Nyheter om Lindgren


Megaflis-milliardær har kjøpt 13-millionersbolig

Ståle Lindgren fra Skien er blant Norges rikeste personer. Nå har han sikret seg en stor strandtomt på Nøtterøy.
Les mer om:

Megaflis-milliardær har kjøpt 13-millionersbolig på Nøtterøy

Ståle Lindgren er blant Norges rikeste personer. Nå har han sikret seg en stor strandtomt på Nøtterøy.
Les mer om:

- Utrolig artig åpning av laksefisket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN:Selv fikk han sin laks på Kvæl, og det på flue. Som de fleste andre laksene som lot seg lure av en fisker, ble denne satt varsomt ut igjen.Det sier rådmann i Beiarn, Ole Petter Nybakk. Selv fikk han en laks på 11 kilo da elva åpnet fredag, og han var ikke den eneste. Fredag var det 31 fiskere som fikk laks.- En av de bedre åpningene av Beiarelva, sier Ole Petter Nybakk.

Disse vil ha din stemme til høsten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag behandler valgstyret listene som er meldt inn til kommunevalget i høst. I dag sitter det representanter fra åtte parti i kommunestyret. Tanangerlisten stiller ikke til valg, men Folkeaksjonen nei til mer bompenger og Rødt har levert valglister. SV er tilbake etter å ha vært ute av kommunestyret siden 2014.Arbeiderpartiet: 39 på listen. 19 kvinner.

LEDER: Kampen mot bom-penger tar av

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FORAN HØSTENS kommunevalg dukker det opp lokale lister som har en eneste sak på programmet, nemlig å få bort bompengeinnkrevingen i Norge. Etter fem år med Frp i regjering er det mange som er sterkt kritiske til at partiet ikke har fått gjennomslag for sine primærstandpunkter. Frustrasjonen er stor også innad i partiet.

Sjekk den nye brannbilen: – En fantastisk doning

LUNDE: Den er nesten 30 år nyere og kan frakte 8000 liter vann. – Det er en fantastisk doning, sier Kai Lindgren.
Les mer om:

Har kjempet for pleiepengeordningen i to år. Nå kan hun endelig puste lettet ut.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)PLEIEPENGER: - Jeg er utrolig lettet og enormt glad. Dette skjedde ikke en dag for tidlig. Vi har nok kamper å kjempe om vi ikke skal streve for å få endene til å møtes i tillegg, sier Bettina Lindgren.I helga ble det klart at hun og resten av Løvemammaene får gjennomslag for en pleiepengeordning som er slik de mener den burde være.

Maiken (39) fra Vigrestad blir sammenlignet med Astrid Lindgren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den var ukas boktips i VG i slutten av mars, og magasinet Dag og tid mener det er fulltreffer på første forsøk. "Maiken Nylund skriver i øyehøyde med barnet på Lindgrens vis" skriver Dag og tid."Rikka - på ordentlig og forever" er Nylunds første bokutgivelse, etter at flere av historiene og manusene hun har skrevet tidligere aldri har blitt publisert.

Når Anne Birgit og Marius kjøper hus gjør de noe nesten ingen andre gjør

ULEFOSS: Anne Birgit Kleiva (23) og kjæresten Marius Lindgren (23) kjøper sitt første hus og lager samtidig en samboerkontrakt. Det er de nesten alene om å gjøre – åtte av 10 samboerpar lever nemlig uten kontrakt.
Les mer om:

Barneskoleelever fikk i oppgave å «finne negeren»

Elever ved Holla 10-årige skole fikk i oppgave å «finne negeren» blant ting som mark, mus og melk i oppgaveheftet. – Dette skulle aldri ha skjedd, sier rektor Anne Lindgren.
Les mer om:

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Høyre og lokaldemokrati

Ordfører i Asker, Lene Conradi, og Asker Høyres leder, Cecilie Lindgren, skriver i Budstikka 15. mars at Asker skal være ledende på lokaldemokrati og innbyggermedvirkning.
Les mer om:

Slik startet de egen bedrift: Vilde (24) hoppet i det og åpnet butikk

PORSGRUNN: - Det er viktig å gjøre litt reserach, men ellers er det bare å hoppe i det, sier Vilde Lindgren (24). Nylig startet hun klesforretningen Gren.
Les mer om:

Tananger-jenta Bettina har gjenopplivet Sola SV

Bettina Lindgren hadde ikke trodd at hun skulle stille til valg for halvannet år siden. Men da regjeringen truet pleiepengeordningen, som hun med tre alvorlig syke barn er avhengig av, vekket det kampviljen hennes.

Og vipps - så ble det jul

For mange barn oppleves julaften som årets lengste dag. Slik var det også for barnebokforfatter Astrid Lindgren.

Jörgen Lindgren blir ny kommersiell sjef for Get-ligaen

– Hans erfaring er unik, det er ikke mange som har den, forteller styreleder i Norsk Topphockey.
Les mer om:

Mor Bettina Lindgren får behalde pleiepengar for sine sjuke barn

PLEIEPENGAR: Måndag blei det fleirtal i Stortinget for ei endring som får mykje å seie for Bettina Lindgren. Ho er mor til tre alvorleg sjuke barn.
Les mer om:

Svekket Stjernen-lag til Hamar

Stjernen reiser til Hamar uten Hampus Gustafsson, Albin Lindgren og Karel Slavata. Etter hva FB erfarer er de to sistnevnte ute frem til neste år.
Les mer om:

– Jeg vil bli tvunget til å velge mellom mat på bordet og mine barn

Trebarnsmor Bettina Lindgren reagerer sterkt på at hun må dra i høring for tredje gang for å forsøke å hindre at hun kan miste pleiepenger for sine tre lungesyke barn.
Les mer om:

Lindgren kan være tilbake på torsdag – mens Stjernen-trio fortsatt er ute med skade

Michael Eskesen (32), Tommy Johansen (31) og Eirik Børresen (27) er alle ute mot både Storhamar og Manglerud Star. Så er det derimot håp – for alle tre.

Eskesen er sistemann på Stjernens skadeliste – her en status på skadesituasjonen

Eirik Børresen, Tommy Johansen, Michael Eskesen og Albin Lindgren er alle uaktuelle til torsdagens kamp mot Vålerenga.

Psykolog om «Ex on the beach»: - De unges psyke må være sterk

Psykolog Rolf Lindgren stiller spørsmålstegn ved Discoverys evne til å plukke ut deltagere til skandaleserien «Ex on the beach». TV-psykolog Peder Kjøs er på sin side ikke bekymret for eksponeringen deltagerne blir utsatt for.
Les mer om:

Hege ble rusmisbruker, måtte si fra seg barna og havnet i fengsel – nå har hun vunnet over staten

En 20 års lang kamp er over for Hege Lindgren (46). – Selvfølgelig ble jeg veldig lykkelig, samtidig ligger det så utrolig mye sorg bak, sier hun.
Les mer om:

En pakke tabletter snudde opp ned på livet til småbarnsmora Hege (46)

Hege Lindgren mistet ekteskapet og barna i en tablett-rus på blå resept. Det snudde først da hun møtte en mann i et kvinnefengsel.
Les mer om:

Astrid Lindgrens dotter rasar mot ny film

Karin Nyman er sterkt kritisk til filmen «Unga Astrid», som handlar om tida før mora Astrid Lindgren blei kjent. Filmen fortel blant anna om ein uønskt graviditet med ein eldre gift mann.