Nyheter om Lillehammer


Anders Skaarseth klar for det franske profflaget Cofidis

Det skjer selvsagt ikke i år at han sykler Tour de France, men muligens neste sommer hvis han gjør det ekstremt bra som «læregutt». Den norske sykelisten Anders Skaarseth har ifølge TV2 fått kontrakt med Cofidis.  Anders Skaarseth (23) skal sykle for det franske profflaget Cofidis. Les: Monaco-spiller klar for Premier League Blir spennede å se hva @andersskaarseth får ut av stagiereperioden hos Cofidis. Lykke til!

Millionunderskudd for Lillehammer

Verdenscuprennene i Lillehammer går igjen mot underskudd.
Les mer om:

MC-fører flydd til Lillehammer sykehus

Sent søndag kveld ble en MC-fører flydd til Lillehammer sykehus etter en utforkjøring i en skogsbilveg i Etnedal.
Les mer om:

Vegard (39) sender rundballer til tørkerammede bønder i sør: – Det er en dyp fortvilelse

Bonden fra Alta, Vegard Hykkerud, kjenner fortvilelsen bøndene i sør føler på grunn av tørken. Han sender i første omgang 40 rundballer til Lillehammer - en reise på nesten 200 mil.
Les mer om:

Kvinne (26) skulle bare lyse opp rommet med lighteren

Natt til 22. januar i fjor ble et verneverdig bygg i Lillehammer totalskadd. Nå er en 26 år gammel kvinne dømt for uaktsom brannstiftelse.
Les mer om:

Spekulerer i om Johaug får gå verdenscupstarten

VG skrev mandag om Therese Johaugs skjebne i verdenscupen kommende sesong, i og med at hun per i dag ikke har nok FIS-punkter til å få starte i Kuusamo og i verste fall Lillehammer og Beitostølen helgene etter.
Les mer om:

Gift med hverandre – og sykkelsporten

Forrige helg deltok Silje Vadla Ulberg og Stian Ulberg fra CK Valdres i sykkel-NM i rundbane offroad på Lillehammer.
Les mer om:

Østlandet: Krisesesong for jordbæra

LILLEHAMMER (NRK): Hvis du vil ha norske jordbær denne sommeren, må du hive deg rundt. Jordbærbønder på Østlandet fortviler over den korte sesongen.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Randi Strand Leirvik er 39 år og bur i Erfjord. Sommaren skal ho bruka på å førebu seg til ny jobb som lærar ved Erfjord skule, i tillegg til å testa ut campinglivet, lesa og bada. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Det er lett! Markjordbær, måkeskrik og bølgjeskvulp. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Må jo bli Erfjord det, og alle dei flotte plassane me har her. Eg ville ha starta med Bogsfjorden. Din favoritt-sommarmat – Sommarsalat.

Gikk skoene av seg for å feire resultatet

Morten Nereng, sjefen for Formuesforvaltning Innlandet lovte i fjor å gå over fra kontoret på Lillehammer og over fjellet til Fagernes om de ansatte klarte sitt hårete budsjettmål. De passerte med god margin, og dermed ble det gåtur i sviende sol. Gnagsårene var vonde bare å se på.

Oliver (14) dobbeltvinner

Oliver Aukland (14) vant både sprint og rundbane i helgens ungdomsmesterskap i terrengsykling på Lillehammer.
Les mer om:

I fjor kostet hver billett fylket 990 kr. Nå er båten i gang igjen: – I år skal vi doble antall passasjerer

Nå kan du gjøre som ekteparet fra Lillehammer. De syntes det var så varmt i innlandet at de tok turen til Tønsberg for å kjøle seg ned.

Tiltalt kvinne (26) i Storgatebrannen: – Jeg har fått store mengder hatmeldinger i sosiale medier

LILLEHAMMER (NRK): Kvinnen erkjenner straffskyld etter tiltalen, men sier at tiden etter brannen var svært tøff.
Les mer om:

Skrev VG-innlegg: Nå får hun ikke lov å undervise barna på skolens område lenger

- Rektor kan gjerne være uenig, men måten hun har håndtert saken på, blir feil i mine øyne, sier Sanna Sarromaa om mailen hun mottok av rektor ved Kringsjå skole på Lillehammer etter VG-innlegget onsdag.
Les mer om:

Ny restaurant flytter inn på Østre Torg

Heim Gastropub, som har restauranter i Lillehammer, Gjøvik, Oslo og Fredrikstad, flytter inn i de gamle lokalene til Hamar Sportsbar.

Kombinertutøverne nektet å skrive under på landslagskontraktene

Kombinertlandslaget skulle egentlig ha vært på vei til samling på Lillehammer, men ingen av de fem på laget har enn så lenge skrevet under på den nye utøverkontrakten.
Les mer om:

Kombinertutøverne nektet å skrive under på landslagskontraktene

Kombinertlandslaget skulle egentlig ha vært på vei til samling på Lillehammer, men ingen av de fem på laget har enn så lenge skrevet under på den nye utøverkontrakten.
Les mer om:

Gilen ansatt som rådmann i Nordre Land

Esther Gilen (46) ble tirsdag ansatt som rådmann i Nordre Land kommune. Gilen har de siste årene vært avdelingsdirektør for NAV Lillehammer.

Kopierte storebror

Marit Øygard fekk måndag kveld delt ut Pierre de Coubertin-prisen på OL-museet på Lillehammer.
Les mer om:

Frikjent i russetreff-strid

Striden om russetreffet på Lillehammer gikk helt til retten. Nå er Olympiaparken frifunnet fra erstatningskravet fra sin tidligere samarbeidspartner.
Les mer om:

Fikk politieskorte - vant suverent

Supermosjonistene i Sandnes sykleklubb knuste all motstand og feide inn til førsteplass i sykkelrittet Lillehammer - Oslo.
Les mer om:

Fritt torskefiske for sel og skarv?

– Kutt i bestanden av skarv på Øra og andre mellomskarvkolonier. Det vil hjelpe både for torsken i Oslofjorden og fisken i Innlandet, skriver sportsfisker Arnt Orskaug fra Lillehammer.
Les mer om:

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Allsidig kronprins åpnet Sofienberglekene

Hele 24 år etter at kronprins Haakon tente OL-ilden på Lillehammer fikk han igjen sjansen til å tenne en ild. Denne gangen under åpningen av Sofienberglekene.

Spørsmålet ingen våget å stille ham på Lillehammer

Jon Rognlien finner åpenbare paralleller til Elena Ferrante i Domenico Starnones bøker, men tror han og kona må ha fått hjelp fra en tredjepart.
Les mer om: