Nyheter om Lindseth


Lindseth herjet da Sarpsborg knuste Stabæk 4-0

Jonathan Lindseth og resten av Sarpsborg-laget leverte en maktdemonstrasjon hjemme mot Stabæk lørdag. 4-0-resultatet ble fastsatt allerede etter 26 minutter.
Les mer om:

Marerittstart for Stabæk – uten kapteinen sin som er på vei bort

Sarpsborg/OSLO: (SPORTEN) (Sarpsborg08 – Stabæk 4-0) Det ble en blytung kveld for Stabæk IF i bortekampen mot hjemmelaget Sarpsborg. Hjemmelaget ga seg før det sto 4-0-på resultattavlen. Målene kom som perler på en snor i 1. omgang i eliteseriekampen på Sarpsborg stadion. Allerede etter 15 minutter ledet hjemmelaget 4-0. Mikael Dyrestam åpnet målkontoen for vertene med en stupheading, før Tobias Heintz kopierte scoringen minutter senere.

Storspilte i storseier

Jonathan Lindseth var den førende spilleren da Sarpborg 08 knuste Stabæk 4-0 i eliteserien lørdag kveld. Lindseth var særlig sentral tidlig i kampen, da det meste gikk på skinner for hjemmelaget. Han la innlegget til både Mikael Dyrestams 1-0-mål etter 12 minutter (bildet) og Tobias Heintz’ 2-0-mål etter 17 minutter. 3-0 satte Lindseth selv, da han kom på et strålende løp inn i Stabæk-feltet og scoret med en frekk chip over keeper. Da Bjørn Inge Utvik økte til 4-0 etter 26 minutters spill, var naturligvis all spenning ute i Sarpsborg.

Det gule toget ruller videre

I førsteomgang hadde Sarpsborg 08 et par ordentlig store sjanser på stillingen 0-0, men der de var ineffektive var Bodø/Glimt alt annet enn det. Philip Zinckernagel scoret kampens første og siste mål. Begge på lekkert vis. Jens Petter Hauge satte målet i midten fra straffemerket etter å selv å ha blitt felt. Jonathan Lindseth felte nordlendingen. Kampen endte 3-0 til Glimt.

En kamp som ikke bydde på voldsomme sjanser

Sarpsborg (Sporten.com) (Sarpsborg 08 – FK Haugesund 0-0) Ingen av lagene klarte å finne veien til målet. Dermed ble det med poengdeling mellom Sarpsborg 08 – FK Haugesund. Sarpsborg 08 startet kampen med sitt ultra høye press. Det førte til store rom for Haugesund fremover. Etter 13 minutter burde hjemmelaget tatt ledelsen, men skuddforsøke til Sulayman Bojang, som ikke klarte å sette ballen under nettaket. Tjue minutter hvor gjestene fikk kampens første corner, som for gjestenes del gikk langt over målet til David Nilsson i Sarpsborg 08-målet.

Lagoppstillingene er klar Sarpsborg 08- Haugesund – Grindheim benkes

(Sarpsborg – Sporten.com)Det er klart for runde 11 av årets Eliteserie. Når Sarpsborg tar i mot Haugesund hjemme på eget gress i solbyen Sarpsborg. Sarpsborg 08 gjør to endringer på sitt lag. Ole Jørgen Halvorsen og Sulayman Bojang kommer inn for Joachim Soltvedt og Anton Saletros. Sistnevnte er skadet, men kan ha spilt sin siste kamp for klubben da utlånsavtalen med russiske FC Rostov går ut 1. august. Selv om de fikk en knalltøff start på sesongen og lå på jumboplass med null poeng, har Sarpsborg 08 vært et av Eliteseriens formlag den siste tiden.

Kommunen setter krisestab: – Det berører oss alle

Politiet bekrefter overfor iFinnmark at den savnede mannen i 60-årene er funnet omkommet i elven Anarjohka. Fungerende rådmann Frøydis Lindseth forteller at dette påvirker hele kommunen.
Les mer om:

Strømgodset brøt smittevern

Norges fotballforbund har reagert på flere Strømsgodset-spillere hvor dem feiret sammen med supporterne etter seieren over Mjøndalen i «Ælv-classico». Hendelsene fant sted etter kampslutt mellom erkerivalene Strømsgodset og Mjøndalen. Flere spillere fra hjemmelaget stormet ut til fansen, etter seieren var i boks. En video ble lagt ut i sosiale medier av rettighetshaveren Eurosport. Norges fotballforbund har utarbeidet et omfattende smittevernprotokoll som skal ligge til grunn for gjennomføring av samtlige kamper i toppfotballen.

Ny trepoenger for Sarpsborg mot Start

Jonathan Lindseth sørget for at Sarpsborg tok sin andre strake seier da østfoldingene vant 1-0 mot Start i Eliteserien. Sørlendingene er på nedrykksplass.

Ny trepoenger for Sarpsborg mot Start

Jonathan Lindseth sørget for at Sarpsborg tok sin andre strake seier da østfoldingene vant 1-0 mot Start i Eliteserien. Sørlendingene er på nedrykksplass.

Ny trepoenger for Sarpsborg mot Start

Jonathan Lindseth sørget for at Sarpsborg tok sin andre strake seier da østfoldingene vant 1-0 mot Start i Eliteserien. Sørlendingene er på nedrykksplass.

Ny trepoenger for Sarpsborg

Jonathan Lindseth sørget for at Sarpsborg tok sin andre strake seier da østfoldingene vant 1-0 mot Start i Eliteserien. Sørlendingene er på nedrykksplass.

Sarpsborgs andre siger

Sarpsborg 08 tok sin andre strake siger med 1-0 over Start. Jonathan Lindseth scora etter åtte minutt, og det makta ikkje Start å svare på. Start er dermed framleis utan siger i serien.
Les mer om:

Petter fra Rissa drømte om å bli journalist – ble rådmann (pluss)

Petter Lindseth (49) var frilansjournalist i Fosna-Folket i fem år, og drømte om å bli journalist. Isteden ble han en historisk rådmann - nemlig den siste.
Les mer om:

Sperret to veier og hindret helikopter i å lande: – Arbeiderne måtte returnere til brakkeriggen

– Vi har ingen planer om å avblåse aksjonen. Folk blir her i natt. Stemninga er god, og kampviljen er stor, sier Torbjørn Lindseth i Motvind Norge.
Les mer om:

Jonathan Lindseth forlenger

Midtbanespiller Jonathan Lindseth har blitt viktig for Sparpsborg 08 siden han meldte overgang fra Odd. – Og nå som klubben har bestemt seg for å beholde spillere litt lenger enn før de selger dyrt er dagens forlengelse en god nyhet. Les: Manchester United og Juventus står igjen som duellanter Til Sarpsborg sine sider forteller Lindseth om hvorfor han forlenger: «Det er en god blanding av at jeg har stor tro på opplegget her. Samtidig er det en situasjon ute i verden der klubber vil slite med å hente spillere.

LESARBREV: Invester i Suldalsfremtida nå!

Covid-19 har skapt mørke skyer i horisonten for både norsk økonomi og økonomien i Suldal. Arbeidsledigheten i Suldal ligger på nivåer vi ikke har sett på flere tiår. Heldigvis ser det ut til at man har nådd toppen, ledigheten er på vei ned og vil nok fortsette å falle noe. Noe av årsaken til det er høy aktivitet i kommunen med anleggsarbeid, spesielt i regi av Statnett. Denne aktiviteten nærmer seg slutten.

Steile frontar om krise-kroner

Det er Kommunenes sentralforbund (KS) som har bede kommunane om å synleggjera prosjekt som kan setjast i gang raskt for å halda lokale hjul i gang i ei vanskeleg tid for næringslivet rundt om. Sauda med 105 millionar, Suldal med sju Totalt har kommunane i Rogaland og Rogaland fylkeskommune spelt inn prosjekt for vel 4, 5 milliardar kroner, men mellom kommunane er det stor forskjell på summane. Sauda har spelt inn prosjekt tilsvarande vel 105 millionar kroner, Hjelmeland for vel 55 millionar kroner, mens Vindafjord

Godset permitterer alle spillere

Fotballklubben Strømsgodset sendte torsdag ut permitteringsvarsel til alle sine spillere og trenere. Ifølge lokalavisen Drammens Tidende har klubben gjennomført permitteringer i flere omganger denne uken. Nå rammes samtlige. Fra før er mesteparten av administrasjonen og hele utviklingsavdelingen permittert. Daglig leder, Dag Lindseth Andersen, opplyser at både spillere og trenere viser stor forståelse for situasjonen klubben og idretten har havnet i som følge av koronaviruset. Aalesund FK bekrefter også i en pressemelding torsdag at de permitterer helt eller delvis alle sine ansatte.
Les mer om:

LESARBREV: Framtidas omsorg

Øvre Suldal grendeutval meiner at den skisserte demensavdelinga på Suldalsosen framstår som ei kvalitetsmessig god løysing. Plasseringa med alt på bakkeplan og det å kunne vera nær viktige samfunnsfunksjonar som blant anna skule/barnehage, kyrkje og samfunnshus, gir svært gode rammer. Brukarane og tilsette kan då vera integrerte i bygda på ein god og naturleg måte. Planløysinga der ein får vera nær naturen og med sansehagar i midten, synest fornuftig.
Les mer om:

Suldalsbedrift serverer smaken av Norge

Hotellet på Nesflaten stiller med tre tilsette på Fjord-Norge-standen der fylka Vestland, Rogaland og Møre- og Romsdal er representert. Brunost til kontinentet Olav Lindseth fortel at tyskarane, som det er flest av på messa, er interessert i norsk fisk, som laks.

Desse skal gi råd i kommunale saker

Rådet for menneske med nedsett funksjonsevne Rådet arbeidar for å styrka funksjonshemma si deltaking og medverking på alle samfunnsområde. Rådet uttaler seg om og tar initiativ i saker som angår vilkåra til ulike grupper menneske med nedsett funksjonsevne. Eldrerådet Eldrerådet er eit rådgjevande organ for kommunen.

Haugaland Kraft legg seg langflate etter straumrekningssjokk

Både enkelte produksjonsbedrifter, kommunen og ein del frivillige lag som driv grende- og samfunnshus har fått eit straumrekning for november som er fleire gonger så høg som vanleg og altså heilt uventa. Feil på feil «Syndaren» ber det vanskelege namnet tariff med effektledd.

– Lat eldre heimebuande få maten frå private næringsdrivarar i si eiga grend!

Kva er vitsen med å investera pluss/minus 40 millionar kroner i nytt sentralkjøkken og kok/kjøl-opplegg når det finst storhushaldningskjøkken i dei fleste grendene rundt om? Varm debatt om storkjøkken Det er spørsmålet næringsforeninga og Lindseth stiller rett før politikarane nå skal i gang med å behandla rådmannens forslag til budsjett, der nytt storkjøkken er ein av dei heite potetene. Det planlagde sentralkjøkken som skal serva alle heimebuande eldre og andre som treng mat heim, er vedtatt, men det har ikkje mangl

Eks-ordfører til knallhardt angrep på partiledelsen(pluss)

Flatanger var Venstres beste kommune, med over 40 prosent oppslutning. I vår ble lokallaget nedlagt. Eks-ordfører Reidar Lindseth (V) gir Trine Skei Grande skylda.