Nyheter om Lillegård


Den dagen føltes Tromsø sentrum så skremmende stille at Aid sa til hotellgjestene: – Vi låser ytterdøra

I mange uker var hotelldøren låst. Til tross for at Aid Lillegård driver ett av byens to hoteller som hele tiden har holdt åpent.
Les mer om:

Vebjørn (25) måtte gi opp butikkdrømmen etter ni måneder: – Selv de største kjedene sliter

Vebjørn Lillegård (25) tok sjansen og åpnet butikk i 2017. Da fikk han erfare hvor tøff bransjen er.
Les mer om:

Storisger for Lyn i kvalik

Lyn er på god veg til å berge plassen i toppserien etter 5-0 borte mot Fløya i første kvalifiseringskamp. Runa Lillegård scora to mål, Camilla Linberg, Emma Stølen Godø og Noor Eckhoff eitt kvar. Returkampen går i Oslo neste søndag. Lyn blei nummer 10 i toppserien, medan Fløya vann 1. divisjon. På grunn av reduksjon i talet på lag i toppserien er det ikkje noko lag som rykkjer direkte opp.

Oda (20) om viktigheten av å sikre 1. divisjonsplassen: – Jeg dør gjerne 15 år før tiden bare vi vinner

Grand-stopper Oda Lillegård hadde aldri før scoret mål for Grand, men i kvaliken mot KIL/Hemne dukket hun opp i feltet og stanget inn det viktige 2-1-målet.
Les mer om:

Lillegård har valgt side i Dyrøy(pluss)

Tidligere SV-politiker, Kjell Jostein Lillegård i Dyrøy har valgt side.
Les mer om:

– En krevende situasjon(pluss)

Det knytter seg stor spenning til hvilke valg SV-politiker Kjell Jostein Lillegård tar. – Jeg vil ikke presse Lillegård, sier Sp-politiker Kjell Sverre Myrvoll som i teorien kan bli Dyrøy-ordfører.
Les mer om:

Lillegård kan velte lasset(pluss)

Om Kjell Jostein Lillegård fortsetter som partiuavhengig representant har han makt til å velte lasset for ordfører Marit Alvig Espenes - om han vil.

Nok er nok for Lillegård(pluss)

SV-leder og listetopp, Kjell Jostein Lillegård har gitt sin kommunestyreplass til disposisjon. – Min tid i Dyrøy SV er over, sier han.
Les mer om:

Søndag spiller superraske Runa fra Alta og Lyn, mot Vålerenga - på Grefsen

Det er duket for et skikkelig byderby på søndag på Grefsen Stadion. Forrige gang var det Lyn og Runa Lillegård som kunne juble over å være best i by'n.

Norge-spissen spiller med ukjent sykdom: – Det har vært veldig tøft

Runa Lillegård vet fortsatt ikke hva som er galt, men landslagsspissen er blitt sterkere av motgangen.
Les mer om:

- Jentene blødde for drakta!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALLE: Lyns damer dro til Valle for å spille Oslo-derby mot Vålerengas damer. Etter smellen borte mot LSK forrige helg, smakte det nok ekstra godt å rane naboene lenger øst for alle poengene. Det ble en spennende kamp og mer jevn kamp i 1. omgang. Et offensivt Lyn-lag fikk uttelling allerede etter 18. minutter. Camilla Linberg raider mot Vålerenga-målet, sender en nydelig assist til Runa Lillegård, 1-0 til gjestene.

Lyn kuppet showet da Vålerenga skulle holde fotballfest

Runa Lillegård ble den store helten da Lyns kvinnelag i fotball slo erkerival Vålerenga 1-0 for første gang i klubbens historie.

Lyn kuppet showet da Vålerenga skulle holde fotballfest

Runa Lillegård ble den store helten da Lyns kvinnelag i fotball slo erkerival Vålerenga 1-0 for første gang i klubbens historie.

Tre poeng til Lyn

Runa Lillegård sørga for at Lyn sikra seg tre poeng mot Vålerenga i Toppserien laurdag. Målet etter 18 minutt var det einaste i kampen. Dette er det tredje strake tapet til Vålerenga.
Les mer om:

- Ikke noen dårlig uke!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Lyns damer spilte sjette serierunde på Kringsjå, lørdag 27. april. Etter seier forrige helg, borte mot Røa, sto jentene med seks poeng, etter tre uavgjort, en seier og et tap - hjemme mot LSK, før dommeren blåste igang kampen mot Stabæk lørdag. Stabæk startet friskt de første minuttene av kampen, men det var Lyn som hadde spillet og var det beste laget på banen gjennom kampen.

- Sabla digg!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)RØA: Lyn Damer Fotball dro til Røa i femte serierunde, for nettopp å spille mot Røa. Etter bare to minutter, tok vertene ledelsen ved Rebecka Wanvik Holum.Så svarte Lyn, i 10. minutt utligner Runa Lillegård - 1-1. Men ett minutt før pause scorer Synne Sofie Kinden Jensen for hjemmelaget, som da kan gå til pause med ledelse.

- Fyttigrisen, nå er russetida redda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)RUSS: - Bilen ble kjørt til verksted lørdag, og mandag fikk vi beskjed om at startmotoren var gåen. Vi så for oss at det ville ta minst en uke før vi fikk bilen tilbake, men i dag er den reparert, forteller Renate Thorstensen på russebilen «Skippy», en rosa-lakkert Ford van fra 1988. Den 31 år gamle bilen er ikke av kategorien biler hvor deler er hyllevare.

Klarer ikke å spare noe på ny barnehage - foreslår å kutte en avdeling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Nylig vedtok kommunestyret i Sørfold en kostnadsramme på 50 millioner kroner for ny barnehage på Straumen.Med bakgrunn i kostnadskalkylene, som er moderate, er en ny barnehage med seks avdelinger beregnet til å koste rundt 60,5 millioner kroner.

Fotballrunden: Det ble både jubel og skuffelse i sesongstarten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Serierunder og seriestart i helgen for Nordre Aker-lagene. Sesongstart for Kjelsås og Lyn Både guttene til Kjelsås i 2. divisjon, og Lyn i 3. divisjon, sto foran sesongens første kamp denne helgen. Premierenerver var det nok i aller høyeste grad. Kjelsås i 2. divisjon hadde sin seriestart søndag, borte mot Asker. Gutta fra Oslos tak lå under 0-1 mot vertene til pause.

Fotballandslagenes drømmeuke fortsetter

Runa Lillegård ble matchvinner da Norges J17-landslag i fotball beseiret Slovenia 1-0 i EM-kvalifiseringen onsdag. Landslagenes drømmeuke fortsetter.
Les mer om:

Tøffere kutt enn på lenge

- Det gjør vondt å ta tilbud fra unge og eldre, men vi må ta noen upopulære grep, sa Anne Lise Evjen Lillegård (Ap).
Les mer om:

- Vi er stolte, både som kor og familie

Jonas Fjelds søskenbarn, Stig Lillegård er veldig fornøyd etter lørdagens konsert.
Les mer om:

Fra Holmen gård til Storegård og Lillegård i Tvedestrand

- Jeg er helt sikker på at Tvedestrand vil oppleve en stor oppblomstring de neste fem - ti årene, sier Halvor Landsverk. På julaften i fjor kjøpte han en av kommunens største bygårder som nå restaureres fra innerst til ytterst.

For Verner har det blitt en livsstil å hjelpe folk i vansker

Verner Lillegård (56) fikk en helt spesiell innstilling til kundepleie så å si inn med bensinflaska.
Les mer om:

Lever for det lille ekstra

Verner Lillegård (56) fikk en helt spesiell innstilling til kundepleie så å si inn med bensinflaska.
Les mer om: