Nyheter om Lillestrøm


Vålerengas første seier på ny hjemmebane

Det har ikke vært så mye å juble for på nye Vålerenga kultur- og idrettspark på Valle etter at den ble offisielt åpnet tidligere i måneden. Først tapte Vålerenga mot Sarpsborg i åpningskampen i serien, før samme lag feide over hovedstadslaget i cupens semifinale. Mot Brann klarte imidlertid hovedstadslaget å ta den første trepoengeren på sin nye hjemmebane.

Solskjærs revansje: «Superreservene» senket Sandefjord

(Molde - Sandefjord 3-1) Ole Gunnar Solskjær (44) byttet ut seks mann som tapte cupsemifinalen mot Lillestrøm. Erstatterne sørget for jubel i «Rosenes by».

Bendtner lukter toppscorertittelen etter overlegen seier mot LSK

Nicklas Bendtner er ikke til å kjenne igjen og har slått til for fullt i Rosenborg i høst. Nå jakter dansken toppscorertittelen etter to nye fulltreffere mot Lillestrøm.
Les mer om:

Bendtner lukter toppscorertittelen etter overlegen seier mot LSK

Niclas Bendtner er ikke til å kjenne igjen og har slått til for fullt i Rosenborg i høst. Nå jakter dansken toppscorertittelen etter to fulltreffere mot Lillestrøm.
Les mer om:

Bendtner lukter toppscorertittelen etter overlegen seier mot LSK

Nicklas Bendtner er ikke til å kjenne igjen og har slått til for fullt i Rosenborg i høst. Nå jakter dansken toppscorertittelen etter to nye fulltreffere mot Lillestrøm.
Les mer om:

Først senket Bendtner LSK – så haltet han hjemover

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm–Rosenborg 0-3) Nicklas Bendtner (29) haltet ut av Åråsen etter to scoringer mot LSK. RBK-spissen bekrefter at han har skadet leddbånd.
Les mer om:

Rosenborg banket Lillestrøm

Rosenborg vant 3-0 mot Lillestrøm etter mål av Nicklas Bendtner (2) og Pål-André Helland. Bendtner er nå oppe i 14 Eliteserie-mål denne sesongen.

Bendtner i storform sikret tre poeng til RBK

Troillan viste null respekt for Cupfinale-klare Lillestrøm, og reiser hjem til Trondheim med nok en tre-poenger etter søndagens Eliteserierunde.

Togtrafikken i gang etter store problemer i helgen

En jordfeil førte lørdag til stans av all togtrafikk på Oslo S. Først søndag formiddag gikk trafikken som normalt på Østfoldbanen, og klokken 14.30 kunne endelig togtrafikken begynne å gå igjen også mellom Oslo S og Lillestrøm.

Oslo S delvis åpnet igjen

En jordfeil førte til stans av all togtrafikk på Oslo S. Søndag morgen var feilen rettet, men mellom Oslo S og Lillestrøm og Grefsen er det fortsatt stengt.
Les mer om:

Full stans på Oslo S

En jordfeil førte til stans av all togtrafikk på Oslo S. Søndag morgen var feilen rettet, men mellom Oslo S og Lillestrøm og Grefsen er det fortsatt stengt.
Les mer om:

Tamara fra Paraguay holder med Viking: - Uten håp har man ingenting

På Lørenskog har man valget mellom å heie på Lillestrøm eller Vålerenga. – Det var aldri et alternativ for meg å heie på andre enn Viking, sier Tamara Førland Delgado (24).

Klepp svekket av studieflukt

Spillere som flytter utenbys for å studere, skaper hodebry for Klepp-trener Oliver Harder foran lørdagens kamp mot Lillestrøm. Se kampen direkte her.
Les mer om:

Finaleklare Erlandsen: – De som prater høyest, er ofte dem det svir mest for

MOLDE (VG) Fotballen hans er blitt stemplet som «lite utviklende» av Ronny Deila. Men i motsetning til Vålerenga-treneren har Arne Erlandsen (57) styrt Lillestrøm unna bunnstriden og frem til cupfinalen.

Lillestrøm til cupfinale etter keepertabbe

Verken Molde-forsvaret eller Molde-keeperen hang med da cupfinale-plassen røk på hjemmebane. Til slutt raknet det helt.
Les mer om:

Molde-keeperen tabbet seg ut: – Hva holder han på med?

MOLDE (NRK): Lillestrøm er klare for cupfinale etter sin første cupseier over Molde på 62 år. For Molde-keeperen ble kampen et mareritt som han ikke orket å snakke om.
Les mer om:

Lillestrøm til cupfinalen

En keepertabbe fra Andreas Linde ga Lillestrøm 1-0 i semifinalen i cupen, og etter det raknet Molde. Erling Knudtzon og Aleksander Melgalvis ga 3-0 til LSK og cupfinalebillett.
Les mer om:

Molde-keeperens tabbe åpnet Lillestrøms vei til cupfinale: – Utrolig at den går inn

MOLDE (VG) (Molde – Lillestrøm 0-3) Her glipper det for Molde-keeper Andreas Linde – og Lillestrøm-spesialiteten med sene scoringer sender klubben til sin 13. cupfinale.
Les mer om:

Molde og Lillestrøm kniver om cupfinalebillett

Torsdag snubler enten Molde eller Lillestrøm i forsøket på å sikre seg NM-finale på Ullevaal stadion.
Les mer om:

Pappa Håland valgte Solskjær

Alf-Inge Håland var helt bevisst på at Ole Gunnar Solskjær skulle ta seg av sønnens kjempetalent da flere toppklubber var interessert for ett år siden. 17 år gamle Erling Braut Håland er på rekordtid blitt en hit under Solskjær, og pappa Alf-Inge sier til VG at han var i dialog med Molde-treneren, og reiste med Erling til Molde. Men han understreker at sønnen fikk ta det endelige valget selv. I kveld kan 17-åringen, som to ganger har kommet inn fra benken og blitt matchvinner for Molde i Eliteserien, igjen bli avgjørende når de møter Lillestrøm i semifinale i Cupen.

Kristiansund holdt nullen mot Lillestrøm

Til tross for flere store sjanser i annen omgang ble Lillestrøm nektet scoring av Kristiansund da lagene spilte 0-0 i Eliteserien søndag.

Uavgjort for Kristiansund

Kristiansund møter Lillestrøm borte i eliteseriekampen som starter klokka 18. Med tre poeng kan KBK ta steget bort fra den utsatte kvalikplassen i eliteserien.

Rørlegger fra Andøy til NM i rørfag

Tobias Bjørkmo Ellingsen (22) satser nå på å hente NM-tittelen hjem til Vesterålen under NM i rørfag, under Bygg Reis Deg i Lillestrøm i oktober.

Se bildene: Slik camper du med stil

LILLESTRØM (TV 2): Snart kan du kjøpe bobil med panoramatak over dobbeltsenga, tror messesjef Konrad Sel.
Les mer om:

Selvsikker Solskjær: – Sjans på medalje

- Molde har sjans på medalje. Det sier Ole Gunnar Solskjær etter at de i går kveld slo Odd 2-0. Han sier til VG at Molde har de riktige typene til å ta både medalje og å nå til topps i cupen, og at de har mange hjemmekamper igjen, og at det nå er helt opp til dem. I tillegg til å være kun tre poeng bak serietreer Brann, er Molde også i semifinalen i cupen, der de møter Lillestrøm hjemme. Gårsdagens hjemmekamp ble avgjort på overtid, og Solskjær tror det ligger mye i det at Molde klarer å vippe jevne oppgjør i deres favør mot slutten.