Nyheter om Lillestrøm


Politiet rykket ut til slagsmål: – Mulig observert kniv

Igjen har politiet rykket ut til bråk ved Lillestrøm stasjon.
Les mer om:

Ståle vil ta med seg landslaget til Lillestrøm

Onsdag var landslagssjef Ståle Solbakken på LSK-trening. Får han det som han ønsker, så vil landslaget under hans ledelse trene i Lillestrøm.

Jordskjelv-måleren fikk signaler: – Dette kan komme fra peling

«Det må være slik jordskjelv er», mener én av beboerne som plages av peling under byggearbeidene i Lillestrøm. Uttalelsen er ikke langt fra sannheten.
Les mer om:

Ingen nye vaksineringer denne uken: – Vi bruker alle vaksinene vi får

Denne uken vil ingen i Lillestrøm kommune få dose 1 av koronavaksinen.
Les mer om:

Slagsmål på E6 etter trafikkulykke: To menn mistet førerkortet

To menn, henholdsvis 24 og 54 år gamle, begynte å slåss etter et trafikkuhell på E6 ved Skedsmokorset i Lillestrøm kommune.

Lillestrøm avventer innføring av nasjonale lettelser

Lillestrøm kommune sier nei til å åpne opp for arrangementer og konkurranser i idretten for barn og unge under 20 år, melder Romerikes Blad.

Rundt 15 ungdommer skal ha barket sammen i slagsmål – jente funnet blodig med knekt tann

Mandag kveld skal det ha blitt svært ampert i en ungdomsgjeng ved Lillestrøm stasjon.
Les mer om:

Frykter eldre hus ikke tåler byggearbeidene: – Det må være slik jordskjelv er

Torill Paasche frykter at den eldre bebyggelsen ikke tåler pelingen og spuntingen under byggearbeidene i Lillestrøm sentrum.

Lillestrøm viderefører dagens tiltak: – Vi har sett at flere smittes på skoler og i barnehager

I forrige uke var smittetallene i Lillestrøm kommune økende og man ser flere tilfeller av mutert virus. Kommunen sier derfor nei til å åpne opp for arrangementer og konkurranser i idretten for barn og unge under 20 år.

SE DIREKTE KLOKKA 16: Lillestrøm kan vedta nye koronaregler

Formannskapet i Lillestrøm starter klokka 16 – se det direkte her!
Les mer om:

Har vært på Mount Everest – nå skal Une (44) hjelpe en ny elitesatsing til himmels: – Jeg har i alle fall lært at man ikke skal gi seg

Eliteserielaget til i Rælingen håndballklubb er et årsmøtevedtak unna å bli historie. De bytter navn og flytter til Lillestrøm. Med seg i det nye styret er en rekke folk som har vært på toppen, på mange forskjellige måter.
Les mer om:

Vedtar nye korona-regler i ekstraordinært møte mandag ettermiddag

– Jeg mener det blir for mye å innføre enda flere lettelser akkurat nå, sier kommunedirektøren og anbefaler at det ikke blir noen lettelser i de nåværende tiltakene i Lillestrøm kommune.
Les mer om:

Bilen tok fyr: – Det var flaks at det var en busslomme i nærheten

Behrouz Mahani var på vei til Lillestrøm da han oppdaget røyk i bilen.
Les mer om:

Skal bli blant de beste sykkelbyene i Europa: Her er Lillestrøms forbilde

Lillestrøm skal være Norges ledende sykkelkommune, og Lillestrøm by skal bli blant de beste sykkelbyene i Europa.
Les mer om:

Kjørte forbi politiet – ble fratatt førerkortet

Klokken 01.30 ble politiet forbikjørt på Riksvei 22 ved Åkrene i Lillestrøm kommune.

Pål André Helland kunne valgt en utenlandsk klubb og tjent mye mer

De aller fleste var fullstendig klar over hva som skulle skje da Lillestrøm kalte inn til pressekonferanse i dag. De har signert med en spiller som faktisk har flest titler av alle som er aktive. Pål André Helland forlater sin barndoms-klubb Rosenborg. Lenge var vi i Sporten overbevist at høyrevingen ville følge etter sin gamle sjef Kåre Ingebrigtsen til Brann, men etter hvert kom det frem at den døren var lukket. Les: Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez «Det føles veldig godt og veldig riktig.

Pål André Helland klar for Lillestrøm: – Jeg følte meg ønsket

Karianne ble fortalt at hun var «for stygg til å være modell». Nå er hun deltaker i Miss Norway
Les mer om:

Pål André Helland klar for Lillestrøm: – Jeg følte meg ønsket

ÅRÅSEN (VG) Pål André Helland er bekreftet klar for Lillestrøm, slik Adressa og VG meldte fredag. Han vil «dyrke frustrasjonen» som har bygget seg opp gjennom de siste årene i Rosenborg.

Helland klar for Lillestrøm

Lillestrøm har sikret seg Pål André Helland fra Rosenborg. 31-åringen forlater klubben han har spilt for siden 2013. Han følger dermed Gjermund Åsen fra Trondheim til Lillestrøm. I motsetning til Åsen er Helland blitt LSK-spiller på permanent basis. Det bekrefter klubben på sitt nettsted lørdag. Adressa og flere andre medier meldte fredag at Helland var på vei til Lillestrøm for å signere en toårsavtale. Kantspilleren forlater Rosenborg selv om han så sent som i februar 2020 signerte ny kontrakt med trønderne. Den skulle vare ut 2022-sesongen.

Helland klar for Lillestrøm

Pål André Helland (31) forlater Rosenborg etter åtte strake sesonger i Trondheim. Nå er vingen klar for Lillestrøm. Les mer på tv2.no/sport.

«Ut med det karakterløse svinet»

Jeg må ærlig innrømme at svin på tysk høres ekstremt mye kulere ut og jeg vil anbefale alle som er i krangel med noen i en hvilken som helst sammenheng å bare rope «Schwein» det føles godt. – Du kan også med fordel benytte det neste gang du ser på en pressekonferanse om coronapandemien. Plingeparty anno 2021: Jeg for min del roper «Schwein» og tar en snaps hver gang noen sier ordet dugnad eller advare. Marco Rose spilte for Jurgen Klopp på Mainz 05 … Nå vil han følge i hans fotspor som manager i Borussia Dortmund.

Sarmad (45) har kjøpt Bankplassen: – Dette er ikke mitt sted, men kundenes

Sarmad AlQaisi (45) kjøpte nylig Bankplassen Kaffe og Skroll på Brokelandsheia. Han flytter hele veien fra Lillestrøm for å realisere drømmen om en liten og koselig kafé.
Les mer om:

Adressa: Helland blir LSK-spiller

Rosenborg-spilleren Pål André Helland er klar for Lillestrøm, melder Adresseavisen. Helland har i flere år vært en viktig brikke i RBK mens de har tatt seriegull, cupgull og tatt seg til gruppespillet i Europaligaen. De siste sesongene har det imidlertid blitt mindre spilletid og flere skader for trønderen, som også har spilt i Hødd, Ranheim og Byåsen. Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin vil ikke kommentere overgangen til VG.

Opplysninger til VG: Helland blir Lillestrøm-spiller

VG får bekreftet at Pål André Helland (31) signerer en toårsavtale med Lillestrøm dersom den medisinske testen går i orden lørdag.
Les mer om:

Helland blir Lillestrøm-spiller: Setter seg på flyet lørdag

Pål-André Helland (31) drar lørdag til Åråsen for å forhandle ferdig sine personlige betingelser med Lillestrøm.
Les mer om: