Nyheter om Lillestrøm


Beboerne reagerer på Storgate-stenging: – Vi er veldig bekymret

Beboerne i Lillestrøm er bekymret for kjøring i boligfeltene når Storgata stenges. Nå håper de at politikerne vil høre på tiltakene de har å komme med.
Les mer om:

Kaller «Levende torg» i Lillestrøm usmakelig: – Jeg trodde at torget hovedsakelig var til for barna

Elin Olstad reagerer på alkoholserveringen på «Levende torg» i Lillestrøm og sier det er uaktuelt å ta med seg barna til torget på kveldstid.
Les mer om:

34 år og for sliten for Bodø/Glimt

Returen til Eliteserien for Bodø/Glimt har ikke vært like bra som håpet, seiersmarsjen fra forårets OBOS-Liga sesong har ikke fortsatt. – 12 plass og bare 16 poeng på 16 kamper taler sitt tydelige språk. Bodø/Glimt har ikke tilbudt Trond Olsen ny kontrakt, ifølge Avisa Nordland. Vingen, som har kontrakt ut sesongen, står dermed fritt i å prate med andre klubber allerede nå. Han kom tilbake til klubben i 2014 etter å ha spilt for Viking, Rosenborg og Lillestrøm. Nå nærmer det seg slutten etter over 250 kamper i Glimt-trøya i to omganger.

– Et Guds under at det ikke har gått galt

Det er 50-sone i Storgata i Lillestrøm, men naboene observerer motorsyklister som gasser på i mer enn det dobbelte.
Les mer om:

I dag åpnet Norges eneste Adidas-outlet i byen: – Her finner man de nest nyeste varene med 20–70 prosent avslag

Adidas har investert mange millioner kroner i den nye outlet-butikken i Lillestrøm. Dermed er lokalene i Portalen fullt utleid.
Les mer om:

Frykter Storgata-stenging: – Kan bli kritisk

Kjartan Berland (H) er bekymret for hvordan trafikkavviklingen i Lillestrøm vil bli dersom ikke strakstiltakene kommunen har vedtatt innføres før Storgata stenges i to år.
Les mer om:

MGPjr-Magnus (12) klar for «Allsang på Grensen»: – Det kommer til å bli sykt kult!

LILLESTRØM: Magnus Winjum-Anderssen (12) håper at han får noen Melodi Grand Prix-tips backstage fra Alexander Rybak når de begge skal være med i tv-programmet «Allsang på Grensen» på TV 2.

Slåsskamp i Lillestrøm: – Masse mennesker

Politiet har rykket ut til det som skal være en slåsskamp i Sørumsgata i Lillestrøm.
Les mer om:

– Frykter at situasjonen kan bli kritisk

Kjartan Berland (H) er bekymret for hvordan trafikkavviklingen i Lillestrøm vil bli dersom ikke strakstiltakene kommunen har vedtatt innføres før Storgata stenges i to år.
Les mer om:

70 minutter å bygge på

LILLESTRØM: (LSK – Strømsgodset 1-2). Det glapp de siste 20 minuttene. Men LSK-trener Runar Kristinsson har all grunn til å legge vekt på de første 70 når han tar opp kampen med spillerne.
Les mer om:

Det siste toget gikk aldri. Da ble passasjerene aggressive

På grunn av tekniske problemer, sto togene mellom Oslo S og Lillestrøm stille natt til onsdag. Passasjerer mener de ikke fikk rekvisisjon til taxi, men NSB har en annen oppfatning.
Les mer om:

– Nå blir det totalt kaos

Taxi-sjåførene er ikke i tvil: Folk i Lillestrøm kan vente seg køkaos i gatene og kjøring i boligfeltene når Storgata stenges.
Les mer om:

Skal grave opp Storgata. Stenges for all trafikk i to år

Storgata i Lillestrøm skal få en etterlengtet oppgradering. Det kan bety opptil to år med gravearbeider og omkjøring i sentrum.
Les mer om:

Oase-stevnet sparket i gang

Det 10. Oasestevnet i Fredrikstad ble sparket i gang tirsdag. Denne gang av Oases påtroppende leder Eivind Arnevåg (56), tidligere eliteseriespiller både på Vålerenga og Lillestrøm.

RB-leserne valgte «Grease» og «Shrek»

Nå er det avgjort. Filmene som skal vises på Torvet i Lillestrøm 7. september blir klassikerne «Grease» og «Shrek». Visningene er gratis.
Les mer om:

Victorias (19) far fikk tidlig demens: – Jeg har mistet pappa

LILLESTRØM (VG) Victoria Frelsøy mistet faren sin til demens som 13-åring. I dag hjelper hun barn og unge som opplever det samme.
Les mer om:

Ni sesonger med LSK-erfaring flytter til Molde

Lillestrøm har vært med på en berg-og-dalbaneferd de siste ni sesongene. Erling Knudzon har fått med seg hele reisen. Nå venter Ole Gunnar Solskjær på 29-åringen. Når sesongen er over reiser nemlig Knudtzon til Molde. For Lillestrøm blir dette litt som å miste en bit av klubben. – Vi skulle selvfølgelig gjerne ha beholdt en spiller med Erlings kvaliteter hos oss, men respekterer at han ønsker nye utfordringer når han ikke har så mange år igjen av fotball-karrieren.

Nattklubben totalrenoveres og får nytt navn: – Blir den kuleste nattklubben som Lillestrøm noensinne har sett

Snart åpner nattklubben i kjelleren på Martins med et helt nytt konsept og navn. – Man kommer ikke til å kjenne seg igjen, sier Jan Martinsen.
Les mer om:

Nå kan du utforme Lillestrøms nye bibliotek: – Vi har som mål å utvikle et bygg som befolkningen ønsker seg

Om noen få år åpner dørene inn til et flunkende nytt bibliotek i Lillestrøm – og hvordan det skal se ut, er helt opp til deg.
Les mer om:

Erling Knudtzon blir Molde-spiller

Molde har sikret seg den hurtige angrepsspilleren Erling Knudtzon (29) fra Lillestrøm fra neste sesong.
Les mer om:

Erling Knudtzon forlater Lillestrøm etter sesongen – går til Molde

Erling Knudtzon (29) kunne ifølge agenten gått til utlandet, men blir værende i Norge. 1. januar 2019 forlater han Lillestrøm til fordel for Molde, men før den tid skal spissen forsøke å redde Lillestrøm fra nedrykk.
Les mer om:

Takket nei til det svenske landslaget - nå skal han redde Lillestrøm

Han kunne tatt over det svenske landslaget som nylig kom til kvartfinale i VM. Jörgen Lennartsson takket nei, og nå skal den svenske treneren redde Lillestrøm fra nedrykk i stedet.
Les mer om:

Skolebygg på Lillestrøm totalskadd etter brann

Et av byggene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm er totalskadd etter brannen søndag kveld. Brannmannskapene var ferdig med etterslukking mandag morgen.
Les mer om:

Brann på videregående skole i Lillestrøm

Brannmannskaper fra flere kommuner deltar i slokkingen.
Les mer om:

Brann på videregående skole i Lillestrøm

LILLESTRØM (NRK): Det brant kraftig i en av bygningene på Skedsmo videregående skole i Lillestrøm. Først ved 22-tiden fikk brannvesenet kontroll på brannen.