Nyheter om Lind


Millionene renner inn for den nordnorske kjendisen

Sonsbosatte Espen Lind hadde et kjempeår i 2019, og utbyttet står i stil med det.
Les mer om:

Politisk rådgiver: – Folk er virkelig fortvilte

Emma Lind (V) fra Farsund er politisk rådgiver for kulturminister Abid Raja (V). Hun har aldri opplevd noe mer intenst enn korona-krisa.
Les mer om:

Ny rapport plasserer tydelig ansvar på norske veier: – Dette jeg har ropt høyt om

Ramona Lind mistet sønnen Charlie i en vogntogulykke. Nå konkluderer en fersk rapport at kontrollen med godstransport på norske veier ikke er god nok.. – Jeg forventer at myndighetene og transportbransjen nå tar grep, sier hun.
Les mer om:

Charlie (22) døde - moren krever svar

Det går ikke én dag uten at Ramona Lind tenker på sønnen sin. For et drøyt år siden ble han revet bort etter et brutalt sammenstøt med et utenlandsk vogntog.
Les mer om:

Stor rapport klar etter Charlie-ulykken: – Det er forkastelig at Charlie måtte dø for at det skulle lages en slik rapport

Ramona Lind kjenner både på sinne og lettelse etter at den store rapporten som blant annet har tatt utgangspunkt i Charlies dødsulykke, ble sluppet onsdag.
Les mer om:

– Forkastelig at Charlie måtte dø for at det skulle bli satt søkelys på dette

Fire stygge vogntogulykker, blant annet ulykken hvor Charlie Dan Lind (22) kolliderte og døde, er blitt gransket. Nå er rapporten klar. Charlies mor mener rapporten er en liten seier for Charlie og alle andre som ferdes på veiene.
Les mer om:

Skulle skape 100 nye jobber - oppfyller ikke EØS-krav

CUBE8 Impact ved Bjarne Peder Lind har søkt om 2,9 millioner fra Fredrikstad kommunes næringsfond til satsingen «Eventyrlige folk!» for å få flere i jobb. Selskapet ser ut til å få avslag og må søke på nytt.
Les mer om:

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

Gårdeier ønsker å hedre Helga Lind med plakett: – Har betydd mye for byen(pluss)

Gårdeier Karl Erik Aagaard-Nilsen kjente lite til Helga Lind da han kjøpte gården for halvannet år siden. Nå vet han mye mer.
Les mer om:

Ramona Lind blir styremedlem i transportforbund: – Forandringene jeg hadde håpet på skjer for sakte

Ramona mistet sønnen Charlie i en vogntogulykke. Siden ulykken har hun kjempet for et strengere regelverk som kan redde liv. Nå vil hun få raskere endringer gjennom fagforeningsarbeid i transportnæringa.
Les mer om:

Hit men ikke lenger: Dette møtte kundene da de skulle handle

PORSGRUNN: Flere butikker stenger dørene og tenker alternative løsninger. - Bra tiltak, forteller Magnus Lind.
Les mer om:

Hun får hovedrolle i nye «Gossip Girl»

Emily Alyn Lind (17) skal spille den aller mest sentrale skikkelsen i det kommende TV-dramaet.
Les mer om:

Mindre enn én av ti overlever denne krefttypen: – Robert ville ønsket å spre håp

Hege Brobakk (48) og Robert Lind (54) hadde funnet den store kjærligheten i hverandre tre år før Robert fikk kreft i bukspyttkjertelen.
Les mer om:

Nye Gossip Girl får Emily Alyn Lind i en av hovedrollene

Det er nå bekreftet at Emily Alyn Lind har fått en hovedrolle i nye Gossip Girl. Moren hennes Barbara Alyn Woods, kjent som Deb i One Tree Hill, bekrefter dette i kveld via Twitter. 17 år gamle Emily fra Brooklyn har fått rollen som karakteren Audrey, som lenge har vært i et forhold og nå begynner å få lyst til å smake litt på singellivet. Skuespilleren mest kjent for seriene Revenge og Code Black, samt Netflix-filmen The Babysitter med Bella Thorne og den ferske Stephen King-filmen Doctor Sleep.

Dette er ønskelisten Ramona Lind har gitt samferdselsministeren

Hun har vunnet priser for sin kamp for trafikksikkerhet. Mandag fikk hun personlig overlevere sin liste med 12 punkter som hun mener vil gi tryggere veier.
Les mer om:

Bjarne Peder (42) og Malin Carita (38) har gigantplaner om nye arbeidsplasser for unge som faller utenfor

Fra Toldbodbrygga vil ekteparet Bjarne Peder og Malin Lind bekjempe barnefattigdom og utenforskap. De skal lage et senter for utvikling av arbeidsplasser.
Les mer om:

Se Svalbard minutt for minutt

I desember vant Ramona Lind fire priser for sin kamp for bedre trafikksikkerhet. Nå ønsker samferdselsminister Knut Arild Hareide å møte henne.
Les mer om:

Ramona satt og skrev til den nye samferdselsministeren – så fikk hun e-post

I desember vant Ramona Lind fire priser for sin kamp for bedre trafikksikkerhet. Nå ønsker samferdselsminister Knut Arild Hareide å møte henne.
Les mer om:

Emma Lind blir politisk rådgiver i ny regjering

Emma Lind (41) fra Farsund er hentet inn som politisk rådgiver til ny kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja (V).
Les mer om:

Ett år uten Charlie(pluss)

Midt i sorgen og sitt livs verste mareritt, har Ramona Lind fortsatt å ta til orde for å trygge vinterveiene våre. iTromsø møtte henne hjemme på Sortland, der hun har bygget et naust til minne om Charlie.
Les mer om:

Ramona mistet sønnen (22) i bilulykke – nå hedres hun av «hele» Nord-Norge

Helt siden Charlie (22) omkom i en trafikkulykke tidligere i år, har moren Ramona Lind kjempet en utrettelig kamp for å gjøre norske vinterveier tryggere.

Ramona bestemte seg allerede morgenen etter ulykken: – Jeg tenkte hvorfor ikke, Charlie får jeg jo ikke tilbake uansett

Nordlys lesere har kåret Ramona Lind til årets nordlending.
Les mer om:

Utrygge vinterveier

Forrige uke ble Ramona Lind kåret til årets nordlending for sin kamp for sønnen Charlie Lind og hennes fronting av økt trafikksikkerhet på norske...
Les mer om:

Ramona Lind (45) mistet sønnen brått: – Da ulykken skjedde, var jeg på en måte forberedt

– Det var en evig samtale mellom Charlie og meg, jeg ville at han skulle fly, sier Ramona Lind. I mange år hadde hun vært redd for vogntogulykke.
Les mer om:

– Jeg håper Charlie ser ned på meg og sier: «Steike, mamma, dette her nailet du!».

Ramona Lind er Årets Nordlending 2019.
Les mer om: