Nyheter om Liv Signe Navarsete


Liv Signe Navarsete tar ikke gjenvalg

Tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete har meldt fra til nominasjonskomiteen i Sogn og Fjordane Sp at hun ikke tar gjenvalg til Stortinget i 2021.

Stiller ikke til gjenvalg

Tidligere Senterpartiet-leder Liv Signe Navarsete stiller ikke til gjenvalg på Stortinget.

Navarsete tar ikke gjenvalg: – Tid for generasjonsskifte

Tidligere Senterparti-leder Liv Signe Navarsete (61) stiller ikke i stortingsvalget i 2021.
Les mer om:

Etterlyser båtregler: - Forvirrende

Liv Signe Navarsete sier hun har fått flere spørsmål fra båtfolk. Regjeringen oppfordrer folk til å ta båten på sjøen.

– Denne bilturen er alt som er gale med politireforma

Sist helg måtte tre politipatruljar og tre legekontor setjast i sving for å frakte ein mann til Bergen. – Eg fryktar dette er den nye normalen, seier Liv Signe Navarsete.

– Denne bilturen er alt som er gale med politireforma

Sist helg måtte tre politipatruljar og tre legekontor setjast i sving for å frakte ein mann til Bergen. – Eg fryktar dette er den nye normalen, seier Liv Signe Navarsete.

Liv Signe Navarsete hadde bestemt seg for Filefjell Men byråkratane var vanskelege å overtyde

Dei fem statsrådane Kjell Opseth (Ap), Liv Signe Navarsete (Sp), Magnhild Meltveit Kleppa, Ketil-Solvik Olsen (Frp) og Jon Georg Dale (Frp) har vore spesielt viktige for utbygginga av E16.

Liv Signe Navarsete skulle legge gulstripe over heile Valdres

I september 2006 reiste eg saman med kollega Helge Gudheim heile Hallingdal opp og Valdres ned, på journalistisk oppdrag, for å fotografere og registrere antal meter gul midtstripe. Vi konstaterte at Hallingdal hadde vesentleg meir gulstripe enn Valdres. Det viste seg at at Vestopplands mektige vegsjef Jan Søilen hadde sin eigne gulstripereglar, slik vi oppfatta det, som var forskjellige frå resten av landet. Han hadde trekt kantstripene lenger inn, slik at det etter reglementet ikkje vart nok plass att til gulstripa.

Vil ha trygg flytrafikk på Evenes(pluss)

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) understreker til Liv Signe Navarsete (Sp) at han er opptatt av at sivil flytrafikk på Evenes, skal være trygg.

Liv Signe på banen om Evenes

Senterpartiets Liv Signe Navarsete vil ha samferdselsministerens svar om hvordan sivil luftfart på Harstad/Narvik lufthavn Evenes påvirkes av forsvarsutbyggingen.

Aftenposten: Sp-profiler skattet ikke av feriedøgn før studietur

Marit Arnstad og Liv Signe Navarsete har ikke skattet av tre ekstradøgn innlosjert i feriehus i Italia.

Ikkje faen. Dei skal ikkje få overtaket

«Du veit ikkje kva du snakkar om» freste Liv Signe Navarsete til ei dame på TV i beste sendetid. Eg tar meg sjølv i å bruke dei same orda. Oftare og oftare. I kommentarfelt.
Les mer om:

Uvitende stortingspolitikere vedtok å bygge «farlig» hangar

Komité på Stortinget gikk god for å finansiere militærhangar som ifølge Avinor setter sivil luftfart i fare. – Vi visste ikke, sier Liv Signe Navarsete (Sp).

Meiner Navarsete er uærleg i flyktningpolitikken

– Senterpartiet og Liv Signe Navarsete er uærlege når dei kritiserer regjeringa for at kommunar ikkje får ta imot fleire flyktningar.
Les mer om:

Krever ny behandling

OMKAMP: Etter at regjeringens spare­plan har gått i vasken, tror Liv Signe Navarsete (Sp) på omkamp om Andøya.
Les mer om:

– Vi må holde liv i debatten(pluss)

Senterpartiet har gått på smell etter smell i forsvarsdebatten. Partiet har ikke fått flertall for noen av sine forslag, men både Liv Signe Navarsete og Sandra Borch nekter å gi seg.

Inviterer til folkemøte: – Forsvarskampen er ikke tapt

Mandag 13. mai blir det folkemøte i Istindportalen med Liv Signe Navarsete, forsvarspolitisk talskvinne i Senterpartiet og stortingsrepresentant for Troms Senterparti, Sandra Borch.

Navarsete: – Skandaløst av Siv Jensen

Liv Signe Navarsete mener Siv Jensens forklaring er uholdbar.

Foss forsvarte politireformen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Stortinget behandlet i dag en innstilling fra utenriks- og forsvarskomiteen om et representantforslag fra stortingsrepresentantene Trygve Slagsvold Vedum, Marit Arnstad, Liv Signe Navarsete og Emilie Enger Mehl om nødvendig styrking av Heimevernet og politiet.Saksordfører Ingjerd Schou (H) viste til syv konkrete forslagene i representantforslaget som er fremmet.

Hyttetur-deltager varslet om Navarsete-uttalelser(pluss)

En av hyttetur-deltakerne i sexmelding-saken i Sp, sendte i høst et varsel til partiet om uttalelser i media fra Liv Signe Navarsete.
Les mer om:

– Selvsagt kan vi bli større enn Frp

HAMAR (TV 2): Tidligere partileder Liv Signe Navarsete tror på rekordvalg for Senterpartiet.

No vil Liv Signe bli lokalpolitikar i heimkommunen

Til hausten stiller Liv Signe Navarsete (Sp) til val som lokalpolitikar i heimkommunen. Ho vil ikkje svare på om det lokale engasjementet er starten på eit farvel til rikspolitikken.
Les mer om:

Fryktar sentralisering når vegvesenet omstrukturerer

Når Statens vegvesen skal gå frå fem regionar til seks divisjonar, står mange hundre arbeidsplassar i fare. – No endrar dei maktforholda, og vi frå distrikta må passe på, seier Liv Signe Navarsete.

Krev fortgang i skipstunnel-planane

Senterpartiet set av 20 millionar til planlegginga av Stad skipstunnel i det alternative statsbudsjettet sitt. Liv Signe Navarsete (Sp) meiner prosjektet har vore gjennom nok utgreiingar.
Les mer om:

Full krangel om kraftmilliardane – Njåstad provosert over «egoistisk» Navarsete

Stortingspolitikarane Helge André Njåstad (Frp) og Ove Trellevik (H) reagerer kraftig på Liv Signe Navarsete (Sp) sin kommentar om milliardstriden.
Les mer om: