Nyheter om Lindseth


– Lat eldre heimebuande få maten frå private næringsdrivarar i si eiga grend!

Kva er vitsen med å investera pluss/minus 40 millionar kroner i nytt sentralkjøkken og kok/kjøl-opplegg når det finst storhushaldningskjøkken i dei fleste grendene rundt om? Varm debatt om storkjøkken Det er spørsmålet næringsforeninga og Lindseth stiller rett før politikarane nå skal i gang med å behandla rådmannens forslag til budsjett, der nytt storkjøkken er ein av dei heite potetene. Det planlagde sentralkjøkken som skal serva alle heimebuande eldre og andre som treng mat heim, er vedtatt, men det har ikkje mangl

Eks-ordfører til knallhardt angrep på partiledelsen(pluss)

Flatanger var Venstres beste kommune, med over 40 prosent oppslutning. I vår ble lokallaget nedlagt. Eks-ordfører Reidar Lindseth (V) gir Trine Skei Grande skylda.

Dei som får og dei som ikkje får frå fondet i siste tildelingsrunde i år

Det rykande ferske formannskapet sette seg i går til bords som styret i Ulla-Førre næringsfond, og første sak ut var Energihotellets nye utbyggingsplanar.

Aksjonsleder mot vindkraft: – Redd for at vi rykker tilbake til start

Aksjonsleder Torbjørn Lindseth er fortsatt skeptisk selv om regjeringen dropper den nasjonale vindkraftplanen. Naturvernere mener regjeringen ble nødt til å lytte til folket, mens Unge Høyre mener vindkraftutbyggingen ikke kan vente.

Rådmannens innstilling til årets siste tildelingsrunde frå Ulla-Førre fondet: Har tatt signalet om å droppa skulderklappa

Olav Lindseth og Gunhild Moe ønskjer å heva Energihotellet til eit nivå som stettar kravet til det såkalte ”new nordic luxury». Utviding av spisesal og kjøkken Drivarane av Energihotellet på Nesflaten søkjer nå både tilskot (900 000 kroner) og eit lån på 2,5 millionar kroner for å ta hotellet vidare. I første omgang handlar det om å utvida dagens spisesal, utviding av kjøkkenet og å få to nye suitar på plass. Finsliping av standarden Men den langsiktige planen i trinn to er å byggja ein heilt ny res

Fryktar liv må gå tapt før noko blir gjort med rasveg

SULDAL (NRK): Olav Lindseth slapp med skrekken i fjor. Nå er han redd det må skje eit dødsras før noko blir gjort med rasvegen.
Les mer om:

Kraftsalve fra koret(pluss)

Det er ikke vanlig kost at en søndagspreken i Den norske kirke får spontan applaus, men det fikk Torbjørn Lindseth under naturvern- og klimagudstjenesten søndag.
Les mer om:

Helten klar for gamleklubben og drømmen om Europa lever, men: – Ingen henter spillere som rykker ned

SKIEN: Én porsgrunnsmann senket én annen og treneren konkluderer med at Jonathan Lindseth (23) kan bli en veldig god fotballspiller. Det tror han selv også - men da kan han ikke rykke ned med Sarpsborg 08.

Sarpsborg med viktig seier over VIF

Sarpsborg 08 vant 1-0 over Vålerenga i mandagens kveldskamp i Eliteserien. Jonathan Lindseth scoret kampens eneste mål, og sikret sarpingene sin første trepoenger siden 16. juni. De poengene kan vise seg veldig viktige i kampen for Eliteseriespill også neste sesong. – Vi får marginene med oss i dag og drar i land dette her. Vi blir litt lettere til sinns med en trepoenger nå, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke. Etter seieren over Vålerenga ligger Sarpsborg på kvalikplass, og har like mange poeng som både Ranheim og Strømsgodset på nedrykksplassene.

Lindseth senket Vålerenga

En suser fra Jonathan Lindseth like før pause sørget for at Sarpsborg slo Vålerenga 1-0 mandag kveld. Sarpsborg klatret dermed opp fra jumboplassen i Eliteserien.

Bakke roser matchvinneren: – Kan bli en vanvittig god fotballspiller

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Vålerenga 1-0) Sarpsborg hadde ikke vunnet en kamp siden 16. juni. Men da Jonathan Lindseth (23) fikk drømmetreff satt seieren endelig for uavgjortmaskinen på tabellbunnen.

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

LESARBREV: SnikHaugalandisering?

Haugaland Vekst, Haugaland Kraft, Haugaland Brann og Redning og interkommunalt helsesamarbeid (Ikke realisert, men Suldal sa ja) er alle store, tunge saker som har gått igjennom kommunestyret i Suldal uten store synlige større diskusjoner rundt geografisk retningsvalg. Nå foreslår rådmannen at Suldal skal inn i renovasjonsordningen HIM (Haugaland interkommunale miljøverk) istedenfor IVAR.

LESARBREV: Svar om næringspolitikk

I førre utgåve av Suldalsposten, så vel som på nett, har det kome fleire kommentarar til innlegget vårt om tilsetjing av ein nærings- og samfunnsutviklar i kommuneadministrasjonen. Suldal Venstre meiner me drar strikken vel langt når me argumenterer for ei sterkare kommunal involvering i næringspolitikken basert på regjeringas (og då Venstres) stortingsmelding om «Berekraftige byer og sterke distrikt». Vel, det står nå i alle fall at: «Kommuneorganisasjonen har eit særleg ansvar og rolle i utviklingsarbeidet.

Sommerpyntet do til unnsetning(pluss)

Bystranda i Steinkjer har fram til i år manglet en viktig fasilitet. Med hjelp fra Ramirent og Lindseth reklame har kommunen nå sørget for toalett til trengende badere.
Les mer om:

John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei.  Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden.

Bjørn Petter Ingebretsen gir seg i Strømsgodset

Årets sesong har vært et kappløp mot bunnen for Ranheim, Rosenborg, Tromsø, Stabæk og Strømsgodset. – Vi har vært rimelig sikre på at Ranheim ville beholde sin hovedtrener Svein Maalen uansett hva som skjer, de andre har vi ikke vært like sikre på ville fortsette og det med god grunn.  Det er ikke resultatene, men helse som gjør at BP, Bjørn Petter Ingebretsen gir seg som hovedtrener for Strømsgodset. Les: Er ikke nok for Leroy Sané – i samtaler med ny klubb Dag Lindseth Andersen forteller om avgangen til BP og jakten på ny hovedtrener i Strømsgodset.

Arild Olsen tar gjenvalg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag vedtok Svalbard Arbeiderparti sin endelige liste til lokalvalget i oktober. Det har lenge vært spekulert i om den nye lederen, Elise Strømseng, skulle overta førsteplassen på lista. Det skjedde ikke.«Valglista ble enstemmig vedtatt ved akklamasjon.

Usikkert hva som skjer med Strømsgodset spiss etter gårsdagens møte

En tur på byen før kamp er tydeligvis noe man ikke gjør, selv om man spiller for en klubb fra Drammen. – Stømsgodset-spiss Marcus Pedersen måtte i møte med klubben etter en «uønsket hendelse». Det skriver Drammens Tidende . Før kampen mot Kristiansund skal Marcus Pedersen nok en gang hatt en oppførsel som ikke er forenelig med å være Strømsgodset spiller.

Grunnlaus gru-gleding

Tettare dialog med dei som styrer og steller i kommunen har lenge vore eit sterkt ønske frå næringslivet, som er organiserte i Suldal Næringsforening og der Olav Lindseth er ein profilert og engasjert styreleiar. Det har gått kuler varme mellom politisk/administrativt nivå og næringsforeninga, både om konkrete saker, sist om korleis næringsutviklingsarbeidet skal organiserast, men vegen fram til å finna ei møteform har heller ikkje vore enkel.

Aksjonist hevdet arbeid med vindpark ble stanset. Trønderenergi avviser(pluss)

Arbeidet med motorsag i Hestdalen i grenseland mellom Flatanger og Osen skal ifølge aksjonist Torbjørn Lindseth ha blitt stanset torsdag på grunn av brannfare. Dette avviser Trønderenergi.

Aksjonist: - Arbeid med vindpark stanset grunnet brannfare(pluss)

Arbeidet med motorsag i Hestdalen i grenseland mellom Flatanger og Osen skal ifølge aksjonist Torbjørn Lindseth ha blitt stanset torsdag.

– Svekker innovasjonsmiljøet(pluss)

NORD universitets forslag om å flytte sosiologi, geografi og multimedia fra Steinkjer til Levanger vil være en svekkelse av innovasjonsmiljøet i Steinkjer, i følge Svein Roar Lindseth.

Aksjonsleder: – Hogstarbeiderne svingte motorsagene få centimeter unna ansiktene våre (pluss)

Torbjørn Lindseth er sjokkert over oppførselen til hogstarbeiderne i Flatanger.
Les mer om:

Trenger en modig arving med ørneblikk

Svein Roar Lindseth er på oppløpet som kultur- og konseptleder ved InnoCamp i Steinkjer. Nå letes det etter en energisk arvtaker som evner å få overblikk og som tør å stikke fram nesa.
Les mer om: