Nyheter om Liverpool


Tottenham går glipp av den optimale Mourinho-erstatteren

Football-London har loddet stemingen hos kildene sine og kommet til konklusjonen: Sannsynligheten er stor for at Daniel Levy betaler ut José Mourinho hvis Tottenham ikke når Champions League-kvalikplass. Skal Tottenhams styreleder ta denne beslutningen, begynner det likevel å haste. For i Tyskland har det skjedd så mye på manager-siden den siste måneden, som garantert vil påvirke et Tottenham på managerjakt. For ifølge Football-London er Levy en stor fan av Julian Nagelsmann, som i en alder av 33 år har rukket å bli en veteran som virkelig har lært seg the ropes.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Hansi Flick er Tyslands neste landslagssjef

De som var i tvil for noen dager siden har fått den bekreftelsen de trengte da Hansi Flick før helgen ga beskjed om at han ville gi seg som manager i Bayern München til sommeren.

Liverpool gjør noe det ikke har klart siden desember

Liverpool har ikke scoret et Premier League-mål før det 45. minutt siden desember, men mot et superoffensivt Leeds-lag vil det by seg muligheter.
Les mer om:

«Jeg vet ikke hvor jeg skal spille om seks måneder»

Den Japanske midtbanespilleren Takumi Minamino fikk sitt livs sjanse da Liverpool hentet han fra Salzburg vinteren 2020. – Overgangen til Anfield ble en forholdsvis bratt nedtur som egentlig var forholdsvis forutsigbar, manager Jürgen Klopp har plenty å velge mellom på midtbanen. På grunn av varierende til lite spilletid ble Takumi Minamino lånt ut til Southampton på en avtale ut sesongen, sesongen nærmer seg slutten og da blir det naturlig å stille spørsmålet.
Les mer om:

Selges Sadio Mané finnes erstatningen i Barcelona

En av Liverpools aller bedre de siste årene er Sadio Mané, fansen elsker han selv om han akkurat som resten av laget er i ferd med å legge en tung sesong bak seg. Det har «bare» har vært syv mål og fem assist på 28 kamper i Premier League. Senegaleseren kan fra Southampton i 2016 og ble en umiddelbar suksess, men nå er det noe som skurrer litt. Mulig at det er interessen fra Real Madrid som har kommet i veien, eller at det er mangelen på publikum på tribunen som plager. Liverpool og folkene til Sadio Mané snakker om en opp eller ut strategi.

Klopp sender en stor takk til Newcastle

Vi tipper Jürgen Klopp sender en takk til Steve Bruce og Newcastle-gjengen på lørdag. West Ham har holdt nivået hele sesongen og kjemper om en kvalikplass i Europa neste sesong. David Moyes sa før Newcastle-kampen at en Champions League-klubb ikke er urelistisk for klubben få så komme. Men så er det disse nedrykkskandidatene. Newcastle har gjennom hele sesongen holdt seg over streken, men stadig måtte kjempe mot Championship-tyngdekraften. Når desperasjonen råder, kan det gå begge veier. For Newcastle gikk det til en knallsterk 3-2 seier mot Premier Leagues 4. beste lag.

Selvmål og keepertabbe for West Ham: Åpner for Liverpool og Chelsea

(Newcastle-West Ham 3–2) På fire minutter satte West Ham ballen ballen i eget nett og rotet det til med en stor keepertabbe og fikk en mann utvist.
Les mer om:

Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Selvsikker «låneklubb» klar til å teste Liverpool

Midtbanespilleren Marko Grujic som er på lån hos Porto fra Liverpool har i det siste blomstret opp i Portugal og leverer nå hver gang fløyta går. De glemte Liverpool stjernen har «æren» av å være den første spilleren som ble hentet til Anfield av Jürgen Klopp, signaturen kom i januar 2016 og selge overgangen til de røde i juli. Selvsikre Porto er klare til å kjøre ned Liverpools pris for en permanent avtale, både Porto og Marko Grujic vet at Liverpool ikke tenker å hente han tilbake. Serberen spilte bare i Premier League i sesongen 2016/17.

The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

Med seks uker igjen til sesongslutt kjemper Real Madrid fortsatt om pokaler, noe overraskende sett i forhold til hvordan sesongen startet. Både Champions League og La Liga titler er innen rekkevidde. Real Madrid har kuttet gapet opp til Atletico Madrid med ni poeng de siste ni serierundene og etter å ha skjøvet ut Liverpool på onsdag møter de Chelsea til første semifinale om litt over en uke. Marca skriver at planen for sommeren er klar og at det bare er et fåtall spillere som ikke skal røres i sin jakt etter forsterkninger, en av dem Martin Ødegaard.

Liverpool-supporterne kan bare glemme Konaté

Dayot Upamecano var en periode sterkt linket til Liverpool. Da franskmannen signerte med Bayern München, var neste RB Leipzig-spiller på god vei til Liverpool – fortalte ryktene. Liverpools utfordringer i midtforsvaret denne sesongen har kostet klubben mye, men Ibrahima Konate blir ikke del av løsningen. Ifølge The Athletic ble det jobbet steinhardt hos Liverpool tidligere i år for å kunne trykke på Konatés utkjøpsklausuls-knappen på 40 millioner euro. Så må noe ha skjedd.

Flere Liverpool-stjerner på hoggestabben

Sjefene på Anfield har beregnet at Covid 19 pandemien så langt har kostet klubben 120 millioner euro i tapte inntekter. – Det faktum sammen med ønske om å være aktive når overgangsmarkedet åpner igjen gjør at flere stjerner må selges. Liverpool klarer ikke å signere både Ozan Kabak og Ibrahima Konaté uten å frigjøre midler. RB Leipzig-forsvarer Konaté har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund, en sum som er lavere enn det den tyske klubber ønsker seg «hvis det ikke var klausul». -Liverpool vet det er et godt kjøp og at de har muligheten til å cashe ut nå.

Manchester United og Leeds jekker opp jakten på supertalent Kyron Gordon

Det som finnes av fotballedere og presse er enige om at 18 år gamle Kyron Gordon er et av fotballøyas aller største stoppertalentet. – Fra før har både Everton og Liverpool meldt sin interesse for Gordon ovenfor Sheffield United det til tross for at den unge lovende ikke har spilt et eneste minutt med «voksenfotball». Nå har Manchester United og Leeds kastet seg inn i kampen om det engelske stortalentet som har gått i gradene i Blades sitt ungdomssystem.

Bekreftet: Skal fortsette å pushe Schmeichel

Danny Ward ble oppdaget hos Wrexham av Liverpool i 2012. Etter tre utleieopphold og 3 A-lagskamper for de røde, ble oppholdet hos Liverpool avsluttet. I 2018 så Leicester potensialet i waliseren og hentet keeperen til King Power Stadium. Her fortsatte han et fotball-liv i skyggen av de store, men likefullt i en viktig rolle for en tropp som skal holde gjennom en lang sesong. Kasper Scheichel har vært, er, og kommer til å være førstevalget så lenge han blir i klubben. Og skal vi tolke dansken, avsluttes Premier League-karrieren hos London-klubben.

Zidane vet at det ikke er noen grunn for å bli hysterisk over semifinale

Mens Thomas Tuchel og Pep Guaridola gikk i fistel over å komme seg til semifinalen – som er en gedigen prestasjon – bruser det franske blodet til Zidane i roligere strømmer. Been there, won the trophy. Guardiola ledet City til sin 8. semifinale, men har ikke vunnet siden tiden med Barcelona 2010/11.

Real Madrid til semifinale da Liverpool skjøt med løskrutt

Liverpool kom til mange sjanser på Anfield, men greide ikke å sette ballen i mål. Med 0-0 er Real Madrid klar for mesterligasemifinale mot Chelsea.

Liverpool målløse på Anfield igjen – Real Madrid til semifinale nummer 30

(Liverpool – Real Madrid 0–0, sammenlagt 1–3) De trengte Anfield-magien igjen. Men på tribunen var det tomt og tyst – og Liverpool har sluttet med å lage spetakkel foran motstandermålet.
Les mer om:

Liverpool slått ut

Liverpool fikk aldri satt fyr på returoppgjøret, og ble sendt ut av Champions League av Real Madrid etter 0-0 på Anfield. Real Madrid skal møte Chelsea i semifinalen.

Kan ende i fiasko

Liverpool fikk ikke revansje fra Champions League-finalen i 2018. Forrige ukes tap i Madrid ble skjebnesvangert i gigantmøtet i kvartfinalen for de røde, som nå har syv kamper på å redde sesongen.
Les mer om:

Først trodde Erik (24) at Johannes (24) gjorde noe galt. Så fikk han tatt en nærmere titt på skandalebildene.

Liverpool målløse på Anfield igjen – Real Madrid til semifinale nummer 30
Les mer om:

– Som alenemor er dagene krevende nok i seg selv

Liverpool målløse på Anfield igjen – Real Madrid til semifinale nummer 30
Les mer om:

Bild tror ikke Julian Nagelsmann sier nei takk til «verdens viktigste managerjobb»

Den tyske avisen tenker definitivt ikke på den snart ledige jobben som manager for Tottenham som verdens største, de har mer den hjemlige storklubben Bayern München i tankene. Hansi Flick overrasket absolutt alle ved å «som vikar» ta Champions League tittelen i finale hvor Paris Saint-Germain nærmest var statister. De regjerende Champions League mestrene røk i går ut i kvartfinale mot nettopp Paris Saint-Germain like vel regnes Flick i og med at Liverpool manager Jürgen Klopp ikke er klar enda som den neste tyske landslagssjefen etter Joachim «Jogi» Löw.