Nyheter om Liverpool


Stian Nygard flytter hjem og forlenger avtalen

Åsane er tilbake i OBOS-ligaen etter det de omtaler som en god sesong, en som bidro til opprykket er Stian Nygard som har bestemt seg for å slutte å pendle. – Nå flytter midtbanespilleren studiene tilbake til Bergen for å kunne fortsette som Åsane-spiller. I den forbindelse har han også forlenget avtalen med klubben frem til sommeren 2021. Les: FC København betaler 25 millioner for Mikkel Kaufmann Nygard flyttet til Oslo på sensommeren i fjor for å studere, men på oppfordring fra Åsane pendlet han til Bergen i tilknytning til kampene.

Fra hobbyfotball i en bydel i Trondheim til regjerende seriemestre

Tiller Idrettslag holder til i Heimdal og driver ikke bare med fotball, klubben som har et fotballag som de på egne sider sier spiller i fjerdedivisjon, mens Eurosport skriver de befinner seg i tredje (sjekker opp når jeg har tid) .

FC København betaler 25 millioner for Mikkel Kaufmann

Andreplass i Superligaen er ikke godt nok hverken for hovedtrener Ståle Solbakken eller FC København. – Nå sender de 25 millioner kroner i retning av Aalborg for Mikkel Kaufmann. – Med bonuser som er knyttet opp til suksess i Europa kan summen komme opp over 30 millioner. Kaufman som bare er 19 år gammel, regnes som en av Danmarks største angrepstalenter.

Nå vet vi når Liverpool har vunnet Premier League

Selv om Jürgen Klopp og spillerne ikke vil høre om at Premier League vunnet, har Guardiola og Rodgers allerede innsett at det nå kjempes om sølv. Så når kan vi egentlig forvente at Liverpool-supporterne kan titulere seg som Premier League-vinnere? Sky Sports har tenkt og regnet på det, og kommet frem til at øyeblikket der Liverpool vinner ligaen for første gang på 30 år skjer 4. april. Les: Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong Liverpool trenger 27 poeng på de siste 15 kampene for å sikre tittelen.

Manchester United spør overraskende om Leicester flopp

Det er lite som overrasker med, men det at Manchester United nå helt seriøst ser på muligheten for å komme med et bud på Leicester City-floppen Islam Slimani overrasker. – Kan tenkes de tenker, nå har vi hentet mange superstjerner de siste årene som har sluttet å virke i det øyeblikket de har kommet inn dørene på Old Trafford, så nå henter vi en som ikke virker og håper på det motsatte skjer.

Liverpool har allerede tatt flere poeng enn totalen til Manchester United sist sesong

Januar er ikke over enda og Liverpool er ikke bare på vei til å vinne Premier League, de kommer til å gjøre det historisk tidlig. Det sier mye når de allerede nå har gått forbi Manchester Uniteds totalt poengsum fra sist sesong. Liverpool forlenget sin uovervinnelige Premier League-sesong med en 2-1-seier mot Wolverhampton Wanderers torsdag kveld. – En seier som satt langt inne, men de vant. Tidlig mål fra Jordan Henderson og sent seiersmål av Roberto Firmino etter Raul Jimenez utligning sørget nok en gang for at Liverpool kunne kreve alle tre poengene.

Lukaku glad han slipper pusletreningene til Manchester United

På slutten kom det kritikk av kroppsmassen Romelu Lukaku måtte drasse på for United. Så lenge han scoret var det ren kraft, da han sluttet å finne mål var det snakk om fett.

Messi får spesialbehandling på Barcelona-treningene

«Gutter, det er ikke nødvendig å kline til i taklingene av nr. 10 på treningene». Nå skal det sies at Messi startet deler av sesongen på skadebenken, men Barcelona gjør alt de kan av forebyggende arbeid for å holde sin største garantist for seier kampklar. Det er Jean-Clair Todibo som gir oss et innblikk i hva som skjer på treningsfeltet i Barcelona.

Bild: Chelsea leier ut Andreas Christensen

Tyske Bild pleier å ha orden i sysakene sine, så når de hevder at en Bundesliga-klubb er villig til å møte Chelseas krav, da er dette på plass. Og dette, er Andreas Christensen. Den tyske avisen hevder dansken leies ut til RB Leizig for resten av sesongen.

Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen

De fleste har innfunnet seg med at Christian Eriksen endelig beveger på seg og tar turen til Milano. Bortsett fra Barcelona. Inter presser hardt for å få de siste detaljene på plass, og vi tipper Conte allerede har skrevet dansken inn i kampplanene de kommende ukene. Men så var det disse siste signaturene. Vi har flere ganger opplevd at det er ikke over før det er over, både på og utenfor banen i fotballens verden.

Mens United kaver på overgangsmarkedet styrer Liverpool seg inn mot Isco

Liverpool er enerådende på toppen i Premier League, men Klopp har neppe glemt at det har vært litt klisterføre når utenlandske klubber skal nedkjempes i Champions League.

Fotballryktene: – Tevez (35) kobles til Manchester United

Mens Liverpool snuser på Isco.

- Jeg må spy

Liverpool stormer mot gullet i Premier League. Vant 2-1 over Wolverhampton i går kveld. Manager Jürgen Klopp ble emosjonell på reporterens spørsmål.

Klopp hyller Traoré: – For en spiller

(Wolverhampton – Liverpool 1-2) Adama Traoré (23) gjør livet vanskelig for de fleste i Premier League om dagen. Den suverene serielederen Liverpool var intet unntak. Nå hylles han av Jürgen Klopp.

Klopp bekrefter Mané-skade

Sadio Mané måtte ut med skade da Liverpool slo Wolves.
Les mer om:

En prestasjon vi aldri har sett

Med 15 kamper igjen holder Liverpool stø kurs mot pluss ett hundre poeng i Premier League. Manchester Citys rekord fra 2018 står for fall.

Wolves sprakk Liverpool-nullen, men Firmino sikret 2-1-seier

Raúl Jiménez påførte Liverpool det første baklengsmålet på 725 Premier League-minutter, men Roberto Firmino ordnet tre nye poeng med 2-1-målet i sluttminuttene.
Les mer om:

Firmino fikset Liverpool-seier

Liverpool måtte kjempe lenge før de halte i land sesongens 22. ligaseier, og laget er nå ubeseiret de siste 40 kampene. Jordan Henderson sendte Liverpool i en oppskriftsmessig ledelse da han stanget inn et hjørnespark etter åtte minutter. Men Wolverhampton slo tilbake i andreomgang. Lynhurtige Adama Traoré slo inn et innlegg som fant pannebrasken til Raúl Jiménez som utlignet for hjemmelaget. I sluttminuttene avgjorde den brasilianske-spissen Roberto Firmino med en perlescoring da han dunket ballen opp i krysset med venstrebeinet.

14 strake for Liverpool

Liverpool tok sin 14. strake seier i Premier League etter å ha slått Wolves 2-1 på Molineux Stadium torsdag kveld. Se scoringene på TV2.no.

Mané skadet da Liverpool avgjorde i sluttminuttene

Roberto Firmino scoret det avgjørende målet da Liverpool vant 2–1 borte mot Wolverhampton.
Les mer om:

Mané skadet da Liverpool avgjorde i sluttminuttene

Roberto Firmino scoret det avgjørende målet da Liverpool vant 2–1 borte mot Wolverhampton.
Les mer om:

Fosser videre

Jordan Henderson og Roberto Firmino scoret da Liverpool slo Wolverhampton 2-1. Fosser videre mot seriegullet. Men seieren kan bli kostbar: Sadio Mané måtte ut med skade, i det som utviklet seg til merkelige scener.

Skadesmell da Firmino reddet råsterk Liverpool-seier

WOLVERHAMPTON (VG) (Wolverhampton – Liverpool 1–2) Kun ett lag har nå spilt flere Premier League-kamper på rad uten å tape enn Liverpool, som ser ustoppelige ut i jakten på klubbens første seriegull på 30 år.
Les mer om:

Direkte: Kapteinen sendte Liverpool i ledelsen

Følg Wolverhampton-Liverpool fra klokken 21.00 her.
Les mer om:

Direkte: Liverpool kan øke ligaledelsen til 16 poeng

Følg Wolverhampton-Liverpool fra klokken 21.00 her.
Les mer om: