snust seg frem til at nederlenderen skal gjennom den obligatoriske medisinske testen i løpet av de neste 24 timene før signatur.

Sky Sports: Liverpool kan redde overgang med byttehandel

Jürgen Klopp har selv sagt at det ikke blir så mye sprell i løpet av dette overgangsmarkedet, men motivasjonen er stor for å hente inn en backup for Andy Robertson på venstresiden. En av de heteste kandidatene til denne viktige rollen hos Liverpool ligger i Championship. Ifølge Independent har Klopp pekt ut Norwich-spilleren Jamal Lewis som potensiell hel Liverpool-ved.

Chelsea legende klar for sjokk overgang og gjensyn med Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti som sjef for Everton ser seg i bakspeilet og har funnet frem til en gammel kjenning fra tiden i Chelsea. – Toffes fikk ikke den hockeykølle-effekten de håpet på da de ansatte manager legenden og måtte tilslutt nøye seg med en 12.plass i Premier League. Mens alle de andre i de to fotballbyene Liverpool og Manchester ruster opp kraftig opp står det så langt neste helt stille hos Everton. Carlo Ancelotti har fortalt sine sjefer igjen at hvis de vil ha mirakler må litt mer penger legges på bordet.

Storhandler: Ferran Torres er bare første av fem

Manchester City manager Pep Guardiola er lovet det som når vi summerer opp sommeren blir det største shoppingbudsjettet vi noen sinne har sett fra en fotballklubb. – Nå som Champions League trofeet er innen rekkevidde også de neste to årene skal klubben biffes opp til det ekstreme. Seriemester Liverpool har lagt merke til det som skjer i nabobyen, både hos City og United, fra å annonsere en forsiktig sommer og «vi har de spillerne vi trenger» legger vi merke til at de er ute med følere i flere og flere sammenhenger.

Frank Lampard står ovenfor tidenes ryddesjau

Etter å ha halt iland fjerdeplassen i Premier League på tampen av sesongen har erkjennelsen om at det fortsatt er langt opp til de aller beste gjort seg gjeldende. Både Liverpool og Manchester City ligger milevis over i prestasjon og hvis vi kun ser på vårsesongen til Manchester United kan vi inkludere de også. Chelsea manager Frank Lampard setter igang en solid opprydding i troppen for å gi økonomisk plass til nye spillere.

Gir Leeds en kald skulder

Canadas store sønn Jonathan David har imponert stort for Gent denne sesongen med hele 23 mål. – Det har fått stor interesse fra flere engelske klubber. Leeds som nettopp har rykket opp til Premier League var spesielt ivrige, nå skal de imidlertid blitt fortalt at de har liten eller ingen sjanse til å signere Gent-angriperen.

ESPN: Koulibaly styrer fortsatt mot Premier League

De siste månedene har ryktene rundt Kalidou Koulibaly vært mange og fotballheftige, men da det begynte å stilne litt de siste ukene trodde vi at senegaleseren hadde innfunnet med å følge Napoli videre. Ifølge ESPN peker pila fortsatt mot Premier League. Midtstopperen har blitt beskrevet som den perfekte makkeren til Virgil van Dijk i forsvaret, men Liverpool ga tidlig fra seg muligheten og akter å kose seg med Premier League-triumfen, belønne spillerne sine for suksessen og ta en rolig sommer på overgangsmarkedet. Les: Vil si ja til Manchester United Det akter ikke Manchester City.

Jürgen Klopp nektes å hente en utfordrer til Roberto Firmino

Samtidig som Liverpool aldri har vært bedre har Roberto Firmino levert sin dårligste sesong på fem år. – Den fremoverlente sentrale midtbanespilleren som kom fra Hoffenheim for 42 millioner euro står ikke på noen salgslister på Anfield, men manager Jürgen Klopp ønsker ifølge overføringsguru Duncan Castles å hente inn en som kan gi den meget godt likte angriperen konkurranse. Castles forteller i Transfer Window-podcasten at eierne av Liverpool FSG setter ned foten for manageren sitt ønske.

Liverpool har funnet en rå Robertson-backup til 85 millioner kroner

Andy Robertson har opparbeidet seg en posisjon som Klopps mann på venstrebacken. 49 kamper på banen denne sesongen forteller historien om en spiller som har bidratt sterkt til at Alisson slapp å hente ut flere baller fra eget mål i denne historiske sesongen. Nå er Liverpool på utkikk etter en backup hvis superskotten trenger avlastning eller blir satt ut av skade.

Dette er Arsenal!

Pep Guardiola og Jürgen Klopp fikk begge noen sesonger med tillit før resultatene begynte å komme. Og da kom de for fullt. Da Mikel Arteta tok over etter Unai Emerys litt fomlete forsøk på å skape optimisme i klubben, har den tidligere City-treneren blitt målt opp mot resultatene fra enkeltkamper, noe engelsk presse elsker å gjøre.

Liverpool nær signatur med midtbanestjerne de er advart mot

Liverpool er tilbake på sporet for å signere Thiago Alcantara, flere medier skriver at midtbanespilleren «veldig sannsynlig» flytter til Anfield. Thiago skal være rastløs og har ikke helt funnet seg til rette i Bayern München, mange, men absolutt ikke alle, mener han er en av de få manglende brikkene som blir lagt til Liverpools tittelvinnende tropp i sommer. Les: Tottenham ønsker spisstalent Troy Parrott lykke til Mens Liverpool ennå ikke helt møter Bayerns prisforlangende, har de etter sigende klart å overbevise spilleren.

Fotballryktene: Napoli-sjefen med gode nyheter til Liverpool og Manchester United

Kalidou Koulibaly har fått en prislapp. Innfris denne blir 29-åringen solgt på flekken.

Guardiola har aldri møtt en gigant som Liverpool

Manchester City gruste Liverpool 4-0 i det siste møtet mellom de to rivalene, men da var Premier League-sesongen allerede over.

Nike gir oss heldigvis en dønn kjedelig Liverpool-drakt

Forventningene til det nye partnerskapet mellom Liverpool og Nike har vært stor. Nå kommer det første resultatet. Nike skal inn med «innovation, design and creative collaborations that will bring excitement and energy». Vi var spente på om de første draktene ville bli så innovative at supporterne ville føle seg svimle, men nå ser vi at vi ikke hadde noe å frykte. THE. WAIT. IS. OVER.