Nyheter om Lindal


- Hverken jeg og eller vår bedrift blir den samme etter dette

- Jeg håper det kommer en dag da det normaliserer seg. Men vi har fått noen sår, ja, det har vi, sier gründer og bedriftseier Jan Lindal. Han håper endringene som skjer i forbindelse med korona-pausen etter hvert vil føre til det positive på alle områder.
Les mer om:

Vant konkurranse: Lindal Hus skal bygge servicehus for bussjåfører i Oslo-området

Lindal Hus og Bussanlegg AS har signert en rammeavtale om levering av servicehus i Oslo og området rundt. Avtalen har en varighet på fire år, med opsjon på ett pluss ett år.
Les mer om:

- Tror markedet på Nes Verk vil komme tilbake

Utbygger og entreprenør Jan Lindal håpet selvsagt på fart i salget av leiligheter da Lindal Eiendom var ferdig med første trinn i leilighetsprosjektet på Nes Verk i 2017.
Les mer om:

Bestod fagprøven: Feiret med napoleonskake

Denne uka var mye av fremtiden til Marius (20) i boks. Da fikk han fagbrev som forskalingssnekker, og lovnad om jobb hos Lindal Hus.
Les mer om:

Barna skriver nytt motekapitell hos Lindal

Sandnes: I 50 år har familien Lindal solgt siste mote på hjørnet av Storgata i Sandnes. Søsknene Ole (44) og Helén (42) Lindal skal selge motehistorien videre.
Les mer om:

Barna skriver nytt motekapittel hos Lindal

Sandnes: I 50 år har familien Lindal solgt siste mote på hjørnet av Storgata i Sandnes. Søsknene Ole (44) og Helén (42) Lindal skal selge motehistorien videre.
Les mer om:

LESARBREV: Svar til Marita Lindal Haug «Nokre ord om kvalitet i fådelt skule.»

JA TIL DESENTRALISERT BARNESKULETILBOD I SULDAL KOMMUNE Tusen takk til Marita Lindal Haug for eit faktabasert og godt lesarinnlegg, som viser til forsking som kort fortalt seier at det som er aller mest avgjerande for læringsutbyte i skulen er relasjonane elev-elev, lærar – elev, lærar – lærar/andre tilsette, dei tilsette – leiar og skule – heim. Store skular har ikkje betre læringsutbyte enn små, og den sosiale utviklinga er ikkje påverka av kor mange ein er.

LESARBREV: Nokre ord om kvalitet i fådelt skule

Eg kjenner at det er på sin plass å skriva eit lesarbrev om kvalitetar ved fådelt skule. Dette fordi det er krefter både i og utanfor det lokalpolitiske miljøet vårt som snakkar denne skuleforma ned. Eg har lest ein del artiklar som syner til forsking på dette. På udir.no og på utdanningsnytt.no, nettstadane til Utdanningsdirektoratet og til ulike pedagogiske tidsskrift, finst aktuelle artiklar og linkar om emnet. Etter mykje forsking på læringsutbyte på små versus store skular, les ein motstridande konklusjonar.

LESARBREV: Om skuleplasseringa på Ropeidhalvøya

Alle har me kjensler for skule, og mykje kan seiast og meinast om både innhald og anna. Nytt skuleår er i gang, og eg ønskjer alt godt for alle ledd i oppvekstsystemet vårt! Nå før valet kjenner eg for å løfta opp nokre tankar om plassering av skulen på Ropeidhalvøya. Mange kjensler er knytt til dette òg. Eg engasjerte meg ikkje i sist skuleplasseringssak på halvøya anna enn at eg registrerte at den pågjekk i fleire år, og at kommuneadministrasjonen gjorde ein ryddig og demokratisk jobb.

Inn på eiersiden i Lindal Gruppen

Kamperhaug Invest har kommet inn som medeier i Lindal Gruppen med 34 prosent eierandel
Les mer om:

Ordfører Lindstrøm: – Det er trist, men vi skal reise oss igjen(pluss)

Tillitsvalgt i Fosdalen-Industrier Mikael Eriksen Lindal sier konkursbeskjeden kom overraskende på de ansatte onsdag.

Har levert én kilometer med eksklusivt rekkverk

1.000 løpemeter med glassrekkverk har tvedestrandsbedriften Suntec levert til Lindal Entreprenørs store byggeprosjekt i Flisvika i Risør.
Les mer om:

Menighetens medlemmer har gitt fem millioner i gave - nå er nøkkelen til bygdas nye storstue overlevert

Tilbygget til Guds Menighet på Vegårshei ble overlevert fra Lindal Hus 12. april. Budsjettet på 19 millioner vil holde ifølge byggeleder. Men hvor mye som gjenstår til byggetrinn to vil menigheten ikke ut med.
Les mer om:

Stian Lindtveit: - Jeg har lært mye av gode kolleger

Nylig ble Lindal Gruppen nominert til beste lærebedrift både i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg i Agder og i Aust-Agder Fylkeskommune.

Inngår millionavtale: Første boligprosjekt i den nye rammeavtalen er allerede klart

JM Norge og Lindal Smith Elementer har inngått en rammeavtale om levering av elementer til aktuelle prosjekter.
Les mer om:

- Vi har aldri før omsatt for så mye

Det er nå ti ansatte i industrilokalene på Vegårshei. Jan Lindal (54) gir alle medarbeiderne æren for selskapenes gode resultater.
Les mer om:

Jan Lindal: - Ekstremsport å være tømrere og betongmenn nå

Snø og kulde kan forsinke noe av arbeidet, men det er ikke håndtverkerne det står på.
Les mer om:

Bianca med på å starte ny menighet

Sammen med Helge og Lina Løvdal, Jon Georg Lindal og Martha Seiersnes er hun allerede godt i gang med å stable på beina HusKirka i Tvedestrand.
Les mer om:

– Dette burde KrF holde seg for god for

Ivar Lindal har vært ordfører for KrF i 12 år. Men nå vet han ikke om det lenger er plass i KrF for en som har hans meninger.
Les mer om:

Våg-spillere på jentelandslaget

Emma Lindal og Martine Kårigstad Andersen vant nylig uoffisielt NM og har deltatt på samling med 02-landslaget.
Les mer om:

Siste dag før ferien ble annerledes for Mikael

I går skulle Mikael Lindal starte ferie. I stedet går han og 31 andre ut i arbeidsledighet når Fosdalen Industrier nå legger ned.
Les mer om:

Går i gang med å bygge nye leiligheter her

Til sommeren skal de første leilighetene i byggetrinn 2 på Hovet i Myra stå ferdig. Det lover utbygger Jan Lindal. Fem av de 12 planlagte leilighetene er solgt, og nå skal byggingen settes i gang.
Les mer om:

Vegårsheiing sjef for storutbygging

Vegårsheiingen Erling Myre leder byggeprosjektet som er det største noensinne for Lindal Entreprenør AS. Mandag ble spaden satt i jorda i Flisvika i Risør.
Les mer om:

Bryne tester offensiv Brodd-spiller

Jefferson Lindal er gjest på treningene denne uken.
Les mer om:

En ny Lindal har inntatt sjefsstolen

1. september overlot Jan Lindal ansvaret for Lindal Entreprenør til sin fetter, Kjell-Rune Lindal. Han går nå løs på selskapets største byggeprosjekt noensinne.
Les mer om: