Nyheter om Lionel Messi


Nå er bare Ronaldo og Messi bedre

(Lazio-Bayern München 1–4) Nå er bare Cristiano Ronaldo og Lionel Messi foran Robert Lewandowski (32) på listen over tidenes målscorere i Champions League.

Idiot-beskjeden fra Barcelona som kommer til å plage Suarez resten av livet

Barcelona er ferdig med Luis Suarez, men Suarez er ikke helt ferdig med Barcelona. Lionel Messi skal ha kalt exiten til urugayaneren loco, og fikk rett. Det viste seg å være helt crazy. Suarez hadde en en ekstrem motivasjon for å vise at han fortsatt er på topp.

Kom deg vekk, Leo

Om Lionel Messi vil vinne flere store titler, må han bort fra Barcelona i sommer. Det har denne ukens resultater vist.

PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden

Kylian Mbappé og gjengen lekte seg med Barcelona – og stakkars Gerard Pique. Barcelona-midtstopperen var tilbake etter lengre skade og fikk oppdraget med å stanse Mbappé. Det gikk særs dårlig for 34-åringen, for 22-åringen stanset ikke engang med Pigue hengende i drakta hans. For Mauricio Pochettino var Mbappés hattrick i Champions League perfekt timet.

Rivaldo «vet» hva Lionel Messi velger

Før Lionel Messi kom til Barcelona kunne Rivaldo i 1999 smykke seg med både å ha vunnet Gullballen og FIFA World Player of the Year. – Han har selvfølgelig også vunnet Champions League og Copa America samt VM gull (og sølv) med Brasil. Nå har han kastet seg inn i debatten om fremtiden til Lionel Messi. – Han er overbevist at neste stopp blir Paris Saint-Germain etter de på tirsdag knuste Barcelona.

Mesterlige Mbappé scoret hat trick da PSG ydmyket Messi og Barcelona

(Barcelona - Paris Saint-Germain 1–4) PSG regelrett ydmyket Lionel Messi og kompani da de sørget for at Barcelona-krisen nådde hittil uante høyder. Størst av alle var Kylian Mbappé (22).

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

De 20 råeste målscorerne til Pep Guardiola

Fordelen med å være en av verdens beste managere er – ganske riktig – muligheten til å ha de beste spillerne i troppen.

Mener Messi fortsatt er på topp - på statistikkene

Lionel Messi (33) måtte ut i november før han endelig scoret sitt første spillemål i ligaen denne sesongen. Men siden gang har både han og Barcelona levert.
Les mer om:

Marca: PSG må selge Mbappé for å gjøre plass til Messi

Når Lionel Messi skal velge seg klubb til sommeren kan det sette i gang en dominoeffekt med flere overganger for verdens største fotballstjerner.
Les mer om:

Lionel Messi, Kylian Mbappe, Erling Braut Haaland og Harry Kane og nå også Romelu Lukaku og Danny Ings

Manchester City manager Pep Guardiola har fått tilbake det store gliset og de vinner absolutt alt om dagen. De er i ferd med å hente hjem Premier League trofeet etter de i går parkerte Liverpool på Anfield med en 4 – 1 seier. Liverpool manager Jürgen Klopp har gitt opp kampen om gullet og Liverpool har fjernet det meste av hyllestbilder av sin manager på sine nettsider og i sosiale medier. Hvorfor ikke bare kjøpe dem alle! Manchester City har tydeligvis bestemt seg for å lage tidenes beste angrepsrekke. – Pengene sitter løst nå som de vinner alt.

Messi superinnbytter da Barcelona vendte til seier

Lionel Messi ble byttet inn og bidro med mål og assist da Barcelona vendte til 3-2-seier i bortekampen mot Betis søndag.
Les mer om:

Tuttosport: Juventus har tatt valget om Ronaldo

Ronaldo, Ramos, Zlatan, Cavani er beviset på at halvveis til førti er det nye halvveis til tredve. Ikke overraskende har Juventus skjønt at deres superstjerne ikke kommer til å gi seg før den dagen han slutter å score. 37 på 46 kamper forrige sesong, 22 på 23 kamper så langt i sesongen.

Og der fikk vi bekreftelsen: Solskjær har løftet Manchester United til ekstreme høyder

Da Ralph Hasenhüttl gikk ned på kne etter 1-0 seieren over de regjernende Premier League-mesterne sa vi at nå var endelig 0-9 tapet mot Leicester i oktober 2019 healet. På tirsdag ble såret revet åpent igjen av et nådeløst Manchester United. Det begynte rått for Hasenhüttl etter to minutter da han forsto at han måtte lede laget med 10 spillere i 88 minutter mot et av balløyas for tiden desidert beste lag.

Snart får vi se Neymar og Lionel Messi på samme lag

Da Neymar ble hentet fra Barcelona til Paris Saint-Germain i 2017 for 222 millioner euro, fikk deres største stjerne Lionel Messi en umiddelbar sorgreaksjon. – En sorg som ble mildere av et nær vennskap til lagkamerat, Luis Suarez. Nå er også «bestekompisen» borte, spanske medier mener det er 0% sjanse for en forlengelse, spesielt etter noen lekket avtalen til Lionel Messi til pressen.

The Mirror: Verdens tøffeste midtstopper velger Manchester United

Mye sies og skrives om den spanske fotballegenden Sergio Ramos, men det vi vet er at en av verdens beste midtstoppere står på free transfer om noen måneder, der toppklubber rundt om i Europa garantert er villig til å legge tilbud på bordet til 34-åringen som Real aldri vil kunne matche. Mauricio Pochettino har ikke lagt skjul på at han jobber for å bygge et PSG-lag for historien med Neymar, Mbappé, Lionel Messi – og Sergio Ramos på banen.

Nå er det ikke tvil: Pochettino bygger et lag for historiebøkene

Laporta, kandidaten til presidentvalget hos Barclona er illsint på PSG som presser seg på deres Messi og offentlig skryter av at de akter å overbevise argentineren om exit Camp Nou. Da lurer vi på hvordan Real Madrid-presidenten føler seg etter Pochettinos siste uttalelser. Da Pochettino var manager hos Tottenham var klubben så låst til kostnadssluket Nye White Hart Lane (som dessverre endte opp som Tottenham Hotspur Stadium).

Messi tilbake med mål i cupseier

Lionel Messi var tilbake på banen etter utelukkelse og scoret ett mål da Barcelona tok seg til kvartfinale i cupen med 2-1-seier over Rayo Vallecano.
Les mer om:

Messi er marerittet til onsdagens cupmotstander

Lionel Messi (33) er tilbake etter utestengelsen. Det er særdeles dårlig nytt for motstanderen i den VG+sendte Copa del Rey-kampen onsdag kveld, Rayo Vallecano.
Les mer om:

Pochettino har bestemt seg: Skal ha inn spilleren som forandrer alt

Forrige uke kom vi med historien til PSG-manageren om den gang han hadde avtalen klar om å hente Lionel Messi på leie til Espanyol. Barcelona ombestemte seg plutselig, og Pochettino må leve med nesten-suksessen. Denne gangen er ikke Barcelona en faktor. Gjengen på Camp Nou gjør selvfølgelig alt de kan for å få Messi til å fortsette utover kontrakten som løper ut i sommer, men utover det er det ene og alene opp til 33-åringen selv.

Messi fikk to kampers karantene

Lionel Messi ble utvist i supercupfinalen mot Athletic Bilbao. Nå er det bekreftet at han må stå over de to neste kampene for Barcelona, melder Marca Messi fikk rødt kort etter å ha slått en motspiller. Det var hans første røde kort på 753 kamper.

PSG-sjef bekrefter Messi-interesse: – Vi har en stol reservert

Barcelona-ikonet Lionel Messi står i disse dager fritt til å velge hvor han skal spille fra neste sesong. Paris Saint-Germain melder seg på i dragkampen.
Les mer om:

PSG bekrefter Messi-interesse

Barcelona-ikonet Lionel Messi står i disse dager fritt til å velge hvor han skal spille fra neste sesong. Paris Saint-Germain melder seg på i dragkampen.
Les mer om:

Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Supercopa-finalen er ikke det største i verden, men likefullt muligheten til et trofé. For Barcelona er alle symbol på suksess denne sesongen et lite løft opp av gjørma, så det er kanskje ikke så rart at Lionel Messi gikk over en strek han aldri tidligere hadde passert. Direkte rødt kort til verdens beste spiller.

Messi så rødt i cupnederlag – Athletic Bilbao ble mestre

Athletic Bilbao slo Barcelona etter ekstraomganger i den spanske supercupfinalen. Lionel Messi fikk sitt første røde kort for klubben i finaletapet.