Nyheter om Liverpool


Riise går «all in» for Avaldsnes

Det er en ting som kjennetegner John Arne Riise enten om det er uavhengig av om det er i Liverpool drakt, med det norske flagget på brystet, som trenger for Flint Tønsberg, på sjekkeren med mobiltelefon eller nå som hovedtrener for Avaldsnes, han er alltid «all inn». I 2016 stoppet John Arne Riise sin aktive karriere, og siden den ganger har han jobbet i ulike roller innenfor fotballverdenen, trolig ikke på et så høyt nivå som ønsket.

Gregg Berhalter: «Snart vet du garantert hvem Ricardo Pepi er»

Den 18 år gamle spissen fra Texas Ricardo Pepi fikk følgende omtale av landslagssjef Gregg Berhalter før han tidligere i år fikk sjansen med det amerikanske landslaget.

Carles Gil prøvde seg i i La Liga og Premier League, har nå funnet den perfekte ligaen

Denne uken ble den spanske offensive midtbanespilleren kåret til MVP, eller Most Valuable Player på godt norsk. Ikke bare for klubben, men for hele ligaen. Etter runder hos Valencia og Aston Villa har Gil endelig funnet ligaen der han hører hjemme. Gil ble hentet fra Valencia til Aston Villa og Premier League i januar 2015. Allerede fire dager senere ble spanjolen satt innpå mot Liverpool. Det endte med 0-2 tap, men Villa-manager Paul Lambert beskrev Gils innhopp som «as good a debut as I’ve seen.» Likevel, det ble aldri noen stor karriere på Villa Park.

Marc Overmars takket nei til Newcastle for noe så mye bedre

Den tidligere Arsenal-stjerna har siden 2012 rukket å etablere seg godt hos Ajax. Planen var å fortsette som director of football til 2024, men det siste året har flere Premier League-klubber hamret på døra. Sist ute var Newcastle, som ifølge Talksport fikk et klart nei fra 48-åringen. På onsdag viste Overmars hva som var viktigere enn å forvalte overgangsbudsjettet til «verdens potensielt rikeste klubb». I stedet for en exit fra Amsterdam, forlenger nå Overmars med klubben han selv spilte for før han ble hentet av Arsene Wenger til London.

Liten tvil om at Ancelotti har fått skikk på Real Madrid

De siste sesongene har det vært en uro hos Real Madrid. Midtveis i desember kan vi ikke beskrive det anderledes enn at kongeklubben denne sesongen virker bunnsolide. Carlo Ancelotti har skapt et driv vi ikke har sett hos Real siden Zidane versjon 1.0. Real er videre fra gruppespillet i CL, men skulle som Liverpool vise at de aldri gir fra seg en «seier de ikke trenger». Liverpool sendte AC Milan ut av Champions League med 1-2 seier på San Siro, Real Madrid skulle opp mot den andre Milan-klubben.

Liverpool nekter å gi fra seg en seier de ikke trenger

Zlatan og AC Milan trengte seier mot Liverpool, og da Jürgen Klopp hvilte fler av de mest brukte spillerne lå muligheten der. Det er bare det at et redusert Liverpool ikke er redusert. Liverpool hadde fem seire bak seg og hadde cruiset behagelig videre fra gruppespillet, mens Milan, Porto og Atletico Madrid skulle kjempe om den siste plassen. Les: Lewandowski 27- Barcelona 25 Divock Origi, Minamino, Neco Williams og 18-åringen Tylor Morton var på banen for Liverpool, spillere som viste seg å bli for sterke for et presset Milan.

Lewandowski 27- Barcelona 25

I forkant av Barcelonas besøk på Allianz Arena i München, er det en vanskelig statistikk som avslører den harde realiteten over hvor de står denne sesongen så langt: Robert Lewandowski har flere mål i 2021/22 enn hele Blaugrana-laget. Den polske spissen er fortsatt i vanvittig god form og har hele 27 mål på 21 kamper denne sesongen. Barcelona som helhet har kun klart 25 mål i alle konkurranser. Les: Liverpool villig til å sette klubbrekord I Champions League, settingen der de møtes senere i dag, gjelder den samme sammenligningen.

Liverpool med full pott – sendte Milan ut av mesterligaen

Milan måtte vinne mot Liverpool for å få mer spill i mesterligaen, men tapte 1-2. Atlético Madrid avanserer fra gruppe B etter en 3-1-seier over Porto.
Les mer om:

Seks av seks for Liverpool

Mohammed Salah og Divock Origi scoret Liverpools mål da laget vant 2-1 borte over AC Milan i siste kampen i gruppespillet. AC Milan, som spilte med Zlatan Ibrahimovic fra start, tok ledelsen ved Fikayo Tomori første omgang. Liverpool var gruppevinner allerede før kveldens kamp og gikk gjennom gruppespillet med seks seire på seks kamper. I den andre kampen i gruppen vant Atletico Madrid 3-1 over Porto. Atletico går dermed videre sammen med Liverpool, mens Porto skal spille i europaligaen.

Origi ble Liverpool-helt igjen

Divock Origi sørget igjen for Liverpool-seier. Jürgen Klopps mannskap vant 2-1 mot AC Milan. Dermed tok Liverpool 18 av 18 mulige poeng i gruppespillet av Champions League.

Salah med nok en praktscoring da Liverpool snudde kampen: - Latterlig stabil

(AC Milan - Liverpool 1–2) AC Milan scoret først og jublet for det som kunne bli avansement, så duket Mohamed Salah opp nok en gang , før Divock Origi satte spikeren i kista.

Liverpool villig til å sette klubbrekord

Til alles overraskelse var Liverpool villige til å sette klubbrekord for en spiller da de i januar 2018 hentet Virgil van Dijk fra Southampton for 75 millioner pund. – Nederlenderen ble samtidig tidenes dyreste forsvarsspiller. Mirror skriver at Liverpool er villig til å sette rekord igjen, denne gangen uten at det overrasker noen. Jude Bellingham er en av verdens mest ettertraktede spillere om dagen. Den 18 år gamle midtbanespilleren er lagkamerat med Erling Braut Haaland i Borussia Dortmund.

Manchester City og Barcelona krangler om pris

Det som for få dager siden så ut som en sikker sak, er slettes ikke like sikkert lenger. Barcelona har lenge vært interessert i å hente hjem til Spania Manchester City-spiller Ferran Torres. Pep Guardiola skal være åpen for å la spanjolen forlate klubben, men ikke for enhver pris. AS sitter på informasjon om at Barcelona har budt 45 millioner euro, noe som er langt unna det Liverpool krever og for å være helt ærlig, det den spanske landslagsspilleren er verdt. – Sjefene på Camp Nou skal allerede har blitt enige med Ferran Torres om hans personlige betingelser.

Mo Salah ønsker å bli, men det handler om så mye mer enn bare penger

Mohamed Salah har slått den ene rekorden etter den andre hos Liverpool. 19 scoring og 9 assists på 20 kamper denne sesongen tegner bildet av en spiller som sitter på ekstremt gode kort på hånden i de pågående kontraktsforhandlingene med Liverpool. Med kontrakt til 2023 og en lang prosess med forhandlinger om forlengelse, har det vært spekulasjoner om Salah er på vei bort fra Anfield.

Ukas desidert deiligste seier!

Som vi unner Rafael Benitez og Everton denne seieren. Selv med «vår mann» Martin Ødegaard hos det tapende laget, var 2-1 seieren til Everton på mandag befriende. Sportsdirektøren hos Toffees hadde gått av noen timer tidligere, Benitez kunne være nestemann ut. Tre poeng kom som en befrielse.

United møter Gerrards Villa-lag i FA-cupen – enkelt for Liverpool

Manchester United fikk hjemmekamp mot Aston Villa i 3. runde av FA-cupen på nyåret. Trekningen ga lett motstand for Liverpool, Manchester City og Chelsea.

Manchester United får PL-motstand

Den tredje runden av FA-cupen er trukket, og her er noen utvalgte oppgjør: Swansea City – Southampton Chelsea – Chesterfield Liverpool – Shrewbury Town Leicester City – Watford Hull City – Everton Tottenham Hotspur – Morecambe Millwall – Crystal Palace Swindon Town – Manchester City Manchester United –Aston Villa Wolverhampton – Sheffield United Newcastle – Cambridge United West Ham – Leeds United Chartlon Athletic – Norwich Nottingham Forest – Arsenal

Benitez ble ikke den første som forsvant fra Everton

Da Evertons sportsdirektør Marcel Brands ble buet ut av direktørboksen på Goodison Park etter 1-4 tapet mot Liverpool på forrige onsdag, skjønte nederlenderen at han ikke hadde en spesiell sterk posisjon i klubben.

Tuchel legger ut om dårlig selvtillit hos sisteskansen

Etter at Kepa Arrizabalaga gjorde opprør mot Maurizio Sarri og nektet å bli byttet, startet keeperproblemene hos Chelsea. Spanjolen til 80 millioner euro var plutselig ikke del av løsningen på Stamford Bridge. Edouard Mendy ble hentet fra Rennes i 2020 og tok over posisjonen som førstekeeper. Franskmannen har til tider vært helt outstanding, men på lørdag kom «et gufs fra fortiden». Chelsea-supporterne husker godt perioden da de holdt pusten når Kepa kom inn i en presset situasjon, etter lørdagens kamp mot West Ham kommer de til å gjøre det samme når Mendy blir satt på prøve.

Alexander Sørloth slipper å tenke på at han skal tilbake til benken til Jesse Marsch

Jesse Marsch dro fra en tilværelse som up and coming suksesstrener for RB Salzburg. Nå skulle det store steget tas, men fortsatt i trygge omgivelser innen Red Bull-familien hos Leipzig. For Alexander Sørloth betød det benken og leieopphold. Noen måneder senere er Marsch kastet ut av «RB-gutterommet». Da Julian Nagelsmann ble kalt inn til Bayern München for å realisere en av drømmene sine, hadde Bundesliga-giganten allerede sikret seg Dayot Upamecano fra RB Leipzig.

Evertons styreleder Bill Kenwright har kalt inn til krisemøte

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over». Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez. Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte.

Liverpool med overtidsseier

Liverpool slet lenge, men fire minutter på overtid satte innbytter Divock Origi scoringen som ga 1-0 borte mot Wolverhampton i Premier League lørdag. Dermed innehar de røde tabelltoppen før Manchester Citys kamp mot Joshua King og Watford senere lørdag kveld.

Origi matchvinner for sjansesløsende Liverpool

Liverpool slet lenge, men fire minutter på overtid satte innbytter Divock Origi matchvinnerscoringen som sikret 1-0 mot Wolverhampton i Premier League lørdag.

Origi ble overtidshelt for Liverpool – til topps på tabellen

(Wolverhampton – Liverpool 0–1) Divock Origi (26) ble den store helten da Liverpool slet seg til tre poeng borte mot Wolverhampton.
Les mer om:

Origi ble overtidshelt for Liverpool: – Viser mentaliteten vår

(Wolverhampton – Liverpool 0–1) Divock Origi (26) ble den store helten da Liverpool slet seg til tre poeng borte mot Wolverhampton.
Les mer om: