Nyheter om Liverpool


Klopp: – Første gang i mitt liv at jeg kan vinne middelmådige kamper

Det gnistrer ikke av Liverpool om dagen, men rødtrøyene gjør likevel jobben i Premier League. Følelsen av å vinne på svake dager er ny for Jürgen Klopp.

Liverpool skuffet mot Huddersfield

Liverpool vant 1-0 på bortebane mot Huddersfield. For en klubb som vi er vant til bøtter inn scoringer, var ikke dette noen god dag – syntes vi. Seier er seier, sies det. Men når Liverpool ikke lykkes med sin offensive flodbølge mot Huddersfields forsvar, blir dette en tankevekker. Les på Popidol: Så sint blir du når noen stjeler verdens mest etterlengtede seier Selv sliter Liverpools tidligere (?) målmaskin ikke med beskjedne seire. Kanskje ikke så rart når egypteren endelig fikk det til foran mål, og plasserte sin 50. scoring etter 24 minutter.

Klopp forklarer: Derfor har Liverpool aldri vært bedre defensivt

Aldri før har Liverpool sluppet inn færre mål på sine ni første kamper enn i år. Det har en naturlig forklaring, ifølge Jürgen Klopp.
Les mer om:

Salah brøt Liverpools seierstørke

Liverpool glitret ikke, men Mohamed Salahs scoring ga 1-0 borte mot Huddersfield lørdag. Merseyside-klubben er fortsatt à poeng med serieleder Manchester City.

Huddersfield rystet Liverpool da Salah brøt seierstørken

Liverpool glitret ikke, men Mohamed Salahs scoring ga 1-0 borte mot Huddersfield lørdag. Merseyside-klubben er fortsatt à poeng med serieleder Manchester City.

Liverpool vant

Liverpool slo Huddersfield 1-0 på bortebane. Mohamed Salah ble matchvinner.
Les mer om:

Mohamed Salah avgjorde for Liverpool

(Huddersfield Town - Liverpool 0–1) Han har fått mye kritikk for spilte sjanser, men mot Huddersfield inntok Mohamed Salah rollen han hadde så mange ganger forrige sesong: Den avgjørende.
Les mer om:

Jürgen Klopp har nok en gang sagt hva han mener om Nasjonsligaen

Liverpool sin tyske og meget frittalende manager Jürgen Klopp er enig med veldig mange at blir det for mye så blir det kjedelig. – Han er kraftig irritert over «UEFA Nations League» som øker byrden for de beste spillerne i et allerede tøft kampprogram. Les: Dagen da Huddersfield slo Liverpool Senere i dag møter Liverpool Huddersfield i Premier League.

Manchester United og Napoli bøtelagt

2.oktober tok Manchester United imot Valencia i det som må være en av årets kjedeligste kamper på Old Trafford. Kampen måtte utsettes og Manchester United har fått en bot på 15.000 euro av UEFA. Etter 0 – 0 kampen ligger Manchester United på andreplass i gruppe H bak Juventus. Les: Europaliga 2 vedtatt Også Napoli er bøtelagt, de vant hjemme 1 – 0 mot Liverpool, men seieren kostet dem 34 000 euro i bot fra UEFA på grunn av fyrverkeri og trapper som var blokkert.

Blåfrost 2019: Favoritter fra Liverpool

Det er ikke bare fotball Liverpool er kjente for.
Les mer om:

Liverpool-spillerne reiste over 50 000 kilometer mer enn Chelsea-spillerne

Ingen topplag hadde større kampbelastning enn Tottenham i landslagsuken. Liverpool er i en egen klasse hva gjelder reisebelastning.
Les mer om:

Dagen da Huddersfield slo Liverpool

Vi har ikke klart å se inn i glassbollen om David Wagner setter kompisen sin på plass på lørdag. Men for ganske nøyaktig ett år siden passerte Huddersfield en milepæl. Det var ikke Liverpool som fikk kjenne på Wagners fotballfilosofi, men Manchester United som møtte et skikkelig ruskevær i Huddersfield og ble sendt hjem med et historisk 2-1-tap. Dette var dagen da lille Huddersfield Town slo Goliat i Premier League. Der fikk du, United!

48 timer som avgjør mye for Manchester City

Tottenham har sin Christian Eriksen som er uvurdelig for laget. Manchester City har sin Kevin De Bruyne. Én spiller til helgen, den andre har sine tvil. Begge har vært ute med skader. Men der Eriksen er tilbake på treningsfeltet og klar mot helgens kamp mot West Ham, blir de neste 48 timene spennende for Pep Guardiola. Les: To gladmeldinger til all verdens Tottenham-supportere Ifølge Sky Sports siktes det inn mot at De Bruyne stiller mot Burnley på lørdag, men at fysiske tester frem mot kampstart vil avgjøre om belgieres kne er klar for nye smeller. Vi vet hva belgieren selv vil.

Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen

Flere begynner nå å bli stive i beina etter å ha sittet på gjerdet og vente på at Jose Mourinho får sparken. På lørdag kommer den ultimate testen for den tidligere Chelsea-treneren. Nå får han massiv støtte fra flere Premier League-eksperter. Når vi snakker om eksperter, dreier det seg her om virkelige eksperter. Det vil si kapasiteter som vet hva som foregår ute på gressmatta når det smeller til for alvor. Gi deg selv muligheten til å vinne en drømmereise – test gratis ut fotballkunnskapene på LeoVegas. Og på lørdag kommer det garantert til å smelle.

Årets spiller i Premier League «lider i stillhet»

Det kan være tøft å være en av verdens beste fotballspillere, Liverpool rakett Mohamed Salah skal visstnok lide i stillhet fordi han ikke ser ut til å kunne gjennomføre en overgang til Real Madrid.  Han skal ønske å forlate Premier League til fordel for La Liga, Liverpool vil selvsagt ikke sitte igjen uten noe.

Skadet i landskamp - Liverpoolprofilen måtte operere

Sadio Mané ble onsdag operert for et brudd i hånden. Han pådro seg skaden i landskamp for Senegal, opplyser hans klubb Liverpool.
Les mer om:

Scholes fyrer løs mot «alle» i United: – Liverpool ler av oss

Paul Scholes (43) har flere ganger skapt overskrifter med sine krasse kommentarer om gamleklubben. Nå utdyper legenden angrepene mot Manchester United.

Skade på skade for Liverpool

Liverpools medisinske støtteapparatet får en stri tørn når alle klubbens landslagsspillere nå vender tilbake til Anfield. Skadene florerer.
Les mer om:

Nok en skade for Liverpool!

De dårlige nyhetene har stått i kø for Liverpool i denne landslagspausen. Først var det Salah og Van Dijk, og så kom beskjeden om et brudd for Mané. Nå har det kommet melding om enda en skadebekymring i denne landslagspausen – og denne gang er det Naby Keita. Liverpools midtbanespiller skal ha forlatt banen allerede i den første omgangen i landskampen mellom Guinea og Rwanda.

Nok en skadesmell for Liverpool

Naby Keïta er det siste innslaget på Jürgen Klopps skadeliste.
Les mer om:

Sky Sports: United trolig uten sin midtbanedirigent mot Chelsea

Liverpool er skadeskutt etter Nations League. Nå ser det også ut som Manchester United må møte Chelsea uten sin serbiske midtbanedirigent. Nemanja Matic måtte reise hjem fra landslagssamling forrige uke. Det dreide seg om en ryggskade han pådro seg, og dro rett tilbake til behandling i Manchester. Dette har ikke United råd til.

De første tv bildene av berømte fotballspillere

Nå er de å se på tv kontinuerlig, men som med alt annet, en gang må være den første. NI:CK har samlet sammen video av de første skrittene dokumentert med kamera.  Du får se blant andre Mohammed Salah kysse gresset, Eden Hazard løpe inn på matta for første gang for Lille, Raheem Sterling i sine tidlige dager for Liverpool. Les: Premier League er ikke nok for Joshua King – drømmer om mer Les på Popidol: Blir ikke med i Top Gun 2 fikk kald skulder av Jerry Bruckheimer

Mer skadetrøbbel for Liverpool

Sadio Mané brakk tommelen på landslagsoppdrag for Senegal. Dermed er Premier League-kampen mot Huddersfield lørdag i fare for Liverpool-spilleren.
Les mer om:

Vareopptelling for Klopp

Liverpool har etter landskampene fått tre spillere tilbake til Anfield før tiden på grunn av skader. Etter nærmere undersøkelser på Liverpools treningsfelt, Melwood, viser det seg at skaldene til både Van Dijk og Salah ikke er alvorlige, og at begge rekker helgens kamp mot Huddersfield i Premier League. Nå er det bare usikkerhet rundt skaden til Sadio Mané, som skal undersøkes nærmere. Da James Milner gikk banen før pause mot Manchester City var det ventet at han ville være ute opptil en måned. Men Milner tåler en trøkk og er også ventet å rekke helgens runde i England.

Brudd for Mané

Sadio Mané har blitt skadet på landslagsoppdrag med Senegal, og har i dag vært på sykehus for å få undersøkt venstrehånda. Liverpools lynving har i følge journalisten Mootaz Chechade brukket tommelen. Sadio Mané og Senegal skal møte Sudan i kveld, men det blir uten lagets store stjerne. Det rapporteres at Mané blir ute en stund, og vil gå glipp av Liverpool kamp mot Huddersfield i Premier League til helgen. LES OGSÅ: Landslagspausen har kostet Liverpool dyrt Sadio Mane has broken this left thumb in training with Senegal national team, his injury could get worse if he played.