Nyheter om Lionel Messi


Verdens beste, åtte bak Haaland

Erling Braut Haalands vanvittige suksess kaster skygger i alle retninger. Også over Lionel Messi.
Les mer om:

Griezmann reddet uavgjort

I mesterliga-debuten til begge lags trenere, Gennaro Gattuso og Quique Sétien, endte det med stillingskrig i Napoli. Etter en halvtime uten målsjanser og med størst ballinnehav av gjestene, slo Napoli nådeløst til. Dries Mertens fikk både plass og tid i 16-meteren og kunne tangere Marek Hamsiks scoringsrekord for Napoli med sin 121. scoring for de lyseblå. Men like etter at Mertens blir byttet ut svarer Barcelona. Napoli-spillerne fokuserer på Lionel Messi, og da får Nelson Semedo mulighet til å stikke gjennom.

Ble historisk: - Ufattelig!

Chelsea oppgave før borteoppgjøret i Tyskland ser nærmest umulig ut. I Napoli satte Dries Mertens Lionel Messi i skyggen.

Et nesten 20 år gammelt kjærlighetsforhold kan gå mot slutten

Fremtiden er usikker for Lionel Messi. Takket være en klausul i kontrakten kan 32-åringen forlate Barcelona gratis (!) I sommer. – Det har vært en bra sesong så langt med 18 mål og 12 assist, men forholdet til sjefene i klubben er langt fra rosenrødt. «Hvis han drar er det bare et alternativ» Les: Manchester United har funnet et alternativ til Jadon Sancho Historien om Lionel Messi og Barcelona startet med en kontrakt skriblet ned på en serviett.

De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Testes for coronavirus

Lionel Messi og hans lagkamerater må sjekkes før de reiser til Italia og møter Napoli.
Les mer om:

Messi endte måltørken med fire scoringer

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5–0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Messi endte måltørken med fire scoringer

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5–0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Messi herjet og scoret fire

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5-0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.
Les mer om:

Bekymret Messi skeptisk til Barcelonas mesterligasjanser

Etter en tøff måned for Barcelona uttaler Lionel Messi seg om klubbens mesterligasjanser og seneste kontroverser i et intervju med El Mundo Deportivo.
Les mer om:

Kjøpte for 18 millioner euro og satte kjøpsklausul på 300

Leganes er fly forbanna etter å ha måttet selge sitt viktigste kort i kampen mot nedrykk fra La Liga til Barcelona. – Mens den mektige storklubben får løst sin krise er det ikke mulig for Leganes å hente inn en erstatter før til sommeren. Barcelona har fullført sin nødsignering av Leganes-spissen Martin Braithwaite for € 18 millioner.

Vil ha Neymar-retur

Lionel Messi ønsker PSG-stjernen velkommen tilbake med åpne armer.
Les mer om:

Cadena Ser: Barcelona betalte for «drittpakke» på Messi

FC Barcelona har betalt et selskap for å ærekrenke og bagatellisere Lionel Messi og andre av klubbens egne stjerner på sosiale medier. Slik er den voldsomme og dypt bisarre beskyldningen fra radiostasjonen Cadena Ser, som mandag morgen kom med en rekke heftige beskyldninger om den katalanske storklubben. Sammen med avisen El Confidencial hevder Cadena Ser at FC Barcelona har betalt selskapet I3 Ventures for å skrive negativt om en rekke nåværende og tidligere stjerner på forskjellige sosiale medier. Les: Raheem Sterling og Kevin de Bruyne sitter løst Disse inkluderer Xavi, Gerard

Messi mållaus igjen

Lionel Messi gjekk av bana utan scoring for fjerde kamp på rad, for første gong sidan november 2013. Men Barcelona slo Getafe 2-1. Barcelona scora to gonger rett før pause, der Messi hadde målgivande til første målet. Men i andre omgang reduserte Getafe, som også hadde ein kjempesjanse til utlikning seinare. Barcelona er på andreplass, på målskilnaden bak Real Madrid, som møter Celta Vigo i morgon. Getafe er nummer tre, ti poeng bak.

Inter øyner overraskende gigant overgang for Arsenal spiss

Etter Juventus tapte sin kamp mot Verona klatret Inter Milan under ledelse av Antonio Conte opp på førsteplassen i Serie A med samme poengsum som den gamle dame. Prosjektet er å bli Europas beste klubb og for det trengs stjerner. – Få klubber er mer aktive på overgangsmarkedet og til sommeren blir det definitivt ikke et pust i bakken.

Kylian Mbappe får mammut lønn

Liverpool planlegger å sprenge banken for å hente Paris Saint-germain sesasjon Kylian Mbappe, og Real Madrid er villige til å gjennomføre tidenes overgang i samme ærend. Paris Saint-Germain planlegger å tilby Kylian Mbappe en ny gigantisk kontrakt for å holde ham borte fra klørene til Real Madrid og Liverpool. Les: Chelsea har allerede blitt enige med Ajax Spanske AS skriver Ligue 1 gigantene skal tilby Mbappe en avtale som vil sette ham i samme lønnsnivå som superstjernene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Vil hente Luis Suárez som erstatter for Luis Suárez

Skadesituasjonen i Barcelona er kritisk, derfor håper de å få lov til å hente inn en erstatter til tross for at overgangsvinduet er lukket igjen. På Camp Nou er det spesielt angrepsspillere det er manko på, etter at også Ousmane Dembele havnet utenfor på langvarig skade. Allerede har Barça satt opp Luis Suárez på skadelisten og han kommer ikke ut fra den igjen.

Tre Messi-målgivende, to røde kort og fem mål da Barcelona slo Real Betis

(Real Betis - Barcelona 2–3) Lionel Messi var nest sist på samtlige Barcelonas scoringer da de slo Real Betis 3–2 søndag kveld.

«Ronaldo er for gammel for oss»

Det er klart at når en av Cristiano Ronaldos biler blir observert i Bayern samtidig som det knirker litt i forholdet med Juventus starter ryktene å gå. Bayern München har vært interessert før, men tydeligvis ikke lenger. Nå har Ronaldo blitt for gammel. – 35 år gammel og scorer mål på «bestilling», men hans alder er et problem for den tyske storklubben. Les: «En klubb av klover» Det er ingen som har skrevet hva en portugisernes biler gjorde i delstaten Bayern, Herbert Hainer, president i Bayern München, tar fart og skyter alle rykter om en overgang ned.

«En klubb av klover»

Det har vært en forferdelig uke for Barcelona, men de bakenforliggende årsakene ligger tydeligvis lengre tilbake i tid.

Sky Sports har funnet ut om Messi kommer til Premier League til sommeren

Det har vært skikkelig bråk i Barcelona-leiren etter at Kong Messi og sportsdirektør Eric Abidal røk uklar med hverandre.

Barcelona frister Liverpool med billigsalg

Samtidig som Barcelona risikerer å miste sin superstjerne Lionel Messi og at Luis Suárez nærmer seg en slutt er de forberedt på å la Phillippe Countinho gå. Barcelona betalte Liverpool hele 145 millioner euro pluss bonuser så sent som i 2018. – Men vel fremme på Camp Nou fortsatte ikke suksessen for den brasilianske superstjernen. – Noe av grunnen til den negative formkurven og at han aldri fant seg helt tilrette i den katalanske klubben og ble sendt på utlån var det at tettheten av superstjerner var høy.

Kan være årets beste signering allerede

Det er selvsagt litt kjapt å utbasunere hva som blir årets beste signering allerede 7 februar, men vi er rimelig sikre på at at Ousseynou Cavin Diagne kommer til å bli en av årets Eliteserie sine store profiler. – Ikke bare fordi det er en høyreist kar (190), men også fordi han beveger seg meget hurtig og smidigere enn man forventer av en såpass høy person. Han er som Kristiansund skriver på sine sider en forholdsvis defensiv midtbanespiller, en rolle han trives i blant annet for Senegal i U20-VM i fjor.

Juventus er et av fem lag som jakter Lionel Messi

Det er for første gang en reell mulighet for at Lionel Messi kan velge å forlate Barcelona, og det kan skje allerede til sommeren. – Den argentinske superstjernens frustrasjon over sportsjef Eric Abidal nådde et høydepunkt da kan pekte på spillerne for at han var nødt til å sparke den tidligere manageren. Messi var ikke nådig da han tok til Instagram sette sin tidligere lagkamerat på plass og beskyldte ham for å skade klubbens rykte.På grunn av en spesiell klausul i kontrakten hans, er han gå til en hvilken som helst klubb han ønsker på en gratis overgang etter sesongen.

Barcelona er rystet: – Stupte inn i en krise

Resultatene uteblir, skadelisten vokser, troppen blir tynnere og Lionel Messi går til motangrep på en klubblegende. Det er på ingen måte rosenrødt i Barcelona om dagen.
Les mer om: