Nyheter om Lindseth


Helten klar for gamleklubben og drømmen om Europa lever, men: – Ingen henter spillere som rykker ned

SKIEN: Én porsgrunnsmann senket én annen og treneren konkluderer med at Jonathan Lindseth (23) kan bli en veldig god fotballspiller. Det tror han selv også - men da kan han ikke rykke ned med Sarpsborg 08.

Sarpsborg med viktig seier over VIF

Sarpsborg 08 vant 1-0 over Vålerenga i mandagens kveldskamp i Eliteserien. Jonathan Lindseth scoret kampens eneste mål, og sikret sarpingene sin første trepoenger siden 16. juni. De poengene kan vise seg veldig viktige i kampen for Eliteseriespill også neste sesong. – Vi får marginene med oss i dag og drar i land dette her. Vi blir litt lettere til sinns med en trepoenger nå, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke. Etter seieren over Vålerenga ligger Sarpsborg på kvalikplass, og har like mange poeng som både Ranheim og Strømsgodset på nedrykksplassene.

Lindseth senket Vålerenga

En suser fra Jonathan Lindseth like før pause sørget for at Sarpsborg slo Vålerenga 1-0 mandag kveld. Sarpsborg klatret dermed opp fra jumboplassen i Eliteserien.

Bakke roser matchvinneren: – Kan bli en vanvittig god fotballspiller

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Vålerenga 1-0) Sarpsborg hadde ikke vunnet en kamp siden 16. juni. Men da Jonathan Lindseth (23) fikk drømmetreff satt seieren endelig for uavgjortmaskinen på tabellbunnen.

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

LESARBREV: SnikHaugalandisering?

Haugaland Vekst, Haugaland Kraft, Haugaland Brann og Redning og interkommunalt helsesamarbeid (Ikke realisert, men Suldal sa ja) er alle store, tunge saker som har gått igjennom kommunestyret i Suldal uten store synlige større diskusjoner rundt geografisk retningsvalg. Nå foreslår rådmannen at Suldal skal inn i renovasjonsordningen HIM (Haugaland interkommunale miljøverk) istedenfor IVAR.

LESARBREV: Svar om næringspolitikk

I førre utgåve av Suldalsposten, så vel som på nett, har det kome fleire kommentarar til innlegget vårt om tilsetjing av ein nærings- og samfunnsutviklar i kommuneadministrasjonen. Suldal Venstre meiner me drar strikken vel langt når me argumenterer for ei sterkare kommunal involvering i næringspolitikken basert på regjeringas (og då Venstres) stortingsmelding om «Berekraftige byer og sterke distrikt». Vel, det står nå i alle fall at: «Kommuneorganisasjonen har eit særleg ansvar og rolle i utviklingsarbeidet.

Sommerpyntet do til unnsetning(pluss)

Bystranda i Steinkjer har fram til i år manglet en viktig fasilitet. Med hjelp fra Ramirent og Lindseth reklame har kommunen nå sørget for toalett til trengende badere.
Les mer om:

John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei.  Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden.

Bjørn Petter Ingebretsen gir seg i Strømsgodset

Årets sesong har vært et kappløp mot bunnen for Ranheim, Rosenborg, Tromsø, Stabæk og Strømsgodset. – Vi har vært rimelig sikre på at Ranheim ville beholde sin hovedtrener Svein Maalen uansett hva som skjer, de andre har vi ikke vært like sikre på ville fortsette og det med god grunn.  Det er ikke resultatene, men helse som gjør at BP, Bjørn Petter Ingebretsen gir seg som hovedtrener for Strømsgodset. Les: Er ikke nok for Leroy Sané – i samtaler med ny klubb Dag Lindseth Andersen forteller om avgangen til BP og jakten på ny hovedtrener i Strømsgodset.

Arild Olsen tar gjenvalg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag vedtok Svalbard Arbeiderparti sin endelige liste til lokalvalget i oktober. Det har lenge vært spekulert i om den nye lederen, Elise Strømseng, skulle overta førsteplassen på lista. Det skjedde ikke.«Valglista ble enstemmig vedtatt ved akklamasjon.

Usikkert hva som skjer med Strømsgodset spiss etter gårsdagens møte

En tur på byen før kamp er tydeligvis noe man ikke gjør, selv om man spiller for en klubb fra Drammen. – Stømsgodset-spiss Marcus Pedersen måtte i møte med klubben etter en «uønsket hendelse». Det skriver Drammens Tidende . Før kampen mot Kristiansund skal Marcus Pedersen nok en gang hatt en oppførsel som ikke er forenelig med å være Strømsgodset spiller.

Grunnlaus gru-gleding

Tettare dialog med dei som styrer og steller i kommunen har lenge vore eit sterkt ønske frå næringslivet, som er organiserte i Suldal Næringsforening og der Olav Lindseth er ein profilert og engasjert styreleiar. Det har gått kuler varme mellom politisk/administrativt nivå og næringsforeninga, både om konkrete saker, sist om korleis næringsutviklingsarbeidet skal organiserast, men vegen fram til å finna ei møteform har heller ikkje vore enkel.

Aksjonist hevdet arbeid med vindpark ble stanset. Trønderenergi avviser(pluss)

Arbeidet med motorsag i Hestdalen i grenseland mellom Flatanger og Osen skal ifølge aksjonist Torbjørn Lindseth ha blitt stanset torsdag på grunn av brannfare. Dette avviser Trønderenergi.

Aksjonist: - Arbeid med vindpark stanset grunnet brannfare(pluss)

Arbeidet med motorsag i Hestdalen i grenseland mellom Flatanger og Osen skal ifølge aksjonist Torbjørn Lindseth ha blitt stanset torsdag.

– Svekker innovasjonsmiljøet(pluss)

NORD universitets forslag om å flytte sosiologi, geografi og multimedia fra Steinkjer til Levanger vil være en svekkelse av innovasjonsmiljøet i Steinkjer, i følge Svein Roar Lindseth.

Aksjonsleder: – Hogstarbeiderne svingte motorsagene få centimeter unna ansiktene våre (pluss)

Torbjørn Lindseth er sjokkert over oppførselen til hogstarbeiderne i Flatanger.
Les mer om:

Trenger en modig arving med ørneblikk

Svein Roar Lindseth er på oppløpet som kultur- og konseptleder ved InnoCamp i Steinkjer. Nå letes det etter en energisk arvtaker som evner å få overblikk og som tør å stikke fram nesa.
Les mer om:

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Får 1 million kroner fra Viking Cruises - jubel i IL Bryn(pluss)

Da Viking Sky var i trøbbel på Hustadvika, stilte lokalsamfunnet og IL Bryn opp. Nå har idrettslaget fått en million kroner som takk fra rederiet. – Dette skal komme hele Hustadvika kommune til gode, sier styreleder Jan Roger Lindseth.
Les mer om:

- Jeg fikk frysninger da publikum ropte navnet mitt

SARPSBORG: Porsgrunnsgutten Jonathan Lindseth (23) scoret et vakkert mål og leverte en meget god eliteseriedebut for Sarpsborg 08.
Les mer om:

Fikk drømmedebuten spolert: - Sitter bare igjen med bitterhet

Jonathan Lindseth (23) storspilte i Sarpsborg-debuten, men var en skuffet mann etter to tapte poeng mot Molde.
Les mer om:

Lange ventelister på turn – ventet i fem år før ungene fikk være med

Alexander Lindseth ventet til sammen i fem år for å få barna sine inn på turntreninger i Namsos. Til slutt måte han bli trener for at ungene skulle få være med.
Les mer om:

John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang

Det er langt fra en hemmelighet at John Arne Riise har lyst på en trenerkarrière, han har foreslått seg selv ved flere anledninger.

– Fascinerende å se snøen rulle

Hundrevis av snøruller dukket opp hos blant andre Jon Arne Lindseth i Fræna tirsdag. Statsmeteorolog Anne Hesby Palm forteller at fenomenet skyldes kombinasjonen kram snø, pudder og vind.
Les mer om: