Nyheter om Lionel Messi


«Planen min var å være her i ti år»

Sergio Agüero er tydeligvis en mann som liker langtidsplanlegging. Da han kom til Manchester City for syv år siden var planen å bli i 10 år, nå har han vært i syv og han hadde bare to år igjen av avtalen.

Her lærer Oliver Solberg (16) av to verdensmestere

Det er omtrent som å leie inn både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi som fotballinstruktører på samme dag. Oliver Solberg (16) var onsdag på «asfalt-kurs» hos rally-legenden Sebastien Loeb (44) - sammen med pappa Petter (43).

Zlatan frir til sin gamle lagkompis fra Barcelona

Kompis, eller ei. Vi vet lite om forholdet mellom Zlatan Ibarahimovic og Lionel Messi da de spilte sammen i 2009, men svensken frir hvertfall nå til argentineren. Spørsmålet er om Zlatan selv vil befinne seg i denne serien når Messi trapper ned. Ifølge Eurosport.com har David Beckham satt seg fore å friste den nå snart godt voksne Messi over atlanteren, når han introduserer sin nye klubb Inter Miami for MLS i 2020. Blir vel ikke helt det samme å gjøre dette i USA? (foto: barcelona, twitter) For Zlatan er ikke dette noen dårlig idé.

Messi innledet mesterligamoroa med hattrick

Lionel Messi tok hovedrollen fra start da den 27. Champions League-sesongen ble sparket i gang tirsdag. Han gjorde hattrick da Barcelona slo PSV 4-0.
Les mer om:

Lionel Messi med sitt åttande hat trick i meisterligaen

Lionel Messi innfridde til fulle med tre scoringar då Barcelona opna meisterligaen med solide 4–0 over PSV Eindhoven.
Les mer om:

Messi-show da Barca lekte seg - Spurs drømmestart knust av Inter på overtid

Lionel Messi scoret hat-trick mot PSV, mens Tottenham måtte se seier bli til tap da de slapp inn to i sluttminuttene mot Inter.

Nytt hat trick av Messi–Barça utklasset PSV

(Barcelona – PSV 4-0, Inter – Tottenham 2-1) Først skrudde han inn en klassescoring på frispark. Men Lionel Messi (31) ga seg ikke før han hadde satt inn nok et hat trick i Champions League.

Barcelona rundspilte PSV

Tre lekre scoringer av Lionel Messi og en perle av Ousmane Dembélé sørget for at Barcelona vant 4-0 over PSV og fikk en pangstart på gruppespillet i Champions League tirsdag.

Hevder at han er like god som Messi og Ronaldo – får nedslående svar av Ramos

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann mener selv at han er like god som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen Sergio Ramos er av en annen oppfatning.

Messi er lei: – Det er på tide å vinne

Barcelona vant La Liga forrige sesong, mens rivalen Real Madrid vant mesterligaen. Nå mener Lionel Messi at det er Barcelonas tur til å vinne mesterligaen.

Messi: – Det er på tide å vinne mesterligaen

Barcelona vant La Liga forrige sesong, mens rivalen Real Madrid vant mesterligaen. Nå mener Lionel Messi at det er Barcelonas tur til å vinne mesterligaen.

– De Gea er Lionel Messi blant keeperne

Manchester United-keeperen hylles av eksperter og keeperkollega.
Les mer om:

Mål nummer 500: Selvfølgelig var det spektakulært!

LA Galaxy har fått på plass ny trener, de har to ekstreme målmaskiner i Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic, men likevel får de det ikke helt til å fungere i år.  I natt var det ikke bare mørkt her hjemme i Norge (naturlig nok), men det så også mørkt ut for LA Galaxy veldig fort i møtet med Toronto. Etter 36 minutter satte Sebastian Giovinco satte inn mål nummer tre for Toronto, LA Galaxy brant sjanse etter sjanse, det var som om Toronto sitt mål var skjermet av et magisk felt, ballen ville ikke inn før den svenske superstjernen Gudegitt med et ekstremt talent hentet frem en avslutning få, veldig

Liste, alle over 500: Josef Bican sin rekord har stått i over 70 år

Den tsjekkisk/østeriske spissen Josef Bican sin rekord kommer til å stå fryktelig lenge, den har allerede gjort det siden han la opp i 1955.  Dette er en imponerende kar, som vi ikke har hørt om her hjemme, mulig at din oldemor har det, men trolig ikke. Da Bican var 18 år signerte han for Rapid Vienna og fikk 150 shilling i lønn, ca 100 kroner, som i 1931 var en god slump penger.

Ønsker å bli i Juventus og vokse med verdens beste fotballspiller

Den argentinske angrepsspilleren Paulo Dybala sammenlignes med en ung Lionel Messi, dette fordi de spiller på samme landslag, begge har en ekstrem ballkontroll og målteft og de er begge små  ( Dybala er 177cm mens Messi er 170cm) Med Paulo Dybala som den «neste Messi» er har fans funnet ut av denne sesongen på Juventus er det nærmeste de kommer Messi og Ronaldo på samme lag. Juventus fans ønsker at begge skal få spille Paulo Dybala fikk 90 minutter med Cristiano Ronaldo i 3-2-seieren over Chievo for en liten måned siden, men siden da har argentineren blitt benket mot både Lazio og Parma.- Sist

Her de nominerte til verdenslaget

55 spillere valgt ut av 25.000 fotballspillere fra 65 land. Den globale spillerforening Fifpro har i dag sluppet de nominerte til årets World XI, de beste 11 blir annonsert på Best Fifa Football Awards i London den 24. september. Spillerne ble bedt om å velge en målvakt, fire forsvarere, tre midtbanespillere og tre angripere som utmerkede seg i 2017-18 sesongen. Verdt å merke seg at spillere som Firmino, Bale, Aguero, Ozil og Lloris ikke er blant topp 55. Les: Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League Under ser du de nominerte.

Enda en Real Madrid stjerne innrømmer skattesvindel

Spanske skattemyndigheter fortsetter å cache inn på søkkrike La Liga spillere og managere. Ikke rart er det de største klubbene som har de fleste tilfellene, de har mest penger. – Nå kommer nok et Real Madrid tilfelle. Real Madrids stjerneback Marcelo innrømmer ifølge flere spanske medier skattesvindel. Marcelo akseptert en betinget fengselstraff på fire måneder, samt en bot på 750.000 euro. Som de andre har han satt opp et selskap i skatteparadis for å skjule inntekter, også han fra bilderettigheter.

El Mundo: Godtar fengsel etter skattesak

Spanske myndigheter har for lenge siden skjønt at det «lures» unna mye penger i fotballen, den ene etter den andre har innrømmet skyld og fått reduserte straffer sammen med enorme bøter. Fotballstjerner har blitt en pengemaskin for spanske myndigheter, de to mest kjente som har godtatt å betale store summer og betinget fengsel er Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Les på F7: Her viser Messi hvorfor Harry Potter er en amatør Manchester United-manager Jose Mourinho skal ifølge storavisen El Mundo ha kommet til enighet med spanske myndigheter.

VIDEO: Årets mål i verden skal kåres — her er de nominerte

FIFA har nå kunngjort de 10 nominasjonene til 2018 Puskas-prisen — årets mål i verden. FIFA forklarte kriteriene for nominasjonene som følger: «Et estetisk vakkert mål, uten å skille mellom mesterskap, kjønn eller nasjonalitet, scoret uten følge av flaks eller en feil og i henhold til Fair Play.» FIFA Puskas-prisen belønner det beste målet mellom 3. juli 2017 og 15. juli 2018, og det vinnermålet vil bli avslørt på FIFA-gallaen i London 24.

Messi forklarer hvorfor Real Madrid ikke vinner Champions League

Real Madrid har sikret full pott på tre kamper. Lionel Messi hevder likevel at hovedstadsklubben ikke har det som skal til for å vinne Champions League. For Barcelona-spilleren er overbevist om at Real har mistet det Store ekstra. Kan bety alt. (foto: juventus, twitter) –Real Madrid er en av de beste klubbene i verden, men det er tydelig at fraværet av Ronaldo gjør laget dårligere.

Her er de nominerte til årets spiller i verden

Cristiano Ronaldo, Luka Modric og Mohamed Salah er finalistene for Best Fifa Men’s Player Award for 2018. Lionel Messi, som har vunnet Ballon d’Or-vinner fem ganger, er ikke blant topp tre.

Messi brøt barriere i målfest – Barcelona smadret lille Huesca

(Barcelona – Huesca 8–2) Barcelona scoret åtte. Lionel Messi to. Den lille magikeren ga i tillegg fra seg muligheten til å gjøre hat trick, og gjorde ellers nærmest som han ville ute på Camp Nou-gresset.
Les mer om:

Ronaldo scorer ikke, men det gjør Benzema og Bale

Hva ville skje med stakkars Real Madrid etter at deres store stjerne og fem ganger gullballvinner Cristiano Ronaldo byttet til Juventus. – Hylekoret startet å vokse i sommer og kravet var at minst en av de store målscorerne måtte på plass.  Angrepsspillerne som var igjen Karim Benzema og Gareth Bale var over middagshøyden og burde selges mens de fortsatt kunne få noe for dem.

Liverpool har aldri startet Premier League så bra

Det var en arbeidsseier for Liverpool denne gangen, da de tidligere idag møtte Leicester til dyst. For ikke lenge siden hentet Alisson fra Roma og dermed skulle de være kvitt fomling mellom stengene, men slik gikk det ikke.  Liverpool var på besøk på King Power Stadion og Leicester og slet seg til en 1 – 2 seier, for første gang har de full pott de første fire kampene og topper Premier League med 12 poeng. Les: Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona We've now won our opening four games of a @premierleague season for the first time.

Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona

Jeg er litt usikker på om vi skal kalle det en solskinnshistorie, men vi synes ihvertfall det er noe vi kan skrive om. Huesca rykket opp i La Liga denne sesongen til alle sin store overraskelse. – Det kan minne litt om Ranheim sitt opprykk til Eliteserien. Huesca ligger på en overraskende 6.plass i La Liga etter 2 kamper med 4.poeng. Sammenligner man Huesca med La Liga gigantene som Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona er de en hobbyklubb. Mens Huesca har 115 tusen følgere på Twitter er det 28,9 millioner som følger Barcelona sin hovedkanal på spansk.