Nyheter om Liverpool


- Kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Real Madrid-trener Zinedine Zidane tror lørdagens Champions League-finale mot Liverpool kan bli den tøffeste finalen de har spilt. Det spanske storlaget kan vinne Champions League for tredje år på rad, men da Zidane møtte pressen i dag sa han at de må spille på sitt beste skal de slå Liverpool, og at de frykter angrepstrioen til de røde med Salah, Firmino og Mané.

Cristiano Ronaldo: – Jeg ville foretrukket å møte Manchester United

Real Madrids superstjerne mener Liverpool fortjener respekt, men mener Real Madrid er bedre.

«Glem denne spilleren, Liverpool – eller bring en trillebår med penger»

Fransk media har spekulert vilt i om en overgang fra Lyon til Liverpool står på trappene. Presidenten i Ligue 1-klubben mener alle kan glemme å tenke på midtbanespilleren. Unntatt de rikeste klubbene, da. Nabil Fekir har blitt  linket til Liverpool i oppvarmingen før overgangsvinduet åpner. Men skal vi tro den franske klubben, skal Fekir ingen steder. Bøtter inn mål i Ligue 1 -Det har ikke vært noen kontakt fra Liverpool eller noen andre klubber.

Zidane nekter å undervurdere Liverpool

Real Madrid-trener Zinédine Zidane sier de ikke vil undervurdere Liverpool når lagene møtes i mesterligafinalen lørdag.
Les mer om:

Ett dilemma gjenstår hos Real Madrid før Champions League-finalen

Real Madrid er bare dager unna sin tredje Champions League-finale på like mange år.

Belgisk reporter sier Chelsea stjernen har ønsket ny klubb lenge

Det er forsåvidt ikke en stor nyhet at Eden Hazard ønsker seg bort fra Chelsa, men nå kommer det fra nok en kilde. Årsaken slik vi har sett det er ønsket om å vinne gullballen og Champions League. – Da er spansk fotball svaret.  Den belgiske reporteren Kristof Terreur skriver at Eden Hazard ønsker en overgang til Real Madrid fra Chelsea.- Dette er ikke noe som har dukket opp etter det ble klart at Chelsea ikke havner i Champions League neste år.

– Liverpool vil hente italiensk stjernekeeper

Supertalentet kan bli Liverpools nye keeper. Les tirsdagens fotballrykter her!
Les mer om:

Klopp: «Han er en av de fem beste fotballspillerne gjennom tidene»

På lørdag er det igjen et av årets høydepunkt i fotballens verden. Regjerende mester Real Madrid møter «jyplingen» Liverpool. Før disse store oppgjørene er ofte ordkrigen mellom de to klubbene intens. Klopp velger selvfølgelig en annen tilnærming. Jürgen Klopp er en gentleman. I det minste fra vårt ståsted. Igjen beviser han dette når han egentlig skal skape usikkerhet rundt Real Madrid-trenerens lederegenskaper før oppgjøret. Har en fan i Klopp, men bør seg ikke lure. (foto: liverpool) -Jeg er glad vi to ikke skal spille mot hverandre.

Sanchez sammenligner Manchester United med Barcelona

Alexis Sanchez fikk tre år i La Liga før han pakket kofferten og reiste til Premier League. Nå sammenligner han Manchester United med Barcelona. Den tidligere Arsenal-stjerna har fortsatt et godt stykke igjen med å finne seg til rette i sin nye klubb. Med 3 mål på 18 kamper siden januar, er chileneren bare en skygge av seg selv på Old Trafford. Etter å ha blitt latterliggjort av United-legenden Paul Scholes etter innsatsen denne sesongen, innrømmer Sanchez at det har vært tøft. -Jeg tror at jeg i alle kampene så langt har slitt med å tilpasse meg spillestilen hos United.

L´Equipe: Liverpool starter samtaler med Coutinho-erstatter

Liverpool er sultne på mer. Klubben har fått skikkelig vind i seilene på tampen av sesongen og kan stå tilbake som den store seierherren etter Champions League-finalen mot Real Madrid om noen dager. Samtidig gjøres fotarbarbeidet før overgangsvinduet åpner.

– PL-rival forbereder gigant-bud

Mens AC Milan-stjerne frir til Liverpool og Manchester United er enig med storscorer om kontrakt. Les mandagens rykter!

Liverpool i bitter overgangsstrid

Merseyside-klubben avlyser planlagt treningskamp med tysk motstander etter overgangsdisputt.
Les mer om:

Liverpool i betent overgangsstrid med tysk storklubb

Liverpool raser og har avlyst vennskapskampen mot Borussia Mönchengladbach i sommer. Liverpool beskylder den tyske klubben for å ha forsøkt å hente stortalent på ulovlig vis.
Les mer om:

Kan fort bli den neste store på Old Trafford

Det var mange eksperter som lurte på hva Brasil sin landslagssjef Tite (Adenor Leonardo Bacchi) tenkte på da han valgte å ikke ta ut Alex Sandro til sommerens VM tropp. Han er en meget habil venstreback på et av verdens beste lag Juventus. Les på F7: Glem trofeer – for United går det unna så det suser Imagine Alex Sandro leaving Juve for Man. United. Imagine YOURSELF as a player leaving Juve for Man. United.

Månedens Premier League-manager får fast jobb

Darren Moore har jobbet under radaren i Premier League. Ikke helt sikker på hvem det er, sier du? Den tidligere West Bromwich-spilleren kom inn for å redde klubben fra nedrykk på slutten av sesongen. Han lyktes ikke, men har satt varige spor. West Bromwich må ta den tunge veien ned fra Premier League.

Premier League-klubber jakter keeper-legenden

Da vi trodde Buffon-æraen var over etter at legenden gav seg i Juventus, kan et nytt kapittel være i ferd med å skrives.  Det må bli rykter når en av verdens beste keepere gjennom tidene, Gianluigi Buffon, gir seg i klubben han har voktet buret bunnsolid for i 17 år. Les: Legenden har nå spilt utrolige 300 kamper uten Men at det skulle dreie seg om en mulig overgang til Premier League, ante vi ikke. Ifølge beIN Sports kobles nå keeperen til Liverpool.

Alexander-Arnold i VM-troppen

Liverpools Trent Alexander-Arnold, var den største overraskelsen da landslagssjef Gareth Southgate i dag presenterte Englands VM-tropp. Den 19 år gamle høyrebacken har hatt en svært god sesong for Liverpool, men har fortsatt til gode å debutere for det engelske landslaget.
Les mer om:

Firmino er fortsatt rastløs

Roberto Firmino kom til Liverpool fra lille Hoffenheim i 2015. Etter en forrykende sesong som kan krones med Champions League-tittel, er brasilianeren fortsatt det han selv beskriver som rastløs. Denne rastløsheten signaliserer ikke et snarlig klubb-bytte, for Firmino forlenget ikke uventet kontrakten med Liverpool for to uker siden. Men det er smaken på mer som skaper denne uroligheten. -Dette har vært mitt beste år som profesjonell fotballspiller.

3,3 millioner kroner i ukelønn ikke nok for Chelsea-stjernen

Chelsea er nede på knærne etter en miserabel sesong. Da blir det ekstra viktig for klubben å beholde nøkkelspillerne som dro lasset da Chelsea vant Premier League forrige sesong. Nå varsler en av stjernene at dette blir alt annet enn lett. Eden Hazard er den største stjerna i Chelsea.

De største svindlene i fotballhistorien

Det har vært mange kontroverser i fotball. Det er kanskje ikke så merkelig, når man tenker på all oppmerksomhet sporten får. Sporten vil for alltid være interessant, og som fotballinteressert er det ikke vanskelig å finne gode muligheter for å fordype seg i nyheter og stoff om sporten, som her på sporten.com sine fotballsider. Selv om de fleste fotballspillere er dydige mennesker og rollemodeller for folk over hele verden, er det alltid noen få som ødelegger sportens renommé. Det er pinlig både for spillerne og klubben som blir tatt, men også for dem rundt.

Kornelius Hansen klar for Premier League

Kornelius Normann Hansen fra Larvik skrev mens han fortsatt var 16 år i fjor sommer under en akademikontrakt med Southampton. Nå kan vi glede oss sammen med den offensive midtbanespilleren at Norge har fått enda en nordmann i Premier League Norske Kornelius Hansen har underskrevet sin første proffkontrakt med Premier League-klubben Southampton.

Gikk Arsenal akkurat fra vondt til verre?

Det var en glede for fans og klubb med Arsene Wenger som manager så lenge Arsenal, med betydelig mindre midler enn mange av de andre klubbene i Premier League klarte å avslutte på topp fire og dermed kvalifisere seg til Champions League. De siste par årene har det hanglet litt.  I fjor organiserte fans en motstandsbevegelse som ikke lykkes da, det var egentlig mye mer stille i år til tross for at Arsenal endte på sjette plass.

Wenger hadde takket nei til Manchester United, City og Liverpool

Arsene Wenger er Arsenal.  Mer enn tyve sesonger ved roret hos London-klubben vitner om en utrolig stayerevne -og lojalitet til én klubb. Nå viser franskmannen hva det vil si å være en  gentleman. -Det blir svært tøft for meg uten Arsenal. Akkurat nå tenker jeg at jeg må reise ut av landet hvis jeg skal fortsette med å jobbe som trener. Min magefølelse sier meg at jeg vil forråde klubben min ved å forsette å trene i England.

Kvifor er Ole Gunnar Solskjær freda?

MFK skal spele angrepsfotball som Liverpool, sa manager Ole Gunnar Solskjær før sesongen starta.

Liverpool sparer penger på Naby Keita

Liverpool gjorde en avtale allerede i 2017 med RB Leipzig om kjøp av Naby Keita. Først nå vet den engelske klubben hva de skal betale. Ved forrige sommers overgangsvindu ble de to klubbene enige om overgangen til Keita i 2018. Prisen sto åpen, og var avhengig av Leipzigs prestasjon i Bundesliga. Takker for seg i Bundesliga. (foto: bundesliga) Hadde klubben i år med Keitas hjelp kvalifisert seg til Champions League-spill, hadde overgangssummen blitt satt til 639 millioner kroner. Nå viste det seg at RB Leipzig ikke klarte samme prestasjon som forrige sesong, og måtte se seg plassert på 6.