Nyheter om Lind


Dette må du tenke på om du møter på servicehunden Hippi(pluss)

Lørdag var Servicehundforbundet samlet i Harstad. Harstadværingen Liv Tone Lind, kjent fra "Ingen Grenser" og de andre medlemmene forteller om god mottakelse i byen, både på oppmøte og i støtte.
Les mer om:

Halvparten av de ansatte på Maximat mister jobben: – Rundt 80 av dem er norske

Før pandemien var det 200 ansatte på Maximat Nordby. – Etter 1. oktober er vi bare halvparten igjen. Og 40-45 prosent av oss er nordmenn, sier butikksjef Ole Jørgen Lind.
Les mer om:

Ønsket på topp for Agder Venstre

Nominasjonskomiteen foreslår Ingvild Wetrhus Thorsvik og Emma Lind på topp for Agder Venstre.
Les mer om:

Bjørn Lind er død

Les mer om:

Giskes tidligere statssekretær råder Trøndelag Ap til å velge en annen leder

Rikke Lind, som var statssekretær for Trond Giske i Næringsdepartementet i tre år, mener at Trøndelag Ap bør velge en annen leder om de er opptatt av partiet.

Giskes tidligere statssekretær råder Trøndelag Ap til å velge en annen leder

Rikke Lind, som var statssekretær for Trond Giske i Næringsdepartementet i tre år, mener at Trøndelag Ap bør velge en annen leder om de er opptatt av partiet.

Giskes tidligere statssekretær: – Velg en annen

Rikke Lind var statssekretær for næringsminister Trond Giske i tre år. Nå sier Lind til VG at Trøndelag Ap bestemmer selv hvem de vil ha som ny fylkesleder, men at hennes råd er å ikke velge Giske.

Jesse Metcalfe forklarer hvordan de filmer klinescener midt i en pandemi

COVID-19 kommer til å påvirke underholdningsbransjen i lang tid fremover. Mange produksjoner er satt på pause, eller lages på måter som er drastisk annerledes enn hva vi er vant til.

Fjerner brostein i historisk gate: – Det er jo akkurat dette vi drar på ferie for å se!

– Vi flokker til byer med brolagte gater for å feriere. Men her i Tønsberg fjerner vi stein og tar ikke vare på historien, sier Tone Lind Jørgensen. Rolf Tore Kjæran, som sitter i rullestol, mener kommunen gjør det rette.

Flytter tilbake til hjembygda for å satse: – Går det rett vest så gjør det det, men da har jeg i alle fall prøvd(pluss)

Ellen-Beate Lindbak Grøtting (30) er daglig leder for Lind interiør, og er boligregissør for Inviso. Nå tar hun med seg flyttelasset sitt og setter kursen mot Fosen og hjemkommunen Åfjord.
Les mer om:

– Årene på landeveien som musiker var ei kjempeartig tid(pluss)

Med et hendig grep snurret Tore Lind minuttviseren ti minutter tilbake. Dermed var ølserveringen reddet.
Les mer om:

Krisepakke får kritikk

De svenske toppfotballklubbene fikk en krisepakke på omtrent 76 millioner svenske kroner som skulle fordeles klubbene imellom, der kom dameklubbene ut som de store taperne. Dameklubbene får kun 3,6 millioner, omtrent 4 prosent, mens herreklubbene får de resterende 72,9 millionene. – Det er en sak jeg kommer til å ta opp med Riksidrettsforbundet, sier idrettsminister Amanda Lind til Aftonbladet.
Les mer om:

Ramona Lind om Hareide: – Han tar ikke saken alvorlig

I februar sendte hun en ønskeliste for trafikksikkerhet til samferdselsministeren. Nå har hun fått svar og mener samferdselsminister Knut Arild Hareide (Krf) ikke tar saken på alvor.

Daniel (36) griller året rundt – nå har han gjort hobbyen til jobb

Til vanlig jobber han i ambulansetjenesten, men matlaging på grillen er blitt en stadig mer altoppslukende hobby for Daniel Lind (36). Nå har han startet sitt eget BBQ-firma.
Les mer om:

Millionene renner inn for den nordnorske kjendisen

Sonsbosatte Espen Lind hadde et kjempeår i 2019, og utbyttet står i stil med det.
Les mer om:

Politisk rådgiver: – Folk er virkelig fortvilte

Emma Lind (V) fra Farsund er politisk rådgiver for kulturminister Abid Raja (V). Hun har aldri opplevd noe mer intenst enn korona-krisa.
Les mer om:

Ny rapport plasserer tydelig ansvar på norske veier: – Dette jeg har ropt høyt om

Ramona Lind mistet sønnen Charlie i en vogntogulykke. Nå konkluderer en fersk rapport at kontrollen med godstransport på norske veier ikke er god nok.. – Jeg forventer at myndighetene og transportbransjen nå tar grep, sier hun.
Les mer om:

Charlie (22) døde - moren krever svar

Det går ikke én dag uten at Ramona Lind tenker på sønnen sin. For et drøyt år siden ble han revet bort etter et brutalt sammenstøt med et utenlandsk vogntog.
Les mer om:

Stor rapport klar etter Charlie-ulykken: – Det er forkastelig at Charlie måtte dø for at det skulle lages en slik rapport

Ramona Lind kjenner både på sinne og lettelse etter at den store rapporten som blant annet har tatt utgangspunkt i Charlies dødsulykke, ble sluppet onsdag.
Les mer om:

– Forkastelig at Charlie måtte dø for at det skulle bli satt søkelys på dette

Fire stygge vogntogulykker, blant annet ulykken hvor Charlie Dan Lind (22) kolliderte og døde, er blitt gransket. Nå er rapporten klar. Charlies mor mener rapporten er en liten seier for Charlie og alle andre som ferdes på veiene.
Les mer om:

Skulle skape 100 nye jobber - oppfyller ikke EØS-krav

CUBE8 Impact ved Bjarne Peder Lind har søkt om 2,9 millioner fra Fredrikstad kommunes næringsfond til satsingen «Eventyrlige folk!» for å få flere i jobb. Selskapet ser ut til å få avslag og må søke på nytt.
Les mer om:

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

Gårdeier ønsker å hedre Helga Lind med plakett: – Har betydd mye for byen(pluss)

Gårdeier Karl Erik Aagaard-Nilsen kjente lite til Helga Lind da han kjøpte gården for halvannet år siden. Nå vet han mye mer.
Les mer om:

Ramona Lind blir styremedlem i transportforbund: – Forandringene jeg hadde håpet på skjer for sakte

Ramona mistet sønnen Charlie i en vogntogulykke. Siden ulykken har hun kjempet for et strengere regelverk som kan redde liv. Nå vil hun få raskere endringer gjennom fagforeningsarbeid i transportnæringa.
Les mer om: