Nyheter om Lisboa


ESPN: United har fått beskjed at toppmål til 1,2 milliarder går til rivalen

Haaland ville til Bundesliga, United endte opp med mellomløsningen Ighalo fra kinesisk fotball. Dette er nå historie, og fotballverden forsetter å spinne rundt og rundt. Men for Solskjær kan det vente nok en tapt mulighet rundt neste sving. Det er ingen hemmelighet at United har Inter Milans Lautaro Martinez høyt opp på ønskelisten.

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Eriksen topper pengelisten

Manchester United stod ikke overraskende for månedens dyreste kjøp, mens en danske ble det mest lukrative salget for en Premier League-klubb i dette overgangsvinduet Sky Sports har sett på overgangene til Premier League-klubber og viser at de 20 klubbene brukte totalt 233 millioner pund – eller nesten 3 milliarder kroner på totalt 30 spillere.

Liverpool kunne ha signert Cristiano Ronaldo for 4 millioner pund fra Sporting

Cristiano Ronaldo kunne lett ha havnet hos Liverpool tilbake i 2003, hvis det ikke var for lønnskravene hans og det faktum at de røde trodde de hadde to unggutter de ikke ønsket å fortrenge. Det er velkjent at Ronaldo, før han flyttet til Manchester United, hadde sjansen til å dra til Arsenal, men nå er det blitt avslørt at han også kunne ha vært Liverpool-spiller. Les: Ukens 16 overganger i England Athletic snakket med tidligere Liverpool-assistentsjef Phil Thompson, som fortalte han at han hadde vært i Lisboa for å se tenåringen spille, «Han ble spionert på av alle.

Nå skjer det: United sender Marcos Rojo til ny klubb

Argentineren har ikke fått innpass blant Solskjærs utvalgte med Lindelöf og Maguire i form. Dermed har United innsett at Rojo fortjener en bedre fotballhverdag. Det var en stund snakk om at Sporting Lisboa ønsket sin tidligere forsvarsspiller som del av overtalelsespakken for å slippe Bruno Fernandes. Ifølge ESPNs kilde forsvinner Rojo nå bort fra Old Trafford, men ikke tilbake til Lisboa. Turen går til argentinske Estudiantes på utlån. Og det er ikke tilfeldig at United sender 29-åringen til denne klubben.

Bruno Fernandes klar for United

Det bekrefter Manchester United på sine egne hjemmesider. United har blitt enige med Sporting Lisboa om en overgangssum i dag, og den medisinske testen gjenstår. Sky Sports melder om en overgangssum på 810 millioner norske kroner.

Sky Sports: Har utkonkurrert Barcelona og landet en avtale

Må innrømme at det har vært så mye frem og tilbake at jeg begynner å bli lei alt som har med Sporting Lisboa og Bruno Fernandes å gjøre. Manchester United direktør ED Woodward har nok en gang økt budet til Glazer-familens store misnøye.

Løpet er kjørt for Manchester United

Vi skrev tidligere i dag om det vanvittige ryktet om at Barcelona trekker Bruno Fernandes ut av døra på Old Trafford. Nå bekreftes La Liga-klubbens innblanding. Det er Sky Sports som tydeligvis har så solid informasjon om Fernandes-prosessen at de kan bekrefte at Barcelona har åpnet forhandlinger med Sporting Lisboa. Barcelona jobber for en 5-års kontrakt der Fernandes lånes direkte ut til Valencia til og med neste sesong.

Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag

Fem dager igjen av overgangsvinduet, Solskjær. Vi bare nevner det. Forhandlingene trekker ut og det beroliger ikke akkurat United-supporterne at Bruno Fernandes fortsetter å tre på seg den grønn/hvite sebra-drakten.

Sky Sports melder om nye museskritt mot Fernandes-overgang

Mens vi venter på Fernandes. Sky Sports har påtatt seg ansvaret med å være flue på veggen i forhandlingene mellom Sporting Lisboa og United. De som venter på den forløsende avgjørelsen må dessverre fortsatt vente. Alle parter har innstilt seg på det skal gjennomføres, men surner forhandlingskllimaet nok kan det hele gå i vasken. Les: Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag På torsdag var det en avstand på rundt 120 millioner kroner. Med fem dager igjen av overgangsvinduet har ifølge Sky Sports United nå strukket seg til å betale litt over 550 millioner kroner.

Madonna avlyser konsert – igjen

Konserten som blir avlyst er den som skulle ha vært i London Palladium førstkommende mandag. – Jeg beklager veldig å skuffe alle, og vær så snill og vit at det plager meg mer enn dere kan forestille dere å måtte avlyse show, skriver Madonna på sin Instagram-konto lørdag. – Men legene ber meg ta det med ro noen dager, skriver 61-åringen videre. LES OGSÅ: Ut mot VGs dekning av Astrid S: – Ubehagelig å sitte stille og se på. Artisten måtte blant annet også avlyse en konsert i Lisboa i forrige uke.
Les mer om:

Mourinho gir United den beste oppsummering av Fernandes-kaoset

Mens Tottenham kunne glede seg over den første seieren på fem kamper, kunne ikke Mourinho dy seg fra å kommentere Bruno Fernandes-overgangen (eller manglende) til sin gamle arbeidsgiver. United og Sporting står en liten Grand Canyon fra hverandre, bare en ukes tid før vinterlukking.

Kjønaas Kjos fra Lisboa: – De andre ga blaffen i Frp!

Kari Kjønaas Kjos ser fram til å rendyrke Frps politikk i tida fram mot 2021-valget.

Madonna måtte avlyse – for åttende gang på samme turné

Kvart på åtte på kvelden kom beskjeden fra arrangørene om at hun ikke var istand til å opptre. Madonna skulle stått på scenen halv ni. – Beklager at jeg måtte avlyse i kveld. Men jeg må lytte til kroppen min og hvile! skrev den aldrende popdronningen (61) på Instagram. LES OGSÅ: Karl Sundby er død. Hun skulle opptrådt i det tradisjonsrike lokalet Coliseu Dis Recreios midt i hjertet av byen, der Europa-delen av turneen startet 12. januar. BBC skriver at mange fans har fløyet inn for å se henne.

BBC: Stor United deal stopper opp

Det som for veldig kort tid siden var i boks, viser seg å være vanskeligere enn først antatt, både Sky Sports og BBC melder at Manchester United og Sportings forhandlinger om midtbanespiller Bruno Fernandes har stoppet opp. Sporting Lisboa vil ha minst 700 millioner kroner for midtbanespilleren og det vil ikke United under noen omstendigheter, skriver BBC. Sky Sports mener det siste United-budet var 430 millioner kroner pluss opptil 200 millioner kroner i bonuser. Midtbanekrisen fortsetter og ropene om at Manchester United må ansette en sportsdirektør blir høyere. United har aller

Manageren mener Fernandes er verdt tre spillere

Sporting Lisboa ønsker minst av alt å miste den beste spilleren i ligaen. Og hvis det skjer, skal noen jommen betale godt for seg. Det er her vi står. United og Bruno Fernandes skal ha blitt enige om de personlige betingelsene, mens det skal være 100-200 millioner kroner (pluss 1-2 United-spillere i retur) i avstand mellom klubbene. Les: Klopp ber Liverpool raska på etter Juventus byr på hans favoritt Sporting-manager Silias følger ikke den vanlige prossedyren når en spiller er i forhandlinger om exit fra klubben.

Manchester Evening News: Solskjær har tre super-signeringer på blokka

Ole Gunnar Solskjær har den siste måneden tonet ned mulighetene for noen store signeringer. Det blir ingen handel hvis det ikke er helt riktig, har United-manageren roet supporterne med.

Sky Sports: Fortsatt for stor avstand i forhandlingene

Manchester United og Sporting Lisboa har hatt sine møter om Bruno Fernandes. Nå hevder Sky Sports at det meste ligger til rette for at det blir en januar-overgang.

Brasiliansk fotballspiller solgt på WhatsApp

Tidligere i dag skrev vi om en gjeng med representanter fra Sporting Lisboa som reiser til England for forhandling. Da måtte vi ta med denne «søte» historien fra Danmark. Næstved i dansk 1. divisjon er ikke skjemt bort med omtale utenfor pannekakelandets grenser. Det er heller ikke sportslige prestasjoner som får oss til å skrive om klubben på 11.

Portugisisk avis: Manchester United byr 600 millioner og 2 spillere for Fernandes

Sporting Lisboa trenger nå desperat penger. Samtidig trenger de sine beste spillere. Hva veier tyngst?

Manchester United møter målmaskin i London

Det er definitiv ikke noe nytt at Manchester United er ute etter Bruno Fernandes, de er ikke alene, de fleste Premier League klubber har vært ute etter han siden i fjor sommer. Det er ikke overraskende, han er en skikkelig målmaskin med 31 mål på 52 kamper for Sporting Lisboa. Nå har Manchester United møtt Bruno Fernandes i London for å snakke om en overgang.

UEFA lister opp de neste mulige Kylian Mbappe og Erling Braut Haaland.

Hvert eneste år lager UEFA en liste over de 50 unge spillerne man mener vi bør følge med på, det er også tilfelle for 2020.

I Lisboa sitter Rafael og følger med på avisa Valdres' nettsider – savner snø i jula

Rafael Veloso ble svært glad i både menneskene og naturen i Valdres de to årene han var keeper i Valdres FK. Nå i jula lengter han etter snø og den helt spesielle julestemninga som følger med vinteren.
Les mer om:

Kåret til verdens kuleste nabolag

ARROIS (VG reise) For få år siden var Arroios et beryktet og fryktet dop- og prostitusjonsstrøk i Lisboa som turister ble anbefalt å styre unna. Nå er bydelen kåret til verdens kuleste nabolag.
Les mer om:

Noregs maratonstjerne vil trene med Tønseth: – Bli med til Kenya

OSLO/LISBOA (NRK): Ingen var raskare på løpebanen enn Sondre Nordstad Moen og Didrik Tønseth da dei var 13 år. Nå inviterer Moen Tønseth med på høgdeopphald i Kenya og vil at han skal prøve seg på maraton.
Les mer om: