Nyheter om Lionel Messi


Tottenham-keeperen: Blir det frispark er det mål

Er det et Tottenham som er litt på defensiven foran tirsdagens kamp mot Barcelona i Champions League, eller en keeper som har innsett og akseptert Messis overlegenhet. Barcelona møter Tottenham etter å ha rullet over byrivalen Espanyol med 4-1.

Ronaldo ber Messi prøve noe nytt

Cristiano Ronaldo utfordrer sin tidligere rival, Lionel Messi, til å bytte ut spansk fotball med italiensk, skriver NTB. – Jeg ville likt om han en dag kom til Italia. Jeg håper han kan ta utfordringen, slik jeg gjorde, sier Ronaldo til italiensk presse mandag.

Ronaldo: – Messi bør komme til Serie A for å bevise at han kan prestere i en annen liga

Cristiano Ronaldo oppfordrer Lionel Messi til å forlate Barcelona til fordel for en klubb i Serie A for å vise at argentineren kan ha innflytelse i en annen liga enn den spanske.

Messi styrte Barcelona til tabelltopp

Lionel Messi scoret to og noterte seg for en målgivende da Barcelona lørdag slo Espanyol 3-0 i La Liga.

Messi i kanonslag herjet med Espanyol

Lionel Messi scoret to og noterte seg for en målgivende da Barcelona lørdag slo Espanyol 3-0 i La Liga.

Messi-show i Barcelona-derby

Det er lenge siden Espanyol har hevdet seg i Derbi barceloní, og det endret seg ikke i kveld. Barcelona vant til slutt 4–0. Lionel Messi scoret to mål, og hadde en vidundertlig målgivende pasning til Ousmane Dembele. Luis Suárez scoret det siste.
Les mer om:

To perlefrispark fra Messi da Barcelona knuste byrivalen

(Espanyol – Barcelona 0–4) Han åpnet Barcelona-derbyet med å skru et frispark i krysset – og Lionel Messi (31) avsluttet det med å produsere en reprise av sin første goal.
Les mer om:

Pelé slaktes for Messi-uttalelse: – Sjokkerende

Lionel Messi (31) har «bare én ferdighet», ifølge Brasil-legenden Pelé (78). Uttalelsen vekker oppsikt i spansk presse.
Les mer om:

Luka Modric og Ada Hegerberg er verdige Ballon d’Or vinnere

Det er to debatter som vi ikke tar i kveld, men vi skal heller glede oss over vinnerne av Ballon d’Or.  – Det er første gang prisen deles ut til kvinner og ikke overraskende, kanskje med unntak av fotballforbundet er det Ada Martine Stolsmo Hegerberg som bøtter inn mål i den franske serien som vant gullballen.  I Norge er ikke Ada Hegerberg ikke blant de 11 utvalgte når hennes kvinnelige kolleger har stemt frem «Årets lag». – Det vil trolig ikke øke verdens beste spiller sin lyst til å komme tilbake til landslaget. Les: Best i verden, men ikke i Norge! «Dette er helt fantastisk!

Luka Modric er verdens beste fotballspiller

PARIS/OSLO (VG) For første gang på ti år gikk Gullballen til noen andre enn Lionel Messi (31) eller Cristiano Ronaldo (33). Verdens beste fotballspiller er Luka Modric (33).

Slosskamper og sinna øyeblikk på fotballbanen 2018

Året er ikke over og det kan godt tenkes det kommer noen flere sinna øyeblikk når spillere har lagt innpå en god dose julemat. Boxing day som i år faller på en onsdag (26 desember) er kjent for å ha høyere temperatur på banen enn i lufta.  Litt usikker på om det er riktig å kalle det høydepunkter, men JackieMT 2nd har samlet sammen sinna øyeblikk med blant andre iego Costa, C.Ronaldo, Ramos, Higuain, Lionel Messi, Mbappe. Les: Den siste dråpen: Southampton-Manchester United 2-2 Les: Fury er skikkelig rasende
Les mer om:

Gullballen: Modric favoritt til å danke ut Ronaldo og Messi

De siste ti årene er det kun Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo som har vunnet Ballon d'Or. Når prisen deles ut mandag er det Luka Modric som er favoritt.

Hevder Messi vrakes

Flere medier hevder at Lionel Messi ikke er blant de tre nominerte til Ballon d'Or for 2018. Barcelonas trener Ernesto Valverde er sjokkert over vrakingen. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Manchester United forberedt på å sette overgangsrekord i januar

Manchester United er så opptatt av å sikre seg Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly at de er villige til å gå over de 105 millioner euro de betalte for Paul Pogba fra Juventus.  Nettopp Juventus er årsaken til at Napoli ikke har noen interesse av å selge, Napoli skal vinne Serie A og da trenger de gode og dyre spillere. Les: Hvorfor la Zinedine Zidane ut et bilde med Lionel Messi? 27-åringen har etablert seg som en av de beste forsvarsspillere i Europa, og danner en grunnleggende del av Napoli forsvaret siden han kom fra Genk i 2014. Det finnes ikke en manager i verden som ikke ønsker seg Kalido

Nedbrutt Mads Østberg «Det største slaget i trynet jeg noen gang har fått»

Ting så meget lovende ut for Mads Østberg etter han fikk plass på Citroën sitt lag og med det kjøre i toppklassen i Rally-VM neste år. – Men så mistet laget sin hovedsponsor. Det har gått kort tid fra han fikk den nedslående nyheten fra teamsjef Pierre Budar til han bekrefter følgende over Parc Fermé: «Jeg har mistet jobben i Citroën.

Hvorfor la Zinedine Zidane ut et bilde med Lionel Messi?

Den tidligere Real Madrid manageren Zinedine Zidane lever livets glade dager etter han sluttet i sommer. -Han har vært nevnt i forbindelse med en rekke klubber, blant annet Manchester United og Bayern München, men ingen har nevnt Barcelona inntil idag.  Instagram-innlegget hvor han poserte sammen med Barcelona stjernen Lionel Messi skapte en massiv reaksjon fra både Barcelona og Real Madrid-støttespillere. Zidane, deltar for tiden på et salgsfremmende arrangement i Kina. Der visstnok tilfeldig skal ha møtt Lionel Messi, de deler samme sponsor.

Ballon d’Or «shortlist» ser ut til å være uten Cristiano Ronaldo

Både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi skal allerede være ute av Ballon d’Or i år. – Dette er en stor nyhet for vi må langt tilbake for de to ikke har vært aktuelle når topp tre «shortlist» blir «lekket»   – For 11 år løftet Kaka løftet den berømte gylne ballen før fikk et duopol hvor Messi og Ronaldo deler fem stykker over det neste tiåret. Luka Modric ble møtt med en god del «furting» da han vant beste FIFA pris for litt siden og er med det favoritt til å også plukke opp årets Ballon d’Or.

Italienske medier: Hverken Ronaldo eller Messi blant Ballon d’Or-finalistene

De har vekslet på å vinne Ballon d’Or-prisen hvert år siden 2008, men nå kan det se ut som dominansen er over. For hverken Cristiano Ronaldo (33) eller Lionel Messi (31) er blant finalistene når verdens beste fotballspiller skal kåres.

Hazards egen favoritt til Ballon d´Or

Det nærmer seg utdelingen av fotballverdenens gjeveste individuelle pris. Eden Hazard er for oss selvskreven som kandidat til tittelen verdens beste spiller.

Barcelona-blemme i Messis retur

Real Betis overrasket Barcelona på Camp Nou og fikk med seg 4-3 hjem til Sevilla. Lionel Messi scoret to av målene i sin første kamp etter armbruddet for drøyt tre uker siden.

Betis sjokkerte Barcelona: – Kan ikke kaste bort poeng slik

(Barcelona − Real Betis 3-4) Uten en skadet Lionel Messi vant Barcelona fire kamper og spilte én uavgjort. Med den argentinske stjernen tilbake fra skade ble det tap mot Real Betis, det på tross av to Messi-mål.
Les mer om:

Lagkamerat mener Barcelona har vokst i Messis fravær

Barcelona har blitt beskyldt for å være for avhengig av superstjernen Lionel Messi (31). Men lagkamerat Sergio Busquets (30) mener at laget har vokst i fraværet til superstjernen og roser Messi-erstatter.
Les mer om:

Barcelona-spiller ute med kjedelig skade

Barcelona måtte reise hjem med 1-1 mot Inter Milan på onsdag. For én spiller ble dette ekstra kjipt.   Nå er ikke uavgjort på bortebane så mye å være trist for, men Philipe Coutinho pådro seg i tillegg en kjedelig skade i låret. -Testene som ble gjort på torsdag morgen viser at det er en mindre skade i venstre bein. Han vil være kampklar igjen i løpet av 2-3 uker, er meldingen på klubbens hjemmeside. En delt av fotballspillerens hverdag.

CIES Football Observatory: Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller

Nesten hver eneste dag kommer CIES Football Observatory med spennende informasjon basert på matematiske modeller og statistikk. – Sis måned konkludere de med at Tottenhams målmaskin Harry Kane var den mest verdifulle, nå er han forbigått.  Paris St. Germains Kylian Mbappé er verdens mest verdifulle fotballspiller med en prislapp over 2 milliarder kroner. Det går nesten ikke en kamp uten at Kylian Mbappé er sist eller nest sist på det som har blitt en meget målrik sesong for Ligue 1 giganten. Paris Saint-Germain har etter 12 kamper 36 poeng, de har full pott.

Messi tilbake i trening

Barcelonas Lionel Messi var onsdag tilbake på treningsfeltet i lett trening, etter armbruddet han pådro seg mot Sevilla 20. oktober. Klubben opplyser at de håper Messi kan rekke La Liga-kampen mot Real Betis 11. november.
Les mer om: