Nyheter om Lionel Messi


Slik fikk Messi bukt med oppkast-problemene

Superstjernen Lionel Messi måtte ta kosthold-grep for å få slutt på at han stadig kastet opp under kamp.
Les mer om:

Til og med Gareth Bale scoret i målorgie

Selvom det smerter mange å måtte innrømme det, Cristiano Ronaldo er fantastisk god. La Liga kampen mellom Real Madrid og Girona minnet mest om innledende runder i Cupen.- Målene kom tett som hagl og det kunne kommet mange flere hvis ikke Real Madrid hadde brukt første omgang til å virkelig komme igang med målscoringen. Les: Selvsikker Ronaldo aksepterer kjøp av spisskollega til 2,3 milliarder Ronaldo var eksepsjonell i går, målfesten på Santiago Bernabeu ble startet av superstjernen i det 11 minutt på et innlegg fra Toni Kroos.

Messi-suser i ny Barca-seier

Paco Alcácer og Lionel Messi scoret målene da Barcelona slo Atheltic Bilbao 2-0 i La Liga søndag. Barca leder ligaen suverent.

– Salah nærmer seg Messis nivå

Liverpool-manager Jürgen Klopp drar sammenligninger til Lionel Messi og Diego Maradona når han snakker om Mohamed Salah.
Les mer om:

Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle

Makten i Barcelona sentrerer seg rundt deres superstjerne Lionel Messi. -Klubben skal nå tenke at de enste årene, frem til han legger opp, er det slik det bare er.  En annen Barcelona veteran Andres Iniesta lar seg friste av meget store penger for å avslutte sin karrière i Kinesisk superliga. Han har levert så det holder på Camp Nou i en årrekke og ingen vil stå iveien for en overgang hvis han skulle ønske det. De er få som kan sammenlignes med det nivået som Andres Iniesta har levert på sin playmaker rolle på midtbanen.

Tottenhamfans gleder seg over Lewandowski forhandlinger

Det som idag står i den spanske avisen Mundo Deportivo har fått Tottenhamfans til å puste med magen. De vet at selv for Real Madrid er det ikke mulig å hente både Bayern München stjerne Robert Lewandowski og deres egen toppscorer Harry Kane. Storscorer Robert Lewandowski (29) skal ha avtalt personlige vilkår med Real Madrid.

Sergio Busquets må vente litt med å danse ballett

Barcelona er fantastisk gode om dagen og er etter de dyttet Chelsea ut av Champions League i åttendedelsfinalen på onsdag, klare favoritter til å nå selve finalen.  Barcelona og Lionel Messi gav Chelsea en skikkelig fotball-leksjon.

Seieren mot Chelsea kostet Barcelona-spilleren ei tå

Barcelona og Lionel Messi gav Chelsea en skikkelig fotball-leksjon.

Påminnelse: Messi er IKKE ustoppelig

Når Antonio Conte forlater Camp Nou med armen rundt Lionel Messi, er det vel ganske enkelt å konkludere med hva Chelsea-manageren tenker.
Les mer om:

Du må nok ha en Messi eller Ronaldo på laget for å vinne Champions League

Chelsea har spilt to gode kamper mot Barcelona og tapt 4–1 sammenlagt. Den eneste forskjellen er Lionel Messi.

Chelsea-Conte gratulerte magiske Messi

Lionel Messi satte to baller mellom bena på Thibaut Courtois og serverte Ousmane Dembélé Barcelonas tredje da Chelsea forsvant ut av mesterligaen.
Les mer om:

Majestetiske Messi herjet med Chelsea: – Aldri sett noe som ligner på ham

(Barcelona – Chelsea 3–0, 4–1 sammenlagt) Avslutter, servitør, og i en klasse for seg selv. Med sin Champions League-scoring nummer 99 og 100, sendte Lionel Messi (30) nærmest egenhendig Chelsea på hodet ut av turneringen.

Etter skader ligger veien åpen for Lionel Messi

Toppscorer i fjor i alle store ligaer Harry Kane pådro seg en ankelskade i søndagens kamp mot Bournemouth og på lørdag ble også Evertonspiller Gylfi Sigurdsson skadet. Harry Kane bøtter inn mål og var den i de fem største ligaene som scoret flest mål. 2018 startet på samme måte og han er en sterk kandidat for tittelen også i år, men det var inntil Tottenham møtte Bournemouth på søndag.

Lionel Messi vil bli kvitt ham

Det er liten tvil om hvem som er den egentlige sjefen i Barcelona. Det Messi sier har blitt lov. I sin nye kontrakt med klubben er det en utkjøpsklausul på nesten 6 milliarder, det sier det meste.  Les: Faktisk bekymret noen vil betale 6 milliarder for Lionel Messi Det går et rykte blant spillerne på Real Madrid som sier Messi ser lagkamerat Yerry Mina som et feilkjøp og vil han han ut. Spillerne sier Messi har blitt mye tøffere ovenfor sine lagkamerater og krevet at de leverer på banen.

Coutinho med lekker scoring i Messis fravær

(Malaga–Barcelona 0–2) Med Lionel Messi på fødestuen, hælflikket Philippe Coutinho (25) inn sitt andre ligamål for katalanerne.
Les mer om:

- Messi har trukket seg av personlige årsaker

Lionel Messi er ikke med når Barcelona møter Malaga borte i La Liga lørdag. Personlige årsaker gjør at argentineren står over kampen.

Faktisk bekymret noen vil betale 6 milliarder for Lionel Messi

Verden lot seg overraske da Paris Saint-Germain i fjor sommer klasket 2 milliarder kroner i bordet og utløste Neymar sin utkjøpsklausul hos Barcelona. Nå innrømmer økonomi- og strategidirektør, Pancho Schroder at klubben er redd for at noen skal være så gale at de utløser Lionel Messi sin ukjøpsklausul på 625 millioner euro, eller ca 6 milliarder kroner. Les: Skadet da Barcelona tok et stort skritt nærmere seriegullet Lionel Messi skrev etter mye frem og tilbake en ny avtale med Barcelona i november med ny og ekstremt høy utkjøpsklausul. Messi, passerte 600 mål markeringen for Los Cules med se

Ronaldo er målmaskinen selv Barcelona ikke har sett maken til

Vi kan diskutere det meste når det gjelder Cristiano Ronaldo målt opp mot Lionel Messi. Men ikke evnen til å skyte ballen i mål.

Skadet da Barcelona tok et stort skritt nærmere seriegullet

La Liga sesongen får mot en konklusjon, nå er 27 av 38 kamper spilt og Barcelona har en klar ledelse de mest sannsynlig klarer å surfe inn på.  Det var en bittersøt seier i går, Barcelona vant 1 – 0 mot sin nærmeste konkurrent Atletico Madrid og evige Barcelonaspiller Andres Iniesta måtte av banen med skade. Les: Elendig organisering preller av på Barcelona [INJURY NEWS] @andresiniesta8 has a hamstring injury in his right leg.

Med dette kunne Atletico Madrid banket Barcelona

Barcelona  slo Atletico Madrid 1-0 i søndagens storkamp i La Liga. Diego Simeone mener det var én ting som avgjorde at seieren ikke tippet i deres favør. Lionel Messi. Det blir litt klønete å betegne spilleren som satte inn sin 600. scoring som en “liten detalj”, men Atletico-treneren måtte innrømme at de hadde vunnet – hvis argentineren var på deres side. -Hvis Messi bar drakten vår hadde vi vunnet.

Lionel Messis 14 største øyeblikk på fotballbanen - fortalt av Messi selv

Lionel Messi tar oss gjennom sine mest ikoniske øyeblikk i en utrolig fotball-karriere.
Les mer om:

Magisk Messi-frispark avgjorde seriefinalen

Lionel Messi senket Atlético Madrid med sitt 600. mål i karrieren, og avgjorde også mest sannsynlig serien i samme slengen.
Les mer om:

Simeone om Messi: - Hadde han tatt på Atlético-drakt, hadde vi vunnet

(Barcelona – Atlético Madrid 1-0) Med en perle av et frispark kan Lionel Messi (30) langt på vei ha sørget for at ligagullet returnerer til Catalonia.
Les mer om:

Passerte 300 mål for Real Madrid i La Liga

De som har avskrevet Cristiano Ronaldo og tenkt at Paris Saint-Germain får det lett i neste ukes Champions League kamp har ikke fått med seg den forvandlingen som har skjedd de siste dagene. Lørdag kveld vant Real Madrid 3 – 1 hjemme mot Getafe med en gnistrende Ronaldo som scoret mål nummer 300 og 301 for Real Madrid i La Liga. Gareth Bale som var en del av sist ukes pinlige tap mot Espanyol hadde en god start og er i ferd med å komme i form igjen. Det var han som åpnet scoringsballet med det første måltet etter 24 minutter. Real Madrid vant 3-1 hjemme mot Getafe lørdag kveld.

Mohamed Salah er fotball

Det er mange som nå sammenligner Mohamed Salah med Luis Suárez på sitt beste for Liverpool.