Nyheter om Lionel Messi


Et skritt nærmere tidenes råeste angrepsrekke

De aller fleste regner med at Lionel Messi lander hos Manchester City på grunn av hans meget gode forhold til manager Pep Guardiola. Paris Saint-Germain er fullt i stand til å konkurrere med City både på penger og sjanse til å vinne Champions League, men de har så langt manglet den personlige relasjonen. Neymar som scoret to mål for Paris Saint-Germain i Champions League seieren mot Manchester United på onsdag. (Du ser høydepunkter under) Har det som plommen i egget i Paris og ønsker å bli der på lang sikt. Dermed er han blitt den personlige relasjonen som de har manglet.

Messi bøtelegges etter Maradona-hyllest

Lionel Messi hyllet avdøde Diego Maradona ved å vise fram en gammel Maradona-drakt i en målfeiring sist helg. Nå bøtelegges han med 600 euro.
Les mer om:

Messi får bot etter Maradona-gest

Lionel Messi hyllet avdøde Diego Maradona ved å vise fram en gammel Maradona-drakt i en målfeiring sist helg. Nå bøtelegges han med 600 euro, i tillegg til det gule kortet han fikk umiddelbart etter hyllesten. Da Messi la på til 4-0 med et praktmål mot Osasuna på søndag, tok han av seg Barcelona-drakten og viste fram en gammel Newell's Old Boys-trøye med nummer 10 på ryggen.
Les mer om:

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Stadio Diego Armando Maradona står klar 10. desember

Napolis hjemmebane Sao Paolo har stått klar siden 1959, men nå er det på tide å vise deres største legende æren han fortjener. Vi rister ofte på hodet over hvordan vi mennesker venter til noen er døde før vi kommer med lovord og hyllest. Nå har ikke Napoli noen gang holdt tilbake hvor høyt de verdsetter sin Maradona, men likevel. Per sempre Diego #NapoliRoma 4-0 #SerieA #ForzaNapoliSempre #KK pic.twitter.com/TxoM3wsG80 — Koulibaly Kalidou (@kkoulibaly26) November 29, 2020 10. desember kommer Real Sociedad til Napolis hjemmekamp i Europaligaen.

Sterkt øyeblikk på Camp Nou da Messi hyllet Maradona etter praktmål

Barcelonas argentinske magiker Lionel Messi tok av seg drakta og viste fram en klassisk Maradona-trøye etter å ha scoret et praktmål i storseieren over Osasuna.
Les mer om:

Messi hyllet Maradona

Det ble helt stille på Camp Nou da Barcelonas Lionel Messi tok av seg drakta og viste fram en klassisk Maradona-trøye etter å ha scoret et praktmål i 4-0-seieren over Osasuna. Drakten var en gammel Newell Old Boys-trøye med nummer ti på, en klubb både Messi og Maradona har et forhold til. De to er Argentinas store helter på fotballbanen, med Messi som den naturlige arvtakeren etter legenden Maradona som døde onsdag. Messi ble stående i flere sekunder med hendene hevet til himmelen mens han så opp i en sterk gest til sin avdøde landsmann.
Les mer om:

Haaland slår Messi og Ronaldo på dette

Erling Braut Haaland har brukt kortere tid på å score 23 ligamål enn både Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski.

Hegerberg mener vi bare har sett starten av Haaland

Lyon-spiss Ada Hegerberg roser Erling Braut Haaland opp i skyene, og sammenligner jærbuen med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Lover en superstjerne, Neymar og retur for Iniesta, Xavi og Puyol

Etter et annus horribilis for oss alle og spesielt for Barcelona har valget på nytt styre og president blitt framskyndet til januar. Favoritt til presidentposten, Victor Font har kommet med sin del av lovnader, blant annet å hente tilbake suksessmanager Pep Guardiola for å holde på Lionel Messi. – En annen kandidat Emili Rousaud har også kommet med en god dose valgflesk. I januar arrangerer FC Barcelona valg på nytt styre og klubbpresident for FC Barcelona. Det er flere kandidater, med Victor Font blir sett på som favoritt for øyeblikket.

Luis i Tromsø er knust etter tapet av sin store helt: – Jeg gråt i hele går, og er helt ødelagt

Argentineren Luis Guaragna forklarer hvorfor Diego Armando Maradona, uansett sine skandaler på og utenfor banen, alltid vil bli elsket og hvorfor Lionel Messi aldri kan overgå Maradona i hjemlandet. 
Les mer om:

Pelé om Maradona: – En dag spiller vi fotball sammen i himmelen

Brasil-legenden Pelé og Barcelona-stjernen Lionel Messi er blant mange fotballstorheter som sørger over Diego Maradonas bortgang.
Les mer om:

- Jeg vet hva det er å sulte

I et siste intervju uttrykte Diego Maradona sin medfølelse med sultende barn, og støttet landsmannen Lionel Messi i hans vanskeligste periode som Barcelona-spiller.
Les mer om:

Pelé om Maradona: – En dag spiller vi fotball sammen i himmelen

Brasil-legenden Pelé og Barcelona-stjernen Lionel Messi er blant mange fotballstorheter som sørger over Diego Maradonas bortgang.
Les mer om:

Ikke lenger Barcelona «for alltid»: Koeman ser ikke det samme som Valverde og Setien

Akkurat som Barcelona sin store stjerne Lionel Messi kom Riqui Puig til La Masia (Barcelona sitt akademi) som liten gutt. Drømmen var en livslang karriere på Camp Nou. – Men midtbanespilleren som nå er 21 år gammel får ikke samme backing og applaus fra Barcelona sin nye manager Ronald Koeman. Forgjengerne Ernesto Valverde og Quique Setien var tydelig på at Puig var en del av fremtiden til Barcelona, nå som de begge er ute melder 90min at Riqui Puig snart følger etter ut døra.

Messi & co sliter: – Haaland ville vært perfekt for Barca

Lionel Messi (33) er ikke med Barcelona-troppen til Kiev tirsdag. Argentineren hadde en katastrofekamp mot Atlético Madrid i helgen, da Barca tapte.
Les mer om:

Paris Saint-Germain godsnakker med Jorge Horacio Messi

Pappaen til superstjernen Lionel Messi har flere ganger satt i gang rykter om hva som blir neste stoppested. Da han i sommer kjøpte en eiendom i Milano ble det ført som bevis om at det var Inter Milan som gjaldt, mens det like etterpå kom frem at Manchester City stod øverst på lista på grunn av Pep Guardiola. Mens de aller fleste fortsatt regner med at Pep Guardiola og Lionel Messi får sin gjenforening i Manchester City roter pappa Messi rundt og lager bølger. Jorge Horacio Messi er ikke bare pappa, men også manager.

Oppgitt Messi: – Jeg er lei av alltid å være problemet

Lionel Messi har sett seg lei av å alltid være «problemet» når det stormer i Barcelona.
Les mer om:

Cadena Ser: Sergio Ramos-signaturen i boks!

Det blir alltid bølger når et klubbikon som Sergio Ramos ikke har blitt enig med Real, under to måneder før han kan gå ut i forhandlinger med andre klubber. Nå ser det ut som forhandlingene kan være over. Real Madrid har stått hardt på prinsippet om at 30-åringer ikke tildeles forlengelse på lenger enn én sesong, mens Ramos har krevd forutsigbarhet på minst to sesonger. Les: Joachim Löw har kjørt laget i senk: – Noe må gjøres Selv om PSG er nevnt som en interessent, hevder Cadena Ser at det blir en happy ending mellom Real og kapteinen.

Neymar bromance sikrer fem nye år

For å helt skjønne det ESPN melder må man vite at de to største stjernene på Paris Saint-Germain Neymar og Kylian Mbappé har blitt perlevenner.

Aldri vært lykkeligere!

Med jevne mellomrom dukker det opp rykter om at Cristiano Ronaldo drømmer om å dra tilbake til Manchester United. – Det er en ting som har stått i veien. Ballon d’Or, kåringen av verdens beste fotballspiller organiseres og deles ut av fotballbladet France Football. – De har en forkjærlighet for spansk fotball, sist prisen ble delt ut til en spiller på et engelsk lag var faktisk til Cristiano Ronaldo mens han spilte på Manchester United tilbake i 2008.

Neymar har kalt inn agenten sin

Verden er ikke til å kjenne igjen i disse virus nr. 19-tider. Neymar har innsett at timingen for å stjele spotlighten på overgangsmarkedet er dårlig. Det er franske Le10Sport som hevder den brasilianske superduperstjernen har tatt kontakt med agenten sin. Les: Radamel Falcao nekter å avslutte karrieren i Tyrkia Barcelona, her kommer vi? Non. Den franske avisen hevder agenten fikk klar beskjed om at Neymar blir på sin post utover kontraktsperioden til 2022. Brasilianeren skal sogar ha engasjert seg i diskusjonen om hvilke spillere som kan forsterke PSG-troppen.

Superinnbytter Messi berget Barcelona mot Betis

Lionel Messi startet på benken, men kom inn og scoret to ganger da Barcelona slo Betis 5-2 i den spanske toppdivisjonen lørdag.

Messi-dobbel i målfest mot Betis

Lionel Messi scoret sitt annet og tredje mål for sesongen da Betis ble slått 5-2 i den spanske toppdivisjonen lørdag. Messi startet på benken, men kom inn ved pause for Ansu Fati, og viste seg fram umiddelbart. Barcelona har slitt i den hjemlige serien denne sesongen. Før kampen sto storlaget med bare åtte poeng på seks kamper.