Nyheter om Lisboa


Bekreftet: Spiller straffes med bot på 200 millioner kroner

Det var en maidag i 2018 at rundt førti såkalte supportere angrep spillere og trenere på treningsfeltet hos Sporting Lisboa. Ni spillere brukte dette som grunn til å rive i stykker kontrakten med klubben. Nå kommer regningen. Ifølge ESPN er det AC Milan-spissen Rafael Leao som har fått dommen presentert fra Portugals «Court of Arbitration for Sport».

Nick Cave & The Bad Seeds avlyser hele Europa-turneen

Det melder arrangøren All Things Live i dag. – Konserten med Nick Cave & The Bad Seeds er dessverre utsatt. Vi jobber på spreng for å finne ny dato og kommer tilbake til dere så fort vi vet når det blir. Takk for tålmodigheten og ta vare på hverandre. Konserten i Norge skulle funnet sted 25. mai i Oslo Spektrum, i kjølvannet av at Nick Cave og The Bad Seeds i fjor slapp sin syvende skive, «Ghosteen». LES OGSÅ: VIRTUELL KONSERTGUIDE: I disse dager skjer alt på nettet. De hadde planlagt en full Europa-turné, som skulle starte i Lisboa 22. april  og avsluttes i Tel Aviv 17.

Bruno Fernandes forteller hvorfor han ba Pep Guardiola holde kjeft

Bruno Fernandes har overgått forventningene siden han kom til Manchester United fra Sporting Lisboa i januar. – Den portugisiske midtbanespilleren hadde et meget godt rykte, men er ingen garanti for at han ville levere varene på Old Trafford med en gang. Etter Sir Alex Ferguson har de aller fleste selv om de var gode før floppet når de kom inn portene på Old Trafford.

Paul Pogba med tidenes U-sving

Etter å ha jobbet hardt med å være fullstendig uinteressert for å tvinge igjennom en overgang så fort som mulig har den franske superstjernen Paul Pogba plutselig snudd. Det arbeidet som manager Ole Gunnar Solskjær har gjort i Manchester United har begynt å virke, såpass bra går det at den som vi minst kunne tenke oss ville være positiv har latt seg imponere og godt kan tenke seg å fortsette. Les: Sport: Philippe Coutinho kan returnere til Anfield Siden Paul Pogba kom fra Juventus for mer penger enn noen andre i historien tilbake i 2016 har han vært langt unna å levere på samme nivå

Gårsdagens Europaliga-kamper

Den største overraskelsen i går var ikke Manchester United sitt uavgjort resultat med Brugge, men Inter Milan sitt hjemmetap mot Sjakhtar Donetsk. Inter Milan har meget god flyt i Serie A hvor de kjemper helt i toppen om mesterskapet.

ESPN: United har fått beskjed at toppmål til 1,2 milliarder går til rivalen

Haaland ville til Bundesliga, United endte opp med mellomløsningen Ighalo fra kinesisk fotball. Dette er nå historie, og fotballverden forsetter å spinne rundt og rundt. Men for Solskjær kan det vente nok en tapt mulighet rundt neste sving. Det er ingen hemmelighet at United har Inter Milans Lautaro Martinez høyt opp på ønskelisten.

Manchester United prøvde å kjøpe vanvittige 113 spillere

Manchester United har vært ute å kjøre denne sesongen, men så langt har ikke de manglende resultatene ført til at klubben har sparket manager Ole Gunnar Solskjær. De er nemlig fullt klar over at situasjonen egentlig over mange år skyldes en rekke andre ting en manageren. – Nå frem mot vintervinduet ble situasjonen prekær, med spillere som var skadet, spillere som ikke ble erstattet og for stor slitasje ovenfor unge talenter.

Eriksen topper pengelisten

Manchester United stod ikke overraskende for månedens dyreste kjøp, mens en danske ble det mest lukrative salget for en Premier League-klubb i dette overgangsvinduet Sky Sports har sett på overgangene til Premier League-klubber og viser at de 20 klubbene brukte totalt 233 millioner pund – eller nesten 3 milliarder kroner på totalt 30 spillere.

Liverpool kunne ha signert Cristiano Ronaldo for 4 millioner pund fra Sporting

Cristiano Ronaldo kunne lett ha havnet hos Liverpool tilbake i 2003, hvis det ikke var for lønnskravene hans og det faktum at de røde trodde de hadde to unggutter de ikke ønsket å fortrenge. Det er velkjent at Ronaldo, før han flyttet til Manchester United, hadde sjansen til å dra til Arsenal, men nå er det blitt avslørt at han også kunne ha vært Liverpool-spiller. Les: Ukens 16 overganger i England Athletic snakket med tidligere Liverpool-assistentsjef Phil Thompson, som fortalte han at han hadde vært i Lisboa for å se tenåringen spille, «Han ble spionert på av alle.

Nå skjer det: United sender Marcos Rojo til ny klubb

Argentineren har ikke fått innpass blant Solskjærs utvalgte med Lindelöf og Maguire i form. Dermed har United innsett at Rojo fortjener en bedre fotballhverdag. Det var en stund snakk om at Sporting Lisboa ønsket sin tidligere forsvarsspiller som del av overtalelsespakken for å slippe Bruno Fernandes. Ifølge ESPNs kilde forsvinner Rojo nå bort fra Old Trafford, men ikke tilbake til Lisboa. Turen går til argentinske Estudiantes på utlån. Og det er ikke tilfeldig at United sender 29-åringen til denne klubben.

Bruno Fernandes klar for United

Det bekrefter Manchester United på sine egne hjemmesider. United har blitt enige med Sporting Lisboa om en overgangssum i dag, og den medisinske testen gjenstår. Sky Sports melder om en overgangssum på 810 millioner norske kroner.

Sky Sports: Har utkonkurrert Barcelona og landet en avtale

Må innrømme at det har vært så mye frem og tilbake at jeg begynner å bli lei alt som har med Sporting Lisboa og Bruno Fernandes å gjøre. Manchester United direktør ED Woodward har nok en gang økt budet til Glazer-familens store misnøye.

Løpet er kjørt for Manchester United

Vi skrev tidligere i dag om det vanvittige ryktet om at Barcelona trekker Bruno Fernandes ut av døra på Old Trafford. Nå bekreftes La Liga-klubbens innblanding. Det er Sky Sports som tydeligvis har så solid informasjon om Fernandes-prosessen at de kan bekrefte at Barcelona har åpnet forhandlinger med Sporting Lisboa. Barcelona jobber for en 5-års kontrakt der Fernandes lånes direkte ut til Valencia til og med neste sesong.

Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag

Fem dager igjen av overgangsvinduet, Solskjær. Vi bare nevner det. Forhandlingene trekker ut og det beroliger ikke akkurat United-supporterne at Bruno Fernandes fortsetter å tre på seg den grønn/hvite sebra-drakten.

Sky Sports melder om nye museskritt mot Fernandes-overgang

Mens vi venter på Fernandes. Sky Sports har påtatt seg ansvaret med å være flue på veggen i forhandlingene mellom Sporting Lisboa og United. De som venter på den forløsende avgjørelsen må dessverre fortsatt vente. Alle parter har innstilt seg på det skal gjennomføres, men surner forhandlingskllimaet nok kan det hele gå i vasken. Les: Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag På torsdag var det en avstand på rundt 120 millioner kroner. Med fem dager igjen av overgangsvinduet har ifølge Sky Sports United nå strukket seg til å betale litt over 550 millioner kroner.

Madonna avlyser konsert – igjen

Konserten som blir avlyst er den som skulle ha vært i London Palladium førstkommende mandag. – Jeg beklager veldig å skuffe alle, og vær så snill og vit at det plager meg mer enn dere kan forestille dere å måtte avlyse show, skriver Madonna på sin Instagram-konto lørdag. – Men legene ber meg ta det med ro noen dager, skriver 61-åringen videre. LES OGSÅ: Ut mot VGs dekning av Astrid S: – Ubehagelig å sitte stille og se på. Artisten måtte blant annet også avlyse en konsert i Lisboa i forrige uke.
Les mer om:

Mourinho gir United den beste oppsummering av Fernandes-kaoset

Mens Tottenham kunne glede seg over den første seieren på fem kamper, kunne ikke Mourinho dy seg fra å kommentere Bruno Fernandes-overgangen (eller manglende) til sin gamle arbeidsgiver. United og Sporting står en liten Grand Canyon fra hverandre, bare en ukes tid før vinterlukking.

Kjønaas Kjos fra Lisboa: – De andre ga blaffen i Frp!

Kari Kjønaas Kjos ser fram til å rendyrke Frps politikk i tida fram mot 2021-valget.

Madonna måtte avlyse – for åttende gang på samme turné

Kvart på åtte på kvelden kom beskjeden fra arrangørene om at hun ikke var istand til å opptre. Madonna skulle stått på scenen halv ni. – Beklager at jeg måtte avlyse i kveld. Men jeg må lytte til kroppen min og hvile! skrev den aldrende popdronningen (61) på Instagram. LES OGSÅ: Karl Sundby er død. Hun skulle opptrådt i det tradisjonsrike lokalet Coliseu Dis Recreios midt i hjertet av byen, der Europa-delen av turneen startet 12. januar. BBC skriver at mange fans har fløyet inn for å se henne.

BBC: Stor United deal stopper opp

Det som for veldig kort tid siden var i boks, viser seg å være vanskeligere enn først antatt, både Sky Sports og BBC melder at Manchester United og Sportings forhandlinger om midtbanespiller Bruno Fernandes har stoppet opp. Sporting Lisboa vil ha minst 700 millioner kroner for midtbanespilleren og det vil ikke United under noen omstendigheter, skriver BBC. Sky Sports mener det siste United-budet var 430 millioner kroner pluss opptil 200 millioner kroner i bonuser. Midtbanekrisen fortsetter og ropene om at Manchester United må ansette en sportsdirektør blir høyere. United har aller

Manageren mener Fernandes er verdt tre spillere

Sporting Lisboa ønsker minst av alt å miste den beste spilleren i ligaen. Og hvis det skjer, skal noen jommen betale godt for seg. Det er her vi står. United og Bruno Fernandes skal ha blitt enige om de personlige betingelsene, mens det skal være 100-200 millioner kroner (pluss 1-2 United-spillere i retur) i avstand mellom klubbene. Les: Klopp ber Liverpool raska på etter Juventus byr på hans favoritt Sporting-manager Silias følger ikke den vanlige prossedyren når en spiller er i forhandlinger om exit fra klubben.

Manchester Evening News: Solskjær har tre super-signeringer på blokka

Ole Gunnar Solskjær har den siste måneden tonet ned mulighetene for noen store signeringer. Det blir ingen handel hvis det ikke er helt riktig, har United-manageren roet supporterne med.

Sky Sports: Fortsatt for stor avstand i forhandlingene

Manchester United og Sporting Lisboa har hatt sine møter om Bruno Fernandes. Nå hevder Sky Sports at det meste ligger til rette for at det blir en januar-overgang.

Brasiliansk fotballspiller solgt på WhatsApp

Tidligere i dag skrev vi om en gjeng med representanter fra Sporting Lisboa som reiser til England for forhandling. Da måtte vi ta med denne «søte» historien fra Danmark. Næstved i dansk 1. divisjon er ikke skjemt bort med omtale utenfor pannekakelandets grenser. Det er heller ikke sportslige prestasjoner som får oss til å skrive om klubben på 11.

Portugisisk avis: Manchester United byr 600 millioner og 2 spillere for Fernandes

Sporting Lisboa trenger nå desperat penger. Samtidig trenger de sine beste spillere. Hva veier tyngst?