Nyheter om Lionel Messi


Vi kan ikke skjønne annet enn at Pogba blir

Mens motstanderne er lei av å høre hvor mange kamper United har på rad uten tap, jobbes det hardt hos Solskjær for å finne den riktige kombinasjonen med spillere som skal være med videre de neste sesongene. Et av spørsmålene som naturligvis dukker opp er: Hva gjør vi med Pogba? Franskmannen har i løpet av sin fireårsperiode på Old Trafford vekslet fra briljant til klomsete, fra å være leder til urokråke.

United mener Messi er verdt 1,5 milliarder pluss en superstjerne

Manchester United er villige til å tilby 110 millioner pund og «en eller to spillere» hvis Lionel Messi bestemmer seg for å forlate Barcelona allerede i sommer. Den argentinske superstjernen har allerede gitt beskjed om at det er over etter neste sesong. – Det er mange ting som har ledet opp til den avgjørelsen, at klubben er helt avhengig av han og at det ikke er nok med «en spiller» for å sikre La Liga gullet.

Sjokkerende Xavi nyhet for Barcelona fans

I går meldte det som fantes av medier i Spania og forsåvidt resten av verden at Barcelona legenden Xavi Hernández var på vei til å overta managerstolen til Quique Setién og få en lønn på nesten 60 millioner kroner pr år. Nå er det ut til å årets manager i Qatar blir værende i Al Sadd i et år til. Les: Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona Lionel Messi, Barcelona sin store stjerne har bestemt seg for å slutte, Xavi skulle sørge for at han blir værende ut karrièren sin.

Xavi får gigantlønn for å redde Barcelona

Barcelona er ute å kjøre om dagen, men nå har de funnet sin redningsmann, klubblegende og i sin tid en av verdens beste midtbanespillere Xavi Hernandez. Xavi som for tiden leder Al-Sadd SC i Qatar får 5,4 millioner euro i året for å erstatte Quique Setien som Barcelona-manager.

Ole Gunnar Solskjær vil utnytte kaoset i Barcelona

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima. Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner. Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Mundo Deportivo: Xavi er kalt inn til Barcelona

Spansk media værer at Barcelona står foran fundamentale endringer – igjen. Når det snakkes om at Lionel Messi ikke orker mer av klubben og skal være på vei bort fra Camp Nou, settes det store ressurser inn for å få nyss om hva som skjer på innsiden. Mundo Deportivo har fulgt et spor til Quatar, og hevder at Xavi allerede har blitt enig med Barcelona om å ta over styringen neste sesong. Den spanske avisen hevder at klubblegenden ikke ønsker en retur til Barcelona før etter Champions League-finalen i August.

Zidane liker ikke det som skjer hos Barcelona

På tirsdag scoret Lionel Messi sitt 630. mål for Barcelona. Nå ser det ut til at argentineren ikke gidder å jakte på sin 650. scoring.

Sjokkrykter

Ifølge spanske aviser skal Lionel Messi (33) være misfornøyd i Barcelona.

Real Madrid-trener Zidane ber Messi om å bli i Barcelona

Lionel Messi har ikke fornyet kontrakten sin med Barcelona, som utløper neste sesong. Real Madrid-trener Zinédine Zidane vil ha stjernespilleren i ligaen.
Les mer om:

Mohamed Elyounoussi håper på Fraser Forster deal

Mohamed Elyounoussi har ikke gitt opp håpet om at Fraser Forster fortsetter sammen med ham på Celtic. Mo forteller BBC at hans lagkamerat på Southampton og denne sesongen også på Celtic er usikker på fremtiden. Den norske vingen Elyounoussi kom tilbake for et andre sesonglån hos de skotske mesterne på tirsdag. Les: Lionel Messi har bestemt seg for å slutte i Barcelona Målvakt Forster kom tilbake til Parkhead forrige sesong, men rapporter melder at han har avvist sjansen for ytterligere lån.

Liverpool byr 620 millioner

Det er fortsatt stor avstand mellom det Napoli har sagt de vil ha for Kalidou Koulibaly og det Liverpool er villige til å by. Corriere Dello Sport melder at 620 millioner kroner er lagt på bordet for midtstopperen, noe som er langt unna 950 millioner kroner som italienerne krever. Noe av det som driver priser er det faktum at Manchester United har meldt sin interesse og de er kjent for å ikke spytte i glasset.

Manchester United går på et skikkelig nederlag

Det meste Solskjær har tatt i etter nyttår har blitt til gull. Man skulle tro at fotballauraen rundt Manchester United skinner mer enn på flere år og at «alle» vil være med på reisen. Det trodde nok United også da de før viruskrisen inviterte en 17-åring og foreldrene til treningsfeltet på Carrington. Jude Bellingham. Det meste er sagt om Birmingham-spilleren som har etablert seg i Championship med 35 spilte kamper denne sesongen.

Lionel Messi har bestemt seg for å slutte i Barcelona

Det er nedslående nyheter for Barcelona-fans som i dag kommer ut av Spania, en rekke medier melder at Lionel Messi kommer til forlate Barcelona etter neste sesong. Den argentinske stjernen er mer og mer en bærer av laget og det tærer på. Barcelona sin toppscorer er lei av «mangelen på et vinnerprosjekt».

Tilbyr to stjerner mot en benkesliter hos Barcelona

Arsenal har helt klart med seg et forslag til samtaler med Barcelona som burde friste sjefene på Camp Nou. Manager Quique Setién har i det siste stort sett pekt på benken for Antoine Griezmann, en spiller de kjøpte for 120 millioner euro fra Atletico Madrid i fjor sommer. Den franske spissen er ikke fornøyd med situasjonen, men han har heller ikke levd opp til forventningene. Bare 8 mål så langt er lite for en som pleier å score opp imot 30 pr sesong.

Her klarer Messi noe kun seks fotballstjerner har gjort før

Lionel Messi ble innlemmet i eksklusiv klubb.
Les mer om:

Her klarer Messi noe kun seks fotballstjerner har gjort før

Lionel Messi ble innlemmet i eksklusiv klubb.
Les mer om:

Barcelona snublet igjen

En panenka-straffe av Lionel Messi var ikke nok til å sikre Barcelona tre poeng mot Atlético Madrid tirsdag. Barcelona måtte nøye seg med 2-2 mot laget fra hovedstaden og risikerer å tape ytterligere terreng til Real Madrid i gullkampen i La Liga.

Tre straffespark og frekk Messi-scoring i ny Barcelona-nedtur

Lionel Messi og Barcelona måtte tåle et nytt poengtap tirsdag.
Les mer om:

Tre straffespark og frekk Messi-scoring i ny Barcelona-nedtur

Lionel Messi og Barcelona måtte tåle et nytt poengtap tirsdag.
Les mer om:

Straffebonanza da Barcelona snublet igjen

Lionel Messi var iskald fra straffemerket, men klarte ikke å tette forspranget til Real Madrid.

Messi ignorerte nestsjefen: – Jeg var heller ingen enkel spiller å ha med å gjøre

Quique Setién (61) benekter trøbbel i Barcelona-garderoben. Men Lionel Messi (33) behandlet sjefens assistent som luft i en drikkepause mot Celta Vigo.
Les mer om:

Bekreftet: Arthur går fra å spille med Messi til å spille med Ronaldo

Juventus har kunngjort signeringen av Arthur Melo fra Barcelona, brasilianeren blir en del av laget neste sesong. Juventus betaler 82 millioner euro for Arthur: 72 millioner euro pluss 10 millioner euro i tillegg. – Arthur ble hentet til Barcelona i 2018 under Robert Fernandez periode som teknisk direktør, men etter en lovende debutsesong klarte han ikke å bygge videre på det i sitt andre år på Camp Nou.

Ansu Fati senior prater om alt ståket rundt Manchester United

Det var noen uker da det virkelig boblet med rykter rundt en spektakulær United-overgang. Denne gangen dreide seg ikke om Jadon Sancho, men om Barcelonas kronprins. Ansu Fati. 17-åringen viser at han holder følge med ferdig utviklede stjerner som Luis Suarez og Antoine Griezmann.

Barcelona villig til å øke Messi sin vanvittige lønn

For noen dager siden gikk Lionel Messi sin mulighet for å gå gratis fra Barcelona ut på dato. – Rimelig rett etterpå startet samtaler om en forlengelse av den eksisterende avtalen. Det er den største fotballspilleren gjennom tidene (ikke høyde, men ferdigheter) som skal være klar på å utvide avtalen med ytterligere to år. Les: Bekreftet: Arsenal har fått på plass 4 kontrakter som skal løfte klubben Lionel Messi som har rukket å bli 32 år gammel har vært i Barcelona siden 1.juli 2000, bare 13 år gammel.

Rakitic sende Barelona til topps

Barcelona slo Athletic Bilbao 1-0 og tok tilbake tabelltoppen i La Liga onsdag. Ivan Rakitic scora målet etter 70 minutt, hans første mål for sesongen. Lionel Messi, som fyller 33 onsdag, blei mållaus i jakta på si scoring nummer 700 i karrieren. Barcelona er på tabelltopp, men med ein kamp meir spela enn Real Madrid, som vil ta toppen tilbake med siger over Mallorca onsdag kveld.